Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
33
Πόντοι
1
λοιπον η ταυλανδη δεν ειναι τοσο φτηνη χωρα!! εκτος το μουνι και το φαι !!

εμενα μου λεγανε οταν ειμουν εκει κατσε εκει λιγοτερα θα φας απο ελλαδα! οταν απο 1 μηνα αλλαξα το εισητηριο για να κατσω 2 μηνες!!

τα ποσα εφαγα τον 1ο μηνα δεν 8α το πω αλλα ειτανε αρκετα!!

αλλα υποψιν οτι πηγα για διακοπες να ξεκουραστω να κανω μπανακια κ φυσικα γουστα!!

δεν πηγα 1η φορα ταυλανδη για να σκασω να μετραω ποσα λεφτα τρωω και τα λοιπα!

οταν ειμαι διακοπες δεν μετραω το τι τρωω, οτι θελω να κανω θα το κανω ΤΕΛΟΣ!

Απο εκει και περα και στην ελλαδα υπαρχουν ατομα που περνουν 1000ευρω τον μηνα πληρωνουν νοικια και εχουν και οικογενεια!!

απο εκει και περα δεν παει να πει οτι στα γκο γκο εχει ποιοτητα και καλες υπηρεσιες ειδα τρελλα μπαζα!! ουτε οτι στην παραλια βρισκεις μουναρες! ειναι ολα σχετικα αναλογως πως θα πεσεις!

βεβαιως και παραλια και γκογκο μπορεις να βρεις καλα τεμαχια αναλογως τα γουστα του καθενος!!

απο εκει και περα εχει και πολλα beer bars στα οποια εαν ψαξεις αρκετα βρισκεις καλα κομματια και σε καλες τιμες!
να περνατε καλα οσοι πατε και περαστε οσο το δυνατων καλυτερα! και να θυμαστε πατε διακοπες !!

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Tsafus παιχταρα μου τι κανεις? Αντε και σε λιγους μηνες θα ειμαστε παλι κατω!!!!

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
33
Πόντοι
1
μια χαρα φιλε hank !! εννοειτε νοεμβριο παλι κατω ¨)

αλλα δεν νομιζω να κατσω λονγκ τιμε αυτη την φορα πατταγια!!

ειμαι για αλλεσ καταστασεις!! κανα κοη σαμουι η κατι παρομοιο ειναι μια χαρα:)

Επισκέπτης
Σε ποια απο τα παρακατω συμφωνεις που εγραψε ο Kaavlas? :uglystupid:

ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ γραφω ΕΓΩ...
Ρε μπας και σας εχει βαρεσει η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ [sup]εσενα και τους κλωνους σου εδω μεσα[/sup]? :headbang:
Για καντε ενα meeting,εσυ,ο Πυρκαυλος και οι αλλοι [sup]ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ[/sup] του φορουμ και αποφασιστε τι γραμμη θα ακολουθησετε.. :grin:
Τα λεει σωστα ο Kaavlas η οχι? :think:
Αντε γιατι μας εχετε τρελλανει ολους εδω μεσα... :jerking:
Ευτυχώς με πρόλαβε ο lusiano και σου έσουρε όσα σου έσουρε οπότε με απάλλαξε από την αγγαρεία, που κάθεσαι και γαμάς το thread παίζοντας με τις λέξεις και την ειρωνεία κατ' επανάληψην πασχίζοντας για την αυτοεπιβεβαίωση... Ακαλλιέργητε... ε ακαλλιέργητε!  >:(
Προσπάθησα ν' αλλάξω το κλίμα εσύ εκεί στ' αρχίδια σου μέχρι να αποδείξεις ότι δεν θες 50 αλλά 100 ευρώ, λες και έχεις πιάσει την αλήθεια σε τόσο βάθος ώστε είναι αδύνατο να διαφωνούν άλλοι μαζί σου.
Μόνο ένας μαλάκας διαφωνεί, εγώ ε; Οπότε για να υποστηρίξω την άποψή μου έχω φτιάξει και κλώνους το ίδιο μαλάκες με 'μενα. Ποιοι είναι εγώ λοιπόν; Ο Πύρκαυλος, ο lusiano, o spyba, μήπως κι ο Akis30; Έχω και κάναν άλλον με την πάρτη μου;  :jerking:
Σιχτίρ  >:(

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.856
Πόντοι
19.795
Αντε να δουμε ποτε θα σταματησει το ξεκατινιασμα..... :huh:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ποιοι είναι εγώ λοιπόν; Ο Πύρκαυλος, ο lusiano, o spyba, μήπως κι ο Akis30; Έχω και κάναν άλλον με την πάρτη μου;  :jerking:
Σιχτίρ  >:(
Μαλλον αυτοι μεινατε...Η μαλλον αφαιρεσε και το lusiano γιατι κι αυτος τωρα τελευταια το γυρισε και συμφωνει με τους "αλλους"...
Για την ακριβεια,καλο θα ηταν να δημιουργησεις ενα τοπικ "Πως να τη βγαλετε στη Ταυλανδη με 50 ευρω την ημερα,χωρις να σας λειπει τιποτα" και να σταματησεις να μολυνεις το τοπικ αυτο με τις ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ "συμβουλες" σου.
Και μαζεψε εκει ολους τους "κασκαντερ" που ειναι διατεθειμενοι για να κανουν οικονομια 50 ευρω την ημερα,
α)να παιξουν τη σωματικη τους ακεραιοτητα κορονα-γραμματα διαμενοντας "στα ορεινα" της Πατταγια που υπαρχει αυξημενη εγκληματικοτητα,
β)να φορτωνουν καθε συφιλιαρα απο τη beach road (αν βαλεις καποτα δεν υπαρχει προβλημα οπως λεει και ο Akis30) που υπαρχει περιπτωση να σε κατακλεψουν στο δωματιο,αν οχι να σου κανουν τιποτα χειροτερο,
γ)αν δε τους φτανει ενα γευμα την ημερα σε εστιατοριο,για οικονομια να τρωνε απο τα καροτσακια και να παθουν σαλμονελα.(αυτο δε το ειπα εγω,το ειπε ο Kaavlas  :grin:-με τον οποιο συμφωνει και ο lusiano ;))

Επισκέπτης
α)να παιξουν τη σωματικη τους ακεραιοτητα κορονα-γραμματα διαμενοντας "στα ορεινα" της Πατταγια που υπαρχει αυξημενη εγκληματικοτητα,
Στείλε μωρέ ηλίθιε κανέναν να δεις που έμενα. Στη γωνία με τον κεντρικό μέσα στα μαγαζιά είναι το κτήριο... :idiot:
β)να φορτωνουν καθε συφιλιαρα απο τη beach road (αν βαλεις καποτα δεν υπαρχει προβλημα οπως λεει και ο Akis30) που υπαρχει περιπτωση να σε κατακλεψουν στο δωματιο,αν οχι να σου κανουν τιποτα χειροτερο,
Αν νομίζεις ότι οι agogoάδες που γαμάς είναι λιγότερο επικίνδυνες, είσαι μεγάλος στούρνος αδερφέ!
γ)αν δε τους φτανει ενα γευμα την ημερα σε εστιατοριο,για οικονομια να τρωνε απο τα καροτσακια και να παθουν σαλμονελα.(αυτο δε το ειπα εγω,το ειπε ο Kaavlas  :grin:-με τον οποιο συμφωνει και ο lusiano ;))
Αυτό με το ένα γεύμα παίζει να είναι και η τρίτη φορά που το λες. Copy-paste κάνεις ήθελα να 'ξερα;

Ρε φίλε έχω διαφωνήσει 1000 φορές στη ζωή μου. Αλλά τέτοια κούραση και έλλειψη επικοινωνίας δεν έχω ξαναματαδεί. Ελπίζω να μην έχεις παιδιά ρε φιλαράκι, πραγματικά θα τα κάνεις προβληματικά... :idiot:

Τα ρέστα μου, κέρδισες!

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Καλό θα ήταν να λείψουν οι χαρακτηρισμοί...

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
καλησπέρα αδέρφια συναγωνιστές καυλιά  :rockon:
Ειλικρίνα δεν περίμενα η ερώτηση μου περι ταιλάνδης να δημιουργησει τόσο μεγάλη κόντρα.
Πραγματικά λυπάμαι. Βέβαια μέσα από την αντιπαράθεση που προέκυψε έμαθα αρκετά πράγματα που
το πιο πιθανό ήταν να μην τα μάθαινα, αν δεν αρχίζατε τα παραδείγματα   :tooth: :tooth: :tooth:
Οπως και να έχει δεν νομίζω να βγει άκρη μεταξύ σας γιατί έχετε άλλα γούστα.

@ Φιλε Λάκη θα σου στείλω πμ να σε ρωτήσω για κανα δυό πράγματα για τα εισητήρια, γιατι άμα το έκανα εδώ βλέπω να πέφτουν κορμιά και πάλι  :tooth:

Επισκέπτης
@ Φιλε Λάκη θα σου στείλω πμ να σε ρωτήσω για κανα δυό πράγματα για τα εισητήρια, γιατι άμα το έκανα εδώ βλέπω να πέφτουν κορμιά και πάλι  :tooth:
Όχι φίλε, μην κάνεις μαλακίες. Για συμβουλές να απευθύνεσαι απευθείας στον pipinomaniac... :sunglasses:

Επισκέπτης
Επίσης, θα σε συμβούλευα να αλλάξεις τον τίτλο από το άβατάρ σου. Μπορεί να κατηγορηθείς ότι είσαι εγώ... :sunglasses:

Επισκέπτης
Επίσης, θα σε συμβούλευα να αλλάξεις τον τίτλο από το άβατάρ σου. Μπορεί να κατηγορηθείς ότι είσαι εγώ... :sunglasses:
Ελα ρε ...αυτος δεν καταλαβαινει ειτε απο διαλογο ειτε απο χιουμορ ειτε απο τιποτα!!!!ειναι πολυ ιδιορυθμος ο τυπος....φαινεται και απο τους νανους κουκλες που γαμαει απο τα ευκολα συμπερασματα  που βγαζει για τους αλλους και γενικα για τις καταστασεις!!!!για να μην πω παραλογος .Καθως επισης και αυτος ο Lorjin..αν και αυτος ειναι μεγαλος σε ηλικια και καπως δικαιολογειται!!!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τα ρέστα μου, κέρδισες!
Το θεμα δεν ειναι να "κερδισει" καποιος απο τους 2 μας...Το θεμα ειναι να πληροφορουμε με σωστο τροπο ειδικα τα παιδια που δεν εχουν παει ποτε και διψουν για πληροφοριες.
Πρωτη προτεραιοτητα πιστευω πως ειναι η δημιουργια "ασφαλων συνθηκων" σε ενα τετοιο ταξιδι.Κι εσυ με την "ευφορια" και τα εντονα συναισθηματα της "πρωτης φορας",ειδες (οπως και ΟΛΟΙ ΜΑΣ οταν πρωτοπηγαμε),τη κατασταση με το ματι του πρωταρη...
Πιστεψε με πως ταξιδι με ταξιδι,θα αρχισεις να ανακαλυπτεις μια "αλλη Ταυλανδη",απο αυτη που πιστευεις οτι ειναι τωρα.
Επετρεψε μου λοιπον να εχω εστω και λιγο μεγαλυτερη εμπειρια απο σενα,γιατι εχω παει πολυ περισσοτερες φορες και εχουν δει αρκετα τα ματια μου.
Τη χωρα αυτη την αγαπω και τη μισω ταυτοχρονα.Οι δε Ταυλανδοι ειναι μεγαλα μουνοπανα.Ο lusiano που ειχε κανει δουλεια εκει,αν σταματησει να με βριζει και εχει την ορεξη να γραψει γι αυτους,ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβετε τι κωλολαος ειναι."Πας μη Ταυλανδος-βαρβαρος" γι αυτους...Οπως και "Πας μη Ταυλανδος=φραγκατος και ευκαιρια να του ρουφηξουμε το μεδουλι"...
Επισης...
Ολοι πανω-κατω στο ιδιο καζανι βραζουμε και ειδικα στη δυσκολη περιοδο που ζουμε κανενας σχεδον δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να σκορπαει τα λεφτα του.Καλο ομως ειναι οταν δινουμε πληροφοριες να μη φτανουμε σε ακραια σεναρια (οπως το λινκ που παρεθεσε ο djzan  :grin:)

Υ.Γ..αν θες πληροφοριες για το Nuru και το προστατικο μασαζ,πες μου.
Τα πιο πολλα παιδια δεν το εχουν δοκιμασει γιατι μονο στη Μπανγκοκ μπορεις να το κανεις...Και αυτο σε πολυ λιγα μασατζιδικα... ;)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ρε συ lusiano ενταξει περαν της πλακας, ολη η αντιπαραθεση για μενα πλακα ηταν, μαλλον εχεις μπερδευτει.
Εγω χρυσε μου ανθρωπε δεν μιλησα ΠΟΤΕ για Πατταγια, γιατι στα τοσα χρονια που παω Ασια εχω παει Πατταγια ΜΟΝΟ 1 φορα και αυτη για 2 μερες και εμενα και μακρυα, στο MONTIEN και εχω γραψει και δηλωσει εδω μεσα πολλες φορες οτι ΔΕΝ ΠΑΩ Πατταγια.
Δεν ΜΠΟΡΩ να γραψω συμβουλες για κατι που δεν ΞΕΡΩ!!!
Αν κανεις τον κοπο να διαβασεις απο την αρχη το θρεντ δεν θα βρεις ΠΟΥΘΕΝΑ να γραφω κατι για πατταγια παρα μονο οτι ειμαι εναντιον του να πηγαινει καποιος εκει γιατι τη θεωρω ενα μεγαλο μπουρδελο, που μαζευει τα κατακαθια της Μπανκοκ και του Πουκε. (Αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη και πολλοι διαφωνουν).
Αρα δεν μπορω να καταλαβω πως κολησες.
Και καπου αλλου εγραψες οτι ο KostasThai δινει καλες και σοβαρες πληροφοριες για Ταυλανδη, μα ο ανθρωπος εχει γραψει πολλες φορες οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Ταυλανδη και τον Οκτωβριο ετοιμαζει το πρωτο του ταξειδι.
Κανε μου τη χαρη λοιπον και διαβαζε καλυτερα και ποιο προσεκτικα οτι γραφεται εδω μεσα για να μη γινονται παρεξηγησεις, μπορει για μενα οι αντιπαραθεσεις να εχουν πλακα αλλα για τους πολλους ειναι κουραστικες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.856
Πόντοι
19.795
Αν και δεν θελω να ανοιξω νεο κυκλο αντιπαραθεσεων θελω να πω οτι επειδη συνεργαζομαι εδω και δυο χρονια με Ταυλανδους δεν μου εχουν δωσει την εντυπωση του κωλολαου. Σε συγκριση παντα με τις αντιστοιχες συνεργασιες μου με Ελληνες και Κινεζους. Αντιθετως θα ελεγα οτι ειναι πολυ εξυπηρετικοι και συνεργασιμοι. Οσο για το νουρου ειχα κανει περιγραφη εδω:
Απ: Ταϊλάνδη sex trip...
« Απάντηση #29878 στις: 22/02/11, 21:09

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
παντως περα απτην πλακα, μπορεις να την βγαλεις και με 50ευρω (χωρις ξενοδοχειο) αρκει να ξερεις πως. για καποιον που παει πρωτη φορα θα φαει περισσοτερα λογω ενθουσιασμου και πρωτης εμπειρειας με την χωρα.

καποια τιπς απο μενα...

1. κανουμε κρατηση στη bell travel για να παμε με λεωφορειο στη παταγια. 400μπατ πηγαινε-ελα. σε αφηνουνε στη πορτα του ξενοδοχειο σου.
2. μενουμε καπου κοντα στη πιατσα για να γλιτωνουμε ταξι. εγω παντα μενω στο secrets, soi 14 ws. καθαρο, φθηνο και μες την πιατσα. δεν μ'ενδιαφερουν οι πισινες.
υπαρχουν ομως και αλλες πιατσες οπως soi 7,8, buakao οπου και εκει βρισκεις φθηνα ξενοδοχεια.
3. υπαρχουν ξενοδοχεια με μπουφε οπου τρως φθηνα. πχ. lek hotel. επισης κοντα στο μπαρ του φωτη υπαρχει ενα thai εστιατοριο με πολυ μεγαλες μεριδες και πολυ φθηνα.
4. χρησιμοποιουμε τα 10μπατα.
5. μπορεις να πας στα agogo νωρις που εχει happy hours. 55baht draft beer.
6. εχεις μια καλη φωτογραφικη μηχανη (dslr κατα προτιμηση) και κανεις 2-3 ωρες βολτες σε ws, beach road, sois. ετσι περναει ευχαριστα η ωρα σου και κανεις και τα κονε σου!
7. κρατας τηλ. απο γκομενες που εχεις μαμησει και αξιζαν στα προηγουμενα ταξιδια σου.
8. βρισκεις μια καλη παρεα και πατε στο τελευταιο thai bar στη soi bj, ws. μπορεις να την αραξεις εκει μεχρι να'ρθει η ωρα να πας insomnia η να φορτωσεις καποιο γκομενακι απο εκει και να φυγεις κατευθειαν.
9. freelancers φορτωνουμε απο μπαρακια, clubs και ws. περιποιημενες και ωραια ντυμενες. παντα χρησιμοποιουμε προφυλακτικο και δεν αφηνουμε τπτ εξω στο δωματιο. διαβατηριο, ταυτοτητα και λεφτα παντα στο χρηματοκιβωτιο.
10. δεν κυκλοφορουμε με πολλα λεφτα μαζι μας. μονο οσα χρειαζοντε.
11. agogos μονο για short time. επισης μπορεις να φορτωσεις και freelancer για short time οταν ερθει η ωρα για υπνο και ετσι να γλιτωσεις λεφτα.

εχω παρει πολλες freelancers και δεν μου εχει τυχει απολυτως τπτ. ποτε ομως απο beach road. εχω φαει αρκετες φορες και απο τα καροτσακια και δεν εχω παθει τπτ.
οι περισσοτερες γκομενες παντως ξερουν ποια καροτσακια ειναι καλα. επισης υπαρχουν και τα 7eleven και familymart οπου και απο εκει μπορεις να παρεις κατι να τσιμπισεις μετα το ξενυχτι και το ποτο.

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0

ΜΠΡΑΒΟ ρε παιδια,αντε για να ηρεμησουμε .Ας παψουν οι χαρακτηρισμοι στο μελλον οτιδηποτε και αν γραφεται ,απλα αυτο που ειπε χθες και ο μπικου [εισαι καλυτερα σημερα?] λιγη ευγενεια δεν βλαπτει..
Φιλε ΠΥΡΚΑΥΛΕ ,το ΝΟΥΡΟΥ μασαζ να το κανης,ειναι πρωτογνωρη εμπειρια και ηδονη. Το εχω κανει 3 φορες.αλλα στην ΒΚΚ μονο υπαρχει σε 2 μαγαζια το ενα κοντα στην πατπογκ το οποιο δεν λεει,ειναι απομιμηση .Το αλλο ειναι το COLONZE2 κορυφαιο..
Η τιμη του ειναι 2400,επειδη το ειδικο τζελ που χρησιμοποιουν στοιχιζει 600 ΒΗΤ.Δεν εχει καμμια σχεση με το body to body.
Ειναι Γιαπωνεζικο ειδος μασαζ και δεν το κανουν ολες. Χρησιμοποιουν περισσοτερο την γλωσσα απο τα χερια.....
Μπες στο ιντερνετ με το ονομα και θα σου βγαλει λεπτομεριες.
Επισης σου συνιστω και το FOUR HANDS MASSAGE.
Και κατι αλλο ρε παιδια ,αν θελετε να κανετε καλο και σωστο μασαζ αποφευγετε τις μικρες και εμφανισιμες ,δεν το γνωριζουν και στη πλειονοτητα εκτος που ειναι πιο ακριβες ειναι και ξεπετες...
Συμφωνεις  ΛΟΥΣΙΑΝΟ ???.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
παιδια επειδη δεν εβγαλα ακρη τελικα ποσο επικινδυνα ειναι να μενεις
στο hotel eurasia? δεν εχω παει εξω απο 2νδ road kai de γνωριζω.
Ας βοηθησει καποιος παραπανω. Ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις.

ΠΙΠΙ εσυ τι λες? εγκρινεις το σημειο του EYRASIA? Θα εχω μηχανακι.

Αληθεια με τα ποδια ποση ωρα ειναι για walkign street;

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
356
Πόντοι
2.027
θα ηθελα αν καποιος εχει μεινει στα greenparkhotel η στο sunshinegardenhotel στην παταγια να με ενημερωσει αν οντως κανω καλα που κοιταζω για αυτα γιατι στις φωτο καλα φαινονται .......επισης ο kostasf16 μου εχει πει και για το royaltwinshotel...λογικα ενα απο αυτα θα ειναι η επιλογη μου .....περιμενω τις γνωμες σας......θα βρισκομαι παταγια 6-20 αυγουστου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom