Μπικου
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Κραταω τη σημαια ψηλαβρε μπικου , ο πιπινο εφυγε ο πατγκαο εφυγε, μονος εμεινες παταγια βρε θηριο?
Αυριο παω Βκκ για "φυσιολατρεια"
Κραταω τη σημαια ψηλαβρε μπικου , ο πιπινο εφυγε ο πατγκαο εφυγε, μονος εμεινες παταγια βρε θηριο?
ευχαριστω για την συμβουλη σχετικα με τις 12.πραγματικα θα την εφαρμοσω αφου σταμπαρω το σουπερ μοντελο που θελω.ισως ερθω σε συνενοηση την προηγουμενη νυχτα μαζι της.οτι θελησει θα πω ναι.τσαφους ευχαριστω.οσο για το πρωτο που ειπες θα ειμαι ξεκαθαρος μαζι της απο πριν για το χρονικο διαστημα.στα υποψην τα υπολοιπα.πιπι αμα σου πω ποσα ειχα χαλασει σε μια μερα στην μυκονο χωρις εξοδα ξενοδοχειου και φαγητου και εισητηριων θα μου συστησεις να δω ψυχιατρο...ο mykonos που ειναι online τωρα και ισως διαβαζει τι γραφουμε οταν του ειπα το ποσο πηγε να με πεταξει στις καλαμιες του super paradise.και δεν ειχα πηδηξει εκεινη την ημερα υποψην...οποτε τσιγγουνιες δεν θα κανω σε σουπερ μοντελο μιας και για δεκα μερουλες θα ειμαι πατταγια μονο.Kostas_thai,τα παντα βεβαια εξαρτωνται και για ποσο καιρο πας...
Αν πας για ενα μηνα,ειναι λογικο τετοιες τιμες να ειναι απαγορευτικες...
Εγω που πηγα για 8 μερες,δεν εγινε και τιποτα αν ξοδεψα και 200 ευρω παραπανω για να πηδαω απο το "πανω ραφι"...
Και αν εχεις σκοπο να παρεις για long time,πρεπει το πολυ μεχρι τις 12 να φορτωνεις,ωστε να προλαβεις να κανεις τα γουστα σου...Αν και ορισμενα top μωρα ΔΕΝ δεχονται long time πριν τις 2,ωστε να προλαβουν να κανουν και 1 short πριν...
Μπικου...Κοιμησου ρεεεεε!!!
Η μηπως εχουν παρει "φωτια" παλι τα αιρκοντισιον του Αρκαντια και δε μπορεις να ησυχασεις???
Σαμουι δεν λεει τελειως ξενερωμα....τα τραβελια χρειαζονται καμια φορα για αλλαγη!!!!δεν ειναι κακο.....αν και δεν ειναι βραζιλιανες οπως και οι γκομενες αλλωστε!!!!!οποτε τις πρωτες διακοπες πατταγια για αρχη δεκα μερουλες να φυγουν τα χοντραδια και την επομενη ενα τουρ πουκετ κο σαμουι πιπι κ.τ.λ.εννοειται οτι πατταγια για εναν πρωταρη με αγριες διαθεσεις χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι στερημενος σεξουαλικα πρεπει να ειναι ο ιδανικος προορισμος.ladyboy_lover μαζι με τον djzan θα κανουμε club μου φαινεται.και ο lusiano βλεπω οτι συμφωνει μαζι μας...
Αegean 126 EYRΩ.Ναι gogo τοσα 2500 3000 +ποτα μπαρ κλπ short time για ωρραια μωρα. Και υποτιθεται οτι δεν ειναι και φουλ κοσμο τωρα.Αλλα οπως ειπα. φετος Ταυλανδη ειχε -εχει παρα πολυ κοσμο!!!!να ναι καλα η ιμπερια με τις απευθειας πτησεις χαχαχα.παντως δεν απαντησαν στην ερωτηση μου σχετικα με τα κατοι.2000-3000 για σορτ στην πατταγια?εκτος αν μιλαμε για τα τοπ αστερια.πιστευω ενα χιλιαρικο αντε εναμιση ειναι μια λογικη τιμη για ενα ομορφο κατοι της πατταγια.ο djzan μπορει να μας διαφωτισει καλυτερα νομιζω αν και εχω ξεχασει ποτε πηγε την τελευταια φορα.αν πηγε προσφατα ειναι ο πλεον ειδικος...α djzan πριν φυγω θα σου ζητησω στοιχεια για το νεο αστερι της πατταγια που ειχες ποσταρει...θυμασαι πιο.αυτο που αντικατεστησε την νικκι που ελεγες...
Τι θελεις να μαθεις για Katoys?να ναι καλα η ιμπερια με τις απευθειας πτησεις χαχαχα.παντως δεν απαντησαν στην ερωτηση μου σχετικα με τα κατοι.2000-3000 για σορτ στην πατταγια?εκτος αν μιλαμε για τα τοπ αστερια.πιστευω ενα χιλιαρικο αντε εναμιση ειναι μια λογικη τιμη για ενα ομορφο κατοι της πατταγια.ο djzan μπορει να μας διαφωτισει καλυτερα νομιζω αν και εχω ξεχασει ποτε πηγε την τελευταια φορα.αν πηγε προσφατα ειναι ο πλεον ειδικος...α djzan πριν φυγω θα σου ζητησω στοιχεια για το νεο αστερι της πατταγια που ειχες ποσταρει...θυμασαι πιο.αυτο που αντικατεστησε την νικκι που ελεγες...
TI παραμυθια γραφετε; εσκεμμενα ή μη, ακου τα τραβελια παθητικα !!! Παθητικο τραβέλι στην Πατάγια = ανεργο τραβελι. Βέβαια περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, άμα κάποιου του αρέσουν τα αγοράκια εμένα δεν μου πεφτει λογος, αλλά οτι όσοι πάνε μαζί τους είναι γιατί τους αρέσει ο κώλος δεν ισχυει.οχι ρεε εξαλου τα κατοακιαμας ειναι μονο παθητικα,,,
Μαγκες,δε τα παω καλα με τις φωτογραφιες...Δε τραβαω τις γκομενες που φορτωνω...Για υτο και δε προσφερω φωτογραφικο υλικο στο φορουμ..πιπι ανεβασε κανα πιπινι!!! αν δεν θελεις δημοσια, στειλε σε pm!!! ;)
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...δεν ειμαι και πολυ πιπινοκομoδινολατρης. γουσταρω dirty καταστασεις!!!