Τέταρτη μέρα στην Πατάγια μετά την επιστροφή από τις Φιλιππίνες κι όποιος περιμένει να διαβάσει συγκλονιστικά πράγματα, θα απογοητευθεί.
Οι μέρες κυλούν πιο ήσυχα κι από εκδρομή στο Λουτράκι, αν εξαιρέσεις την νεροποντή της δεύτερης μέρας που πλημμύρισε την πόλη απ’ άκρη σ’ άκρη.
Η επιστροφή από τις Φιλιππίνες ήταν όλο αναταράξεις και το αεροπλάνο γεμάτο από 18χρονα αγόρια και κορίτσια που φορούσαν t-shirt με στάμπες που έγραφαν be exTHAIted, μάλλον από κάποιο κολλέγιο που έκανε εκδρομή στην Bangkok.
Φθάνοντας στο αεροδρόμιο το μόνο exthaited ήταν οι ουρές στον έλεγχο διαβατηρίων που έβγαιναν μέχρι έξω από το χώρο ελέγχου. Η λύση απλή και την έχω ξαναγράψει. Πας στο διπλανό χώρο ελέγχου όπου 10 γκισέ ήταν παντελώς άδεια. Τρείς ώρες αργότερα έφθανα στο Chaba Hut resort του soi Buakhao. Μια μικρή συνάντηση με τα παιδιά από το board στο Pattaya Bay, ένα ribeye στο Golf club στο soi LK Metro (πολύ καλό, 540Β) και ξερός στο κρεββάτι μέχρι τις τρείς της επόμενης μέρας.
Ο λόγος ήταν ότι την προηγούμενη νύχτα όχι μόνο δεν είχα κοιμηθεί καθόλου, αλλά είχε μεσολαβήσει και ένας δίωρος μαραθώνιος με την Ντόνα, ένα Φιλιππινεζάκι 22 Μαίων, με τρελές επιδόσεις στο κρεββάτι, αλλά super γλυκό κορίτσι, πρόθυμο σε οτιδήποτε γούσταρα, πλήν κώλου, αν και της τον έβαλα για λίγο και εκεί. Απίστευτη GFE εμπειρία και το πρώτο μου sneakout, τόσα χρόνια στις Φιλιππίνες. (Δηλαδή δεν πλήρωσα το barfine της, αφού έκανε κοπάνα από το bar και ήρθε στο ξενοδοχείο). Μ’ αυτά και μ’ αυτά όμως χρειάστηκα δυό μέρες για να συνέλθω, άσε που τη δεύτερη μέρα όπως μπορείς να δεις και από τις φωτογραφίες
χρειαζόσουν βαρκούλα για να κατέβεις στην Walking street.
Τουλάχιστον χθές και σήμερα ξεπέταξα δυό short στο soi 6 .
Kαι τα δύο έγιναν στο Saigon bar, ένα από τα πρώτα bar στο αριστερό σου χέρι. Χθες διάλεξα ένα “σιτεμένο” 28χρονο, σήμερα ένα σεμνό αδυνατούλικο που καθόταν με το βλέμμα χαμηλωμένο στην ακρούλα. Επειδή φαινόταν μικρό, το ρώτησα αν κάνει πίπες, και μου απήντησε χαμηλόφωνα πως ναι. Oι τιμές είναι στάνταρτ στο soi 6. 300 το δωμάτιο, 700 η κοπέλλα. Ανεβήκαμε στο δωμάτιο και το ρώτησα πόσο χρονών είναι. Χαμόγελο με σιδεράκια, 18 χρονών και άρτι αφιχθέν από το Ισάν. Καθώς της κράταγα τα μαλλιά ανεβοκατεβάζοντας το κεφάλι της στο πούτσο μου και χούφτωνα το βυζί που μόνο τα 18χρονα κυκλοφορούν, σκεφτόμουνα ότι δεν μπορεί, θα πέσει κάποια στιγμή φωτιά να μας κάψει για όλα αυτά!
Αύριο έχει εκδρομή στο Ko Samet για 3-4 μέρες, οπότε ανταποκρίσεις από την εκδρομή μετά την επιστροφή.
Δεν έχω ξεχάσει την ανταπόκριση από Άντζελες. Απλά είναι λίγο μεγάλη και θέλει χρόνο.
Οι φωτό από to soi Bukhao σε lowD