pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Αμ δε...Την εκανα τα ξημερωματα με ελαφρα πηδηματακια...απο μεθαυριο θα αποκτησεις γειτονα...;)
Δε με πειραξαν οι βρωμικες πετσετες,το σκληρο στρωμα που οταν ξαπλωνες αριστερα επεφτες σε "γουρνα" και η γενικη βρωμια,εγκαταλειψη και η ακαταστασια του χωρου...Αλλωστε με 880 μπατ δε περιμενεις και τιποτα καλυτερο...
Αλλα να μη μπορεις να κοιμηθεις απο το θορυβο των κλιματιστικων????
Ακουγα 3 κλιματιστικα να μουγκριζουν...Τα 2 καπως πιο υποκοφα,αλλα το τριτο μολις ανοιγε,ετριζε η μπαλκονοπορτα και οι τοιχοι...Δε το εχω ξανασυναντησει αυτο ΠΟΤΕ στη ζωη μου...Αφου οταν εκλεισα τη τηλεοραση και την επεσα για υπνο,μολις ξεκινησε το τριτο κλιματιστικο νομισα πως γινοτανε σεισμος...
Με μια λεξη,το Αρκαντια ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ..Δε ξαναμενω ουτε τζαμπα...
Αφου στριφογυριζα κανα 2ωρο στο κρεββατι μη μπορωντας να κοιμηθω,σηκωνομαι,πακεταρω και στις 7 τα ξημερωματα ΤΟ ΠΟΥΛΟ...
Πηγα κατευθειαν απεναντι στο LEK Hotel,στα 1200 τη βραδια σε ενα αξιοπρεπεστατο δωματιο...Μιλαω βεβαια για το superior δωματιο που ειναι στο καινουριο κτιριο..Γιατι στα standard δωματια του LEK που ειναι στο παλιο κτιριο και χρεωνονται 850 μπατ,μονο γουρουνια μενουν...Μολις με πηγαν να δω το στανταρ δωματιο και ανοιξαν τη πορτα,μου ηρθε μια μυρωδια συνδιασμος,σκατιλας,εμετιλας,χυσιλας και μουχλας...
Εφυγα τρεχοντας και ευτυχως η ρεσεψιονιστ τη καταλαβε τη δουλεια (το ξερει και η ιδια αλλωστε για τη μποχα των στανταρ) και κλεινοντας μου το ματι μου προτεινε το superior στα 1200...
Αυτο μαλιστα...Δωματιο "ανθρωπινο"...
Δε μπορω τελος να καταλαβω,ποση ΑΝΩΜΑΛΙΑ μπορει να εχει καποιος με 19 βαθμους στη Πατταγια χτες το βραδυ,να εχει ανοιχτο κλιματιστικο..
ΕΛΕΟΣ δηλαδη...