Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
ταχυδρομιο μονο 28 ευρα? καλα ειναι!!

ελπιζω για το ισααν που 8ελω να στειλω εγω να ειναι καπου εκει!! θα ρωτησο αυριο

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε lousiano ασε τον κοσμο να κανει οτι θελει...και αν κανει λαθος νομιζω οτι καποια στιγμη θα το καταλαβει tnks :rockon:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια για δητε εδω τι μου στειλανε απο ταιλανδη λεει......
μπορει ποτε να ειναι αληθεια????

Να προσεχετε ρε σεις......

Φυσικα και δεν ειναι αληθεια!
Αυτο που ειδες ειναι μαθημα ανατομιας σε φοιτητες της ιατρικης.

soi 99

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Στη Πατταγια απο πατατα θα παμε μου φαινεται! :headbang:
Τωρα το Thaivisa μου  περναει μηνυμα.
Radioactive imported potatoes founnd !

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Έγραψες συνάδερφε.... :thumbsup:

"Ανατομία σε φοιτητές ιατρικής "    :bounce-glasses:

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Παντος δεν βγαζουν σκαρτο ολα για την ανακυκλοση.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πληρωστε ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ....ταχουμε πληρωσει πριν μην τα πληρωνεται και μετα!!!!!
φιλε lusiano κατι αναμνηστικα εστειλα μονο,μια φανελα της ΑΕΚ,ενα κασκολ της ΑΕΚ,ενα αντιγραφο του παρθενωνα και κατι αλλα αναμνηστικα απο την χωρα μας.μπροστα σε αυτα που μου εστειλε αυτη δεν ειναι τιποτα παντως.

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
@ joedoe
@ lusiano
@ προς καθε ενδιαφερομανο

ειμαι ροδιτης 100$ και  εχω παρει πανω απο 100 γυνεκες  (ειμαι 43). εκτος μια πολονεζα, μονο ι ταιλανδεζα που ειμαι παντρεμενος τωρα με κανει πραγματικα 100% ευτυχισμενο...σε σκλαβωνουν με την προθημια τους και την ευγενια τους.... μακρια απο ελλεινιδες αν θελετε γυνεκα για γαμο...θα το πληροσετε ακριβα..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
@ joedoe
@ lusiano
@ προς καθε ενδιαφερομανο

ειμαι ροδιτης 100$ και  εχω παρει πανω απο 100 γυνεκες  (ειμαι 43). εκτος μια πολονεζα, μονο ι ταιλανδεζα που ειμαι παντρεμενος τωρα με κανει πραγματικα 100% ευτυχισμενο...σε σκλαβωνουν με την προθημια τους και την ευγενια τους.... μακρια απο ελλεινιδες αν θελετε γυνεκα για γαμο...θα το πληροσετε ακριβα..
ποσο χρονων ειναι η γυναικα σου φιλε μου;

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παττάγια η Χειμωνιάτικη
Πιστέψτε το ή όχι ζούμε αλλόκοτες εποχές.Να κρυώνουμε στο ψαροχώρι Μάρτη μήνα... :headbang:
Θα πάει έτσι όλη η εβδομάδα.Κοιμώμαστε χωρίς Α/C με πάπλωμα και αγκαλίτσες.
Μία τέτοια αγκαλίτσα έχει κλέψει τη καρδιά μου εδώ και δύο νύχτες.Καρφωτό πάει για τρίτη. :rockon:
Τρεις μέρες μου έμειναν εξάλλου μέχρι να ανοίξει η πύλη της κόλασης.Επιστροφή-εφιάλτης! :headbang:
Μία από τις καλύτερες εποχές που έχω περάσει ποτέ εδώ.Χωρίς ζέστη με πολύ λίγους φαλάνγκ
και πολλά μα πάρα πολλά κορίτσια.Οι επιλογές διασκέδασης ατέλειωτες και κάθε νύχτα διαφορετικές.
Τώρα τελευταία μου έχει γίνει μανία ο ναργιλλές.Απόλαυση!Μαξιλάρες και κορίτσια χαμογελαστά.
Κάτι ήξερε ο Αλή Πασάς!Το ξεκινήσαμε με τον αδελφό Μπικ που μου λείπει τώρα και το συνεχίζω ακόμη.
Μου λείπει επίσης και το πιπινοξετρύπωμα με τον αρχιπιπινολάτρη.Τώρα βολεύμαι με Κογιότ. :boobies:
Ενα τέτοιο είναι και η Απεν.Αστέρι με σπάνια ομορφιά.Οταν μας χορεύει τα φλάς πέρνουν φωτιά!
Η παρέα μεγάλη και καλή.Επίτιμος καλεσμένος ο πρώην Πρόεδρος.Οταν τον δούν τα γκαρσόνια βαράνε προσοχές
και οι τρανές πέρνουν δρόμο.Ωχ μουρμουράνε πάλι αυτός!Θα έχει πει στους φίλους του πόσα χιλιόμετρα έχουμε
κάψει σκέπτονται.Χαλάστρα επίτιμε!Η παρέα έχει και τον ζογκλέρ από τη Μελβούρνη. :cool2:
Μάγος με κόλπα που διασκεδάζουν εμάς και τα κορίτσια.Χτές μπήκαμε στο νέο κόμπλεξ της WS με τα μπαράκια
και αυτή τη φορά καθήσαμε στο Q-Sea Bar όπου χόρευαν τρελά μωρά.Σε όλο το συγκρότημα ούτε τριάντα πελάτες!
Next stop Μπάκκαρα.Πιπινοκυψέλλη!Αρκεί ο μελισσουργός να ξεκινήσει νωρίς να μαζεύει το μέλι.Μετά πήγαμε
στο WS Club για χορό.Μαγαζί no smoking με φτηνά ποτά για ντίσκο.Το κέφι ανέβηκε αλλά και η λόρδα επίσης.
Χτύπησα από καροτσάκι κοτόπουλο στα κάρβουνα και ρύζι επίσης στα κάρβουνα,εξαίσια!Μετά τι καλύτερο από
ναργιλλέ με γεύση μήλου παρέα με τη "Μηλιά".Το συμβάν έλαβε χώρα στη παραλιακή βεράντα του I-Bar.Μαζί με
τον επίτιμο το ανακηρύξαμε σε νέο Ελληνικό στέκκι φίλων της Παττάγιας.Εκεί δίπλα στη θάλασσα νομίζω δεν
υπάρχει καλύτερο μέρος για τις μεταμεσονυχτικές ώρες.Εχει και κουζίνα.Για τις επόμενες ώρες το πάνω μαγαζί
κορυφαίο.Οι μουσικές και οι ρυθμοί ανεβάζουν την αδρεναλίνη.Τα κορίτσια να περιμένουν σα κοράκια τη λεία
τους και ο dj να ανεβάζει στροφές.Σκεπτόμασταν με τον επίτιμο τι καλά θα ήταν να είχαμε τον Ζαν στη θέση του.
Φαντάζεστε αφιερώσεις και σουξέ;Φαντάζεστε ακόμη μεγαλύτερο κέφι.Κατά τις πρώτες πρωινές το πρώτο γκρούπ
αναχωρεί.Αποστολή εξετελέστη.Το μωρό δεν έχει σταματήσει να χαμογελάει και να με φροντίζει.Στο δωμάτιο
το μικρό κογιότ πήρε τη θέση θηράματος και εγώ του κακού λύκου.Μπααα...τέτοια μωρά δε τα κατασπαράζουν αλλά
τα λατρεύουν.H δεύτερη βραδιά μαζί του ήταν ακόμη πιο τρελλή.Που τις βρίσκω καμμιά φορά αναρωτιέμαι..
Ολη τη νύχτα δε σταμάτησε τις αγκαλίτσες και εκείνη να εισπράττει φιλάκια.Ω Βούδα μου πως κάνεις τα πλάσματα
σου να δίνουν τέτοια τρυφερότητα, τέτοια στοργή και τόση θυληκότητα!Πανάξια κέρδισε και απόψε μία θέση στην
ενδεκάδα.Βασική παίχτρια και στον αποψινό αγώνα.Εξω χιλιάδες κοριτσόπουλα να περιμένουν.Ε και;Σαμπως έχει
κανείς το χρόνο να πάει με όλες;Οχι!
Μεταλλάσω το κανόνα του σεξοτουρίστα:μία νύχτα μόνο  σε νέο:Περνάς καλά την κρατάς καλά.
Μην ερωτευτείς μόνο.
Ευτυχώς δεν έχω τέτοιο πρόβλημα γιατί είμαι ερωτευμένος με όλη τη Ταϊλάνδη! :smitten:

Συνημμένα

• QSea.jpg
    QSea.jpg
    132 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Jup Jup.jpg
    Jup Jup.jpg
    150,6 KB · Εμφανίσεις: 23

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Παττάγια η Χεινωνιάτικη
Πιστέψτε το ή όχι ζούμε αλλόκοτες εποχές.Να κρυώνουμε στο ψαροχώρι Μάρτη μήνα... :headbang:
Θα πάει έτσι όλη η εβδομάδα.Κοιμώμαστε χωρίς Α/C με πάπλωμα και αγκαλίτσες.
Μία τέτοια αγκαλίτσα έχει κλέψει τη καρδιά μου εδώ και δύο νύχτες.Καρφωτό πάει για τρίτη. :rockon:
Τρεις μέρες μου έμειναν εξάλλου μέχρι να ανοίξει η πύλη της κόλασης.Επιστροφή-εφιάλτης! :headbang:
Μία από τις καλύτερες εποχές που έχω περάσει ποτέ εδώ.Χωρίς ζέστη με πολύ λίγους φαλάνγκ
και πολλά μα πάρα πολλά κορίτσια.Οι επιλογές διασκέδασης ατέλειωτες και κάθε νύχτα διαφορετικές.
Τώρα τελευταία μου έχει γίνει μανία ο ναργιλλές.Απόλαυση!Μαξιλάρες και κορίτσια χαμογελαστά.
Κάτι ήξερε ο Αλή Πασάς!Το ξεκινήσαμε με τον αδελφό Μπικ που μου λείπει τώρα και το συνεχίζω ακόμη.
Μου λείπει επίσης και το πιπινοξετρύπωμα με τον αρχιπιπινολάτρη.Τώρα βολεύμαι με Κογιότ. :boobies:
Ενα τέτοιο είναι και η Απεν.Αστέρι με σπάνια ομορφιά.Οταν μας χορεύει τα φλάς πέρνουν φωτιά!
Η παρέα μεγάλη και καλή.Επίτιμος καλεσμένος ο πρώην Πρόεδρος.Οταν τον δούν τα γκαρσόνια βαράνε προσοχές
και οι τρανές πέρνουν δρόμο.Ωχ μουρμουράνε πάλι αυτός!Θα έχει πει στους φίλους του πόσα χιλιόμετρα έχουμε
κάψει σκέπτονται.Χαλάστρα επίτιμε!Η παρέα έχει και τον ζογκλέρ από τη Μελβούρνη. :cool2:
Μάγος με κόλπα που διασκεδάζουν εμάς και τα κορίτσια.Χτές μπήκαμε στο νέο κόμπλεξ της WS με τα μπαράκια
και αυτή τη φορά καθήσαμε στο Q-Sea Bar όπου χόρευαν τρελά μωρά.Σε όλο το συγκρότημα ούτε τριάντα πελάτες!
Next stop Μπάκκαρα.Πιπινοκυψέλλη!Αρκεί ο μελισσουργός να ξεκινήσει νωρίς να μαζεύει το μέλι.Μετά πήγαμε
στο WS Club για χορό.Μαγαζί no smoking με φτηνά ποτά για ντίσκο.Το κέφι ανέβηκε αλλά και η λόρδα επίσης.
Χτύπησα από καροτσάκι κοτόπουλο στα κάρβουνα και ρύζι επίσης στα κάρβουνα,εξαίσια!Μετά τι καλύτερο από
ναργιλλέ με γεύση μήλου παρέα με τη "Μηλιά".Το συμβάν έλαβε χώρα στη παραλιακή βεράντα του I-Bar.Μαζί με
τον επίτιμο το ανακηρύξαμε σε νέο Ελληνικό στέκκι φίλων της Παττάγιας.Εκεί δίπλα στη θάλασσα νομίζω δεν
υπάρχει καλύτερο μέρος για τις μεταμεσονυχτικές ώρες.Εχει και κουζίνα.Για τις επόμενες ώρες το πάνω μαγαζί
κορυφαίο.Οι μουσικές και οι ρυθμοί ανεβάζουν την αδρεναλίνη.Τα κορίτσια να περιμένουν σα κοράκια τη λεία
τους και ο dj να ανεβάζει στροφές.Σκεπτόμασταν με τον επίτιμο τι καλά θα ήταν να είχαμε τον Ζαν στη θέση του.
Φαντάζεστε αφιερώσεις και σουξέ;Φαντάζεστε ακόμη μεγαλύτερο κέφι.Κατά τις πρώτες πρωινές το πρώτο γκρούπ
αναχωρεί.Αποστολή εξετελέστη.Το μωρό δεν έχει σταματήσει να χαμογελάει και να με διασκεδάζει.Στο δωμάτιο
το μικρό κογιότ πήρε τη θέση θηράματος και εγώ του κακού λύκου.Μπααα τέτοια μωρά δε τα κατασπαράζουν αλλά
τα λατρεύουν.H δεύτερη βραδιά μαζί του ήταν ακόμη πιο τρελλή.Που τις βρίσκω καμμιά φορά αναρωτιέμαι..
Ολη τη νύχτα δε σταμάτησε τις αγκαλίτσες και εκείνη να εισπράττει φιλάκια.Ω Βούδα μου πως κάνεις τα πλάσματα
σου να δίνουν τέτοια τρυφερότητα, τέτοια στοργή και τόση θυληκότητα!Πανάξια κέρδισε και απόψε μία θέση στην
ενδεκάδα.Βασική παίχτρια και στον αποψινό αγώνα.Εξω χιλιάδες κοριτσόπουλα να περιμένουν.Ε και;Σαμπως έχει
κανείς το χρόνο να πάει με όλες;Οχι!
Μεταλλάσω το κανόνα του σεξοτουρίστα:μία νύχτα μόνο  σε νέο:Περνάς καλά την κρατάς καλά.
Μην ερωτευτείς μόνο.
Ευτυχώς δεν έχω τέτοιο πρόβλημα γιατί είμαι ερωτευμένος με όλη τη Ταϊλάνδη! :smitten:
γεια σου ρε παγκ με τις ιστοριες σου.τελικα εσυ μαλλον εισαι κατοικος ταυλανδης και ελλαδα ερχεσαι για διακοπες

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
προς φίλτατο patgao!

βρήκα λύσει στο να φέρεις ελλαδα νύφη ταυλανδεζα και να μην φρικάρει μονη της ελλαδα οσο εσύ δουλεύεις!!

κανεις το εξης απλο : φέρνεις 2 ταυλανδεζες ώστε να μην βαριούνται να εχουν να πουν κατι μεταξυ τους και να μην βαριέσαι κ εσυ  :grin:

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Στη Πατταγια απο πατατα θα παμε μου φαινεται! :headbang:
Τωρα το Thaivisa μου  περναει μηνυμα.
Radioactive imported potatoes founnd !

... Δεν ξέρω για τις εισαγόμενες αλλά οι πατάτες εδώ είναι πολύ μικρές !!! ...  :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
pag χορευει ακομα αυτη στο simon 2???

Συνημμένα

• DSC_0264.jpg
    DSC_0264.jpg