Για να μην με κατηγορησουν σαν οφτοπικ φυσιολατρη δεν θα περιγραψω εντυπωσεις απο τα παμπολα υπαιθρια
φαγαδικα που το απογευμα δινουν τη θεση τους σε υπαιθρια μικρομαγαζα που πουλανε οτι μπορεις να φανταστεις.
Απογευμα λοιπον μετα την εγκατασταση μου στο ξενοδοχειο και την απαραιτητη διωρη ξεκουραση, ξανα στο
δρομο για καλυτερη ακτινογραφηση της περιοχης απο αποψης παντα σεξοτουριστικων ενδιαφεροντων. Παντα εχοντας
υποψιν δυο βασικα πραγματα που ειχα διαβασει στο σαιτ: Αποφευγουμε να ψωνισουμε απο τον δρομο (ιδιαιτερα εγω
εχω και καποιον ιδιαιτερο λογο να ψωνιζω απο μαγαζια που να μπορω να βρω μια ακρη αν γινει καμμια στραβη)
και δευτερον δεν κολλαμε με την πρωτη.Και σαν μασσαζολατρης που ειμαι τι πιο φυσικο να αρχιζω να ακτινογραφω
τα μασσατζιδικα της περιοχης που ειναι αφθονα.
Καταληγω λοιπον σε ενα μασσατζιδικο, μαλλον σε μια μασσατζου, την πιο γυναικα και την πιο ευρωπαια απο αποψης
σωματοτυπου, ετσι για να προσαρμοστω σιγα σιγα στο πιπινοειδες των ται γυναικων-αλλωστε δεν ειμαι και πολυ λατρης
του πολυ πετιτ οσον αφορα το σεξ, σε ενα φουτ-οιλ μασσαζ που ονομαζεται Αουορα . Η κοπελα Ποε η κατι τετοιο αν θυμαμαι
καλα αφου μου εβγαλε τα παπουτσια και μου επλυνε τα ποδια-ολα αυτα πραγματα πρωτογνωρα για μενα απο την πρωτη μερα-
με οδηγησε στο πανω οροφο σε ενα μερος οπου χωρουσε μονο ενα μασσαζοκρεβατο και γυρω γυρω ηταν χωρισμενο με κουρτινες
απο τον υπολοιπο χωρο.
Αρχιζει λοιπον το τριψυμο στην πλατη και συγχρονως πιανουμε κουβεντα
,οσο μπορεις βεβαια να πιασεις κουβεντα με μια Ταυλανδεζα
με τα τυπικα ,απο που ειμαι αν εχω ξαναπαει κλπ,κλπ. Αφου μου εκανε ενα υποτυπωδες μασσαζ στην πλατη,γυρισα και απο την αλλη και
αρχισε παλι το τρυψιμο. Σημειωτεον οτι στο επιμαχο σημειο ειχε βαλει πετσετα.Τοτε ειδα οτι ηταν πολυ ομορφη κοπελα για τα προτυπα
τα δικα μου και τη ρωταω τι ωρα σχολαει και αν μπορει το βραδυ να ερθει στο ξενοδοχειο να μου κανει μασσαζ. Αμεσως η αντιδραση της
ηταν να μου κλεισει το στομα με το χερι της για να μην ακουσει κανενας και μετα απο λιγο μου εγνεψε καταφατικα. Η δικια μου αντιδραση
ηταν αμεση με την δημιουργια του γνωστου αντισχοινου απο το μοριο που ηταν καλυμενο με την πετσετα. Της πιανω λοιπον το χερι και της
το βαζω κατω απο την πετσετα για να παρω μια προγευση για το βραδυ και για να μην φυγω σε τετοια κατασταση.Ομολογω οτι εκει εκανε καλυτερο μασσαζ. Δεν χρειαστηκε να περασουν παρα μονο λιγα δευτερολεπταν για να ξεσπασει η κ@υλ@ που ειχε συσωρευτει ολο αυτο το καιρο
που φτιαχνομουν για αυτο το ταξιδι,αυτη προλαβε και μου σφραγισε το στομα με ενα παθιαρικο φιλι, περισσοτερο για να μην ακουσει κανεις τα αγκομαχητα μου....
(Συνεχεια)