master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
πηδηξες εσενα στο χιλτον?πως το καταφερες ρε τυπε?Σάββατο 10.
Ξυπνήσαμε με την Σου ρίξαμε το καθορισμένο μανίκι και κατεβήκαμε στο ρεστοράν για φαΐ. Έφυγε η Σου εγώ πήγα στο λεγόμενο καφενείο για λίγο δεν ήπια τίποτα και έμαθα ότι σήμερα Σάββατο γύρισε από την Ελλάδα και ο Σίμος που έχει το Ελληνικό ρεστοράν, δεν τον γνώρισα ακόμα. Μετά πήγα στο γραφείο για το υποτιθέμενο γύρισμα. Με περιμένανε έκανα γύρισμα στο γραφείο του μάνατζερ και μετά ήρθε η γραμματεύς του και με ξενάγησε στο υπόλοιπο ξενοδοχείο και τραβούσα. Κατά της 3 ήρθε και ι Νόαμ η κοπέλα από το αεροδρόμιο, της είπα να πάει στο δωμάτιο και να με περιμένει να τελειώσω. Γύρο στης 5 τελείωσα πήγα στο γραφείο του Μάνατζερ καθίσαμε για καφέ συνέχεια με ρώταγε αν όλα είναι εντάξει και αν κάτι δεν μου αρέσει να του το πω και να μην το βγάλω στην τηλεόραση. Φυσικά του του υποσχέθηκα και του έδωσα τον λόγο μου ότι ποτέ δεν θα έκανα τέτοιο. Μου έκανε πρόταση ότι για αύριο Κυριακή θα πηγαίνανε για γκολφ με τον ξάδελφο του και θα ήθελε να πάω και εγώ για να τους τραβήξω. Δέχτηκα και μείναμε σύμφωνη για την άλλην μέρα. Πριν ανέβω στο δωμάτιο μου ήπια ένα jelly Kamagra και ανέβηκα δυνατός. Η Νόαμ έβλεπε τηλεόραση και μόλις μπήκα έγινε σοδομα και γομορα. Το βράδυ της λέω να πάμε W.S και μου λέει θέλει να μείνουμε στο ξενοδοχείο. Παρήγγειλα φαΐ και την βγάλαμε στο δωμάτιο. Απολογισμός ημέρας έξοδα 0. Τι κατάφερα πιδιξα 2 διαφορετικές γκόμενες εμένα στο Hilton και έφαγα. Καλά και για σήμερα.