Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
PIPI, εχω διαβασει για τις προτιμησεις και τις επιλογες σου,σεβαστες επειδη πιστα τις τηρεις.Σε παρα πολλα συμφωνω μαζι σου, οταν προτεινα κατι απο devils den και ιδιαιτερα την PENNY ηταν γιατι την ειχα δει απο κοντα.Ενα μικρο μπιμπελο ,ομορφο οχι πολυ σκουρο δερμα,μεχρι 1.53 οχι πανω απο 40 κιλα,μικρο φυσικο στηθος και με φανταστικο χαμογελο οχι πανω απο 22 χρονων.    Αυτη την ωρα βρισκεται στην live webcamera στο site devils den.Σε οτι αφορα τις επιδοσεις της ενας φιλος που την πηρε στο δωματιο 1.30 ωρα με 2000 ΒΗΤ μου ειπε απλα, φανταστικη και θα την ξανακλεισω για overnight me 3500 απο τις 10 εως τις 6 το πρωι.Απλα αν εισαι κοντα δες την με τα δικα σου ματια......

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπερα απο Παταγια  :rockon:

Ο Μπικου μετα τις "εξορμησεις" του στα ΠουκετοΠιπι και στην Χαοτικη Bangkok,εφτασε στοv απολυτο ανδρικο προορισμο του Πλανητη...

Μαζι μου η καλυτερη παρεα που θα μπορουσα να εχω,Pagtao και pipinomaniac  :rockon:

Χρονος για γραψιμο δεν υπαρχει,αλλα οταν βρω θα προσπαθησω να κανω μια συγκριση των 3 αυτων βασικων προορισμων.Παντα με τα ματια του Νεου και φυσικα μεσα απο τα δικα μου "φιλτρα"

Λακι ακουω παραγγελιες... :grin:

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Η κατασταση στην Ιαπονια λετε να επιρεασει και την Ταιλανδη?

Fotis25

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
0
Η κατασταση στην Ιαπονια λετε να επιρεασει και την Ταιλανδη?

Το πολυ πολύ να σταματήσουν να έρχονται πολλοί σαμουράι και να υπάρχουν περισσότερα κορίτσια διαθέσιμα

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Pagtao το δωματιο 706 ειναι τιμημενο και αν μεινεις εκει τελικα ευχομαι να το ευχαριστηθεις( ειμαι σιγουρος για αυτο)καταρχην περιλαμβανει τα αμαρτωλα Soi 6 και 7 σε παρακαλω πολυ να μου το προσεχεις ιδιαιτερα!!! Ωσο για τους Γιαπωνεζους και την ολη κατασταση πιστευω οτι α) θα πεσει το Μπατ λογω πτωσης των χρηματηστηριων σε ολη την Ασια, β) θα κανουμε καιρο να τους ξαναδουμε γενικα, γ) οταν μια τοσο ισχυρη οικονομια που επηρεαζει ολο τον κοσμο τρωει τετοιο στραπατσο δεν το τρωει μονη της, οι αμεσα θιγομενοι πρωτα απο ολους θα ειναι ολη η Ασια για τους επομενους θα δουμε. Αλλα να πεσει το Μπατ θα ηταν ευχης εργον.

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τα πραγματα στην ΙΑΠΩΝΙΑ ειναι τραγικα και οι επιπτωσεις σε ολο το κοσμο θα φανουν τις επομενες μερες.                        Αυτη τη στιγμη στο ΤΟΚΙΟ επικρατει χαος.Πολλοι πληρωνουν οσο-οσο για να βρουν θεση σε πτησεις εξωτερικου?                    Εδω μιλανε για προβλημα σε 6 αντιδραστηρες και οχι σε 1? Καλυτερα να μη χλευαζουμε τους ΙΑΠΩΝΕς , οτιδηποτε συμβει σε αυτους θα εχει αντικτυπο σε ολη την ανθρωποτητα.......

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Hank, Συμφωνω μαζι σου στα β και γ,τωρα σε οτι αφορα το ΒΗΤ πιστευω οτι δεν θα πεση πολυ,το θελουν ισχυρο το νομισμα τους,αλλωστε γι αυτο βγηκαν τον περασμενο χρονο απο το αρμα του δολαριου.Η αγορα συναλαγματος και οι ισοτιμιες νομισματων λειτουργουν με αλλες παραμετρους τελειως διαφορετικες απο αυτες των χρηματιστηριων. Στα επισημα ςιτες του τουρισμου γραφεται οτι εχουν γινει χιλιαδες ακυρωσεις σε κρατησεις ξεν/χειων και αν οχι ολοι οι περισσοτεροι ΙΑΠΩΝΕΣ φευγουν απο την ταιλανδη.  Αυτο που βλεπω οτι θα γινει ειναι να υπαρξουν μεγαλυτερες προσφορες απο ξενοδοχεια και αεροπ. εταιριες για να καλυψουν τις ζημιες απο τις ακυρωσεις.---

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ελα πιπι , αρχισαν τα προξενια..

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
hank.σου υποσχομαι οτι θα προσπαθησω να τιμησω την ενδοξη ιστορια του 706 που δημιουργησες...Οπως καταλαβες,το πηρα εγω... :grin:
Μολις εδιωξα ενα μπιμπελο,που ανηκει χαλαρα στο τοπ 5 που εχω παρει στη Ταυλανδη..22 ετων,κατασπρο απο Ουντον,υψος το πολυ 1.50 με εκπληκτικο πραγματικα μικροκαμωμενο κορμακι και θεοστητο 2αρακι βυζι με ρογες που τρυπαγαν τοιχο...Το δε κολαρακι ζωγραφιστο..Δε μπορω ακομα να συνελθω και να συνειδητοποιησω,το τι μπμπελο μου εστειλε ο Βουδας αποψε...
ΟΜΩΣ...Οσον αφορα τη κατασταση των α γκο γκο της Πατταγια-Μπανγκοκ και των Ταυλανδεζων που "κυκλοφορουν σε αυτα",δε κρυβω οτι ειμαι φανερα απογοητευμενος...
Σημερα καθησα σε 4 και μπηκα-βγηκα απο αλλα 5-6.. Τα καλα κομματια ελαχιστα...Και ειλικρινα τοση "πατσα" και κυτταριτιδα συσωρευμενη δεν εχω ξαναδει στη Ταυλανδη..(Ναι φιλε Κωστα F16...ΔΥΣΤΥΧΩΣ η κυτταριτιδα "περασε" τα συνορα...Και κοιλιες..και πεσμενοι κολοι...)
Ασε την αλλη ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ μοδα να βαζουν συλικονες στα βυζια...Μια σταλια κορμακια με "καρπουζια" κολλημενα στο μικροσκοπικο στερνο τους..Μου ερχοταν να ξερασω...Για "χαρη" των βυζολαγνων φαλανγκ,που θελουν γενικα "πιασιματα",καταστρεφουν τα μπιμπελο κορμακια τους,σαβουριαζοντας στα φαστ φουντ και χρυσωνουν τους πλαστικους χειρουργους...ΑΙΣΧΟΣ...
Και παλι ΑΙΣΧΟΣ... :headbang: :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ανταπόκριση από ταξί on the way to Pattaya  
Καιρός νεφελώδης λίγη ζέστη, διάθεση αρκετά καλή.
Τα τηλέφωνα εχουν σπάσει από τις πρώην τις νυν και τις επόμενες.
Σε λίγο το πρώτο brake για τσιγάρο και καφέ.
Τσαφους μου έκλεισες το δωμάτιο του Χάνκ για good luck? :rockon:
Πάμε δυνατά  :dancing:
θελω πολλες φωτογραφιες με τα μοντελακια που ψαρευεις και τις βαζεις φανελες και κασκολ της ΑΕΚ.εχει και την τιμητικη της η ομαδα σημερα. :grin:

Επισκέπτης
hank.σου υποσχομαι οτι θα προσπαθησω να τιμησω την ενδοξη ιστορια του 706 που δημιουργησες...Οπως καταλαβες,το πηρα εγω... :grin:
Μολις εδιωξα ενα μπιμπελο,που ανηκει χαλαρα στο τοπ 5 που εχω παρει στη Ταυλανδη..22 ετων,κατασπρο απο Ουντον,υψος το πολυ 1.50 με εκπληκτικο πραγματικα μικροκαμωμενο κορμακι και θεοστητο 2αρακι βυζι με ρογες που τρυπαγαν τοιχο...Το δε κολαρακι ζωγραφιστο..Δε μπορω ακομα να συνελθω και να συνειδητοποιησω,το τι μπμπελο μου εστειλε ο Βουδας αποψε...
ΟΜΩΣ...Οσον αφορα τη κατασταση των α γκο γκο της Πατταγια-Μπανγκοκ και των Ταυλανδεζων που "κυκλοφορουν σε αυτα",δε κρυβω οτι ειμαι φανερα απογοητευμενος...
Σημερα καθησα σε 4 και μπηκα-βγηκα απο αλλα 5-6.. Τα καλα κομματια ελαχιστα...Και ειλικρινα τοση "πατσα" και κυτταριτιδα συσωρευμενη δεν εχω ξαναδει στη Ταυλανδη..(Ναι φιλε Κωστα F16...ΔΥΣΤΥΧΩΣ η κυτταριτιδα "περασε" τα συνορα...Και κοιλιες..και πεσμενοι κολοι...)
Ασε την αλλη ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ μοδα να βαζουν συλικονες στα βυζια...Μια σταλια κορμακια με "καρπουζια" κολλημενα στο μικροσκοπικο στερνο τους..Μου ερχοταν να ξερασω...Για "χαρη" των βυζολαγνων φαλανγκ,που θελουν γενικα "πιασιματα",καταστρεφουν τα μπιμπελο κορμακια τους,σαβουριαζοντας στα φαστ φουντ και χρυσωνουν τους πλαστικους χειρουργους...ΑΙΣΧΟΣ...

[/quote  Απομυθοποιειστε επιτελους την ταυλανδη και τοποθετηστε την εκει που της αξιζει,και πανω απο ολα μην παρασερνετε τον κοσμο με υπερβολες!!!1

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αν χασουν τα λεπτα σφιχτα κορμακια τους και παρουν κυταριτιδες και βαζουν βυζια τεραστια σε σχεση με τον σωματοτυπο τους αργα η γρηγορα θα καταλαβουν το λαθος τους.μεγα λαθος.το ατου τους ειναι αυτο και αυτες πανε να το χαλασουν???αντε να δουμε τι θα μας πουν και οι αλλοι συνοδοιποροι οταν γυρισουν απο εκει.αντε ερχεται το φθινοπωρο για το πρωτο ταξιδι...καλο ταξιδι MYKONOS.με το καλο τα σχολια σου οταν γυρισεις.

Επισκέπτης
αν χασουν τα λεπτα σφιχτα κορμακια τους και παρουν κυταριτιδες και βαζουν βυζια τεραστια σε σχεση με τον σωματοτυπο τους αργα η γρηγορα θα καταλαβουν το λαθος τους.μεγα λαθος.το ατου τους ειναι αυτο και αυτες πανε να το χαλασουν???αντε να δουμε τι θα μας πουν και οι αλλοι συνοδοιποροι οταν γυρισουν απο εκει.αντε ερχεται το φθινοπωρο για το πρωτο ταξιδι...καλο ταξιδι MYKONOS.με το καλο τα σχολια σου οταν γυρισεις.
Επαναλαμβανω και παλι..απομυθοποιστε την Ταυλανδη και μη παρασερνεστε απο ασχετους και υπερβολες!!οπως και οι επισκεπτες εκει, πειτε τα πραγματα ρεαλιστικα, οπως ο φιλος Πιπι το εκανε με αρκετη καθυστερηση βεβαια ...επισης να αναφερετε και τις πραγματικες τιμες που πληρωνετε!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ερωτηση εκανα δεν παρασυρθηκα.εσυ παρασυρεσε και βιαζεσαι να κριτικαρεις.το ειπα δεν εχω παει ακομα.για αυτο αναμενω σχολια απο αυτους που εοχυν και ξερουν.φθινοπωρο κανω το πρωτο ταξιδι?αληθεια τι εγινε με την συναντηση στο ταιλανδεζικο?πηγες?

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
απο μεθαυριο θα αποκτησεις γειτονα...;)

Επισκέπτης
ερωτηση εκανα δεν παρασυρθηκα.εσυ παρασυρεσε και βιαζεσαι να κριτικαρεις.το ειπα δεν εχω παει ακομα.για αυτο αναμενω σχολια απο αυτους που εοχυν και ξερουν.φθινοπωρο κανω το πρωτο ταξιδι?αληθεια τι εγινε με την συναντηση στο ταιλανδεζικο?πηγες?
Δεν αναφερθηκα σε σενα,γενικα το λεω γιατι υπαρχει πολυ υπερβολη.Οχι δεν μπορεσα γιατι εχω τρεχαματα με δουλειες!!!και φευγω Κυριακη Βαρκελωνη.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
καλο ταξιδι σενιορ.παντως ειμαι ακομα περιεργος και ανυπομονος για τις περιγραφες του ρεμπετη απο βιετναμ...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

εχουμε φωτο απο το πιπινι???

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρες από συννεφιασμένη Πατάγια

Ποτέ δε βαριέσαι αυτή τη πόλη Λούνα Πάρκ.Τόσα πολλά να κάνεις,
Χανκ δεν έμεινα στο δωμάτιο σου επειδή αποφάσισα να συζήσω για λίγο με αγαπούλα,
οπότε μετακόμισα σε άλλο ξενοδοχείο παρακάτω για πιο χαλαρά.Στο Αρκάδια έγινε σεισμός εχτές.Ελληνικοί βομβαρδισμοί.
Οσο αφορά τα κορίτσια της Πατάγιας αν και σε μισή νύχτα δεν είδαμε και πολλά θα χρειαστεί ψάξιμο και αρκετά μπατ για όσους ψάχνουν το τέλειο μωρό.
Η αλήθεια είναι όμως ότι βγήκαμε αργά.Τα καλά τα αρπάζουν από νωρίς οι μάγκες Ασιάτες.Τωρα και με τους σεισμούς
θα κατακλείσουν εδώ όλοι.Πάντως βοσκάνε τόσες χιλιάδες κορίτσια (και αγοροκόριτσα) που θα καλύψουν τα γούστα
κάθε σεξοτουρίστα μπιμπελοκυνηγού η σαβουρογάμη.Up to you.

Χρόνος φέτος δεν υπάρχει για ανταποκρίσεις, η παρέα είναι μεγάλη.
Πάντως έμαθα για τη νίκη της ΑΕΚ, Sorry Λάκη και άλλοι φίλοι του Βορρά ήταν γραφτό να γίνει έτσι, η τύχη χρωστούσε
στην ΑΕΚ ένα κύπελλο (αν το πάρει) μετά το γκρανγκινιόλ του προπέρσινου αγώνα με ΟΣΦΠ.

Κου μου το έλεγε η κοπελλιά στη Maya Bay ότι θα έρθει διπλό...

Συνημμένα

• ΑΕΚ.jpg
    ΑΕΚ.jpg
    150,6 KB · Εμφανίσεις: 17

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom