You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Εχω μπερδευτει...
Τελικα "παιδεραστης" ποιος ειναι?
α)Αυτος που πηδαει μια Ταυλανδεζα 20χρονη που μοιαζει για 16χρονη ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΑ 12ΧΡΟΝΗΣ,μιας και οποιος ξερει 5-10 πραγματα παραπανω για τη Ταυλανδη,ο τροπος διαπαιδαγωγησης τους ειναι τετοιος που δημιουργει ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΩΡΙΜΑ οντα,η
β)Αυτος που παει με μια 16χρονη,που φαινεται ενηλικη,που πηδιεται απο τα 13,που εχει ζησει πολυ εντονα "ωριμαζοντας" πριν την ωρα της και ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΑ 20ΧΡΟΝΗΣ και βαλε?
Για λυστε μου την απορια...
α)Αυτος που πηδαει μια Ταυλανδεζα 20χρονη που μοιαζει για 16χρονη ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΑ 12ΧΡΟΝΗΣ,μιας και οποιος ξερει 5-10 πραγματα παραπανω για τη Ταυλανδη,ο τροπος διαπαιδαγωγησης τους ειναι τετοιος που δημιουργει ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΩΡΙΜΑ οντα,η
β)Αυτος που παει με μια 16χρονη,που φαινεται ενηλικη,που πηδιεται απο τα 13,που εχει ζησει πολυ εντονα "ωριμαζοντας" πριν την ωρα της και ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΑ 20ΧΡΟΝΗΣ και βαλε?
adistaktos mermygas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φίλε μου ομοιδεάτηΕχω μπερδευτει...
Πολύ υποπτα τα λεγόμενα σου, να θεωρήσω πως προσπαθείς να αποενοχοποιηθείς?
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Εγω οχι..."Αλλοι" προσπαθουν να απενοχοποιηθουν χρησιμοποιωντας την ημερομηνια γεννησης ΚΑΙ ΜΟΝΟ ως ικανη και αναγκαια συνθηκη για να θεωρουν τους εαυτους τους "νομιμους"...φίλε μου ομοιδεάτη
Πολύ υποπτα τα λεγόμενα σου, να θεωρήσω πως προσπαθείς να αποενοχοποιηθείς?
Απαξ και ειναι 18 και 1 ΗΜΕΡΑ,δε πα να παιζει ακομα με ΚΟΥΚΛΕΣ,ειναι για ΠΑΡΤΟΥΖΑ και ΞΕΣΚΙΣΜΑ...
adistaktos mermygas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τι να πω, σιγουρα σηκώνει πολύ κουβέντα το θέμα. Οπως και να έχει αλλιώς είναι άμα ειναι 18+ (για εμένα μιλώ) διότι την ευθύνη της ανωριμότητας της δεν την φέρω εγώ. Εγω απλά βρήκα μια ενήλικη και γουστάρω σκηνικό.Εγω οχι..."Αλλοι" προσπαθουν να απενοχοποιηθουν χρησιμοποιωντας την ημερομηνια γεννησης ΚΑΙ ΜΟΝΟ ως ικανη και αναγκαια συνθηκη για να θεωρουν τους εαυτους τους "νομιμους"...
Απαξ και ειναι 18 και 1 ΗΜΕΡΑ,δε πα να παιζει ακομα με ΚΟΥΚΛΕΣ,ειναι για ΠΑΡΤΟΥΖΑ και ΞΕΣΚΙΣΜΑ...
Ενω το ανήλικο όσο μυαλό και ωριμότητα και αν κουβαλάει κάποιοι το μεγαλώνουν, έχουν δικαίωμα επάνω στην ζωή του και οι πράξεις μας πρέπει να συμβαδίζουν με την δική τους επιθυμία.
Αν κάνω κάποιο λάθος θα χαρώ να με διορθώσεις.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Οχι.Δε κανεις καποιο λαθος...
Απο την αλλη ομως,εμενα προσωπικα μου ειναι δυσκολο να "δεχτω" αυτο το "στερεοτυπο",οτι σημερα Πεμπτη η "Ελενιτσα" ειναι 18 ΠΑΡΑ 1 ημερα αρα ΑΝΗΛΙΚΗ και αν τη πηδηξεις ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ,ενω αν περιμενεις μεχρι το Σαββατο που θα γινει 18 ΚΑΙ 1 ημερα,εισαι καθ'ολα "νομιμος"...
Απο την αλλη ομως,εμενα προσωπικα μου ειναι δυσκολο να "δεχτω" αυτο το "στερεοτυπο",οτι σημερα Πεμπτη η "Ελενιτσα" ειναι 18 ΠΑΡΑ 1 ημερα αρα ΑΝΗΛΙΚΗ και αν τη πηδηξεις ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ,ενω αν περιμενεις μεχρι το Σαββατο που θα γινει 18 ΚΑΙ 1 ημερα,εισαι καθ'ολα "νομιμος"...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
και οι 2 συμφωνα με τον νομο.Εχω μπερδευτει...
adistaktos mermygas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
με τον νομο δεν νομίζω 18+ να υπάρχει πρόβλημα από την στιγμή που υπάρχει συναίνεσηκαι οι 2 συμφωνα με τον νομο.
adistaktos mermygas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεν έχεις άδικο συμφωνούμε σε αυτό το σημείο. Πιστεύω πως για αυτό τον λόγο εκτός από τους νόμους, ο καθένας απο εμάς έχει ορίσει στον εαυτό του κάποιους κανόνες ηθικής και ανάλογα με το ρίσκο που θέλει να πάρει πορεύεται στην ζωή του.Οχι.Δε κανεις καποιο λαθος...
adistaktos mermygas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και ένα άσχετο ρε παιδιά, σκοπεύω σεπτέμβρη να πάω παττάγια υπάρχει περίπτωση να βρίσκεται κάτω συμφορουμίτης? Δεν έχω πάει ποτέ και για εμένα είναι όνειρο ζωής. Εντάξει δεν εννοώ να του κάτσω και στο σβέρκο του ανθρώπου αλλά είναι αλλιώς να ξέρεις πως κάπου υπάρχει ένας πατριώτης που μπορείς να τον ρωτήσεις καποια πράγματα, να πιείς έναν καφε κλπ. Αχάριστος δεν είμαι και όποιος με βοηθήσει αυτό θα το καταλάβει. (λιγο χέστης ομως είμαι )
Επισκέπτης
ασε τις θεωριες ....ανεφερα πριν οι φυλακες ειναι γεματες φαλανγκ που πηδαγαν ανηλικα !!!αυτο μας ενδιαφερει!!!ολα τ'αλλα ειναι μαλακιες και νονμιζω οτι και συ ανεφερες πιο παλια το θεμα ασφαλειας που ειναι πρωταρχικο!μην παμε για μαλλι και βγουμε κουρεμενοι....γιαυτο και τα ξενοδοχεια ζητανε ID card αλλα --και εδω προσοχη--πολλες δινουν αλλες φιλων τους που ειναι νομιμες!!!!Εχω μπερδευτει...
lakistoxotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φιλε αδιστακτε, ο τελευταιος συλλογισμος σου ηταν λανθασμενος.
Ουδεις εχει το δικαιωμα συμφωνα με τις επιθυμιες του ,ακομη και οι γονεις, να χρησιμοποιουν τα παιδια επειδη αυτο τους εξυπηρετει.Ιδιαιτερα οταν προκειται για σεξουαλικη μεταχειρηση..Μιλω παντα για παιδια και οχι για 18+1,-1.
Φυσικα και κανεις απο εμας δεν δικαιολογειται η αποενοχοποιειται αν συμβαδιζει με αυτες.
Δηλαδη,αν ενας γονεας σου φερει το ανηλικο-η παιδι του και η επιθυμια-συμφερον του ειναι να το πηδηξεις για να παρη καποια χρηματα, εμεις πρεπει να το κανουμε?
Ας ειμαστε περισσοτερο προσεχτικοι οταν προκειται για μικρα παιδια που ουτε την ωριμοτητα εχουν αλλα και ουτε τη βουληση για να το αποφυγουν.......
Ουδεις εχει το δικαιωμα συμφωνα με τις επιθυμιες του ,ακομη και οι γονεις, να χρησιμοποιουν τα παιδια επειδη αυτο τους εξυπηρετει.Ιδιαιτερα οταν προκειται για σεξουαλικη μεταχειρηση..Μιλω παντα για παιδια και οχι για 18+1,-1.
Φυσικα και κανεις απο εμας δεν δικαιολογειται η αποενοχοποιειται αν συμβαδιζει με αυτες.
Δηλαδη,αν ενας γονεας σου φερει το ανηλικο-η παιδι του και η επιθυμια-συμφερον του ειναι να το πηδηξεις για να παρη καποια χρηματα, εμεις πρεπει να το κανουμε?
Ας ειμαστε περισσοτερο προσεχτικοι οταν προκειται για μικρα παιδια που ουτε την ωριμοτητα εχουν αλλα και ουτε τη βουληση για να το αποφυγουν.......
lakistoxotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Lordjim , συμφωνουμε απολυτα...........
Επισκέπτης
Κουίζ για μικρά παιδιά παραθέτεις φίλε pipinomaniac και θα σου απαντήσω αναλόγως...Εχω μπερδευτει...
α) Ο πρώτος είναι απλά εκμεταλλευτής. Ομολογώ ότι κι εγώ έχω υπάρξει, αλλά μάλλον δεν γίνεται αλλιώς με τα μυαλά που κουβαλούν οι γυναίκες.
β) Ο δεύτερος είναι παιδεραστής γιαλαντζί, καθώς ο πραγματικός παιδεραστής είναι αυτός που την πήδηξε όταν ήταν ακόμα 13.
Παίδες, απλά είναι τα πράγματα. Ο νόμος πρέπει να είναι τυπικός αναγκαστικά γιατί αλλιώς δεν γίνεται. Από 'κει και πέρα εμείς δείχνουμε την ωριμότητά μας και το ποιόν μας με το κατά πόσο εκμεταλλευόμαστε τις αδυναμίες του (του νόμου).
Θες να πας με μια δεκαεξάχρονη προσπαθώντας να με πείσεις ότι είναι πιο ώριμη και από 25χρονη; Μπορεί και να έχεις δίκιο και να το πετύχεις καθώς, σωματικά τουλάχιστον, η δεκαεξάχρονη είναι ώριμη γυναίκα.
Θες να πας με ένα δωδεκάχρονο προσπαθώντας να με κάνεις να δεχτώ ότι έχω ένα τέρας ωριμότητας μπροστά μου; Πιο πολλά για τη δική σου ωριμότητα θα έχω να σου πω... Πιο εύκολα θα με πείσεις ότι ένας που γαμεί ladyboys δεν είναι πούστης...
adistaktos mermygas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φίλε Ξενοφόν δεν διαφωνώ σε τίποτα από όσα είπες. Εννοείται πως και γονιός να μου πρότεινε κάτι τέτοιο ούτε για αστείο δεν θα το δεχόμουν. Αν πρόσεξες στο παρακάτω ποστ μου έγραψα πως εκτός από τους νόμους διαθέτουμε και ηθική. Η δική μου για κανένα λόγο δεν θα μου επέτρεπε να κάνω ηθελιμένα το παραμικρό κακό σε συνάνθρωπο και ειδικά σε ανήλικο. Απλά το παράδειγμα με τους γονείς το έφερα με το σκεπτικό πως γονιός είναι αυτός που για παράδειγμα πέφτει το παιδί του από τον τριτο όροφο και βουτάει και αυτός για να το πιάσει.Φιλε αδιστακτε, ο τελευταιος συλλογισμος σου ηταν λανθασμενος.
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
(λιγο χέστης ομως είμαι )
Μηπως να αλλαζες το ονομα σε αδιστακτος χεστης?
Μη φοβασαι τιποτε. Κοσμο θα γνωρισεις στην Ται, και αν πας Πατταγια με το μπαρ του Φωτη και το σουβλατζιδικο των παιδιων απο Ροδο, θα γνωρισεις πολλους αλλους ομοιδεατες, απο τους οποιους πολλοι ειναι και μονιμοι. Λοιπον αδιστακτε χε.. εχμ... συγγνωμη μερμηγκα, δεν εχεις να φοβηθεις απολυτως τιποτε. Τα μονα που χρειαχεσαι ειναι χρηματα, εισητηρια και διαβατηριο. Α.. και πουλι ξεκουραστο για να μην ξεχνιομαστε.
Επισκέπτης
Έτσι δεν είναι τα τρανσέξουαλ απανταχού;τα l/b ειναι πολυ ομορφα τρανσεξουαλ ατομα..κατω απο το μεικ απ ειναι ενας τυπακος με πολλες θηλυκες ορμονες και χαλασμενα ακρομπαρα
adistaktos mermygas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αδίστακτος μεν μερμυγκας δε.. η καρδιά μου το λέει το σώμα το ρημάδι δεν με βοηθάειΜηπως να αλλαζες το ονομα σε αδιστακτος χεστης?
Μη φοβασαι τιποτε. Κοσμο θα γνωρισεις στην Ται, και αν πας Πατταγια με το μπαρ του Φωτη και το σουβλατζιδικο των παιδιων απο Ροδο, θα γνωρισεις πολλους αλλους ομοιδεατες, απο τους οποιους πολλοι ειναι και μονιμοι. Λοιπον αδιστακτε χε.. εχμ... συγγνωμη μερμηγκα, δεν εχεις να φοβηθεις απολυτως τιποτε. Τα μονα που χρειαχεσαι ειναι χρηματα, εισητηρια και διαβατηριο. Α.. και πουλι ξεκουραστο για να μην ξεχνιομαστε.
Απο χρήμα ενα 1500 γιουρια διαθέτω στο περίπου για 10-12 μέρες
Για εισητήρια έχω το νού μου
Για διαβατήριο θα πάω
Απο πουλί (χεχεχε) κατσε καλά μιλάμε για τον καλύτερο μου φίλο. Δεν με πρόδοσε ποτέ
Επισκέπτης
1500 μαζί με τα εισητήρια;Απο χρήμα ενα 1500 γιουρια διαθέτω στο περίπου για 10-12 μέρες