Το να μετατρεψουμε το θρεντ σε "καρακατσουλιο" ειναι το πιο ευκολο πραγμα.
Μας τιμα ομως αυτο το πραγμα ?
Σιγα,θα πει κανεις,τι ειναι πια αυτο το "Ταιλανδη sex trip"... Ειναι κανα ευαγγελιο των απανταχου sexoταξιδευτων της Ταιλανδης ?
Καποιος φιλος μου εκμυστηρευτηκε το "ανχος" του μη τυχων την ωρα που διαβαζει η ποσταρει,μπει καποιος στο δωματιο και δει τα "περιθωρια" της σελιδας με τις διαφημησεις των στουντιο... Ενω ηθελε πολυ να συμμετεχει,το "περιβαλλον" του δημιουργει αυτο το ανχος...
Τι θελω να πω μ'αυτο ?
Πριν αποφασισω να ποσταρω,διαβαζα επι ενα χρονο περιπου το θρεντ απο την αρχη,με ταξιδευε...Με ταξιδευε σ'εναν τοπο που ηθελα πολυ να παω αλλα δεν το αποφασιζα.Ετσι με την φαντασια μου "απεικονιζα" στο μυαλο μου τις καταστασεις που περιεγραφαν ολα τα αξιολογα ατομα που εχουν ποσταρει τις εμπειριες τους κατα καιρους.Παρακολουθησα μεσα απο γραπτα να ξετυλιγονται καταστασεις: Eρωτες,με τις "μαγγισες του Σιαμ"(που λεει και ο "αδελφος" μου Pagtao),Φιλιες μεταξυ των "μελων" που αναπτυχθηκαν με τον χρονο,ο ενας με τον τροπο του βοηθουσε τον αλλο.Συμβουλες "χρυσαφι" απο πολλα απο τα παιδια,ετσι,χωρις καποιο "κερδος",παρα μονο απο την ανθρωπινη και κυριως αντρικη αναγκη να μοιραζομαστε πραγματα...
Παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν διαφωνιες και διαφορετικοτητες,αυτο ειναι και το νοημα της ζωης, που μας ωθει σε συνεχομενη ενεργεια,μεχρι την "φυσικη" μας εξαντληση... Τοτε μενουν μονο οι πραγματικες φιλιες και οι αναμνησεις...
Η ανωνυμια που προσφερει το ιντερνετ ειναι πολυσημαντη.Απο τη μια ολοι γινονται ενα,μεσα απο το κοινο ενδιαφερον και την ανταλλαγη αποψεων,χωρις να υπολογιζονται οι οικονομικες-κοινωνικες διαφορες,απο την αλλη,με ενα επιτειδευμενο προφιλ ο καθενας μπορει να πλασαρει αυτο που θα ηθελε να ειναι και οχι αυτο που πραγματικα ειναι,δημιουργοντας καταστασεις καμια φορα & εκ του πονηρου.
Ε και... Η φυση, απο κατασκευης της, ειναι "προγραμματισμενη" να αποβαλει τους επικινδυνους οργανισμους,αλλιως πεθαινει και αναδημιουργειτε... δεν το λεω εγω,ο Δαρβινος το λεει.
Αρα τι πιο απλο,απ' το να δωσουμε θεση στην ανοχη και στην ευγενεια(πολλη παρεξηγημενη εννοια στην Ελλαδα
).
Ολοι οσοι θελουν να "καταστρεψουν" θα αποβληθουν απο τον "οργανισμο"-αν και δεν νομιζω οτι καποιο μελος εχει τετοιους σκοπους...
Μια παραπανω παρεμβαση του Lordjim ειναι πολυ σωστη,ας παραθεσουμε τις αποψεις μας απλα και ο "αναγνωστης" ας επιλεξει ποια θεωρει οτι του ταιριαζει.Ο Djzan εδωσε με ψυχραιμια απαντησεις σε πολλα "θεματα" που τεθηκαν,με τις οποιες(απαντησεις) συμφωνω & εγω με την μικρη μου πειρα.Ο εταιρος "αδελφος" μου pipinomaniac,θεωρει εαυτον θιγμενο και εχει δικιο.28/12/05 ημερομηνια εγγραφης του και παρα πολλα ταξιδια στην πλατη του,τα ποστ του με πληροφοριες ακριβεστατα.Πολυ πριν γνωριστουμε το διαπιστωσα αυτο και επι του "πρακτεου",για να μην θεωρηθω και προκατηλημενος υπερ του.
Ο Pagtao προσπαθει καιρο τωρα να κρατησει το θρεντ "ζωντανο",με τα απιστευτα κειμενα του που περιεχουν και παρα πολλες πληροφοριες,κατηγορηθηκε ως "λαοπλανος" και "γλαφυρος".Ποιος ομως τον γνωρισε πραγματικα και εχει παραπονο μαζι του ?
Τελειωνω το "παραληρημα" μου με 3 λεξεις Ψυχραιμια - Ανοχη - Χιουμορ...
(Αν δεν ημουν "κατω" με γριπη και πυρετο δεν νομιζω να τα εγραφα αυτα...
Οποτε sorry και για την ορθογραφια...)