Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Kαλησπέρα από τον τελευταίο όλοφο του Λουαγιάλ Τουίνς.
Από κάτω μου όλη η Πατάγια.Τλείς μέλες είμαι με τιλάκ και εκεί που ήμουν έτοιμος
να ανέβω Ισαάν να μετλήσω τα βουβάλια που θα πάρω πλοίκα...(γαμώτο με κόλλησε
τα Ισανιώτικα η μικλή) έγινε αλλαγή προγράμματος και της έδωσα κανονική άδεια.
Από σήμερα είμαι πάλι στην ενελγό δράση και θα σπάσουν τζαμαρίες (Akis το έπιασες ε?)
Kατά τα άλλα η Πατάγια παραμένει Ψαροχώρι-μουνοθύελλα.Κορμιά για κάθε γούστο.
Οσο πιό νωρίς ρίξεις δίχτυα τόσο πιό καλά.Υπάρχει βέβαια και η θεωρία όσο πιό αργά
τόσο πιο φτηνά.Ειδικά όταν λαλήσουν τα κοκορια και βγεί ο ήλιος.
Παρόλα αυτά ο σημερινός ήλιος δεν ήταν αρκετός να ζεστάνει τα κοριτσάκια που κάθε νύχτα
τουρτουρίζουν εδώ στη παγωμένη αλλά αμαρτωλή Παττάγια.

Ακόμα και οι πισίνες είναι παγωμένες...
ευτυχώς μερικά χανουμάκια ζέσταναν την ατμόσφαιρα

Συνημμένα

• Original.jpg
    Original.jpg
    202,6 KB · Εμφανίσεις: 19
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Kαλησπέρα από τον τελευταίο όλοφο του Λουαγιάλ Τουίνς.
εισαι στο αγαπημενο μου χοτελ? πως νιωθεις στα 40 τετραγωνικα του δωματιου?
να δινεις τιπ στους σεκιουριταδες των ασανσερ, ειναι τοπ φατσες.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Παταγια βραδυα 2η...

Ενω εγω ακομα προσπαθω να προσαρμοστω στο "ψαροχωρι", τα αλλα 2 εκλεκτα μελη της παρεας δινουν σεμιναρια Παταγιοαπολαυσης :rockon:

Ο "λαοπλανος" Pagtao σεργιανιζει την W S και τα περιχωρα "αρχοντικα", ευστοχα, χωρις χασιμο χρονου,λαμβανοντας τον σεβασμο που του αρμοζει σε ολα τα καλα στεκια  :thumbsup:
παντα με τα καλυτερα μωρα στο πλαι του....

Ο Pipinomaniac δε,"τσιμπησε" εναναν απο τους εκλεκτοτερους μεζεδες
Ενα πιπινακι μουρλια  :smitten: φοβερο μωρο :rockon:

Αυτο το ταξιδι ειναι τοσο γεματο που δυσκολα προλαβαινω να γραψω χρηστικες λεπτομεριες.

Προς το παρον καληνυχτα απο την ξεμυαλιστρα Παταγια...

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
712
Πόντοι
4.255
Γεια σας,παρακολουθω το Forum τα τελευταια 3 χρονια αλλα γραφω για πρωτη φορα.Κατ"αρχην θα ηθελα να ευχηθω ταχεια αναρρωση στον ΛΑΚΗ να ειναι δυνατος και να προσεχει.Δεν ειμαι νεος,πλησιαζω τα 60,στη ταυλανδη πηγαινω ανελλιπως τα τελευταια 20 χρονια και λογω επαγγελματος αλλα και για τουρισμο ειτε μονος η μαζι με την συζυγο μου.Ανηκω στη κατηγορια εκεινων που συνδιαζει την φυσιολατρεια με το σεξ.Πιστευω οτι με τις εμπειριες μου να βοηθησω καποιους που θελουν αυτο τον συνδυασμο.Πριν 10 μερες γυρισα απο PATTAYA,εμεινα 2 εβδομαδες στο ARECA LODGE EVERGREEN BUILDING.Πληρωνα 1790 ΒΗΤ για Super deluxe room με πρωινο.Πολυ ωραιο ξενοδοχειο με 2 πισινες,ανετους χωρους,κηπους και μασαζ-σπα.Βρισκεται στο diana soi 13 απεναντι απο το ΛΕΚ ΜΕΤΡΟ.Μπορειτε να το βρητε φθηνοτερα αν το κλεισετε μεσω του LATESTAYS [το βρηκα 5 μερες πριν φυγω το ιδιο δωματιο 1510 ΒΗΤ].Ειναι joiner free για 1 κοπελλα,απο κει και πανω χρεωνουν 300 ΒΗΤ για καθε μια.Επειδη ισως σας κουρασα αργοτερα θα γραψω πληροφοριες για αξιοθεατα,φαγητο,DEVILS DEN [Γνωριζω σχεδον ολες τις κοπελλες]που ισως βοηθησουν καποιους απο εσας.........και ιδιαιτερα τον PIPI γιατι υπαρχουν μερικες για τα γουστα του..........

Ευχαριστω φιλε Xenophon2......Να'σαι καλα και γερος και να πηγαινεις συχνα κατω!!!

Επισκέπτης
Ευχαριστω φιλε Xenophon2......Να'σαι καλα και γερος και να πηγαινεις συχνα κατω!!!
Φιλε scorpio αφου ευχηθω περαστικα και μπραβο σου για το κουραγιο να γραψεις εδω για το προβλημα σου,να ρωτησω το εξης:εισαι σιγουρος οτι το παρασημο το πηρες Ταυλανδη?γιατι απο οτι ξερω παιζεις και Βουλγαρια... και αυτες εκει ειναι γεματες απο Β΄!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μίνι συνάντηση μελών σε Αραβικό τεκέ στη Πατάγια....
Αξέχαστη βραδιά με κέφι και χορό, Λάκη στην επομένη συνάντηση
θα είσαι και εσύ :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Arabs.jpg
    Arabs.jpg
    146 KB · Εμφανίσεις: 20

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΛΑΚΗ

Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις .

Σε θεωρω ενα απο τα πιο σωστα μελη του φορουμ και ας μη σε γνωριζω προσωπικα.  ,

Αφου το ξεπερασες στην αρχη τωρα μη φοβασαι.Ειναι πλεον θεμα χρονου να φυγη ο ιος απο πανω σου.

Και εγω με τη σειρα μου σου ευχομαι πολυ συντομα να ξαναβρεθης στα αγαπημενα στεκια σου της ΠΑΤΤΑΥΑ.....

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
712
Πόντοι
4.255
Φιλε scorpio αφου ευχηθω περαστικα και μπραβο σου για το κουραγιο να γραψεις εδω για το προβλημα σου,να ρωτησω το εξης:εισαι σιγουρος οτι το παρασημο το πηρες Ταυλανδη?γιατι απο οτι ξερω παιζεις και Βουλγαρια... και αυτες εκει ειναι γεματες απο Β΄!!

Φιλε Lusiano στην Βουλγαρια οτι εκανα το εκανα με προφυλαξεις.............στην Πατταγια δεν το εκανα!!!!Αρα λογικα ολες οι υποψιες "πεφτουν" στην Πατταγια............Τι να πω???Τπ θεμα ειναι οτι την "πατησα" αλλα ευτυχως τωρα παω καλα.........Για να δουμε

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
712
Πόντοι
4.255
Μίνι συνάντηση μελών σε Αραβικό τεκέ στη Πατάγια....
Αξέχαστη βραδιά με κέφι και χορό, Λάκη στην επομένη συνάντηση
θα είσαι και εσύ :rockon: :rockon:

Pag......η κοπελλιτσα διπλα σου μ'αρεσει!!!Πες εναν καλο λογο για μενα!!!! :grin: :grin: :grin:
Και τον φιλο τον Μπικου να τον πας σε κανα καλο μερος στην Πατταγια!!!!

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε LUSIANO,
Αν και μου την ειπες χθες...... δεν πειραζει.
Αλλα τοσα χρονια σαν επαγγελματιας στο ΠΟΥΚΕΤ,επρεπε να ειχες καταλαβει οτι οι ΤΑΥΛΑΝΔΟΙ προφερουν το Ρ ως Λ και το Λ σαν Ρ.
σε οτι αφορα αγγλικες λεξεις.........[ ΚΡΙΝ ΛΟΥΜ ].

Επισκέπτης
Φιλε LUSIANO,
Αν και μου την ειπες χθες...... δεν πειραζει.
Αλλα τοσα χρονια σαν επαγγελματιας στο ΠΟΥΚΕΤ,επρεπε να ειχες καταλαβει οτι οι ΤΑΥΛΑΝΔΟΙ προφερουν το Ρ ως Λ και το Λ σαν Ρ.
σε οτι αφορα αγγλικες λεξεις.........[ ΚΡΙΝ ΛΟΥΜ ].
Φιλε αυτο ειναι αυτονοητο το ξερουν ολοι!!!Αλλα την ετυμολογικη αναλυση του πολυξερου lordin ψαχνω...που την υιοθετησες και συ.Που εγκειται η ετυμολογια της λεξης αυτης στη Ταυλανδεζικη εκδοχη ή στην γραφη -και οχι βεβαια μεταφραση- στα Αγγλικα?
Και μπορει να στην ειπα ευθαρσως και καραμπινατα γιατι ετσι αισθανθηκα εκεινη τη στιγμη,οτι δηλαδη μας κουρασες με τις πολυλογιες σου,και μπορει να ηταν και λαθος μου (κανενας δεν ειναι αλαθητος...)ΑΛΛΑ εσυ ειπες οτι δεν ασχολεισαι και εισαι υπερανω!!τοσο μεγαλη λοιπον ειναι η ευθυξια σου και το δηθεν Σου?

Επισκέπτης
Φιλε Lusiano στην Βουλγαρια οτι εκανα το εκανα με προφυλαξεις.............στην Πατταγια δεν το εκανα!!!!Αρα λογικα ολες οι υποψιες "πεφτουν" στην Πατταγια............Τι να πω???Τπ θεμα ειναι οτι την "πατησα" αλλα ευτυχως τωρα παω καλα.........Για να δουμε
Ναι αυτο μετραει πανω απο ολα οτι πας καλα μην το συζητας και συγουρα θα ξεμπερδεψεις.
Αλλα και οι βουλγαρες ειναι γεματες απο Β'.την πατησε ετσι γνωστος μου..γαμησε Βουλγαρα κωλο ακαποτο....μονο με σενα το κανω....ξερεις για παραπανω χρηματα και κολησε Β'.Αυτο γινεται ομως και Ταυλανδη,πανω απο 90% γαμανε ακαποτα.!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
712
Πόντοι
4.255
Να'σαι καλα φιλε Lusiano......Παντως πρεπει να προσεχουμε πολυ!!!!

Αντε λιγο να ΣΑς Αναστατωσω............

Ας το κανω σαν QUIZ...........

1)Ποιες απ'τις Παρακατω κοπελλες ειναι Ταυλανδεζες???Η Μισες Ταυλανδεζες??
2)Και ποιες απ'τις παρακατω γεννηθηκαν "αγορια"????

Για να δουμε..........."κοβει" το ματι σας!!!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΤΑΟ,ΜΠΙΚΟΥ,DJZAN,PIPINOMANIAC(Pipino ειμαι σιγουρος οτι ουτε 1 δεν θα σου αρεσει)ΚΑΙ Σ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΚΑΒΛΙΑΡΗΔΕΣ" ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!!!!! :-* :-* :-* :-*

ΑΣ αρχισουμε.........

ΜΕΡΟΣ 1ο

Συνημμένα

• asians-lower-back-0.jpg
    asians-lower-back-0.jpg
    24,4 KB · Εμφανίσεις: 19
  • asians-lower-back-1.jpg
    asians-lower-back-1.jpg
    48,5 KB · Εμφανίσεις: 18

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
712
Πόντοι
4.255
ΜΕΡΟΣ 2ο

Συνημμένα

• asians-lower-back-2.jpg
    asians-lower-back-2.jpg
    39,9 KB · Εμφανίσεις: 19
  • asians-lower-back-3.jpg
    asians-lower-back-3.jpg
    50,9 KB · Εμφανίσεις: 18

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
712
Πόντοι
4.255
ΜΕΡΟΣ 3ο

Συνημμένα

• asians-lower-back-4.jpg
    asians-lower-back-4.jpg
    44,1 KB · Εμφανίσεις: 16
  • asians-lower-back-5.jpg
    asians-lower-back-5.jpg
    35,2 KB · Εμφανίσεις: 16

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
712
Πόντοι
4.255
ΣΥΝΕΧΕΙΑ.........

Συνημμένα

• asians-lower-back-6.jpg
    asians-lower-back-6.jpg
    40,6 KB · Εμφανίσεις: 18
  • asians-lower-back-7.jpg
    asians-lower-back-7.jpg
    39,6 KB · Εμφανίσεις: 17

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
το δευτερο ητνα αγορακι και τωρα ειναι κουκλακι.αχ...καυλα καυλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom