Μέρα με τη μέρα η Πατάγια αρχίζει να σκέφτεται τη High season
Μπατάκι το μπατάκι οι τιμές αρχίζουν να πέρνουν την ανηφόρα, οι άραβες να πολλαπλασιάζονται, οι ινδοί να διχοτομούνται σαν αμοιβάδες και να πλημμυρίζουν την πόλη, το soi 6 να ξαναγεμίζει κοπέλλες και η Ελληνική παροικία του τελευταίου μήνα να διαλύεται στα εξ ων συνετέθη.
Ελπίζω οι Θεσσαλονικέις φίλοι να έφτασαν καλά, εμείς είμαστε πια στην αναμονή για την Δευτέρα, που η Qatar θα μας παραδώσει πίσω στην θλιβερή πραγματικότητα που λέγεται Ελλάδα.
Τελευταίες μέρες ψώνισα σχεδόν αποκλειστικά από το soi6, τον παράδεισο των σορτάκιδων σαν κι εμένα.
Χούφτωσα και με χούφτωσαν σε gogo's και insomnia, με πήραν και πήρα τηλέφωνα, αλλά τελικά ο δρόμος έβγαζε στο 6.
Προτελευταία νύχτα σήμερα γυρίζοντας κατά τις 2:30 στο ξενοδοχείο με το μηχανάκι στο soi Buakhao, ένα Ladyboy μου έκανε ωτοστόπ. Μοκροκαμωμένο και τσαχπίνικο, το λυπήθηκε η ψυχή μου έτσι που περίμενε το κακόμοιρο μέσα στο ψιλόβροχο
:-* και το μάζεψα για μια πίπα. Βέβαια είχε ενστάσεις ότι δεν θέλει να μου κάνει μόνο πίπα, αλλά θέλει να με ικανοποιήσει same same lady.
Δεν γαμιέται, το πηδήξαμε κι από τον κώλο, same same lady, τουλάχιστον δεν μου έπεσε το ηθικό γιατί τον είχα μεγαλύτερο!
Κι έτσι γράφεται ο επίλογος στις 60 μέρες που πέρασα στην στην Ασία.
Same same but always f..
nice!