pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Καλυτερα ασπρα 18χρονα κομοδινα,παρα μαυρα πουρα σαινια!!!ο πιπι ψαχνει για ασπρα πιπινια που ειναι κομοδινα στο κρεβατι.
Καλυτερα ασπρα 18χρονα κομοδινα,παρα μαυρα πουρα σαινια!!!ο πιπι ψαχνει για ασπρα πιπινια που ειναι κομοδινα στο κρεβατι.
Η κατασταση στην Ιαπονια λετε να επιρεασει και την Ταιλανδη?
θελω πολλες φωτογραφιες με τα μοντελακια που ψαρευεις και τις βαζεις φανελες και κασκολ της ΑΕΚ.εχει και την τιμητικη της η ομαδα σημερα.Ανταπόκριση από ταξί on the way to Pattaya
Καιρός νεφελώδης λίγη ζέστη, διάθεση αρκετά καλή.
Τα τηλέφωνα εχουν σπάσει από τις πρώην τις νυν και τις επόμενες.
Σε λίγο το πρώτο brake για τσιγάρο και καφέ.
Τσαφους μου έκλεισες το δωμάτιο του Χάνκ για good luck?
Πάμε δυνατά
hank.σου υποσχομαι οτι θα προσπαθησω να τιμησω την ενδοξη ιστορια του 706 που δημιουργησες...Οπως καταλαβες,το πηρα εγω...
Μολις εδιωξα ενα μπιμπελο,που ανηκει χαλαρα στο τοπ 5 που εχω παρει στη Ταυλανδη..22 ετων,κατασπρο απο Ουντον,υψος το πολυ 1.50 με εκπληκτικο πραγματικα μικροκαμωμενο κορμακι και θεοστητο 2αρακι βυζι με ρογες που τρυπαγαν τοιχο...Το δε κολαρακι ζωγραφιστο..Δε μπορω ακομα να συνελθω και να συνειδητοποιησω,το τι μπμπελο μου εστειλε ο Βουδας αποψε...
ΟΜΩΣ...Οσον αφορα τη κατασταση των α γκο γκο της Πατταγια-Μπανγκοκ και των Ταυλανδεζων που "κυκλοφορουν σε αυτα",δε κρυβω οτι ειμαι φανερα απογοητευμενος...
Σημερα καθησα σε 4 και μπηκα-βγηκα απο αλλα 5-6.. Τα καλα κομματια ελαχιστα...Και ειλικρινα τοση "πατσα" και κυτταριτιδα συσωρευμενη δεν εχω ξαναδει στη Ταυλανδη..(Ναι φιλε Κωστα F16...ΔΥΣΤΥΧΩΣ η κυτταριτιδα "περασε" τα συνορα...Και κοιλιες..και πεσμενοι κολοι...)
Ασε την αλλη ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ μοδα να βαζουν συλικονες στα βυζια...Μια σταλια κορμακια με "καρπουζια" κολλημενα στο μικροσκοπικο στερνο τους..Μου ερχοταν να ξερασω...Για "χαρη" των βυζολαγνων φαλανγκ,που θελουν γενικα "πιασιματα",καταστρεφουν τα μπιμπελο κορμακια τους,σαβουριαζοντας στα φαστ φουντ και χρυσωνουν τους πλαστικους χειρουργους...ΑΙΣΧΟΣ...
Και παλι ΑΙΣΧΟΣ...
[/quote Απομυθοποιειστε επιτελους την ταυλανδη και τοποθετηστε την εκει που της αξιζει,και πανω απο ολα μην παρασερνετε τον κοσμο με υπερβολες!!!1
αν χασουν τα λεπτα σφιχτα κορμακια τους και παρουν κυταριτιδες και βαζουν βυζια τεραστια σε σχεση με τον σωματοτυπο τους αργα η γρηγορα θα καταλαβουν το λαθος τους.μεγα λαθος.το ατου τους ειναι αυτο και αυτες πανε να το χαλασουν???αντε να δουμε τι θα μας πουν και οι αλλοι συνοδοιποροι οταν γυρισουν απο εκει.αντε ερχεται το φθινοπωρο για το πρωτο ταξιδι...καλο ταξιδι MYKONOS.με το καλο τα σχολια σου οταν γυρισεις.hank.σου υποσχομαι οτι θα προσπαθησω να τιμησω την ενδοξη ιστορια του 706 που δημιουργησες...Οπως καταλαβες,το πηρα εγω...
Μολις εδιωξα ενα μπιμπελο,που ανηκει χαλαρα στο τοπ 5 που εχω παρει στη Ταυλανδη..22 ετων,κατασπρο απο Ουντον,υψος το πολυ 1.50 με εκπληκτικο πραγματικα μικροκαμωμενο κορμακι και θεοστητο 2αρακι βυζι με ρογες που τρυπαγαν τοιχο...Το δε κολαρακι ζωγραφιστο..Δε μπορω ακομα να συνελθω και να συνειδητοποιησω,το τι μπμπελο μου εστειλε ο Βουδας αποψε...
ΟΜΩΣ...Οσον αφορα τη κατασταση των α γκο γκο της Πατταγια-Μπανγκοκ και των Ταυλανδεζων που "κυκλοφορουν σε αυτα",δε κρυβω οτι ειμαι φανερα απογοητευμενος...
Σημερα καθησα σε 4 και μπηκα-βγηκα απο αλλα 5-6.. Τα καλα κομματια ελαχιστα...Και ειλικρινα τοση "πατσα" και κυτταριτιδα συσωρευμενη δεν εχω ξαναδει στη Ταυλανδη..(Ναι φιλε Κωστα F16...ΔΥΣΤΥΧΩΣ η κυτταριτιδα "περασε" τα συνορα...Και κοιλιες..και πεσμενοι κολοι...)
Ασε την αλλη ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ μοδα να βαζουν συλικονες στα βυζια...Μια σταλια κορμακια με "καρπουζια" κολλημενα στο μικροσκοπικο στερνο τους..Μου ερχοταν να ξερασω...Για "χαρη" των βυζολαγνων φαλανγκ,που θελουν γενικα "πιασιματα",καταστρεφουν τα μπιμπελο κορμακια τους,σαβουριαζοντας στα φαστ φουντ και χρυσωνουν τους πλαστικους χειρουργους...ΑΙΣΧΟΣ...
Και παλι ΑΙΣΧΟΣ...
Επαναλαμβανω και παλι..απομυθοποιστε την Ταυλανδη και μη παρασερνεστε απο ασχετους και υπερβολες!!οπως και οι επισκεπτες εκει, πειτε τα πραγματα ρεαλιστικα, οπως ο φιλος Πιπι το εκανε με αρκετη καθυστερηση βεβαια ...επισης να αναφερετε και τις πραγματικες τιμες που πληρωνετε!!!!αν χασουν τα λεπτα σφιχτα κορμακια τους και παρουν κυταριτιδες και βαζουν βυζια τεραστια σε σχεση με τον σωματοτυπο τους αργα η γρηγορα θα καταλαβουν το λαθος τους.μεγα λαθος.το ατου τους ειναι αυτο και αυτες πανε να το χαλασουν???αντε να δουμε τι θα μας πουν και οι αλλοι συνοδοιποροι οταν γυρισουν απο εκει.αντε ερχεται το φθινοπωρο για το πρωτο ταξιδι...καλο ταξιδι MYKONOS.με το καλο τα σχολια σου οταν γυρισεις.
απο μεθαυριο θα αποκτησεις γειτονα...;)hank.σου υποσχομαι οτι θα προσπαθησω να τιμησω την ενδοξη ιστορια του 706 που δημιουργησες...Οπως καταλαβες,το πηρα εγω...
Και παλι ΑΙΣΧΟΣ...
Δεν αναφερθηκα σε σενα,γενικα το λεω γιατι υπαρχει πολυ υπερβολη.Οχι δεν μπορεσα γιατι εχω τρεχαματα με δουλειες!!!και φευγω Κυριακη Βαρκελωνη.ερωτηση εκανα δεν παρασυρθηκα.εσυ παρασυρεσε και βιαζεσαι να κριτικαρεις.το ειπα δεν εχω παει ακομα.για αυτο αναμενω σχολια απο αυτους που εοχυν και ξερουν.φθινοπωρο κανω το πρωτο ταξιδι?αληθεια τι εγινε με την συναντηση στο ταιλανδεζικο?πηγες?
hank.σου υποσχομαι οτι θα προσπαθησω να τιμησω την ενδοξη ιστορια του 706 που δημιουργησες...Οπως καταλαβες,το πηρα εγω...
Και παλι ΑΙΣΧΟΣ...