Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Απο Zougla.gr

....Μάρτυρες αναφέρουν ότι τα χρήματα μεταφέρονταν με βαλίτσες στην Αθήνα, ενώ σχετικά με τις προμήθειες πολλά απ’ αυτά δίνονταν σε αρκετές χώρες εκτός Ελλάδας, μεταξύ άλλων σε Ταϊλάνδη, Ρουάντα, Αλγερία, Λιβύη.... 

Eχουμε πολλα κοινα Ελληνες και Ταιλανδοι...    :dancing:    :headbang:

Το City line δηλαδη το μετρο που παει απο το Σουβαρναμπουμι στο κεντρο της Μπανγκοκ ειναι κατασκευασμενο απο τη Μιζενς (εεε...συγγνωμη Ζιμενς)..
 

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Μηνύματα
76
Like
0
Πόντοι
0

Που αλλου.. Στο COLONZE2 που ειναι κοντα......................?
 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Και λίγο φωτορομάντζο σε τέσσερα επεισόδια  :grin:
 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Επιστροφή στο Παράδεισο
Ξύπνησα στη μέση της νύχτας χωρίς λόγο.Το δωμάτιο φωτίστηκε απο αμυδρό φως.Το τηλέφωνο χτυπούσε απεγνωσμένα.Το είχα στο αθόρυβο και το φως της οθόνη πλημμύριζε με κάθε κλήση το σκοτεινό δωμάτιο του ξενοδοχείου.Επιτέλους σταμάτησε.Σκοτάδι και πάλι..Το πιάνω απρόθυμα και κοιτάζω την ώρα.Τρείς και  δέκα ξημερώματα Παρασκευής.
Με είχε πάρει ο ύπνος κατά τις δύο απ’ ότι θυμάμαι.

Είμαι στη Πατόνγκ του Πουκέτ εδώ και πέντε μέρες.Παρέα μου δύο εξαιρετικά παιδιά.Ο Άκις και ο Γιώργος.
Το απόγευμα είχαμε παίξει σα παιδάκια μπάλα και ρακέτα στη παραλία.Ο ήλιος είχε προ πολλού βυθιστεί στην αγκαλιά της ερωμένης του.Την θάλασσα της Αντάμαν με τα γαλαζοπράσινα μάτια.Αλλη ξελογιάστρα ετούτη.
Μας μένανε όμως μόνο δύο μέρες.Το  όνειρο μας να πάμε εκδρομή  στα νησάκια έσβυνε.
Στεναχωρημένος αλλά και κουρασμένος με πήρε γλυκός ύπνος  χωρίς όνειρα.
Σάμπατις ένα όνειρο δε ζούμε σε τούτη τη χώρα;
Κοιτάζω τις αναπάντητες κλήσεις.Πολλές από τον Άκι και πιο πολλές από τη φίλη μου τη Ντάου.Εκείνη την είχα γνωρίσει το περασμένο Δεκέμβρη.Την έψαχνα από νωρίς αλλά δεν απαντούσε.Αφού σηκώνομαι τηλεφωνάω το φίλο.Βρίσκονται σε γειτονικό κλαμπ.Εκείνος η κοπέλλα του και η φίλη της η Ντάου.
Όλο χαρά μου λέει ότι με περιμένουν στο κλαμπ να κανονίσουμε το ταξίδι.Τα κορίτσια δέχονται να έρθουν μαζί μας σε διήμερη εκδρομή.Τρελός από τη χαρά  βάζω το μπλουζάκι μου ανάποδα, φοράω βιαστικά το τζήν και τρέχω να τους βρώ.
Τι τρέχω δηλαδή , μηχανάκι ταξί πήρα και του είπα να το σανιδώσει.
Στη Ται Παν με περίμεναν δύο χαμόγελα και ένας άγγελος.
-Ελα ρε και έχει τρελλαθεί η δικιά σου να σε ψάχνει..Εχω κανονίσει για  Πι πι. Φεύγουμε αύριο με το μεσημεριανό καράβι.
Τρέλλα.Η καρδιά μου χτυπάει όσο πλησιάζω το κορίτσι.Μα έχει ένα χαμόγελο....Μου ζητάει συγνώμη γιατί την πήρε ο ύπνος πιο πριν και δεν άκουγε τα τηλέφωνα…same-same της λέω και χάνομαι στην αγκαλιά της.
Το επόμενο πρωί έπρεπε να κανονίσουμε δύο δουλειές.Η πρώτη να κάνουμε check out τα δωμάτια και η άλλη να αλλάξουμε τα εισιτήρια Πουκέτ-Μπανγκόκ.Το δεύτερο το ξεχνάμε,δεν αλλάζουνε γιατί ήταν σε προσφορά, βρήκαμε όμως άλλη καλή προσφορά για τη Δευτέρα.Αγοράσαμε τα νέα μας εισιτήρια και ξεκινήσαμε με χαρά τη προετοιμασία.
Παρασκευή μεσημέρι:Οι δύο κοπέλες ήταν έτοιμες και στην ώρα τους.Η ψιλοβροχή δε μας πτόησε.Σε λίγο είμασταν μέσα στο μίνι βαν μόνοι μας στο δρόμο για το λιμάνι.
Παρέα τρεις φίλοι  και δύο μάγισσες του Σιάμ.

Το καραβάκι έσχιζε με χαρά  τα πράσινα νερά της θάλασσας του Πουκέτ.Η παρέα έχει σκορπιστεί στα καθίσματα και απολάμβανε το ταξίδι.Μέχρι και λάπτοπ ανοίξαμε, μπήκαμε στο διαδύκτιο με dtc stick και ψάχναμε για δωμάτια.
Στα νησιά έχω πάει πολλές φορές αλλά όχι με τόσο μεγάλη παρέα.Τα κορίτσια θα πήγαιναν για πρώτη φορά.Είχαν μεγάλη χαρά, το έβλεπε κανείς στα πρόσωπα τους.Όλοι είμασταν πολύ ενθουσιασμένοι, σε καρφιά καθόμασταν!
-Μάγκες όταν πάμε εκεί ξεχνάμε σιέστες και αγάπες. Πάμε για γλέντια και beach party,
- Μέσα αρχηγέ φωνάζουν εκείνοι.
Το καραβάκι γεμάτο με Σκανδιναβούς κυρίως, φτάνει σε μιάμισυ ώρα στο μεγάλο νησί.Το Πι Πι Ντον.Τελικά δε βρήκαμε δωμάτια  στο διαδίκτυο.Θα προσπαθούσαμε εκεί.Στο τέλος της προβλήτας είναι ένα κιόσκι με φωτογραφίες ξενοδοχείων και τιμές αλλά και Ταϊλανδούς πρόθυμους για βοήθεια..Ακολουθήσαμε έναν ο οποίος μας πήγε σε κάποια φτηνά αλλά όχι καλά δωμάτια.Κάποια άλλα ήταν πολύ ακριβά.Στο τέλος καταλήξαμε θέλαμε δε θέλαμε σε ακριβά και όχι αξιοπρεπή, χάριν του τοπίου, της απίθανης θέας αλλά και της κούρασης της ομάδας.Ανωτέρα βία.
Μετά την τακτοποίηση έτρεξα με λαχτάρα στη πισινούλα του ξενοδοχείου.Μπήκα μέσα και δε βγήκα πάρα μόνο όταν νύχτωσε.Όλη αυτή η γλυκειά κούραση έφυγε από το μυαλό μου και τη θέση της πήρε χαρά και αγαλλίαση.
Δίπλα μου βέβαια είχα γοργόνα μάγισσα πλανεύτρα.
Τα δωμάτια μας ήταν στο τέλος του χωριού πάνω στο λόφο.Οι σκάλες έτριζαν όταν τις ανέβαινες.Μας αποζημίωσε όμως η θέα αλλά και η ηρεμία του τοπίου.Τα μάτια μου έκλεισαν και για κάμποση ώρα ταξίδεψα σε τόπους μαγικούς στην αγκαλιά της συντρόφου μου.Ημουν μαζί της σε ένα καλύβι που ήταν φτιαγμένο πάνω σε ένα ψηλό δέντρο όπως τους ιθαγενείς του Πανδώρα.Πιο κει κι άλλα καλύβια.Από κάτω το δάσος και πιο πέρα η μεγάλη γαλάζια λίμνη.Ο ήλιος μόλις είχε χαθεί στον ορίζοντα αφού είχε βάψει κατακόκκινο το ταβάνι του.Τα δυό φεγγάρια είχαν ήδη ξεπροβάλει ντροπαλά έτοιμα να φωτίσουν τη νύχτα που ανυπόμονα περίμενε.Ξαφνικά το καλύβι μου άρχισε να τρέμει και βαριά χτυπήματα ακούγονταν από κάτω.
-Γδούπ-γδούπ!
Κάποιος κόπανος έκοβε το κορμό του δέντρου που φιλοξενούσε το αιωρούμενο χωριουδάκι μας.Σηκώθηκα έντρομος αλλά ο χτύπος συνεχιζόταν.
-Ντουκ ντούκ χτυπούσε βάρβαρα η πόρτα…
Ξύπνησα ναρκωμένος.Απ έξω έκουγα φωνές.
-Ελα ρε, σήκω επιτέλους σε πλάκωσε το τιλάκ;
-Εσύ είσαι ρε και φοβήθηκα μη μας κόψεις το δέντρο...
-Τι έκανε λέει;
-Μai pen rai!

                                             ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
 

Συνημμένα

  • 1.jpg
    1.jpg
    101,5 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Hotel.jpg
    Hotel.jpg
    228,5 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
μαλλον εχουν "καει" πολλοι απο τις ταιλανδεζες εδω μεσα, δεν εξηγειται τοσο μισος....
 

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Μηνύματα
8.362
Like
4
Πόντοι
66
μαλλον εχουν "καει" πολλοι απο τις ταιλανδεζες εδω μεσα, δεν εξηγειται τοσο μισος....
εμενα τα περισσοτερα πιο πολυ με κριτικη μου φαινονται παρα με μισος.ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες και ο καθενας που εχει παει η που θα παει θα δει θα κρινει απο μονος του.οπως εσυ εκφραζεις την γνωμη σου που λες τις ελληνιδες ελλεηνιδες χοντρες με κυτταρυτιδα κομπλεξικες κ.τ.λ. ετσι και αλλοι κρινουν αντιστοιχα τις ταιλανδες που οπως ειχε γραψει ο φαντομας αν κλεισει η στροφιγγα απο τα μπατ τοτε να δειτε ποσο gfe θα εισπραξετε και παρολο που δεν εχω εμπειρια ιδιοις ομμμασοι μου φανηκε λογικο αυτο που ειχε γραψει ο φαντομας.οπως και εσυ ειχες γραψει για πατταγια οτι ειναι η νουμερο ενα πορνοπολη ετσι και εγω λεω οτι παμε για σεξ και αντε και gfe εμπειρια και τιποτα παραπανω οχι να βρουμε νυφη.εγω αν θα παω πατταγια για αυτο θα παω τουλαχιστον.οταν αποκτησω και εγω προσωπικη εμπειρια θα γραψω πιο λεπτομερεστερα.φιλε συνονοματε κανεις δεν μπορει να συμφωνησει σε ολα με τις αποψεις του αλλου αλλα καλο ειναι αν γραφονται ολες οι διαφορετικες αποψεις και ας ειναι καποιες απο αυτες μαλακιες.εξαλλου εκθετουν αυτον που τις γραφει οχι αυτον που τις διαβαζει.

υστερογραφο:δεν ξερω αν εχεις καιρο να πας κατω αλλα μου εχουν λειψει πολυ οι πρωτες σου περιγραφες.αυτες με κανανε και εδωσα περισσοτερη σημασια και πλεον εγινε μια απο τις μεγαλυτερες επιθυμιες μου να επισκεφτω την πατταγια για αρχη.
 

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Μηνύματα
145
Κριτικές
27
Like
1.692
Πόντοι
2.411
που φασκω και αντιφασκω?γινε πιο σαφης να σου απαντησω.
 

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Μηνύματα
145
Κριτικές
27
Like
1.692
Πόντοι
2.411
με 50 ευρω γαμαω καλο μουνακι σε στουντιο.αν καλεσεις απο γραφειο ,ρισκαρεις να σου ερθει φολα.αν εισαι τυχερος και ειναι καλο,θα βγαλει το κομπιουτερακι και θα χρεωσει εξτρα πιπα χωρις καποτα,κωλο κλπ.συνολο μαζι με το ξενοδοχειο 200 ευρω!καλυτερα να τον παιξω!τα βρωμομουνα αντι να μας πληρωνουν που τα γαμαμε ,τα πληρωνουμε. 
 

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Μηνύματα
145
Κριτικές
27
Like
1.692
Πόντοι
2.411
πες μου για τη ποιοτητα της γκομενας που γαμησες,για το γαμησι που σου εκανε, που ετρωγες καλο φαι και που εκανες μπανιο?το ταξι που λες εχει 1300 βαητ τη μερα και 1500 τη νυχτα μονο να πας .εκτος αν δε γυρισες με ταξι και πηρες το λεωφορειο με 110 βαητ και 5 ωρες.τωρα πως πληρωσες μονο 40 ευρω δε το καταλαβαινω.επισης το εισιτηριο εχει 1100 με ταη φουλ σεζον και προσφορα λοου σεζον 660.δε λεω οτι η παταγια ειναι πανακριβη αλλα τα μουνια που εχει στο πεζοδρομο στη παραλια ειναι μετρια εως κακα.τα 700 που εδωσες για γκομενο γραφεις η κανω λαθος?επισης τι ειναι τα 700 και για ποσες μερες?       
Εδω υπερβαλεις. Πατάγια με 100 ευρω την μέρα μαζί με ξενοδοχείο είναι ΟΚ (660 εισιτηριο, 40 ταξι, 700 γκομενο, ξενοδοχείο, φαγητό, ποτά) 1400 + 100 απρόβλεπτα. Μπαγκογκ βεβαια, είναι πανακριβα, αλλα δεν πας τοσα χλμ μακρυά να μαμας με ιδιες τιμές Ελλάδος, πας είτε Παταγια για ποιο οικονομικά είτε Πατόγκ για ποιο ποιοτικά.
 

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Μηνύματα
145
Κριτικές
27
Like
1.692
Πόντοι
2.411
πολυ δυσκολο να ερθει μονη της ελλαδα.πρεπει να εχει μονιμη δουλεια,χαρτι απο το αφεντικο της,το βιβλιαριο καταθεσεων της να εχει 1οο.οοο βαητ και ανω,να εχει ακινητο στο ονομα της.επισης θα πρεπει να συμπληρωσεις και να υπογραψεις εσυ μια αιτηση στη πρεσβεια στην βκκ η να τη στειλεις με φαξ.να εχει ασφαλιστικη καλυψη και εισιτηριο με επιστροφη.
το κανουν αυτο διοτι πολλες ερχοντουσαν στην ελλαδα και δε γυριζαν πισω.


Και ουτε προκειτε να βγαλεις ακρη....ξεχνα το να παρει βιζα!!!!η πρεσβεια της Ελλαδας εκει τριτοκοσμικη!!!!!
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Βρε παιδια
Μην βαζουμε ολους σε 1 τσουβαλι, ναι υπαρχουν λαμογια και εκει οπως παντου, ναι οι γκομενες σε βλεπουν σαν ΑΤΜ, αυτη ειναι η δουλεια τους, αλλα περα απο οσους εχουν σχεση με την τουριστικη βιομηχανια, και του σεξ ιδιαιτερα, υπαρχουν ανθρωποι ΠΑΡΑ πολυ καλοι, τιμιοι, φιλικοι και αγνοι. Και ολα αυτα και τα καλα και τα κακα ισχυουν οχι μονο για τη Ταυλανδη αλλα για ολη την ασια, για ΕΝΑΝ βασικο λογο, οι ανθρωποι εχουν διαφορετικη κουλτουρα απο εμας.
Πολλες φορες οι ανθρωποι αυτοι χαμογελανε γιατι ειναι εκνευρισμενοι, ντρεπονται ή δεν καταλαβαινουν ή ειναι αμηχανοι.
Και για να γινουμε και λιγο δικαιοι, θυμαστε πως συμπεριφερονται οι δικοι μας στους τουριστες σε τουριστικα μερη πχ. Ροδος; Δεν ξερω εαν αυτο ισχυει ακομη αλλα και σε εμας παληα δεν υπηρχαν 2 τιμες, για εμας και αλλη για τους τουριστες; δεν τους εκλεβαν;
Ξεχασατε οτι λεγαμε ¨κοιτα τον λιγουρη που τη βγαζει με 1 χωριατικη και 1 μπυρα;¨
Τωρα εμεις παμε στη Ταυλανδη και τη βγαζουμε με 1 σομ ταμ και 1 μπυρα, γιατι θελουμε να χαλασουμε αλλου τα λεφτα μας ή γιατι δεν μας φτανουν, αυτο μας κανει λιγουρηδες;
Και τελος ξεχασατε οτι μεχρι πριν μερικα χρονια ειχαμε και εμεις εδω ΤΙΛΑΚ, μονο που ηταν αρσενικα και τα λεγαμε ΚΑΜΑΚΙΑ;
Η γνωμη μου ειναι να προσπαθουμε να καταλαβουμε την κουλτουρα και το τροπο σκεψης ενος λαου πριν τον κρινουμε, και για να το κανουμε αυτο πρεπει να γνωρισουμε τους απλους ανθρωπους και οχι τους hardcore επαγγελματιες.
 

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Μηνύματα
1.685
Like
0
Πόντοι
16
πες μου για τη ποιοτητα της γκομενας που γαμησες,για το γαμησι που σου εκανε, που ετρωγες καλο φαι και που εκανες μπανιο?το ταξι που λες εχει 1300 βαητ τη μερα και 1500 τη νυχτα μονο να πας .εκτος αν δε γυρισες με ταξι και πηρες το λεωφορειο με 110 βαητ και 5 ωρες.τωρα πως πληρωσες μονο 40 ευρω δε το καταλαβαινω.επισης το εισιτηριο εχει 1100 με ταη φουλ σεζον και προσφορα λοου σεζον 660.δε λεω οτι η παταγια ειναι πανακριβη αλλα τα μουνια που εχει στο πεζοδρομο στη παραλια ειναι μετρια εως κακα.τα 700 που εδωσες για γκομενο γραφεις η κανω λαθος?επισης τι ειναι τα 700 και για ποσες μερες?       

αεροδρομιο - παταγια = 1000 - 1300

παταγια - αεροδρομιο = 800 - 900

λεωφορειο bell travel service = 200
και δεν κανει 5 ωρες αλλα 1,30ωρα.

η thai airways εδω και 2 χρονια που παω εγω παντα κανει καποιες προσφορες και σε high season.
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
32.464
Κριτικές
36
Like
38.103
Πόντοι
18.565
Βρε παιδια
Μην βαζουμε ολους σε 1 τσουβαλι, ναι υπαρχουν λαμογια και εκει οπως παντου, ναι οι γκομενες σε βλεπουν σαν ΑΤΜ, αυτη ειναι η δουλεια τους, αλλα περα απο οσους εχουν σχεση με την τουριστικη βιομηχανια, και του σεξ ιδιαιτερα, υπαρχουν ανθρωποι ΠΑΡΑ πολυ καλοι, τιμιοι, φιλικοι και αγνοι. Και ολα αυτα και τα καλα και τα κακα ισχυουν οχι μονο για τη Ταυλανδη αλλα για ολη την ασια, για ΕΝΑΝ βασικο λογο, οι ανθρωποι εχουν διαφορετικη κουλτουρα απο εμας.
Πολλες φορες οι ανθρωποι αυτοι χαμογελανε γιατι ειναι εκνευρισμενοι, ντρεπονται ή δεν καταλαβαινουν ή ειναι αμηχανοι.
Και για να γινουμε και λιγο δικαιοι, θυμαστε πως συμπεριφερονται οι δικοι μας στους τουριστες σε τουριστικα μερη πχ. Ροδος; Δεν ξερω εαν αυτο ισχυει ακομη αλλα και σε εμας παληα δεν υπηρχαν 2 τιμες, για εμας και αλλη για τους τουριστες; δεν τους εκλεβαν;
Ξεχασατε οτι λεγαμε ¨κοιτα τον λιγουρη που τη βγαζει με 1 χωριατικη και 1 μπυρα;¨
Τωρα εμεις παμε στη Ταυλανδη και τη βγαζουμε με 1 σομ ταμ και 1 μπυρα, γιατι θελουμε να χαλασουμε αλλου τα λεφτα μας ή γιατι δεν μας φτανουν, αυτο μας κανει λιγουρηδες;
Και τελος ξεχασατε οτι μεχρι πριν μερικα χρονια ειχαμε και εμεις εδω ΤΙΛΑΚ, μονο που ηταν αρσενικα και τα λεγαμε ΚΑΜΑΚΙΑ;
Η γνωμη μου ειναι να προσπαθουμε να καταλαβουμε την κουλτουρα και το τροπο σκεψης ενος λαου πριν τον κρινουμε, και για να το κανουμε αυτο πρεπει να γνωρισουμε τους απλους ανθρωπους και οχι τους hardcore επαγγελματιες.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:Και εγω απο τον τουρισμο ζω εδω και 35 χρονια. Και αν εχει καταντησει ετσι ο τουρισμος μας ειναι γιατι εμεις φταιμε. Ξεχναμε οτι πριν απο χρονια ερχοταν ο τουριστας και εμεις θελαμε να του γαμησουμε την γυναικα και να μας πληρωσει και απο πανω. Για να μη πω στο νησι που δουλευω τα τελευταια 20 χρονια για τις συμμοριες με τις αλυσιδες που δερνανε μεχρι θανατου καποιους τουριστες. Εγω απο Παταγια δεν ξερω εχω παει μονο Μπανγκοκ 2 φορες ετσι δεν μπορω να παριστανω τον ειδικο. Αλλα νομιζω οτι οπου υπαρχει πορνεια και ευκολο χρημα μαζευονται τα λαμογια σαν τις σφηγκες ειτε ειναι Παταγια ειτε ειναι Κερκυρα ειτε ειναι Ιμπιζα. Και στο τελος ποσοι ειναι αυτοι που ασχολουνται με την βιομηχανια του σεξ και τα υποπροιοντα της στην Ταυλανδη; Ας υποθεσουμε οτι ειναι 40 χιλιαδες γυναικες στη Παταγια 60 χιλιαδες στη Μπανγκοκ 30 χιλιαδες στο Πουκετ και αλλες 40 χιλιαδες σολη την υπολοιπη ταυλανδη. Ας υποθεσουμε οτι ειναι συνολο λοιπον 170 χιλιαδες γυναικες. Ας υποθεσουμε επισης οτι πισω απο καθε μια απο αυτες υπαρχουν αλλοι 10 (νταβατζηδες, ταξιτζηδες τουκτουκτζηδες και λοποι παρατρεχαμενοι) που ζουν απο αυτες. Δηλ. χοντρικα -χοντρικα ας πουμε 2 εκατομμυρια ανθρωποι. Δηλ. το 3% του πλυθησμου (η Ταυλανδη εχει 65 εκατομμυρια κατοικους αν δεν κανω λαθος). Δεν ειναι αδικο λοιπον το υπολοιπο 97% των Ταυλανδων να χαρακτηριζεται απο το 3%; 
 

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Μηνύματα
470
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
πες μου για τη ποιοτητα της γκομενας που γαμησες,για το γαμησι που σου εκανε, που ετρωγες καλο φαι και που εκανες μπανιο?το ταξι που λες εχει 1300 βαητ τη μερα και 1500 τη νυχτα μονο να πας .εκτος αν δε γυρισες με ταξι και πηρες το λεωφορειο με 110 βαητ και 5 ωρες.τωρα πως πληρωσες μονο 40 ευρω δε το καταλαβαινω.επισης το εισιτηριο εχει 1100 με ταη φουλ σεζον και προσφορα λοου σεζον 660.δε λεω οτι η παταγια ειναι πανακριβη αλλα τα μουνια που εχει στο πεζοδρομο στη παραλια ειναι μετρια εως κακα.τα 700 που εδωσες για γκομενο γραφεις η κανω λαθος?επισης τι ειναι τα 700 και για ποσες μερες?        
Λοιπον απαντω για Παταγια:
1. ασχετα οτι γω χρησιμοποιω Βell Travel , 1 ωρα & 20 λεπτα, 200 μπατ και σε πανε & σε φερνουν απο πορτα ξενοδοχείου, ταξι από αεροδρομιο Παταγια 1200 μπατ και 800 ταξιμετερ επιστροφη συν κατι μικρα διοδια. Ενταξει οχι 40, οχι ομως πανω από 50 ευρω.
2. Εαν δεν κλεισεις παραμονη αναχωρησης εισιτηριο σε business class, πανω από 660 με Καταρ δεν βρισκεις εκτος και αν προσπαθεις πολυ. Βρισκεις και πιο φθηνα, όποτε και εαν θες να πας.
3. Ξενοδοχείο αξιοπροπρεπεστατο με 500- 700 μπατ βρισκεις Μπουαχάο, εγω δεν παω διπλα στην WS με τους Πακιστανους & τις ορδές από τα τραβέλια. Αυτα που αλλοι εδώ γραφουν ότι θελουν είναι κοντα΄στην δράση για εμενα ειναι..
4. Μηχανάκι βρίσκεις και με 100 μπατ ανωτερο 150.
5. Φαί πολύ και καλο με 150-250 μπατ το ατομο, βρισκεις και μπουφεδες καλούς και οικονομικούς.
6. 700 ευρω τις 7 μέρες , ήτοι 100 την μέρα ήτοι 4200 μπατ την ημερα (700 ξενοδοχείο, 1000 κοπέλα, 300 μπαρφάιν, 100 μηχανάκι, 300 φαγητό, 600 καφεδες , ποτα) και 1200 για μασαζ, κερασματα μπαρ, τιπς σε α γκο γκο κλπ.
7. Γκομενο εγραψα εννοωντας γκομενο-..καταστασεις.., εφαγα την παύλα εκ λάθους. Αλλά και γκόμενο να είχα αντί για γκόμενα, 1000 θα εδινα, τόσο κοστολουγούνται στα καραόκε.
8. Οταν εννοείς τι ποιότητα γαμησα, δεν ξέρω σε τι μοναδες θα πρέπει να στην μετρήσω. Ομως να ξερεις το κόστος, απόδοση και ποιοτητα γκόμενας εξαρταται παρα πολύ και απο τον πελάτη. Χονδρος, παππους, απλυτος, πληρωνει πιο πολλά από έναν πιτσιρικά σένιο. Οπως και νεαρός, λεπτός, ευπαρουσίαστος, αλλά άπλυτος πληρώνει πολλά, αν και οι ταυλανδες με τους άπλυτους εχουν γενικά πρόβλημα.
 

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Μηνύματα
470
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
δε λεω οτι η παταγια ειναι πανακριβη αλλα τα μουνια που εχει στο πεζοδρομο στη παραλια ειναι μετρια εως κακα.    
Ειχα την ιδια αποψη με εσενα αλλα αναθεωρησα. Θελει και η Παταγια τον κύκλο της, ειδικά από άλλους Ελληνες οι οποίοι προτείνουν πάρα πολύ καλά, οικονομικά και φιλοτιμα μωρά. Εχει στην παραλία κάτι αστέρια που μολις σκάσουν μύτη, φορτώνονται πάραυτα. γι αυτο οταν βρισκεις καλο κομματι κρατας οπωσδηποτε τηλέφωνο. Οι ορδές από Μπαγκλαντές και Πακισταν, τα Σ/Κ κυριολεκτικά την σαρώνουν την παραλία και δεν αφηνουν τιποτε καλο.
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Λόρδε και κωλόγερε ευχαριστώ που με απαλλάξατε από τον κόπο να γράψω τα ίδια. Φυσικά και έχετε απόλυτα δίκαιο.
Μην χαρακτηρίζετε συνολικά τη χώρα και τους κατοίκους της από τη συμπεριφορά της κάθε πουτάνας και του κάθε ταρίφα στα τουριστικά μέρη και μόνο.
 

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Μηνύματα
271
Like
0
Πόντοι
1
... Παίζει κανα πρόσφατο νουμεράκι για delivery στο δωμάτιο; ...  >:( ... Έχει αρχίσει αυτή η μαλακία με τα μπουγέλα και δεν είναι να βγεις έξω ...  :huh: ... Στο Paripas Mansion μένουμε στην Patong ...  :sunglasses:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom