το report μου απο angeles
Καταρχην να ευχαριστησω το suadam για ολα. Να σαι καλα αδελφε
angeles vs pattaya
Αρνητικα
-Ζεις σε μια παραγκουπολη
-Ανα 5 δευτερολεπτα θα σε κολλησει καποιος ζητιανος για λεφτα. φτωχια , πολυ φτωχια
-Πολλα ασχημα κοριτσια στα club
-Πολλες κοπελες, συνηθως οι ομορφοτερες, ειναι παρθενες (cherry girls) και επισης συναντας στα club και κοπελες με περιοδο.
-Πολλες κοπελες εχουνε προβλημα με τις
-Τα ξενοδοχεια ειναι ακριβοτερα απο την παταγγια
-Εκτος απο clubs και bars δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ (εκτος απο 2 εμπορικα)
-Πολλη φτωχια. Θα δεις ζητιανους,παιδια να ψαχνουν στα σκουπιδια για φαι κτλ
-Συγκοινωνια
-Στο φαγητο (πλην τα macdonald's) πρεπει να περιμενεις κανα 45 λεπτο
-Οι κοπελες ειναι πιο ακριβες απο την πατταγια. ξεκινανε απο 1800 pesos μεχρι 3000 pesos. 1000 πεσος = 16 ευρω
-Αρκετες κοπελες εχουνε προβλημα στα δοντια τους του στυλ μαυρα στιγματα, λειπουνε δοντια κτλ
Θετικα
-Χαιρεσαι να μιλας αγγλικα. επιτελους μπορεις να συννενοηθεις
-Εχει παρα μα παρα,μα παρα πολλα club, bars κτλ (και καλο και κακο)
-Παρα πολλες κοπελες στα clubs, σε καποια 40 - 60.
-Οι τουριστες ειναι ψιλοανυπαρκτοι. οι πλειοψηφια ειναι αμερικανοι βετερανοι 60 - 70 χρονων
-Τρελλη αναλογια σε γυναικες - τουριστα. Μπορει να μπεις σε club και να εχει 60 γυναικες και να εισαι ο μοναδικος τουριστας
-Εχει το κεφι και το πειραγμα στο δρομο που εχει αρχισει σιγα - σιγα να χανεται απο την παταγγια
-Ποτα,τσιγαρα,φαγητο πιο φθηνα απο ταυλανδη. 1 πακετο malboro περιπου 80 λεπτα ενα ποτο 1,20 ευρω
-εαν κλεισεις ξενοδοχειο στον πεζοδρομο τους τα εχεις ολα κοντα σου πλην του εμπορικου
-υπαρχει ελληνικη ταβερνα και μαλιστα ωραια!
-οι ηλικιες των κοπελιων ειναι απο 18 μεχρι 25 χρονων. δυσκολα θα βρεις πανω απο 25 κατι αλλα οχι και απιθανο. οι πλειοψηφια ειναι ομως απο 18 εως 25
-ειναι ΥΠΕΡΣΦΙΧΤΕΣ. καποιες σαν παρθενες (και καλο και κακο)
-ειναι πιο ενημερωμενες στο θεμα προφυλαξη αντιθετα απο την thai
-συμπεριφερονται στον τουριστα καλυτερα και ειναι πιο ευγενικοι προς αυτον
τωρα οσο για το θεμα ομορφια ειναι καθαρα υποκειμενικο. εγω προσωπικα σαν τα κοριτσια που σκανε στο insomnia δεν βρηκα. επισης επειδη ειμαι ανθρωπος στεναχωρος και θα δειτε φτωχια στο angeles η οποια ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ οτι υπαρχει και μαλιστα το θεμα
δεν το βαζω πρωτο στις διακοπες μου εμενα προσωπικα η thai μου αρεσει παραπανω. γενικα η παταγγια θα ητανε μερος που θα ξεκινουσα να παω μονος ενω το angeles σιγουρα οχι.Τελος για την θερμοτητα που αναφερει ο λακης θα συμφωνησω μαζι του ειναι πιο θερμες απο τις ταυλανδεζες αλλα και παλι σιγουρα ειναι τι θα πετυχεις και στις 2 χωρες.
βασικα δεν ειμαι και ο καταλληλοτερος παιδια να μιλησω αφου εκατσα 4 νυχτες αλλα σε γενικες γραμμες αυτα ειναι
να ευχαριστησω ακομα μια φoρα τον suadam για την πολυτιμη βοηθεια του στα παντα. thanx φιλος!