Επισκέπτης
Ψυχραιμια ρε!!!!!δεν θα γινει και η αποκαλυψη.....μην εχετε κοληματα ,ολα μπορουν να συμβουν!!!!
Ενδιαφέρον.Για την Τετάρτη δεν έχω να προσθέσω και πάρα πολλά γιατι όπως σας έχω πει πρωί και βραδύ έφαγα στο μοναστήρι
Φιλε αλλο το ενα ,αλλο το αλλο,αλλο το τι κανεις εσυ, και αλλο το τι μπορει να συμβαινει και να κανει ο οιοσδηποτε.....και να περναει καλα χωρις να πληρωνει πολλα...τρακαδωροι υπαρχουν παντου και παντα,και φυσικα δεν ειναι κακο εφ'οσον παντα βρισκεται καποιο αλλο κοροιδο να πληρωσει τα σπασμενα-γαμησιατικα...Τα παντα στη ζωη ειναι χρηματιστηριο...καποιοι χανουν για να κερδισουν καποιοι αλλοι!!!!κοιτα εγω προσωπικα διακοπες ετσι δεν παω και να ξεροσταλιαζω χωρις να μπορω να φαω να πιω και να παρω τα γκομενακια που εγω γουσταρω, καλυτερα να κατσω σπιτι μου και να κανω καμακι στη σερβιτορα του καφε της γειτονιας μου.
Ενδιαφέρον.
Μάλλον σε μοναστήρι καμιάς αίρεσης θα πήγες καθότι οι βουδιστές μοναχοί ζητιανεύουν (ακριβώς ζητιανεύουν, ίοχι μαγειρεύουν) την τροφή τους και τρώνε ΜΟΝΟ το πρωι.Την υπόλοιπη μέρα απαγορεύεται η μάσα.
οχι δεν κανεις σωστα την ερωτηση....ρωτα αν εχει παει καπου που να ΜΗΝ εχει φαει ξυλοτο εχεις κανει σε ολα αυτα τα μερη? καλα ξυλο δεν εφαγες ακομη?
Μακη
Εντελως ακαδημαϊκα, ενω αυτο που λες ισχυει στη Ταυλανδη, οταν ημουν Βιρμανια τους ειχα πετυχει αντι πρωι να τρωνε απογευμα κατα τις 4,30, και 1 φορα την ημερα εννοειται.
το εχεις κανει σε ολα αυτα τα μερη? καλα ξυλο δεν εφαγες ακομη?
Δεν θελω να ανοιξω διαλογο με καποιον που προσπαθει να μας δουλεψει ολους εδω μεσα και ειναι η τελευταιαΓιατί ρε κωλο-γερε πια είναι αναληθή από αυτά που γράφω? Αν έχεις πάει στην Pattaya όλα όσα σας γράφω εξακριβώνονται. Γωνιά προ Γωνιά που γράφω μαλακίες? Αν και δεν θα έπρεπε εγώ να ασχολούμαι μαζί σας γιατι είμαι φίλος και της Miss Phuket.