Νομιζω οτι ολη αυτη η κουβεντα περι των οικονομικων δεν μπορει να σταθει,λογω του οτι μιλαμε για ανθρωπους, διαφορετικης οικονομικης επιφανειας και αισθητικης θεωρησης των πραγματων,χωρις να υπονοω τιποτα για καποιους που δεν διαθετουν αρκετα χρηματα η που εχουν διαφορετικα γουστα στο θεμα "ποιοτητας" διακοπων.
Δλδ καποιοι απο εμας γουσταρουν την Ταιλανδη με τα Resort της,τις πισιναρες,τα τζακουζια,τα ακριβα κλαμπ της Βκκ, η οποια μερη θεωρουν "καθαρα" και χωρους διασκεδασης,οπου μπορουν να βρουν κοριτσια πανω του μεσου ορου σε ομορφια & σε επιπεδο.
Καποιοι αλλοι συνδυαζουν την ποιοτητα των διακοπων τους με το κοστος,αναλογως το πως κρινουν αυτοι οτι πρεπει να πληρωσουν ανα περιπτωση που συναντουν.
Καποιοι θεωρουν οτι οσο φτηνοτερα τοσο καλυτερα...
Καποιοι εχουν παρα πολυ χρονο να διαθεσουν αλλα οχι & αντιστοιχο χρημα,κλπ κλπ...
Ολοι μα ολοι, απο την δικη τους οπτικη γωνια εχουν δικιο.
Απλα οταν γραφουμε πληροφοριες στο θρεντ, θα πρεπει να λαμβανουμε υπ'οψιν οτι υπαρχουν αρκετοι συναγωνιστες που δεν εχουν παει ακομη Ταιλανδη και προσπαθουν να συλεξουν πληροφοριες για να καθoρισουν το budget τους αλλα και για το τι θα συναντησουν εκει.
Κλεινω με μερικα σκορπια παραδειγματα:
Mε το Τιλακ μου του Δεκεμβριου τρωγαμε πολυ συχνα απο καροτσια,εγω αν και με ελκος δεν επαθα ποτε τιποτα, σε αντιθεση με την Ταιλανδεζα που μια μερα την "εβγαλε"στην τουαλετα...
Μια αλλη βραδυα ειχα κανονισει με "μωρο" για νωρις & "φτηνα", 1-2 μπυριτσες φαγητο και "Loom" και κατεληξα να παρω αλλη, αργα, αφου ειχε προηγηθει απιστευτη βραδυα διασκεδασης με γνωστο "λαοπλανο"
και καμια 10αρια κοριτσια
...
Το πολυ καλο & φτηνο Ξεν/χειο που ειχα στην Πατονγκ, ειχε & ενα εξτρα κοστος 100-200μπατ ημερισιως,λογω του οτι,αργα τη νυχτα δεν βαζεις το κοριτσι με τις "τακουνες" να περπατα 10-15 λεπτα...
Φιλοι μου,στο κεφι και στα γουστα δεν χωραει κανενας προγραμματισμος,ειτε οικονομικος ειτε αισθητηριακος...