Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.051
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Παιδια θυμαται κανεις πως λεγεται αυτο το εστιατοριο?Ειχα παει κι εγω με το τιλακ μου και το βρηκα τελειο.
Νομιζω ειναι στο soi buakhao,και εχει και θερινο cinema.
(10 κ σημερα για pattaya :) :) :))

Ετοιμασου ΕΣΥ και για Αυγουστο-Σεπτεμβριο!!!!!ΑΚΟΥΣΕΣ????!!!!!!
 

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.051
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
και ένα άσχετο ρε παιδιά, σκοπεύω σεπτέμβρη να πάω παττάγια υπάρχει περίπτωση να βρίσκεται κάτω συμφορουμίτης? Δεν έχω πάει ποτέ και για εμένα είναι όνειρο ζωής. Εντάξει δεν εννοώ να του κάτσω και στο σβέρκο του ανθρώπου αλλά είναι αλλιώς να ξέρεις πως κάπου υπάρχει ένας πατριώτης που μπορείς να τον ρωτήσεις καποια πράγματα, να πιείς έναν καφε κλπ. Αχάριστος δεν είμαι και όποιος με βοηθήσει αυτό θα το καταλάβει. (λιγο χέστης ομως είμαι  :2funny: )

Φιλε Μερμηγκα.....Κατι ετοιμαζεται για Τελη Αυγουστου με τελη Σεπτεμεβριου!!

Οι "Καθοδος των Βορειων"!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
 

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.051
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Mια συμβουλη....μακρια απο ναρκωτικα στην Ταυλανδη!σχεδον ολοι οι Ταυλανδοι ειναι ρουφιανοι ..Γενικως!Δεν χρειαζεται να  πω κατι αλλο !!!!!και οπως προειπα μπορει να πας και αδιαβαστος!!!!Πολυ διακινηση και χρηση παντως γινεται στα βορεια, Τσιανγκ Μαι - Τσιανγκ Ραι.

Συνεβη σε φιλο στην Πατταγια.......Παιρνει απ'το Carrefour μοτο-ταξι(ξερετε.....αυτους με τα γιλεκακια)μαζι με αλλους. για να πανε στην Walking street...Σ'ολο τον δρομο να τους "Πρηζει" να αγορασουνε Ναρκωτικα!!!Τα παιδια καμια σχεση με τετοια πραγματα και αρνηθηκαν ευγενικα...
Αυτος να συνεχιζει και να γινεται πιο πιεστικος!!Αλλα τα παιδια Αρνιοτουσαν και Μαλιστα του μιλησαν καπως "επιθετικα" για να σταματησει να τους "πρηζει" γι'αυτο το Θεμα!!

Τελικα αποδειχτηκε οτι ο "ταξιτζης" ητανε Μπατσος που προσπαθουσε να "ψαρεψει" Θυματα ωστε να τα "μπουζουριασει" και μετα μαλλον να τα εκβιασει για να τους αφησει Ελευθερους!!!


ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Αλλωστε εμας το Ναρκωτικο μας ειναι η ιδια η Ταυλανδη και τα κοριτσια της!!!!ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!
 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

  • Bagla.jpg
    Bagla.jpg
    179,5 KB · Εμφανίσεις: 16

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
:hmm:...Ρε μηπως υπαρχει κανενας κλωνος του spyba εδω μεσα?
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
Νομιζετε οτι λιγοι απο οσους λενε οτι τρωνε στο δρομο δεν χεζοντουσαν επι μερες αλλα δεν το λενε;
μεγαλο ρισκο να τρως απο το δρομο, μια διαροια εκει σημαινει μεγαλη ταλαιπωρια, οργανισμος κουρελι για τουλαχιστον δυο μερες και σε συνδυασμο με τη ζεστη, τραγωδια!
 

Επισκέπτης
Εγω επαναλαμβανω,οτι ολα αυτα τα θεωρω παραπληροφορηση.
Δεν αμφισβητω πως μπορεις να περασεις ΣΧΕΤΙΚΑ καλα και με λιγα λεφτα,αν εισαι "βολικος" ΓΕΝΙΚΑ...Απλα θεωρω ακραιο το ποσο των 50 ευρω την ημερα,γιατι για να "επιτευχθει",θελει πολλες,μα παρα πολλες υποχωρησεις,σε σημειο που λογω του τοσο χαμηλου μπατζετ "χανεις" τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ πραγματα που προσφερει η Ταυλανδη...
Βαζω στοιχημα λοιπον φιλε Πυρκαυλε πως ΔΕΝ δοκιμασες..
α)Body to body massage με 2 γκομενες (ουτε με μια).
β)Παρτουζες με 2-3 γκομενες
γ)Nuru και prostate μασαζ
Αυτα τα 3 απο ΜΙΑ φορα να τα κανεις,επιβαρυνεις το μπατζετ με τουλαχιστον 250-300 ευρω...Και το μπατζετ του "20ημερου" ευκολα μετατρεπεται σε "μπατζετ 10ημερου".. ;)
Για εμενα προσωπικα,ειναι τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ πραγματα που "διαφοροποιουν" τη Ταυλανδη σε σχεση με οποιονδηποτε αλλο σεξοτουριστικο προορισμο εκτος Ασιας και οποιος ΔΕΝ τα δοκιμασει,ειναι σα να μη πηγε Ταυλανδη...
Και πιστεψε με,πως οταν τα δοκιμασεις μετα "γλυκαινεσαι" και το απλο πηδημα με μια γκομενα απο τη beach road δε σου προσφερει καμμια ιδιαιτερη απολαυση...
Ε,μετα τα μπατ αρχιζουν να φευγουν "σα νερο"... ;)
Τώρα φίλε pipinomaniac μιλάμε ή βήχουμε;
Επιμένεις ότι δεν γίνεται να περάσεις με λίγα λεφτά καλά ενώ εγώ σου έχω παραθέσει ακριβείς πληροφορίες. Μέχρι τιμές και χάρτη. Είσαι υπερβολικά ισχυρογνώμων ενώ αυτό που διαφαίνεται τελικά από τις εμπειρίες μου είναι ότι το πως περνάς καθορίζεται πρωτίστως από τη βολικότητα του χαρακτήρα σου και κατά δεύτερο λόγο από το budget σου. Εγώ ας πούμε, είχα σκοπό να διαθέσω 2500 ευρώ και έκρινα ότι προτιμώ να μείνω περισσότερο καιρό Ταϊλάνδη και να την περάσω καλά, παρά λίγες μέρες και να την περάσω σαν βασιλιάς. Τελικά έμεινα κοντά ένα μήνα και πέρασα και υπέροχα.
Για να γίνω πιο ακριβής:
α)Body to body massage έκανα με μία γκόμενα. Είχε να διαλέξω με 2000 ή με 3000 μπάτια. Ήμουν τυχερός γιατί αυτή που μου έκανε κλικ κόστιζε 2000. Ο τύπος ζήτησε και 100 μπάτια επιπλέον. Φαντάζομαι για να πληρώσει τον κράχτη που με πήγε εκεί. Δεν θυμάμαι πόσο πλήρωσα τους χυμούς που πήρα. Κάνα δυομισάρι πήγε η όλη φάση πάνω κάτω.
Η εμπειρία δεν μ' άρεσε τελικά και θα γίνω πιο σαφής.
Η κοπέλα με έτριβε λες και ήμουν ελέφαντας ενώ ήμουν ήδη πεντακάθαρος. 1:30 ώρα κάτσαμε εκεί μέσα, ε τα 45 λεπτά ήτανε το μπάνιο. Δεν είχε καθόλου αισθησιασμό. Τρίψιμο και ξανά τρίψιψο και όσο περνούσε η ώρα ξενέρωνα όλο και περισσότερο. Επειδή αυτή θα με έτριβε ακόμα την πήγα στο κρεβάτι. Ξεκινήσαμε χάδια και φιλιά κι εκεί κάτι έγινε μέχρι που πήγε να μου πάρει πίπα με προφυλακτικό. Επειδή διαμαρτυρήθηκα μου είπε ότι θα το κάνει ακάποτα μόνο επειδή είμαι εγώ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ :2funny:) και ότι δεν επιτρέπεται κανονικά και να μην το πω πουθενά :2funny:
Τέλος πάντων, έγινε η δουλειά τελικά αλλά με τόσο ζόρι που μόλις τέλειωσα χτύπησε το τηλέφωνο να με πληροφορήσει ότι τέλειωσε ο χρόνος. Ευτυχώς που τα κατάφερα γιατί αλλιώς θα χτυπούσα το κεφάλι μου στο δικό της. Μετά μου ζήτησε και φιλοδώρημα. Εννοείται ότι πήρε τα μαλλιαρά μου αρχίδια.
Συμπέρασμα; Αν η κοπέλα ήτανε καλύτερη θα ήταν ωραία εμπειρία αλλά δεύτερη φορά δεν βλέπω να το ξανακάνω καθώς πιο ωραία με έτριβε το τιλάκ που βρήκα μετά στο μπάνιο του δωματίου μου.
β) Παρτούζα πήρα μία φορά δυο γκομενάκια, εννοείται από την παραλιακή. Γαμάτη εμπειρία επειδή ήτανε φίλες και κάνανε και παιχνιδάκια μεταξύ τους. 2 χιλιάρικα πήγε το μαλλί. Δεν ξαναδοκίμασα όχι λόγω του οικονομικού αλλά επειδή μετά από μερικές μέρες έμεινα με το γκομενάκι που ανέφερα πιο πριν που καθόταν χωρίς φράγκα.
γ) Nuru δεν δοκίμασα. Δεν ήξερα καν τι είναι. Αλλά αυτό το prostate massage που λες δεν μου καλοαρέσει... Αν είναι να μου χώνουν τπτ στον κώλο να λείπει το βύσσινο... :huh:
Αυτά που λες λοιπόν. Μια χαρά πέρασα και γούστα έβγαλα. Και θα το λέω μέχρι να πεθάνω ότι ο μόνος λόγος να ψωνίσεις από Agogo είναι ότι μπορείς να τις ξαναβρείς μετά σε περίπτωση που συμβεί τπτ. Ειδάλλως τσάμπα φράγκα και κυρίως τσάμπα χρόνος.
 

Επισκέπτης
Απλά πράγματα, ο καθένας ότι πληρώνει παίρνει.
Αυτή τη μαλακία μου λένε όλοι επειδή έχω Linux που είναι τσάμπα, πιο πολύ για να δικαιολογηθούν στον εαυτό τους που έδωσαν λεφτά για τα windows...
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε  :sunglasses:

:hmm:...Ρε μηπως υπαρχει κανενας κλωνος του spyba εδω μεσα?
Με τον spyba συμφωνούσα σχεδόν σε όλα, αλλά όχι με τον τρόπο που τα έλεγε. Συμφωνούσα τόσο που ήμουν βέβαιος ότι πολλοί θα με θεωρούσαν κλώνο του, καθώς μπήκα και στο forum λίγο μετά απ' αυτόν... :sunglasses:
Αν διαβάσεις και τα αρχικά post μου το λέω...

μεγαλο ρισκο να τρως απο το δρομο, μια διαροια εκει σημαινει μεγαλη ταλαιπωρια, οργανισμος κουρελι για τουλαχιστον δυο μερες και σε συνδυασμο με τη ζεστη, τραγωδια!
Άμα έχεις ευαίσθητο εντεράκι ναι. Εμένα το σκατό μου έβγαινε πηχτό σαν μερέντα ψυγείου... :sunglasses:
Τη μοναδική φορά που με έπιασε κόψιμο ήταν όταν κάναμε το BBQ στην καφεοφυτεία καθώς το κρέας που είχα αγοράσει ήταν άθλιο... αλλά ήταν ό,τι καλύτερο μπόρεσα να βρω εκεί κάτω.  Το κόψιμο κράτησε τρεις μέρες... και το τιλάκ τα ίδια. Ευτυχώς που δεν έπαθα καμιά τροφική δηλητηρίαση.
Στην Παττάγια βράχος πάντως. Και όλο και κάτι θα έπαιρνα από πάγκους καθημερινά.
Άσε ρε, οι Έλληνες έχουμε παραγίνει φλούφληδες στο φαΐ. Όλο σε McDonalds και σε ντονεράδικα τρέχανε. Το στομάχι είναι μυς παιδιά και θέλει εξάσκηση... :sunglasses:
 

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα
749
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Εγώ το Νοέμβριο είχα ξοδέχει περίπου 1000 ευρώ για 25 μέρες (χωρίς τα αεροπορικά) , δηλαδή περίπου 1600 μπατ/μέρα. Τις κοπέλες τις κρατούσα δύο ή τρεις το πολύ μέρες και τις άλλαζα. Πύρκαυλε , σε έπιασαν κορόιδο  :sunglasses: , από παραλία πήρα 2 μωράκια (εικοσάχρονα) για σορτ παρτούζα με 500 την κάθε μία. Συνολικά στις 25 μέρες πρέπει να πήρα και ρεπό 3 ή 4 μέρες (όχι από οικονομία βέβαια , απλά η μηχανή πρέπει να ξεκουράζεται και λίγο). Δε μου έλλειψε τίποτα (μέχρι και ενσύρματο ίντερνετ είχα). Βέβαια το να φάει κανείς περισσότερα δεν είναι κατακριτέο , απλά αναφέρεται το γεγονός ότι και με λίγα μπορείς να περάσεις καλά ΧΩΡΙΣ να κάνεις δραματικές μειώσεις στην ποιότητα.
Τώρα η αλήθεια είναι ότι εξαρτάται το κόστος και από την περίοδο. 'Αλλα τιμολόγια υπάρχουν τα Χριστούγεννα και άλλα σε οφ σίζον μήνες (πχ Ιούνιο). Μια απόκλιση +20% με +25% να την περιμένετε δηλαδή , ανάλογα με την εποχή που θα πάτε.
Όσο για το ότι "ότι πληρώνεις παίρνεις" , σε γενικές γραμμές τουλάχιστον δεν ισχύει. Ισχύει το "αν δεν πληρώσεις τίποτα δε θα πάρεις" αλλά σε όλα τα άλλα παίζει το ρόλο το ψάξιμο , η συμπεριφορά και η τύχη. Μια χαρά περνάς και με τα λίγα και με τα πολλά. Αν δεν υπήρχαν και τα εμβάσματα το μέρος θα έμενε όπως είναι (ή καλύτερα όπως ήταν). Αλλά ο φαλάνγκ μυαλό δε βάζει οπότε χαρείτε το όσο αντέξει  ;)
 

Επισκέπτης
Εγώ το Νοέμβριο είχα ξοδέχει περίπου 1000 ευρώ για 25 μέρες (χωρίς τα αεροπορικά) , δηλαδή περίπου 1600 μπατ/μέρα. Τις κοπέλες τις κρατούσα δύο ή τρεις το πολύ μέρες και τις άλλαζα.
Έτσι ακριβώς. Εμένα μου πήγαν 2500 μαζί με τα εισητήρια. 1900 κάτι δλδ, αλλά πήγα Φλεβάρη.

Πύρκαυλε , σε έπιασαν κορόιδο  :sunglasses: , από παραλία πήρα 2 μωράκια (εικοσάχρονα) για σορτ παρτούζα με 500 την κάθε μία.
Ε ήταν η πρώτη μου φορά... κάποια περιττά έξοδα δικαιολογούνται. Την επόμενη θα τις πάρω με 300 και θα τις κεράσω και φαΐ απ' τον πάγκο  :2funny:

Συνολικά στις 25 μέρες πρέπει να πήρα και ρεπό 3 ή 4 μέρες (όχι από οικονομία βέβαια , απλά η μηχανή πρέπει να ξεκουράζεται και λίγο). Δε μου έλλειψε τίποτα (μέχρι και ενσύρματο ίντερνετ είχα). Βέβαια το να φάει κανείς περισσότερα δεν είναι κατακριτέο , απλά αναφέρεται το γεγονός ότι και με λίγα μπορείς να περάσεις καλά ΧΩΡΙΣ να κάνεις δραματικές μειώσεις στην ποιότητα.
Εγώ πιστεύω ότι παιδιά όπως ο pipinomaniac είναι ιδιότροποι. Προσοχή δεν κατακρίνω, απλά σχολιάζω. Και η ιδιοτροπία ανθρώπινη είναι αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ελάττωμα και τα ελαττώματα πληρώνονται.

Τώρα η αλήθεια είναι ότι εξαρτάται το κόστος και από την περίοδο. 'Αλλα τιμολόγια υπάρχουν τα Χριστούγεννα και άλλα σε οφ σίζον μήνες (πχ Ιούνιο). Μια απόκλιση +20% με +25% να την περιμένετε δηλαδή , ανάλογα με την εποχή που θα πάτε.
Όσο για το ότι "ότι πληρώνεις παίρνεις" , σε γενικές γραμμές τουλάχιστον δεν ισχύει. Ισχύει το "αν δεν πληρώσεις τίποτα δε θα πάρεις" αλλά σε όλα τα άλλα παίζει το ρόλο το ψάξιμο , η συμπεριφορά και η τύχη. Μια χαρά περνάς και με τα λίγα και με τα πολλά. Αν δεν υπήρχαν και τα εμβάσματα το μέρος θα έμενε όπως είναι (ή καλύτερα όπως ήταν). Αλλά ο φαλάνγκ μυαλό δε βάζει οπότε χαρείτε το όσο αντέξει  ;)
Όλα θέμα συγκυριών είναι. Πότε θα πας, με ποιον, που θα τύχει να πρωτοκοιτάξεις κλπ κλπ. Δυστυχώς εγώ μπορώ να πάω μόνο σε full season οπότε θα πέφτω σε πιο υψηλές τιμές, αλλά όπως πάνε τα πράγματα εδώ στην πατρίδα, θα είμαστε τυχεροί σε 2-3 χρόνια αν μπορούμε να πηγαίνουμε έστω Ιούνη...
 

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Μηνύματα
176
Like
0
Πόντοι
1
Τι εγινε μολις γύρισα απο ταιλανδη και βλέπω όλοι γίνατε γνωστες ρεπατε καλα παρπληροφορητε τον κόσμο
Ένα μήνα ήμουνα κάτω και ξεσαλωσατε τώρα που γύρισα θα μπει ο καθένας στο καβούκι του
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Εγω ενα δε μπορω να καταλαβω...
Για ποιο λογο οι "μουναρες" πανε στη beach road για 300-500 η 1000 μπατ οπως λετε και δεν πανε να δουλεψουν σε κανα a go go,που ΑΝ ειναι απο τα "καλα μωρα" του μαγαζιου,κονομανε κατα μεσο ορο 5-6.000 μπατ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ...
Μηπως ειναι ηλιθιες?
Για δωστε μου μια εξηγηση εσεις οι παντογνωστες...
 

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Μηνύματα
805
Like
0
Πόντοι
6
Ο καθενας ξοδευει οσα μπορει ή οσα θελει για να περασει καλα. Μερικοι ισως πιστευουν οτι οσο πιο ακριβα τοσο καλυτερα.. θυματα καταναλωτισμου λεω εγω αλλα δεν ειμαι κηδεμονας κανενος.

Εχει τυχει μερα που χαλασα 250ΤΗΒ και αλλη μερα που χαλασα κατι λιγοτερο απο 10.000ΤΗΒ. Και τις δυο ηταν σουπερ!  :rockon:
 

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Μηνύματα
76
Like
0
Πόντοι
0
Εχουμε ολοι παραβλεψει ενα πολυ σημαντικο παραγοντα . Το θεμα της ισοτιμιας που επιδρα στο εκαστοτε budget. Ειναι λαθος που το καθοριζεται σε ευρω και οχι σε ΒΗΤ.Γιατι εμεις σε ΒΗΤ αγοραζουμε τις οποιεσδηποτε υπηρεσιες.
Αλλο να χαλας το ευρω στα 50 ΒΗΤ ,οπως ισχυε περυσι τον ΙΑΝ-ΦΕΒΡ,και αλλο στα 38 τον οκτωβρη και στα 41 τον φεβρ.φετος.
Μια αποκλιση γυρω στο 15 με 20%.Αλλο ειναι φιλοι μου για 1000 ευρω να παιρνης 50.000 και αλλο 38.οοο η 41.000 ΒΗΤ.
Τωρα που μιλαμε, στο xe.com η ισοτιμια ειναι 43,38 δηλαδη γυρω στα 43 στα ανταλλακτηρια.
Οι διαφορες ειναι μεγαλες και εξαρταται κατα ποσο εισαι τυχερος οταν πηγαινεις κατω που θα βρισκεται η ισοτιμια.
Οι αποκλισεις αναγαγονται σε πολλα S.T η L.T .......
 

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Μηνύματα
222
Like
2
Πόντοι
1
Εχουμε ολοι παραβλεψει ενα πολυ σημαντικο παραγοντα . Το θεμα της ισοτιμιας που επιδρα στο εκαστοτε budget. Ειναι λαθος που το καθοριζεται σε ευρω και οχι σε ΒΗΤ.Γιατι εμεις σε ΒΗΤ αγοραζουμε τις οποιεσδηποτε υπηρεσιες.
Αλλο να χαλας το ευρω στα 50 ΒΗΤ ,οπως ισχυε περυσι τον ΙΑΝ-ΦΕΒΡ,και αλλο στα 38 τον οκτωβρη και στα 41 τον φεβρ.φετος.
Μια αποκλιση γυρω στο 15 με 20%.Αλλο ειναι φιλοι μου για 1000 ευρω να παιρνης 50.000 και αλλο 38.οοο η 41.000 ΒΗΤ.
Τωρα που μιλαμε, στο xe.com η ισοτιμια ειναι 43,38 δηλαδη γυρω στα 43 στα ανταλλακτηρια.
Οι διαφορες ειναι μεγαλες και εξαρταται κατα ποσο εισαι τυχερος οταν πηγαινεις κατω που θα βρισκεται η ισοτιμια.
Οι αποκλισεις αναγαγονται σε πολλα S.T η L.T .......
ετσι ακριβως ειναι κυριοι
 

Επισκέπτης
Εχουμε ολοι παραβλεψει ενα πολυ σημαντικο παραγοντα . Το θεμα της ισοτιμιας που επιδρα στο εκαστοτε budget. Ειναι λαθος που το καθοριζεται σε ευρω και οχι σε ΒΗΤ.Γιατι εμεις σε ΒΗΤ αγοραζουμε τις οποιεσδηποτε υπηρεσιες.
Αλλο να χαλας το ευρω στα 50 ΒΗΤ ,οπως ισχυε περυσι τον ΙΑΝ-ΦΕΒΡ,και αλλο στα 38 τον οκτωβρη και στα 41 τον φεβρ.φετος.
Μια αποκλιση γυρω στο 15 με 20%.Αλλο ειναι φιλοι μου για 1000 ευρω να παιρνης 50.000 και αλλο 38.οοο η 41.000 ΒΗΤ.
Τωρα που μιλαμε, στο xe.com η ισοτιμια ειναι 43,38 δηλαδη γυρω στα 43 στα ανταλλακτηρια.
Οι διαφορες ειναι μεγαλες και εξαρταται κατα ποσο εισαι τυχερος οταν πηγαινεις κατω που θα βρισκεται η ισοτιμια.
Οι αποκλισεις αναγαγονται σε πολλα S.T η L.T .......
Αυτό είναι πολύ λογική και σοβαρή άποψη. Οφείλω να ομολογήσω ότι εγώ ήμουν σχετικά τυχερός επειδή τον Φλεβάρη το είχα βρει 42-43.
 

Επισκέπτης
Εγω ενα δε μπορω να καταλαβω...
Για ποιο λογο οι "μουναρες" πανε στη beach road για 300-500 η 1000 μπατ οπως λετε και δεν πανε να δουλεψουν σε κανα a go go,που ΑΝ ειναι απο τα "καλα μωρα" του μαγαζιου,κονομανε κατα μεσο ορο 5-6.000 μπατ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ...
Μηπως ειναι ηλιθιες?
Για δωστε μου μια εξηγηση εσεις οι παντογνωστες...
Θα σου δώσω εγώ εξήγηση κι ας μην είμαι παντογνώστης.

Η τιμή μιας Ταϊλανδής καθορίζεται από διαφορετικούς παράγοντες σε σχέση με τις γυναίκες εδώ ας πούμε. Για παράδειγμα μια γυναίκα θεωρείται κατώτερη τιμολογιακά αν:
1) Είναι μαυριδερή.
2) Είναι πάνω από 23-24 χρονών.
3) Έχει παιδί.

Αυτές μπορεί να το βλέπουν έτσι, όμως κανένας από τους άνωθε λόγους δεν είναι αρκετός αντικειμενικά ώστε μια γυναίκα να μην είναι μουνάρα. Γι' αυτό στα κωλόμπαρα της Ευρώπης βλέπεις 28άρες, 30άρες και βάλε που συναγωνίζονται επάξια τις μικρές.
Σ' αυτά πρόσθεσε και το ότι:
1) Μία μπορεί να πιάσει δουλειά στην παραλιακή πριν ανοίξει το Agogo και να ξαναγυρίσει εκεί όταν κλείσει το Agogo.
2) Βρίσκει ήδη αρκετούς πελάτες ώστε της είναι άχρηστο το να πάει σε Agogo.
3) Δεν θέλει να πληρώνει ταρίφα σε κανέναν.
και έχεις έναν καλό συνδυασμό λόγων.
Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι κάτι που θεωρείς εσύ μουνάρα εγώ παίζει να το θεωρώ μετριότητα ή ακόμη και μπάζο και τούμπαλιν.
 

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Μηνύματα
535
Like
2
Πόντοι
6
Νομιζω οτι ολη αυτη η κουβεντα περι των οικονομικων δεν μπορει να σταθει,λογω του οτι μιλαμε για ανθρωπους, διαφορετικης οικονομικης επιφανειας και αισθητικης θεωρησης των πραγματων,χωρις να υπονοω τιποτα για καποιους που δεν διαθετουν αρκετα χρηματα η που εχουν διαφορετικα γουστα στο θεμα "ποιοτητας" διακοπων.
Δλδ καποιοι απο εμας γουσταρουν την Ταιλανδη με τα Resort της,τις πισιναρες,τα τζακουζια,τα ακριβα κλαμπ της Βκκ, η οποια μερη θεωρουν "καθαρα" και χωρους διασκεδασης,οπου μπορουν να βρουν κοριτσια πανω του μεσου ορου σε ομορφια & σε επιπεδο.
Καποιοι αλλοι συνδυαζουν την ποιοτητα των διακοπων τους με το κοστος,αναλογως το πως κρινουν αυτοι οτι πρεπει να πληρωσουν ανα περιπτωση που συναντουν.
Καποιοι θεωρουν οτι οσο φτηνοτερα τοσο καλυτερα...
Καποιοι εχουν παρα πολυ χρονο να διαθεσουν αλλα οχι & αντιστοιχο χρημα,κλπ κλπ...

Ολοι μα ολοι, απο την δικη τους οπτικη γωνια εχουν δικιο.
Απλα οταν γραφουμε πληροφοριες στο θρεντ, θα πρεπει να λαμβανουμε υπ'οψιν οτι υπαρχουν αρκετοι συναγωνιστες που δεν εχουν παει ακομη Ταιλανδη και προσπαθουν να συλεξουν πληροφοριες για να καθoρισουν το budget τους αλλα και για το τι θα συναντησουν εκει.

Κλεινω με μερικα σκορπια παραδειγματα:
Mε το Τιλακ μου του Δεκεμβριου τρωγαμε πολυ συχνα απο καροτσια,εγω αν και με ελκος δεν επαθα ποτε τιποτα, σε αντιθεση με την Ταιλανδεζα που μια μερα την "εβγαλε"στην τουαλετα...
Μια αλλη βραδυα ειχα κανονισει με "μωρο" για νωρις & "φτηνα", 1-2 μπυριτσες φαγητο και "Loom" και κατεληξα να παρω αλλη, αργα, αφου ειχε προηγηθει απιστευτη βραδυα διασκεδασης με γνωστο "λαοπλανο" :rockon: και καμια 10αρια κοριτσια :grouphug:...
Το πολυ καλο & φτηνο Ξεν/χειο που ειχα στην Πατονγκ, ειχε & ενα εξτρα κοστος 100-200μπατ ημερισιως,λογω του οτι,αργα τη νυχτα δεν βαζεις το κοριτσι με τις "τακουνες" να περπατα 10-15 λεπτα...
 
Φιλοι μου,στο κεφι και στα γουστα δεν χωραει κανενας προγραμματισμος,ειτε οικονομικος ειτε αισθητηριακος...


 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Θα σου δώσω εγώ εξήγηση κι ας μην είμαι παντογνώστης.

Η τιμή μιας Ταϊλανδής καθορίζεται από διαφορετικούς παράγοντες σε σχέση με τις γυναίκες εδώ ας πούμε. Για παράδειγμα μια γυναίκα θεωρείται κατώτερη τιμολογιακά αν:
1) Είναι μαυριδερή.
2) Είναι πάνω από 23-24 χρονών.
3) Έχει παιδί.

Αυτές μπορεί να το βλέπουν έτσι, όμως κανένας από τους άνωθε λόγους δεν είναι αρκετός αντικειμενικά ώστε μια γυναίκα να μην είναι μουνάρα. Γι' αυτό στα κωλόμπαρα της Ευρώπης βλέπεις 28άρες, 30άρες και βάλε που συναγωνίζονται επάξια τις μικρές.
Σ' αυτά πρόσθεσε και το ότι:
1) Μία μπορεί να πιάσει δουλειά στην παραλιακή πριν ανοίξει το Agogo και να ξαναγυρίσει εκεί όταν κλείσει το Agogo.
2) Βρίσκει ήδη αρκετούς πελάτες ώστε της είναι άχρηστο το να πάει σε Agogo.
3) Δεν θέλει να πληρώνει ταρίφα σε κανέναν.
και έχεις έναν καλό συνδυασμό λόγων.
Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι κάτι που θεωρείς εσύ μουνάρα εγώ παίζει να το θεωρώ μετριότητα ή ακόμη και μπάζο και τούμπαλιν.
Πρωτον,εγω δε μιλησα ουτε για χρωμα,ουτε για το αν εχουν παιδι.Αλλωστε και στα α γκο γκο οι περισσοτερες εχουν παιδια.Οσον αφορα την ηλικια,καποιος αλλος εγραψε για "20χρονα που με 500 μπατ εκαστο τα πηρα παρτουζα".
Δευτερον,στα α γκο γκο οι γκομενες πανε το αργοτερο στις 8 το βραδυ.Ποτε προλαβαινουν να κανουν και πιατσα στη beach road?
Τριτον.Για να βγαλει τα 5-6 χιλιαρικα κατα μεσο ορο ΚΑΘΕ μερα,η γκομενα που κανει πιατσα στη beach road,πρεπει να ειναι απο τις "ακριβες" που ζητανε χιλιαρικο και να γαμιεται ΚΑΘΕ μερα με 5-6 πελατες.Πιστευεις οτι ειναι λογικο?
Τεταρτον.Οι γκομενες που δουλευουν στα αγκο γκο,τα λεφτα του πηδηματος τα βαζουν ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ...ΔΕΝ δινουν νταβατζιλικι στα μαγαζια..Το μαγαζι εισπρατει αντ' αυτου το λεγομενο barfine.

Τελος,τα "300 μπατ" τα ανεφερες εσυ λιγο πιο πανω.Βεβαια συμπληρωσες οτι θα τη κερασεις φαγητο απο τα καροτσακια,οποτε θα σου παει 320-330 μπατ... ;)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom