Επισκέπτης
Kostas Thai:Ειπα οτι ειναι σοβαρος και δεν λεει μαλακιες!!!!Ρε συ lusiano ενταξει περαν της πλακας, ολη η αντιπαραθεση για μενα πλακα ηταν, μαλλον εχεις μπερδευτει.
Εγω χρυσε μου ανθρωπε δεν μιλησα ΠΟΤΕ για Πατταγια, γιατι στα τοσα χρονια που παω Ασια εχω παει Πατταγια ΜΟΝΟ 1 φορα και αυτη για 2 μερες και εμενα και μακρυα, στο MONTIEN και εχω γραψει και δηλωσει εδω μεσα πολλες φορες οτι ΔΕΝ ΠΑΩ Πατταγια.
Δεν ΜΠΟΡΩ να γραψω συμβουλες για κατι που δεν ΞΕΡΩ!!!
Αν κανεις τον κοπο να διαβασεις απο την αρχη το θρεντ δεν θα βρεις ΠΟΥΘΕΝΑ να γραφω κατι για πατταγια παρα μονο οτι ειμαι εναντιον του να πηγαινει καποιος εκει γιατι τη θεωρω ενα μεγαλο μπουρδελο, που μαζευει τα κατακαθια της Μπανκοκ και του Πουκε. (Αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη και πολλοι διαφωνουν).
Αρα δεν μπορω να καταλαβω πως κολησες.
Και καπου αλλου εγραψες οτι ο KostasThai δινει καλες και σοβαρες πληροφοριες για Ταυλανδη, μα ο ανθρωπος εχει γραψει πολλες φορες οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Ταυλανδη και τον Οκτωβριο ετοιμαζει το πρωτο του ταξειδι.
Κανε μου τη χαρη λοιπον και διαβαζε καλυτερα και ποιο προσεκτικα οτι γραφεται εδω μεσα για να μη γινονται παρεξηγησεις, μπορει για μενα οι αντιπαραθεσεις να εχουν πλακα αλλα για τους πολλους ειναι κουραστικες.
Εγω Phuket εκανα δουλεια (μασατζιδικο)Pattaya χαιρω πολυ για την πληροφορια περι μπουρδελου εντελως προκειται....
Δεν κολησα και δεν κολαω πουθενα απλα προβληματιζομαι με την λογικη του... πως ειναι δυνατον να εχω φαει στη μαπα Ταυλανδη πουτανια και δουλεια ....και να μην ξερω τι παιζεται εκει κατω....και να ξερουν καποιοι που πηγαν 2-3-5-10 φορες μονο και μονο για να ξοδεψουν(και καλα κανουν)τις οικονομιες τους ή δεν ξερω τι αλλο!!!
Δυστυχως ή ευτυχως ειναι θεμα προς διερευνηση!!!!!