Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Αν δεν ημουν "κατω" με γριπη και πυρετο δεν νομιζω να τα εγραφα αυτα...

Bik χρειάζεσαι επειγόντως μαυροτσούκαλες "βεντούζες" για να συνέλθεις... :2funny:
 

Συνημμένα

  • Magissa.jpg
    Magissa.jpg
    148,3 KB · Εμφανίσεις: 23

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Και καπάκι ένα ψαρομασάζ... :rockon:
 

Συνημμένα

  • Phi Phi.jpg
    Phi Phi.jpg
    264,1 KB · Εμφανίσεις: 14

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Μηνύματα
210
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως ξέρει κανένας τι πρέπει να κάνει, το Τιλάκ για να βλάλει βίζα για Ελλάδα, γιατί θέλει να έρθει αυτή να με δεί και τα έξοδα όλα δικά της??????????????

Δεκτό και σε προσωπικό  μύνημα ,γιατί ψάχνω χωρίς να βγάλω άκρη..........Ευχαριστώ.
 

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Μηνύματα
770
Like
2
Πόντοι
6
παιδια μια ερωτηση...για το hotel Ευρασια στην παταγια που βρισκεται εδω


πιστευεται οτι ειναι σε καλη θεση απο πλευρας ασφαλειας για τα βραδια?!

Η να το αποριψω λογο θεσης? τα υπολοιπα φαινονται πολυ καλα. ευχαριστω
 

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Μηνύματα
535
Like
2
Πόντοι
6
Επειδη(ς) τα παναντολ που πινω ειναι ληγμενα και εχω "παραισθησεις"....

Αφιερωμενο σε ολους, μα ολους τους λατρεις...
 

Επισκέπτης
Εγω,οσα χρονια πηγαινω στη Ταυλανδη και οσα χρονια γραφω σε αυτο το φορουμ,προσπαθω να παρεχω αντικειμενικες πληροφοριες και οχι υποκειμενικες.
Το τι γουσταρω να κανω για τη παρτη μου και το τι γκομενες επιλεγω,το εχω παραθεσει σε παλιοτερο μηνυμα μου,αλλα σε καμμια περιπτωση δεν υποστηριξα οτι πρεπει ολοι να εχουν τα δικα μου γουστα και τις δικες μου "παραξενιες".Για εμενα,για να μπορεσεις να "γευτεις" στο μεγιστο βαθμο,το τι πραγματικα εχει να σου προσφερει η Ταυλανδη,χρειαζονται 250-300 ευρω την ημερα.
Δυστυχως δεν εχω αυτη την οικονομικη δυνατοτητα,οπως και η συντριπτικη πλειοψηφια οσων γραφουν εδω μεσα.
Υποστηριζω λοιπον,οτι και με 100 ευρω,μπορεις να κανεις αρκετα πραγματα...Σε ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ομως δε προκειται να περασεις καλυτερα με 50 απο οτι με 250 ευρω.ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ.
ΑΛΛΟ γαμησι θα σου κανει μια freelancer ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ COYOTE...
Δεν υποστηριξα ποτε επισης πως δε μπορεις να "τη βγαλεις" και με 50 ευρω την ημερα...Το θεμα ειναι ΤΙ θυσιαζεις για να καταφερεις να τα βγαλεις περα με τοσο μικρο μπατζετ.
Και εδω ειναι η βασικη μου διαφωνια γιατι θεωρω πως οσοι υποστηριζετε πως 50 ευρω φτανουν,απευθυνεστε σε μια ΜΙΚΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ταξιδευτων.
Ο σκοπος του "Ταυλανδη sex trip" δεν ειναι να παρεχει πληροφοριες για τους λιγους,αλλα για τους πολλους.
Οι 9 στους 10 λοιπον που πηγαν η προκειται να πανε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τα καταφερουν με ενα τοσο μικρο ποσο,για αυτο ειπα πως παραπληροφορειτε και δημιουργειτε λαθος εντυπωσεις.
ΜΗΝ εχετε λοιπον την εντυπωση πως ΟΛΟΙ οι τουριστες που πηγαινουν η προκειται να πανε,ειναι διατεθειμενοι:

α)Να διακινδυνεψουν τη ζωη τους,πηγαινοντας σε ξενοδοχειο κοντα στην επικινδυνη ζωνη της 3rd road και Σουκουμβιτ.Χρειαζεται πολυ εξυπναδα να καταλαβεις πως για να ειναι αυτα τα αξιοπρεπεστατα και καθαρα καταλλυματα,μολις 600 μετρα απο τη "δραση", τοσο φτηνα?Δε σου κοβει να καταλαβεις οτι "κατι παιζει"?Εμεις και τα εκατομμυρια των ξενων,που πηγαινουμε τοσα χρονια ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ,που παμε και πληρωνουμε γυρω στο 1000αρικο,κι εσυ ο "εξυπνος" που ανακαλυψε δωματιο 35 τετραγωνικα,καθαρο,κυριλε με ολες τις ανεσεις,στα μισα λεφτα?
β)Να ξοδευουν ολη τους τη μερα στο δωματιο,η να αραζουν στα παγκακια με μπυρες απο το περιπτερο,
γ)να μη κανουν εκδρομες γιατι "κοστιζουν",
δ)να μη πηγαινουν στα a go go να κανουν χαβαλε γιατι θα πρεπει να κερνανε τις γκομενες,
ε)να μη φορτωνουν ΟΠΟΙΑ τους καυλωσει,αλλα ΜΟΝΟ απο beach road γιατι ΕΚΕΙ μονο πηδας με 500-1000 μπατ.ΑΝ δηλαδη κατα τυχη πανε σε ενα a go go ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να φορτωσουν απο εκει..Και ολα αυτα ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ πως οι freelancer,υπαρχει και μια εστω πιθανοτητα παραπανω ΝΑ ΣΟΥ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝ.
στ)να επιλεγουν εστιατορια οχι συμφωνα με το τι τραβαει η ορεξη τους,αλλα συμφωνα με το τις τιμες εχει το εστιατοριο.
ζ)ΑΝ ΔΕΝ τους φτανει ενα γευμα την ημερα,να "συμπληρωνουν" το βραδυ τρωγοντας απο υπαιθρια καροτσακια,που ΣΙΓΟΥΡΑ αν δεν εχουν καπως "γερο στομαχι",κινδυνευουν καποια στιγμη να τους πιασει κοψιμο η δηλητηριαση.ΜΠΟΡΕΙ βεβαια και αν ειναι τυχεροι και να μη παθουν ΤΙΠΟΤΑ..Αυτο ομως ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ πως το φαγητο στα υπαιθρια καροτσακια ειναι εξισου καθαρο με ενα κανονικο εστιατοριο.Και για να κανουν "οικονομια" ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να παρουν και αυτο το ρισκο.
Με λιγα λογια...ΟΤΙ κανουν,να λειτουργουν με τη λογικη του "CHEAP CHARLIE" οπως λενε οι Αμερικανοι...

ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να "τη βγαλεις" με 50 ευρω την ημερα...ΠΟΣΟΙ ομως ειναι διατεθειμενοι να ακολουθησουν ΟΛΑ τα παραπανω???
Εξακολουθω λοιπον,να πιστευω πως οσοι το υποστηριζουν,ΧΩΡΙΣ να παραθεσουν τους "ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ" που παραθετω πιο πανω,ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ και δημιουργουν τη ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ στον οποιοδηποτε μπαινει να διαβασει στο φορουμ,οτι ΟΚ,με 1000 ευρωπουλακια ΧΑΛΑΡΑ θα τη βγαλω για 25 μερες...
Το ποσο "ΧΑΛΑΡΑ" βεβαια ειναι,το εξηγησα παραπανω..
Καλά δεν βαρέθηκες να αναμασάς τα ίδια και τα ίδια; Δεν πάμε εκδρομές, τρώμε μια φορά τη μέρα, γαμούμε σαύρες και κολοκύθια τούμπανα. Μου τα ξανάπες, σου απάντησα... Εκατό φορές στα έγραψα εσύ εκεί. Σου παρέθεσα απτά στοιχεία, πληροφορίες κλπ, δεν χαμπαριάζεις. Η ισχυρογνωμοσύνη σου παίζει να είναι και μεγαλύτερη από τη ψωλή του Lex Steel!  >:(
Αντικειμενικότητα και αηδίες και όλο με γενικούρες απαντάς ώχουυυυυ!
Εγώ φταίω που κάθομαι και φθείρω το πληκτρολόγιό μου επί ματαίω.
Καλά μου έλεγε ο παππούς μου να μην μιλώ με κώλους γιατί θ' ακούω πορδές!  >:(
 

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Μηνύματα
235
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
ρε σεις μάγκες συγνώμη κιόλας, πρώτη φορά γράφω στο thread, Ταϊλάνδη δεν έχω πάει αλλά είναι όνειρο ζωής. Αλλά αντί να λέτε τις περιπέτειες σας να γουστάρουμε και οι υπόλοιποι, αναλώνεστε σε μάχες μεταξύ σας.
Παρεμπιπτόντως αν και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ παιδιά να πω ένα ευχαριστώ στους: Pagtao, Μπίκου, Λάκις, Dz zan, Pipi, F-16, Lordjim και Fantoma για την παρέα, τις
περιγραφές σας και τις πληροφορίες που παρέχετε. Hail to meraklides!
ΥΓ. Pagtao τι λοκός είναι αυτός... εύγε θέλω και εγώ  :helpplea:!
 

Επισκέπτης
Παρολο που καταντησε σηριαλ το θεμα εγω θα ηθελα να ρωτησω ολους μας ειδημονες και μη, ποσα χρηματα ξοδεψαμε την πρωτη φορα που πηγαμε Ταυλανδη δεδομενου οτι αυτοι που ρωτανε για μπατζετ πηγαινουν για πρωτη φορα εκει. Αυτη την ερωτηση εχω να κανω μονο και δεν ξανααναφερομαι στο θεμα.
Ποιος ο λόγος να κάνουμε αυτή τη συζήτηση αφού όποιος αναφέρει μηνιαίο ποσό όσο το εβδομαδιαίο του κυρίου pipinomaniac θα ακούσει ότι ζούσε σε γιάφκες, έτρωγε από τα σκουπίδια, γαμούσε 80χρονες, περνούσε όλη τη μέρα του χωμένος στα δωμάτια σαν τον ποντικό και στερήθηκε όλα τα ωραία που έχει να προσφέρει η Ταϊλάνδη;
Έχει νόημα;
 

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Μηνύματα
76
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε John 666 ,
Επειδη τυχαια το ειδα παιρνοντας απο κει,ειναι καλο ξενοδοχειο αλλα πρεπει να σε προβληματιση η περιοχη.Ειναιστην περιοχη αυτη που αναφερθηκε ο Pipin.Ψηλα στην 3nd road πριν πιασεις την Theprasit.Ειναι αρκετα μακρυα. Προσωπικα εγω δεν θα εμενα εκει.Αλλα δικη σου η αποφαση.
Δες και την περιπτωση του ARECA LODGE,στο Diana soi,50 μετρα απο την 2nd road και την Buakao,απεναντι απο το LK metro.
Θυμαμαι τα ποσταρισματα σου απο το C&N Resort του Πουκετ και νομιζω ειναι παρομοια περιπτωση. Εχει 2 πισινες,ικανοποιητικο πρωινο,μεγαλα και καθαρα δωματια,χρηματοκιβωτιο και ψυγειο και εξωτ.χωρους μεσα στο πρασινο.Εμεινα εκει πριν 1 μηνα.
Αυτη την στιγμη αν μπης στο site Latestays.com το εχει σε προσφορα. 1180 το στανταρ,1265 το delux που βρισκονται στα 2 μπροστινα κτιρια και 1510 το super delux στο νεο κτιριο με θεα τις πισινες.Φυσικα με πρωινο και φορους.
JOINER  FREE για 1 γκομενα και χρεωνει 300 για καθε επιπλεον....    
 

spyba1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2011
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Καποιοςς με ζητησε...Ειναι αληθεια?!!!!
Τωρα διαβαζω καιθα τα πουμε μετα!!!!
 

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Μηνύματα
109
Like
18
Πόντοι
1
Βαρέθηκα να παραθέτω αποδείξεις και παρόλα αυτά να κάνουμε συνέχεια κύκλους. Οπότε παραθέτω τα τελευταία μου σχόλια περί του θέματος και ύστερα πείτε αν θέλετε ότι στην Παττάγια χρειάζεσαι μίνιμουμ 500 ευρώ ημερησίως. Σκασίλα μου!  >:(

Πρώτο σχόλιο - Υποκειμενικό: Μόνο από την παραλιακή αξίζει να ψωνίζεις καθώς το επίπεδο των κοριτσιών είναι το ίδιο με των Agogo αλλά πολύ φθηνότερες και με μεγαλύτερη ποικιλία. Ο καθένας μπορεί να διαφωνήσει όσο θέλει αλλά οποιοσδήποτε κατηγορεί και απαξιεί τα υποκειμενικά γούστα του άλλου, είναι το λιγότερο ισχυρογνώμων και κομπλεξικός!

Δεύτερο σχόλιο - Αντικειμενικό: Περί του ότι θα τρως φτηνά πράγματα, έχω να πω ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Παρέθεσα τιμές και συγκεκριμένα μαγαζιά, αλλά εσείς διαφωνείτε μιλώντας με γενικότητες!

Φίλε συγνώμη αλλά υπάρχει παρανόηση εδώ.
Το ότι τρως φτηνά πράγματα δεν σημαίνει ότι δεν τρως ΚΑΛΑ. Ακόμα και αν δεν σαρέσουν τα Ταυλανδέζικα φαγητά (που εμένα μ'αρέσουν) μπορείς να τρως τα κρέατα και τις ψαρούκλες και το φαί να σου βγαίνει 300-400μπατ τη μέρα. Αλλά 50 ευρώ είναι κάπου 2000-2200 μπατ, δεν λέω ότι δεν μπορείς να περάσεις με αυτά ΠΟΛΥ καλά, αλλά είσαι περιορισμένος στις επιλογές σου. Ε πως να το κάνουμε δεν μπορείς να τρως τους αστακούς στην παραλία και κάνεις τις παρτούζες κάθε μέρα και κανένα ST από εδώ και από εκεί την μέρα με 2000μπατ! Θα φας στα φτηνά μέρη και θα πάρεις τη γκόμενα των 700-1000 μπατ που είναι ελευθέρας βοσκής (που και για τα 2 όπως είπαμε μπορείς να βρεις ποιότητα!).

Την 1η φορά που είχα πάει Ταυλάνδη (Μπανγκόκ) ξόδεψα σε 1 βδομάδα κάπου 150 δολλάρια και μπορώ να πω ότι πέρασα σαν άρχοντας, ΑΛΛΑ είχα την παρέα τους Ταυλανδούς που με πήγαιναν σε κάτι μέρη και καλά και φτηνά ΚΑΙ δεν είχα έξοδα γαμησιού. Απλά για κάποιον που δεν ξέρει που να πάει και τι να κάνει δεν θα τον φτάσουν τα λίγα λεφτά και θα πάει και θα έρθει και θα είναι απογοητευμένος γιατί δεν έκανε τίποτα.
 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.974
Like
339
Πόντοι
36
Μήπως ξέρει κανένας τι πρέπει να κάνει, το Τιλάκ για να βλάλει βίζα για Ελλάδα, γιατί θέλει να έρθει αυτή να με δεί και τα έξοδα όλα δικά της??????????????

Δεκτό και σε προσωπικό  μύνημα ,γιατί ψάχνω χωρίς να βγάλω άκρη..........Ευχαριστώ.
πας να μπλεξεις σε περιπετειες φιλε.....πολυ βαθεια το χερι στη τσεπη
 

Επισκέπτης
Φίλε συγνώμη αλλά υπάρχει παρανόηση εδώ.
Το ότι τρως φτηνά πράγματα δεν σημαίνει ότι δεν τρως ΚΑΛΑ. Ακόμα και αν δεν σαρέσουν τα Ταυλανδέζικα φαγητά (που εμένα μ'αρέσουν) μπορείς να τρως τα κρέατα και τις ψαρούκλες και το φαί να σου βγαίνει 300-400μπατ τη μέρα. Αλλά 50 ευρώ είναι κάπου 2000-2200 μπατ, δεν λέω ότι δεν μπορείς να περάσεις με αυτά ΠΟΛΥ καλά, αλλά είσαι περιορισμένος στις επιλογές σου. Ε πως να το κάνουμε δεν μπορείς να τρως τους αστακούς στην παραλία και κάνεις τις παρτούζες κάθε μέρα και κανένα ST από εδώ και από εκεί την μέρα με 2000μπατ! Θα φας στα φτηνά μέρη και θα πάρεις τη γκόμενα των 700-1000 μπατ που είναι ελευθέρας βοσκής (που και για τα 2 όπως είπαμε μπορείς να βρεις ποιότητα!).
Δεν διαφωνούμε σε κάτι τότε.
Εννοείται ότι κάποιος που θα περάσει καλά με 50 ευρώ, αν μπορεί να διαθέσει 100 θα περάσει καλύτερα και αν διαθέσει 200 ακόμα πιο καλά. Και πάντα όσα και να διαθέτεις θα έχεις περιορισμούς εφόσον πάντα θα βρίσκεται κάτι ακριβότερο που δεν θα μπορείς να έχεις.
Εγώ δεν είπα ότι με 2000 θα τρως αστακούς. Εγώ είπα ότι θα τρως καλό και χορταστικό φαΐ. Άλλος εδώ μέσα λέει ότι θα τρως μια φορά τη μέρα και λοιπές σαχλαμάρες.
Εγώ δεν είπα ότι θα κοιμάσαι σε ρωμαϊκά ανάκλιντρα. Αλλά ότι με 400-500 μπατ μπορείς να βρεις καθαρό και άνετο δωμάτιο όπου θα γαμάς και θα κοιμάσαι αξιοπρεπώς. Άλλος λέει ότι με τόσα λεφτά μένεις μόνο σε αχυρώνα.
Εγώ δεν είπα ότι θα κάνεις παρτούζες καθημερινά, αλλά ότι μπορείς με ένα χιλιάρικο κάθε μέρα να γαμάς καλό μουνί. Άλλος λέει ότι θα γαμάς γριές και μαυροτσούκαλα μπάζα.
Αν συνοψίσεις τα παραπάνω, βγαίνει ότι τελικά περνάς μια χαρά έχοντας καλύψει τις τρεις βασικές ανάγκες (στέγαση, σίτιση, πήδημα) αξιοπρεπώς και φτηνά ώστε να μπορείς να κάνεις τα κουμάντα σου, εφόσον έχεις χαμηλό budget, για να σου μείνει χρήμα για μασάζ, καμιά παρτούζα, βολτίτσες ή κάνα ψώνι αν θες.
Αυτό λέω. Ότι με 50 ευρώ περνάς μια χαρά, με 100 δύο χαρές και με 1000 τη μέρα έχεις όλο τον κόσμο στα πόδια σου! Απλά με 50 σου φτάνει για να απολαύσεις τις διακοπές σου.
 

Επισκέπτης
Λοιπόν και για να ασχοληθούμε με κάτι πιο εποικοδομητικό μετά από 15 σελίδες ηλίθιας ανακύκλωσης, πιο καλό παιδάκι θα με διαφωτίσει τι είναι αυτό το Nuru και το Prostate Massage που ανέφερε ο pipinomaniac, ώστε αν αξίζουν να τα τιμήσω δεόντως στην επόμενη εξόρμησή μου;  :dancing:

Σημείωση: Αν στο μασάζ του προστάτη σου χώνουνε τπτ στον κώλο, τότε προτιμώ να κρατήσετε την εμπειρία για την πάρτη σας :S
 

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Μηνύματα
109
Like
18
Πόντοι
1
Λοιπόν και για να ασχοληθούμε με κάτι πιο εποικοδομητικό μετά από 15 σελίδες ηλίθιας ανακύκλωσης, πιο καλό παιδάκι θα με διαφωτίσει τι είναι αυτό το Nuru και το Prostate Massage που ανέφερε ο pipinomaniac, ώστε αν αξίζουν να τα τιμήσω δεόντως στην επόμενη εξόρμησή μου;  :dancing:

Σημείωση: Αν στο μασάζ του προστάτη σου χώνουνε τπτ στον κώλο, τότε προτιμώ να κρατήσετε την εμπειρία για την πάρτη σας :S

Nuru = body to body
Prostate... αυτό που είπες
Υπάρχει και να σου κάνουν μασάζ στα @@ που είναι καλό, αλλά κάντο καλύτερα μετά που έχεις ξεφορτώσει.
 

Επισκέπτης
Ο pipinomaniac ανέφερε το Nuru ξεχωριστά από το Body to Body. Λάθος έκανε δλδ;

Prostate... αυτό που είπες
Πάμε παρακάτω...

Υπάρχει και να σου κάνουν μασάζ στα @@ που είναι καλό, αλλά κάντο καλύτερα μετά που έχεις ξεφορτώσει.
Με τα χέρια στο κάνουν ή με εργαλεία; Δεν είναι επώδυνο;
 

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Μηνύματα
109
Like
18
Πόντοι
1
Ο pipinomaniac ανέφερε το Nuru ξεχωριστά από το Body to Body. Λάθος έκανε δλδ;
Πάμε παρακάτω...
Με τα χέρια στο κάνουν ή με εργαλεία; Δεν είναι επώδυνο;
Ο pipinomaniac ανέφερε το Nuru ξεχωριστά από το Body to Body. Λάθος έκανε δλδ;
Πάμε παρακάτω...
Με τα χέρια στο κάνουν ή με εργαλεία; Δεν είναι επώδυνο;

Είναι body2body αλλά είναι διαφορετικό από το soapie.
To άλλο στο κάνουν με τα χέρια δεν είναι επώδυνο, αλλά καλύτερα να το κάνεις μετά που έχεις ξεφορτώσει.
 

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Μηνύματα
145
Κριτικές
27
Like
1.692
Πόντοι
2.411
ΦΙΛΕ ακου εμενα που καθισα 3 χρονια εκει και εχω παει πανω απο 40 φορεσ!!!εκει εχω γαμισει γυρω στα 1000 μουνια!!!  καταρχην για να πασ εκει θελεις απο 500 εωσ χιλια ευρω για το αεροπλανο.τα δωματια σε ενα καθαρο ξενοδοχειο  στην μπαγκοκ εχουν απο 40 ευρω και ανω.γκομενεσ ελευθερες δε βγαζεις ευκολα.ειναι πουριτανες.οσες βγαλεις στο πισω μερος του μυαλου τους εχουν το πως θα σου φανε λεφτα. πουτανες στο δρομο πολλες αλλα οχι καλες.κοιτανε πως θα σε κοροιδεψουν(500 βατ και ανω για ενα χυσιμο).στο γαμησι δεν αντεχουν γιατι ειναι στενομουνεσ και πονανε ,η κανουν οτι πονανε.κωλος δε παιζει.γαμησα μονο 4 συνολικα και με πολυ κοπο και χρημα.
ενα καλο μαγαζι που γαμασ σχετικα καλα μουνακια και φτηνα ειναι sukumvit 24 kai 26 to thonglorspa 1 kai 2.600 BAΗT  μιαμιση ωρα μασαζ στο μαγαζι και 1500 εξτρα στη γκομενα.συνολο 2100 που σημαινει 55 ευρω!
αν πασ σε καλυτερα μαγαζια ζητανε 3500-5000 βαητ για μιαμιση ωρα.εδω γαμασ πιο καλα και πιο φτηνα!
παταγια πιο φτηνα τα μουνια (500 ενα γρηγορο και 2000 και ανω για 5 ωρεσ.σου λενε ολη τη βραδια ,αλλα οταν χυσεισ 2 φορεσ φευγουν)αλλα απο ποιοτητα αστα .στη θαλασσα δε μπορεισ να κανεια μπανιο απο τη βρωμια.
τα ξενοδοχεια πιο φτηνα απο μπανγκοκ .αμα φασ στο δρομο φτηνα μπορεισ να πασ οπωσ εγω 3 φορεσ στο νοσοκομειο απο σαλμονελα.
πουκετ τα μουνια πιο καλα απο τη παταγια αλλα ολα πιο ακριβα(μουνια,ξενοδοχεια,φαι κλπ) .
το ειτζ στη ταυλανδη ειναι 5 τα εκατο.εγω πηγα στο νοσοκομειο απο αρρωστεια των πουλιων και εκατσα 3 μερεσ στην εντατικη.ειμαι τυχερωσ που ζω!
ταυλανδη για μια βδομαδα θεσ 2000 ευρω.αν νομιζεισ οτι θα εισαι τυχεροσ και θα γαμησεισ καλα πηγαινε.
α και κατι αλλο.το κλιμα ειναι απασιο.ζεστη και υγρασια.το φαι απαισιο.τρωσ τα καφτερα και σου τσουζει η κωλοτρυπιδα.
γαμα εδω καμμια μολδαβη ,οθκρανεζα,ροθμανα να ευχαριστηθεισ.50ευρω ειναι οκ για εδω.
δε θελω να σου πω ποσεσ φορεσ με κλεψανε εκει.(ταρφες ,πουτανες,αεροπορικη εταιρια κλπ).μη δανησεισ ποτε λεφτα εκει σε κανεναν!
αυτα για οσουσ λενε οτι  γαμανε καλα στη ταυλανδη.αν θελουν κι αλλα ασ πανε και σε κανενα καμπινκ με μελλοθανατους απο ειτζ στη περιοχη του ισααν οπωσ πηγα εγω και ειδα και μετα μου λενε ...
τωρα ηρθα για παντα στην ελλαδα.ιο γαμησι που κανει η ελληνιδα δε το βρισκεισ εκει... 
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom