Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ωχ σορρυ δεν ειδα τα αλλα ποστ...αλλα ο.κ αν τη γουσταρεις

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Guard.jpg
    Guard.jpg
    122,8 KB · Εμφανίσεις: 17

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Patong Μαρτιος 2011

Σε σχεση με τον Δεκεμβριο ηταν πολυ καλυτερα,αλλα φυσικα το ιδιο ακριβουτσικα παρα το οτι ηταν ελαφρως "χαμηλωμενες" οι τιμες.
Για αξιοπρεπες ξενοδοχειο κοντα στη Bangla,απο 1200μπατ και πανω φυσικα...
Στα κλαμπ το ποτο λιγο φτηνοτερο,καμια εικοσαρια μπατ δηλαδη,ενω στα μπαρακια πανω κατω τα ιδια,90-100 η φαλανγκομπυρα,πανω απο 180 τα lady dring...

Αυτο ομως που ηταν η πραγματικη διαφορα,ηταν η ποσοτητα αλλα και η ποιοτητα των κοριτσιων,και τα 3 κλαμπ στην μπανγλα ηταν γεματα απο χαμογελαστες κουκλιτσες απο νωρις.
Ενδεικτικα αναφερω οτι τον Δεκ. η hollywood αρχιζε να "φορτωνει" κατα τις 1.30,με "χαλαρη" την Tiger,ενω  tai pan και Baya επιαναν κοσμο μετα τις 3.
Τον Μαρτη ολα αυτα τα κλαμπ γεμιζαν απο τις 12.30...
Πληθωρα επιλογων και αρκετο κεφι απο τα κοριτσια.

Αλλη μια σημαντικη διαφορα ηταν και η "αποζημιωση" των κοριτσιων.Στα 1500 μπατ και ανω εως πολυ ανω τον Δεκ.,στο χιλιαρικακι χαλαρα τον Μαρτη... Μαλλον λειτουργησε ο νομος προσφορας και ζητησης :2funny: Για μην πω οτι, ουτε μια δεν μου εκανε συζητηση για λεφτα απο πριν.Ενα φιλαρακι μαλιστα  "κυνηγησε" το κοριτσι, για να της δωσει λεφτα...

H εμπειρια του προ διμηνου  ταξιδιου μου με βοηθησε να ξοδεψω αρκετα λιγοτερα χρηματα.Για τους πρωταρηδες, θα το πω για πολλοστη φορα,θελει προσοχη η διαχειριση του χρηματος,αλλιως θα χαλασουν οσα χαλανε και σε ενα ελληνικο νησι για να μην πω περισσοτερα...

Ο ρημαδης ο συνδυασμος φυσιολατρειας και ομορφων κοριτσιων,κανει την Patong ασυναγωνιστη κατα την ταπεινη αποψη μου.
Ενα αλλο υπερ,που το συνειδητοποιησα στην Παταγια,ειναι οτι τα κοριτσια στην πατονγκ δεν ειναι τοσο "σκληροπυρηνικα" αρπακτικα ,ειναι πιο χαλαρες και γουσταρουν να διασκεδαζουν...

Επιμενω στην αποψη που εχω πει παλιοτερα,οτι η Patong ειναι πολυ καλος προορισμος στην Ταιλανδη, αλλα  για λιγες μερες.Αντε το πολυ 7-8 μερες,μαζι με καμια διημερη εκδρομη στα Phi pi islands...

Ο Νο 1 προορισμος του ανδρα ειναι η Βangkok...
Σε επομενο ποστ.......

soi 99

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Προεδρε τι αντικειμενο του ποθου ηταν αυτο διπλα σου χθες!
Καρακουκλαρα με περγαμηνες :thumbsup:
Απο καλα πληροφορημενες πηγες πρεπει να ειχε γιαπωνεζικο αιμα, βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα.
Αντε και σε ανωτερα.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε γείτονα το έπιασες, η κοπέλα είναι από-σόϊ Ιαπωνικό τρεις γεννιές πίσω.Ετσι εξηγείται η Γκεϊσο-συμπεριφορά της.
Αναλυτικό σενδόνι θα ρίξω μετά την αυριανή επιστροφή.Απόψε η τελευταία νύχτα στο χωριό.
Μεγάλο γλέντι στη Hollywood  :dancing:

Μaster το μπλουζάκι είναι ιστορικό.Μου το χάρησε η Ναν το 2003.Αθάνατο!Από τότε είναι το αγαπημένο μου.Με αυτό πάντα πετάω.

Spimar: Από αύριο παίρνω οκτάμηνη άδεια.Επιστρέφεις στα καθήκοντα σου.

Μπικ τα πάντα ρει...Δεν υπάρχουν κανόνες σε τούτη τη τρελλή χώρα.Δεν έχω πολύ χρόνο για λεπτομέρειες, είμαι πνιγμένος σε ένα ωκεανό ευτυχίας.
:smitten:
Jup-Jup

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
712
Πόντοι
4.255
Φίλε γείτονα το έπιασες, η κοπέλα είναι από-σόϊ Ιαπωνικό τρεις γεννιές πίσω.Ετσι εξηγείται η Γκεϊσο-συμπεριφορά της.
Αναλυτικό σενδόνι θα ρίξω μετά την αυριανή επιστροφή.Απόψε η τελευταία νύχτα στο χωριό.
Μεγάλο γλέντι στη Hollywood  :dancing:

Μaster το μπλουζάκι είναι ιστορικό.Μου το χάρησε η Ναν το 2003.Αθάνατο!Από τότε είναι το αγαπημένο μου.Με αυτό πάντα πετάω.

Spimar: Από αύριο παίρνω οκτάμηνη άδεια.Επιστρέφεις στα καθήκοντα σου.

Μπικ τα πάντα ρει...Δεν υπάρχουν κανόνες σε τούτη τη τρελλή χώρα.Δεν έχω πολύ χρόνο για λεπτομέρειες, είμαι πνιγμένος σε ένα ωκεανό ευτυχίας.
:smitten:
Jup-Jup

Με το καλο να μας ελθεις,Παγκ.............Τι με το καλο???θα ξαναρθεις στην μιζερια και την γκρινια και στο Μπουρδελο(αν και προςβαλλω τα μπουρδελα λεγοντας "μπουρδελο" την ολη κατασταση!!!!)

Σηκωσε το γαμ.... τηλεφωνο!!!!! >:( >:( >:( >:( >:(

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σημερα στο check in  της ται πληθωρα φιλιππινακιων θα ταξιδευαν για Ασια, μονο ενα ταιλανδεζικο μωρο ξεχωριζε , σχετικα ψηλο για ται, μωβ εξαιρετικα ψηλοτακουνα, μωβ φουστανακι εφαρμοστο μεταξωτο και μακρυ ισιο μαλλι εως τον κωλο, ηταν μια οαση αναμεσα στα κακοντυμενα φιλιππινεζακια των αμπελοκηπων.
το δε ται συνοδευοταν απο φαλανγκ ωριμοτατο, καλοστεκουμενο με βαμενο κορακι μαλλι και κιτσ ρουχα σαν τον james brown στο περιπου ομως, δεν πιστευω να ηταν κανας "ται σεξ τριπ " μελος ε?

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Άρχοντας ο Pagtao στην Hollywood απόψε στο αποχαιρετιστήριο πάρτι ...  :dancing: ... Ποιος θα βρει όμως πως λεγόταν ο dj ? ...  :grin:

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
mykonos? κερδισα ενα λονγ τιμε των χειμωνα?

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τυχαίο;!!!!!!!!!

Συνημμένα

• DJ AEK.jpg
    DJ AEK.jpg
    89,8 KB · Εμφανίσεις: 19

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
σημερα στο check in  της ται πληθωρα φιλιππινακιων θα ταξιδευαν για Ασια, μονο ενα ταιλανδεζικο μωρο ξεχωριζε , σχετικα ψηλο για ται, μωβ εξαιρετικα ψηλοτακουνα, μωβ φουστανακι εφαρμοστο μεταξωτο και μακρυ ισιο μαλλι εως τον κωλο, ηταν μια οαση αναμεσα στα κακοντυμενα φιλιππινεζακια των αμπελοκηπων.
το δε ται συνοδευοταν απο φαλανγκ ωριμοτατο, καλοστεκουμενο με βαμενο κορακι μαλλι και κιτσ ρουχα σαν τον james brown στο περιπου ομως, δεν πιστευω να ηταν κανας "ται σεξ τριπ " μελος ε?
στανταρ

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
σημερα στο check in  της ται πληθωρα φιλιππινακιων θα ταξιδευαν για Ασια, μονο ενα ταιλανδεζικο μωρο ξεχωριζε , σχετικα ψηλο για ται, μωβ εξαιρετικα ψηλοτακουνα, μωβ φουστανακι εφαρμοστο μεταξωτο και μακρυ ισιο μαλλι εως τον κωλο, ηταν μια οαση αναμεσα στα κακοντυμενα φιλιππινεζακια των αμπελοκηπων.

ταξιδευες για thai η ματι επαιρνες???  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom