Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Άμα μάθετε από που να ψωνίζετε γυναίκες για γάμο δε θα το φοβάστε καθόλου... τα έχουμε πεί αυτά!!! Άλλά άμα τις ψωνίζετε από το "ψαροχώρι" και μετά τις τρέχετε στον Ρεμούνδο για χαρτιά γάμου περιμένετε τίποτα περισσότερο; :cheesy:
    :thumbsup:  καλα  εδω  εχουν  "ερωτευθει"  τη  χαβουζα  που  λεγετε  παταγια  και  τα  κοριτσια  της  "βιομηχανιας  του  σεξ"    αν  γνωριζαν  και  τη  πραγματικη  ταυλανδη  και  τις  πραγματικες  της  γυναικες,  τι  θα  παθενανε :think:    οσο  για  οτι  δεν  κανουν  για  γαμο,  ακομα  και  στα  κοριτσια  της  βιομηχανιας  εχεις  καποιες  σημαντικες  πιθανοτητες  να  συμπεριφερθει  μια  χαρα!  βεβαια  οι  περισοτερες  πιθανοτητες 2  στις  3  θα  ελεγα  ειναι  εναντιον,  για  τις  κανονικες  εργαζομενες  κοπελες    δεν  το  συζηταμε  καν  ολα  εξαρτιουνται  απ  τη  συμπεριφορα  του  ελληνα  η  φαλανγκ  ανδρα  (αν  τις  φερετε  καλα  με  εκτιμηση  δε  τις  κερατωνει)  οσο  αναφορα  το  αν  μπορουν  να  ζησουν  στην  ελλαδα    καθε  αρχη  και  δυσκολη    παντως  τα  στατιστικα  για  τις  κανονικες  και  οχι  της  βιομηχανιας  ειναι  συντριπτικα  υπερ      ευχομαι  βιον  ανθοσπαρτον  στα  παιδια  στη  θεσσαλονικη    στην  ροδο  και  στην  υπολοιπη  ελλαδα που  παντρευτικαν  ταυλανδες  γιατι  απλα  ετσι  γουσταραν   

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ετσι ειναι ρε παιδια πηγαινετε στην Ταυλανδη να περαστε υπεροχα γιατι πραγματικα ειναι μια πολυ ομορφη χωρα και αφηστε τους γαμους.Την στιγμη που η γνωριμια καλως η κακως θα ειναι με μια κοπελα επαγγελματιας αυτη μονο για χρημα θα σε δει και για τιποτα αλλο.μην φτασουμε σε γαμους παρωδιες οπως καποιοι μεγαλοευρωπαιοι 50-55 που παντρευονται 20αρες και μετα απο λιγα χρονια η κατι θα παθουν η θα εξαφανιστουν,και παιρνουν τις περιουσιες οι ταυλανδεζες.Σε καμια περιπτωση να μην τρωμε φωλα απο ταυλανδεζακια,τις παιρνουμε για ενα βραδυ,η για οσο θα ειμαστε εκει,και αυτο ηταν.μακρια απο ερωτες εκει.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπερα απο Αθηνα... :headbang: :headbang: :headbang:

Δυστυχως για μενα,επεστρεψα στην χωρα με τις ξινισμενες μουρες.Το διαπιστωσα νωρις νωρις,απο το αεροπλανο που μας εφερε απο την Ντοχα...

Επανερχομαι συντομα με τις εντυπωσεις του 2ου αυτου ταξιδιου.

@Pagtao βλεπω,δεν σου ξεφυγε τελικα το μωρο στ'αριστερα της φωτο :rockon: αλλα ρε συ το μαυροτσουκαλο δεξια που ηταν κρυμενο ?  :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλησπερα απο Αθηνα... :headbang: :headbang: :headbang:

Δυστυχως για μενα,επεστρεψα στην χωρα με τις ξινισμενες μουρες.Το διαπιστωσα νωρις νωρις,απο το αεροπλανο που μας εφερε απο την Ντοχα...

Επανερχομαι συντομα με τις εντυπωσεις του 2ου αυτου ταξιδιου.

@Pagtao βλεπω,δεν σου ξεφυγε τελικα το μωρο στ'αριστερα της φωτο :rockon: αλλα ρε συ το μαυροτσουκαλο δεξια που ηταν κρυμενο ?  :think:
Μπικου κανονισε νοεμβρη να παμε παρεα.και στειλε τις πραγματικες σου εντυπωσεις απο παταγια.ποιος ειναι καλυτερος προορισμος κατα την γνωμη σου;και δεν εννωω μονο για σεξοτουρισμο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μπικου κανονισε νοεμβρη να παμε παρεα.και στειλε τις πραγματικες σου εντυπωσεις απο παταγια.ποιος ειναι καλυτερος προορισμος κατα την γνωμη σου;και δεν εννωω μονο για σεξοτουρισμο.
πας και με τετοιες αλητη... σε ηξερα για παιδι του θεου...  :birdman: :birdman:

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
οντος  ινε γεματο ..., ..........σου λεο πος 1000% καλιτερι ι ταυλανδεζα...
ειναι δυνατον τοσο βαρβαρος βιασμός της ελληνικής γλώσσας; η αποψη για τις ταυλανδεζες σε μάρανε... μηπως εισαι καποιος από τους μαυρους εκει που εχουν ξεμεινει στο Φαληρακι και την βγαζουν συνεχεια στον ποδαρατο και αποφασισες να μας συντροφεψεις στο Φορουμ; διοτι οι Αλβανοι στην Ροδο μια χαρα ελληνικα μιλανε.... Πλάκα κάνω...
Καλο θα ηταν αγορι μου, να γραφεις τα κειμενα σου σε word με ορθογράφο και μετα να τα κανεις cut and paste εδω, έτσι κάνω και εγώ.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Aπο τα 3 μερη που εχω επισκευτει εως τωρα,Βκκ,Πουκετ,Παταγια, ο καλυτερος προορισμος ειναι η Bangkok,παντα κατα την προσωπικη μου αποψη.
Το μονο που δεν διαθετει η πρωτευουσα ειναι η θαλασσα...  Κατα τ'αλλα προσφερει τα παντα.
Απο την σεξουαλικου περιεχομενου αποψη,πιστευω οτι ειναι ο απολυτος προορισμος.Πανεμορφες γυναικες παντου...
Αρχιζοντας απο τις γνωστες "πιατσες",Νανα,Καουμποι,Πατπονγκ και καταληγοντας στα κλαμπ και τα μπαρ,ευκολα θα βρει κανεις ποιοτικα μωρα.
Η Βαngkok δεν ειναι μονο αυτα ομως,ειναι και τα πιο "ψαγμενα" μερη στα οποια καποιοι φιλοι που ζουν εκει & οχι μονο, εχουν αναφερθει κατα το παρελθον.
Αναφερομαι σε στεκια που πανε ως επι το πλειστον, Ταιλανδοι και χρειαζεται καποια "βοηθεια" απο γνωστες του ειδους για να τα ξετρυπωσεις...
Σ' ενα τετοιο βρεθηκα & εγω,μονος φαλανγκ αναμεσα σε καμια χιλαδα Ταιλανδους/ζες... στην περιοχη seacon square, στο Ζ club με ζωντανη μουσικη και περιτριγυρισμενος απο πανεμορφα "καθημερινα" κοριτσια...
Για τους "τσαχπινηδες" & τους εχοντες υπομονη,τα εμπορικα κεντρα ειναι "λυρα εκατο".Με ευγενεια και καλη διαθεση γνωριζεις ομορφα κοριτσοπουλα περαν του hardcore σεξοτουρισμου,για ωραια γουστα με αισθημα...

Φυσιολατρικα η Βκκ και τα περιχωρα,ειναι ανεξαντλητη. Ενδεικτικα αναφερω: Αγιουταγια,Κατσαναμπουρι,Grand Palace,chao praya(ποταμι),διαφορους Βουδιστικους ναους,Dusit zoo,φαρμα κροκοδειλων κλπ,κλπ...

Η Βκκ θελει χρονο,χρημα και υπομονη αλλα αξιζει ποιοτικα τον οποιο "κοπο"

Αυτα τα λιγα προς το παρον, πολυ συνοπτικα...
Για Παταγια κλπ θα γραψω εντυπωσεις αλλη φορα.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
φιλε Μπικου οι τιμες ειναι οπως παταγια στη Μπανκοκ??

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
φιλε Μπικου οι τιμες ειναι οπως παταγια στη Μπανκοκ??
Φιλε μου η Βκκ ειναι ακριβουτσικη σε σχεση με την Παταγια.
Πχ. ενα αξιοπρεπες ξεν/χειο στην Σουκουμβιτ κοστιζει απο 1500 μπατ και πανω τωρα που ειναι high season.Ενα γευμα σε Τhai εστιατοριο γυρω στα 300 μπατ (στα εμπορικα τρως με 150,200 πλουσιο ποιοτικο φαγητο,συμφερει),τα κλαμπ εχουν "εισοδο" αναλογα με την μερα που θα πας,πχ η klimax μια μερα που πηγα ειχε 400 μπατ,ενω ενας φιλος πληρωσε 1200 !!! εισοδο, στο Q bar μια μερα που ειχε καποιο παρτυ...  

Τα κοριτσια απο agogo 2000-3000 short (αναλογα ομορφιας) + barfine 600...
Στα 1500-2000 οι απλες freelancers απο μπαρ-κλαμπ, για καποια αστερακια δεν τολμαω να πω,δεν ξερω...
Στα 1000 για σορτ κατι κουκλιτσες  :rockon:μπροστα απο το Νανα hotel...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ειναι δυνατον τοσο βαρβαρος βιασμός της ελληνικής γλώσσας; η αποψη για τις ταυλανδεζες σε μάρανε... μηπως εισαι καποιος από τους μαυρους εκει που εχουν ξεμεινει στο Φαληρακι και την βγαζουν συνεχεια στον ποδαρατο και αποφασισες να μας συντροφεψεις στο Φορουμ; διοτι οι Αλβανοι στην Ροδο μια χαρα ελληνικα μιλανε.... Πλάκα κάνω...
Καλο θα ηταν αγορι μου, να γραφεις τα κειμενα σου σε word με ορθογράφο και μετα να τα κανεις cut and paste εδω, έτσι κάνω και εγώ.
μη του βαζεις δυσκολα τωρα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μπικου με εψησες,τον νοεμβρη θα περασω 2 βδομαδουλες μπανγκοκ και 2 σαμουι.

soi 99

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εχοντας εις γνωση τις πολυετης παρουσιες του στη πολη της Παταγιας και οχι μονον, εμεις που
ζουμε εδω και εσεις που ζειτε εκει πανω και φυσικα του απερχομενου...
ανακηρυσσομε τον αγαπητο φιλο Pagtao ΠΡΟΕΔΡΟ των απανταχου ταυλανδοπληκτων και του ευχομαστε
να τον βλεπομε ανελλιπως καθε χρονο στη αγαπημενη μας Παταγια.
Σημ. το συμβαν ελαβεν χωρα κατα τις πρωτες πρωινες ωρες στη Marine σε μια πολυ φορτισμενη ατμοσφαιρα υπο την παρουσια πολλων εκλεκτων φιλων.
:thumbsup:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ειπε ο Μπικου για φαγητο και μου ανοιξε η ορεξη!!
Ενα πραγματικα εξαιρετικο Ιταλικο εστιατοριο,βρισκεται στο soi 8.Λεγεται "Via Vai" και ειναι αριστερα οπως ανεβαινουμε στριβωντας απο Σουκουμβιτ στα 150 μετρα.
Η μακαροναδα με θαλασσινα που πηρα,ηταν η κορυφαια που εχω φαει στη ζωη μου.Ο διακοσμος,η ατμοσφαιρα και το service εξαιρετικα.
Εγω πηγα κατα τυχη,αλλα διαβασα μετα στο ιντερνετ οτι ειναι γνωστο στεκι των καλοφαγαδων της Μπανγκοκ και απο τα κορυφαια Ιταλικα εστιατορια της πρωτευουσας.
Τιμες λογικες για αυτο που προσφερει.Ειμασταν 2 ατομα και πηραμε μια σαλατα,2 μακαροναδες και νερο,1000 μπατ...Δηλαδη 500 μπατ το ατομο-12 ευρω περιπου...Στην Ελλαδα σε ενα αντιστοιχο εστιατοριο,θα ηθελες τουλαχιστον τα τριπλα...
Συμφερει βεβαια να πας μεσημερι που με 200-250 μπατ παιρνεις ενα κυριως πιατο και δωρεαν salad bar,οσο γουσταρεις...Στερνη μου γνωση να σ'ειχα πρωτα...Στο επομενο ταξιδι,εκει θα με βρισκετε τα μεσημερια... :grin:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μην αμησυχείτε ο "επίτιμος" ζει και βασιλεύει.Θα τον δεις σε ανύποπτο χρόνο ανάμεσα σε αγκαλιές κοριτσιών.
Για αυτό είναι "εξαφανισμένος".Όσο για τη Προεδρία, μεταβιβάζω το αξίωμα στο Λάκη τιμής ένεκεν.Εγώ ήδη έχω ξεπεράσει
δεκαετία επισκέψεων στο αγαπημένο αλλά παρεξηγημένο ψαροχώρι μου.Ο απόλυτος προορισμός.
Ατέλειωτο γλέντι μιλάμε  :rockon:

Bik brother welcome back!Σύντομα θα σε ακολουθήσω και μαζί ξεκινάμε αντίστροφη μέτρηση.
Keep cool and take it easy with my fish-village  :2funny:

Χτές είδαμε στην WS δύο απίστευτα κατόης-μοντέλα :s&m_2:
Νεώτερα από το ανατολικό μέτωπο μετά τους καφέδες
Αντε γεια από τη συννεφιασμένη Πατάγια μας  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom