Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
επιστροφη αθηνα κρυο που δεν αντεχεται μετα απο 2 εβδομαδες στην ταιλανδη απολυτη ξενερα
και η ομαδα να τρωει 6 γκολ δραμα πραγματικο
καταρχην θα ηθελα να ευχαριστησω τον παγκταο μετα απο 1 εβδομαδα παρεας γνωρισα εναν πραγματικο φιλο
και θα ηθελα να το αναφερω δημοσια εδω στο φορουμ και τον περιμενω για τον τελικο
καλα για τον μπικου δεν εχω να πω πολλα τον ξερω πολλα χρονια και δεν χρειαζεται πολλα λογια
μετα απο 7 μερες παρεα εφυγαν για πατταγια την οποια απο περιγραφες απο το φοροθμ δεν ηθελα να τους ακολουθησω αλλα να παραμεινω στο πουκετ που δεν το μετανιωσα καθολου
το πρωι φυσιολατρεια και το βραδυ μπανγκλα για αρπαγες ολα καλα και ολα ωραια για 5 μερες  και μετα
λεω να παω να βρω την παρεα στηυν  πατταγια αλλα με κρυα καρδια γιατι δεν γουσταρα την πατταγια αλλα λεω για 2 μερες δεν γαμιεται ας παω
ειμαι στο αεροδρομιο του πουκετ περιμενοντας το αεροπλανο και γνωριζω εναν ελληνα που κανει  δουλειες μεγαλες στην ταιλανδη
και μου λεει τι πασ να κανεις στο μπουρδελο ελα στην μπανγκοκ να σε βγαλω εξω να δεις
και αποφασιζω να παω μπανγκοκ
δεν περιγραφεται αυτο που εζησα οι καλυτερες κοπελες τησ μπανγκοκ η καλυτερη της μπανγκλα ηταν η χειροτερη δημοσιογραφοι μοντελα ηθοποιοι ολες στο πιατο δεν συγκρινονται με ευτες που ειδα στην σκατονγκ και σιγουρα στην πατταγια οι τα κλαμπ που πανε οι φραγκατοι συγκρινονται μονο με νεα yορκη οτι και να γραψω ειναι λιγο
χωρις να πληρωσο ουτε μπατ σε καμμια κοπελα πηρα απο τις ομορφοτερες κοπελες που εχω παρει στην ζωη μου ειδη ψαχνομαι για επιστροφη την αλλη βδομαδα ιδιως η τελευταια ηταν οι πιο ομορφη ταιλανδεζα νομιζω οτι την ερωτευτηκα με πηγε και αεροδρομιο το κοριτσι
μπικου και παγκταο περασαμε πολλυ ωραια αλλα την επομενη θα με ακολουθησεται και ερχονται ακομα καλυτερες μερες παγκ ισως να παντρευτω πρωτος φιλλια να περναται οσο γινεται καλυτερα τα λεμε συντομα 

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
επιστροφη αθηνα κρυο που δεν αντεχεται μετα απο 2 εβδομαδες στην ταιλανδη απολυτη ξενερα
και η ομαδα να τρωει 6 γκολ δραμα πραγματικο
καταρχην θα ηθελα να ευχαριστησω τον παγκταο μετα απο 1 εβδομαδα παρεας γνωρισα εναν πραγματικο φιλο
και θα ηθελα να το αναφερω δημοσια εδω στο φορουμ και τον περιμενω για τον τελικο
καλα για τον μπικου δεν εχω να πω πολλα τον ξερω πολλα χρονια και δεν χρειαζεται πολλα λογια
μετα απο 7 μερες παρεα εφυγαν για πατταγια την οποια απο περιγραφες απο το φοροθμ δεν ηθελα να τους ακολουθησω αλλα να παραμεινω στο πουκετ που δεν το μετανιωσα καθολου
το πρωι φυσιολατρεια και το βραδυ μπανγκλα για αρπαγες ολα καλα και ολα ωραια για 5 μερες  και μετα
λεω να παω να βρω την παρεα στηυν  πατταγια αλλα με κρυα καρδια γιατι δεν γουσταρα την πατταγια αλλα λεω για 2 μερες δεν γαμιεται ας παω
ειμαι στο αεροδρομιο του πουκετ περιμενοντας το αεροπλανο και γνωριζω εναν ελληνα που κανει  δουλειες μεγαλες στην ταιλανδη
και μου λεει τι πασ να κανεις στο μπουρδελο ελα στην μπανγκοκ να σε βγαλω εξω να δεις
και αποφασιζω να παω μπανγκοκ
δεν περιγραφεται αυτο που εζησα οι καλυτερες κοπελες τησ μπανγκοκ η καλυτερη της μπανγκλα ηταν η χειροτερη δημοσιογραφοι μοντελα ηθοποιοι ολες στο πιατο δεν συγκρινονται με ευτες που ειδα στην σκατονγκ και σιγουρα στην πατταγια οι τα κλαμπ που πανε οι φραγκατοι συγκρινονται μονο με νεα yορκη οτι και να γραψω ειναι λιγο
χωρις να πληρωσο ουτε μπατ σε καμμια κοπελα πηρα απο τις ομορφοτερες κοπελες που εχω παρει στην ζωη μου ειδη ψαχνομαι για επιστροφη την αλλη βδομαδα ιδιως η τελευταια ηταν οι πιο ομορφη ταιλανδεζα νομιζω οτι την ερωτευτηκα με πηγε και αεροδρομιο το κοριτσι
μπικου και παγκταο περασαμε πολλυ ωραια αλλα την επομενη θα με ακολουθησεται και ερχονται ακομα καλυτερες μερες παγκ ισως να παντρευτω πρωτος φιλλια να περναται οσο γινεται καλυτερα τα λεμε συντομα 
    πολυ  προσοχη!  οι  ελληνες (αλλα  και  οι  ελληνιδες)  που  κανουν  μεγαλες    δουλειες  στη  ταυλανδη  (μπιγκ  μπιζνες)  μπορει  καποια  στιγμη  να  σου  ζητησουν  δανεικα!!!  (με  αφορμη  το  ποστ    σου,  μιλαω  λιγο πιο γενικα) ;)

Επισκέπτης
    πολυ   προσοχη!   οι   ελληνες (αλλα   και  οι   ελληνιδες)  που   κανουν   μεγαλες    δουλειες   στη  ταυλανδη   (μπιγκ  μπιζνες)  μπορει   καποια   στιγμη   να  σου  ζητησουν   δανεικα!!!  (με   αφορμη   το   ποστ    σου,  μιλαω  λιγο πιο γενικα) ;)
Και οχι μονο δανεικα αλλα και αλλες εξυπηρετησεις!μπραβο ρε μαγκα γατος εισαι!!!!
Ελληνιδα και μαλιστα γνωστη απο την ιδια πολη που ο αντρας της δουλευει ακομη ακολουθος στη πρεσβεια της Ελλαδας στη Bankgok ενω δεν με γνωριζε καν....οταν πηγα για καποια δουλεια στην πρεσβεια, προσφατα μου φωναζε απο μακρυα στο αεροδρομιο της Bankgok για καποιο προβλημα ταχα που ειχε και ηθελε βοηθεια οικονομικης φυσεως!!!!
Γιαυτο εχω πει και πιο παλια μακρυα απο Ελληνες και καποιοι ρωτανε γιατι??????

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Gioro thanks I feel same same!
Κοίτα όμως να μην ερωτευτείς όπως και εγώ που τραβιέμαι στα Ουντόν και στα Μαχασαλακάμ  :headbang:
Την Ταϊλάνδη ναι, να την ερωτευτείς με όλες σου τις αισθήσεις!
Μακρυά από σχέσεις.Μία νύχτα μόνο άντε δυό.Θα το λέω και θα το ξαναλέω :woldman:
Κατά τα άλλα το ταξίδι στο Λάος αναβλήθηκε.Θα την βγάλω στο Ουντόν και όσο αντέξω.Δηλαδή δυό μέρες...:2funny:
Σήμερα αράξαμε στη πισίνα του Centara.Ο ήλιος πολύ δυνατός καίει τα πάντα.
Η βλάχα μέσα στο νερό είναι έξω από τα νερά της.Δόστης βουνά και λαγκάδια.
Αντε χαιρετώ τώρα γιατί μου υποσχέθηκε από χτες μασάζ με τα χεράκια της.

Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας :smitten:

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
γεια σου  βρε παγκ αλανι  :dancing:

καλή συνέχεια να έχεις!! να περνάς καλά

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Gioro thanks I feel same same!
Κοίτα όμως να μην ερωτευτείς όπως και εγώ που τραβιέμαι στα Ουντόν και στα Μαχασαλακάμ  :headbang:
Την Ταϊλάνδη ναι, να την ερωτευτείς με όλες σου τις αισθήσεις!
Μακρυά από σχέσεις.Μία νύχτα μόνο άντε δυό.Θα το λέω και θα το ξαναλέω :woldman:
Κατά τα άλλα το ταξίδι στο Λάος αναβλήθηκε.Θα την βγάλω στο Ουντόν και όσο αντέξω.Δηλαδή δυό μέρες...:2funny:
Σήμερα αράξαμε στη πισίνα του Centara.Ο ήλιος πολύ δυνατός καίει τα πάντα.
Η βλάχα μέσα στο νερό είναι έξω από τα νερά της.Δόστης βουνά και λαγκάδια.
Αντε χαιρετώ τώρα γιατί μου υποσχέθηκε από χτες μασάζ με τα χεράκια της.

Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας :smitte
για αυτο το μωρο παω πιο μακρια ακομα δεν το χορταινεις με τιποτα 1 2 νυχτες δεν φτανουν αστα θα στα πω απο κοντα οταν μεν το καλο θα ερθεις

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Μπικ........Λυπαμαι που δεν σου αρεσε η Πατταγια............αλλα γουστα ειναι αυτα......
Παντως η παρεα σπου ειχες ηταν πολυ καλη............μακαρι να πετυχω και εγω τετοια παρεα οταν με το καλο ξαναπαω.............Παντως ειναι σιγουρο οτι αν εχεις καλη παρεα,στην Πατταγια περνας ΥΠΕΡΟΧΑ!!!Βεβαια και που δεν περνας καλα οταν εισαι με φιλους!!!!

Παγκ.....καλα να περνας εκει ου εισαι......και εσυ Μπικ

Παντως να πω την αληθεια αυτο που λεει ο Μπικ(εννοω για 2000-3000 για Freelanchers και οτι συζητουσαν για λεφτα  μετα την γνωριμια,Εμενα δεν μου ετυχε ποτε!!!)....Μηπως επειδη παω συνεχεια Low season(Mετα τον Μαιο)και δεν εχει πολυ κοσμο???Τι να πω???
Παντως καλα εκανες και δεν εδινες τετοιο ποσο για Frelancher!!!

Πατταγια ειναι νομος(για Freelancher)=500 baht short time,1000 long time!!!ΤΕΛΟΣ!!!ΑΝτε βαρια 1500 αν σου αρεσει πολυ η σου βγαλει γουστα!!!

Και σχεδον ποτε δεν μιλαμε για λεφτα!!!αν σου πει αυτη πτωτα για λεφτα,next please!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
TI παραμυθια γραφετε; εσκεμμενα ή μη, ακου τα τραβελια παθητικα !!! Παθητικο τραβέλι στην Πατάγια = ανεργο τραβελι. Βέβαια περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, άμα κάποιου του αρέσουν τα αγοράκια εμένα δεν μου πεφτει λογος, αλλά οτι όσοι πάνε μαζί τους είναι γιατί τους αρέσει ο κώλος δεν ισχυει.
Πριν 4 μήνες στο μπαρ του Φωτη είχε 2 τραβέλια ένα μελαχρινο και ένα ξανθό. Ο μελαχρινος ήταν γεροδεμένος. Ομως είχε πρόβλημα με τους Ελληνες όπως μου είπε. Τον έπαιρναν επειδη ηταν ψηλος, αλλά επειδή δεν του σηκωνόταν να τους γαμήσει και αυτός, κανεις δεν τον έπαιρνε 2 βραδυ.  
συφμωνω απολυτα εστω και αν καταλαβες λαθος.ο ladyboy_lover εννοουσε οτι αυτα που πηδαει ειναι παθητικα δηλαδη τα παιρνει μονο γι ανα τα πηδηξει.αλλοι πολλοι που τα διαλεγουν θελουν να τους πηδανε οκ περι ορεξεως...για αυτο και πολλοι ελληνες αδερφες πανε εκει.αλλωστε και εδω αν διαβασεις κριτικες πολλοι πανε με τραβελια για να τους πηδηξουν οχι να τα πηδηξουν.και μιας και το εφερε η κουβεντα θα το πω παλι.μια πουστρα με γυναικειο προφιλ που εμπαινε εδω μεσα ελεγε για ladyboys με προσοντα και αρκετοι χαλβαδες που τους δουλευε νομιζαν οτι ειναι οντως γυναικα.οχι οτι γυναικες δεν πανε μαζι τους ενδεχομενως αλλα κυριως τα προτιμουν πουστηδες υποθετω...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
και επειδη εχω ακουσει πολλες ιστοριες απο ταιλανδη πολλοι μην πω ολοι που συνηθως πηδανε τα κανονικα κοριτσια της ταιλανδης σε καποια στιγμη μπηκαν στον πειρασμο να πηδηξουν ladyboys και ας το κρατανε κρυφο μην τους πουνε κωλομπαραδες...ετσι μου εχουν πει δεν ξερω κιολας...εγω οπου δω κουκλι ladyboy θα το πηδηξω παντως εκτος αν ζητησει τιποτα 2000αρα και 3000αρα.αυτα πανε για τα α α γκο γκο συμφωνα με τα λεγομενα των συνοδοιπορων εδω...

venmant

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
προλαβετε τελευταια εισητηρια

Athens-Bangkok
(outbound and inbound travel
17.05.11-26.07.11) Book Now  Round Trip 459 USD*  336 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*All taxes and charges are included.

Αναχώρηση  Αθήνα - Μπανγκόγκ 

Aerosvit Airlines 
VV0292 

170/190

ATH, Eleftherios Veniz...
Αθήνα, Ελλάδα
  KBP, Borispol Arpt
Κίεβο, Ουκρανία
08:25- 11:10  Διάρκεια: 2ω 45λ
Διάρκεια Αναμονής: 2ω 50λ
Aerosvit Airlines 
VV0171 

Boeing 767-300 pax
Terminal: B

KBP, Borispol Arpt
Κίεβο, Ουκρανία
  BKK, Suvarnabhumi Intl...
Μπανγκόγκ, Ταϊλάνδη
14:00-03:30  Διάρκεια: 9ω 30λ
μεταμεσονύκτια άφιξη
Επιστροφή  Μπανγκόγκ - Αθήνα 

Aerosvit Airlines 
VV0172 

Boeing 767-300 pax

BKK, Suvarnabhumi Intl...
Μπανγκόγκ, Ταϊλάνδη
  KBP, Borispol Arpt
Κίεβο, Ουκρανία

05:00-11:25 Διάρκεια: 10ω 25λ
Διάρκεια Αναμονής: 1ω 25λ
Aerosvit Airlines 
VV0229 

Boeing 737-500 pax
Terminal: B

KBP, Borispol Arpt
Κίεβο, Ουκρανία
  ATH, Eleftherios Veniz...
Αθήνα, Ελλάδα

12:50- 15:35 Διάρκεια: 2ω 45λ
τσαμπα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μπικ........Λυπαμαι που δεν σου αρεσε η Πατταγια............αλλα γουστα ειναι αυτα......
Παντως η παρεα σπου ειχες ηταν πολυ καλη............μακαρι να πετυχω και εγω τετοια παρεα οταν με το καλο ξαναπαω.............Παντως ειναι σιγουρο οτι αν εχεις καλη παρεα,στην Πατταγια περνας ΥΠΕΡΟΧΑ!!!Βεβαια και που δεν περνας καλα οταν εισαι με φιλους!!!!

Παντως να πω την αληθεια αυτο που λεει ο Μπικ(εννοω για 2000-3000 για Freelanchers και οτι συζητουσαν για λεφτα  μετα την γνωριμια,Εμενα δεν μου ετυχε ποτε!!!)....Μηπως επειδη παω συνεχεια Low season(Mετα τον Μαιο)και δεν εχει πολυ κοσμο???Τι να πω???

Πατταγια ειναι νομος(για Freelancher)=500 baht short time,1000 long time!!!ΤΕΛΟΣ!!!ΑΝτε βαρια 1500 αν σου αρεσει πολυ η σου βγαλει γουστα!!!

Και σχεδον ποτε δεν μιλαμε για λεφτα!!!αν σου πει αυτη πτωτα για λεφτα,next please!!!!

αστους να λενε. παταγια και παλι παταγια. μερικες σελιδες πιο πισω εχεις ποσταρει τα ''μπαζα'' του χιλιαρικου, λες και στην ελλαδα παμε με καλυτερες. οσοσ για λεφτα το κανονιζω πριν πει το ονομα γιατι δεν νομιζω να με θελει για την ομορφια μου. μην γελιομαστε..

Επισκέπτης
αστους να λενε. παταγια και παλι παταγια. μερικες σελιδες πιο πισω εχεις ποσταρει τα ''μπαζα'' του χιλιαρικου, λες και στην ελλαδα παμε με καλυτερες. οσοσ για λεφτα το κανονιζω πριν πει το ονομα γιατι δεν νομιζω να με θελει για την ομορφια μου. μην γελιομαστε..
Παντως φετος απο Δεκεμβριο μεχρι μεσα φεβρουαριου στην Pattaya η κατασταση ηταν απελπισια...οχι μονο 3000-4000 χιλ.αλλα δεν εβρισκες και γκομενες γιατι ολες ηταν φορτωμενες

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παντως φετος απο Δεκεμβριο μεχρι μεσα φεβρουαριου στην Pattaya η κατασταση ηταν απελπισια...οχι μονο 3000-4000 χιλ.αλλα δεν εβρισκες και γκομενες γιατι ολες ηταν φορτωμενες

Αυτο το εζησα για τα καλα.....ημουνα κατω μεσα Φεμβρουαριου εως αρχες Μαρτη και το συμπερασμα εινια ενα low season :dancing:....δεν ξανα παω σε high  :headbang:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

Παντως να πω την αληθεια αυτο που λεει ο Μπικ(εννοω για 2000-3000 για Freelanchers και οτι συζητουσαν για λεφτα  μετα την γνωριμια,Εμενα δεν μου ετυχε ποτε!!!)....Μηπως επειδη παω συνεχεια Low season(Mετα τον Μαιο)και δεν εχει πολυ κοσμο???Τι να πω???

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ρε λακη.. αυτο γκαριζουμε τοσο καιρο
ελπιζω τωρα να σε ακουσουν εσενα τουλαχιστον και να μη γινει η ταυλανδη βουλγαρια....
ας κανει ο καθενας οτι μαγκια οτι εξυπναδα οτι βλακεια οτι καγκουρια οτι οτι αλλα αφηστε τις τιμες εκει που λεει ο φιλος και μη μου πει κανεις οτι θα πληρωσει για να ζησει κατι πολυ εξτριμ...θα το ζησει σιγουρα με αυτα τα λεφτα..ΣΙΓΟΥΡΑ
Λακη ευχομε αυτο που περασες να ηταν μια κακια παρενθεση που εκλεισε οριστικα

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τελη ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ με αρχες ΜΑΡΤΙΟΥ που ημουν κατω , στη παραλιακη μερικες ζητουσαν 700,κυριως οι μικρες. ΅
Στην W.S ακατεβατα 1000.Παντα μιλαμε για S.T γιατι σχεδον καμμια δεν ηθελε L.T.
Τελειωσαν οι εποχες που εφευγαν μεσημερι,τωρα απο τις 9 ετοιμαζονται για να την κοπανησουν?..
Βρισκουν Αραβες και Ρωσους που τα δινουν.Παντως παιδια να ξερετε οτι και στην ΠΑΤΤΑΥΑ σε λιγο οι τιμες θα αρχιζουν να ανεβαινουν οπως εγινε και στο ΠΟΥΚΕΤ..Την προοριζουν για τουριστικο θερετρο για εσωτερικο οικογενειακο τουρισμο...          Για αυτο στα ξενοδοχεια βλεπατε και πολλες οικογενειες με παιδια.....             

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Το καλο με το [ψαροχωρι] οπως το αποκαλει ο φιλος ΠΑΓΤΑΟ ειναι οτι ακομη κρατα και προσφερει ολο το πακκετο φθηνο

-φαγητο,διαμονη,πουτανοπιατσα κ.λ.π- σε σχεση με αλλες τουριστικες περιοχες της Ταυλανδης. Ειναι η πολις εκεινη που          [ η θα την αγαπησεις η θα μισησεις πολυ].Εξαρταται απο την οπτικη γωνια- πως βλεπει ο καθενας μας τα πραγματα-
Αυτο για οσους εχουν διαφορετικες αποψεις.-

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
γιατι οσες εχω παρει για long time οι περισσοτερες φευγανε το μεσημερι???  :think:
καποιες μαλιστα μενανε μεχρι το απογευμα με συνεπεια να χασω ολη μου την μερα.

αν μια γκομενα σας γουσταρει θα κατσει μεχρι αργα και καλο θα ειναι να παιρνετε τηλ. απ'αυτες για ωρες αναγκης.  ;)

Λακη και περσι τον μαρτιο που πηγαμε ηταν high season αλλα δεν ζητουσαν τετοιες τρελλες τιμες οι freelancers.

εχω παρει και με 500μπατ freelancer στην ws και εδωσε και κολαρακι!!! FEMALE.  :grin:

να πω ομως οτι μου εχουν συμβει long time να γινοντε short time και παντα βρισκουν μια δικαιολογια να σου πουν. μετακομιζω, η φιλη μου ειναι αρρωστη κτλ...
δεν με χαλαει ομως. θα παρει λιγοτερα λεφτα και αν εχω ορεξη θα βγω ξανα εξω. οτι ωρα και να'ναι αφου στο jp bar εχει κοσμο μεχρι τις 11 το πρωι στη high season ομως. τον οκτωβριο που πηγα δεν ειχε κοσμο μετα τις 10.

το θεμα ειναι να μην χαλιεστε με αυτα γιατι ολοι σας τα ξερετε (αυτοι που εχουν παει) και να περνατε καλα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom