Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
απο μεθαυριο θα αποκτησεις γειτονα...;)
Αμ δε...Την εκανα τα ξημερωματα με ελαφρα πηδηματακια...
Δε με πειραξαν οι βρωμικες πετσετες,το σκληρο στρωμα που οταν ξαπλωνες αριστερα επεφτες σε "γουρνα" και η γενικη βρωμια,εγκαταλειψη και η ακαταστασια του χωρου...Αλλωστε με 880 μπατ δε περιμενεις και τιποτα καλυτερο...
Αλλα να μη μπορεις να κοιμηθεις απο το θορυβο των κλιματιστικων????
Ακουγα 3 κλιματιστικα να μουγκριζουν...Τα 2 καπως πιο υποκοφα,αλλα το τριτο μολις ανοιγε,ετριζε η μπαλκονοπορτα και οι τοιχοι...Δε το εχω ξανασυναντησει αυτο ΠΟΤΕ στη ζωη μου...Αφου οταν εκλεισα τη τηλεοραση και την επεσα για υπνο,μολις ξεκινησε το τριτο κλιματιστικο νομισα πως γινοτανε σεισμος...
Με μια λεξη,το Αρκαντια ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ..Δε ξαναμενω ουτε τζαμπα...
Αφου στριφογυριζα κανα 2ωρο στο κρεββατι μη μπορωντας να κοιμηθω,σηκωνομαι,πακεταρω και στις 7 τα ξημερωματα ΤΟ ΠΟΥΛΟ...
Πηγα κατευθειαν απεναντι στο LEK Hotel,στα 1200 τη βραδια σε ενα αξιοπρεπεστατο δωματιο...Μιλαω βεβαια για το superior δωματιο που ειναι στο καινουριο κτιριο..Γιατι στα standard δωματια του LEK που ειναι στο παλιο κτιριο και χρεωνονται 850 μπατ,μονο γουρουνια μενουν...Μολις με πηγαν να δω το στανταρ δωματιο και ανοιξαν τη πορτα,μου ηρθε μια μυρωδια συνδιασμος,σκατιλας,εμετιλας,χυσιλας και μουχλας...
Εφυγα τρεχοντας και ευτυχως η ρεσεψιονιστ τη καταλαβε τη δουλεια (το ξερει και η ιδια αλλωστε για τη μποχα των στανταρ) και κλεινοντας μου το ματι μου προτεινε το superior στα 1200...
Αυτο μαλιστα...Δωματιο "ανθρωπινο"...
Δε μπορω τελος να καταλαβω,ποση ΑΝΩΜΑΛΙΑ μπορει να εχει καποιος με 19 βαθμους στη Πατταγια χτες το βραδυ,να εχει ανοιχτο κλιματιστικο..
ΕΛΕΟΣ δηλαδη...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ τη ψιλιάστηκα με το Αρκάντια και την έκανα αμέσως.Σόρρυ φίλοι αλλά είναι απαράδεκτο ξενοδοχείο.
Ούτε τζάμπα δεν θα έμενα.Εξω μιλάμε κάνει το κρύο της αρκούδας (για Ταιλάνδη) όσοι βγούνε το βράδυ θα χρειαστούν
μπουφάν για έξω και για μέσα (κλιματιστικά).Ξεκινάει και το Pattaya music fesτival.Η παραλιακή κλειστή ή υπολειτουργεί.
Για να πάει κανείς Walking street θα χρειαστεί υπομονή ή περπάτημα.Χτες συνάντησα αξιόλογο freelanseraki στη παραλιακή.
Η Ινσόμνια χτές κλειστή (μου είπαν ότι δεν πλήρωσαν το μηνιάτικο στους μπάτσους) αλλά και η Λούσιφερ λόγω ηλεκτρικού
προβλήματος.Στη Μιξ έπαιζαν καλά Ταιλανδεζάκια (στο δεξί κλαμπ) :boobies:
Εγώ με τον αδελφό Μπικ αφού φάγαμε για τρίτη φορά καταλήξαμε μαζί με τα κορίτσια στα Αράβικα.Ανεβήκαμε στη σοφίτα ενός μπάρ όπου αράξαμε πάνω σε μαξιλάρες και αγκαλιά με τα μωρά καπνίσαμε την πίπα της ειρήνης.Αξέχαστη βραδιά.

Και τώρα μίνι σιέστα γιατί το βράδυ έχουμε κλάμπινγκ και γκογκογυρίσματα. :tits2: :tits:

Από τη χειμωνιάτικη Πατάγια Sawadeekrap

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστώ πιπιν...θα τα πούμε αύριο...αν θέλεις στείλε με πμ το νουμερο σου ... τι προτείνετε για διαμονή από 600 - 800 γιατί δεν έχω κλείσει τίποτα ...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ευχαριστώ πιπιν...θα τα πούμε αύριο...αν θέλεις στείλε με πμ το νουμερο σου ... τι προτείνετε για διαμονή από 600 - 800 γιατί δεν έχω κλείσει τίποτα ...
Πηγαινε στο KEERATI HOME STAY οπου με 1000 θα εχεις και την πισινα σου αλλα και τα  :pipa2:μασαζ σου....ασε που εχει και πισινα!!!

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
To ARECA LODGE απεναντι χρεωνει το STANDAR 1180 + to SUPERIOR 1265 BHT. Ανετο ησυχο με 2 πισινες με τζαγκουζι και καλο μασαζ. ΑΝ πας απο κει ισως πετυχεις καλυτερη τιμη.Φυσικα με πρωινο για 2 ατομα και ολοι οι φοροι μεσα.Καλη περιπτωση ?..

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
JOINER FREE για την μια κοπελλα και για καθε επιπλεον 300 ΒΗΤ .Πολυ διακριτικη  RECEPTION.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Το mercure δν σας αρέσει;; Εγώ είχα περάσει τελεια

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
PIPIN,
Δεν το πιστευω πως την πατησες με το ΑΡΚΑΔΙΑ,απαισιο και βρωμικο.Εσυ που ολα τα υπολογιζεις ποιος σε παρεσυρε ?
Επειδη σου αρεσει και η φυσιολατρια , αν δεν εχεις παει αξιζει μια επισκεψη και στο SANCTUARY OF TRUTH,στη ΝAKLUA ROAD διπλα στη θαλασσα.Εχω ταξιδευσει σε πολλα μερη, αλλα αυτη η ξυλινη κατασκευη απο τικ, 100 μετρα υψος και αλλα τοσα σε μηκος,σκαλιστες ξυλινες φιγουρες θεοτητων μεσα και εξω που απεικονιζουν την κουλτουρα της Ασιας και ιδιαιτερα της Ταυλανδης δεν το εχω ξαναζησει?Ειναι του 17 αιωνα. Αξιζει να το δουν ολοι οσοι πανε ΠΑΤΤΑΥΑ.
Για να μην πληρωνετε 500 ΒΗΤ που στοιχιζει το ΤΟΥΡ,παρτε ενα μοτορμπαικ ταξι με 100 ΒΗΤ να σας περιμενει για να σας γυρισει πισω
και 100 ΒΗΤ η εισοδος?

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Η προταση αυτη ασφαλως απευθυνετε και στους ΠΑΓΤΑΟ και ΜΠΙΚΟΥ .....που ξερω οτι θα τους ενδιαφερει ως διαλλειμα απο τις τοσες υποχρεωσεις τους με τα TIRRAKS....

Επισκέπτης
Η προταση αυτη ασφαλως απευθυνετε και στους ΠΑΓΤΑΟ και ΜΠΙΚΟΥ .....που ξερω οτι θα τους ενδιαφερει ως διαλλειμα απο τις τοσες υποχρεωσεις τους με τα TIRRAKS....
Tilak ρε φιλε και σταματα τις  μαλακιες και την πολυλογια....

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Eυχαριστω φιλε lusiano για τη διορθωση. Σου ζητω συγνωμη που ξεχασα οτι μερικοι απο εδω ασχολουνται μονο με το κατω κεφαλι.. 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
καποιος ειδα ανεφερε νεπαλ  απαντησε ο βον μακ    ελεος ρε σεις
εχω παει 3 φορες  τελειος προορισμος  οχι για σεξ

οχι οτι ακουμε να το λεμε για πληροφορια  ειπαμε οτι εχουμε δει εμεις

λευκα μωρα τελικα αρχιζουν να σπανιζουν στη ταυλανδη λετε να τα εκαψε ο ηλιος και μαυρισαν???

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω djzan για την διευκρινηση, μετα απο 20 καιπανω φορες στη Ταυλανδη ξερω πως γραφεται και πως προφερεται η λεξη.
Αλλα ο φιλος lusiano ειδες πως απαντησε . Δεν ειχα διαθεση για αντιπαραθεση.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ευχαριστω djzan για την διευκρινηση, μετα απο 20 καιπανω φορες στη Ταυλανδη ξερω πως γραφεται και πως προφερεται η λεξη.
Αλλα ο φιλος lusiano ειδες πως απαντησε . Δεν ειχα διαθεση για αντιπαραθεση.

Αγαπητε μου
Πρεπει να μαθεις να γραφεις στα α.....ια σου καποιους :jerking: :jerking:

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε lordjim, αυτο κανω οταν πρεπει.Σεβομαι καθε αποψη και γνωμη οταν υπαρχει η γνωση για αυτη.
Καταλαβαινεις τι υπονοω ? Εισαι παλιος στο φορουμ και ξερεις απ αυτα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom