Τέταρτο Μέρος
Είχα ξεχάσει το κοντό στη Soi Dragon…μπααα, ήταν στην άκρη του μυαλού μου πρώτη σειρά και περίμενε.
Την επομένη έτρεξα αμέσως να τη βρω.
Και όμως έλειπε.Να καθήσω ή να φύγω σκέφτηκα.Και δε κάθομαι;To μαγαζί ήταν ¨δικό μου¨.Μέσα ήταν αρκετά κορίτσια.Παίρνω μπύρα και χαζεύω τριγύρω.Κάποια στιγμή νιώθω χεράκια να σκεπάζουν το πρόσωπο μου.Τα πιάνω αλλά δε καταλαβαίνω ποια είναι.Με τα χέρια μου και ψαχουλεύω το κορμί της.Ο καλός ο Βούδας μου την έστειλε.
Ήταν εκείνη, γυρίζω και την αντικρίζω.Προσπαθώ να μη πανηγυρίσω σαν να μπήκε γκολ...Υποτίθεται θα κρατούσα τα προσχήματα και θα ήμουν λυπημένος που έφυγε η Ναταλί.Την άρπαξα και αμέσως της παρήγγειλα ποτό.Lady drink!
Φέρε και άλλο ένα για την φίλη που ήρθε να γειτονέψει.Μετά έμεινα μόνος με το σκούρο διαβολάκι.Ετών δεκαεννιά χωρίς παιδί όπως είχε δηλώσει.Την έκλεισα αμέσως για διανυχτέρευση. Επίσης έριξα σπόντα για Πιπινήσια και τσίμπησε. Άλλο που δεν ήθελα. Λίγες μέρες μείνανε.Αύριο θα έκλεινα την εκδρομή. Τη μικρή την γνώριζα ήδη.Σπίρτο Όλο αστεία και πλάκες ήτανε.Αυτή που έφυγε, καλά να είναι ήταν γεμάτο αγάπη.Στο δωμάτιο την πήρα χωρίς μπαρφάιν, δε θυμάμαι τι έπαιξε.Τη ρώτησα και μου είπε no problem.Θα της τα έδινα μετά γιατί τα κόβουν από το μισθό τους.Η μικρή πολύ τσαχπίνα.Στενή και φωνακλού.Μελανούρι σπαρταριστό.Βούδα μου που βρίσκομαι!Την έβαλα από πάνω μου τη γύρισα στα πλάγια, τη σήκωνα με τόση ευκολία!
Κορμάκι για όλες τις πόζες! Ρε αυτές να δεις που θα με κάνουν να έρχομαι μια φορά κάθε χρόνο πια. Ίσως και δυο!
Σοβαρή δήλωση!
Την επομένη μου άλλαξαν δωμάτιο όπως μου τάξανε.Ευτυχώς γιατι στο ισόγειο είχε θόρυβο.Ο παίχτης μου έδωσε μίνι σουίτα στα ψηλά με κουζίνα και όλα τα σχετικά.Η κοπέλα έταξε να μου μαγειρέψει και το έκανε.Ρύζι σπέσιαλ με γαρίδες και καβούρια μαγειρευτά με λαχανικά, έγλυφα τα δάχτυλά μου.
Το βράδι πήγαμε στο μπαράκι για κατανάλωση και να δει τις φίλες της.
Η επόμενη μέρα ήταν εκείνη που πήγαμε στο Phi Phi Don.Το δωμάτιο στη Πατόνγκ το κράτησα βέβαια.Θα μέναμε μία νύχτα σε μπανγκαλόου που μου έκλεισε ο ρεσεψιονίστας.
Είναι η δεύτερη επίσκεψη μου στα νησιά αλλά η πρώτη με κοπέλα.
Όταν φτάσαμε στο λιμάνι έψαξα να βρω το ξενοδοχείο μου και με έκπληξη διαπίστωσα ότι ήταν στη βόρεια πλευρά του νησιού.Εκεί πήγαινες μόνο με taxi-boat. Αναγκαστικά και νευριασμένος πήραμε τη βάρκα και σαλπάραμε.
Η διαδρομή απίστευτη.Όμορφες παραλίες και απότομοι βράχοι.Η κάμερα πήρε φωτιά.Φτάσαμε σε μία προβλήτα και
μετά ο βαρκάρης μου είπε...
τράβα μπρος και μη σε νοιάζει…
Περπατήσαμε ένα μονοπάτι και πίσω από ένα μικρό δασάκι ξεπρόβαλε η βόρεια παραλία του νησιού.
Το δήθεν ξενοδοχείο μου ήταν ψάθινα μπανγκαλόους με ανεμιστήρα.Γεμάτο κουνούπια!Ήμουν έξω φρενών αν και είχε
την πλάκα του. Η άλλη γελούσε.Πήρα τον απατεώνα μιζαδόρο τηλέφωνο και μου έλεγε σόλι-σόλι. Τι να έκανα;
Το έριξα στις μπύρες και η άλλη στο φαγητό.Αφού την έκανε ταράτσα και εγώ έγινα ντίρλα μεσημεριάτικα πήγαμε στη καλύβα και έπεσα ξερός.Η κοπέλλα ήταν ήσυχη προσπάθησε όμως να με διευκολύνει όσο μπορούσε.Ξύπνησα ιδρωμένος και ζαλισμένος.Αμέσως σκέφθηκα να αλλάξω ξενοδοχείο.Πιο δίπλα ήταν ένα άλλο.Επήγαμε προς τα εκεί και αφού είδα τα δικά του μπανγκαλόου το έκλεισα για μία βραδιά. Πλήρωσα με την πιστωτική και καθάρισα.
Το δωμάτιο-κοτέτσι το έχασα.Κέρδισα όμως την ησυχία μου τον ύπνο μου και κυρίως βραδιά honeymoon με το κορίτσι.
Είχα κλιματιστικό, τεράστιο κρεβάτι, πολύ καλό και καθαρό μπάνιο, tv,safe,ψυγείο κλπ.Τέλεια!
Η κοπέλλα χαμογελούσε ευχαριστημένη.
Αμέσως μετά το νέο check in νοίκιασα βάρκα και πήγαμε στα ανατολικά του νησιού. Παραλίες που μόνο σε καρτ ποστάλ είχα δει. Η θάλασσα πεντακάθαρη και ζεστή αλλά δεν είχα μάσκα και βατραχοπέδηλα τότε.Η άλλη έπαιζε σα μικρό παιδί και μάζευε κογχύλια.Εγώ έκανα μπάνιο λες και δεν είχα ξαναδεί θάλασσα.Ξάπλωσα στη ζεστή άμμο και έβγαζα κραυγές ικανοποίησης.Αφήστε με εδώ μέχρι να πεθάνω από ευτυχία.Ο βαρκάρης μου ήταν ο Αλή από το διπλανό νησί. Ένας καλοκάγαθος μουσουλμάνος.Περίμενε υπομονετικά και όσο εμείς σαχλαμαρίζαμε αυτός συγύριζε τη βάρκα του.
Είχε δύο παιδιά και ασχολούταν με θαλάσσιες εκδρομές και ψάρεμα.
Την επομένη τον έκλεισα για το άλλο νησάκι.Το Πι Πι Λέ.
Το νέο μου μπανγκαλόου βασιλική σουίτα μέσα σε δάσος από φοινικόδεντρα. Εκείνη αφού μπανιαρίστηκε μου φόρεσε μαύρα εσώρουχα και κάθισε στον καθρέπτη να στολιστεί, τυχεράκια σκέπτομαι!
Αφού συγκρατήθηκα να μη χαλάσω την όμορφη εικόνα που εκείνη ζωγράφιζε, ντύθηκα και πήγαμε βόλτα στη παραλία. Πεινούσα σα λύκος και διψούσα για μπύρα σα σκασμένος στην έρημο.Μα πιο πολύ λαχταρούσα εκείνη.Την πήγα και φάγαμε δίπλα στο κύμα σε γραφικό εστιατόριο λίγο πιο κάτω.Παρήγγειλε καυτερά θαλασσινά και λαχανικά, εγώ καβούρι και μπαρακούντα στα κάρβουνα. Εκείνο το πιάτο παραμένει ότι καλύτερο γευστικά έχω παραγγείλει ποτε.Τρυφερή πεντανόστιμη φέτα ψαριού πάνω σε εξωτικά λαχανικά και όσπρια, λουσμένη με θεϊκή σως. Ίσως να επηρεάστηκα και από την ατμόσφαιρα.Η ζεστή βραδιά πάνω στην άμμο, οι μυρωδιές αλλά και η ερωτική μου διάθεση ήταν τόσο διάχυτη που ακόμη και το φεγγάρι ζήλεψε, βγήκε και άφησε την ερωμένη του.Τη θάλασσα τη σκοτεινή. Εκείνη για να τον κάνει να την προσέξει ξανά, αντανακλούσε με χαρά το ασημένιο του φως.
Γαλήνη παντού, γαλήνη και μέσα μου. Όλα είναι τέλεια.Γεύσεις θεϊκές με παγωμένες μπύρες.Η κοπελιά χαρούμενη πανέμορφη, ευγενική. Η τέλεια συντροφιά στο τέλειο μέρος.
Πιο κάτω ένα μπαράκι έπαιζε μουσική. Είχε λίγο κόσμο και πήγαμε για το τελευταίο ποτό.Οι πελάτες Ευρωπαίοι.
Η δικιά μου η μόνη Ταϊλανδέζα.Η καλύβα μου φωλιά για πιτσουνάκια.Σπίτι μου σπιτάκι μου.Δροσερό και ολοκάθαρο.
Σκέφτηκα το προηγούμενο αχούρι και τρελάθηκα.Πιο πολύ όμως όταν είδα το κορίτσι να πετάει πετσέτες και να βουτάει στο τεράστιο κρεβάτι.Σε τρία λεπτά ήμουν δίπλα της, ήμουν πάνω της, κάτω της, μέσα της!
Έξω από τα παράθυρα τα ζιζάνια ξεκινούσαν το δικό τους πάρτυ.Νυχτερινή συναυλία!Το δικό μου ζιζάνιο έκανε ότι πιο απίθανο κόλπο για να με τρελάνει.
Μετά το πρωινό έκλεισα την ερωτική μου φωλιά για ακόμη μία νύχτα.Που να χορτάσεις τέτοιο μωρό, τέτοιο χοτέλ και τέτοιο νησί.
Παράταση άλλη μία μέρα για
...το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά...
Συνεχίζεται