Το εχουμε πει χιλιες φορες...
Ας το πουμε αλλη μια...
Στη Ταυλανδη οπως και σε καθε σεξοτουριστικο προορισμο (και μη),η τιμη που πληρωνεις για μια γκομενα,εξαρταται απο μια σειρα παραμετρους που λειτουργουν "προσθετικα" στη τελικη τιμη...
Και εξηγω...
α)
Πρωτα-πρωτα η ηλικια...Οσο μικροτερη,συνηθως και ακριβοτερη...Οπως και να το κανουμε,αλλη τιμη θα πληρωσεις για το 18χρονο Ταυλανδεζακι και αλλη για το 30χρονο..
β)
Αν εχει παιδι...Για διαφορους λογους,η Ταυλανδεζα που ΔΕΝ εχει παιδι ζηταει περισσοτερα...
γ)
Αν ειναι ασπριδερη η μαυριδερη...Οσο πιο ασπρη τοσο πιο ακριβη συνηθως.
δ)
Αν ειναι freelancer,δουλευει σε μπαρ η δουλευει σε a go go...Εδω εχουμε 3 διαφορετικες κατηγοριες τιμης...Τα a go go girls,συνηθως ζητανε περισσοτερα απο αυτες που δουλευουν σε μπαρ και ακομα περισσοτερα απο τις freelancer..Να επαναλαβουμε επισης οτι αλλο ρισκο υπαρχει να παρεις μια freelancer και αλλο ενα a go go girl...Αλλιως ειναι να παρεις μια κοπελα απο ενα μαγαζι που εργαζεται και ξερεις που να τη βρεις αν συμβει καμμια στραβη και αλλο μια freelancer,που "εξαφανιζεται" στο πι και φι και δε τη ξαναβλεπεις...
Ειναι δεδομενο επισης,οτι αν βαλεις διπλα-διπλα 100 freelancer,100 που δουλευουν σε μπαρ και 100 που δουλευουν σε a go go,στη τριτη κατηγορια (a go go),οι "ομορφες" ειναι πιο πολλες...Αυτο δε σημαινει πως δε μπορεις να βρεις αξιογαμητη freelancer,απλα θελει ΠΟΛΥ περισσοτερο ψαξιμο ΚΑΙ ΤΥΧΗ...Γιατι περνεις ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΙ...Δυστυχως ο θεος δεν εχει προικισει την οραση μας με ακτινες Χ,για να βλεπουμε τι κρυβεται μεσα απο τα ρουχα..ενω στα a go go βλεπεις "γυμνη τη πραγματικοτητα" και ΞΕΡΕΙΣ τι "αγοραζεις"...
Τελος,οι γκομενες που δουλευουν σε a go go,ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως περναν και απο ιατρικες εξετασεις...Στη πραγματικοτητα,στη συντριπτικη πλειοψηφια αυτο ειναι ενας μυθος...Εμενα προσωπικα παντως ακομα και 5% αυτων να περνανε απο εξετασεις,μου δινει μια παραπανω "σιγουρια"...
ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ λοιπον...
Εγω προσωπικα,οπως και πολλοι αλλοι,
α)ΔΕΝ γουσταρω γκομενες ανω των 22-23,ποσο μαλλον τις πολλες 30αρες και βαλε που κυκλοφορουν στη πιατσα...Τετοιες ηλικιες (30 και βαλε),βρισκω να βγαλω γκομενα και να πηδηξω και στην Ελλαδα...Αντιθετως 18-20 χρονων μου ειναι εξαιρετικα δυσκολο...ΓΙ ΑΥΤΟ λοιπον παω στην αλλη ακρη του κοσμου..ΓΙΑ ΠΙΠΙΝΙΑ...
β)ΔΕΝ γουσταρω αυτες που εχουν παιδι,γιατι στη πλειοψηφια τους ειναι λιγοτερο σφιχτες και το βυζι με το θηλασμο χαλαρωνει...
γ)Προτιμω "ασπριδερες".
δ)Προτιμω να φορτωνω απο a go go,για λογους ασφαλειας,υγειας,ομορφιας,ηλικιας και ΕΥΚΟΛΙΑΣ...
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ που περιεγραψα,επιδρουν ΑΥΞΗΤΙΚΑ στη τελικη τιμη,υποβαθμιζοντας ΙΣΩΣ,και το τελικο VFM (Value for money)...Το κανω ομως ΕΝ ΓΝΩΣΗ μου και δεν αισθανομαι οτι με πιανει κανενας κοροιδο...Γιατι τελικα ο
ΚΑΝΟΝΑΣ ειναι
ΕΝΑΣ..
"Χωρις συμβιβασμους,με 1000 μπατ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ"...
Κι εγω ΔΕΝ συμβιβαζομαι με "μετριοτητες",οταν μπορω με 50 γαμοευρω παραπανω,να πηδηξω ενα "αγγελικο πιπινι",που θα το εχω ως αναμνηση στα γεραματα μου... ;)
Βεβαια,ΙΣΩΣ για μερικους,οι "προυποθεσεις" που θετω,να τους φαινονται γελοιες...Γι αυτους μπορει να μη παιζει ιδιαιτερη σημασια,ουτε η ηλικια,το χρωμα,αν εχουν παιδι..κλπ κλπ...Με την ιδια λογικη,θα θεωρουν και ΚΟΡΟΙΔΑ αυτους που δινουν 250 ευρω για να πηδηξουν ενα μοντελο που ηρθε με city tour στην Ελλαδα,ενω μπορουν να κανουν "τη δουλεια τους" και με 20 ευρω στη Φυλης η το πολυ πολυ να φερουν σπιτι ενα call girl με 100 ευρω...
Σεβαστη η αποψη τους και δεν θα τους κατακρινω...(Στη τελικη αλλωστε "τη βγαζουν" και φτηνοτερα..)
Θελω να πιστευω ομως πως σεβαστη ειναι και η δικη μου αποψη... ;)
ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ σε ολους...