Επισκέπτης
Το παιδί πάει πρώτη φορά όπως κι εγώ. Και το μόνο που ζητάει είναι καθαρό δωμάτιο. Ε αυτό είδα ότι το βρίσκει με 400-500 όπως το βρήκα κι εγώ και είχε και ανέσεις. Και ένας χαζός θα καταλάβει ότι αν με 10 ευρά βρίσκεις δωμάτιο τότε με 30 θα είσαι τζάμι!Το President apartments ειναι πανω σχεδον στη Buakao λιγο μετα του Φωτη το μπαρ και πριν φθασεις στην Central road.....
αν φυσικα μιλαμε για το ιδιο ? Εκει γυρω υπαρχουν πολλες πανσιονς με 500-600 ΒΗΤ την ημερα....
Το που θα μεινη και ποσα θα ξοδεψη ο καθενας ειναι δικη του επιλογη και εξαρταται απο το budget του...
Ειναι ομως ασχημο να υπερβαλουμε δινοντας καποιες πληροφοριες σε ατομα που πανε για πρωτη φορα στην Ταυλανδη.....
μη ξεροντας τις συνηθειες και τις προτιμησεις τους καθως και τι θα αντιμετωπισουν εκει.
Τώρα για το δωμάτιο παρέθεσα χάρτη. Είναι εύκολο αν ξέρεις την περιοχή να το βρεις.
Παρέθεσα στοιχεία γι' αυτό. Δεν το έβγαλα απ' το μυαλό μου.Για μενα ακομη και στο δρομο απο καροτσακι να τρως - πρωι,μεσημερι και βραδυ και με μπυρες απο 7/11 ,ειναι πολυ λιγα τα 400 με 500 ΒΗΤ που αναφερθηκαν....
Στο BBQ καλό φαΐ θαλασσινών του σκασμού, 200 μπατ το άτομο. Αν πάρεις κρεατικά είναι φθηνότερα!
Στην ταβέρνα που ανέφερα 70-150 το πιάτο. Παίρνεις 2-3 πιάτα και ψοφάς με 200-300 μπατ.
Από πάγκους 10 μπατ το καρπούζι, 20 το λουκάνικο, 30 το μπούτι κοτόπουλο, 20 ο χυμός.
Καν' τα να δεις. 10 ευρώ τη μέρα θες για να φας καλά.
Πρώτη φορά πήγα και το είδα!
Καμιά φορά που πεινούσα και βαριόμουν να βγω από το δωμάτιο, έστελνα το Τιλάκ και έφερνε φαΐ και για τους δύο με 2-3 κατοστάρικα από πάγκους. Γίνεται παιδιά και χωρίς να ξέρεις τπτ. Κι εγώ άσχετος ήμουν.