Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

ericswim11

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί ενώ δεν τους αρέσει η Ταϋλάνδη ή κάποιες περιοχές γιατί συνεχίζουν να πηγαίνουν.  Επίσης γιατί διαβάζουν και ασχολούνται με τις αναρτήσεις του φόρουμ με θέμα αυτό που δεν τους αρέσει!!
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολούνται με το πως πέρασε τον καιρό του, τις επιλογές και πόσα χρήματα ξόδεψε ένας άλλος ταξιδιώτης με δεδομένο ότι δεν είναι αυτοί που πλήρωσαν τα έξοδα του ταξιδίου του άλλου!
Οι ηλικίες και οι χαρακτηρισμοί κατά άλλων ταξιδιωτών πιστεύω ότι είναι άσχετοι με το πληροφοριακό ύφος του θέματος.
Spyba, πρώτο ταξίδι στην Ταϋλάνδη το 1986 είπες, δηλαδή πριν 24 χρόνια.  Ήσουν 18 χρονών; σκέπτομαι εγώ (μπορεί να είμαι λάθος), άρα σήμερα είσαι τουλάχιστον 42!
Pipinomaniac η παροιμία είναι "εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι ΑΝ θα έρθεις"!!!  Όλοι συνομήλικοι είμαστε σε αυτή τη ζωή, γιατί μαζί με τους 90ρηδες ο Θεός παίρνει και 20ρηδες!!!
Outlander εύχομαι η ζωή να με κάνει να ευτυχήσω και αν πάω στην ηλικία σου να είμαι υγιής και δυνατός να την ευχαριστιέμαι όπως εσύ!!!

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί ενώ δεν τους αρέσει η Ταϋλάνδη ή κάποιες περιοχές γιατί συνεχίζουν να πηγαίνουν.  Επίσης γιατί διαβάζουν και ασχολούνται με τις αναρτήσεις του φόρουμ με θέμα αυτό που δεν τους αρέσει!!
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολούνται με το πως πέρασε τον καιρό του, τις επιλογές και πόσα χρήματα ξόδεψε ένας άλλος ταξιδιώτης με δεδομένο ότι δεν είναι αυτοί που πλήρωσαν τα έξοδα του ταξιδίου του άλλου!
Οι ηλικίες και οι χαρακτηρισμοί κατά άλλων ταξιδιωτών πιστεύω ότι είναι άσχετοι με το πληροφοριακό ύφος του θέματος.
Spyba, πρώτο ταξίδι στην Ταϋλάνδη το 1986 είπες, δηλαδή πριν 24 χρόνια.  Ήσουν 18 χρονών; σκέπτομαι εγώ (μπορεί να είμαι λάθος), άρα σήμερα είσαι τουλάχιστον 42!
Pipinomaniac η παροιμία είναι "εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι ΑΝ θα έρθεις"!!!  Όλοι συνομήλικοι είμαστε σε αυτή τη ζωή, γιατί μαζί με τους 90ρηδες ο Θεός παίρνει και 20ρηδες!!!
Outlander εύχομαι η ζωή να με κάνει να ευτυχήσω και αν πάω στην ηλικία σου να είμαι υγιής και δυνατός να την ευχαριστιέμαι όπως εσύ!!!
45 αλλα ποιο ειναι τοθεμασου δεν μπορω να καταλαβω !φορουμ ειναι κανουμε και δεχομασται κριτικη...Τι δεν σου αρεσε δηλαδη? εσυ μας ειπες τις ιστοριουλες σου !!!και ισως νασαι ο μοναδικος που χρεαστηκε νταβατζη για να του φερνει γκομενες να γαμαει στην Ταυλανδη....και ηθελα νασου πω και πληροφοριες για Αργεντινη!!!!

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
...και μονο που ανοιγεις το κομπιουτερ να κατακρίνης κοσμο ενο εσαι ταυλανδη απο οτι μας λες πρεπει να εσαι μεγαλο νουμερο
για να μη πο τιποτα αλλο..
Papito και μονο που σε συνταξιοδοτει το κρατος και συ γυρνας Ταυλανδη ειναι απαραδεκτο!!!πρεπει να σου κοπει η συνταξη παραυτα!!!κατι τετοιοι σαν και σενα χρεοκωπησατε την Ελλαδα .....ο Παπακωνσταντινου τα ξερει τα κατορθωματασου?Ασε που δεν ντρεπεσαι λιγο και πας Ταυλανδη και πηδας τα εγγονακια σου πορνογερε!!!!

ericswim11

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Spyba μάλλον εσένα δεν σου άρεσει το ότι είσαι 45!  Ξαναδιάβασε αυτό που γράφω για την ηλικία σου και πες μου, θα έχει πολύ ενδιαφέρον η αναλυσή σου, πως οδηγήθηκες στο συμπέρασμα που οδηγήθηκες!  Απορίας άξιον είναι δε το γεγονός ότι προσπαθείς να μου υποδείξεις τι και πως θα κάνω, αυτό που θέλω να κάνω και με ποιούς θα συνδιαλλάσσομαι!  Συνέχισε, και να είσαι σίγουρος ότι θα δώσω τη δέουσα προσοχή στα γραφόμενά σου!!!
Η βλακεία είναι ανίκητη!!!  Όποιος αισθάνεται βλάκας και ότι το λέω για αυτόν, μπορεί να απαντήσει!  Πρόσεξτε, όμως, γιατί έχω αλλάξει παράγραφο!!!

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Ολο αυτο το "κλαψομουνιασμα" για τις τιμες και τους Πακιστανο-Ρωσσους που εχουν κατακλυσει τη Ταυλανδη μ

Τωρα,αν ο σκοπος σας ειναι "παιδαγωγικος",ΔΗΘΕΝ για να προστατεψετε καποιους απο τα κακως κειμενα της Ταυλανδης,τζαμπα κοπος...Οσα και να διαβασει καποιος σε ενα φορουμ,αν δε παθει,ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙ...

σωστος.......
και αν δεν πληρωσει..........

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Και ομως φιλε απο 1986 που πρωτοπηγα εγω :μερα με νυχτα πως και δεν εχει αλλαξει!!και οσο αυξανει η ζητηση απο Ρωσους  αραβες κινεζους.αλλα και καινουργιους Ευρωπαιους, που ολοι θα θελουν να πηδηξουν τοσο τα πραγματα θα χειροτερευουν...
Και τι να κανουμε ρε συ spyba,να απαγορευσουμε την εισοδο στην χωρα σ'ολους αυτους, για να γαμαμε εμεις τζαμπα ?

ericswim11

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μπικου, υπονοείς ότι και εσείς πληρώσατε για να πάτε με κοπέλα στην Ταϋλάνδη, γιατί ο Spyba θεωρεί ότι είμαι ο μοναδικός που χρησιμοποίησε νταβατζή!!!  Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να πηγαίνει στο σπίτι τους και να τις ζητάει από την οικογένειά τους!!!

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και τι να κανουμε ρε συ spyba,να απαγορευσουμε την εισοδο στην χωρα σ'ολους αυτους, για να γαμαμε εμεις τζαμπα ?
και η πλακα ειναι πως ολοι μας το ξερουμε αυτο και ειδικα στην παταγια...αλλωστε οι ρωσοι εχουν παρα πολλα μαγαζια εκει εδω και εικοσι χρονια!!!ειδικα μεσα στην WS...

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
45 αλλα ποιο ειναι τοθεμασου δεν μπορω να καταλαβω !φορουμ ειναι κανουμε και δεχομασται κριτικη...Τι δεν σου αρεσε δηλαδη? εσυ μας ειπες τις ιστοριουλες σου !!!και ισως νασαι ο μοναδικος που χρεαστηκε νταβατζη για να του φερνει γκομενες να γαμαει στην Ταυλανδη....και ηθελα νασου πω και πληροφοριες για Αργεντινη!!!!
Αν νομιζεις οτι σου την πεφτουμε γιατι προσπαθεις να "δειξεις" καποιες αληθειες,ενω εμεις εδω ζουμε στον κοσμο μας και βλεπουμε τα πραγματα ειδυλιακα,τοτε εχεις προβλημα αντιληψης...
Το οτι η Ταυλανδη πλεον δεν ειναι φτηνος προορισμος(φτηνοτερος της Ελλαδας ειναι σιγουρα),εχει τονιστει απο ολους τους συναγωνιστες,εδω & παρα πολυ καιρο.
Το προβλημα με 'σενα ειναι οτι εισαι αξεστος,  προσβλητικος με εναν "αερα" κλασσικου Ελληναρα ξερολα.
Υποθετεις πραγματα για ανθρωπους που δεν εχεις καν γνωρισει και κανεις προσβλητικους χαρακτηρισμους
Στρεφεσαι εναντιον του "θυμικου"καποιων,εναντιον της ηλικιας τους,αποριπτεις τα γουστα τους & τις συμπεριφορες τους επειδη δεν ταιριαζουν με τα δικα σου.
Αν την συμπεριφορα αυτη προς τα μελη του θρεντ,την επιφυλασεις & για τα κοριτσια εκει που βρισκεσαι,τοτε μαλλον εσυ εισαι το προβλημα που χαλαει την Ταυλανδη & οχι οι ΑραβοΙνδοι,οι Γιαπονεζοι,οι Ρωσσοι και λοιποι "πλανητικοι"συγγενεις,οι οποιοι σου υπενθυμιζω εχουν το δικαιωμα και αυτοι στη ζωη & στο γαμησι.

Αν τωρα, βασει των λεγομενων σου, θελεις να διορθωσεις καποια "κακως κειμενα",κανε διαβημα στο Υπ Εξ της Ταιλανδης να μην επιτρεπει την εισοδο στην χωρα σε αυτους που θεωρεις οτι σου χαλανε την "Νιρβανα".Αρχισε με μερικα ονοματα οπως:
Pagtao,Μπικου,Pipinomaniak,K-boy,Κωλογερος... (sorry συντροφοι για το κλοπυπειστ :2funny:)

Αντε και με τις ευλογιες σου  :priest: να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι.

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τελευταια μου νυκτα αποψε, φευγω αυριο με μιση καρδια, δεν ξερω γιατι αλλα φετος ηταν για μενα καλυτερα απο ποτε, 45 εκπληκτικες νυκτες και απο πεμπτη στις απεργιες και λοιπες μαλακιες, καλα να ημαστε να ξανακατεβουμε το συντομοτερο!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και δεν μπορεις εσυ να μας φλομωνεις με γαμησιωιστοριες την περιοδο των γιορτων πληρωνωντας 7χιλιαρα και 10χιλιαρα τη στιγμη που ξερω οτι εκεινη την περιοδο αναλογια ανδρων γυναικων 8 προς 2!!!

Τσ,τσ,τσ! Εγραψες παντογνώστη  :woldman:

Πότε ρε ομορφόπαιδο είπα εγώ ότι πλήρωσα 7 ή και 10 χιλιάρικα σε κάποια γκόμενα :think:

Αυτή ήταν η σκάση σου;Και τι σε κόφτει στη τελική,σιγά μη σε ρωτούσα κιόλας.

Αν μου βρεις πάντως πότε πόσταρα κάτι τέτοιο και σε πια σελίδα θα σε παραδεχτώ και θα ζητήσω δημόσια συγνώμη. :humpleg:

Ο λύκος δε θα κοιμηθεί μέχρι να του απαντήσεις.Τρελαίνεται ο μαζόχας κάθε φορά που γράφεις...

Βούδα μου πως κατάντησα....  :idiot:

Ενα ταξίδι επειγόντως :headbang:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
μετα απ'αυτο που επαθε ο φιλος μου ο λακης δεν εχω και πολυ ορεξη να γραφω στο φορουμ αλλα διαβαζω καθημερινα αυτα που γραφετε.

spyba αν ξαναπροσβαλεις μελος του φορουμ, (ειδικα προσωπικους μου φιλους οπως ειναι ο pagtao) εγω ο ιδιος θα σε αναφερω στους διαχειριστες του site.

εισαι Ταυλανδη, απολαυσε τις διακοπες σου και μην ασχολεισε με το τι κανουν οι αλλοι.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Μπικου, υπονοείς ότι και εσείς πληρώσατε για να πάτε με κοπέλα στην Ταϋλάνδη, γιατί ο Spyba θεωρεί ότι είμαι ο μοναδικός που χρησιμοποίησε νταβατζή!!!  Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να πηγαίνει στο σπίτι τους και να τις ζητάει από την οικογένειά τους!!!
Φιλε Ερρικο,δεν υπονοω...Πληρωσα για ολες τις συνευρεσεις μου στην Ταιλανδη.
Πληρωσα οσα εκτιμουσα εγω οτι επρεπε να πληρωσω και δεν μου διαμαρτυρηθηκε καμια...

Μπορει τα κοριτσια να εχουν ξεφυγει "ολιγον" (αυτο δεν ειναι ανακαλυψη του "φιλτατου" spyba μονον) αλλα με καλη διαθεση & σεβασμο,ολα γινονται απλα. Και οπου δεν απλοποιουνται "κοβουμε λασπη",γιατι οπως λεει & ο λαοφιλοσοφος "ξεδοντιαρης" Γεωργιου:
<<Παρακαλετο μουνι, ξυνο γαμησι...>>

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
hank κουραγιο φιλε!! μεινε με της ωραιες αναμνησεις και μην ασχολεισαι με απεργιες και τα λοιπα!!

πλεον νομιζουμε οτι ολα μας ανηκουν και ειμαστε ανωτερα οντα!! τεσπα!!

ελπιζω να ξαναανταμωσουμε τον χειμωνα παλι!!

μαρτιο θα κατεβουν αρκετα μελη αλλα τελικα δεν θα μπορεσω να παω τωρα! (δουλεια τωρα)

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Tsafus παιχταρα ευχομαι συντομα να ξαναβρεθουμε στα γνωστα στεκια, με τη γνωστη παρεα για καινουργιες περιπετειες και αναζωογονηση πνευματος και σωματος, παρεα με μπυρες και τις μαγισες του Σιαμ!Εως τοτε υπομονη και αναμονη!

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τσ,τσ,τσ! Εγραψες παντογνώστη  :woldman:

Πότε ρε ομορφόπαιδο είπα εγώ ότι πλήρωσα 7 ή και 10 χιλιάρικα σε κάποια γκόμενα :think:

Αυτή ήταν η σκάση σου;Και τι σε κόφτει στη τελική,σιγά μη σε ρωτούσα κιόλας.

Αν μου βρεις πάντως πότε πόσταρα κάτι τέτοιο και σε πια σελίδα θα σε παραδεχτώ και θα ζητήσω δημόσια συγνώμη. :humpleg:

Ο λύκος δε θα κοιμηθεί μέχρι να του απαντήσεις.Τρελαίνεται ο μαζόχας κάθε φορά που γράφεις...

Βούδα μου πως κατάντησα....  :idiot:

Ενα ταξίδι επειγόντως :headbang:
Για πες μας ρε καρπουκεφαλε ποντιε αγαπησιαρη τις πουτανιας, και δικαιολογησε μας βεβαια ποσα πληρωνες gogo διπλα γκομενακια τιπς κλπ
και οσο για το παντωγνωστη δεν μας ειπες και τιποτα καινουργιο..ολοι στην ταυλαδη γαμανε!!!σιγα το φρεσκο νεο...
Αληθεια εσυ εχεις κανει εμβολιο ηπατιτιδας? αυτα επρεπε να λες τοσο καιρο στο φιλοσου λακη και στο φορουμ και οχι τις αρλεκινοιστοριες σου!!!
Εγω παντως επιμενω για την εκδοση-γιατι εχεις γλαφυροτητα στην εξιστορηση των γεγονοτων...και κακα ταψεματα με λιγο ρετουσαρισμα και με προσθεση δικων μου γεγονοτων θα παει καλα.Ακουσεμε που σου λεω...

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε Ερρικο,δεν υπονοω...Πληρωσα για ολες τις συνευρεσεις μου στην Ταιλανδη.
Πληρωσα οσα εκτιμουσα εγω οτι επρεπε να πληρωσω και δεν μου διαμαρτυρηθηκε καμια...

Μπορει τα κοριτσια να εχουν ξεφυγει "ολιγον" (αυτο δεν ειναι ανακαλυψη του "φιλτατου" spyba μονον) αλλα με καλη διαθεση & σεβασμο,ολα γινονται απλα. Και οπου δεν απλοποιουνται "κοβουμε λασπη",γιατι οπως λεει & ο λαοφιλοσοφος "ξεδοντιαρης" Γεωργιου:
<<Παρακαλετο μουνι, ξυνο γαμησι...>>
Σιγα σιγα ερχεστε στα λογια μου..Αλλα η στενοκεφαλια σας θελει δρομο ακομα!!!!!

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
μετα απ'αυτο που επαθε ο φιλος μου ο λακης δεν εχω και πολυ ορεξη να γραφω στο φορουμ αλλα διαβαζω καθημερινα αυτα που γραφετε.

spyba αν ξαναπροσβαλεις μελος του φορουμ, (ειδικα προσωπικους μου φιλους οπως ειναι ο pagtao) εγω ο ιδιος θα σε αναφερω στους διαχειριστες του site.

εισαι Ταυλανδη, απολαυσε τις διακοπες σου και μην ασχολεισε με το τι κανουν οι αλλοι.
Κοιτα να κανεις τα εμβολια και ασε τα νταβατζιλικια για τους φιλους σου!!Μεγαλα παιδια ειναι!!!

Και οταν επιστρεψω Ελλαδα θα ανακοινωσω στο φορουμ τις 10 εντολες για Ταυλανδη..

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
το προβλημα ειναι!! οτι καποιοι θελουν να πηδηξουν τζαμπα!!

σου δινει τα νιατα της το κοριτσακι δωσε κατι καρμιρη!

απο το να καθεσαι να βριζεις τους παππουδες που τους σεβομαι και μακαρι να φτασω στην ηλικια τους ενω το προβλημα σου ειναι οτι ανεβαζουν της τιμες και σου κλεβουν τα γκομενακια!

υπαρχει και η μαλακια-τοσο απλα !!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Για πες μας ρε καρπουκεφαλε....

Η αναζήτηση - καρπουκεφαλε - δε βρήκε κάποιο έγγραφο.

Υποδείξεις:

* Βεβαιωθείτε ότι η ορθογραφία όλων των λέξεων είναι σωστή.
   * Δοκιμάστε άλλες λέξεις-κλειδιά.
   * Δοκιμάστε πιο γενικές λέξεις-κλειδιά.
    :2funny:  :2funny:  :2funny:   :2funny:

Και οταν επιστρεψω Ελλαδα θα ανακοινωσω στο φορουμ τις 10 εντολες για Ταυλανδη.

Τι; όταν έρθεις Ελλάδα; :headbang: :headbang:

Γιατί τώρα που είσαι :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom