Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
χμ...θελει πολυ κουβεντα και σκεψει αυτο!!!!!1
[/κουβεντα και σκεψη για το πως περναμε εμεις οι παντρεμενοι με ταιλανδεζες?????αμα δεν κσερουμε εμεις πιος ξερει? εχεις που κανετε θεωριτικες κουβεντες?

Επισκέπτης
χμ...θελει πολυ κουβεντα και σκεψει αυτο!!!!!1
[/κουβεντα και σκεψη για το πως περναμε εμεις οι παντρεμενοι με ταιλανδεζες?????αμα δεν κσερουμε εμεις πιος ξερει? εχεις που κανετε θεωριτικες κουβεντες?
Και επειδη περνας καλα εσυ με την Ταυλανδεζα σου!!!πρεπει οπωσδηποτε να περασουν και οι αλλοι??

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδες,
Θα ηθελα σας παρακαλω αν γνωριζει καποιος να μας πει πληροφοριες για Κραμπι ....
Ειμαι Παταγια τωρα και σκεφτομαι να παω εκει και να καθησω και για το σον-καν (ταυλανδεζικη πρωτοχρονια) ..... 13-15 Απριλιου ....

Μου ειναι δυσκολο να διαβασω το φορουμ απο την αρχη τωρα.... Αν γνωριζει καποιος πληροφοριες για Κραμπι - Κο-σαμουι και ξενοδοχεια, ας ποσταρει καποια λινκ, ή ας μου στειλει καποιο PM ....

Ευχαριστώ!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Καλησπερα παιδες,
Θα ηθελα σας παρακαλω αν γνωριζει καποιος να μας πει πληροφοριες για Κραμπι ....
Ειμαι Παταγια τωρα και σκεφτομαι να παω εκει και να καθησω και για το σον-καν (ταυλανδεζικη πρωτοχρονια) .....

Μου ειναι δυσκολο να διαβασω το φορουμ απο την αρχη τωρα.... Αν γνωριζει καποιος πληροφοριες για Κραμπι - Κο-σαμουι και ξενοδοχεια, ας ποσταρει καποια λινκ, ή ας μου στειλει καποιο PM ....

Ευχαριστώ!
Αν πας με γκομενα στο Κραμπι (Ao Nang beach),ειναι ΟΚ...
Ωραιες παραλιες και πολλες εκδρομες γυρω γυρω....
Αν πας για τσιλιμπουρδισμα..ΑΣΤΟ...ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ...Ειναι ζητημα αν "δουλευουν" καμμια 30αρια-40αρια γκομενες σε ολη τη περιοχη...Κια η καλυτερη,ειναι η χειροτερη της Πατταγια...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Dimitlaki που χάθηκες ρε σειρά
Οι παραθέσεις ασχημένουν τη σελίδα  :headbang: να τις αποφεύγετε, δοκίμασε παπάκι+μέλος ( @pagtao )

Tώρα ο γάμος με Ταιλανδέζα είναι ρίσκο που θα το αποφύγω παρά την εντολή της καρδιάς μου.

Next Mission:Attack to the Fish-village  :rockon:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΟΥΝΤΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Το απογευματάκι πέρασε χαλαρά στη πισίνα του Σεντάρα χοτέλ.Αυτό το παλιό ιστορικό ξενοδοχείο είναι
στο κέντρο της πόλης αλλά καθαρό και ήσυχο.Τριγύρω του εμπορικά, μπαράκια και ντίσκο.
Το κορίτσι πήρε απoγευματινή άδεια και θα την έβλεπα πιο βράδυ.Ευκαιρία για αναγνώριση περιοχής.
Αφού έριξα τη κλασική σιέστα και στάνιαρα με ένα καφέ πήρα τους δρόμους για εξερεύνηση.Λίγο πιο κάτω
από το ξενοδοχείο είναι η ντίσκο που χτες όταν έκλεινε εβγαιναν εκατοντάδες πιπίνια.Στο τέλος του
δρόμου στρίβω δεξιά και μετά πάλι δεξιά.Δρόμος με πολλά αλλά ήσυχα μπαράκια.Εκει είναι και ο ξενώνας Irish
Clock με φτηνά καθαρά δωμάτια πάνω από τα μπαρ.Τα κορίτσια λιγοστά αλλά εκλεκτά.
Μετά την αναγνώριση κάνω όπισθεν και στο τέλος του δρόμου πάω δεξιά.Κολλητά τρία μπαρ.Κάθομαι σε αυτό που είναι
τα πιο πολά κορίτσια. Κυκλοφορούν κάποιοι φαλάνγκ αλλά είναι διαφορετικοί από αυτούς του νότου.
Κάποιας ηλικίας μεν αλλά διαφορετικοί.
Οι ρυθμοί στη πόλη είναι χαλαροί.Το ίδιο και τα κορίτσια.Χωρίς πίεση και με άψογο σέρβις όπως πριν
δεκαετίες. Αμέσως ήρθε δίπλα μου αυτή που κάρφωνα στα μάτια.Μια ψηλή και όμορφη εικοσιοκτάρα.Αδύνατη και
άστηθη.Το ρολόι μου έδειχνε ακόμη εννιά.Είχα ακόμη μιά ώρα άδεια.Σκέψεις πονηρές έκανα, δε λέω, αλλά μου
πέρασαν.Το κορίτσι του μπαρ πάντως με κέρδισε.Ολη την ώρα ήταν αγκαλιά.Φυσικά μαζεύτηκαν και άλλες τρείς.
Ο μόνος πελάτης ήμουνα.Τις κέρασα από ένα ποτό και τη "δικιά μου" την Ον ακόμη ένα.Μετά από λίγο
εμφανίστηκε συνταξιούχος ευρωπαίος. Κάθησε παραδίπλα και αφέθηκε στο μασάζ μιας κοπελίτσας.Σκεπτόμουν τον
εαυτό μου μετά από κάποια χρόνια.Εδώ αραχτός και ξένοιαστος.Το τέλειο μέρος για ήσυχο φινάλε.Δε λέω θα
γίνεται και πέρασμα από Ψαροχώρι,Πουκέτ κλπ. Εδώ όμως η ζωή είναι πολύ πολύ πιο φτηνή.
Αφού πέρασε η ώρα πήγα πιό κάτω που είναι ένα κόμπλεξ με πολλες μπυραρίες και κάποια νωχελικά "hallo welcome"
Οι φαλάνγκ λιγοστοί.Εδώ χαιρετάμε ο ένας τον άλλο. Είναι σαν τη Κυριακή στο χωριό.
Κάθησα σε ένα που έπαιζαν μπιλιάρδο δύο νεαρές.Δεν τις κέρασα γιατί η ώρα περνούσε και θα ερχόταν η μικρή
μου. Πάνω στην ώρα...ντριιιιινν το τηλέφωνο."Darling papa like see you come home"!!! Τι να κάνω, παίρνω
τουκ-τουκ και με πάει στο πάνω μαχαλά.
Στο δρόμο περίμενε η μια και μοναδική.Με παίρνει από το χέρι και με παραδίνει στον γέρο της.Ο oποίος βέβαια
είναι πιο μικρός μου!Ο πεθεράκος είχε έτοιμο ποτήρι με ουίσκυ και παγάκια.Ευτυχώς που δε μιλάω τη γλώσσα
του γιατί με πήρε μονότερμα.Με ζάλισε ο αθεόφοβος.Μου έδειχνε με καμάρι το νέο του σπίτι που ο ίδιος
έφτειαξε. Πολυτεχνίτης!Στο σαλονάκι είχαν μίνι καραόκε.Την έχουν δει τραγουδιάρηδες όλοι τους τελικά.
Η δικιά μου πήρε τα μικρόφωνα και μας κελάηδησε πέντε τραγουδάκια για ζέσταμα.Το ποτήρι μου ξαναγέμισε
επικίνδυνα. Ο πεθερός νεροφίδα.Η πεθερά την έκανε για χαρτάκι και τα άλλα κορίτσια φύγαν στις παρέες.Υπάρχει
και κουνιάδος. Δεκαπεντάχρονο πανέμορφο παληκάρι που θα κάψει καρδιές.Απέξω μας περίμενε συγγενικό τούκτουκ.
Μαζί μας ήρθαν και μια θεία της τριαντάρα με τον οδηγό άντρα της.Πήγαμε σε ένα μπαράκι που λεγόταν
Tono's Bar ολοκαίνουριο και γεμάτο με ξεχωριστά κορίτσια.Και τα αγόρια ήταν τύποι όμως.Το Ουντόν σκίζει τελικά.
Οι κορασίδες είχαν ματάκια πού έπαιζαν με τους ρυθμούς της μουσικής αλλά και με τους νεοφερμένους φαλάνγκ.
Μετά από λίγο το φιλικό ζευγάρι έφυγε και επιτέλους έμεινα μόνος μου με το κορίτσι της καρδιάς μου.
Της είχα τάξει ντίσκο.Εκείνη που είναι κοντά στο ξενοδοχείο μου και λέγεται "ηλιοβασιλέματα" σε ελεύθερη
μετάφραση. Η είσοδος μόνο άνω των είκοσι, το δε κλαμπ είναι "no smoking" Παρόλα αυτά γεμάτο.Να τα βλέπετε οι
καπνιστές.Μέσα τεράστιο.Παλιό μαγαζί με καρέκλες και τραπεζάκια όπως ήταν οι δικές μας ντίσκο πριν πολλά
χρόνια.Στο βάθος μεγάλη υπερυψωμένη σκηνή με ζωντανή μουσική.Τρεις πανέμορφες τραγουδιάρες με σορτσάκια ήταν
όλα τα λεφτά. Αλλα και οι μουσικοί ήταν τυπάδες.Η δε μουσική που έπαιζαν καμμιά σχέση με αυτή των τουριστικών
κέντρων.Ταιλανδικά τραγούδια φυσικά, αλλά με ποιότητα ήχου και παρουσίασης.Η δικιά μου έχει τρελλαθεί από τη
χαρά της. Συνέχεια με φιλάει και με ευχαριστεί.Ο τραγουδιστής πρέπει να ήταν διάσημος.Ηταν και ψιλοφτειγμένη,
τραγουδούσε και χόρευε.Εγώ γεμάτος καμάρι αλλά και στεναχώρια που θα τη χάσω για πολύ καιρό.Εν τω μεταξύ έχει
βάλει Ισανιώτικα τραγούδια και γίνεται χαμός στην αίθουσα.Κάτι σαν κλαρίνα ή τσιφτεντέλια.Αφού και εμένα με
συνεπήραν στο ρυθμό και με πέταξαν ψηλά. Πως να μη νοιώσεις νέος ξανά με τέτοιο κέφι και τόσες νεράϊδες γύρω σου.
Αν και δεν είχα μάτια για άλλα κορίτσια είδα πολλά και πανέμορφα.Επίσης είδα κάποιους φαλάνγκ όχι τουρίστες.
Έδειχναν μια αρχοντιά και κάποιο στυλ.Αρκετοί πενηντάρηδες και βάλε.Το κορίτσι χόρευε τόσο μαγικά που έκλεισα
τα μάτια μου να μη ζαλιστώ.Ευτυχώς πείνασε και κάθησε να παραγγείλει.Αφού τσέκαρα το πορτοφόλι μου της έδωσα
το ΟΚ.Οι Ταϊλανδέζες αν πεινάνε είναι  του φόβου.Μου παρήγειλε το αηδόνι ένα τουκτουκ φαγητά.Οχι ότι με χάλασαν.
Χιλιονόστιμες τοπικές σπεσιαλιτέ.Δεν έμεινε τίποτα!Πήρε και δυνάμεις με Σομ Ταμ για τις μεταμεσονυχτικές.
Κατά τις δύο και πριν κλείσει το μαγαζί την κάναμε για την αετοφωλιά μου.Απόψε της έδειξα και το δώρο της.
Μεταξένια μαύρα εσώρουχα με ζαρτιέρες. Ασορτί γοβάκι μαύρο στιλέτο.Τα πήρε και τα κοιτούσε όλο χαρά.Ετρεξε στο
μπάνιο αλλά δεν τα φόρεσε.Μού ήρθε πίσω με την πετσέτα.Δε της θύμωσα."Up to you" της λέω και πήγα στο μπάνιο με
πονηρό χαμόγελο στα χείλη.Οταν Βγήκα ήταν πάνω στο κρεβάτι ντυμένη με τα νέα της δώρα.Η συνέχεια ακατάλληλη για
ανηλίκους και καρδιακούς.Το μποτάκι ήταν στενό δυστυχώς.Το κορίτσι Mis Udon ήταν ακόμη μία φορά εκρηκτική.
Ερωτική και πλανεύτρα.Αισθησιακή και γλυκύτατη.Της έκανα ακόμη μία φορά πρόταση γάμου και μου είπε του χρόνου
σούα.Τι κι αν δε συμβεί...Μια νύχτα μόνο μου φτάνει...One night with you..αρκετή για να καταλάβω γιατί ήρθα σε
τούτο τον κόσμο.Η απόλυτη ευτυχία!    

Επισκέπτης
Akis30 που χαθηκες?συμφωνεις με ολα αυτα για το Ισαν?

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
@pagtao
ΑΜΑ δεν σπασεις αυγα, δεν κανεις ομελετα... το θεμα ειναι να τρωγετε....

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... pipin με έφτιαξες !!! ...  ;) ... Ο musician έγραψε το προηγούμενο μήνυμα με το δικό μου nick από το δωμάτιό μου ... Για χαλάρωμα θα κατέβουμε και οι 4 εννοείται ...  :grin: ... Για αρχή 2 μέρες και μετά όσο πάει ... Phuket έχουμε δίπλα, οπότε είμαστε ΟΚ ...  :dancing: ... Και μόνο που διάβασα ότι είναι καλύτερα από Κoh Chang μου φτάνει, γιατί στο ελεφαντονήσι γούσταρα πολύ πέρυσι ...  :rockon: ... Πως θα περάσουν άλλες 22 μέρες, με λυπάμαι ...  :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Να πατε και την εκδρομη στα 4 islands...και για μπανακι στη railay beach...
Ολα αυτα βεβαια μενοντας στη παραλια Αο Νανγκ που ειναι το πιο τουριστικο μερος του Κραμπι..

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
pagtao κανονισε την πορεια σου...fuck and go λεμε.εκτος αν θελεις πλεον να βρεις μια να αραξεις οποτε εκει προσεχε καλα την επιλογη σου.τα λεμε απο κοντα οταν γυρισεις.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
pagtao κανονισε την πορεια σου...
Μην αγχώνεσαι έχει πολλά κορίτσια και αγοροκόριτσα να γράψει το κοντέρ πριν τη τελική πτώση  :2funny:

ΑΜΑ δεν σπασεις αυγα, δεν κανεις ομελετα... το θεμα ειναι να τρωγετε....
Ρε Δημητράκι πάλι με κώδικες Νταβίντσι μιλάς.Γεια σένιαρε το να το καταλάβω.Παντρεμένος άνθρωπος όμως τι σεργιανίζεις
στα μπουρδέλλα; :think:    Up to you...

Κατά τα άλλα είμαι πίσω στο ψαροχώρι
. :rockon: :rockon:

To Udon και το κορίτσι είναι παρελθόν πια.(για φέτος τουλάχιστον) Ερωτευτήκαμε, μαλώσαμε,αγαπήσαμε,
ξανατσακωθήκαμε, κλάψαμε και πάλι αγαπήσαμε.Η αποστολή στο Βορρά εξετελέσθη.Της είπα κατεβαίνω πρωτεύουσα για "δουλειές" αλλά περιμένει να την κατεβάσω στη Μπανγκόκ τις τελευταίες δύο μέρες.Θα βρω άλλη δικαιολογία πάλι.Μαζί της δεν κάνω για πολύ αλλά ούτε και μακρυά της. :headbang:

Η νέα αποστολή ξεκινάει στη Παττάγια.Επέστρεψα στο τόπο του εγκλήματος.Τότε είχα αφήσει κάποιες εκκρεμότητες.
Το 511 και τις μικρές στις τζαμαρίες.Εχω και παρέα το θείο από την Αυστραλία που μόλις αφήχθη.Ενας τύπος κεφάτος,
χορευταράς και με ταλέντο στα μαγικά κόλπα.Τα κορίτσια θα τρελλαθούν.

Από τη συννεφιασμένη Παττάγια καλημέρες και το πουλί είναι πάλι ελεύθερο!

ingham

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως βρισκεστε λιγακι  κοντα στη ραδιενεργια της ιαπωνιας?Μαλλον εσπασε ο τριτος αντιδραστηρας οι ειδησεις μιλησαν για νεο τσερνομπιλ

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
  :2funny:  ο  αλλος  απο  κατω  στα  σχολια  βριζει :2funny:  that  fat  white  bitch  :2funny:  εφαγε  χοντρο  ξενερωμα :2funny:

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μηπως βρισκεστε λιγακι  κοντα στη ραδιενεργια της ιαπωνιας?Μαλλον εσπασε ο τριτος αντιδραστηρας οι ειδησεις μιλησαν για νεο τσερνομπιλ
  αραξε    μεγαλε,  ξερεις  τη  αποσταση  εχει  η  ιαπωνια  απ  τη  ταυλανδη???  και  ο  αερας  αυτη  τη  περιοδο  διωχνει  το  νεφος  στον  ειρηνικο    πιο  πολυ  κινδυνεουν  οι  υπα  (που  δεν  κινδυνεουν)  μη  διαβαζεις  ελληνικα  ειδησιογραφικα    μπλογκς            κακοποιουν  την  αληθεια  χειροτερα  απο  τα  ελληνικα  καναλια  καταντησαν      cnn  καλυτερα  και  bbc

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
    παρεπιπτωντος  η  nok  air  ειναι  η    εταιρεια    που  χρησιμοποιω      παντα  αψογη  και  χωρις  καθυστερησεις  ειναι  θυγατρικη  της  ται αιργουεις  αλλωστε  και  δεν  σου  λενε  και  τιποτα  αν  εχεις  παραπανω  βαρος    (σε  αντιθεση  με  αιρ  ασια  που  τσεκουρωνει)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
τι εγεινε ρε παιδια ακουστικε κατι για σεισμο αρκετα μεγαλο

ingham

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
   αραξε    μεγαλε,  ξερεις  τη  αποσταση   εχει  η  ιαπωνια   απ  τη   ταυλανδη???   και  ο  αερας   αυτη  τη  περιοδο  διωχνει  το  νεφος  στον  ειρηνικο    πιο   πολυ   κινδυνεουν  οι  υπα  (που  δεν  κινδυνεουν)   μη   διαβαζεις   ελληνικα   ειδησιογραφικα    μπλογκς            κακοποιουν  την  αληθεια   χειροτερα   απο  τα   ελληνικα  καναλια   καταντησαν       cnn  καλυτερα   και   bbc

Αν δεις χαρτες στους οποιους δειχνει πως ειχε εξαπλωθει η ραδιενεργεια τοτε στο τσερνομπιλ θα καταλαβεις οτι τιποτα δεν ειναι τοσο μακρια. (φιλικα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom