Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φιλε μου
Μην αγχωνεσαι να αποδειξεις εαν εισαι ¨φυσιολογικος¨ ή οχι, ολα ειναι υποκειμενικα, σκοπος ειναι να κανεις το κεφι σου χωρις να ενοχλεις τους αλλους.
Εαν κατι σου αρεσει το κανεις, εαν οχι πας παρακατω.
Κανενας μας δεν εχει αναγκη να αποδειξει οτιδηποτε σε οποιονδηποτε, εκτος απο τους παπαδες. :grin:
Έτερον εκάτερον ηδονή και φυσιολογικότητα φίλε. Γούστο μου και καπέλο μου αν εγώ τη βρίσκω με το να καρφώνω ταβανόπροκες στ' αρχίδια μου αλλά πιο ανώμαλος θα 'ναι αυτός που θα με πει φυσιολογικό περί του θέματος... Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο καζάνι χάριν καλής θελήσεως...
Τοιουτοτρόπως, ακούγεται ελεεινό όταν θάβουμε αυτούς που δεν γουστάρουν τραβέλια...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Μπορεί και να 'χεις δίκιο σε κάποιο βαθμό, αλλά δεν είναι απαραίτητα υποκουλτουριάρης, ούτε ξερόλας, ούτε αγράμματος, ούτε αγάμητος κάποιος που δεν γουστάρει τα trans... μάλλον είναι και πιο φυσιολογικός, λέω εγώ τώρα :think:
μαλλων δεν καταλαβες φιλε το παραπανω...δεν κανω λεκτικη επιθεση σε αυτους που ,μαγκια τους, γουσταρουν οτιδηποτε γουσταρουν αλλα στους αλλους που το παιζουν υπερανω και βαζουν ετικετες τυπου αδερφη,παιδερας,και αλλα
κατανοητος?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
stefan αυτη δεν ειναι η δικια σου???
η μεσαια...δεν θα ελεγα ''δικια μου'' ,θα ελεγα περιπετεια διακοπων,αφου να φανταστεις δεν θυμαμαι ονομα...οχι οτι μου εδωσε και κανενα πραγματικο βεβαια...τεσπα την ξερεις? ,τη βρηκα στο facebook αλλα δεν μπορω να την κανω add με εχουν μπλοκαρει οι μαλακες

Επισκέπτης
μαλλων δεν καταλαβες φιλε το παραπανω...δεν κανω λεκτικη επιθεση σε αυτους που ,μαγκια τους, γουσταρουν οτιδηποτε γουσταρουν αλλα στους αλλους που το παιζουν υπερανω και βαζουν ετικετες τυπου αδερφη,παιδερας,και αλλα
κατανοητος?
Είχες μία αίσθηση χολής και το έγραψες με πολύ άσχημο τρόπο οφείλεις να παραδεχθείς...
Πάντως κι αυτό που έγραψες εδώ τώρα σηκώνει συζήτηση... Για παράδειγμα κάποιος που γουστάρει να γαμά ανήλικα παιδέρας είναι. Και ταμπέλα θα του βάλω και ρετσινιά και θα του κολλήσω και φυλακή θα τον κλείσω αντί να ασπαστώ την <<ιδιαιτερότητά του>>.
Κάποιος που πάει με άτομα του ίδιου φίλου αδερφή είναι πως να το κάνουμε. Αδερφή είναι ο εκλαϊκευμένος όρος του ομοφυλόφιλου. Θα συμφωνήσω ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να αναφέρεται σ' αυτούς υποτιμητικά, αλλά άλλο αυτό κι άλλο ο χαρακτηρισμός.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
κρατα τα τελευταια που γραφεις γιατι σαυτους αναφερομαι
οπως ειπα δεν ασχολουμαι και καλα θα κανει κανεις να μην ασχολειται με το τι κανει κανεις στη ζωη του
τωρα αν γραφω επιθετικα σορρυ ουτε συγγραφεας ειμαι ουτε δημοσιογραφος οπως μου βγαινει γραφω και δεν το κανω και τακτικα
εννοηται οτι ειμαι υπερ της δημοσιοποιησης προσωπων που κανουν σεξουαλικα εγκληματα αλλα αυτο ειναι ενα αλλο κεφαλαιο και βγαινουμε εκτος..
καλη σου μερα

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
στην ταυλανδη ,την μαγευτικη αυτη χωρα,βρισκεις κατι που το αποδεχεται η κοινωνια τους ,τα ladyboys....τωρα καλο ειναι αυτο η κακο εγω δεν θα κρινω....δεν ετυχε να παω με κανενα γιατι απλα δεν μου εκανε κλικ αλλα.....οπως αποδεχομαστε την κουλτουρα τους,την κουζινα τους ,την μαγεια και ομορφια αυτης της πλανευτρας χωρας ετσι οφειλουμε να αποδεχτουμε και τα ladyboys ως γυναικες η ως τριτο φυλο ετσι οπως τις αποδεχονται εκει ,και θα τις βρεις εκτος απο τα κλαμπ να εργαζονται σε ρεστοραν,ρουχαδικα,τραπεζες παντου...ειναι μελος της κοινωνιας τους....τι να κανουμε
οσο για τους παιδεραστες ...φυλακη....
βεβαια εκει αν πας με καποια 22 χρονων αυτη φαινεται σαν 14 χρονων γιατι μικροδειχνουν....οποτε....μπερδευεσαι λιγο για το αν εισαι η οχι παιδεραστης....αλλο τι δειχνει και αλλο τι λεει η ταυτοτητα......

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
stefan αυτη δεν ειναι η δικια σου???
η μεσαια ειναι αλλα οχι και ''δικια μου'' περιπετεια θα ελεγα αν και το κοριτσακι αξιζε με το παραπανω..τεσπα την ξερεις ,μου εστειλε sms με το facebook της αλλα εχω μπλοκαριστει και δεν μπορω να την κανω add το στανιο μου μεσα... :headbang:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
στην ταυλανδη ,την μαγευτικη αυτη χωρα,βρισκεις κατι που το αποδεχεται η κοινωνια τους ,τα ladyboys....τωρα καλο ειναι αυτο η κακο εγω δεν θα κρινω....δεν ετυχε να παω με κανενα γιατι απλα δεν μου εκανε κλικ αλλα.....οπως αποδεχομαστε την κουλτουρα τους,την κουζινα τους ,την μαγεια και ομορφια αυτης της πλανευτρας χωρας ετσι οφειλουμε να αποδεχτουμε και τα ladyboys ως γυναικες η ως τριτο φυλο ετσι οπως τις αποδεχονται εκει ,και θα τις βρεις εκτος απο τα κλαμπ να εργαζονται σε ρεστοραν,ρουχαδικα,τραπεζες παντου...ειναι μελος της κοινωνιας τους....τι να κανουμε
βεβαια εκει αν πας με καποια 22 χρονων αυτη φαινεται σαν 14 χρονων γιατι μικροδειχνουν....οποτε....μπερδευεσαι λιγο για το αν εισαι η οχι παιδεραστης....αλλο τι δειχνει και αλλο τι λεει η ταυτοτητα......
συμφωνω μαζι σου απολυτα..απο τη στιγμη που δεν σε ενοχλει καποιος τον αποδεχεσαι μια χαρα

Επισκέπτης
συμφωνω μαζι σου απολυτα..απο τη στιγμη που δεν σε ενοχλει καποιος τον αποδεχεσαι μια χαρα
Παιδια η κουλτουρα της Ταυλανδης δεν ειναι αυτη που βλεπουμε pattaya phuket Ko samui...η κοινωνια ειναι πολυ συντηρητικη οπουδηποτε αλλου!!!οσο για τα lady boys δεν τα αποδεχονται ετσι ευκολα,αυτα που λετε ειναι ελαχιστες εξαιρεσεις και μονο οπως προειπα Pattaya Bangkok Phuket.

Επισκέπτης
κρατα τα τελευταια που γραφεις γιατι σαυτους αναφερομαι
οπως ειπα δεν ασχολουμαι και καλα θα κανει κανεις να μην ασχολειται με το τι κανει κανεις στη ζωη του
τωρα αν γραφω επιθετικα σορρυ ουτε συγγραφεας ειμαι ουτε δημοσιογραφος οπως μου βγαινει γραφω και δεν το κανω και τακτικα
εννοηται οτι ειμαι υπερ της δημοσιοποιησης προσωπων που κανουν σεξουαλικα εγκληματα αλλα αυτο ειναι ενα αλλο κεφαλαιο και βγαινουμε εκτος..
καλη σου μερα
Το γεγονός ότι γράφεις επιθετικά, ποσώς μ' απασχολεί. Επειδή γράφεις φουριόζος όμως, δημιουργείς αντιφάσεις.
Τη μια λες ότι κακώς κολλάνε ετικέτες στους παιδεραστές και την άλλη είσαι υπέρ της δημοσιοποίησής τους. Αποφάσισε, γιατί αν είσαι υπέρ τότε καλά κάνουν και κολλάνε ετικέτες και μη σου πω καλό θα ήταν να τους κολλήσουν πίσσα και πούπουλα και να τους κάνουν εκθέματα στην Ομόνοια.

Επειδή, λοιπόν, η κοινωνία τους αποδέχεται κάτι πρέπει να το αποδεχθούμε κι εμείς. Και με τη δική μας κοινωνία που αποδέχεται τα αντίθετα τι ισχύει δηλαδή;
Καλά σοβαρολογούμε τώρα; Όποιος θέλει να πορεύεται με βάση τις κοινωνικές αξίες είναι άξιος της μοίρας του. Εγώ πορεύομαι με βάση τις δικές μου και όσο δεν ενοχλώ κανέναν, μαγκιά μου. Πήγα Ταϊλάνδη. Είδα ότι τους τραβεστί τους ονομάζουν ladyboys κατά τον ίδιο τρόπο που τις πόρνες τις ονομάζουν ladies. Μου είπαν ότι τους θεωρούν τρίτο φύλο. Εγώ άντρες με βυζιά έβλεπα, ακριβώς όπως και στη Συγγρού. Όσο και να μου τους στολίζανε δεν πήρα επειδή δεν έχω ομοφυλοφιλικές τάσεις. Έχεις ομοφυλοφιλικές τάσεις ή είσαι εν γένει ομοφυλόφιλος; Δικαίωμά σου όσο δεν ασχολείσαι με τα δικά μου αρχίδια. Όμως σε παρακαλώ, μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου γιατί γίνεσαι υποκριτής. Άντρες είναι τα ladyboys. Αν σε φτιάχνουν είσαι ομοφυλόφιλος. Αν δεν το παραδέχεσαι πάει να πει ότι ντρέπεσαι γι' αυτό. Ε συνήθως αυτοί που κάνουν κάτι μεμπτό ντρέπονται. Γίνε εσύ πρώτα περήφανος για τον εαυτό σου και μετά ρίψε κατηγορίες σ' αυτούς που σε κριτικάρουν αρνητικά αποκαλώντας σε αδερφή.
Το σχόλιο είναι γενικό και ουδεμία σχέση έχει με προσωπική επίθεση!

Δεν χρειάζεται να μετατρέπουμε τα θέματα από απλά σε πολύπλοκα. Δεν πάει το κοριτσάκι να δείχνει γριά; Παιδεραστής είσαι. Μπορεί η γριά να δείχνει κοριτσάκι; Είσαι τυχερός! Σκίσε της τα κωλοβάρδουλα!

Επισκέπτης
Παιδια η κουλτουρα της Ταυλανδης δεν ειναι αυτη που βλεπουμε pattaya phuket Ko samui...η κοινωνια ειναι πολυ συντηρητικη οπουδηποτε αλλου!!!οσο για τα lady boys δεν τα αποδεχονται ετσι ευκολα,αυτα που λετε ειναι ελαχιστες εξαιρεσεις και μονο οπως προειπα Pattaya Bangkok Phuket.
Όποια και να 'ναι η κουλτούρα της και η αποδοχή της κοινωνίας της προς κάποιες καταστάσεις, εμείς ως ενήλικοι οφείλουμε να παραμένουμε ανεπηρέαστοι και να κρίνουμε σύμφωνα με τις ατομικές μας πεποιθήσεις.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 69.jpg
    69.jpg
    182,1 KB · Εμφανίσεις: 24

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Hallo dalin!You come five month? :think:

Συνημμένα

• Hallo.jpg
    Hallo.jpg
    263 KB · Εμφανίσεις: 24

Επισκέπτης
Όποια και να 'ναι η κουλτούρα της και η αποδοχή της κοινωνίας της προς κάποιες καταστάσεις, εμείς ως ενήλικοι οφείλουμε να παραμένουμε ανεπηρέαστοι και να κρίνουμε σύμφωνα με τις ατομικές μας πεποιθήσεις.
Μαλλον εσυ τα μπερδευεις λιγο!!!δεν νομιζω οτιεννοω αυτα που καταλαβες ....και κατι αλλο η παιδεραστια διωκετε ποινικα!!ξερεις ποσοι φαλανγκ ειναι μεσα γιαυτο? ενω η ομοφυλοφιλια οχι.
Οσον αφορα οτι τα lady boys ειναι ανδρες - πουστρακια σιγα το νεο!!!δηλαδη εσυ τι περιμενες οτι ηταν?

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Το τελευταίο μωρό ήρθε στην παρέα μας και αμέσως είπα στον Pagtao "μήπως θα έχουμε πρόβλημα φίλε; Είναι πολύ μικρό αυτό!" ...  :huh: ... Η απάντηση "Χαχα, αμα σου πω οτι δουλεύει σε Agogo και έχει και ένα παιδάκι θα ησυχάσεις;" ...  :o ... Κατά τα άλλα είμαστε 4άδα (με spimar, musician και droser) στο Ao Nang και είναι Π-Α-Ν-Ε-Μ-Ο-Ρ-Φ-Α ...  :dancing: ... Όλη μέρα παραλία με ήλιο και το απόγευμα μας πιάνει μια τροπική καταιγίδα άλλο πράγμα, μούσκεμα όλοι και μέσα στη θάλασσα ξανά η οποία με τη βροχή έγινε πολύ ζεστή ...  :rockon: ... Μετά πήγαμε για oil σε υπαίθριο μασάζ, όλα τα λεφτά να χαλαρώνεις, γύρω σου να βρέχει και να μην σε ενδιαφέρει τίποτα ...  ;) ... Απλά "παράδεισος" ...  :cheesy: ... Τώρα ήρθε η ώρα να εξερευνήσουμε τη νυχτερινή ζωή ...  :grin:

... Πύρκαυλο και lusiano προσπαθεί να βγάλει το κορίτσι αλλά δεν τα καταφέρνει ...  :2funny:

Συνημμένα

• SNC12000 (Large).JPG
    SNC12000 (Large).JPG
    92,2 KB · Εμφανίσεις: 25

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
μαγκες για να κλεισουμε αυτο το θεματακι που ανοιχτικε παρεξηγωντας καποια γραφομενα μου....δεν ασχολουμαστε με οτι δεν μας ενοχλει,δεν επιβραβευουμε οτι δεν μας αρεσει δικαιωμα μας,περναμε καλα οπως μας αρεσει
εγω εγραψα και τονισα οτι δεν μαρεσει που καποιοι γενικευουν και δεν ξεχωριζουν ιδιαιτεροτητες...επειδη εχω ερθει αντιμετωπος με κατι τετοιους μαλακες δεν ειναι οτι καλυτερο
αυτα να περναμε καλα αυτες τις δυσκολες κωλομερες

Επισκέπτης
Μαλλον εσυ τα μπερδευεις λιγο!!!δεν νομιζω οτιεννοω αυτα που καταλαβες ....και κατι αλλο η παιδεραστια διωκετε ποινικα!!ξερεις ποσοι φαλανγκ ειναι μεσα γιαυτο? ενω η ομοφυλοφιλια οχι.
Οσον αφορα οτι τα lady boys ειναι ανδρες - πουστρακια σιγα το νεο!!!δηλαδη εσυ τι περιμενες οτι ηταν?
Δουλευόμαστε τώρα; Τα ίδια ακριβώς λέμε!!! :idiot:

... Πύρκαυλο και lusiano προσπαθεί να βγάλει το κορίτσι αλλά δεν τα καταφέρνει ...  :2funny:
Δεν πειράζει ρίξε του όσα μπορείς εσύ στην υγειά μου... καλά να περνάς φίλε :cheesy:

Επισκέπτης
μαγκες για να κλεισουμε αυτο το θεματακι που ανοιχτικε παρεξηγωντας καποια γραφομενα μου....δεν ασχολουμαστε με οτι δεν μας ενοχλει,δεν επιβραβευουμε οτι δεν μας αρεσει δικαιωμα μας,περναμε καλα οπως μας αρεσει
εγω εγραψα και τονισα οτι δεν μαρεσει που καποιοι γενικευουν και δεν ξεχωριζουν ιδιαιτεροτητες...επειδη εχω ερθει αντιμετωπος με κατι τετοιους μαλακες δεν ειναι οτι καλυτερο
αυτα να περναμε καλα αυτες τις δυσκολες κωλομερες
Οι Μαλάκες που κατακρίνουν τις ιδιαιτερότητες του άλλου είναι συνήθως αγράμματοι ή απλά προσπαθούν να καλύπτουν δικά τους κόμπλεξ και αδυναμίες. Απλά γράφε τους εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
Όμως, πρέπει να συμφωνήσεις ότι κι αυτοί που νιώθουν κόμπλεξ λόγω των ιδιαιτεροτήτων τους και αυταπατώνται ότι τα ladyboys δεν είναι κοινά, κοινότυπα, συνηθισμένα πουστράκια, δεν νομίζω ότι είναι καλύτεροι.

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
594
Πόντοι
291
Όμως, πρέπει να συμφωνήσεις ότι κι αυτοί που νιώθουν κόμπλεξ λόγω των ιδιαιτεροτήτων τους και αυταπατώνται ότι τα ladyboys δεν είναι κοινά, κοινότυπα, συνηθισμένα πουστράκια, δεν νομίζω ότι είναι καλύτεροι.
Μαλλον το λες γιατι δεν εχεις παει ακομα Ταυλάνδη ! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom