Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο μπικ τα πηρε αυτα;μας πληγωσε απεριοριστα τωρα

Ε όχι βέβαια πλάκα του έκανα επειδή είναι μαρτυριάρης :headbang:
Πάντως στην επόμενη επίσκεψη δε θα γλυτώσει τη τσουτσουνομαχία (όπως λέμε ξιφομαχία)
...ξέρει εκείνος με ποιόν-ποιάν...στο νησί άντε δε το λέω...

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως στην επόμενη επίσκεψη δε θα γλυτώσει τη τσουτσουνομαχία (όπως λέμε ξιφομαχία)
Μην ξυνεις πληγες...

ο μπικ τα πηρε αυτα;μας πληγωσε απεριοριστα τωρα. 2funny 2fun[/quote]Οχι ρε μαστερ,τα κοριτσια του Σιαμ δεν τ'αλλαζω με τιποτα...

Εκτος απο ενα αστερακι.... αλλα θελω πολλη "δουλεια", "εγκεφαλικα" για να προχωρησω...

Επισκέπτης
Πω ρε φίλε... δεν φτάνει που 'χουν Μπάμπηδες... είναι κι αξούριστοι... :huh:

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
να το μαρτυρησω?

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παλιόπαιδα που πάτε με γλεντυμπόυς.....ξυλαρίγκες :s&m_1:

Αντε να αλλάξει λίγο η διάθεση :dancing:
Γελάκια από κορασίδες του Shark Πατάγιας  :boobies:

Συνημμένα

• Shark Girls.jpg
    Shark Girls.jpg
    354 KB · Εμφανίσεις: 15

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και καληνύχτες από την Ον.
Ωρα Παττάγιας 6 π.μ.

Συνημμένα

• Good night.jpg
    Good night.jpg
    203,1 KB · Εμφανίσεις: 22

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Σημερα εχω να γνωστοποιησω οτι το τιλακ μου εχυσε πολλακις. Ακους ντοκτορ? Με εβαλε κατω και με πεθανε στο γαμησι. Οταν μετα καμπση ωρα μου χαλαρωνε το καυλι με εβαζε κατω και μου το φουσκωνε με μαστορικη πιπα. Μολις επαιρνε διαστασεις φαρου τον εβαζε παλι στο μουνακι της ιππευοντας με οπως σε ροντεο που δαμαζουν τα αγρια αλογα. Φωναζε συνεχως δυνατα στα ταυλανδεζικα, και καποτε καθεται απο πανω μου και μου δινει την κλειτοριδα της να την πιπιλισω (απο αυτο το σημειο και μετα,παρακαλουνται οσοι ειναι αντιθετοι με το γλυφομουνι να σταματησουν να διαβαζουν). Στο φιναλε, τριβοτανε αγρια με το μουνακι της πανω στην μουτσουνα μου χαιδευοντας ταυτοχρονα τα αρχυδια μου πισω απο την πλατη της. Το μουνακι της εχυνε ακαταπαυστα σαν ενα μυδι που εσκασε πανω στο τσιμεντο. Αφου τελειωσε απο πανω μου, εγω ειχα δυο επιλογες.
1. Να την μηνυσω στον ΟΗΕ γιατι με καταχραστηκε καθαιρωντας με σε σεξουαλικο της αντικειμενο, η
2. να χτυπησω και μια μαλακια τιμης εννεκεν, για τις εικονες και παραστασεις που μου χαρισε.
Εγω αποφασισα το δευτερο, αλλα δεν με αφησε, μου εριξε και ενα αγριο γαμησι και με τελειωσε. Τωρα παω για καμμια ωριτσα για μασσαζ για να συνελθω. Το χρειαζομαι. Μετα παω να φαω αστακους και γαριδες να στανιαρω. Δεν πειραζει που δεν εφαγα αρνι φετος. Θα το ξεπερασω. Τα γονατα μου ακομη τρεμουνε. Χριστος ανεστη.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μαθημα σολφεζ οπως παντα με πολυ γελιο καυλα και πολλα αλλα μαζι.αυτο το ποστ γραφτηκε λιγο πριν αρχιουν να γαμανε το thread κατι βρωμοπουστηδες με γυναικεια προφιλ και πολλοι χαλβαδες απο εδω μεσα να αντιπαρατιθενται νομιζοντας οτι μιλανε σε γυναικα και να την ακουνε κιολας να τρωνε και δουλεμα νομιζοντας οτι μιλουσαν σε εληνιδα αλλα στην ουσια μιλουσαν με βρωμοπουστα και γαμουσανε το thread με τα απωθημενα καποιου βρωμοπουστα.οκ λοιπον κουραγιο pag το φθνινοπωρο ερχεται σε μερικους μηνες...τα αγοροκοριτσα για το πρωτο σορτ πριν ξεχυθεις στα σοι και την ws για κανονικα κοριτσια ειναι οτι πρεπει.α και μιλαμε για πολυ κουκλια οχι βρωμοπουστες... :grin: :grin:.

υστερογραφον:
βλεποντας φοτο απο κινητο συνοδοιπορου καταλαβαινω ποσο πολυ ομορφες ταιλανδες(κανονικα κοριτσια που ειναι το κυριως πιατο μου) υπαρχουν αρκει...να τις βρεις.και παραδεχομενο παρα την φτωχια τους το γουστο τους στο ντυσιμο και το στυλ.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ρε Μπικ ο διαγωνισμός ήταν για εκείνους που δε γνώριζαν... :headbang:
...και όχι για σένα που τα πήρες... :s&m_1:

Τέλος πάντων ευχαριστώ για τη φωτό που μου έστειλες

Να και η λύση του Κουίζ....

Παγκ
Κοψτε τα καυτερα φαγητα γιατι βλεπω να εχουνε παρενεργειες.   :2funny: :2funny: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μου εστειλε ενημερωτικο mail η Qatar και προσφερει 2 εισιτηρια στη τιμη του ΕΝΟΣ!
Προυποθεσεις,να αγοραστουν στις 6 η 7 Απριλιου μεσω του site της και αφορα πτησεις απο 1 Μαιου και επιστροφη εως 10 Ιουνιου.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
νομιζω οτι καποιος πρεπει βαλει ταξη εδω μεσα, εχετε ξεφυγει
Κοψτε τα καυτερα φαγητα γιατι βλεπω να εχουνε παρενεργειες
Να πούμε καμμιά μαλακία να περάσει η ώρα αλλιώς δεν παλεύεται το οκτάμηνο :headbang:
μέχρι την επιστροφή :dancing:Ουτε το skype σώζει τη κατάσταση ούτε τα SMS.
To site μας παρηγοριά και οι καλοί φίλοι.Χτες βγήκαμε έξω με Ταϊλανδασθενή και τον
τρέλλανα στις αφηγήσεις από τις περιπέτεις μου.Αφού δεν είχαμε μάτια να κοιτάξουμε
τις Ελληνίδες με τα μαύρα.Μουσική ζωντανή και καλή.Μακάρι να είχαμε στη παρέα μερικά
από τα κορίτσια μου.Ετσι και έσκαγε μύτη το τελευταίο αμόρε θα είχαμε εμφράγματα.
Την σκέπτομαι και χτυπάει η καρδιά μου. :smitten:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Να πούμε καμμιά μαλακία να περάσει η ώρα αλλιώς δεν παλεύεται το οκτάμηνο :headbang:
μέχρι την επιστροφή :dancing:Ουτε το skype σώζει τη κατάσταση ούτε τα SMS.
To site μας παρηγοριά και οι καλοί φίλοι.Χτες βγήκαμε έξω με Ταϊλανδασθενή και τον
τρέλλανα στις αφηγήσεις από τις περιπέτεις μου.Αφού δεν είχαμε μάτια να κοιτάξουμε
τις Ελληνίδες με τα μαύρα.Μουσική ζωντανή και καλή.Μακάρι να είχαμε στη παρέα μερικά από
τα κορίτσια μου.Ετσι και έσκαγε μύτη το τελευταίο αμόρε θα είχαμε εμφράγματα.
Την σκέπτομαι και χτυπάει η καρδιά μου. :smitten:
παγκ να κανουμε αιτηση να γινει και η ταυλανδη ευρωπαικη ενωση. :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μου εστειλε ενημερωτικο mail η Qatar και προσφερει 2 εισιτηρια στη τιμη του ΕΝΟΣ!
Προυποθεσεις,να αγοραστουν στις 6 η 7 Απριλιου μεσω του site της και αφορα πτησεις απο 1 Μαιου και επιστροφη εως 10 Ιουνιου.
παρε ενα ρε συ για σενα,και το αλλο να το κανουμε δωρο με κληρωση. :grin:
με την ευκαιρια,πως γινεται να λαμβανουμε και εμεις τετοιες προσφορες στο μειλ,μπας και εχουμε καμια τον νοεμβρη που θελω να παω?

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ηπροσφορα ισχυει μονο για την καθαρη τιμη του εισητηριου και οχι τους φορους αεροδρομιου που τους πλειρωνεις κανονικοτατα :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom