Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παντως φετος απο Δεκεμβριο μεχρι μεσα φεβρουαριου στην Pattaya η κατασταση ηταν απελπισια...οχι μονο 3000-4000 χιλ.αλλα δεν εβρισκες και γκομενες γιατι ολες ηταν φορτωμενες
Εγώ πάντως από 30 Γενάρη μέχρι 20 Φλεβάρη μια χαρά φόρτωνα free lancers από παραλιακή. Χιλιάρικο το long και πεντακόσια το short.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα του να φορτωνεις freelancers,εχουν αναφερθει πολλες φορες στο φορουμ.
Μεγαλα παιδια ειμαστε και ο καθενας ειναι υπευθυνος των επιλογων και των πραξεων του.
Απο την αλλη,ειναι γνωστο πως οι τιμες διαμορφωνονται βαση προσφορας και ζητησης.
Σε καθε περιπτωση,πρεπει πριν σου κανουν τη προσφορα,να τους δειξεις με καποιο τροπο οτι δεν εισαι ουτε "στραβαδι",ουτε κανα κοροιδο...Οτι ξερεις "τι παιζει" στη πιατσα...
Υπο αυτο το πρισμα,ακους τη "προσφορα" τους και ειτε την αποδεχεσαι,ειτε τη κανεις με ελαφρα πηδηματακια στην επομενη...
Παντως,οι Ταυλανδεζες ΔΕΝ ειναι χαζες...ΞΕΡΟΥΝ η καθε μια "τι ψαρια πιανει" και ποσο πρεπει να κοστολογησει τον εαυτο της,αναλογα με το ποσο "μετραει" συμφωνα με τον ανταγωνισμο που εχει να αντιμετωπισει.
Συγκεκριμενα,ενα τρομερο πιπινακι που φορτωσα απο a go go το προτελευταιο βραδυ,μου ειπε πως τον Ιανουαριο ειχε κανει το ρεκορ της...44 barfine σε ενα μηνα (44 επι 2000 μπατ=88.000 μπατ χωρις τα τιπ)..Οταν πολλες απο το a go go που δουλευε,με δυσκολια συμπληρωνανε το minimum των 5 barfine που τους ζητουσε το μαγαζι..
Τωρα πειτε μου εσεις...Δεν ειναι λογικο,να εχουν παρει τα μυαλα του αερα,με τοση ζητηση που εχει?
Η μηπως εχετε την εντυπωση πως το συγκεκριμενο πιπινι,θα εφευγε απο το a go go για να παει στη beach road η στο Insomnia για να φορτωνεται με 500 η 1000 μπατ?
Και για ποιο λογο να κανει long time,η ακομα περισσοτερο να καθεται με το "πελατη" μεχρι την αλλη μερα το απογευμα,οταν καθε μερα μεχρι τις 3-4 το πρωι εχει βγαλει οσα βγαζει μια freelancer σε μια βδομαδα??
Ας ειμαστε λοιπον λογικοι κι ας μη βλεπουμε τα πραγματα μονοπλευρα,μονο υπο το πρισμα του "πελατη"...Μπειτε για μια στιγμη στη θεση της γκομενας και προσπαθηστε να δειτε τα πραγματα απο τη δικη της πλευρα...
Ειτε το θελουμε λοιπον ειτε οχι,ΔΥΣΤΥΧΩΣ η κατασταση εχει ξεφυγει...
Ακομα και αν ολοι εμεις "αντιστεκομαστε" και οταν ακουμε για 2χιλιαρα,3χιλιαρα,4χιλιαρα (και παραπανω) φευγουμε τρεχοντας,για αρκετα πιπινια θα υπαρχει μια ουρα απο φαλανγκ απο πισω,που ΚΑΠΟΙΟΣ θα τους τα δωσει...Γιατι αν δεν τους τα εδινε κανενας,ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ. ;)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
τα gogo girls ειναι περισσοτερο επαγγελματιες και φευγουν πρωι πρωι, ενω οι freelancers μπορουν να κατσουν ολη μερα.

γι'αυτο gogo girls για short και freelancers για long!!!

εγω συνηθως αυτο κανω. παιρνω κατα τις 10 ενα gogo girl για short time και βγαινω παλι εξω μεχρι το πρωι και φορτωνω freelancer!!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ευστοχος ο πιπι, οπως παντα δηλαδη.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παντως να πω την αληθεια αυτο που λεει ο Μπικ(εννοω για 2000-3000 για Freelanchers και οτι συζητουσαν για λεφτα  μετα την γνωριμια,Εμενα δεν μου ετυχε ποτε!!!)

Το τριχίλιαρο λεβέντες το ζήτησε από μένα ένα απίστευτο κατόι στην WS και όχι free lancer.Η παραπληροφόρηση σκίζει :headbang:
Μιλάμε για κουκλάρα τραβέλλι η οποία όταν της είπα μετά τις τρεις έπεσε στα δύο.Και με ένα δηλαδή το έπαιρνες.Κώστα ακούς?Δουλειά δεν είχε πλάκα μας έκανε, μη το δένετε.Επαναλαμβάνω τραβέλι ήταν.  :s&m_2:

Πατταγια ειναι νομος(για Freelancher)=500 baht short time,1000 long time!!!ΤΕΛΟΣ!!!ΑΝτε βαρια 1500 αν σου αρεσει πολυ η σου βγαλει γουστα!!!

Λάκη μυαλό ελπίζω να έβαλες τώρα και να μην ασχοληθείς πια με freelancer του δρόμου.Ακρως επικίνδυνες :headbang:
Κατάλαβες νομίζω. Πάνω από όλα εμείς και η υγεία μας.

Επισκέπτης
Λάκη μυαλό ελπίζω να έβαλες τώρα και να μην ασχοληθείς πια με freelancer του δρόμου.Ακρως επικίνδυνες :headbang:
Γιατί είναι πιο επικίνδυνες για την υγεία μας; Επειδή τρέφουμε ψευδαίσθηση ότι οι go-go εξετάζονται από γιατρούς; Ναι όπως εξετάζονται και οι πόρνες της Λιοσίων...
Για κλοπές κλπ το καταλαβαίνω γιατί να προτιμάς go-go αλλά για θέματα ασφάλειας υγείας είναι καθαρά μια ψευδαίσθηση.
Απλά βάζετε ποιοτικά προφυλακτικά, αποφεύγετε πρωκτικό και γενικά μην κάνετε extreme γούστα αν θέλετε να μειώσετε τους κινδύνους αρπαγής ΣΜΝ.

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου οι περισσοτερες κοπελες που δεν θα φορτωθουν στα go go μετα θα γινουν freelanchers απο το σχολασμα. εμενα παντως μου εχει τυχει σε low season φορτωμα με 1500 για long απο το what's up + 600 το bar fine και να καθισει μεχρι το αλλο μεσημερι. παιζουν πολλα πραγματα ρολο,
- low ή high season
- το ποσο επιτυχια εχει η κοπελα
- το ποσο αναγκη απο λεφτα εχει η κοπελα
- αμα τυχον γουσταρει μαζι σου
- εαν δεν γουσταρει μαζι σου
- ηλικια της και ηλικια σου
- αμα την εχεις ξαναπαρει
- απο που την πειρες
- αμα μυριστει φραγκα
- αμα δεν μυριστει φραγκα
- αμα ειναι απο την bankgok και ηρθε απλα pattaya για το σαββατοκυριακο
.....
κτλ.

καπως ετσι πιστευω να διαμορφωνεται η τιμη κτλ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ επι του θεματος. οσο φιλε για τις freenlancer και go go girls απο πουθενα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος. κοιταξτε να κανετε εξετασεις και να εμβολιαστειτε αλλα παντα μα παντα προφυλακτικο

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
homies187,τα λες πολυ σωστα...Καπως ετσι διαμορφωνονται οι τιμες..
Ομως για να μη μπερδευονται καποιοι,το γεγονος οτι μια γκομενα δουλευει σε a go go,δε σημαινει οτι ειναι και ωραια...Εχω δει απιστευτα μπαζα να δουλευουν σε αυτα και να ζητανε τη ταριφα 2000 short + 600 barfine...
Τα κορυφαια μωρα του καθε a go go φορτωνονται νωρις...Οσο πιο αργα πας,τοσο χειροτερες γκομενες θα βρεις...Εκτος και αν εισαι τυχερος και πετυχεις κανενα καλο που γυρισε απο short time...
Ουτε επισης ειναι δεδομενο πως ολες οι freelancer ειναι "β κατηγοριας"...
Ενα βραδυ στη beach road,συναντησαμε ενα μωρο,που το 90% των αγκο γκο κοριτσων δε πιανανε μια μπροστα του...
Απλα,οταν ψωνιζεις απο a go go εχεις τη δυνατοτητα να δεις "την αληθεια γυμνη"...Γιατι δεν υπαρχουν ρουχα ωστε να κρυβουν,τις κοιλιες,τις κυτταριτιδες,τις ραγαδες και τα πεσμενα βυζια... ;)

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Ουτε επισης ειναι δεδομενο πως ολες οι freelancer ειναι "β κατηγοριας"...
Ενα βραδυ στη beach road,συναντησαμε ενα μωρο,που το 90% των αγκο γκο κοριτσων δε πιανανε μια μπροστα του...
Εαν ο ATM (χορηγος) την ελέγχει (webcamera) να μην δουλευει το βραδυ αφου της στέλνει μηνιαια χορηγια, το τιρακ παει απογεματακι παραλια και κανει το εξτραδακι και κατα τις 12 το βραδυ που ανοιγει την καμερα στο δωματιο λέει ότι πηγε στην sister για φαγητο. Που να παει το μυαλο του ΑΤΜ.

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0

ΓΙΑΤΙ....ΕΙΤΕ ΩΜΟ ΕΙΤΕ ΨΗΜΕΝΟ < ΦΑΓΗΤΟ> ΤΟ ΛΕΝΕ .........

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εαν ο ATM (χορηγος) την ελέγχει (webcamera) να μην δουλευει το βραδυ αφου της στέλνει μηνιαια χορηγια, το τιρακ παει απογεματακι παραλια και κανει το εξτραδακι και κατα τις 12 το βραδυ που ανοιγει την καμερα στο δωματιο λέει ότι πηγε στην sister για φαγητο. Που να παει το μυαλο του ΑΤΜ.
"Sorry baby,i can't go long time...Only short time..I have boyfriend".. :grin:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
"Sorry baby,i can't go long time...Only short time..I have boyfriend".. :grin:

axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax  gamato!!!!!!!!!!!!!!

ΟΝΤΩΣ ετσι ειναι παιδια...και θα δωσω τα ευσημα στο συναγωνιστη παραπανω
που ανελυσε απο που εξαρταται η τιμη κτλ.

θα τονισω κατι εδω...δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ freelancer kai γκο γκο girl

giati πολυ απλα αλλαζουμε ανα πασα στιγμη ρολους αναλογα την ωρα τη διαθεση το χρημα κτλ κτλ.

μετα απο καποια ωρα ολα τα γκο γκο γινονται freelancer...σο ?!

οποτε μη ψαρωνετε...κοιτατε την ουσια διλαδι αν ειναι καλη η γκομενα και να μην δινετε πολλα παραπανω απο οσο πρεπει καθε φορα. Και αν κανετε καμια τρομερη εξαιρεση θα ειναι μια φορα και οχι δεκα. δε μπορει δηλαδη να παρετε 10 γκομενες και οι 10 να ειναι εξαιρεσεις και να πρεπει να πληρωθουν αντι για 1000 με 3000... ayta

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
δεν θελει πολυ αναλυση το θεμα

αν εχεις να πηδησεις πολυ καιρο πας κατω και τις ριχνεις ολες κατω(τι σορτ και λονγκ λεμε)

οταν βαρεθεις αρχιζεις και κοιτας και για το κατι παραπανω γιατι αλλαζει ο τροπος σκεψης σου

σημασια εχει να κανει ο καθενας αυτο που γουσταρει και οχι επειδη πρεπει να το κανει

βλεπω ενδιαφερον και για μπανκονγκ τωρα πια και χαιρομαι

προσωπικα πιστευω στις προσωπικες γνωριμιες που κανει ο καθενας μας οσο ταξιδευει(πας σε μερη που δεν μπορεις να τα βρεις οσο και να ψαχνεις και συναντας την αφροκρεμα και μετα εξαρταται απο σενα τι θα παιξει)

καλο βραδυ

Επισκέπτης
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax  gamato!!!!!!!!!!!!!!

ΟΝΤΩΣ ετσι ειναι παιδια...και θα δωσω τα ευσημα στο συναγωνιστη παραπανω
που ανελυσε απο που εξαρταται η τιμη κτλ.

θα τονισω κατι εδω...δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ freelancer kai γκο γκο girl

giati πολυ απλα αλλαζουμε ανα πασα στιγμη ρολους αναλογα την ωρα τη διαθεση το χρημα κτλ κτλ.

μετα απο καποια ωρα ολα τα γκο γκο γινονται freelancer...σο ?!

οποτε μη ψαρωνετε...κοιτατε την ουσια διλαδι αν ειναι καλη η γκομενα και να μην δινετε πολλα παραπανω απο οσο πρεπει καθε φορα. Και αν κανετε καμια τρομερη εξαιρεση θα ειναι μια φορα και οχι δεκα. δε μπορει δηλαδη να παρετε 10 γκομενες και οι 10 να ειναι εξαιρεσεις και να πρεπει να πληρωθουν αντι για 1000 με 3000... ayta
Και με μια προταση.....στο μπουρδελο δεν υπαρχει ταξη και λογικη !!!!ολα ειναι προσφορα και ζητηση και συγκυρια.....

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτές τις μέρες είμαι αρκετά χαλαρός.Μακρυά από τις ενοχλητικές πωλήτριες και τις πιεστικές
σερβιτόρες για ακόμη ένα ποτό ενώ είσαι ακόμη στη μέση.Χιλιόμετρα μακρυά από τα μπιπ-μπιπ των
μπατ μπας και τα "hallo massage".Τα "motorbike taxi" και τα "πίγκ πονγκ show".
Ουτε οι λουλουδούδες μου λείψανε αλλά ούτε και οι ενοχλητικές φωτογράφοι.
Στο Ουντόν η ζωη κυλάει ήρεμα.Η ερωτική διάθεση στα ύψη,η νεαρή είναι υπναρού και τι καλύτερο
από καφεδιές και ανταποκρίσεις.Είχα καιρό να γράψω μετά τις αλητίες που κάναμε με τη
τσαφομπικοπιπινοπαρέα.Πάμε λοιπόν λίγο αναδρομικά:

Δευτέρα 21 Μαρτίου
Με το ζόρι ξύπνησα σήμερα.Δίπλα μου πάλι άδειο το κρεβάτι.Ρε γκαντεμιά που έπεσε.
Ποιός μας καταράστηκε, ποιος μάτιαξε τον μπικ και δεν ευχαριστήθηκε στη Παττάγια.
Το ταξί περίμενε ανυπόμονα από τις έντεκα παρά.Οδηγός....Ταϊλανδέζα,ευγενική και πρόσχαρη.
φυσικά κάθησα μπροστά για να είμαι δίπλα της.Είχε το ίδιο χαμόγελο με την Ρατ από τη Σαμούη!
Κάποια στιγμη λαγοκοιμήθηκα.Σκεπτόμουν τα γραφόμενα στο φόρουμ και κατά πόσο μπορεί μια Πατάγια
να μην αρέσει πια.Εγώ πάντως είδα πάρα πολύ όμορφα κορίτσια μόνο που πρέπει να ρίξεις δίχτυα από
νωρίς. Oσο αναφορά τα club Λούσιφερ,Ινσόμνια,WS Club,Μix κλπ είναι χώροι φρηλάνσερ και με λίγο
ψάξιμο βρήσκεις καλή και φτηνή παρέα της μιας νύχτας και όχι μόνο.Sorry brother αλλά τα
συμπεράσματα σου είναι βγαλμένα μετά από μικρή δειγματοληπτική έρευνα.
Τέλος πάντως έτσι κι έτσι δεν είμαι Παταγιανός φαν.Ενα πέρασμα κάνω.Απλά
λυπήθηκα που δε πέρασες καλά και μόνο ένας Λάκης σαν πρόεδρος του ψαροχωρίου θα μπορούσε
να σου απαντήσει.(Ο Ναύαρχος είναι επίτιμος πλέον)

Απόψε είμαι Ουντοτιανός.Το ταξίδι με την Thai μία ώρα και δέκα λεπτά.Το αεροπλάνο σχεδόν γεμάτο.
Μέσα κορίτσια του Ουντόν αλλά και φαλάνγκ σύζυγοι με τις Thai οικογένειες τους.Ζήτησα και μου
έδωσαν θέση στην έξοδο κινδύνου για άνεση.Η προσγείωση τέλεια.Στο Ουντόν ο καιρός ζεστός αλλά
όχι όσο στα νότια.Το κορίτσι απίστευτα όμορφο.Κουκλάρα έγινε και δε ξέρω τι θα κάνω.Με πήγε στη
γειτονιά της.Τώρα μένουν σε καινούριο σπίτι με πλακάκια και  ωραία χρώματα.Το σπίτι το σπονσόρησε
ο Ταϊλανδός γαμπρός σύζυγος της αδελφής της, μιά πανέμορφη δεκαοχτάρα σαν τα κρύα τα νερά.
Αν γίνω Ουντοτιανός στο μέλλον θα πρέπει να φτιάξω και εγώ τη δικιά μου καλύβα.Ευτυχώς χωράφι υπάρχει λίγο
πιο έξω από την πόλη. Αφού ήπιαμε μερικές μπύρες στο σπίτι (αυτή τη φορά είχαν αρκετές) μετά πήγαμε
σε διπλανό μαγαζί.
Εκεί μαζεύτηκε πάλι όλο το σόι.Ο μπαμπάς της ένα όμορφο παληκάρι σαράντα χρονών που με αγάπησε μου
έκανε νοήματα να με κάνει γαμπρό του.
Σε λίγα λεπτά όλοι είχαν μάθει να λένε "γεια μας", αργότερα έριξα και ελληνικά τραγούδια.
Το κορίτσι αυτή τη φορά ήταν πιο χαρούμενο και συνέχεια τραγουδούσε.Μου έφτειαξε tom yam "mai pet".
Το μπαράκι είναι κάτι σαν πολυμαγαζί της γειτονιάς.Μπακάλικο, ψιλικατζίδικο,καφενείο,ταβέρνα,
καραόκε, βενζινάδικο κλπ.Σκέπτομαι να ανοίξω ένα τέτοιο προσεχώς να απασχολείται η μικρή.
Θα βάλω μέσα και δυό κομπιούτερ να μαζεύονται οι μορφονιές της γειτονιάς.
Αφου πήγε μεσάνυχτα και όλοι φτιαχτήκαμε, η αντροπαρέα ήθελε και συνέχεια!Να πάμε σε τοπικό
Αγκογκο!Μπροστά στον όλεθρο του λογαριασμού αρνήθηκα πεισματικά για δήθεν πονοκέφαλο,μου εξήγησαν
όμως ότι μπορούμε να πάρουμε το μπουκάλι μας από έξω και να πληρώσουμε μόνο τις σόδες.Τελικά και
στα δύο μαγαζιά καθάρισα με ένα χιλιάρικο!
Στο πρώτο ήμασταν καμμιά δεκαριά και στο δεύτερο οκτώ.Το μπουκάλι το πλήρωσε η Ταϊλανδοπαρέα.
Το Αγκογκό ήταν ένα τεράστιο no smoking κλαμπ αλλά χωρίς πολλούς πελάτες και με λίγα κορίτσια.
Κουκλάρες όμως.Εδω δεν κρατάνε απλά το σωλήνα, αλλά χορεύουν αισθησιακότατα.
Η παρέα διασκέδασε πολύ και το κορίτσι χόρεψε τρελά μαζί μου.Εχω σαλτάρει,πρέπει να της έκανα
πρόταση γάμου τρεις φορές απόψε και τις τρεις δέχτηκε,για αυτό τη ρωτούσα συνέχεια, δεν το πίστευα.
Και επειδή είναι πολύ τρελό για να είναι αληθινό θα φύγω πριν η κατάσταση χειροτερέψει για μένα.
Κοιμάται τώρα και θεέ μου είναι τόσο όμορφη.Αγρίμι όμως.Τα αισθησιακά εσώρουχα που της πήρα
δεν πρόλαβα να της τα φορέσω.Οπως ήταν με τα ρούχα την έριξα στο κρεβάτι και ω Βούδα μου
κάνε κάτι γιατί δε θα μπορέσω να ζήσω χωρίς αυτήν αλλά ούτε και μαζί της για πολύ.Οσες κοπέλες
πέρασαν από την αγκαλιά μου αυτό το τρίμηνο δε συγκρίνονται με αυτή νύχτα που μου χάρισε
σε τούτο το δεύτερο ταξίδι.Τόσο ζεστή και τόσο τρυφερή μα συγχρόνως και τρελλή και παθιάρα και
πρωτόγονη.Εγώ;Αστα!Μετά το διήμερο ρεπό, βάλε και τα ποτάκια, απογειώθηκα στους αιθέρες του Ουντόν.
Θεέ μου ας πεθάνω τώρα.Τα είδα και τα ένοιωσα όλα.Ειναι πρωί τώρα και έχω κοιμηθεί λίγο.
Εκείνη ακόμη στα παιδικά της όνειρα ξαπλωμένη στα σύννεφα.Σκέπτομαι γιατί να είμαι έτσι.Πως θα
αφήσω τώρα τέτοιο λουλούδι χωρίς να το δώ οκτώ μήνες.Δε γίνεται.Το είχα δηλώσει και στους φίλους.
Θα επιστρέψω Ελλάδα και θα διαγράψω όλα τα τηλέφωνα των κοριτσιών.Θα πάω και σε καρδιοχειρούργο
να ρίξει λίγο τσιμέντο στη καρδιά μου μπας και γίνει πέτρα.Η Ταϊλάνδη δεν είναι για μας αδελφέ.
Παρά τα τσιλιμπουρδίσματα που κάνω όλο την ωραία κοιμωμένη τριγυρίζει και χτυποκαρδάει.Το ήξερα ότι
κάπως έτσι θα καταλήξει αυτή η ιστορία.Και καλά παντρεύσαι με Ταϊλανδή.Ποιος εγγυάται ότι θα
συνεχίζει να xαμογελά μακρυά από την οικογένεια της, τις φίλες της, το φαγητό,και τους ναούς της.
Για αυτό μάλλον θα σφίξω καρδιά και θα κατηφορίσω για το ψαροχώρι.Ισως και να ξεχαστώ.
Τουλάχιστον εκεί τα κορίτσια είναι στυγνές επαγγελματίες και όχι καρδιοκλέφτρες.Επίσης πρέπει να
τελειώσω  το ρεπορτάζ για τη Πατάγια.Ειναι τελικά μπαζοπροορισμός και χαμένος χρόνος-χρήμα;
Θα δείξει.Και σήμερα θα είμαι στο Ουντόν.Αύριο βλέπουμε.Σας χαιρετώ κολυμβητής σε πελάγη ευτυχίας
αλλά και με φόβο για τα ύπουλα αρπαχτικά.
Πάντα θα υπάρχει ένα αλλά...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Το τριχίλιαρο λεβέντες το ζήτησε από μένα ένα απίστευτο κατόι στην WS και όχι free lancer.Η παραπληροφόρηση σκίζει :headbang:
Μιλάμε για κουκλάρα τραβέλλι η οποία όταν της είπα μετά τις τρεις έπεσε στα δύο.Και με ένα δηλαδή το έπαιρνες.Κώστα ακούς?Δουλειά δεν είχε πλάκα μας έκανε, μη το δένετε.Επαναλαμβάνω τραβέλι ήταν.  :s&m_2:

οκ παγκ επιτελους ησυχασα...αγαλιασε η ψυχη μου.ενα ειναι οντως θεα το κατοι θεα κανονικη ομως ετσι?μοντελο οχι μαλακιες.τοτε εγω θεωρω πως τα αξιζει τοσα λεφτα αρκει να μην ειναι σορτ ταιμ του κωλου ξεπετα δηλαδη.γιατι το πρωτο μου ταξιδι θα ειναι ενα απολυτο ξεχαρμανιασμα με φαι υπνο αντε και καμια βολτα σε κανενα ζωολογικο κηπο και σε ενα νησακι απεναντι απο την πατταγια το κο λαρν νομιζω.τοσες φορες μου το εχει πει ο MYKONOS και δεν το θυμαμαι.παγκ οτνα γυρισεις στο νησι περιμενω τις λεπτομερειες.αυτο το κατοι αν ειναι οπως λες θεα πες μου και πως θα το βρω για να το πηδηξω.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
1000baht short time. δυστηχως δεν μ'αφησε να τη βγαλω καμια καλυτερη φωτο.  :headbang:

Συνημμένα

• DSC_0120.jpg
    DSC_0120.jpg
    203,9 KB · Εμφανίσεις: 34

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
fotis bar!!!

Συνημμένα

• DSC_0097.jpg
    DSC_0097.jpg
    199,2 KB · Εμφανίσεις: 34

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Αυτές τις μέρες είμαι αρκετά χαλαρός.Μακρυά από τις ενοχλητικές πωλήτριες και τις πιεστικές
σερβιτόρες για ακόμη ένα ποτό ενώ είσαι ακόμη στη μέση.Χιλιόμετρα μακρυά από τα μπιπ-μπιπ των
μπατ μπας και τα "hallo massage".Τα "motorbike taxi" και τα "πίγκ πονγκ show".
Ουτε οι λουλουδούδες μου λείψανε αλλά ούτε και οι ενοχλητικές φωτογράφοι.
Στο Ουντόν η ζωη κυλάει ήρεμα.Η ερωτική διάθεση στα ύψη,η νεαρή είναι υπναρού και τι καλύτερο
από καφεδιές και ανταποκρίσεις.Είχα καιρό να γράψω μετά τις αλητίες που κάναμε με τη
τσαφομπικοπιπινοπαρέα.Πάμε λοιπόν λίγο αναδρομικά:

Δευτέρα 21 Μαρτίου
Με το ζόρι ξύπνησα σήμερα.Δίπλα μου πάλι άδειο το κρεβάτι.Ρε γκαντεμιά που έπεσε.
Ποιός μας καταράστηκε, ποιος μάτιαξε τον μπικ και δεν ευχαριστήθηκε στη Παττάγια.
Το ταξί περίμενε ανυπόμονα από τις έντεκα παρά.Οδηγός....Ταϊλανδέζα,ευγενική και πρόσχαρη.
φυσικά κάθησα μπροστά για να είμαι δίπλα της.Είχε το ίδιο χαμόγελο με την Ρατ από τη Σαμούη!
Κάποια στιγμη λαγοκοιμήθηκα.Σκεπτόμουν τα γραφόμενα στο φόρουμ και κατά πόσο μπορεί μια Πατάγια
να μην αρέσει πια.Εγώ πάντως είδα πάρα πολύ όμορφα κορίτσια μόνο που πρέπει να ρίξεις δίχτυα από
νωρίς. Oσο αναφορά τα club Λούσιφερ,Ινσόμνια,WS Club,Μix κλπ είναι χώροι φρηλάνσερ και με λίγο
ψάξιμο βρήσκεις καλή και φτηνή παρέα της μιας νύχτας και όχι μόνο.Sorry brother αλλά τα
συμπεράσματα σου είναι βγαλμένα μετά από μικρή δειγματοληπτική έρευνα.
Τέλος πάντως έτσι κι έτσι δεν είμαι Παταγιανός φαν.Ενα πέρασμα κάνω.Απλά
λυπήθηκα που δε πέρασες καλά και μόνο ένας Λάκης σαν πρόεδρος του ψαροχωρίου θα μπορούσε
να σου απαντήσει.(Ο Ναύαρχος είναι επίτιμος πλέον)

Απόψε είμαι Ουντοτιανός.Το ταξίδι με την Thai μία ώρα και δέκα λεπτά.Το αεροπλάνο σχεδόν γεμάτο.
Μέσα κορίτσια του Ουντόν αλλά και φαλάνγκ σύζυγοι με τις Thai οικογένειες τους.Ζήτησα και μου
έδωσαν θέση στην έξοδο κινδύνου για άνεση.Η προσγείωση τέλεια.Στο Ουντόν ο καιρός ζεστός αλλά
όχι όσο στα νότια.Το κορίτσι απίστευτα όμορφο.Κουκλάρα έγινε και δε ξέρω τι θα κάνω.Με πήγε στη
γειτονιά της.Τώρα μένουν σε καινούριο σπίτι με πλακάκια και  ωραία χρώματα.Το σπίτι το σπονσόρησε
ο Ταϊλανδός γαμπρός σύζυγος της αδελφής της, μιά πανέμορφη δεκαοχτάρα σαν τα κρύα τα νερά.
Αν γίνω Ουντοτιανός στο μέλλον θα πρέπει να φτιάξω και εγώ τη δικιά μου καλύβα.Ευτυχώς χωράφι υπάρχει λίγο
πιο έξω από την πόλη. Αφού ήπιαμε μερικές μπύρες στο σπίτι (αυτή τη φορά είχαν αρκετές) μετά πήγαμε
σε διπλανό μαγαζί.
Εκεί μαζεύτηκε πάλι όλο το σόι.Ο μπαμπάς της ένα όμορφο παληκάρι σαράντα χρονών που με αγάπησε μου
έκανε νοήματα να με κάνει γαμπρό του.
Σε λίγα λεπτά όλοι είχαν μάθει να λένε "γεια μας", αργότερα έριξα και ελληνικά τραγούδια.
Το κορίτσι αυτή τη φορά ήταν πιο χαρούμενο και συνέχεια τραγουδούσε.Μου έφτειαξε tom yam "mai pet".
Το μπαράκι είναι κάτι σαν πολυμαγαζί της γειτονιάς.Μπακάλικο, ψιλικατζίδικο,καφενείο,ταβέρνα,
καραόκε, βενζινάδικο κλπ.Σκέπτομαι να ανοίξω ένα τέτοιο προσεχώς να απασχολείται η μικρή.
Θα βάλω μέσα και δυό κομπιούτερ να μαζεύονται οι μορφονιές της γειτονιάς.
Αφου πήγε μεσάνυχτα και όλοι φτιαχτήκαμε, η αντροπαρέα ήθελε και συνέχεια!Να πάμε σε τοπικό
Αγκογκο!Μπροστά στον όλεθρο του λογαριασμού αρνήθηκα πεισματικά για δήθεν πονοκέφαλο,μου εξήγησαν
όμως ότι μπορούμε να πάρουμε το μπουκάλι μας από έξω και να πληρώσουμε μόνο τις σόδες.Τελικά και
στα δύο μαγαζιά καθάρισα με ένα χιλιάρικο!
Στο πρώτο ήμασταν καμμιά δεκαριά και στο δεύτερο οκτώ.Το μπουκάλι το πλήρωσε η Ταϊλανδοπαρέα.
Το Αγκογκό ήταν ένα τεράστιο no smoking κλαμπ αλλά χωρίς πολλούς πελάτες και με λίγα κορίτσια.
Κουκλάρες όμως.Εδω δεν κρατάνε απλά το σωλήνα, αλλά χορεύουν αισθησιακότατα.
Η παρέα διασκέδασε πολύ και το κορίτσι χόρεψε τρελά μαζί μου.Εχω σαλτάρει,πρέπει να της έκανα
πρόταση γάμου τρεις φορές απόψε και τις τρεις δέχτηκε,για αυτό τη ρωτούσα συνέχεια, δεν το πίστευα.
Και επειδή είναι πολύ τρελό για να είναι αληθινό θα φύγω πριν η κατάσταση χειροτερέψει για μένα.
Κοιμάται τώρα και θεέ μου είναι τόσο όμορφη.Αγρίμι όμως.Τα αισθησιακά εσώρουχα που της πήρα
δεν πρόλαβα να της τα φορέσω.Οπως ήταν με τα ρούχα την έριξα στο κρεβάτι και ω Βούδα μου
κάνε κάτι γιατί δε θα μπορέσω να ζήσω χωρίς αυτήν αλλά ούτε και μαζί της για πολύ.Οσες κοπέλες
πέρασαν από την αγκαλιά μου αυτό το τρίμηνο δε συγκρίνονται με αυτή νύχτα που μου χάρισε
σε τούτο το δεύτερο ταξίδι.Τόσο ζεστή και τόσο τρυφερή μα συγχρόνως και τρελλή και παθιάρα και
πρωτόγονη.Εγώ;Αστα!Μετά το διήμερο ρεπό, βάλε και τα ποτάκια, απογειώθηκα στους αιθέρες του Ουντόν.
Θεέ μου ας πεθάνω τώρα.Τα είδα και τα ένοιωσα όλα.Ειναι πρωί τώρα και έχω κοιμηθεί λίγο.
Εκείνη ακόμη στα παιδικά της όνειρα ξαπλωμένη στα σύννεφα.Σκέπτομαι γιατί να είμαι έτσι.Πως θα
αφήσω τώρα τέτοιο λουλούδι χωρίς να το δώ οκτώ μήνες.Δε γίνεται.Το είχα δηλώσει και στους φίλους.
Θα επιστρέψω Ελλάδα και θα διαγράψω όλα τα τηλέφωνα των κοριτσιών.Θα πάω και σε καρδιοχειρούργο
να ρίξει λίγο τσιμέντο στη καρδιά μου μπας και γίνει πέτρα.Η Ταϊλάνδη δεν είναι για μας αδελφέ.
Παρά τα τσιλιμπουρδίσματα που κάνω όλο την ωραία κοιμωμένη τριγυρίζει και χτυποκαρδάει.Το ήξερα ότι
κάπως έτσι θα καταλήξει αυτή η ιστορία.Και καλά παντρεύσαι με Ταϊλανδή.Ποιος εγγυάται ότι θα
συνεχίζει να xαμογελά μακρυά από την οικογένεια της, τις φίλες της, το φαγητό,και τους ναούς της.
Για αυτό μάλλον θα σφίξω καρδιά και θα κατηφορίσω για το ψαροχώρι.Ισως και να ξεχαστώ.
Τουλάχιστον εκεί τα κορίτσια είναι στυγνές επαγγελματίες και όχι καρδιοκλέφτρες.Επίσης πρέπει να
τελειώσω  το ρεπορτάζ για τη Πατάγια.Ειναι τελικά μπαζοπροορισμός και χαμένος χρόνος-χρήμα;
Θα δείξει.Και σήμερα θα είμαι στο Ουντόν.Αύριο βλέπουμε.Σας χαιρετώ κολυμβητής σε πελάγη ευτυχίας
αλλά και με φόβο για τα ύπουλα αρπαχτικά.
Πάντα θα υπάρχει ένα αλλά...

Και καλά παντρεύσαι με Ταϊλανδή.Ποιος εγγυάται ότι θα
εγγυουμαστε ολοι εμεις που εχουμερ παντρεφτει ταιλανδεζες και εδω και χρονια δεν εχουμε το παραμικρο προβλημα.....    αμα βρις τετια κοπελα στην ελαδα  γραψε μου.....

Επισκέπτης
Και καλά παντρεύσαι με Ταϊλανδή.Ποιος εγγυάται ότι θα
εγγυουμαστε ολοι εμεις που εχουμερ παντρεφτει ταιλανδεζες και εδω και χρονια δεν εχουμε το παραμικρο προβλημα.....    αμα βρις τετια κοπελα στην ελαδα  γραψε μου.....
χμ...θελει πολυ κουβεντα και σκεψει αυτο!!!!!1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom