Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Πες  τα  ρε  Μπικου . Πολλοι  βλεπουν  αυτην  την  πραγματικοτητα  αλλά  πολλοι  δεν  μιλανε . Για  ενα  περιεργο  λογο  , οποιος  γραφει  καλα  λογια  για  την  Πατταγια , ασχετως  τι  ιστορια  εχει  γραψει , δεχεται  κολακευτικα  σχολια  ,( ετσι  πολλοι  λενε  επιτηδες  καλα  λογια  για  την  Πατταγια , για  να  ακουνε  μπραβο ) ενω  οποιος  την  κατηγορησει , δεχεται  επιθεσεις  ακομα  και  μετα  απο  καιρο .
Ετσι  οποιος  φευγει  απο  αυτην  την  ομαδικη  υπνωση  και  το  δηλωσει , αυτοματα  ( το  λιγοτερο ) ξεχνιεται . Να  εισαι  προετοιμασμενος  και  συ  να  το δεχθεις  ή  μπορει  στο  μελλον  να  αγνουν  οτι  γραφεις .
Το  νιωσα  και  γω  στο  πετσι  μου  ( αργοτερα ) οταν  κατηγορησα  την  Πατταγια

LADYBOY_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΤΕΤΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΔΥΒΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ  !!!!!!!!  ΤΕΛΗΚΑ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

LADYBOY_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
:badair:  ΑΧΑΧΑΧΑΧ  :2funny: :2funny: :2funny:  ΚΑΛΟ...    οχι ρεε  :birdman:  εξαλου τα κατοακιαμας ειναι μονο παθητικα,,, 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μπικ αν και αδελφός διαφωνώ καθέτως μαζί σου.Ουτε και εγώ είμαι φανατικός Παταγιανός αλλά ένα πέρασμα
αξίζει να το κάνει κανείς.Δεν έχεις δεί τίποτα ακόμη παρά μόνο την Walking Street.Ξέχασες να πεις και
τα καλά όμως π.χ. με 10 μπατ πας εκεί που στο Πουκέτ ζητάνε 200, το lady drink έχει 100-110 και στη Πατόνγκ
180,ξενοδοχείο που στη Πατόνγκ πληρώνεις μόνο για ύπνο εδώ δίνεις για Ντελούξ και με πισίνα και άλλα πολλά.
Τέλος πάντων γνωμη σου είναι και σεβαστή πολύ.
Ανοίγει καινούρια διαμάχη πάντως.Παταγιανοί εναντίον Πουκετιανών :argue:

Οπως και να έχει αφέσου ελεύθερος και να περάσεις καλά απόψε.Φιλιά πολλά. :rockon:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Μπικ αν και αδελφός διαφωνώ καθέτως μαζί σου.Ουτε και εγώ είμαι φανατικός Παταγιανός αλλά ένα πέρασμα
αξίζει να το κάνει κανείς.Δεν έχεις δεί τίποτα ακόμη παρά μόνο την Walking Street.Ξέχασες να πεις και
τα καλά όμως π.χ. με 10 μπατ πας εκεί που στο Πουκέτ ζητάνε 200, το lady drink έχει 100-110 και στη Πατόνγκ
180,ξενοδοχείο που στη Πατόνγκ πληρώνεις μόνο για ύπνο εδώ δίνεις για Ντελούξ και με πισίνα και άλλα πολλά.
Τέλος πάντων γνωμη σου είναι και σεβαστή πολύ.
Ανοίγει καινούρια διαμάχη πάντως.Παταγιανοί εναντίον Πουκετιανών :argue:

Οπως και να έχει αφέσου ελεύθερος και να περάσεις καλά απόψε.Φιλιά πολλά. :rockon:
Αδελφε μου Pag,το ξερεις οτι παντα λεω αυτα που βλεπω και αυτα που αισθανομαι.
Αυτο που μετρησε πανω απ'ολα στην παραμονη μας εδω ηταν η καλη παρεα,πραγματικα περασαμε καλα και με την συντροφια του pipinomaniac,ενος εξαιρετικου παιδιου.
Για το θεμα του φτηνοτερου "κοστους ζωης" στην Παταγια εχεις απολυτο δικιο,στο ποστ μου εκανα μια πολυ συντομη αναφορα στο τι ειδα πανω στο θεμα γυναικα εδω,θα αναφερθω σε ολα,τα καλα(λιγα) και τα κακα(...) της Παταγιας με ησυχια οταν τελειωσει το ταξιδι.

Ενδεικτικα για χτες το βραδυ,και στα τρια μεγαλα κλαμπ μαζι,αν μετρουσες τις γυναικες μεσα,δεν εφταναν για να γεμισουν ουτε την μιση Hollywood στην Πατονγκ.Ασε που το 20-30% ηταν Kathoeys.Oσο αφορα την ποιοτητα... :headbang: :headbang:

Στα περισσοτερα agogo που πηγαμε τα κοριτσια ηταν "καυλωτικα",αρκει να τις εβλεπα απο μακρυα,γιατι οταν τις καθιζα για ενα ποτο μου "επεφτε" στο λεπτο...

Αδελφακι Pag καλο ταξιδι,η κουμπαρα που σε "τραβαει" στα βορεια ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει εδω :thumbsup:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Η μεγαλυτερη παπαρια ηταν αυτο που λεγαν εδω για τα χαμογελαστα προσχαρα κοριτσια. Η Παταγια εχει χαλασει παρα πολυ μετα την εισβολη πακιστανο-μπαγκλαντες-ινδών, χωρις βεβαια να φταινε μονο αυτοι.
Παταγια δεν πας να γαμησεις α' ποιοτητα ουτε καν γ', πας διοτι φθηνο φαγητο, ξενοδοχειο, ποτα, πουτανες και εαν εχεις καλη ανδρικη παρεα ωραιος χαβαλες. 
Με καλυψες απολυτα. :rockon:
Ειχα καλη παρεα εδω αλλιως θα την ειχα ηδη κοπανισει τρεχοντας...

Επισκέπτης
Πες  τα  ρε  Μπικου . Πολλοι   βλεπουν   αυτην  την  πραγματικοτητα   αλλά   πολλοι  δεν  μιλανε . Για   ενα  περιεργο  λογο  , οποιος  γραφει  καλα  λογια  για  την  Πατταγια , ασχετως   τι  ιστορια   εχει  γραψει , δεχεται   κολακευτικα  σχολια   ,( ετσι  πολλοι  λενε   επιτηδες  καλα  λογια  για  την  Πατταγια , για  να  ακουνε   μπραβο ) ενω   οποιος  την  κατηγορησει , δεχεται  επιθεσεις   ακομα  και  μετα  απο   καιρο .
Ετσι  οποιος   φευγει   απο  αυτην  την  ομαδικη  υπνωση  και  το  δηλωσει , αυτοματα  ( το  λιγοτερο ) ξεχνιεται . Να  εισαι  προετοιμασμενος   και  συ  να  το δεχθεις  ή   μπορει  στο  μελλον  να  αγνουν   οτι   γραφεις .
Το  νιωσα  και  γω  στο  πετσι  μου  ( αργοτερα ) οταν  κατηγορησα   την  Πατταγια
Τα ειπαν και αλλοι αυτα,αλλα καποι απο εδω μεσα τους ξεσκισατε και τους διασυρατε!!!!Αλλα επειδη δεν θελω να κανω τον δικηγορο κανενος γιατι πιστευω οτι ο καθενας μπορει να υπερασπισει τα λεγομενα του και τον εαυτον του,και γιατι ηδη καποιοι Εμπειροι!!!και παλιοι....αρχισαν να μιλανε για κλωνους και αλλες παπαριες.....Η γνωμη μου,οπως την εχω εκφρασει αλλωστε και αλλου ειναι οτι:
Phuket μακραν το καλυτερο,τα προσφερει ολα,κοσμοπολιτικο,παραλιες sexοτουρισμο ποιοτητα κλπ.Αυτη την στιγμη ισως ο καλυτερος προορισμος στον πλανητη!!!!!
Pattaya μπουρδελο με την απολυτη σημασια της λεξης, σε πολλους ομως αρεσει αυτο ,οπως και σε μας,και δεν ειναι και κακο να ζησει καποιος και αυτες τις εμπειρειες....Τα ταλευταια χρονια ομως μαζευει και αλλο κοσμο οικογενειες κλπ που αγοραζουν σπιτια στα περιχωρα και μενουν εκει γιατι ειναι πιο φτηνα κλπ.
Εγω προσωπικα οταν εμενα Phuket που και που πεταγομουν και Pattaya ετσι για πιο χυμα μπουδελοτσαρκα.....
Και να πω και το αλλο!!!μην θεοποιουμε και τις Ταυλανδεζες ρε παιδια...δυσκολα θα βρεις καμια που να αξιζει πραγματικα!!!!τα τραβελια κανουν τη διαφορα....οπως λεει και ο φιλος LADYBOY LOVER!!!!!

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Πες  τα  ρε  Μπικου . Πολλοι   βλεπουν   αυτην  την  πραγματικοτητα   αλλά   πολλοι  δεν  μιλανε . Για   ενα  περιεργο  λογο  , οποιος  γραφει  καλα  λογια  για  την  Πατταγια , ασχετως   τι  ιστορια   εχει  γραψει , δεχεται   κολακευτικα  σχολια   ,( ετσι  πολλοι  λενε   επιτηδες  καλα  λογια  για  την  Πατταγια , για  να  ακουνε   μπραβο ) ενω   οποιος  την  κατηγορησει , δεχεται  επιθεσεις   ακομα  και  μετα  απο   καιρο .
Ετσι  οποιος   φευγει   απο  αυτην  την  ομαδικη  υπνωση  και  το  δηλωσει , αυτοματα  ( το  λιγοτερο ) ξεχνιεται . Να  εισαι  προετοιμασμενος   και  συ  να  το δεχθεις  ή   μπορει  στο  μελλον  να  αγνουν   οτι   γραφεις .
Το  νιωσα  και  γω  στο  πετσι  μου  ( αργοτερα ) οταν  κατηγορησα   την  Πατταγια
Φιλε σαμανε,πρωσοπικα,ποσταρω στο πολυ χρησιμο αυτο θρεντ,αυτα που βλεπω με τα δικα μου ματια.Λαθος εκτιμησεις μπορει να κανω,ακομη και λανθασμενες πληροφοριες μπορει να δωσω,αλλα ετσι τα βλεπω ετσι τα λεω.Ωραιοποιηση και ψεματα δεν θα ακουστουν απο εμενα.

Δεν με πειραζει να δεχθω επιθεση,γιατι στα γραφομενα μου δεν θιγω τις επιλογες κανενος.
Σε παρα πολλους φιλους αρεσει η Παταγια και καλα κανουν στην τελικη,γιατι οπως δεν μου αρεσει να μου επιβαλουν αποψεις,ετσι δεν επιβαλω & εγω.Απλα ετσι τα βλεπω εγω.

Το "νημα" εχει πολλα αξιολογα ατομα τα οποια καταλαβαινουν απολυτα το τι θελω να πω.Αλλα και λαθη να κανω σε εκτιμησεις η οποια διορθωση ειναι δεκτη και σεβαστη.

Και για οσους απορησουν για τα μαζεμενα ποσταρισματα μου,σε αντιθεση με τις προηγουμενες μερες,ναι,τα τελευταια 2 βραδυα δεν πηρα καμια...ΔΕΝ με εφτιαξε καμια για να την παρω...
Και δεν υπαρχει περιπτωση ουτε σημερα να παρω,αν δεν βρω αυτο που θελω.Δλδ παλι "αγαμητος"θα μεινω :2funny:

Αυριο Bangkok  :bounce-glasses: :boff: :tooth: :tits2: :fuck2:    :grin:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Η Παταγια εχει χαλασει παρα πολυ μετα την εισβολη πακιστανο-μπαγκλαντες-ινδών, χωρις βεβαια να φταινε μονο αυτοι.
Δεν φταίνε αυτοί (που στο κάτω - κάτω πηγαίνουν για τον ίδιο λόγο που πάτε και εσείς εκεί πέρα) . Χαλασμένη ήταν ήδη από την δεκαετία του 1970.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
οποτε τις πρωτες διακοπες πατταγια για αρχη δεκα μερουλες να φυγουν τα χοντραδια και την επομενη ενα τουρ πουκετ κο σαμουι πιπι κ.τ.λ.εννοειται οτι πατταγια για εναν πρωταρη με αγριες διαθεσεις χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι στερημενος σεξουαλικα πρεπει να ειναι ο ιδανικος προορισμος.ladyboy_lover μαζι με τον djzan θα κανουμε club μου φαινεται.και ο lusiano βλεπω οτι συμφωνει μαζι μας...

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
οποτε τις πρωτες διακοπες πατταγια για αρχη δεκα μερουλες να φυγουν τα χοντραδια και την επομενη ενα τουρ πουκετ κο σαμουι πιπι κ.τ.λ.εννοειται οτι πατταγια για εναν πρωταρη με αγριες διαθεσεις χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι στερημενος σεξουαλικα πρεπει να ειναι ο ιδανικος προορισμος.ladyboy_lover μαζι με τον djzan θα κανουμε club μου φαινεται.και ο lusiano βλεπω οτι συμφωνει μαζι μας...
Για το προγραμμα σου δεν μπορω να πω,αλλα για ποιοτικα τσουτσουνοκοριτσα...Πατονγκ
Και στην Βκκ θα βρεις καλα,αλλα δεν ξερω τι γινεται απο αποψη επικινδυνοτητας εκει.

Χτες βραδυ παντως στη W S ζητουσαν 2000-3000 μπατ  για short. :headbang: ευτυχως εχω και μαρτυρες για τις τιμες...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
2000-3000 για σορτ τα κατοι στην πατταγια?δηλαδη αμα ζητανε τοσα εκει βκκ και πουκετ ποσο θα ζητανε?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μολις επεστρεψα,στη συννεφιασμενη Αθηνα...Ο καιρος εξω,αντικατοπτριζει στο μεγιστο βαθμο,τη ψυχικη μου διαθεση.
Τωρα βεβαια,μετα απο 10ωρη πτηση,θα αναρωτιεστε που βρισκω τη δυναμη να καθομαι και να γραφω στο φορουμ..
Η αληθεια ειναι οτι ηταν μακραν η κορυφαια που εχω βιωσει οσα χρονια ταξιδευω...Ηταν η τελεια πτηση...
Ολη η σειρα των καθισματων αδεια,αραξα τις αριδες μου,εβαλα και τα μαξιλαρια στα σημεια που με ενοχλουσαν τα καθισματα και κοιμηθηκα 8 ωρες συνεχομενες!!!
Αλλα ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη...Φτανω στο Σουβαρναμπουμ-μπουμι και κοιταζω σε ποια γκισε γινεται το check-in..Ηταν στα H και J...HJ οπως HandJob...Τυχαιο?..Δε νομιζω!!
Μετα απο 45 λεπτα στην ουρα τσεκαρω και περνω θεση παραθυρο...Οταν δε επιβιβαζομαι και συνειδητοποιω οτι θα εχω ολη τη σειρα των καθισματων για παρτη μου,λεω ωραια...ευκαιρια για τρελλο υπνο...
Το φαγητο ειχε 2 επιλογες...Κοτοπουλο καυτερο και χοιρινη μπριζολα...Οπως καταλαβαινετε η συντριπτικη πλειοψηφια διαλεξε χοιρινη μπριζολα και οταν εφτασαν σε μενα που ημουν πισω πισω,μπριζολα τελος...Αρνηθηκα ευγενικα να φαω το κοτοπουλο και με χαμογελο στην αεροσυνοδο της λεω "μαι πεν ραι"...Ας μεινω νηστικος...
Η κοπελα βεβαια,ουτε που να το συζητησει να με αφησει νηστικο...Παει και μου φερνει ενα πιατο με προσουτο και τυρι...Και πριν αρχισω ακομα να τρωω,μου φερνει στα κλεφτα φαγητο απο τη business class..Ριμπ-αι (το κομματι του μοσχαριου διπλα στο φιλετο για οσους δε ξερουν),το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ μου κρεας και μαλιστα ψημενο medium!!Οπως ακριβως το τρωω!!Την εκανα "ταρατσα" λεμε!!!Πεντανοστιμο...!!
Με το τελος του φαγητου κλεινουν τα φωτα και τη πεφτω...Μετα απο 8 ωρες αδιαλειπτου υπνου,ενα χερι με ξυπναει..."Sir,wake up...Breakfast is served"!!!Απιστευτο!!Ουτε που καταλαβα τη πτηση.. :grin:

Τωρα οσον αφορα το θεμα που ειναι στην "ημερησια διαταξη" περι ποιοτητας γυναικων Πουκετ και Πατταγιας...
Πριν 3-4 χρονια δεν υπηρχε καν συγκριση...Το Πουκετ ηταν πολλα χιλιομετρα μπροστα...Τα τελευταια χρονια,παροτι εχει πεσει αισθητα η ποιοτητα,ακομα ειναι σαφως καλυτερη απο Πατταγια..Με ΜΙΑ ομως ΒΑΣΙΚΗ διαφορα...ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ψωνιζεις...
Αν ψωνιζεις freelancers,τοτε Πουκετ "δαγκωτο"...Το παιχνιδι που παιζεται στη Hollywood,Tiger,Tai-Pan και Baya δε συγκρινεται με Insomnia,Lucifer,Marine... ΑΝ ομως γουσταρεις αγκογκο-κοριτσα,τοτε τα πλασματακια που μπορεις να συναντησεις στα a go go της Πατταγια,ΔΕΝ τα βρισκεις στη Πατονγκ...
Οι συναγωνιστες που με "εζησαν" σε αυτο το ταξιδι,θα καταλαβαν οτι εχω πολυ περιεργο αλλα εκλεκτο (θελω να πιστευω) γουστο...Ακομα και στα a go go που εχει σαφως καλυτερο επιπεδο απο τις freelancer,στις 100-200 γκομενες που εβλεπα καθε βραδυ,ηταν ζητημα αν 3-4 ηταν "pipinomaniac approved" συμφωνα με το δεκαλογο που εχω παραθεσει σε καποιο παλιοτερο ποστ...
Βασικη βεβαια προυποθεση,ειναι το κατα ποσο εισαι διατεθειμενος να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ...Στη καλυτερη περιπτωση θα σου κοστισει 3000 μπατ (75 ευρω) για ποτα,barfine και πηδημα SHORT time...Γιατι υπαρχουν και αλλα μαγαζια οπως το Alcatraz,που η "ζημια" για να παρεις τα λεγομενα "supermodel" εκτοξευεται στα 5300 μπατ (1500 barfine+3500 short time+300 ποτο δικο σου και γκομενας).
Ειναι το μαγαζι που ο συναγωνιστης Pag,μιλησε για "απαγορευτικες" τιμες...ΙΣΩΣ και να εχει δικιο...ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ομως,που φορτωσα απο εκει το 229 μωρο (το ειδαν οι συναγωνιστες,ειδικα ο Μπικου που το νταχτιριζε στα ποδαρακια του για κανα μισαωρο),ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΑ τα λεφτα μου...Το μωρο ηταν απλα πανεμορφο..Ολο ναζι,σκερτσο φατσουλα πανεμορφη και κορμι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...Και επειδη το περιμενα εξω απο το μαγαζι στις 4 που σχολασε,γλυτωσα το barfine και του εδωσα 3500 μπατ που μου ζητησε...
Και απο το να πηδηξω "μετριες γκομενες" του 2χιλιαρου για 2 βραδιες,προτιμω να πηδηξω τη μια ενα "supermodel" και την επομενη να μεινω αγαμητος...Για μενα δε μετραει η ποσοτητα,αλλα η ποιοτητα...Και για να πω την αληθεια (και ας με κραξουν πολλοι εδω μεσα),αν ειχα παει μονος μου στο Alkatraz και επρεπε να φορτωσω επιτοπου,ΘΑ ΤΑ ΕΔΙΝΑ τα 5000 μπατ που μου ζητησε.."Ας παει και το παλιαμπελο"...Τετοιο μουνι δε γαμας καθε μερα...

Τελος,(και συγγνωμη για το μακροσκελες ποστ),θα ηθελα να πω,οτι περα απο τα μουνια και το γαμησι,για μενα το κορυφαιο που μου συνεβη σε αυτο το ταξιδι,ηταν η γνωριμια και η παρεα με τους συναγωνιστες Pag και Μπικου...
Ηταν σχεδον σιγουρο απο την αρχη οτι θα ταιριαζαμε και αυτο φαινοταν απο τις σχεδον ταυτοσημες αποψεις που διατυπωναμε στο φορουμ..."Χωριο που φαινεται,κολαουζο δε θελει"...Προκειται για εξαιρετικα παιδια και θεωρω τιμη μου που προσθεσα στη λιστα των φιλων μου δυο τοσο υπεροχους ανθρωπους...Περασαμε καταπληκτικα...
Νομιζω οτι με τον Pag,αποτελουμε το κορυφαιο διδυμο στο να ανακαλυπτουμε και να ξεθαβουμε τα "αστερια" στα κωλομπαρα της Ταυλανδης...
Για το δε Μπικου,μονο μια λεξη αρκει.."Αδερφος"... :grin:
Αντε μαγκες...Να περνατε καλα...Και θα τα ξαναπουμε συντομα... ;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
δηλαδη για καποιον που θελει να φορτωσειαστερι α λα πιπι προτεινεις πατταγια αντι πουκετ?εννοειται με το καταλληλο χρηματικο αντιτιμο ετσι?οχι τσιγγουνιες για 50 ευρω οταν ομως προκειται για ολη την νυχτα οχι ξεπετα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
δηλαδη για καποιον που θελει να φορτωσειαστερι α λα πιπι προτεινεις πατταγια αντι πουκετ?εννοειται με το καταλληλο χρηματικο αντιτιμο ετσι?οχι τσιγγουνιες για 50 ευρω οταν ομως προκειται για ολη την νυχτα οχι ξεπετα.
Το "ολη τη νυχτα" εχει πεθανει εδω και χρονια...Το long time "και καλα" ειναι μεχρι της 8 το πρωι το πολυ...
Αυτα που ζησαμε εμεις οι παλιοτεροι,που επαιρνες το μωρο το βραδυ,του εριχνες 1-2 μανικια για αρχη,κοιμοσουνα,ξυπναγες κατα τις 12 το μεσημερι,εριχνες αλλα 1-2,το πηγαινες αν γουσταρες για φαγητο και το αμολαγες το απογευμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πια...
Μονο αν πετυχεις καμμια freelancer και τη "σπιτωσεις"...Να την εχεις δηλαδη ολη μερα στο δωματιο,να της πληρωνεις τα εξοδα και 1-2 χιλιαρικα την ημερα..Σαν να "νοικιαζεις" γκομενα με λιγα λογια...Μπορεις να βρεις και απο αγκο γκο η μπαρ καμμια τετοια,αλλα θα πρεπει καθε μερα να της δινεις το barfine για να το δινει αυτη στο μαγαζι,ωστε να μη πηγαινει για δουλεια και να μενει μαζι σου...
Αυτο βεβαια σημαινει "μοναχοφαγια"...Βλεπεις τους αλλους "μεζεδες" εξω που κυκλοφορουν και δεν αγγιζεις... :grin:

Αμφιβαλλω βεβαια αν θα βρεις "επιπεδου πιπι" γκομενα...Παραδειγμα αυτο το πλασματακι που πηρα το προτελευταιο βραδυ,εκανε κατα μεσο ορο 2 short time τη βραδια (και εδινε 2 barfine στο μαγαζι)...Για ποιο λογο να ερθει μαζι σου,οταν κερδιζει κατα μεσο ορο 100.000 μπατ το μηνα?

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
βρε μπικου , ο πιπινο εφυγε ο πατγκαο εφυγε, μονος εμεινες παταγια βρε θηριο?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
πρωτον μαλακια μου που ρωτησα τοσο γρηγορα χωρις να διαβασω ολο το ποστ σου.με καλυψες πανω κατω.παντως 8 το πρωι μια χαρα ειναι και τοτε...απλως δεν θελω την ξεπετα ενα καυλι ματς μουτς αγκαλιες φιλια και μετα αντε γεια.δηλαδη μια-δυο ωριτσες δουλεια.παντως χαρα στο κουραγιο σου που περιμενες μεχρι τις 4.εγω θα το φορτωνα απο τις 1 αντε 2.οχι επειδη δνε θα ειχα τ ακουραγια να το βαρεθω αλλα γιατι οταν προκειται για σουπερ κουκλι 2 ωρες παραπανω μαζι της κανουν την διαφορα εστω και αν φαινεται ακριβη ενω δεν ειναι αφου αν σκεφτω τι εχω χαλασει σε μυκονο κ.τ.λ. για μαλακιες ασε...τοτε αυτα που θα αδινα στο καλυτερο μοντελο της ταιλανδης για μια εβδομαδα οχι μερα θα μου φανουν ψιχουλα.μια εβδομαδα οχι μερα ετσι.και δεν κανω πλακα ουτε υπερβαλω καθολου...μην πω το αντιθετο μαλιστα...

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Μολις επεστρεψα,στη συννεφιασμενη Αθηνα...

Νομιζω οτι με τον Pag,αποτελουμε το κορυφαιο διδυμο στο να ανακαλυπτουμε και να ξεθαβουμε τα "αστερια" στα κωλομπαρα της Ταυλανδης...
Για το δε Μπικου,μονο μια λεξη αρκει.."Αδερφος"... :grin:
Αντε μαγκες...Να περνατε καλα...Και θα τα ξαναπουμε συντομα... ;)
Ερχομαι σε μια βδομαδα pipi :rockon:

Pag & Pipin οι κορυφαιοι αgogoιχνηλατες :rockon: :rockon:

Πολυτιμη η παρεα των παραπανω αδελφων μου σ'αυτο το ταξιδι
Με τον Pagtao "αδερφοποιηθηκαμε" τον Νοεμβρη,με τον Pipin τωρα :rockon:

Τι κι αν εγω δεν ειμαι και παρα πολυ agogas :2funny:,τα παιδια ειναι εξαιρετικη παρεα,συναγωνιστες & φιλοι.
Ευχαριστω για ολα :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom