Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
περναει ο στρατος ,της ταυλανδης φρουρος..!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ρε Παιδια
Υπαρχει καποιος να μου λυσει 1 απορια;
Κλωνοποιειται ο ΜΑΛΑΚΑΣ; στο ιντερνετ και ειδικα εδω μεσα εννοω.
Ασχετο ΕΕΕ;  :grin: :grin: :grin: :grin:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα από Παττάγια.
Το ψαροχώρι στις δόξες του αυτές τις μέρες.Είναι το τριήμερο μουσικό φεστιβάλ αλλά και παζάρι
που γίνεται κάθε χρόνο το Μάρτη.Ολο θέλω να το αποφύγω και όλο εδώ είμαι.Κυκλοφοριακό χάος
αλλά και συναπάντημα από κορίτσια όχι της "δουλειάς".Ενα τέτοιο ήταν και η Μιν που συνάντησα
στο W.S. Club.Ομορφη και καλοντυμένη ξεχώριζε από τις άλλες τις φαλανγκοκυνηγούς.Παρ' όλο που
ευγενικά μου είπε ότι ήρθε με τις φίλες μόνο για διασκέδαση από τη Μπανγκόκ την κέρασα μία Σαν
Μιγκέλ και κέρδισα το σκαμπό της και δύο φιλιά.Μετά την πρώτη ήττα πήγα σε φιλικό Γκογκό όπου
είχα προξενιό ένα νεοφερμένο μικρό.Και εδώ όμως δεν κάθησε λόγω προσωπικού κολλύματος.Μετά το
δεύτερο γκόλ συναντάω τη παρέα στο Σαρκ.Πιο πριν ήμασταν στο Αλκατράζ.Κλαμπ με κορίτσια που δε
σε αφήνουν ήσυχο.Με ένα μόνο κέρασμα κάθονται και διασκεδάζουν μαζί σου για πάνω από μισή ώρα.
Οι τιμές όμως των κοριτσιών ήταν απαγορευτικές.Στο Σαρκ μετά τις δύο τα κοριτσάκια ντίρλα.Οταν
πέφτει και στο πλατώ Ταιλανδικό ρεπερτόριο πέφτουν κορμάκια.Ενα τέτοιο κορμί άπλωσε τα φτερά
του σαν κοράκι και προσγειώθηκε στην αγκαλιά μου.Πιο μαύρη κι από Νιγηριανή.Μαυροτίγανο!Κεφάτη
όμως και ευγενέστατη.Χαμόγελο ζωγραφιά.Η βραδιά έκλεισε σε Αραβοτεκέ.Αρχιζει και μας γίνεται
συνήθεια ο Ναργιλλές και φοβάμαι για εθισμό.Πιο πολύ όμως από τον εθισμό των κοριτσιών του Σιάμ
δεν πρόκειται να υποστώ.Κόλλημα.Η μιά καλύτερη από την άλλη.Μάγισσες!
Στο Αράβικο δουλεύουν παιδιά από το Νεπάλ.Ενός μικρού του έμαθα να λέει "γεια σου μαλάκα!"
Οπότε αν κάποτε το ακούσετε μη παρεξηγήσετε,ο δικός μου θα είναι.
Οι ναργιλλέδες πήραν φωτιά, το ίδιο και τα κορίτσια μας.Αρχισαν να χορεύουν πάνω στις μαξιλάρες
και να ανεβάζουν θερμοκρασίες.Μετά έπεσε λόρδα και παραγγείλαμε Tom Yam see food, κοτόπουλα,
αραβική πίττα, και άλλες λιχουδιές.Λογαριασμός με όλα αυτά τα ποτά, το ναργιλέ και τα φαγητά ένα
χιλιάρικο για δύο άτομα!Κατά τις πέντε και κάτι πήραμε μπατ μπας για τα κονάκια μας.Η κορακοφωλιά μου
θα φιλοξενούσε απόψε το νέο φιντάνι.Ετώ εικοσι δύο με δυόμισι χόνια προϋπηρεσία στις πίστες των
μπαρς.Πιο πριν στο κλαμπ αλλά και στο γκόγκο είχε δείξει τι έργο θα παιχτεί.Παρά την κούραση
της τα έδωσε όλα το μικρό και με κατασπάραξε.Μπροστά της το προηγούμενο κουκλί μου ήταν καλόγρια.
Εκτός τα τρελλά κόλπα με το στοματάκι του μου έκανε στάσεις ακροβατικές.Έπεσα και σε αθλήτρια!
Ειχε γάμπες ποδοσφαιριστή και στήθος μαθήτριας δημοτικού.Ενέργεια όμως  και πάθος δέκα έμπειρων
γυναικών.Την έκανα και αυτή Χανουμάκι-ΑΕΚάκι
Βραδιά για σεμινάριο.Θα τη δώ απόψε;Οχι.Αν και είχαμε σχεδιάσει να πάμε και βόλτα, αναβλήθηκε
τελικά λόγω ζέστης.Είπαμε:Tα κορίτσια μας συχαίνονται τον ήλιο.Ειναι βαμπίρ.Και μάλιστα σου πίνουν
το αίμα,το σπέρμα και κάθε υγρό που έχει το κορμί σου αλλά και το ψυγείο σου.Νεροφίδες.Κοριτσάρες!
Απόψε ίσως και χτυπήσω πάνω σε καμμιά τζαμαρία.Με έχουν τυφλώσει μερικά μωρά που λικνίζονται
από πίσω της.Ειδομεν.Ειπαμε αυτή η χώρα είναι των εκπλήξεων.Από το ψαροχώρι φιλιά και τα ξαναλέμε.

Συνημμένα

• Xanoumi.jpg
    Xanoumi.jpg
    184,6 KB · Εμφανίσεις: 20

Επισκέπτης
περναει ο στρατος ,της ταυλανδης φρουρος..!!
Ρε συ λες ναναι ολες τραβελια...δεν το πιστευω!!!!!αν και εχω παθει πολλες τετοιες ηττες...αφου να σκεφτεις ο συνεταιρος μου ο James μου εκανε κατι πλακες στελνοτας μου τραβελια,και γω τα παιρνα χαμπαρι οταν ξεβρακονωνταν!!!!
παντως 1 και 13 πρεπει ναναι τραβελια.
scorpio kai Pagtao παντως ειστε Γιγαντες!!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ PAG ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ, γραφομενα  :grin: :grin: :grin:

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους τους φιλους ?

Με ισοτιμια ΕΥΡΩ-ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ σημερα στο 1.416 το ΒΗΤ μετα βιας επιασε τα 43.Σε αλλες εποχες θα ηταν γυρω στα 50 ...?

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΤΤΑΥΑ , 2 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ RATE.

1.H WESTERN UNION [ η κιτρινη τραπεζα] στο τερμα της beach road,λιγο πριν την W.S.
2.Στο SOI LK METRO,20 μετρα στα δεξια μπαινοντας απο SOI DIANA - Για οσους μενουν εκει κοντα.
Δινουν περιπου 0.30 εως 0.50 ΒΗΤ περισσοτερο απο τα αλλα.......

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
     η    σεντακσιον   στο   πουκετ   υπαρχει    ακομα? (λιγο  μετα  τη   τιγκερ   ειναι)     αρχες   του  2008  "τα   σπαγε"   το   club

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
@xenofon2 Το καλυτερο rate που βρηκα σημερα ειναι 42,5 στο "κιτρινο" ανταλακτηριο,αρχες WS και στην 2nd road.

@helios747  για την seduction εχω ποσταρει πριν 7-8 μερες.
Ωραιο μαγαζι σαν χωρος αλλα μονο αμερικανακια με αδεια απο Αφγανισταν,και λοιποι φραγγολεβαντινοι,Ρωσσιδες βιζιτουδες,200ευρω η φτηνοτερη...
Μουσικη ψιλομαπα

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0

ΜΠΙΚΟΥ, καλα το βρηκες. 0.50 ΒΗΤ κατω απο την επισημη μεση τιμη ισοτιμιας [xe com].

Αυριο το πρωι που θα ανοιξουν οι τραπεζες θα φανη η ταση.? Αυτο το rate επαιζε απο Παρασκευη βραδυ.----

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Επειδή θα ρωτήσει ο φίλος μας ο Pagtao !!!

204839.jpg

JOHNIERET7

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Συνημμένα

• 188482_1473613058916_1791376740_890447_579386_s.jpg
    188482_1473613058916_1791376740_890447_579386_s.jpg
    11,6 KB · Εμφανίσεις: 30

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]๖ - ๐[/size][/size][/size] καλύτερα για να το καταλάβουν και τα τίλακ !!!

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Δεν πιστευω να περιμενετε τωρα απαντηση απο τον PAGTAO ?

η στον αραβοτεκε θα βρισκεται η θα πηδα καποιο απο τα τιλακ του?

Το σκεφτεσθε να ριξη ... 6 ... και να ισοφαριση ?

Επισκέπτης
Δεν πιστευω να περιμενετε τωρα απαντηση απο τον PAGTAO ?

η στον αραβοτεκε θα βρισκεται η θα πηδα καποιο απο τα τιλακ του?

Το σκεφτεσθε να ριξη ... 6 ... και να ισοφαριση ?
Την καφριλα μην την κανετε εξαγωγη...αφηστετην μονο για εσωτερικη καταναλωση!!!!
Και γω ΑΕΚ ειμαι και υποφερω...αλλα μονο εδω και οχι παραεξω!δεν αξιζει.....

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τα φωτεινά φώτα της Παττάγιας κλείνουν άδοξα σήμερα.Το αδυσώπητο κυνήγι νεαρών και πανέμορφων κοριτσιών
είχε σαν αποτέλεσμα το αγροτικό να μη φορτώσει.Η τελεταία γκαντεμιά ήταν το κορίτσι που πήρα από τις τζαμαρίες
να μην έχει ταυτότητα μαζί του.Στο Ρουαγιάλ Τουίνς είναι πολύ αυστηρά, δεν περνάει μύγα.Μια φίλη της που υποσχέθηκε να  μας φέρει την ταυτότητα δεν εμφανίστηκε.Το μωρό πήρε μοτορμπάικ τάξι για ρουμ και εγώ με την ουρά στα σκέλια πίσω στο δωμάτιο.ΗΤΤΑ.Ανοίγοντας το Λάπτοπ είδα και την εξάρα και η σούπα έδεσε.
Δεν βγαίνω στη βεράντα γιατί είναι ψηλά.
Δεν έχω και τσιγάρα μαζί μου.Παρηγοριά μου το αυριανό ταξίδι στο Ουντόν.Η αρραβωνιάρα περιμένει.Να δω πόσο θα αντέξω αυτή τη φορά.Μου υποσχέθηκε να πάμε Λάος τριήμερο.Είδομεν.
Πέφτω για ύπνο γιατί σε έξι ώρες θα πάρω ταξί για αεροδρόμιο.
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή επιτυχία στο Champions League.

ΑΕΚ για πάντα στις νίκες και στις ήττες :rockon:

Συνημμένα

• AEKaki.jpg
    AEKaki.jpg
    162,7 KB · Εμφανίσεις: 23

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0

PAGTAO,  ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ φιλε μου και να περνας παντα καλα.......
LUSIANO, Λυπαμαι αλλα σου λειπει και η αισθηση του χιουμορ φιλε μου ?

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
ΠΑΤΑΓΙΑ πεταμενα λεφτα.

Κραξτε με οσο θελετε αλλα αυτη η μαλακια που λεγεται ΠΑΤΑΓΙΑ δεν τρωγεται με τιποτα,οσο καλη διαθεση και να εχεις.

Οταν μου λεγανε οτι οι Ταιλανδεζες ηταν ασχημες,διαφωνουσα καθετα.
Ηταν μεχρι να ερθω στην Παταγια
Μιλαμε για τον παραδεισο της καΘε τελειωμενης πατσαβουρας Ταιλανδης που δεν εχει αλλο τροπο να βγαλει λεφτα.

Δεν ξερω τι μπορει να ηταν παλια αυτο το μερος,αλλα αυτο που βλεπω 5 μερες τωρα, δεν υπαρχει...

Απο που να 'ρχισω δεν ξερω.
Τα κλαμπ ινσομνια,λουσιφερ,μαριν,για πολλες κλωτσιες.
Εκτος απο καμια 10αρια πραγματικα θεομουνα,το απολυτο πανηγυρι της σαβουρας,και απο οπτικης αποψης αλλα και απο συμπεριφορα.

Τα μπαρακια,η αποθεωση της μετριοτητας.

Την κατασταση σωζουν μερικα κοριτσια απο τα παμπολλα agogo που υπαρχουν,αλλα σαν κι αυτες ευκολα μπορεις  βρεις σαν freelancers στα κλαμπ της πατονγκ.
Απλα η Παταγια προσφερει μεγαλη ποσοτητα,σε διαθεσιμο μουνι Γ,Δ κατηγοριας.

Για ποιο χαμογελο και ευγενεια μιλαμε,δεν υπαρχει τιποτα τετοιο εδω.

8 μερες στην πατονγκ πηρα 5 γυναικες και ουτε μια δεν μου εκανε συζητηση για χρημα,εδω το πρωτο πραγμα που λενε μετα το ονομα τους ειναι how much...

Δεν υπαρχει περιπτωση να χαλαλισω ουτε μια καποτα του ευρω γι'αυτα τα μετρια αγελαστα σαβουρια.

Επαναλαμβανω τα gogoκοριτσα, χωρις να ειναι στην πλειοψηφια των περιπτωσεων πανω του μετριου,αξιζουν καποιας προσοχης,αλλα με 2000+600+τα ποτα για short...

Eυτυχως που φευγω απο δω μεθαυριο.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι το επομενο ταξιδι ΔΕΝ θα συμπεριλαμβανει μεσα την ΠΑΤΑΓΙΑ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΠΑΤΑΓΙΑ πεταμενα λεφτα.

Κραξτε με οσο θελετε αλλα αυτη η μαλακια που λεγεται ΠΑΤΑΓΙΑ δεν τρωγεται με τιποτα,οσο καλη διαθεση και να εχεις.

Οταν μου λεγανε οτι οι Ταιλανδεζες ηταν ασχημες,διαφωνουσα καθετα.
Ηταν μεχρι να ερθω στην Παταγια
Μιλαμε για τον παραδεισο της καΘε τελειωμενης πατσαβουρας Ταιλανδης που δεν εχει αλλο τροπο να βγαλει λεφτα.

Δεν ξερω τι μπορει να ηταν παλια αυτο το μερος,αλλα αυτο που βλεπω 5 μερες τωρα, δεν υπαρχει...

Απο που να 'ρχισω δεν ξερω.
Τα κλαμπ ινσομνια,λουσιφερ,μαριν,για πολλες κλωτσιες.
Εκτος απο καμια 10αρια πραγματικα θεομουνα,το απολυτο πανηγυρι της σαβουρας,και απο οπτικης αποψης αλλα και απο συμπεριφορα.

Τα μπαρακια,η αποθεωση της μετριοτητας.

Την κατασταση σωζουν μερικα κοριτσια απο τα παμπολλα agogo που υπαρχουν,αλλα σαν κι αυτες ευκολα μπορεις  βρεις σαν freelancers στα κλαμπ της πατονγκ.
Απλα η Παταγια προσφερει μεγαλη ποσοτητα,σε διαθεσιμο μουνι Γ,Δ κατηγοριας.

8 μερες στην πατονγκ πηρα 5 γυναικες και ουτε μια δεν μου εκανε συζητηση για χρημα,εδω το πρωτο πραγμα που λενε μετα το ονομα τους ειναι how much...

Δεν υπαρχει περιπτωση να χαλαλισω ουτε μια καποτα του ευρω γι'αυτα τα μετρια αγελαστα σαβουρια.

Επαναλαμβανω τα gogoκοριτσα, χωρις να ειναι στην πλειοψηφια των περιπτωσεων πανω του μετριου,αξιζουν καποιας προσοχης,αλλα με 2000+600+τα ποτα για short...

Eυτυχως που φευγω απο δω μεθαυριο.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι το επομενο ταξιδι ΔΕΝ θα συμπεριλαμβανει μεσα την ΠΑΤΑΓΙΑ
πες τα ρε τυπε.κανεις ελληνας να μην παταει εκει.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Η μεγαλυτερη παπαρια ηταν αυτο που λεγαν εδω για τα χαμογελαστα προσχαρα κοριτσια. Η Παταγια εχει χαλασει παρα πολυ μετα την εισβολη πακιστανο-μπαγκλαντες-ινδών, χωρις βεβαια να φταινε μονο αυτοι.
Παταγια δεν πας να γαμησεις α' ποιοτητα ουτε καν γ', πας διοτι φθηνο φαγητο, ξενοδοχειο, ποτα, πουτανες και εαν εχεις καλη ανδρικη παρεα ωραιος χαβαλες. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom