You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
LADYBOY_LOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
"φιλεμου" το συγκεκριμένο κοριτσάκι αποκλείεται να έχει "παιδαικι" γιατί η ίδια έχει πουλάκι !!!! axxaaxax είναι ladyboy 100 %... Το τελευταίο μωρό ήρθε στην παρέα μας και αμέσως είπα στον Pagtao "μήπως θα έχουμε πρόβλημα φίλε; Είναι πολύ μικρό αυτό!" ... ... Η απάντηση "Χαχα, αμα σου πω οτι δουλεύει σε Agogo και έχει και ένα παιδάκι θα ησυχάσεις;" ... :o ... Κατά τα άλλα είμαστε 4άδα (με spimar, musician και droser) στο Ao Nang και είναι Π-Α-Ν-Ε-Μ-Ο-Ρ-Φ-Α ... ... Όλη μέρα παραλία με ήλιο και το απόγευμα μας πιάνει μια τροπική καταιγίδα άλλο πράγμα, μούσκεμα όλοι και μέσα στη θάλασσα ξανά η οποία με τη βροχή έγινε πολύ ζεστή ... ... Μετά πήγαμε για oil σε υπαίθριο μασάζ, όλα τα λεφτά να χαλαρώνεις, γύρω σου να βρέχει και να μην σε ενδιαφέρει τίποτα ... ;) ... Απλά "παράδεισος" ... ... Τώρα ήρθε η ώρα να εξερευνήσουμε τη νυχτερινή ζωή ...
... Πύρκαυλο και lusiano προσπαθεί να βγάλει το κορίτσι αλλά δεν τα καταφέρνει ...
rovespieros1
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Ξερεις "τι εστι" 3rd road?...Εκτος του οτι ειναι κανα χιλιομετρο απο WS,απο εκει και πανω μεχρι τη Σουκουμβιτ ειναι η περιοχη με τη μεγαλυτερη εγκληματικοτητα σε ολη τη Πατταγια...Εγω προσωπικα,ουτε να με πληρωνανε δεν εμενα εκει...
σωστος
Τα ξενοδοχεια στη Πατονγκ,ειναι 30-40% φτηνοτερα,αναλογικα με Πατταγια...Δηλαδη ενα ξενοδοχειο που εχει 700 στη Πατονγκ,το αντιστοιχο στη Πατταγια εχει γυρω στα 1000...
λανθασμενη τοποθετηση
rovespieros1
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Αν δεν υπήρχαν και τα εμβάσματα το μέρος θα έμενε όπως είναι (ή καλύτερα όπως ήταν). Αλλά ο φαλάνγκ μυαλό δε βάζει ;)
σωστος
Επισκέπτης
Μπα! Οι ίδιες γκόμενες είναι που πάνε από το ένα μέρος στο άλλο. Άσε που η παραλιακή έχει μεγαλύτερη ποικιλία.στη beach road θα βρεις ασχημουλες, μετριες και λιγο ομορφουλες. τα καλα ομως θα τα βρεις στα agogos. αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Djzan,πρόσεχε γιατί με αυτά που γράφεις,θα σε αποκαλεσουν κι εσένα "ξερολα,βλάχο και κοπανο".Μη πας κόντρα στη "νέα τάξη" πραγμάτων που έχουν επιβάλλει μερικοί-μερικοί εδώ μέσα,που μόλις τολμησεις να διατυπώσεις διαφορετική άποψη σε βρίζουν με χυδαίο τροπο.είπαμε...οι μουναρες μαζευονται στη beach road και "25 μέρες=1000 ευρώ".
Επισκέπτης
Αν το σκεφτείς κι εγώ που τόλμησα να διατυπώσω διαφορετική άποψη, αποκαλέστηκα παραπληροφοριοδότης και ανεκδοτατζής. Σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα βέβαια, αλλά για αρχή καλά είναι κι αυτά...που μόλις τολμησεις να διατυπώσεις διαφορετική άποψη σε βρίζουν με χυδαίο τροπο.
Να δω ως πότε θα το αναλύουμε αυτό... κοντά 10 σελίδες συνεχόμενες έχουμε γράψει.είπαμε...οι μουναρες μαζευονται στη beach road και "25 μέρες=1000 ευρώ".
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Τι "παραπληροφοριοδοτης"..Τι "κοπανος"...??..Το ιδιο ειναι ε?...Αν το σκεφτείς κι εγώ που τόλμησα να διατυπώσω διαφορετική άποψη, αποκαλέστηκα παραπληροφοριοδότης και ανεκδοτατζής. Σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα βέβαια, αλλά για αρχή καλά είναι κι αυτά...
Ουουουου!!!!Εχουμε ακομα μελλον!!!Ολο το 2011 και βαλε!!!Να δω ως πότε θα το αναλύουμε αυτό... κοντά 10 σελίδες συνεχόμενες έχουμε γράψει.
Πρεπει το θεμα να αναλυθει σε βαθος!!!
Πρεπει μεχρι και ο τελευταιος που διαβαζει αυτο το φορουμ,να ΠΕΙΣΘΕΙ εστω και με πλυση εγκεφαλου οτι "Beach road=Μουναρες" και "25 μερες=1000 ευρω".
Υ.Γ...Σε περιπτωση σοβαρης διαφοροποιησης της ισοτιμιας μπατ-ευρω,θα υπαρξει αναπροσαρμογη στο δογμα "25 μερες=1000 ευρω"...Θα λεγεται ας πουμε "25 μερες=1020 ευρω"...
Επισκέπτης
Είπα υπάρχουν και χειρότερα...Τι "παραπληροφοριοδοτης"..Τι "κοπανος"...??..Το ιδιο ειναι ε?...
Εγώ είδα με τα μάτια μου ότι σε full season έβγαινα με ένα διχίλιαρο τη μέρα. Οπότε, αν δεν είναι full season και δεν παίρνεις κάθε βράδυ long time, άκρως πραγματοποιήσιμο μου φαίνεται.Ουουουου!!!!Εχουμε ακομα μελλον!!!Ολο το 2011 και βαλε!!!
Πρεπει το θεμα να αναλυθει σε βαθος!!!
Πρεπει μεχρι και ο τελευταιος που διαβαζει αυτο το φορουμ,να ΠΕΙΣΘΕΙ εστω και με πλυση εγκεφαλου οτι "Beach road=Μουναρες" και "25 μερες=1000 ευρω".
Υ.Γ...Σε περιπτωση σοβαρης διαφοροποιησης της ισοτιμιας μπατ-ευρω,θα υπαρξει αναπροσαρμογη στο δογμα "25 μερες=1000 ευρω"...Θα λεγεται ας πουμε "25 μερες=1020 ευρω"...
Τώρα είπαμε, οι γυναίκες της παραλιακής όπως και των μπουρδέλων είναι φτηνές, άρα σαύρες...
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μετά απορείτε γιατί οι Έλληνες που μένουν μόνιμα στην Ταϊλάνδη είναι εξαφανισμένοι... Η αλήθεια είναι πως προσωπικά δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με αυτά που διαβάζω τον τελευταίο καιρό εδώ μέσα...
Επισκέπτης
Να γελάς μα τα δικά μου και να κλαις με των αλλωνώνΜετά απορείτε γιατί οι Έλληνες που μένουν μόνιμα στην Ταϊλάνδη είναι εξαφανισμένοι... Η αλήθεια είναι πως προσωπικά δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με αυτά που διαβάζω τον τελευταίο καιρό εδώ μέσα...
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Εγω ενα διχιλιαρο ηθελα μονο για το καθε πουρο Αβανας...Εγώ είδα με τα μάτια μου ότι σε full season έβγαινα με ένα διχίλιαρο τη μέρα.
Ενα διχιλιαρο για αυτον που μου κρατουσε την ομπρελα...
Ενα διχιλιαρο για το σωφερ...
Ενα διχιλιαρο γι αυτον που μου εκανε αερα...
Εξοδα..Εξοδα...Εξοδα...
Αστα...Τα θυμαμαι και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι..
Επισκέπτης
Δεν πειράζει... όσο ανεβαίνει και στο κάτω μια χαρά είσαι...Αστα...Τα θυμαμαι και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι..
οποιος μπορει ας γραψει κανα καλο hotel παταγια με χρηματα περιπου στα 1000
μπατ για δικλινο, καθαρο,ανετο δωματιο (μην ειναι πολυ μικρο δηλαδη)
και απαραιτητα να εχει πισινα και Joiner free. Αποσταση οσο θελει απο
walking street αφου θα εχουμε μηχανακι. οποιος βοηθησει ευχαριστω προκαταβολικα για να με βοηθησει στο ψαξιμο.
Αληθεια αυτο το welcome plaza τι λεει? εχει γινει καλυτερο η οχι?
Εφυγαν τα "εντομα" και "ερπετα" ? )))
μπατ για δικλινο, καθαρο,ανετο δωματιο (μην ειναι πολυ μικρο δηλαδη)
και απαραιτητα να εχει πισινα και Joiner free. Αποσταση οσο θελει απο
walking street αφου θα εχουμε μηχανακι. οποιος βοηθησει ευχαριστω προκαταβολικα για να με βοηθησει στο ψαξιμο.
Αληθεια αυτο το welcome plaza τι λεει? εχει γινει καλυτερο η οχι?
Εφυγαν τα "εντομα" και "ερπετα" ? )))