Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
...και εκεί που περπατούσαμε στη WS ξαφνικά ακούμε..."Ελα παιδιά ωραία κορίτσια έχω..."
Εξω από το Baccara δύο Έλληνες κράχτες,από τους πρώτους νεομετανάστες της μετα-ΔΝΤ εποχής.Ο Αρης και ο Πάρης.
Μας έδωσαν και κουπόνι έκπτωσης.Αντε παιδιά καλές δουλειές.Τώρα στο Baccara έχουμε τα κονέ μας.ΟΕΟ! :rockon:

Συνημμένα

• Aris.jpg
    Aris.jpg
    100 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Paris.jpg
    Paris.jpg
    126,1 KB · Εμφανίσεις: 21

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
@Pagtao βλεπω,δεν σου ξεφυγε τελικα το μωρο στ'αριστερα της φωτο Headbaning! αλλα ρε συ το μαυροτσουκαλο δεξια που ηταν κρυμενο ?

Όλο μου κρυβόταν πίσω από την ΑΕΚ.....

Συνημμένα

• Mavrotsoukala.jpg
    Mavrotsoukala.jpg
    223 KB · Εμφανίσεις: 24

giomasif

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα απο Αθηνα... :headbang: :headbang: :headbang:

Δυστυχως για μενα,επεστρεψα στην χωρα με τις ξινισμενες μουρες.Το διαπιστωσα νωρις νωρις,απο το αεροπλανο που μας εφερε απο την Ντοχα...

Επανερχομαι συντομα με τις εντυπωσεις του 2ου αυτου ταξιδιου.

@Pagtao βλεπω,δεν σου ξεφυγε τελικα το μωρο στ'αριστερα της φωτο :rockon: αλλα ρε συ το μαυροτσουκαλο δεξια που ηταν κρυμενο ?  :think:

περαστικα φιλε...και εγω εχω γυρισειαπο 15 φλεβαρη και ακομα το μυαλο μου ειναι Ταιλανδη..:(

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
PATTAYA TAI:  Σαββατόβραδο

Χτές βρεθήκαμε μεγάλη παρέα στο Bristol Kafe του Central Festival.Μέλη από τις τέσσερις γωνιές
της Ελλάδος αλλά και ενας ομογενής από Μελβούρνη.
Ο χώρος πολύ καλός με θέα τη θάλασσα της Πατάγιας.Ένα μοχίτο ήταν το πιο κατάλληλο για να ξεκινήσει η
βραδιά την ώρα που τα μαγικά φώτα της πόλης άναβαν.Η μουσική χαλαρή και πάνω που η συζήτηση πήγε να στραφεί
στα του ποδοσφαίρου μας πήρα τη παρέα και κατεβήκαμε για φαγητό.
Τα μαγειρεία στο υπόγειο φτιάχνουν χιλιονόστιμα και φτηνά πιάτα.Αρκετοί λατρεύουμε τις Ταϊλανδέζικες
σούπες και τις τιμήσαμε δεόντως.Χτυπήσαμε πρωινή σούπα και μετά τις υπερωρίες στη Μαρίν.Το ρολόϊ έδειχνε
επικίνδυνα έντεκα.Ωρα για γκογκοκόριτσα.Στο μυαλό μου είχα από καιρό το 511 του Beach Club.Λίγες μέρες
πριν την είχε αιχμαλωτίσει Φαλανγκοφάλαινα.Σε λιγα λεπτά ήμουν μέσα.Για πρώτη φορά είδα τούτο το μπαρ
με τόσο κόσμο και τόσα πολλά κορίτσια.Λιγοστά τα αστέρια όμως.Φωνάζω μαμασάνγκ και της ζητάω το συγκεκριμένο
κορίτσι.Μου το στέλνει σε πέντε λεπτά.Καλή δε λέω αλλά όχι όπως τότε νόμιζα.Μούφα.Με κοιλίτσα και το άλλο
πρόβλημα είναι ότι δεν καταλάβαινε μία.Συννενόηση απάτσι.Δεν ήθελε ούτε ντίσκο να πάμε ούτε ναργιλλέ ούτε
λονγκ τάϊμ.Τη διώχνω και φεύγουμε.Επόμενος σταθμός το Shark όπου εκεί έτρεξαν τα γνωστά μικρά και
μας κάνανε αγκαλίτσες.Τα ποτάκια τους πάντως τα κέρδισαν άξια.Κάποια στιγμή ένας συναγωνιστής μου δείχνει το
83 ένα ψηλό μωρό με στήθος στητό και φατσούλα πονηρή.Το κερνάω ποτό και αμέσως του προτείνω μπαρφάϊν.
Το αστέρι δεχόταν μόνο σορτ για μία ώρα.Και μετά; Την παρατάω και πάμε όλοι μαζί στο Αλκατράζ όπου εκεί
γίνεται πραγματικό γλέντι.Πανέμορφες χορεύτριες και πολύ σέξυ.Εκτιμάνε το ποτό που τους κερνάς και κάθονται
πάρα πολύ ώρα μαζί σου. Δυστυχώς οι τιμές για μπαρφάϊν είναι εσκεμένα απαγορευτικές.Χίλια πεντακόσια!
Για να μη βγαίνουν έξω.Τα άλλα κορίτσια με τα μπλέ είναι εξίσου όμορφα και στη τιμή των οκτακοσίων.
Φύγαμε από δω και βγήκαμε για χαβαλέ στον πεζόδρομο.Η κίνηση είναι ομαλή.Δεξιά μας πανέμορφα λεηντυμπόυς.
Ενα από αυτά ξεχωρίζει.Τη ρωτάω από που είναι.Από Βιετνάμ με απαντάει.Κάτασπρο μωρό πανέμορφο και όλο
θυληκότητα. Αν ήμουν μόνος θα το έπερνα αγκαλιά.Το δήλωσα και στα συντρόφια.Μάτια τόσο όμορφα,τόσο εκφραστικά.
Αλλά και δίπλα της ένα άλλο απίστευτα όμορφο μωρό.Κώστα θα πάθεις εγκεφαλικό όταν τα δεις.Τιμές:Xίλια πεντακόσια
σόρτ τάιμ, και λίγα ήταν για την κλάση τους.
Με δυσκολία απομακρύνθηκα για να μη κολαστώ.Επόμενος στόχος η Μαρίν.Αποστολή αυτοκτονίας σε ψηλά ντεσιμπέλ.
Κόλαση.Ο επίτιμος αν και κρυβόταν μεσα σε ένα γκρούπ από γυναίκες εντοπίστηκε εύκολα από το βλέμμα μου.Με χαρά
ήπιαμε μαζί τη μπύρα μας και χορέψαμε με τα θυληκά της πιάτσας.Πιο πριν συνάντησα παλιά αγαπούλα που πέρισυ
με είχε βοηθήσει στο Μemorial Hospital.Η Μιάου είχε βάψει μαλλί είχε βάλει σιδεράκια και ήταν πιο σέξυ!
Την έκανα για άλλο πόστο, το μετάνοιωσα όμως που δε την κέρασα ένα ποτό.Αν τη δώ σήμερα θα το κάνω.Σε ένα άλλο
τραπεζάκι χτυπιόταν ένα μικρό με τη θεία της.Από της κινήσεις και το χαμόγελο κατάλαβα ότι αυτή θα ήταν η αποψινή
μου joiner.Μετά τους χορούς και τις αγκαλίτσες παρέα με του επίτιμου τα κορίτσια την κάναμε.Από Μαρίν Ντίσκο στο
Μαρίν μαγειριό.Σούπες και λαχταριστά πιάτα.Ολη η παρέα ήταν εκεί.Αφού χόρτασε και η θεία, μου είπε να προσέξω
το μικρό και έφυγε.Εκείνη δεξιά και εμείς αριστερά.Η δικιά μου φατσούλα μέτρια με παιδικό σώμα.Στο δωμάτιο ήταν
διαφορετική όμως.Μου είπε ότι έχει σπόνσορα και φοβόταν μήπως μας είδαν φίλοι του.Εκείνος έλειπε όμως.
Ο αισθησιακός της χορός πήγε χαράμι και το χαμόγελο εξαφανίστηκε.Στη θέση του σκέψεις και κατήφια.Θύμωσα αλλά δεν
το έδειξα.Της είπα μόνο "Why you not tell me before.." Την άφησα στο κρεββάτι και άναψα laptop.
Αφου είδα τα νέα αλλά και το γκολ του Τόρο ξαναπήγα στο κρεββάτι όπου η εικοσιδυάρα κοπέλα μας ψευτοκοιμώταν γυμνή
κάτω από τα σενδόνια.
Εκανα και γώ ότι κοιτούσα το κινητό μου δήθεν μέχρι που κόλλησε δίπλα μου και αφού ζήτησε συγνώμη μου είπε με
ζεστή φωνή στο αυτί μου."Ι ready now"... τι ήταν να το πει πιο καλά να κοιμώτανε...Εξω ήταν ήδη μέρα αλλά το φώς
σταματούσε καλά πίσω απο τις κουρτίνες.Επτά το πρωί.Ωρα που βρήκε να την πιάσει ερωτική κρίση! Ο σπόνσορας καλά
κάνει και επενδύει.Το κορίτσι αξίζει πραγματικά.Είναι μέσα στη πρώτη πεντάδα των ανά τη χώρα ιεροδούλων μου σε
ποιότητα και υπηρεσίες.Φυσικά μιλάμε για freelancer η οποία κοιμήθηκε μαζί μου μέχρι της δυο το μεσημέρι και δε
θα ξυπνούσαμε αν ο θείος δε βαρούσε τη πόρτα πιο πολύ από ανησυχία.Χίλια μπατ συν μερικά τιπ και χίλια ευχαριστώ.
Να είστε καλά κορίτσια της Παττάγιας.Πάντα θα υπάρχει ένα τέτοιο θηλυκό που θα σε κάνει "happy" για μία νύχτα.

Από τη βροχερή Παττάγια χαιρετισμούς,σε λίγο ξεκινάει νέα βραδιά.

ingham

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ξερω πως καποιοι θα με πουν υπερβολικο αλλα το θεμα της ραδιενεργειας της ιαπωνιας με εχει απομακρυνει απο την ιδεα να κανω καποιο ταξιδι στην thailand τοσο για την ραδιενεργεια που μπορει να υπαρχει στην ατμοσφαιρα οσο και για νερο τροφιμα κτλ.Απλα ηθελα να μοιραστω τις ανησυχιες μου.

ingham

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Α ρε φιλε f16 τιμη μου που συνομιλω μαζι σου .Απορω φιλε πως μετα απο τοσα ταξιδια σε αυτην την  ευλογημενη χωρα πως δεν πηρες την αποφαση να μεταφερθεις εκει. 

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Ξερω πως καποιοι θα με πουν υπερβολικο αλλα το θεμα της ραδιενεργειας της ιαπωνιας με εχει απομακρυνει απο την ιδεα να κανω καποιο ταξιδι στην thailand τοσο για την ραδιενεργεια που μπορει να υπαρχει στην ατμοσφαιρα οσο και για νερο τροφιμα κτλ.Απλα ηθελα να μοιραστω τις ανησυχιες μου.

παντως και εγω που ειχα ψηθει να παω κάτω, έχω αρχίσει να αμφιβάλω αν η ταιλανδη δεν έχει επηρεαστεί απο αυτό το γεγονός. επειδή γούστάρω και τα θαλασσινα και τα ψάρια δέν ξέρω αν θα μπορούσα εκεί να το βάλω στην διατροφή μου. και το μιζον θέμα είναι η ραδιενέργεια στην ατμόσφαιρα. μην πάω εκεί και μου βγεί ξηνό για ολη μου τη ζωή.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
PATTAYA TAI:  Σαββατόβραδο

Χτές βρεθήκαμε μεγάλη παρέα στο Bristol Kafe του Central Festival.Μέλη από τις τέσσερις γωνιές
της Ελλάδος αλλά και ενας ομογενής από Μελβούρνη.

Ο ομογενης απο Μελβουρνη ειναι ενας τυπος στο 190 γεροδεμενος??? εαν ναι, εγω τον ειχα βρει το 2008 κ νομιζω Θοδωρη τον ελεγαν... το παλικαρι πηγαινει 15 χρονια παταγια κ τα ξερει απ εξω

ingham

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παντως και εγω που ειχα ψηθει να παω κάτω, έχω αρχίσει να αμφιβάλω αν η ταιλανδη δεν έχει επηρεαστεί απο αυτό το γεγονός. επειδή γούστάρω και τα θαλασσινα και τα ψάρια δέν ξέρω αν θα μπορούσα εκεί να το βάλω στην διατροφή μου. και το μιζον θέμα είναι η ραδιενέργεια στην ατμόσφαιρα. μην πάω εκεί και μου βγεί ξηνό για ολη μου τη ζωή.
To θεμα ειναι πως περιμενεις ενα χρονο για να κανεις ενα ταξιδι  και ιδου  το ερωτημα :το κανεις πιστευοντας εκεινους που  λενε οτι ειναι 5000 χλμ μακρια απο την ιαπωνια οποτε δεν υπαρχει κινδυνος ή δεν το κανεις και μενεις στην μιζερια και την καταθλιψη της Ελλαδας;

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εμείς πάντως πετάμε στα ύψη.Λέτε να φταίει η ραδιενέργεια?  :think:

Πάλι πάρτυ αποψε στο ψαροχώρι :dancing:
....νεότερα αύριο :rockon:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι μακάβρια γούστα είναι πάλι αυτά ρε σεις... :headbang:

Αντε να ανέβουμε λιγάκι....
Λάκη αφιερωμένο εξαιρετικά :rockon:

Συνημμένα

• WS Club.jpg
    WS Club.jpg
    176,5 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Paokaki.jpg
    Paokaki.jpg
    151,7 KB · Εμφανίσεις: 19

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

μπορει ποτε να ειναι αληθεια????

υπάρχει μια μειωνότιτα θρήσκευετική στη Τάι που το κάνουν αυτό γιατί παίρνου έτσι τη δύναμη απο αυτόν που πεθαίνει ,ναι λοιπόν είναι αλήθεια το έχω ξανακούσει.

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
εχει κανεις ιδεα πως στελνο ενα δεμα 2-3 κιλων ταυλανδη?

συγκεκριμενα ισααν? και εαν γνωριζει και καποιος τιμες

Ας μου στειλει πριβε ευχαριστω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εχει κανεις ιδεα πως στελνο ενα δεμα 2-3 κιλων ταυλανδη?

συγκεκριμενα ισααν? και εαν γνωριζει και καποιος τιμες

Ας μου στειλει πριβε ευχαριστω
πας στο ταχυδρομειο τυπε.εστειλα εγω προσφατα στο πουκετ,μου πηραν 28 ευρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom