Γιατί τι άλλο είναι δλδ;
3ο φυλο. ;)
Γιατί τι άλλο είναι δλδ;
κανενας απο εδω δεν ειπε οτι τα κατοι ειναι τα μονα ομορφα πλασματα εκει.εχει για ολα τ αογυστα η ταιλανδη.παντως τετοιες παπαριες δεν λενε μονο ορισμενοι τσοπανοελληνες μην σου πω οτι πλεον αρκετοι εδω ξερουν τι παιζει εκει.φαντασου τι θα λενε αντιστοιχοι βλαχοι απο καποια πολιτεια της αμερικης του νοτου η καποιοι φανατικοι απο ισλαμικα κρατη κ.τ.λ.δεν ειναι δηλαδη μονο οι τσοπανοελληνες το προβλημα.φυσικα εχω ακουσει καραβλαχους ελληνες που ενω δεν εχουν παει ποτε να λενε παπαριες απιστευτες αλλα δεν ειναι η πλειοψηφεια φυσικα.ενα μωρο που ειχες ποσταρει παντως ηταν πολυ ωραιο.απο τα ωραιοτερα εδω.οκ καπου καταλαβα τωρα που το διαβασα.απλως στο τελος ελπιζω να μην αφηνεις καποαι υπονοουμενα.εχεις δικιο γιατι πολλοι χωριατες σκατιβαλχοι ακουνε ταιλανδη και νομιζουν οτι οποιος παει εκει ειναι ανωμαλος και για αυτο εγιεν εκει το τσουναμι και τετοιες παπαριες.τωρα βεβαια που εδω και δεκα με δεκαπεντε χρονια εγινε μοδα πανε ολοενα και περισσοτεροι ελληνες.παντως τα ladyboys εγω δεν τα βλεπω στυγνα ως πουστηδες.μα εδω βλεπω οτι πολαλ αποα αυτα ειναι ωραραιοτερα απο μα κουκλα ταιλανδεζα.παντως για πες μας.εγκρινεις το τελευταιο μωρο που ποσταρε ο παγκταο?κανονικο μωρο ειναι να ξερεις.εμενα με τρελανε και με το στυλακι του το πιπινι.
[/quoυπονοουμενα δεν γραφω και δεν στοχευω καποιον που δεν γνωριζω προσωπικα αλλωστε οπως ανεφερα δεν με νοιαζουν τα γουστα των αλλων τα σεξουαλικα,,απλα εξαιτιας πολλων αναφορων οτι οι ταυλανδεζοι τρανς και οχι μονο φανταζουν σαν τοπ στις προτιμισεις των εκει σεξοτουριστων , δεν ισχυει τουλαχιστον για μεγαλη μεριδα...απο το 98 που παω μονος η με φιλους δεν εχω κανενα προβλημα μαζι τους αν αυτοι ειναι σερβιτοροι σε ρεστωραν η πωλητες η κατι που να μην εχει σχεση με πηδημα
της ιδιες αποψεις εχω και για πιτσιρικια κατω των 18
το μωρο που ποσταρε ο παγκταο δεν μαρεσει στην φωτο..ισως να το αδικει η καμερα , ετσι κιαλλιως περι ορεξεως..κολοκυθοπιττα
επαναλαμβανω δεν μενδιαφερει τι κανει ο καθενας με την τσουτσου του η με την κ...τρυπιδα του απλα νομιζουν κυριως οι ανεγκεφαλοι τσοπανοελληνες οτι οσοι πανε εκει γουσταρουν αλλαξοκολιες η κυνηγαν ανηλικα
Ναι άμα θέλουμε τα ονομάζουμε και Goblin... φαντασία να 'χει κανείς...3ο φυλο. ;)
εχεις δικιο!!μετα το τσουναμι βγαιναν στα καναλια -θυμαμαι-διαφορα βληματα παρουσιαστες και λεγαν οτι τιμωρηθηκε η ανωμαλια....αρα δεν ειναι θεμα βλαχων αλλα και επωνυμων μορφομενων βλαχων!!!!αλλα παιδια ,Ταυλανδη δεν ειναι μονο πουτανες τραβελια κλπ.....οκ καπου καταλαβα τωρα που το διαβασα.απλως στο τελος ελπιζω να μην αφηνεις καποαι υπονοουμενα.εχεις δικιο γιατι πολλοι χωριατες σκατιβαλχοι ακουνε ταιλανδη και νομιζουν οτι οποιος παει εκει ειναι ανωμαλος και για αυτο εγιεν εκει το τσουναμι και τετοιες παπαριες.τωρα βεβαια που εδω και δεκα με δεκαπεντε χρονια εγινε μοδα πανε ολοενα και περισσοτεροι ελληνες.παντως τα ladyboys εγω δεν τα βλεπω στυγνα ως πουστηδες.μα εδω βλεπω οτι πολαλ αποα αυτα ειναι ωραραιοτερα απο μα κουκλα ταιλανδεζα.παντως για πες μας.εγκρινεις το τελευταιο μωρο που ποσταρε ο παγκταο?κανονικο μωρο ειναι να ξερεις.εμενα με τρελανε και με το στυλακι του το πιπινι.
Αψογος.....αυτα που γραφεις δειχνουν σοβαροτητα και μαγκια!Μραβο φιλε!!σιγουρα η ταυλανδη δεν ειναι μονο στυγνες πουτανες αδερφες και τραβελια αλλα ειναι και διασκεδαση πλακα καλο φαι ψωνια και πολυ ωραιο καμακι-φλερτ οπουδηποτε και οχι ΚΟΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΠΑΤ ΣΤΟ ΧΕΡΙ εκτος και αν εισαι τοσο καγκουρας ασχημος και ηλιθιος που και τη γυναικα σου θες να κανεις παζαρια πριν τη γαμησεις
λοπον μπαινω στον πειρασμο να ποσταρω φωτο απο το τελευταιο φλερτακι που μας οδηγησε στο χοτελ για κατασταση.......ειναι ενα κοριτσακι οχι ανηλικο 18 ετων και εκανε προμ. εξω απο το living doll αυτο που ειναι στην πλευρα του insomnia....
μπραβο τ αγορι μουη ηλικια της ηταν θεμα με την ασφαλια του fliper lodge αλλα παρακαμφθηκε τελικα.....το τονιζω 18 ΕΤΩΝ που το διασταυρωσα απο εμπιστο ντοπιο γεννημενο και οχι μεταλαγμενο κοριτσι...
θα ποσταρω πιο κατω και αλλες ισως και με τη μουρη μου μεσα δεν πειραζει δεν κολωνω..αν με δει κανεις γνωστος στελνει π.μ
ετσι ειναι φιλε μου ,ανετος και κυριος και οχι ματζιρης -τσιφουτης αλλα οχι και πληστηριασμο για ενα μουνακι που ετσι κιαλλιως η περιοχη βρωμαει που λεει ο λογοςΑψογος.....αυτα που γραφεις δειχνουν σοβαροτητα και μαγκια!Μραβο φιλε!!
tasos αυτες για σενα ..αν δεν εχεις παει μην το καθυστερειςμπραβο τ αγορι μου
αυτη ειναι η αρειανη μαγεια...........
μικρος κοσμος...στεφαν κοιτα πμ.αν και σε καποια διαφωνω γενικως συμφωνω μαζι σου.djzan κοιτα πμ.stefan αυτη δεν ειναι η δικια σου???
ετυχε να βρεθω κι εγω πριν 2 χρονια εκε ι....tasos αυτες για σενα ..αν δεν εχεις παει μην το καθυστερεις
Μπορεί και να 'χεις δίκιο σε κάποιο βαθμό, αλλά δεν είναι απαραίτητα υποκουλτουριάρης, ούτε ξερόλας, ούτε αγράμματος, ούτε αγάμητος κάποιος που δεν γουστάρει τα trans... μάλλον είναι και πιο φυσιολογικός, λέω εγώ τώρα