κρατα τα τελευταια που γραφεις γιατι σαυτους αναφερομαι
οπως ειπα δεν ασχολουμαι και καλα θα κανει κανεις να μην ασχολειται με το τι κανει κανεις στη ζωη του
τωρα αν γραφω επιθετικα σορρυ ουτε συγγραφεας ειμαι ουτε δημοσιογραφος οπως μου βγαινει γραφω και δεν το κανω και τακτικα
εννοηται οτι ειμαι υπερ της δημοσιοποιησης προσωπων που κανουν σεξουαλικα εγκληματα αλλα αυτο ειναι ενα αλλο κεφαλαιο και βγαινουμε εκτος..
καλη σου μερα
Το γεγονός ότι γράφεις επιθετικά, ποσώς μ' απασχολεί. Επειδή γράφεις φουριόζος όμως, δημιουργείς αντιφάσεις.
Τη μια λες ότι κακώς κολλάνε ετικέτες στους παιδεραστές και την άλλη είσαι υπέρ της δημοσιοποίησής τους. Αποφάσισε, γιατί αν είσαι υπέρ τότε καλά κάνουν και κολλάνε ετικέτες και μη σου πω καλό θα ήταν να τους κολλήσουν πίσσα και πούπουλα και να τους κάνουν εκθέματα στην Ομόνοια.
στην ταυλανδη ,την μαγευτικη αυτη χωρα,βρισκεις κατι που το αποδεχεται η κοινωνια τους ,τα ladyboys....τωρα καλο ειναι αυτο η κακο εγω δεν θα κρινω....δεν ετυχε να παω με κανενα γιατι απλα δεν μου εκανε κλικ αλλα.....οπως αποδεχομαστε την κουλτουρα τους,την κουζινα τους ,την μαγεια και ομορφια αυτης της πλανευτρας χωρας ετσι οφειλουμε να αποδεχτουμε και τα ladyboys ως γυναικες η ως τριτο φυλο ετσι οπως τις αποδεχονται εκει ,και θα τις βρεις εκτος απο τα κλαμπ να εργαζονται σε ρεστοραν,ρουχαδικα,τραπεζες παντου...ειναι μελος της κοινωνιας τους....τι να κανουμε
Επειδή, λοιπόν, η κοινωνία τους αποδέχεται κάτι πρέπει να το αποδεχθούμε κι εμείς. Και με τη δική μας κοινωνία που αποδέχεται τα αντίθετα τι ισχύει δηλαδή;
Καλά σοβαρολογούμε τώρα; Όποιος θέλει να πορεύεται με βάση τις κοινωνικές αξίες είναι άξιος της μοίρας του. Εγώ πορεύομαι με βάση τις δικές μου και όσο δεν ενοχλώ κανέναν, μαγκιά μου. Πήγα Ταϊλάνδη. Είδα ότι τους τραβεστί τους ονομάζουν ladyboys κατά τον ίδιο τρόπο που τις πόρνες τις ονομάζουν ladies. Μου είπαν ότι τους θεωρούν τρίτο φύλο. Εγώ άντρες με βυζιά έβλεπα, ακριβώς όπως και στη Συγγρού. Όσο και να μου τους στολίζανε δεν πήρα επειδή δεν έχω ομοφυλοφιλικές τάσεις. Έχεις ομοφυλοφιλικές τάσεις ή είσαι εν γένει ομοφυλόφιλος; Δικαίωμά σου όσο δεν ασχολείσαι με τα δικά μου αρχίδια. Όμως σε παρακαλώ, μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου γιατί γίνεσαι υποκριτής. Άντρες είναι τα ladyboys. Αν σε φτιάχνουν είσαι ομοφυλόφιλος. Αν δεν το παραδέχεσαι πάει να πει ότι ντρέπεσαι γι' αυτό. Ε συνήθως αυτοί που κάνουν κάτι μεμπτό ντρέπονται. Γίνε εσύ πρώτα περήφανος για τον εαυτό σου και μετά ρίψε κατηγορίες σ' αυτούς που σε κριτικάρουν αρνητικά αποκαλώντας σε αδερφή.
Το σχόλιο είναι γενικό και ουδεμία σχέση έχει με προσωπική επίθεση!
οσο για τους παιδεραστες ...φυλακη....
βεβαια εκει αν πας με καποια 22 χρονων αυτη φαινεται σαν 14 χρονων γιατι μικροδειχνουν....οποτε....μπερδευεσαι λιγο για το αν εισαι η οχι παιδεραστης....αλλο τι δειχνει και αλλο τι λεει η ταυτοτητα......
Δεν χρειάζεται να μετατρέπουμε τα θέματα από απλά σε πολύπλοκα. Δεν πάει το κοριτσάκι να δείχνει γριά; Παιδεραστής είσαι. Μπορεί η γριά να δείχνει κοριτσάκι; Είσαι τυχερός! Σκίσε της τα κωλοβάρδουλα!