You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Ενω η δικη σου αποψη που κατεθεσες μια σελιδα πριν ειναι η σωστη.Εδώ κάποιος διαβάζει το φόρουμ και βγάζει συμπέρασμα ότι αν δε το φυσάς θα είσαι μόνο με σαβούρες , δε θα περνάς καλά κλπ. Γι' αυτό γίνεται όλη η συζήτηση , για να αλλάξει αυτή η εικόνα.
Οτι δηλαδη με 1600 μπατ κατα μεσο ορο την ημερα,κοιμοσουνα,ετρωγες και γαμουσες τις 20 απο τις 25 μερες που καθησες.
Ωραια λοιπον.
Ας το κανουμε "sticky" στο "Ταυλανδη sex trip",πως με 1000 ευρω πας και περνας φινα για 25 μερες στη Ταυλανδη.
Διαδωστε το κιολας,ωστε να το μαθουν και ολοι οσοι προκειται να πανε στο αμεσο μελλον.
"Μαγκες,δε χρειαζεται να χαλασετε μια περιουσια...Ενα χιλιαρικακι για 25 μερες και καθαρισατε"...
Προτεινω επισης να σβηστουν τα μηνυματα μου απο το φορουμ,επειδη εκτος του οτι "το φυσαω" και ΤΟΛΜΑΩ να υπολογιζω περιπου 100 ευρω την ημερα,ενα χρηματικο ποσο ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ για τα δεδομενα της Ταυλανδης,προσπαθω γενικως να παραπληροφορω...
..Μα που ακουστηκε?..100 ευρω τη μερα για Ταυλανδη??!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!
Υ.Γ..Luciano,δε προκειται να απαντησω στις βρισιες σου.Αλλωστε υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που οτι χαρακτηρισμο και να τους αποδοσεις ειναι υποδεεστερος απο τη πραγματικη τους υποσταση.
....καποιοι αλλοι ομως και ειδικα τυποι Pipinomaniac Lorjim Κολογερος xenofon και ισως και καποιοι αλλοι Μιλαμε για τον ορισμο επιδειξης της μαλακιας της εξυπναδας της Ελληνικης ξερολας !!! της απολυτης βλακειας και του κομπλεξ.....Μαζεψτετους!!!οπου και να πανε αυτοι βλαχοι θα πανε κοπανοι θα γυρισουν!!!!
Εδώ μάστορα δεν έχεις δίκιο.Ειδικά τους Κωλόγερο και Πιπίνο είχα την τιμή να γνωρίσω προσωπικά στα ταξίδια.Πρόκειται για εξαιρετικούς και πολύ φιλικούς κυρίους.Μη κρίνεις από τα γραφόμενα ή από αυτά που ξοδεύει κάποιος στις διακοπές του.
Ο γραπτός λόγος παρεξηγείται εύκολα.Θα έλεγα να τελειώσει κάποτε αυτή η ιστορία και να προχωρήσουμε με χρήσιμες πληροφορίες και περιγραφές.Αλλιώς το θρεντ έχει ξοφλήσει, δε προσφέρει τίποτε πια.
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δεν χρειαζεται ουτε να βρυζουμε αλλα ουτε και να προσβαλουμε....ας μαθουμε λοιπον να κραταμε την ψυχραιμια μας και να δεχομαστε οτι ολονων τα ματια δεν ειναι ιδια!!!
Οσον αφορα τα φραγκα.....θα προσθετα οτι αυτα εχουν αμεση σχεση με την απολαυση την οποια προσφερουν,και σε μενα τα φραγκα,πολλα ή λιγα, εκει κατω προσφερουν πολλη απολαφση.Γιαυτο λοιπον κοψτε τις και πεστε καμια πληροφορια γιατι και η τηλεοραση εχει ολο μαλακιες!
Οσον αφορα τα φραγκα.....θα προσθετα οτι αυτα εχουν αμεση σχεση με την απολαυση την οποια προσφερουν,και σε μενα τα φραγκα,πολλα ή λιγα, εκει κατω προσφερουν πολλη απολαφση.Γιαυτο λοιπον κοψτε τις και πεστε καμια πληροφορια γιατι και η τηλεοραση εχει ολο μαλακιες!
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Κατι που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ,πριν λιγο καιρο που γυρισα απο την παραδησενια χωρα , ειναι που τα go goτης ΒΚΚ ηταν πιο φθηνα απο τα go go της Παταγια χωρις ομως να υπερτερουν σε ποιοτητα....τρελο?(μιλαω για Νανα μερια)
Καποια εξηγηση?
Καποια εξηγηση?
Low season, αναδουλειές, κρίση, ανταγωνισμός...
Ακολουθεί σπέσιαλ φινάλε ρέπορτ.
Αν συνεχίσουν οι κοκορομαχίες θα ανοίξω άλλο φόρουμ:Ταξιδιωτικές περιπλανήσεις
που θα φιλοξενεί μόνο περιγραφές,εντυπώσεις και φωτογραφικό υλικό.
Ε...βαρέθηκα πια
Ακολουθεί σπέσιαλ φινάλε ρέπορτ.
Αν συνεχίσουν οι κοκορομαχίες θα ανοίξω άλλο φόρουμ:Ταξιδιωτικές περιπλανήσεις
που θα φιλοξενεί μόνο περιγραφές,εντυπώσεις και φωτογραφικό υλικό.
Ε...βαρέθηκα πια
Επισκέπτης
Μπορει ναχεις δικιο για να το λες κατι παραπανω ξερεις..αλλαρε φιλε το κουραζουν πολυ!!!και μας ταλαιπορουν με υπονοουμενα εξυπναδες κλπκαι ουσιαΕδώ μάστορα δεν έχεις δίκιο.Ειδικά τους Κωλόγερο και Πιπίνο είχα την τιμή να γνωρίσω προσωπικά στα ταξίδια.Πρόκειται για εξαιρετικούς και πολύ φιλικούς κυρίους.Μη κρίνεις από τα γραφόμενα ή από αυτά που ξοδεύει κάποιος στις διακοπές του.
Ο γραπτός λόγος παρεξηγείται εύκολα.Θα έλεγα να τελειώσει κάποτε αυτή η ιστορία και να προχωρήσουμε με χρήσιμες πληροφορίες και περιγραφές.Αλλιώς το θρεντ έχει ξοφλήσει, δε προσφέρει τίποτε πια.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.957
- Πόντοι
- 19.795
Επειδη στη ζωη μου μονο τον ξερολα δεν θελω να κανω αντιθετως προσπαθω να μαθαινω απο τους ανθρωπους αντιπαρερχομαι τα σχολια για την παρτη μου.Στο σχολιο μου για την υπογραφη του Λορδου απλως προσπαθησα να πω οτι ο καθενας εδω εχει την γνωμη του και οτι και να γραφουμε οι υπολοιποι το πιθανοτερο ειναι να μη αλλαξει. Οσο αφορα το κοστος ενος σεξοταξιδιου στην Ταυλανδη μη ξεχνατε οτι αυτοι που ρωτανε θα πανε για πρωτη φορα. Καλο ειναι λοιπον να κρατανε και μια πισινη μην τους τυχει καμμια στραβη. Παγκταο αυτο που μας λειπει τωρα ειναι μια "γεωτρηση". Φυσικα στη Ταυλανδη.
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
low season ο Φλεβαρης δεν νομιζω...δεν μπορει στην Παταγια να ζηταει bar fine 600-1500 και στα go go στη Νανα 600.Δεν μπορει οι γκομενες στην Παταγια να ζητανε για ST απο 2000 και πανω και στην ΒΚΚ 1500 ολες οσες ρωτησα(ασε που με το που κλεισανε στις 1 οι τιμες πεφτανε τρελα)Low season, αναδουλειές, κρίση, ανταγωνισμός...όλα σε όφελος μας.
Κατι δεν παει καλα
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Τριχες...Και σταματα να παραπληροφορεις "Ξερολα,βλαχο και κοπανε"Οσο αφορα το κοστος ενος σεξοταξιδιου στην Ταυλανδη μη ξεχνατε οτι αυτοι που ρωτανε θα πανε για πρωτη φορα. Καλο ειναι λοιπον να κρατανε και μια πισινη μην τους τυχει καμμια στραβη.
Ειπαμε...25 μερες=1000 ευρω.
ΤΕΛΟΣ
Οι τιμές αυτές δεν είναι στάνταρ, τα μπαρφάιν ανεβαίνουν αν πάς για χορεύτρια ή Show girl από το Alkatraz ας πούμε η τοΚατι δεν παει καλα
Angel Witch.Οπως και να έχει Rainbow 4 και ξερό ψωμί.
Κολλητόγερε εις υγεία
Συνημμένα
Πίσω στη πραγματικότητα
Οταν πετάς με την Thai έχεις τη δυνατότητα να κάνεις web check in και να διαλέξεις τη θέση σου.
Πήρα την 60Α στην τελεταία έξοδο κινδύνου με τεράστια άπλα εμπρός και κανένα δίπλα μου.Οταν όμως
ήρθε η ώρα της επιβίβασης δεν είδα πολύ κόσμο και έτσι έχασα τριθέσια ξάπλα.Κανένα πρόβλημα όμως
γιατί δύσκολα θα με έπερνε ο ύπνος.Το μυαλό μου ήταν πίσω.Απέλαυσα όμως τη πτήση και το σέρβις.
Το Μπανγκόκ-Αθήνα έχει γίνει ρουτίνα πιά.Ασε που έμαθα απ'έξω τη διαδρομή Παττάγια-Σουβαρναμπούμ.
Οι αεροσυνοδοί πάντα με χαμόγελο και έτοιμες να σε εξυπηρετήσουν.Η πτήση ήταν πολύ καλή εκτός το
τελευταίο δίωρο πάνω από τη Τουρκία που κούνησε λιγάκι.Ο καφές έσπαγε ρουθούνια το πρωί.Μετά το
δεύτερο γεύμα με πήρε λίγο ύπνος γλυκός πάνω από τη συννεφιασμένη μας Ελλάδα.Ακόμη μία προσγείωση
στη πραγματικότητα.Εξω ο καιρός βροχερός και λυπημένος για να ταιριάξει με τα καινούρια μου
συναισθήματα.Εντάξει δε τρελλάθηκα και από τη χαρά μου που είμαι πίσω.Είναι κάτι που όλοι μας
το περνάμε.Αυτή τη φορά είμαι λιγότερο φορτισμένος και περισότερο κερδισμένος.Είμαι γεμάτος με
εικόνες,μυρωδιές,χαρές,εμπειρίες νέες κατακτήσεις αλλά και καινούριες φιλίες.
Κάθε ταξίδι διαφορετικό και κάθε φορά καλύτερη.Οι εμπειρίες των προηγούμενων επισκέψεων επένδυση
για τα επόμενα.Ενας μόνος παράγοντας είναι αστάθμητος και δεν υπόκειται σε κανόνες.Τα κορίτσια!
Οσα χρόνια κι αν τις γνωρίζω ακόμα δεν μπόρεσα να τις καταλάβω.Η μάλλον δε θέλω να τις καταλάβω.
Θέλω να με μαγεύουν και να με παρασύρουν στους μυθικούς τους τόπους.Κάθε κορίτσι μοναδική εμπειρία.
Η τελευταία κατάκτηση όνειρο μάλλον για να είναι αληθινό.Ονειρο που δε θα ήθελα να τελειώσει ποτέ.
Να είμαι εκεί και να περιπλανιέμαι αλλά ευτυχώς που υπάρχει η επιστροφή.Αν και είμαι κατά των
μακροχρόνιων σχέσεων με Ταϊλανδή μου είναι πολύ δύσκολο να διώξω μία που μου φέρεται άψογα.Ολοι
ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να ξεφύγεις από τα δίχτυα τους.Πλην όμως κάθε φορά που είσαι με μία και
μόνο χάνεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιαν άλλη.Ειναι αστείρευτη η πηγή της νιότης.Αλλωστε
αυτός δεν είναι και ο στόχος των ταξιδιών μας;Φυσικά ο κάθε ταξιδιώτης έχει δικαίωμα να κάνει ότι
εκείνος νομίζει και το κυριότερο ότι η καρδιά του ορίζει.
Η επίσκεψη μου τον φετινό Μάρτη ξεκίνησε χαλαρά στη πρωτεύουσα.Για εμένα είναι πέρασμα must.Οχι όμως
και ταξιδιωτικός προορισμός.Ολιγοήμερη επίσκεψη ναι.Φτηνά ψώνια,ευκολία μετάβασης με το υπέργειο
τραίνο, εκλεκτά κλαμπ για διασκέδαση.Μειονέκτημα το κυκλοφοριακό, οι μεγάλες αποστάσεις,τα ακριβά
κορίτσια και το αυστηρό ωράριο διασκέδασης.Τα περισότερα κλαμπ,μπαρ,αγκογκο κλείνουν στις δύο.
Η πρωτεύουσα δεν έχει επίσης θάλασσα (και να είχε πως θα ήταν...) Εχει όμως το Νανά Πλάζα πού είναι
ωκεανός με πανέμορφες γοργόνες.
Καλό θα ήταν να αφήναμε τη Μπανγκόκ στο τέλος.Μια-δυό νύχτες για ψώνια και όχι μόνο.
Επόμενος σταθμός το Πουκέτ και φυσικά η Πατόνγκ.Ξενοδοχείο κοντά στη Μπαγκλά οπωσδήποτε εκτός εάν
οδηγάμε μηχανάκι.Τότε θα μας έρθει ακόμα πιο φτηνή η διαμονή γιατί τα ξενοδοχεία που είναι μακριά από
το κέντρο νοικιάζουν αξιοπρεπή δωμάτια σε πολύ καλή τιμή.Εναι το ρίσκο όμως για ενδεχόμενο ατύχημα
που δεν παίρνω.
Το καλό με το Πουκέτ είναι φυσικά οι θάλασσες και τα γύρω νησάκια.Μειονέκτημα οι ψηλές τιμές.Ολα είναι
πιο ακριβά εδώ.Ξενοδοχεία,φαγητό,ψώνια,εκδρομές,κορίτσια, μπαρφάιν,λέηντυ ντρινκ κλπ.Ειδικά για τις
μετακινήσεις ζητάνε ποσά εξωπραγματικά.Αλλο πρόβλημα είναι η περιορισμένη πιάτσα.Ολο το παιχνίδι γίνεται
στη περιβόητη Μπαγκλαρόουντ και τα σόϊ της.Αν είσαι μπατερφλάης δύσκολα ξεφεύγεις.Τα Αγκο-γκο μπαρς ειναι
λίγα, βασικά μόνο το Hard Rock αξίζει.Ολα τα άλλα είναι χάλια.Σε αποζημιώνει όμως η περίφημη Hollywood
Disco όπου προσφέρει δωρεάν ποτό στα κορίτσια μας, τα οποία φυσικά δε το χαρίζουν.Ειναι εκεί κατά χιλιάδες.
Στη πρώτη αίθουσα βοσκάνε οι βιαστικές, ενώ στη δεύτερη εκείνες που πρώτα θέλουν να διασκεδάσουν.Στη Tiger
πάνε μεγαλύτερης ηλικίας κορίτσια αλλά και φαλάνγκ.Tai Pan η αλλιώς γεροκομείο.Τρανές και με πολλά μίλια
στο κοντέρ.Θα έλεγα κίνηση απελπισίας λίγο πρίν λαλήσουν τα κοκόρια.Ειναι πάντως ελληνικό στέκκι και πιο
άνετο από τα δύο προηγούμενα.Και στα τρία το κάπνισμα στο φουλ.Ματια κόκκινα και αυτιά βουλωμένα.Προσοχή
αυτή που θα διαλέξετε.Τα σκοτάδια των κλαμπ κρύβουν πολλές παγίδες.Στο δωμάτιο κάτω από τα φώτα θα είναι
διαφορετική.Καλύτερα το πρωινό φως να μη τη δει δίπλα μας.Υπάρχουν και εξαιρέσεις φυσικά.Το πιο βασικό
είναι νη μη γίνουμε μάου (μεθυσμένοι).
Η ομορφιά των τριγύρω νησιών κρύβει και την εξής παγίδα.Θα μας πάνε σαν τα πρόβατα σε μονοήμερη εκδρομή και
δεν θα προλάβουμε να δούμε τίποτα.Θα είμαστε μονίμως πίσω από τη φωτογραφική για τις αποδείξεις.
Θα χρειαστεί οπωσδήποτε διπλή διανυχτέρευση.Δυστυχώς τα φτηνά καταλύματα είναι κοτέτσια με οσμές.Τα κάποια
καλά δωμάτια είναι φούλ η πανάκριβα.Αξίζει όμως τη θυσία.
Με τους φίλους Μπικ και Gioro περάσαμε αξέχαστο τριήμερο εκεί.Στη παρέα και δύο μούσες.Ελπίζω μία μέρα να
καταγράψω εκείνη την εκδρομή.Υπάρχει και άφθονο οπτικοακουστικό υλικό.Τροφή για τις "στεγνές και κρύες"
νύχτες.Στο νησί του Πουκέτ υπάρχουν καταπληκτκές παραλίες ειδικά στα νότια.Ο Μάρτιος μήνας είναι ευτυχώς όχι
μήνας πολλών αφίξεων και έτσι ευχαριστηθήκαμε μπάνιο και καταδύσεις.
Παττάγια τέως ψαροχώρι.Το όνειρο κάθε άνδρα.Ο απόλυτος προορισμός.Αν και τελευταία ακούγεται ότι πάνε να
αλλάξουν την εικόνα της Πατάγιας.Να γίνει και καλά οικογενειακός ταξιδιωτικός προορισμός.Χλωμό το βλέπω.
Ισα ίσα ανοίγουν και άλλα μπαρ και γκόγκος ειδικά στο πεζόδρομο.Τι κι αν είναι γεμάτος κάθε βράδυ.
Ας κατέβει και η μισή Ινδία.Γιατί να σας χαλάει;Τα κορίτσια είναι τόσα πολλά που φτάνουν για όλους.
Εχω ακούσει ότι παίζουν καμμιά σαρανταριά χιλιάδες εργαζόμενες περίπου.Αν βάλουμε και τις ελευθέρας βοσκής
φαντάζεστε για τι κοριτσόκοσμο μιλάμε.Δε θέλει και πολύ.Μία επίσκεψη στα γνωστά κλαμπ Λούσιφερ,Ινσόμνια,
Μιξ και WS Club φτάνει.Ο Μήνας Μάρτιος είναι ιδανικός.Αρκεί κάποιος να παίξει με σύνεση και μυαλό.Το ψάρεμα
στα γκογκος πρέπει να γίνεται νωρίς και στα κλαμπς αργά.Δε χρειάζονται βιαστικές κινήσεις αλλά υπομονή και
μαεστρία.Πολλά κορίτσια παίζουν και στις γειτονιές.Soi 7 και 8 επίσης 3,4 και 5 γεμάτες με μπυραρίες.
Το καλό με τη Πατάγια είναι ότι χάνεσαι στο πλήθος και μπορείς άνετα να πεταλουδίσεις χωρίς να σε πάρουν
χαμπάρι αν και οι ντόπιες είναι γάτες,τα μαθαίνουν όλα.
Τα εργαζόμενα κορίτσια της Πατάγιας δεν διαφέρουν από τα υπόλοιπα.Εργάζονται όλα για τον ίδιο σκοπό.Να δώσουν
στο παιδί τους ένα καλύτερο μέλλον.Ναι, η πλειοψηφία τους ακόμη και τα μικρά των γκόγκος είναι μητέρες και
βοηθάνε την οικογένεια τους.Ακόμη και μία "κανονική" κοπέλα εργάζεται για να βοηθήσει τη φαμίλια της.Είναι
δεδομένο για τα κορίτσια.Αξίζουν τουλάχιστον τον σεβασμό μας.Φυσικά και χρησιμοποιούν μαλαγανιές, ψέματα και
ένα σωρό άλλα κόλπα για να μας ξεγελάσουν.
Το να ερωτευτείς δεν είναι κακό.Το να κολλήσεις με μία όμως είναι χαζό.Το κορίτσι που νομίζουμε ότι είναι
σπέσιαλ δεν κάνει τίποτα άλλο παρά αυτό που καλά έχει μάθει μέσα από τη κουλτούρα αυτού του λαού.Η Ταιλανδή
γυναίκα είναι φτειαγμένη με την ευλογία του Βούδα να κάνει τον άνδρα ευτυχισμένο.Πόσο μάλλον αν είναι ξένος
και την υποστηρίζει οικονομικά.Up to you!Παρ' όλα αυτά μετά από τόσες επισκέψεις ακόμα δεν έχω καταλάβει
για ποιο σκοπό έρχομαι.Να οργώσω τις θάλασσες με τις χιλιάδες γοργόνες ή να αράξω το κουρασμένο μου σκαρί
σε ένα επήνεμο λιμάνι για πάντα...
Οταν πετάς με την Thai έχεις τη δυνατότητα να κάνεις web check in και να διαλέξεις τη θέση σου.
Πήρα την 60Α στην τελεταία έξοδο κινδύνου με τεράστια άπλα εμπρός και κανένα δίπλα μου.Οταν όμως
ήρθε η ώρα της επιβίβασης δεν είδα πολύ κόσμο και έτσι έχασα τριθέσια ξάπλα.Κανένα πρόβλημα όμως
γιατί δύσκολα θα με έπερνε ο ύπνος.Το μυαλό μου ήταν πίσω.Απέλαυσα όμως τη πτήση και το σέρβις.
Το Μπανγκόκ-Αθήνα έχει γίνει ρουτίνα πιά.Ασε που έμαθα απ'έξω τη διαδρομή Παττάγια-Σουβαρναμπούμ.
Οι αεροσυνοδοί πάντα με χαμόγελο και έτοιμες να σε εξυπηρετήσουν.Η πτήση ήταν πολύ καλή εκτός το
τελευταίο δίωρο πάνω από τη Τουρκία που κούνησε λιγάκι.Ο καφές έσπαγε ρουθούνια το πρωί.Μετά το
δεύτερο γεύμα με πήρε λίγο ύπνος γλυκός πάνω από τη συννεφιασμένη μας Ελλάδα.Ακόμη μία προσγείωση
στη πραγματικότητα.Εξω ο καιρός βροχερός και λυπημένος για να ταιριάξει με τα καινούρια μου
συναισθήματα.Εντάξει δε τρελλάθηκα και από τη χαρά μου που είμαι πίσω.Είναι κάτι που όλοι μας
το περνάμε.Αυτή τη φορά είμαι λιγότερο φορτισμένος και περισότερο κερδισμένος.Είμαι γεμάτος με
Κάθε ταξίδι διαφορετικό και κάθε φορά καλύτερη.Οι εμπειρίες των προηγούμενων επισκέψεων επένδυση
για τα επόμενα.Ενας μόνος παράγοντας είναι αστάθμητος και δεν υπόκειται σε κανόνες.Τα κορίτσια!
Οσα χρόνια κι αν τις γνωρίζω ακόμα δεν μπόρεσα να τις καταλάβω.Η μάλλον δε θέλω να τις καταλάβω.
Θέλω να με μαγεύουν και να με παρασύρουν στους μυθικούς τους τόπους.Κάθε κορίτσι μοναδική εμπειρία.
Η τελευταία κατάκτηση όνειρο μάλλον για να είναι αληθινό.Ονειρο που δε θα ήθελα να τελειώσει ποτέ.
Να είμαι εκεί και να περιπλανιέμαι αλλά ευτυχώς που υπάρχει η επιστροφή.Αν και είμαι κατά των
μακροχρόνιων σχέσεων με Ταϊλανδή μου είναι πολύ δύσκολο να διώξω μία που μου φέρεται άψογα.Ολοι
ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να ξεφύγεις από τα δίχτυα τους.Πλην όμως κάθε φορά που είσαι με μία και
μόνο χάνεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιαν άλλη.Ειναι αστείρευτη η πηγή της νιότης.Αλλωστε
αυτός δεν είναι και ο στόχος των ταξιδιών μας;Φυσικά ο κάθε ταξιδιώτης έχει δικαίωμα να κάνει ότι
Η επίσκεψη μου τον φετινό Μάρτη ξεκίνησε χαλαρά στη πρωτεύουσα.Για εμένα είναι πέρασμα must.Οχι όμως
και ταξιδιωτικός προορισμός.Ολιγοήμερη επίσκεψη ναι.Φτηνά ψώνια,ευκολία μετάβασης με το υπέργειο
τραίνο, εκλεκτά κλαμπ για διασκέδαση.Μειονέκτημα το κυκλοφοριακό, οι μεγάλες αποστάσεις,τα ακριβά
κορίτσια και το αυστηρό ωράριο διασκέδασης.Τα περισότερα κλαμπ,μπαρ,αγκογκο κλείνουν στις δύο.
Η πρωτεύουσα δεν έχει επίσης θάλασσα (και να είχε πως θα ήταν...) Εχει όμως το Νανά Πλάζα πού είναι
Καλό θα ήταν να αφήναμε τη Μπανγκόκ στο τέλος.Μια-δυό νύχτες για ψώνια και όχι μόνο.
Επόμενος σταθμός το Πουκέτ και φυσικά η Πατόνγκ.Ξενοδοχείο κοντά στη Μπαγκλά οπωσδήποτε εκτός εάν
οδηγάμε μηχανάκι.Τότε θα μας έρθει ακόμα πιο φτηνή η διαμονή γιατί τα ξενοδοχεία που είναι μακριά από
το κέντρο νοικιάζουν αξιοπρεπή δωμάτια σε πολύ καλή τιμή.Εναι το ρίσκο όμως για ενδεχόμενο ατύχημα
που δεν παίρνω.
Το καλό με το Πουκέτ είναι φυσικά οι θάλασσες και τα γύρω νησάκια.Μειονέκτημα οι ψηλές τιμές.Ολα είναι
πιο ακριβά εδώ.Ξενοδοχεία,φαγητό,ψώνια,εκδρομές,κορίτσια, μπαρφάιν,λέηντυ ντρινκ κλπ.Ειδικά για τις
μετακινήσεις ζητάνε ποσά εξωπραγματικά.Αλλο πρόβλημα είναι η περιορισμένη πιάτσα.Ολο το παιχνίδι γίνεται
στη περιβόητη Μπαγκλαρόουντ και τα σόϊ της.Αν είσαι μπατερφλάης δύσκολα ξεφεύγεις.Τα Αγκο-γκο μπαρς ειναι
λίγα, βασικά μόνο το Hard Rock αξίζει.Ολα τα άλλα είναι χάλια.Σε αποζημιώνει όμως η περίφημη Hollywood
Disco όπου προσφέρει δωρεάν ποτό στα κορίτσια μας, τα οποία φυσικά δε το χαρίζουν.Ειναι εκεί κατά χιλιάδες.
Στη πρώτη αίθουσα βοσκάνε οι βιαστικές, ενώ στη δεύτερη εκείνες που πρώτα θέλουν να διασκεδάσουν.Στη Tiger
πάνε μεγαλύτερης ηλικίας κορίτσια αλλά και φαλάνγκ.Tai Pan η αλλιώς γεροκομείο.Τρανές και με πολλά μίλια
στο κοντέρ.Θα έλεγα κίνηση απελπισίας λίγο πρίν λαλήσουν τα κοκόρια.Ειναι πάντως ελληνικό στέκκι και πιο
άνετο από τα δύο προηγούμενα.Και στα τρία το κάπνισμα στο φουλ.Ματια κόκκινα και αυτιά βουλωμένα.Προσοχή
αυτή που θα διαλέξετε.Τα σκοτάδια των κλαμπ κρύβουν πολλές παγίδες.Στο δωμάτιο κάτω από τα φώτα θα είναι
διαφορετική.Καλύτερα το πρωινό φως να μη τη δει δίπλα μας.Υπάρχουν και εξαιρέσεις φυσικά.Το πιο βασικό
Η ομορφιά των τριγύρω νησιών κρύβει και την εξής παγίδα.Θα μας πάνε σαν τα πρόβατα σε μονοήμερη εκδρομή και
δεν θα προλάβουμε να δούμε τίποτα.Θα είμαστε μονίμως πίσω από τη φωτογραφική για τις αποδείξεις.
Θα χρειαστεί οπωσδήποτε διπλή διανυχτέρευση.Δυστυχώς τα φτηνά καταλύματα είναι κοτέτσια με οσμές.Τα κάποια
Με τους φίλους Μπικ και Gioro περάσαμε αξέχαστο τριήμερο εκεί.Στη παρέα και δύο μούσες.Ελπίζω μία μέρα να
καταγράψω εκείνη την εκδρομή.Υπάρχει και άφθονο οπτικοακουστικό υλικό.Τροφή για τις "στεγνές και κρύες"
νύχτες.Στο νησί του Πουκέτ υπάρχουν καταπληκτκές παραλίες ειδικά στα νότια.Ο Μάρτιος μήνας είναι ευτυχώς όχι
Παττάγια τέως ψαροχώρι.Το όνειρο κάθε άνδρα.Ο απόλυτος προορισμός.Αν και τελευταία ακούγεται ότι πάνε να
αλλάξουν την εικόνα της Πατάγιας.Να γίνει και καλά οικογενειακός ταξιδιωτικός προορισμός.Χλωμό το βλέπω.
Ισα ίσα ανοίγουν και άλλα μπαρ και γκόγκος ειδικά στο πεζόδρομο.Τι κι αν είναι γεμάτος κάθε βράδυ.
Ας κατέβει και η μισή Ινδία.Γιατί να σας χαλάει;Τα κορίτσια είναι τόσα πολλά που φτάνουν για όλους.
Εχω ακούσει ότι παίζουν καμμιά σαρανταριά χιλιάδες εργαζόμενες περίπου.Αν βάλουμε και τις ελευθέρας βοσκής
φαντάζεστε για τι κοριτσόκοσμο μιλάμε.Δε θέλει και πολύ.Μία επίσκεψη στα γνωστά κλαμπ Λούσιφερ,Ινσόμνια,
Μιξ και WS Club φτάνει.Ο Μήνας Μάρτιος είναι ιδανικός.Αρκεί κάποιος να παίξει με σύνεση και μυαλό.Το ψάρεμα
στα γκογκος πρέπει να γίνεται νωρίς και στα κλαμπς αργά.Δε χρειάζονται βιαστικές κινήσεις αλλά υπομονή και
μαεστρία.Πολλά κορίτσια παίζουν και στις γειτονιές.Soi 7 και 8 επίσης 3,4 και 5 γεμάτες με μπυραρίες.
Το καλό με τη Πατάγια είναι ότι χάνεσαι στο πλήθος και μπορείς άνετα να πεταλουδίσεις χωρίς να σε πάρουν
Τα εργαζόμενα κορίτσια της Πατάγιας δεν διαφέρουν από τα υπόλοιπα.Εργάζονται όλα για τον ίδιο σκοπό.Να δώσουν
στο παιδί τους ένα καλύτερο μέλλον.Ναι, η πλειοψηφία τους ακόμη και τα μικρά των γκόγκος είναι μητέρες και
βοηθάνε την οικογένεια τους.Ακόμη και μία "κανονική" κοπέλα εργάζεται για να βοηθήσει τη φαμίλια της.Είναι
δεδομένο για τα κορίτσια.Αξίζουν τουλάχιστον τον σεβασμό μας.Φυσικά και χρησιμοποιούν μαλαγανιές, ψέματα και
Το να ερωτευτείς δεν είναι κακό.Το να κολλήσεις με μία όμως είναι χαζό.Το κορίτσι που νομίζουμε ότι είναι
σπέσιαλ δεν κάνει τίποτα άλλο παρά αυτό που καλά έχει μάθει μέσα από τη κουλτούρα αυτού του λαού.Η Ταιλανδή
γυναίκα είναι φτειαγμένη με την ευλογία του Βούδα να κάνει τον άνδρα ευτυχισμένο.Πόσο μάλλον αν είναι ξένος
και την υποστηρίζει οικονομικά.Up to you!Παρ' όλα αυτά μετά από τόσες επισκέψεις ακόμα δεν έχω καταλάβει
για ποιο σκοπό έρχομαι.Να οργώσω τις θάλασσες με τις χιλιάδες γοργόνες ή να αράξω το κουρασμένο μου σκαρί
Συνημμένα
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.957
- Πόντοι
- 19.795
Τι μου κανεις τωρα ρε φιλε;
Επισκέπτης
Δωσ' του Pagtao μερακλή
lakistoxotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Lusiano, και εγω με την σειρα μου δεν θα απαντησω στις βρισιες σου. Αλλα απο το υφος που γραφεις και τις ταμπελες που βαζεις σε καποιους που δεν γνωριζεις προσωπικα δειχνουν μεγαλο κομπλεξ.
Προσπαθησε φιλε μου να το αποβαλεις. ΑΥΤΑ και δεν ξανασχολουμαι μαζι σου...??????
LORDJIM η σειρα σου αν και ειναι γνωστη η απαντηση σου...
Προσπαθησε φιλε μου να το αποβαλεις. ΑΥΤΑ και δεν ξανασχολουμαι μαζι σου...??????
LORDJIM η σειρα σου αν και ειναι γνωστη η απαντηση σου...
JOHNIERET7
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πίσω στη πραγματικότητα
που δεν παίρνω.
Δευτερον,στα α γκο γκο οι γκομενες πανε το αργοτερο στις 8 το βραδυ.Ποτε προλαβαινουν να κανουν και πιατσα στη beach road?
και ομως, υπαρχουν γκομενες που την αραζουν τα απογευματα στη beach road και το βραδυ πανε agogo.
ετυχε να γνωρισω μια τον οκτωβριο στη beach road και την επομενη μερα την βρηκα στο gentlemen club στη soi diamond.
με παρακαλουσε να την φορτωσω απο το agogo με 700μπατ short time, επειδη ηξερε οτι την ειχα δει και εξω. αν την φορτωνε καποιος αλλος περισσοτερα θα ζητουσε.
Τεταρτον.Οι γκομενες που δουλευουν στα αγκο γκο,τα λεφτα του πηδηματος τα βαζουν ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ...ΔΕΝ δινουν νταβατζιλικι στα μαγαζια..Το μαγαζι εισπρατει αντ' αυτου το λεγομενο barfine.
πληρωνουν και οι γκομενες τα μαγαζια αν δεν εχουν πολλα barfine. εχουν καποιο οριο.
αψογος μερικοι εδω μεσα εχουν βαλθει να πεισουν το κοσμο οτι θες 100-200 ευρω τη μερα για να περασεις καλα! ημαρτον! και ερχετε και οικονομικη κριση!
αν θες να περασεις μια super βραδια θελεις πανω απο 100ευρω.