Μολις επεστρεψα,στη συννεφιασμενη Αθηνα...Ο καιρος εξω,αντικατοπτριζει στο μεγιστο βαθμο,τη ψυχικη μου διαθεση.
Τωρα βεβαια,μετα απο 10ωρη πτηση,θα αναρωτιεστε που βρισκω τη δυναμη να καθομαι και να γραφω στο φορουμ..
Η αληθεια ειναι οτι ηταν μακραν η κορυφαια που εχω βιωσει οσα χρονια ταξιδευω...Ηταν η τελεια πτηση...
Ολη η σειρα των καθισματων αδεια,αραξα τις αριδες μου,εβαλα και τα μαξιλαρια στα σημεια που με ενοχλουσαν τα καθισματα και κοιμηθηκα 8 ωρες συνεχομενες!!!
Αλλα ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη...Φτανω στο Σουβαρναμπουμ-μπουμι και κοιταζω σε ποια γκισε γινεται το check-in..Ηταν στα H και J...HJ οπως HandJob...Τυχαιο?..Δε νομιζω!!
Μετα απο 45 λεπτα στην ουρα τσεκαρω και περνω θεση παραθυρο...Οταν δε επιβιβαζομαι και συνειδητοποιω οτι θα εχω ολη τη σειρα των καθισματων για παρτη μου,λεω ωραια...ευκαιρια για τρελλο υπνο...
Το φαγητο ειχε 2 επιλογες...Κοτοπουλο καυτερο και χοιρινη μπριζολα...Οπως καταλαβαινετε η συντριπτικη πλειοψηφια διαλεξε χοιρινη μπριζολα και οταν εφτασαν σε μενα που ημουν πισω πισω,μπριζολα τελος...Αρνηθηκα ευγενικα να φαω το κοτοπουλο και με χαμογελο στην αεροσυνοδο της λεω "μαι πεν ραι"...Ας μεινω νηστικος...
Η κοπελα βεβαια,ουτε που να το συζητησει να με αφησει νηστικο...Παει και μου φερνει ενα πιατο με προσουτο και τυρι...Και πριν αρχισω ακομα να τρωω,μου φερνει στα κλεφτα φαγητο απο τη business class..Ριμπ-αι (το κομματι του μοσχαριου διπλα στο φιλετο για οσους δε ξερουν),το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ μου κρεας και μαλιστα ψημενο medium!!Οπως ακριβως το τρωω!!Την εκανα "ταρατσα" λεμε!!!Πεντανοστιμο...!!
Με το τελος του φαγητου κλεινουν τα φωτα και τη πεφτω...Μετα απο 8 ωρες αδιαλειπτου υπνου,ενα χερι με ξυπναει..."Sir,wake up...Breakfast is served"!!!Απιστευτο!!Ουτε που καταλαβα τη πτηση..
Τωρα οσον αφορα το θεμα που ειναι στην "ημερησια διαταξη" περι ποιοτητας γυναικων Πουκετ και Πατταγιας...
Πριν 3-4 χρονια δεν υπηρχε καν συγκριση...Το Πουκετ ηταν πολλα χιλιομετρα μπροστα...Τα τελευταια χρονια,παροτι εχει πεσει αισθητα η ποιοτητα,ακομα ειναι σαφως καλυτερη απο Πατταγια..Με ΜΙΑ ομως ΒΑΣΙΚΗ διαφορα...ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ψωνιζεις...
Αν ψωνιζεις freelancers,τοτε Πουκετ "δαγκωτο"...Το παιχνιδι που παιζεται στη Hollywood,Tiger,Tai-Pan και Baya δε συγκρινεται με Insomnia,Lucifer,Marine... ΑΝ ομως γουσταρεις αγκογκο-κοριτσα,τοτε τα πλασματακια που μπορεις να συναντησεις στα a go go της Πατταγια,ΔΕΝ τα βρισκεις στη Πατονγκ...
Οι συναγωνιστες που με "εζησαν" σε αυτο το ταξιδι,θα καταλαβαν οτι εχω πολυ περιεργο αλλα εκλεκτο (θελω να πιστευω) γουστο...Ακομα και στα a go go που εχει σαφως καλυτερο επιπεδο απο τις freelancer,στις 100-200 γκομενες που εβλεπα καθε βραδυ,ηταν ζητημα αν 3-4 ηταν "pipinomaniac approved" συμφωνα με το δεκαλογο που εχω παραθεσει σε καποιο παλιοτερο ποστ...
Βασικη βεβαια προυποθεση,ειναι το κατα ποσο εισαι διατεθειμενος να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ...Στη καλυτερη περιπτωση θα σου κοστισει 3000 μπατ (75 ευρω) για ποτα,barfine και πηδημα SHORT time...Γιατι υπαρχουν και αλλα μαγαζια οπως το Alcatraz,που η "ζημια" για να παρεις τα λεγομενα "supermodel" εκτοξευεται στα 5300 μπατ (1500 barfine+3500 short time+300 ποτο δικο σου και γκομενας).
Ειναι το μαγαζι που ο συναγωνιστης Pag,μιλησε για "απαγορευτικες" τιμες...ΙΣΩΣ και να εχει δικιο...ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ομως,που φορτωσα απο εκει το 229 μωρο (το ειδαν οι συναγωνιστες,ειδικα ο Μπικου που το νταχτιριζε στα ποδαρακια του για κανα μισαωρο),ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΑ τα λεφτα μου...Το μωρο ηταν απλα πανεμορφο..Ολο ναζι,σκερτσο φατσουλα πανεμορφη και κορμι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...Και επειδη το περιμενα εξω απο το μαγαζι στις 4 που σχολασε,γλυτωσα το barfine και του εδωσα 3500 μπατ που μου ζητησε...
Και απο το να πηδηξω "μετριες γκομενες" του 2χιλιαρου για 2 βραδιες,προτιμω να πηδηξω τη μια ενα "supermodel" και την επομενη να μεινω αγαμητος...Για μενα δε μετραει η ποσοτητα,αλλα η ποιοτητα...Και για να πω την αληθεια (και ας με κραξουν πολλοι εδω μεσα),αν ειχα παει μονος μου στο Alkatraz και επρεπε να φορτωσω επιτοπου,ΘΑ ΤΑ ΕΔΙΝΑ τα 5000 μπατ που μου ζητησε.."Ας παει και το παλιαμπελο"...Τετοιο μουνι δε γαμας καθε μερα...
Τελος,(και συγγνωμη για το μακροσκελες ποστ),θα ηθελα να πω,οτι περα απο τα μουνια και το γαμησι,για μενα το κορυφαιο που μου συνεβη σε αυτο το ταξιδι,ηταν η γνωριμια και η παρεα με τους συναγωνιστες Pag και Μπικου...
Ηταν σχεδον σιγουρο απο την αρχη οτι θα ταιριαζαμε και αυτο φαινοταν απο τις σχεδον ταυτοσημες αποψεις που διατυπωναμε στο φορουμ..."Χωριο που φαινεται,κολαουζο δε θελει"...Προκειται για εξαιρετικα παιδια και θεωρω τιμη μου που προσθεσα στη λιστα των φιλων μου δυο τοσο υπεροχους ανθρωπους...Περασαμε καταπληκτικα...
Νομιζω οτι με τον Pag,αποτελουμε το κορυφαιο διδυμο στο να ανακαλυπτουμε και να ξεθαβουμε τα "αστερια" στα κωλομπαρα της Ταυλανδης...
Για το δε Μπικου,μονο μια λεξη αρκει.."Αδερφος"...
Αντε μαγκες...Να περνατε καλα...Και θα τα ξαναπουμε συντομα... ;)