kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
για οποιον ψαχνει και τετοιο ναι.εσυ για να το αναφερεις θα ξερεις καλυτερα... ;) ;)
Εγώ ο κακομοίρης ρώτησα για να μαθαίνω από 'σας τους παλιούς...για οποιον ψαχνει και τετοιο ναι.εσυ για να το αναφερεις θα ξερεις καλυτερα... ;) ;)
Όχι ρε, απορία για το βυζομπαλούδι του video εξέφρασα απλά...δεν ειμαι παλιος ουτε φανηκε οτι ρωτησες.για οτι σε ενδιαφερει να μαθεις κανε οτι και εγω.ξεκινα να διαβαζεις το thread απο την αρχη.
ωχ ο μπαμπης και ο θυμιος...βρε βρεΚουϊζ:Tα κορίτσια του βίντεο πόσο κορίτσια ήταν;
Tα 2 απο το video ειναι τα ιδια στην φωτο επανω.πολλα τραβελια παιζουν τωρα τελευταια και δεν μ'αρεσει αυτο....οχι οτι μας χαλαει αλλα αμα βγαζουν τι μαλαπερδα εεεε ειναι καπως!!!!
παρεπιπτοντως απο αυτα τα τρια που χορευουν Soi Crocodile τα δυο σιλικονατα δουλευαν πριν στοκ coktails @ dreams που το εχει ο πρωην συνεταιρος μου και απ'οτι ξερω ειναι φουλ γιαμπαρισμενα και απο εργαλειο τιποτα!!!!
μπικου εισαι και μαρτυριαρης???Tα 2 απο το video ειναι τα ιδια στην φωτο επανω.
Ειναι "τσουτσουνοφορα",η δε αριστερη ειναι και πολυ ομορφη...
4.Mitsos
5.Vaggelis
6.Giakoumis
γιαμπαρισμενα τι εννοεις?το εργαλειο δεν μας ενδιαφερει καθολου.τουλαχιστον οχι εμενα προσωπικα.ε ας παιζουν και τι εγινε?ασε που απο οτι βλεπω στις φοτο συναγωνιζονται ανετα τα κανονικα κοριτσια σε ομορφια.οπως και ναχει καλο ειναι να υπαρχει ποικιλια και με κοριτσια κανονικα και με αυτα τα πανεμορφα αγοροκοριτσα...πολλα τραβελια παιζουν τωρα τελευταια και δεν μ'αρεσει αυτο....οχι οτι μας χαλαει αλλα αμα βγαζουν τι μαλαπερδα εεεε ειναι καπως!!!!
παρεπιπτοντως απο αυτα τα τρια που χορευουν Soi Crocodile τα δυο σιλικονατα δουλευαν πριν στοκ coktails @ dreams που το εχει ο πρωην συνεταιρος μου και απ'οτι ξερω ειναι φουλ γιαμπαρισμενα και απο εργαλειο τιποτα!!!!
Μαστουρωμένα από το ναρκωτικό Γιάμπα.γιαμπαρισμενα τι εννοεις?
αυτο με το μαυρο μακρυ μαλλι και τις ματαρες το θελω απεγνωσμενα...Κουϊζ:Tα κορίτσια του βίντεο πόσο κορίτσια ήταν;
α το παρασκευασμα με μεθαμφεταμινη.αυτο ειναι το χειροτερο...παντως ειναι κουκλια και τα δυο αγοροκοριτσα.εχει πολυ ωραια κοματια η πατταγια τελικα.Μαστουρωμένα από το ναρκωτικό Γιάμπα.
ο μπικ τα πηρε αυτα;μας πληγωσε απεριοριστα τωρα.Ρε Μπικ ο διαγωνισμός ήταν για εκείνους που δε γνώριζαν...
...και όχι για σένα που τα πήρες...
Τέλος πάντων ευχαριστώ για τη φωτό που μου έστειλες
Να και η λύση του Κουίζ....