Μπικου κανονισε νοεμβρη να παμε παρεα.και στειλε τις πραγματικες σου εντυπωσεις απο παταγια.ποιος ειναι καλυτερος προορισμος κατα την γνωμη σου;και δεν εννωω μονο για σεξοτουρισμο.
Aπο τα 3 μερη που εχω επισκευτει εως τωρα,Βκκ,Πουκετ,Παταγια, ο καλυτερος προορισμος ειναι η Bangkok,παντα κατα την προσωπικη μου αποψη.
Το μονο που δεν διαθετει η πρωτευουσα ειναι η θαλασσα... Κατα τ'αλλα προσφερει τα παντα.
Απο την
σεξουαλικου περιεχομενου αποψη,πιστευω οτι ειναι ο απολυτος προορισμος.Πανεμορφες γυναικες παντου...
Αρχιζοντας απο τις γνωστες "πιατσες",Νανα,Καουμποι,Πατπονγκ και καταληγοντας στα κλαμπ και τα μπαρ,ευκολα θα βρει κανεις ποιοτικα μωρα.
Η Βαngkok δεν ειναι μονο αυτα ομως,ειναι και τα πιο "ψαγμενα" μερη στα οποια καποιοι φιλοι που ζουν εκει & οχι μονο, εχουν αναφερθει κατα το παρελθον.
Αναφερομαι σε στεκια που πανε ως επι το πλειστον, Ταιλανδοι και χρειαζεται καποια "βοηθεια" απο γνωστες του ειδους για να τα ξετρυπωσεις...
Σ' ενα τετοιο βρεθηκα & εγω,μονος φαλανγκ αναμεσα σε καμια χιλαδα Ταιλανδους/ζες... στην περιοχη seacon square, στο Ζ club με ζωντανη μουσικη και περιτριγυρισμενος απο πανεμορφα "καθημερινα" κοριτσια...
Για τους "τσαχπινηδες" & τους εχοντες υπομονη,τα εμπορικα κεντρα ειναι "λυρα εκατο".Με ευγενεια και καλη διαθεση γνωριζεις ομορφα κοριτσοπουλα περαν του hardcore σεξοτουρισμου,για ωραια γουστα με αισθημα...
Φυσιολατρικα η Βκκ και τα περιχωρα,ειναι ανεξαντλητη. Ενδεικτικα αναφερω: Αγιουταγια,Κατσαναμπουρι,Grand Palace,chao praya(ποταμι),διαφορους Βουδιστικους ναους,Dusit zoo,φαρμα κροκοδειλων κλπ,κλπ...
Η Βκκ θελει χρονο,χρημα και υπομονη αλλα αξιζει ποιοτικα τον οποιο "κοπο"
Αυτα τα λιγα προς το παρον, πολυ συνοπτικα...
Για Παταγια κλπ θα γραψω εντυπωσεις αλλη φορα.