Patong Μαρτιος 2011
Σε σχεση με τον Δεκεμβριο ηταν πολυ καλυτερα,αλλα φυσικα το ιδιο ακριβουτσικα παρα το οτι ηταν ελαφρως "χαμηλωμενες" οι τιμες.
Για αξιοπρεπες ξενοδοχειο κοντα στη Bangla,απο 1200μπατ και πανω φυσικα...
Στα κλαμπ το ποτο λιγο φτηνοτερο,καμια εικοσαρια μπατ δηλαδη,ενω στα μπαρακια πανω κατω τα ιδια,90-100 η φαλανγκομπυρα,πανω απο 180 τα lady dring...
Αυτο ομως που ηταν η πραγματικη διαφορα,ηταν η ποσοτητα αλλα και η ποιοτητα των κοριτσιων,και τα 3 κλαμπ στην μπανγλα ηταν γεματα απο χαμογελαστες κουκλιτσες απο νωρις.
Ενδεικτικα αναφερω οτι τον Δεκ. η hollywood αρχιζε να "φορτωνει" κατα τις 1.30,με "χαλαρη" την Tiger,ενω tai pan και Baya επιαναν κοσμο μετα τις 3.
Τον Μαρτη ολα αυτα τα κλαμπ γεμιζαν απο τις 12.30...
Πληθωρα επιλογων και αρκετο κεφι απο τα κοριτσια.
Αλλη μια σημαντικη διαφορα ηταν και η "αποζημιωση" των κοριτσιων.Στα 1500 μπατ και ανω εως πολυ ανω τον Δεκ.,στο χιλιαρικακι χαλαρα τον Μαρτη... Μαλλον λειτουργησε ο νομος προσφορας και ζητησης
Για μην πω οτι, ουτε μια δεν μου εκανε συζητηση για λεφτα απο πριν.Ενα φιλαρακι μαλιστα "κυνηγησε" το κοριτσι, για να της δωσει λεφτα...
H εμπειρια του προ διμηνου ταξιδιου μου με βοηθησε να ξοδεψω αρκετα λιγοτερα χρηματα.Για τους πρωταρηδες, θα το πω για πολλοστη φορα,θελει προσοχη η διαχειριση του χρηματος,αλλιως θα χαλασουν οσα χαλανε και σε ενα ελληνικο νησι για να μην πω περισσοτερα...
Ο ρημαδης ο συνδυασμος φυσιολατρειας και ομορφων κοριτσιων,κανει την Patong ασυναγωνιστη κατα την ταπεινη αποψη μου.
Ενα αλλο υπερ,που το συνειδητοποιησα στην Παταγια,ειναι οτι τα κοριτσια στην πατονγκ δεν ειναι τοσο "σκληροπυρηνικα" αρπακτικα ,ειναι πιο χαλαρες και γουσταρουν να διασκεδαζουν...
Επιμενω στην αποψη που εχω πει παλιοτερα,οτι η Patong ειναι πολυ καλος προορισμος στην Ταιλανδη, αλλα για λιγες μερες.Αντε το πολυ 7-8 μερες,μαζι με καμια διημερη εκδρομη στα Phi pi islands...
Ο Νο 1 προορισμος του ανδρα ειναι η Βangkok...
Σε επομενο ποστ.......