Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Και 20 μέρες μπορείς να κάτσεις τότε. Είχα βρει σένιο δωματιάκι Παττάγια με 9 ευρίδια.
Μακάρι, γενικά δεν είμαι μυστήριος. Ουτέ ο θόρυβος με χαλάει, ούτε για πισίνες ψήνομαι, τζακούζια κλπ. Μονο καθαριότητα στο δωμάτιο και ολα καλά

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
οχι φίλε, ξεχωριστά από τα εισητήρια

Πολυ καλα ειναι, αλλα επειδη ειναι το πρωτο σου ταξιδι δεν θα περισσεψει τιποτε. Η φτηνεια τρωει τον παρα. Ασε που θα αποπειραθεις να κανεις πραματα που δεν εχεις κανει ακομη. Ρε παιδια... Ο Φαντομας που βοσκει? Μηπως τον πηρανε οι ταιλανδοι φανταρο?

Επισκέπτης
Μακάρι, γενικά δεν είμαι μυστήριος. Ουτέ ο θόρυβος με χαλάει, ούτε για πισίνες ψήνομαι, τζακούζια κλπ. Μονο καθαριότητα στο δωμάτιο και ολα καλά
Ναι μη μασάς τότε. 20 μερούλες άνετα. Δεν ξέρω τι τιμές έχει βέβαια το Σεπτέμβρη αλλά φαντάζομαι δεν θα είναι υψηλότερες από Φλεβάρη που πήγα εγώ.
Χοντρικά θα θες ένα 10αρικο τη μέρα για δωμάτιο, άλλα τόσα για φαΐ/πιοτί, και 25 για το καθημερινό γαμησάκι. Οπότε με ένα πενηνταρικάκι χοντρικά έχεις καθαρίσει και σου μένουν και 500 ευρά για οτιδήποτε περαιτέρω... :thumbsup:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ναι μη μασάς τότε. 20 μερούλες άνετα. Δεν ξέρω τι τιμές έχει βέβαια το Σεπτέμβρη αλλά φαντάζομαι δεν θα είναι υψηλότερες από Φλεβάρη που πήγα εγώ.
Χοντρικά θα θες ένα 10αρικο τη μέρα για δωμάτιο, άλλα τόσα για φαΐ/πιοτί, και 25 για το καθημερινό γαμησάκι. Οπότε με ένα πενηνταρικάκι χοντρικά έχεις καθαρίσει και σου μένουν και 500 ευρά για οτιδήποτε περαιτέρω... :thumbsup:
Αυτο το μηνυμα,προσωπικα το θεωρω παραπληροφορηση.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εγω οχι..."Αλλοι" προσπαθουν να απενοχοποιηθουν χρησιμοποιωντας την ημερομηνια γεννησης ΚΑΙ ΜΟΝΟ ως ικανη και αναγκαια συνθηκη για να θεωρουν τους εαυτους τους "νομιμους"...
Απαξ και ειναι 18 και 1 ΗΜΕΡΑ,δε πα να παιζει ακομα με ΚΟΥΚΛΕΣ,ειναι για ΠΑΡΤΟΥΖΑ και ΞΕΣΚΙΣΜΑ...
επειδη αυτο παει σε μενα απαντω στο φιλο πιπινομανιακ ΝΑΙ το 18+1 με κανει νομιμο και παω για ξεσκισμα η παρτουζα ΕΑΝ υπαρχει συναινεση...και στα 70 αν δεν υπαρχει συναινεση ειμαι για μεσα...
για 18-1 εστω και αν ειναι τραβηγμενο ειμαι για πολυ μεσαυπαρχει δεν υπαρχει συναινεση
by the way τη γνωμη εχεις για την 18+ πιτσιρικα???

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Γιατι
α)"σενιο δωματιακι" με 350-400 μπατ (9-10 ευρω),αμφιβαλλω τα μαλα αν ειναι οντως "σενιο"...με τοσα λεφτα ουτε αχυρωνες δεν υπαρχουν στη Παταγια.
β)400 μπατ για φαγητα-πιωματα,μαλλον ειναι ατυχης ο "πληθυντικος"...Προφανως θα εννοεις ΜΙΑ μπυρα και ΕΝΑ γευμα την ημερα.
γ)Με 1000 μπατ βρισκεις να γαμησεις,αν δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις και εισαι "πανγαμικο ον",αλλα δεν ειναι σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση ο κανονας...
ΜΗΝ παραπληροφορειτε λοιπον οτι "χοντρικα" με ενα 50αρικακι ευρω θα εισαι "κυριος",γιατι δημιουργειτε την εντυπωση οτι η Ταυλανδη ειναι η φτηνοτερη χωρα του κοσμου...Κατι το οποιο ειναι ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
by the way τη γνωμη εχεις για την 18+ πιτσιρικα???
Ρε συ stefan...Εσενα σε εχω για "πιο πανω"...
Δε λεω...Γλυκο μωρακι,αλλα...ολιγον "του σωρου"...Εκατονταδες τετοια στα α γκο γκο-μαγαζα...
Επαναλαμβανω λοιπον...Σε εχω για πιο πανω... ;)

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Γιατι
α)"σενιο δωματιακι" με 350-400 μπατ (9-10 ευρω),αμφιβαλλω τα μαλα αν ειναι οντως "σενιο"...με τοσα λεφτα ουτε αχυρωνες δεν υπαρχουν στη Παταγια.
β)400 μπατ για φαγητα-πιωματα,μαλλον ειναι ατυχης ο "πληθυντικος"...Προφανως θα εννοεις ΜΙΑ μπυρα και ΕΝΑ γευμα την ημερα.
γ)Με 1000 μπατ βρισκεις να γαμησεις,αν δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις και εισαι "πανγαμικο ον",αλλα δεν ειναι σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση ο κανονας...
ΜΗΝ παραπληροφορειτε λοιπον οτι "χοντρικα" με ενα 50αρικακι ευρω θα εισαι "κυριος",γιατι δημιουργειτε την εντυπωση οτι η Ταυλανδη ειναι η φτηνοτερη χωρα του κοσμου...Κατι το οποιο ειναι ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ...
+10000

Για να μην πουμε οτι στην Πατονγκ,υπολογιζουμε + 30-40 %

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Χοντρικά θα θες ένα 10αρικο τη μέρα για δωμάτιο, άλλα τόσα για φαΐ/πιοτί, και 25 για το καθημερινό γαμησάκι. Οπότε με ένα πενηνταρικάκι χοντρικά έχεις καθαρίσει και σου μένουν και 500 ευρά για οτιδήποτε περαιτέρω...

Καλόοοοοο!! :2funny:

Ακόμη ένα:
Ο μπαμπάς στον Τοτό:
- Τοτέ σήμερα σου έφερε ο πελαργός ένα καινούργιο αδελφάκι...
- Καλά ρε μπαμπά έξω κυκλοφορούν ένα σωρό ωραίες γυναίκες κι εσύ πήγες να γ.... τον πελαργό; :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ρε συ stefan...Εσενα σε εχω για "πιο πανω"...
Δε λεω...Γλυκο μωρακι,αλλα...ολιγον "του σωρου"...Εκατονταδες τετοια στα α γκο γκο-μαγαζα...
Επαναλαμβανω λοιπον...Σε εχω για πιο πανω... ;)
respect αλλα μου εκανε ''κλικ''

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
+10000

Για να μην πουμε οτι στην Πατονγκ,υπολογιζουμε + 30-40 %
ε οχι ρε μπικουυυυυυυυυυυ με 700 μπατακια που πληρωναμε για μενα το δωματιακι ηταν σουπερ...
αν μας ανοιγαν και οι μαλακες την πορτα που ηταν στον κηπο και απεναντι ηταν το τζακσευλον θα ηταν πιο τελειο,και δεν αναγκαζομασταν να κανουμε κυκλο. :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλόοοοοο!! :2funny:

Ακόμη ένα:
Ο μπαμπάς στον Τοτό:
- Τοτέ σήμερα σου έφερε ο πελαργός ένα καινούργιο αδελφάκι...
- Καλά ρε μπαμπά έξω κυκλοφορούν ένα σωρό ωραίες γυναίκες κι εσύ πήγες να γ.... τον πελαργό; :2funny:
παγκ μην το γελας αυτο,γινεται ανετα,αν βρεις κανα δωματιακι που θα σκυλοβρωμαει,ψωνιζοντας φαγητα απο τους παγκους,και παιρνοντας καμια φρι ανω των 50,μια χαρα βγαινουν τα ποσα που λεει ο φιλος μας.

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Χοντρικά θα θες ένα 10αρικο τη μέρα για δωμάτιο, άλλα τόσα για φαΐ/πιοτί, και 25 για το καθημερινό γαμησάκι. Οπότε με ένα πενηνταρικάκι χοντρικά έχεις καθαρίσει και σου μένουν και 500 ευρά για οτιδήποτε περαιτέρω...

και βγαζεις την βραδυνη σου εξοδο ωραια και φτηνα στην μπανγκλα
ετσι μπικου?????/??

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
ε οχι ρε μπικουυυυυυυυυυυ με 700 μπατακια που πληρωναμε για μενα το δωματιακι ηταν σουπερ...
αν μας ανοιγαν και οι μαλακες την πορτα που ηταν στον κηπο και απεναντι ηταν το τζακσευλον θα ηταν πιο τελειο,και δεν αναγκαζομασταν να κανουμε κυκλο. :headbang:
ξερεις ποσα θελουν για να ανοιξουν αυτη τη ρημαδοπορτα ?

1 μυριο Μπατ !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom