Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Last report from Suvarnabumi airport.
Μία ώρα πριν την επιβίβαση στην γνωστή πύλη της κολάσεως Β6
Δεν είμαι καθόλου στεναχωρημένος.Αντιθέτως πολύ ευτυχισμένος που έχω την τύχη να επισκέπτομαι αυτή τη χώρα.
Τούτη τη φορά έκανα και περισότερους φίλους.Τους droser, mykono,spimar,musician,tsafus και άλλους.Χτες βράδυ
στη Hollywood πάρτυ αξέχαστο.Οι τελευταίες πέντε ημέρες ήταν από τις πιο δροσερές τις ζωής μου.Δίπλα στη νεράιδα
ξεχάστηκα και πέταξα στα ουράνια.Ημουν πολύ τυχερός που βρέθηκε μπροστά μου τις τελευταίες αυτές μέρες.Με
ακολούθησε και στο αεροδρόμιο όπως πέρισυ η άλλη μάγισσα του Βορρά.Η φετινή τις έβαλε όλες από κάτω.Ξωτικό!
Να γιατί δεν πρέπει να κολλάμε με μία σύντροφο.Πάντα θα υπάρχει μία άλλη που θα μας κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένους.
Ευχομαι στους συντόφους που παραμένουν καλή συνέχεια.Η Παττάγια θα είναι εκεί και θα μας περιμένει.Οι μπαταρίες
μου είναι υπεργεμάτες για φέτος.Άνετα θα κρατήσουν τη ανεβασμένη μου διάθεση μέχρι το επόμενο ταξίδι.
Από το αεροδρόμιο της χαράς αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
ασφαλή πτήση να έχεις πατγκαο!

δυστυχώς θα επιστρέφαμε μαζί σήμερα άλλα...

Επισκέπτης
Last report from Suvarnabumi airport.
Μία ώρα πριν την επιβίβαση στην γνωστή πύλη της κολάσεως Β6
Δεν είμαι καθόλου στεναχωρημένος.Αντιθέτως πολύ ευτυχισμένος που έχω την τύχη να επισκέπτομαι αυτή τη χώρα.
Τούτη τη φορά έκανα και περισότερους φίλους.Τους droser, mykono,spimar,musician,tsafus και άλλους.Χτες βράδυ
στη Hollywood πάρτυ αξέχαστο.Οι τελευταίες πέντε ημέρες ήταν από τις πιο δροσερές τις ζωής μου.Δίπλα στη νεράιδα
ξεχάστηκα και πέταξα στα ουράνια.Ημουν πολύ τυχερός που βρέθηκε μπροστά μου τις τελευταίες αυτές μέρες.Με
ακολούθησε και στο αεροδρόμιο όπως πέρισυ η άλλη μάγισσα του Βορρά.Η φετινή τις έβαλε όλες από κάτω.Ξωτικό!
Να γιατί δεν πρέπει να κολλάμε με μία σύντροφο.Πάντα θα υπάρχει μία άλλη που θα μας κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένους.
Ευχομαι στους συντόφους που παραμένουν καλή συνέχεια.Η Παττάγια θα είναι εκεί και θα μας περιμένει.Οι μπαταρίες
μου είναι υπεργεμάτες για φέτος.Άνετα θα κρατήσουν τη ανεβασμένη μου διάθεση μέχρι το επόμενο ταξίδι.
Από το αεροδρόμιο της χαράς αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Συμφωνω...εγκρινω...επαυξανω...και επιβεβαιωνω τα λεγομενα και ειδικα στο οτι..... παντα θα υπαρχει μια αλλη που θα μας κανει ακομη πιο ευτυχισμενους....Pagtao εισαι γιγαντας το επαναλαμβανω  για ακομα μια φορα,γιατι εισαι απο τους ελαχιστους που εχεις πιασει ακριβως το νοημα της Ταυλανδης και ...αν το φιλοσοφισουμε και της ζωης γενικα....μπραβο ρε φιλε...θα χαρω πολυ να σε γνωρισω απο κοντα!!!!

BIG ONE!

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες εκλεισα με Thai εισητηρια 14 εως 28 Απριλιου για ΠΑΤΑΓΙΑ!! Παω για δευτερη συνεχομενη χρονια στον παραδεισο του ανδρα. Θα ταξιδευει κανεις ιδιες ημερομηνιες? Γιατι ο παραδεισος χρειαζεται και παρεα!

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
αφιερωμενο σε ολα τα παιδια του φορουμ
γυρισαν την ζωη μας σε χολιγουντιανη ταινια
ετσι μπικου και παγκταο?

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ ξύπνησα με ένα tatoo στη καρδιά... :think:
Λέτε πάλι να....... :smitten:...
ο...:idiot:....δάσκαλε που δίδασκες  :headbang:

Πάντως οι δικέφαλοι κουτσά στραβά κέρδισαν απόψε :rockon:

Συνημμένα

• Dikefaloi.jpg
    Dikefaloi.jpg
    231,7 KB · Εμφανίσεις: 19

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Και αμα καεις στον χυλο  φυσας και το γιαούρτι

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
δεν υπαρχουν λογια...εκει πρεπει να εχεις εκτος απο φραγκα και φυσικη κατασταση να ανταπεξελθεις σεξουαλικα τελικα!!οσο για το σιλικονατο πολυ μπομπα...κωλος, προσωπο, κορμι, ενεργεια, θυληκοτητα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom