Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (1 μέλη και 43 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Kostas_thai,τα παντα βεβαια εξαρτωνται και για ποσο καιρο πας...
Αν πας για ενα μηνα,ειναι λογικο τετοιες τιμες να ειναι απαγορευτικες...
Εγω που πηγα για 8 μερες,δεν εγινε και τιποτα αν ξοδεψα και 200 ευρω παραπανω για να πηδαω απο το "πανω ραφι"...
Και αν εχεις σκοπο να παρεις για long time,πρεπει το πολυ μεχρι τις 12 να φορτωνεις,ωστε να προλαβεις να κανεις τα γουστα σου...Αν και ορισμενα top μωρα ΔΕΝ δεχονται long time πριν τις 2,ωστε να προλαβουν να κανουν και 1 short πριν...

Μπικου...Κοιμησου ρεεεεε!!!
Η μηπως εχουν παρει "φωτια" παλι τα αιρκοντισιον του Αρκαντια και δε μπορεις να ησυχασεις??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Kostas_thai,τα παντα βεβαια εξαρτωνται και για ποσο καιρο πας...
Αν πας για ενα μηνα,ειναι λογικο τετοιες τιμες να ειναι απαγορευτικες...
Εγω που πηγα για 8 μερες,δεν εγινε και τιποτα αν ξοδεψα και 200 ευρω παραπανω για να πηδαω απο το "πανω ραφι"...
Και αν εχεις σκοπο να παρεις για long time,πρεπει το πολυ μεχρι τις 12 να φορτωνεις,ωστε να προλαβεις να κανεις τα γουστα σου...Αν και ορισμενα top μωρα ΔΕΝ δεχονται long time πριν τις 2,ωστε να προλαβουν να κανουν και 1 short πριν...

Μπικου...Κοιμησου ρεεεεε!!!
Η μηπως εχουν παρει "φωτια" παλι τα αιρκοντισιον του Αρκαντια και δε μπορεις να ησυχασεις??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ευχαριστω για την συμβουλη σχετικα με τις 12.πραγματικα θα την εφαρμοσω αφου σταμπαρω το σουπερ μοντελο που θελω.ισως ερθω σε συνενοηση την προηγουμενη νυχτα μαζι της.οτι θελησει θα πω ναι.τσαφους ευχαριστω.οσο για το πρωτο που ειπες θα ειμαι ξεκαθαρος μαζι της απο πριν για το χρονικο διαστημα.στα υποψην τα υπολοιπα.πιπι αμα σου πω ποσα ειχα χαλασει σε μια μερα στην μυκονο χωρις εξοδα ξενοδοχειου και φαγητου και εισητηριων θα μου συστησεις να δω ψυχιατρο...ο mykonos που ειναι online τωρα και ισως διαβαζει τι γραφουμε οταν του ειπα το ποσο πηγε να με πεταξει στις καλαμιες του super paradise.και δεν ειχα πηδηξει εκεινη την ημερα υποψην...οποτε τσιγγουνιες δεν θα κανω σε σουπερ μοντελο μιας και για δεκα μερουλες θα ειμαι πατταγια μονο.

Επισκέπτης
οποτε τις πρωτες διακοπες πατταγια για αρχη δεκα μερουλες να φυγουν τα χοντραδια και την επομενη ενα τουρ πουκετ κο σαμουι πιπι κ.τ.λ.εννοειται οτι πατταγια για εναν πρωταρη με αγριες διαθεσεις χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι στερημενος σεξουαλικα πρεπει να ειναι ο ιδανικος προορισμος.ladyboy_lover μαζι με τον djzan θα κανουμε club μου φαινεται.και ο lusiano βλεπω οτι συμφωνει μαζι μας...
Σαμουι δεν λεει τελειως ξενερωμα....τα τραβελια χρειαζονται καμια φορα για αλλαγη!!!!δεν ειναι κακο.....αν και δεν ειναι βραζιλιανες οπως και οι γκομενες αλλωστε!!!!!
Και επαναλαμβανω και παλι.Η Ταυλανδη ειναι ο μοναδικος προορισμος πλεον με αυτην την χυμα καταστση sexoτουρισμου και οχι μονο!!!!
Η αναφορα γινετε απο Barcelona (ασχετο βεβαια)που ειμαι για δουλειες και παρεπιπτοντως ειναι γεματη απο Λατινες πουτανες και Τραβελια!!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
να ναι καλα η ιμπερια με τις απευθειας πτησεις χαχαχα.παντως δεν απαντησαν στην ερωτηση μου σχετικα με τα κατοι.2000-3000 για σορτ στην πατταγια?εκτος αν μιλαμε για τα τοπ αστερια.πιστευω ενα χιλιαρικο αντε εναμιση ειναι μια λογικη τιμη για ενα ομορφο κατοι της πατταγια.ο djzan μπορει να μας διαφωτισει καλυτερα νομιζω αν και εχω ξεχασει ποτε πηγε την τελευταια φορα.αν πηγε προσφατα ειναι ο πλεον ειδικος...α djzan πριν φυγω θα σου ζητησω στοιχεια για το νεο αστερι της πατταγια που ειχες ποσταρει...θυμασαι πιο.αυτο που αντικατεστησε την νικκι που ελεγες...

Επισκέπτης
να ναι καλα η ιμπερια με τις απευθειας πτησεις χαχαχα.παντως δεν απαντησαν στην ερωτηση μου σχετικα με τα κατοι.2000-3000 για σορτ στην πατταγια?εκτος αν μιλαμε για τα τοπ αστερια.πιστευω ενα χιλιαρικο αντε εναμιση ειναι μια λογικη τιμη για ενα ομορφο κατοι της πατταγια.ο djzan μπορει να μας διαφωτισει καλυτερα νομιζω αν και εχω ξεχασει ποτε πηγε την τελευταια φορα.αν πηγε προσφατα ειναι ο πλεον ειδικος...α djzan πριν φυγω θα σου ζητησω στοιχεια για το νεο αστερι της πατταγια που ειχες ποσταρει...θυμασαι πιο.αυτο που αντικατεστησε την νικκι που ελεγες...
Αegean 126 EYRΩ.Ναι gogo τοσα 2500 3000 +ποτα μπαρ κλπ  short time για ωρραια μωρα. Και υποτιθεται οτι δεν ειναι και φουλ κοσμο τωρα.Αλλα οπως ειπα. φετος Ταυλανδη ειχε -εχει παρα πολυ κοσμο!!!!

Επισκέπτης
Τι θελεις να μαθεις για Katoys?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
για αρχη θελω να μαθω αν οι τιμες ειναι αυτες που ανεφερα για να ξερω πσο οικονομια πρεπει να κανω μεχρι το φθινοπωρο.δες πμ σου

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
οκτωβριος 2010. freelancer ladyboy - 1000baht short time στις 4 το πρωι αλλα ηθελε να μεινει. την εδιωξα γιατι ηθελα να παω insomnia και jp bar το πρωι!

Συνημμένα

• DSC_0080.jpg
    DSC_0080.jpg
    217,3 KB · Εμφανίσεις: 28

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
μην ξεχνατε και τον πιο dirty soi. 6!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

1000μπατ χωρις πολλα πολλα. κατευθειαν στο δωματιο!!! female.

Συνημμένα

• DSC_0019.jpg
    DSC_0019.jpg
    183,9 KB · Εμφανίσεις: 47

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
soi 6 ass!!!

Συνημμένα

• DSC_0046.jpg
    DSC_0046.jpg
    232 KB · Εμφανίσεις: 37

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
soi 6 again!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• DSC_0049.jpg
    DSC_0049.jpg
    193,7 KB · Εμφανίσεις: 38

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειμαι και πολυ πιπινοκομoδινολατρης. γουσταρω dirty καταστασεις!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• DSC_0050.jpg
    DSC_0050.jpg
    190,4 KB · Εμφανίσεις: 72

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
gogo girl 2009. 1200 short time + 600 barfine.

Συνημμένα

• DSC_0072.jpg
    DSC_0072.jpg
    195,2 KB · Εμφανίσεις: 30

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
πιπι ανεβασε κανα πιπινι!!! αν δεν θελεις δημοσια, στειλε σε pm!!!  ;)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εδώ Ουντόν Τανί-εδώ Ισάν!
Η πηγή των ωραίων κοριτσιών (Λεκ,Νιτ κλπ)
Μπικ και Πιπίνο μία βόλτα θα σας έπειθε.Μπικ περάσαμε τόσο ωραία στα Πιπί, επόμενο είναι η Πατάγια να σου φαίνεται
κόλαση,στο είχα πει να ξεκινήσουμε από ψαροχώρι και να καταλήξουμε Πουκετ-Μπανγκόκ αλλά κανείς δεν με ακούει.
Ηθελες να δεις την "πραγματκή Ταϊλάνδη" και όχι την λαοπλανική.Καλά να πάθεις.Πάντως δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από μία μόνο ολιγοήμερη επίσκεψη αυτή τη συγκεκριμένη εποχή του Ποπ Φέστιβαλ.

Το Ουντόν εξελίσσεται.Διπλα στο ξενοδοχείο μου χτίζεται τεράστιο εμπορικό.Η κοπελιά θα έρθει κατα τις οκτώ και θα με
πάει στα πεθερικά ξανά.Αυτή τη φορά είμαι προετοιμασμένος (mai mi!)
Μπικ και εγώ έμεινα τελικά αγάμητος γιατί το 511 κόλλησε με τον μπυροκοιλιά τα μωρά στο Whats Up δεν παίρνονταν (μόνο
εκείνες οι απαράδεκτες με τις μαύρες στολές)και η Νούη ξέχασε την ID της :headbang:

Αλλά κάθε εμπόδιο για καλό, γιατί:
Εδώ και δυό μέρες τρώγω θαλασσινά.Εχω πάρει στο κορίτσι συνολάκι τρελό από το μαγαζί
που χωνίζει ο Ζαν...το βράδυ θα γίνει κόλαση!

Αντε λίγη σιέστα τώρα. :zzzzz:
Τα ξαναλέμε

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
οχι ρεε  :birdman:  εξαλου τα κατοακιαμας ειναι μονο παθητικα,,,  
TI παραμυθια γραφετε; εσκεμμενα ή μη, ακου τα τραβελια παθητικα !!! Παθητικο τραβέλι στην Πατάγια = ανεργο τραβελι. Βέβαια περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, άμα κάποιου του αρέσουν τα αγοράκια εμένα δεν μου πεφτει λογος, αλλά οτι όσοι πάνε μαζί τους είναι γιατί τους αρέσει ο κώλος δεν ισχυει.
Πριν 4 μήνες στο μπαρ του Φωτη είχε 2 τραβέλια ένα μελαχρινο και ένα ξανθό. Ο μελαχρινος ήταν γεροδεμένος. Ομως είχε πρόβλημα με τους Ελληνες όπως μου είπε. Τον έπαιρναν επειδη ηταν ψηλος, αλλά επειδή δεν του σηκωνόταν να τους γαμήσει και αυτός, κανεις δεν τον έπαιρνε 2 βραδυ.  

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
πιπι ανεβασε κανα πιπινι!!! αν δεν θελεις δημοσια, στειλε σε pm!!!  ;)
Μαγκες,δε τα παω καλα με τις φωτογραφιες...Δε τραβαω τις γκομενες που φορτωνω...Για υτο και δε προσφερω φωτογραφικο υλικο στο φορουμ..
Ισως μαλακια μου,αλλα εκεινη την ωρα εχω αλλου το μυαλο μου... :fuck1:... :grin:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
δεν ειμαι και πολυ πιπινοκομoδινολατρης. γουσταρω dirty καταστασεις!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...
Παντως δεν εχεις αδικο...Ενα μεγαλο ποσοστο ειναι κομοδινα...
Βεβαια αν εχεις αποκτησει καποια εμπειρια στα αγκογκο-κοριτσα,το "κοβεις" το μωρο και απο το τροπο που συμπεριφερεται την ωρα που ειναι στη πιστα και χορευει καθως και η εντυπωση που σου δινει οταν το κατεβαζεις για να το γνωρισεις και να κερασεις ποτο...(βασικο για εμενα..αν δε το κερασω να δω τι καπνο φουμαρει,δε φορτωνω συνηθως γουρουνι στο σακι)...
Αν το μωρο εχει μια μουρη σα "Μεγαλη Παρασκευη" και συμπεριφερεται σα να την εχουν στειλει να κανει καταναγκαστικα εργα...ΜΑΚΡΙΑ...
Αν ομως το βλεπεις να χαμογελαει,να κανει σκερτσα και χαβαλε και οταν το παρεις διπλα σου στο τραπεζι αρχισει τις αγκαλιτσες και σου δειχνει οτι γουσταρει να τη φορτωσεις,τοτε ΟΚ...
Απο την αλλη,εμενα δε μου αρεσει το "dirty sex"...Εγω θελω αγκαλιτσες,φιλακια,χαμουρεμα,χαβαλε και παιχνιδακια στο κρεββατι...Αυτο αλλωστε "σου βγαζουν" αυτα τα μωρακια...
Ειναι δυνατον να φορτωνεις ενα μπιμπελο 1.50 υψος,40 κιλα και να εχεις στο μυαλο σου,μαστιγια-δονητες και γαμησι απο το κωλο???...Γιατι αν καποιος το κανει,τοτε χρηζει ιατρικης βοηθειας...Ειναι σοβαρη ψυχικη ασθενεια...
Αν θες "αγρια σχεδια",φορτωνεις μωρα με "πολλα χιλιομετρα"...Να εχουν καποια χρονια στη δουλεια,να εχουν καβαλησει καποιες χιλιαδες φαρανγκο-πουτσες και να εχουν δοκιμασει ολες τις ανωμαλιες...Αυτες μαλιστα...Σε βαζουν κατω και σε βιαζουν...
Κατι που εμενα προσωπικα με ξενερωνει απιστευτα...
Ειμαι "αγαπουλης"..Τι να κανω?? :grin:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
το καλυτερο ειναι οταν πηγαινεις διακοπες για 10-14μερες να δοκιμασεις τα παντα. πιπινια-κομοδινα, πιπινια-τρελιαρες, 30αρες ανωμαλιαρες που θα σου γλειψουν και τα δαχτυλα των ποδιων, παρτουζιαρες, λεσβιες, τσουτσουνοκοριτσα αλλα και εγχειρισμενες, ψηλες, κοντες, αδυνατες, παχουλες, μελαχρινες, γυφτες, ασπρες, ξανθιες, κοκινομαλλες κτλ....

και εχοντας στο νου σου να περασεις καλα και με καλη παρεα γιατι αυτο θα σου μεινει στο τελος.
μονο ετσι απολαμβανεις ενα ωραιο ταξιδι στη Ταυλανδη.  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom