Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (3 μέλη και 63 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
για μέτρια έως καλά πιπίνια και με πολλούς φαλλάνγκ ήταν η Spicy, σπαϊσί την προφέρανε οι ντόπιοι

:2funny: Μια φορά παρήγγειλα Μαργαρίτα και η σερβιτόρα με κοιτούσε απορημένη..
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Cocktail της λέω....μπααααα δύσκολο! :huh:

Μετά θυμάμαι το τόνο στη λήγουσα...Μαργαριτά  της λέω  :grin:  :idiot:

α...ΜΑΡΓΑΡΤΙΤΑ!!! ....κατάλαβε επιτέλους :headbang:
 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
...η πρώτη φωτογραφία που είσαι στο χείλος του γκρεμού, που είναι;

Taou:Grampians λέγεται η περιοχή, είναι ένα απίθανο μέρος για φυσιολατρεία στη Victoria της Αυστραλίας,
τρεις ώρες οδικώς από τη Μελβούρνη.Ισως του χρόνου πρώτα ο Θεός να ξαναπάω αν με αφήσουν οι γνωστές μάγισσες.

Ακολουθει το Τρίτο μέρος της Επιστροφής στην χώρα του Σιάμ...
 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Τρίτο Μέρος
Την άλλη κοπέλα ούτε που σκέφτηκα να την  πάρω, τότε δεν είχα ξεκινήσει τα τριπλά γλέντια. Εκείνα θα ξεκινούσαν στο μεθεπόμενο ταξίδι  στην Πατάγια!
Η κοπελίτσα γδύθηκε και μπήκε στο μπάνιο.Πόρτα ανοιχτή. Να έρθω;....σιγή..."I'm coming’’ μουρμουράω και μπαίνω μέσα, αλλά τότε εκείνη έβγαινε.Καλά, "see yοu later" της λέω και μετά από πέντε λεπτά βρίσκομαι κάτω από τα σκεπάσματα που μέσα τους εκείνη περίμενε ολόγυμνη!
Κορίτσι που συνάντησα πριν μισή ώρα στο δρόμο  τώρα βρίσκεται  στο κρεβάτι μου και περιμένει εμένα!Θεέ μου, που γίνονται αυτά!Ειχα ένα μικρό φόβο για το ποια ήταν και που δούλευε, μου είπε στο τάδε μπαρ, αύριο θα το κοιτούσα.
Για απόψε δεν είχα και πολύ αγωνία τι θα γίνει, ήδη "ένοιωθα" ορεξάτος χωρίς ακόμα να την δω γυμνή.Την άρπαξα και την ψαχούλεψα στο μισοσκόταδο.Ούτε το όνομα της δεν ήξερα.Μια απλή κοπέλα των μπαρ ήταν.Θεωρητικά!
Γιατί στο κρεβάτι μόνο "απλή" δεν ήτανε.Κηροζίνη χιλιάδων οκτανίων.Καλά τι παθαίνουν αυτά τα κορίτσι μόλις τα "επισκεφτείς"...γυρίζει το μάτι τους.Πετάω τα σκεπάσματα και κοιτάω λάγνα το σαμιαμίδι.Πως έγινε μαμά τούτη;
Μωρό να κάνει μωρό πρώτη φορά έβλεπα.Τα στήθια της μεγάλα και οι ρόγες της καφέ καραμέλες.Τότε με τρελαίνανε τον νεαρό! Κορμί σπαρταριστό και ντελικάτο.Με τυράννησε και με ξετίναξε.Πέμπτη συνεχόμενη νύχτα στο Πουκέτ.  Πέμπτη και φαρμακερή.Τα βάσανα μου τέλειωσαν με γλυκό και εκρηχτικό φινάλε.Απογείωση!Πέταξα πάνω από τα λιβάδια της ευτυχίας και μετά βούτηξα στη λίμνη με το νέκταρ.Ρε συ λέω στον εαυτό μου άργησες αλλά τα κατάφερες.
Για την  επιστροφή εννοώ, και όχι μόνο.
Άντε κοπελίτσα μου λίγο άκρη τώρα γιατί χρειάζομαι δύο στρέμματα ύπνο. Κοιμόμουν και παραμιλούσα.Εκείνη της έδωσα χιλιάρικο τελικά γιατί με έπρηξε σα μωρό να πάρει κούτες γάλατα και να τις στείλει στο άλλο μωρό, σε μια περιοχή της βόρειας Ταϊλάνδης Ισλάμ...Ισλάν δεν θυμόμουν καλά.
Όταν ξύπνησα βρέθηκα στη θέση που κοιμόταν.Εκείνη είχε φύγει πρωί-πρωί. Θυμάμαι που με σκέπασε, με φίλησε και με χαιρέτησε Ταϊλανδικά.Όταν σηκώθηκα ήταν πια μεσημέρι.

Ημέρα έκτη.Σήμερα παραλία Πατόνγκ και ρηλάξ. Το βραδάκι θα συναντούσα τη Ναταλί. Πήγα στο μπαρ αλλά έλειπε. Έρχεται σφαίρα η φιλενάδα της και η καρδιά μου χτυπάει. Εκείνη μου λέει ότι η δικιά μου πήγε να με βρει γιατί άργησα!
Πίνω μία μπύρα μονορούφι και μετά παίρνω μηχανάκι ταξί για το ξενοδοχείο.
Ελληνικής ταινίας σενάριο:Η ηρωίδα μαθαίνει από τις κουτσομπόλες  της γειτονιάς ότι έβαλα άλλη μεσ’ στο σπίτι και με κλάματα ζητάει τα ρέστα ένεκα απλήρωτη.Το φτωχοπαλήκαρο πρωταγωνιστής ρίχνει αμέσως την ατάκα:
"Μόνο εσένα αγαπώ…και ότι και να σου είπανε είναι ψέμα και συκοφαντία".Αρπάζω τον ρεσεψιονίστα από το γιακά και του λέω "Ι am customer, I pay and I do whatever I like, with no comments of the staff"…Αφού του έκλεισα το μάτι τον έσπρωξα πίσω με τρόπο.Ετούτος δεν έφταιγε.Το καρφί το έριξε η άλλη βάρδια. Εκείνον που με "σχολίασε" τον έχεσα την άλλη μέρα. Σαν αντάλλαγμα μου έδωσε σουίτα τις επόμενες μέρες. Μωρή της λέω ένα μασάζ δεν μπορώ να κάνω στο δωμάτιο μου;
Σταμάτησε τη μουρμούρα και τις ζήλιες και με ακολούθησε αφού είπε "Soly-soly"
Εκείνο το βράδυ ήταν και το τελευταίο της στη Πατόνγκ.Την επόμενη θα έπαιρνε το λεωφορείο για Ισαάν και να πάει στη φαμίλια της.Πολλές ώρες ταξίδι μέχρι το χωριό.Είχε ετοιμάσει ένα γράμμα μάλιστα το οποίο μου το έδωσε σε ένα φάκελο γεμάτο φιλιά και συγκινήσεις.Μου έδωσε και δώρα, μία γραβάτα και δύο χειροποίητα ξυλάκια φαγητού.Εγώ την ξεχρέωσα με φιλιά και ολονύχτια χάδια. Την άλλη μέρα  της έδωσα για αμοιβή  Καναδέζικα και Αυστραλέζικα δολάρια που είχα για ώρα ανάγκης.Της εξήγησα πόσα είναι σε μπατ και μόνο που δεν έπεσε στα γόνατα να με ευχαριστήσει.Thanks for everything της είπα και της έκλεισα το μάτι που έτσουζε.Εκείνη με αγκάλιασε και δώσαμε ραντεβού για του χρόνου στο Koh Chang!Στο φάκελο που άνοιξα όταν έφυγε βρήκα μία σελίδα με Αγγλικά βγαλμένα από λεξικό  και μου έγραφε πόσο χαρούμενη ήταν που με γνώρισε, πόσο ωραία πέρασε μαζί μου κλπ κλπ.
Η πίσω σελίδα ήταν γεμάτη με βρεγμένα φιλιά από τα χείλη της.
Τέτοιο γράμμα δεν είχα ξαναπάρει στη ζωή μου και ούτε πρόκειται. Χρόνια αγνά της προ blackberry Ταϊλάνδης.

Η μία εβδομάδα πέρασε κιόλας.Αύριο έχω εκδρομή στο νησί του James Bond και του Mr.Skaramaga.
Ένα μίνι βαν ήρθε και με πήρε το πρωί από το ξενοδοχείο.Αφού γέμισε μας έβαλαν σε μεγάλο λεωφορείο και εκείνο τράβηξε για την Phang Nga bay.Οι επιβάτες ήμασταν τόσοι όσοι έπρεπε να φτιάξουμε ένα μικρό τουριστικό γκρουπ.
Βρήκα θέση δίπλα σε μία κοπελίτσα που δεν έδωσα σημασία.Στη άλλη σειρά η φιλενάδα της.Η μία ήταν Αγγλίδα και
η άλλη Ολλανδέζα.Πιτσιρίκες και μικροκαμωμένες σαν τις δικές μας.Σιγά-σιγά έπιασα φιλίες.Το είχα το επάγγελμα.
Η Αγγλιδούλα λίγο σφιγμένη, η άλλη η μικρή Ολλανδέζα τσακμάκι.Μέχρι το τέλος της εκδρομής την βγάλαμε παρέα. Στο νησάκι μίλησα και σε ένα νεαρό Φιλανδό του γκρουπ  που αμέσως με κέρασε μπύρα.
Του είχα μιλήσει  Φινλανδικά και χάρηκε!
Μπήκε και αυτός στη παρέα και περάσαμε όμορφα.Η φύση, ο καιρός αλλά και τα παιδιά  μου έφτιαξαν τη διάθεση.
Ειχα ήδη ξεχάσει τη Ναταλί, σκεπτόμουνα τη φίλη της αλλά δε θα έλεγα όχι και  σε ευρωπεριπέτειες!H διαδρομή και τα τοπία με μάγεψαν τόσο που την ίδια εκδρομή την έκανα μετά κάθε χρόνο!
Στο τέλος της ημέρας κλείσαμε ραντεβού για βραδινό φαγητό. Τα κορίτσια ήρθαν αλλά ο Φιλανδός όχι.Μάλλον είχε ντόπια κοπέλα που τον περίμενε και δε ρίσκαρε αμφίβολου κατάληξης περιπέτειες.Εγώ δεν είχα να χάσω τίποτα.Ίσα-ίσα κυκλοφορούσα δύο μωρά λευκά και ξανθά ορίτζιναλ προέλευσης.Καθίσαμε για φαγητό στις ταβέρνες με τα θαλασσινά. Τα κορίτσια έφαγαν λιτά αν και τις είπα κερνάω απόψε.Η μία χτύπησε μπύρα και η άλλη κόλα.Γνωριστήκαμε  περισσότερο αλλά ήθελα επειγόντως συμπαίχτη.
Άτιμε Φιλανδέ με πούλησες απόψε.Και το είχε δηλώσει:"I have business to do"! Έπρεπε να παίξω μπάλα μόνος.
Τις πήγα μετά σε μπαράκι με ζωντανή μουσική που τις άρεσε και εκεί η μικρή Ολλανδέζα πλακώθηκε στα μπυρόνια
και φτιάχτηκε.Η άλλη παραδόξως για Αγγλίδα δεν ήπιε εκείνη τη βραδιά.Ευτυχώς ο μπάρμαν την απασχολούσε και
μου άφησε χώρο για παιχνίδι.Την είχα αρπάξει αρκετές φορές χωρίς να φέρει αντίσταση.Στο τέλος όμως της βραδιάς αρνήθηκε να με ακολουθήσει.Τι να έκανα δηλαδή, άσκοπο ψηστήρι επί μακρόν στη Πατόνγκ  ενώ γύρω μου σπαρταρούσαν λαχταριστά κορίτσια;
Δεν  έπαιζε, να δεις που θα μ’ έλεγαν στο τέλος και λαλάκα!
Τις χαιρέτισα και τις είπα αύριο θα είμαι Tai Pan αν θέλετε περάστε. Ούτε και εγώ επήγα!
Την επομένη όμως ο Βούδας μου το ξεπλήρωσε!
Συνεχίζεται

 

Συνημμένα

  • JBIsland.jpg
    JBIsland.jpg
    101,9 KB · Εμφανίσεις: 15
  • Bik-bouda.jpg
    Bik-bouda.jpg
    99,7 KB · Εμφανίσεις: 18

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Μηνύματα
823
Like
0
Πόντοι
6
Ειμαι Pattaya εδω  και  4 ημερες!!ολα καλα  το μπουρδελο καλα κρατει αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι η ΓΚΟΜΕΝΟΦΥΛΑΚΗ!!!!που δυστυχως εφτασε και εδω και σε λιγο χρονο θα γινει μαστιγα.
Λιγα σχολια για τον Pagtao μια και γραφει δημοσια:

1.Τα απομνημονευματα σου καντα βιβλιο αν και δεν ειναι κατι το τρομερο-ημερολογιο καταστρωματος θα ελεγα-.Ενας φιλος πηγε ταξιδι με γρουπ 5 μερες σε ενα νησι Καραιβικη.εγραψε βιβλιο με γιαφορες μαλακιες απ το ταξιδι και αλλες δικες του φαντασιωσεις το εκδοσε -σε καλο εκδοτικο οικο παντως- και πουληςε 100000 αντιτυπα!!!

2.την περιοδο γιορτων που ησουν Ταυλανδη και εγραφες ανταποκρισεις για παρτουζες tips  κλπ πρεπει να ταχωνες χοντρα ρε φιλε!!7χιλιαρο και βαλε τη φορα!!!πρεπει να εισαι πολυ της αρμεχτικης σχολης.

3.οπως ειπα και προηγουμενως η ΓΚΟΜΕΝΟΦΥΛΑΚΗ εξελισεται σε συγρονη μαστιγα και στην Ταυλανδη πλεον!!!Πρεπει και συ μαλλον να'χειςβαλει ενα λιθαρακι
Παντος ρε φιλε πρεπει να κουβαλας μεγαλη τρελα...... :uglystupid:
 

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Μηνύματα
326
Like
16
Πόντοι
1
"Μόνο εσένα αγαπώ…και ότι και να σου είπανε είναι ψέμα και συκοφαντία". 

λυθικα στα γελια!! ωραιος!! αλλωστε καθε μερα με ταυλανδεζες το ιδιο παραμυθι που πουλανε το περνουν πισω!


να κανω μια ερωτηση τελικα οι ταυλανδεζες λεει να κανεις κατι παραπανω και να φερεις καμια ελλαδα?

η ειναι ΜΟΝΟ για ταυλανδη?
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
"Μόνο εσένα αγαπώ…και ότι και να σου είπανε είναι ψέμα και συκοφαντία".   

λυθικα στα γελια!! ωραιος!! αλλωστε καθε μερα με ταυλανδεζες το ιδιο παραμυθι που πουλανε το περνουν πισω!


να κανω μια ερωτηση τελικα οι ταυλανδεζες λεει να κανεις κατι παραπανω και να φερεις καμια ελλαδα?

η ειναι ΜΟΝΟ για ταυλανδη?
Το "κατι παραπανω" ειναι στο 99% των περιπτωσεων ΣΤΕΦΑΝΙ...
Οποτε αστο... ;) :grin:
 

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Μηνύματα
189
Like
0
Πόντοι
1
τα εχουμε πει 100 φορες..
1) ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ ΒΛΑΚΑΚΟ
2) ΠΟΤΕ ΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑΥΛΑΝΔΕΝΖΑ.

ΥΓ : Λακη κρατα γερα
 

ericswim11

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2010
Μηνύματα
16
Like
0
Πόντοι
0
Συνέχεια
Την πρώτη ημέρα που έφθασα Chiang Mai, ψάχνοντας για δωμάτιο έπεσα επάνω σε έναν ταϋλανδό, τον τσατρί, ο οποίος έγινε ο άνθρωπος μου στη Chiang Mai.  Ο τύπος ήταν "οδηγός - ξεναγός", μου έδειξε και ένα portofolio με φωτο από τις εκδρομές που διοργάνωνε.  Αφού με πήγε με το αυτοκίνητό του να δω ορισμένα δωμάτια και γνωριστήκαμε λίγο μπήκα κατ΄ευθεία στο ψητό, αν ξέρει κορίτσια για μασάζ στο δωμάτιο.  Επειδή δεν ήξερα τι καπνό φουμάρει, του είπα ότι θέλω να μου κάνουν μόνο μασάζ και όχι σεξ.  Ο τύπος, τελικά, αποδείχθηκε πολύ εντάξει και πολύ εξηγημένος.  Κανονίσαμε τη τιμή στα 200 Baht την ώρα, για δύο ώρες μασάζ στο δωμάτιο, του είπα ότι τα λεφτά θα τα έδινα στη κοπέλα μετά το μασάζ, γιατί δεν τον ήξερα και δεν τον εμπιστευόμουνα ακόμα.  Ένα ωραίο πιπίνι ήρθε στο δωμάτιο την ώρα που είχαμε κανονίσει.  Λίγο πριν τελείωσει το δύωρο, και αφού εγώ δεν είχα δείξει ότι είχα πρόθεση για παραπάνω, άρχισε να μου κάνει μασάζ ψηλά στους προσαγωγούς, ακουμπώντας δήθεν κατά λάθος τον Περικλή - Ιάσωνα!!!  Εγώ δεν αντιδρούσα, οπότε με ρώτησε μόνη της αν ήθελα τίποτα παραπάνω.  Τη ρώτησα λίγο αδιάφορα πόσο θα κόστιζε, μου είπε 1000 Baht επιπλέον.  Της είπα αποκλείεται, αν θέλει 1000 για όλα, δηλαδή 400 για τις δύο ώρες και 600 για τα παραπάνω.  Συμφώνησε και μου είπε να μην πω τίποτα στον τσατρί για τα παραπάνω.  Ελπίζω ο τύπος να μη διαβάζει το φόρουμ χα χα χα χα χα.  Αυτό το κόλπο συνεχίστηκε για όλο το διάστημα που έμεινα Chiang Mai.  Ο τύπος μου έστελνε πιπίνια για μασάζ, τα οποία σημειωτέον γνώριζαν μασάζ και δούλευαν απ' ότι κατάλαβα σε συγκεκριμένα μαγαζιά αφού οι περισσότερες ερχόντουσαν φορώντας uniform του μαγαζιού που εργαζόντουσαν και όλες μου είπαν να μην τίποτα για τα παραπάνω σε κανένα για να μην το μάθουν στη δουλειά τους.  Ή από φόβο μην τις διώξουνε ή για να τις περάσω για παρθένες!!!!  Σε καμία δεν πρότεινα για παραπάνω, περίμενα και μου το πρότειναν εκείνες.  Με την κάθε μία συμφωνούσα ξεχωριστά την τιμή για τα παραπάνω, η διακύμανση ήταν από 400 - 700 Baht ανάλογα που θα την πετύχαινα.  Κάποιο μεσημέρι πήρα τον τσατρί για να κλείσω μασαζάκι για το απόγευμα, και επειδή ήταν να βγω το βράδυ με κάτι πιπίνια που είχα γνωρίσει και επειδή με ξέρω ότι αν έρθει κανένα πιπινάκι για μασάζ δεν θα κρατηθώ και δεν ήθελα να χαλάσω την όρεξη μου για το βράδυ, του είπα να μην μου στείλει πιπίνι.  Ήρθε μια κοπέλα γύρω στα 50 φεύγα.  Ξέρω ότι του είπα όχι πιπίνι αλλά και τούτο που μου έστειλε!!!  Τέλος πάντων το έγραψα για πω ότι ακόμα και αυτή με ρώτησε αν ήθελα τίποτα παραπάνω!!!
Όποιος ταξιδιώτης πάει Chiang Mai και θέλει οδηγό ας μου στείλει μήνυμα να του δώσω το τηλέφωνο του τύπου.  Εγώ πήγα μαζί του σε πολλά μέρη, μου ερχόταν φθηνότερα και πήγαινα με αυτοκίνητο, όχι τίποτα σπουδαίο, ένα toyota δεκαετίας ήταν αλλά έκανε τη δουλειά του.  Ο τύπος αυτός μου έλεγε ότι είχε πολλές άκρες, σχεδόν για τα πάντα.  Η πλάκα ήταν ότι με ρώταγε σχεδόν κάθε μέρα αν ήθελα κοπέλα για σεξ και εγώ του έλεγα μόνο μασαζ!!!  Ποιός ξέρει τι θα σκεφτόταν για μένα χα χα χα χα χα χα. Άνδρας, μόνος, στη ταϋλάνδη και δεν θέλει κοπέλα, ή αδελφή είναι ή είναι αδελφή ή ένα από τα δύο!!!!! χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.
Σε ένα τοπικό εστιατόριο είχα γνωρίσει ένα πολύ ωραίο πιπίνι το οποίο εργαζόταν σε μαγαζί μασάζ.  Μισή κινέζα μισή ταϋλανδή και μετά από δύο βραδιές φαγητού ποτού και χορού ψήθηκε να έρθει στο δωμάτιο.  Την επόμενη ημέρα το μεσημέρι έφυγε γιατί ήθελε να πάει σπίτι της για να ετοιμαστεί για τη δουλειά.  Κανονίσαμε να βρεθούμε το βράδυ.  Λίγο πριν τις έξι το απόγευμα κτυπάει η πόρτα του δωματίου και ήταν αυτή.  Γούσταρα που ήρθε το μωρό να με δει πριν τη δουλειά, δούλευε εκεί κοντά.  Αφού την αγκάλιασα πήγα να τη φιλήσω με τρυφερότητα γιατί όπως είπα μου άρεσε αυτό που έκανε!  Εγώ της χάιδευα τα μαλλιά, και την κοιτούσα στα μάτια, ωραία στιγμή!  Δώσε μου δύο χιλιάδες μου λέει!!!!!!!!!  Πω πω πω ξενέρωσα άσχημα!!!! Βρε ουστ!!! Δεν ξαναβγήκα μαζί της και ας την γούσταρα σαν παλαβός.  Δεν είμαι ρομαντικός, ούτε ήταν θέμα χρημάτων, απλά θέλω να μου εξηγούνται ωραία!!!  Κάποια άλλη φορά την έπεσα σε ένα θεϊκό πιπίνι που εργαζόταν σε ένα μαγαζί με ρούχα σε ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο.  Ζήτησα τηλέφωνο και πήγαμε για καφέ και της είπα χύμα ότι θα ήθελα να έρθει στο δωμάτιό μου.  Στα ίσια και αυτή μου λέει θέλω τρία χιλιάρικα, γούσταρα και της είπα εντάξει.
 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
να κανω μια ερωτηση τελικα οι ταυλανδεζες λεει να κανεις κατι παραπανω και να φερεις καμια ελλαδα? η ειναι ΜΟΝΟ για ταυλανδη?

Μόνο για Ταϊλάνδη-ξεχνάμε γάμους και δεσμούς εμείς οι σεξοτουρίστες και λάτρεις μπιμπελών  :kissass: :tits:


Ερικ τελικά κονσέρβες σερβίρεις και σύ;  :grin:
Πότε ήσουν στη Νέα Πόλη; (Chiang Mai).
Πως μπόρεσες τόσο καιρό μακριά από τον αραβοπεζόδρομο; :headbang:

Εγω πάλι όπου κι αν πάω κι όπου βρεθώ κοριτσάκια φαντάζομαι που κουνιούνται στα Γκογκό! :tits2: :tits: :tits2:
Συνέχισε γερά ανταποκριτή του βορρά :rockon:

Για πάμε όλοι μαζί πιο δυνατά :)


[size=12pt]Λάκη καλημέρα και κράτα γερά [/size]





 

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Μηνύματα
248
Like
0
Πόντοι
1
Το χθεσινο μωρο το ειχα βαλει στο ματι εδω και καιρο αλλα μια δεν την εβρισκα, μια ειχα αλλη, δεν εκατσε η φαση, ο κωλος της αψηφαει τη βαρυτητα, λες και ειμαι σε διαστημοπλοιο τετοιο κωλο ειχα να δω απο τα ταξιδια μου στην καραιβικη και το Μαιαμι, οσπου εχθες το βραδυ την πετυχαινω! Τι κωλαρα ειναι αυτη ρε παιδι μου σκεφτομαι, δεν υπαρχει περιπτωση πρεπει να το παρω το κοριτσι. Το οτι εχω μπλεξει ασχημα με τα τιλακ το παραδεχομαι γιατι υστερα απο τοσο καιρο εδω ειναι πολλες αυτες που με ξερουν και πεφτουν ατακες του στυλ i see you last night, have lady, i see you soi dianna, ασε που οι πρωην με βλεπουν με αλλες κτλ. αλλα ειμαι μουν@@κιας τι να κανουμε, αφου βγαζω απο το μυαλο μου τα τιλακ που ειχα στη λιστα για την αποψινη νυκτα( βγαζω και υπηρεσιες πλεον οπως ο αρχιλοχιας στο στρατο)και αφου δεν εκατσε η φαση με την πανεμορφη κομμωτρια που την ειδα σe ενα beaty saloun και χαζεψα (αλλα δεν τελειωσε η ιστορια μαζι της ακομα) αναχωρουμε για φαγητο και επειτα δωματιο. Καλα το κοριτσι δεν παιζοταν λεμε, τι gf , τι χαδια, τι εκανε με τα χερια της και τι γλωσα της δεν περιγραφεται!Αυτη ειναι η Ταυλανδη που ξερω σκεφτομαι, αυτα ειναι τα κοριτσια της και οι γλυκες τους! Για αποψε εχω βγαλει μια λιστα και θα δουμε ποια θα εχει υπηρεσια, για αυριο ειμαι καλεσμενος στο παρτυ του φιλου μου του Jonh στο μπαρ του στο σοι 7, οπου του ειπα οτι θα παρω 2 κοπελες, τελειωνουν και οι μερες και πρεπει να το ευχαριστηθω, ειμαι εξαρτημενος, το παραδεχομαι!!! Απο Πατταγια χαιρετισμους.
 

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Μηνύματα
240
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
καλημερα,

αρχισα να διαβαζω το φορουμ για ταυλανδη.διαβασα σχεδον απ την αρχη!!!ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες, για το χρονο που διαθεσατε να γραψετε και για το φιλοτιμο σας!!.αποφασισα να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου, να παω και γω εκει και να ξεφυγω τελειως!!.εκτος απο sex θελω να απολαυσω φαγιτο και ποτο.διαβασα για αστακους και πολλα εδεσματα,οποιος ξερει τι τιμες παιζουν?για να εχουμε καθε μερα αστακους και τετιους μεζεδες? συμπεραινω οτι καλυτερος τοπος ειναι η μπανγκογκ για ενα πρωταρη.θελω λοιπον καλο φαγητο,ποτο και καλο sex.θελω μασαζ με gel με δυο και τρεις ταυτοχρονα.οσο γινεται πολυτελεια χλιδη και στις καλυτερες τιμες. θελω να χορτασουν ολες οι αισθησεις που διαθετω!!δωστε οτι μπορειτε φρεσκιες πληροφοριες και συμβουλες για το πως μετακινουμαστε εκει,που παμε,τι ζηταμε,πως το ζηταμε,τι να ποφευγουμε.δωστε ενα budget για ια εβδομαδα στον παραδεισο των αισθησεων,καθε μερα μασαζ και πολλα γαμησια,που θα βρω κοπελες για συνοδεια τριημερου full inclusive, θελω να γινω πασας!! :2funny: οτανειμαι σιγουρος για ολα, εφυγα!!
 

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Μηνύματα
76
Like
0
Πόντοι
0
Παντος ρε φιλε πρεπει να κουβαλας μεγαλη τρελα...... :uglystupid:
Ρε συ αιτοι νομιζουν οτι αυτα που λενε και κανουν ειναι και τα σωστα!
1.ακουω και συγκρινω γιατι μονο ετσι υπαρχει προοδος.
2.δεχομαι κριτικη και οπου διαφωνω απανταω ο ιδιος με επειχηρηματα και οχι τα γλυφτρωνια τσολια στυλ βρωμογερου μορφονιου pipinoτετοιου κλπ.γιατι ετσι βελτιωνομαι!
3.αναφερομαι σε συγκεκριμενα γεγονοτα και να απανταται σε αυτα με επιχειρηματα και οχι με μαλακιες..
4.εγω φιλοι λεω και αναφερω την πραγματικοτητα και τα καλως η κακως κειμενα σ'αυτη τη χωρα...και μαλλον σε καποιους δεν αρεσει!!

5.τα 3000 4χιλιαρα ισχυουν ,τοεπιβεβαιωσε και οφιλος στο chiank mai--ρε φιλε 3000+παρελκομενα ειναι 80 Ευρω παρα πολλα-εγω δεν ταδινω,και πληροφοριακα χθες πηρα απο I Bar μωρο σκετη καβλα ενα 1000κο up to me μου ειπε.
6.η γκομενοφυλακη ειναι μαστιγα παγκοσμιως: μαλακοεληνας ηρθε Phuketκαπακι ταξιδι με 15000 ευρω για να εντυπωσιαση πουτανακι που δουλευε στο μασατζιδικο cristina και την πηδαγανε αλλοι 10.και αλλα πολλα.Αυριο θα γραψω και το
sms που ηου εστειλε ενας Αγγλος για το μωροτου!!!!!
  Αυτα για τωρα.
 

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Μηνύματα
76
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα,

αρχισα να διαβαζω το φορουμ για ταυλανδη.διαβασα σχεδον απ την αρχη!!!ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες, για το χρονο που διαθεσατε να γραψετε και για το φιλοτιμο σας!!.αποφασισα να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου, να παω και γω εκει και να ξεφυγω τελειως!!.εκτος απο sex θελω να απολαυσω φαγιτο και ποτο.διαβασα για αστακους και πολλα εδεσματα,οποιος ξερει τι τιμες παιζουν?για να εχουμε καθε μερα αστακους και τετιους μεζεδες? συμπεραινω οτι καλυτερος τοπος ειναι η μπανγκογκ για ενα πρωταρη.θελω λοιπον καλο φαγητο,ποτο και καλο sex.θελω μασαζ με gel με δυο και τρεις ταυτοχρονα.οσο γινεται πολυτελεια χλιδη και στις καλυτερες τιμες. θελω να χορτασουν ολες οι αισθησεις που διαθετω!!δωστε οτι μπορειτε φρεσκιες πληροφοριες και συμβουλες για το πως μετακινουμαστε εκει,που παμε,τι ζηταμε,πως το ζηταμε,τι να ποφευγουμε.δωστε ενα budget για ια εβδομαδα στον παραδεισο των αισθησεων,καθε μερα μασαζ και πολλα γαμησια,που θα βρω κοπελες για συνοδεια τριημερου full inclusive, θελω να γινω πασας!! :2funny: οτανειμαι σιγουρος για ολα, εφυγα!!
Πολλα θελεις φιλε!!!ολα αυτα που ζητας ,και οπως τα ζητας θα σου κοστισουν!!βρες και τιποτα μονος σου!!!!
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
32.464
Κριτικές
36
Like
38.103
Πόντοι
18.565
καλημερα,

αρχισα να διαβαζω το φορουμ για ταυλανδη.διαβασα σχεδον απ την αρχη!!!ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες, για το χρονο που διαθεσατε να γραψετε και για το φιλοτιμο σας!!.αποφασισα να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου, να παω και γω εκει και να ξεφυγω τελειως!!.εκτος απο sex θελω να απολαυσω φαγιτο και ποτο.διαβασα για αστακους και πολλα εδεσματα,οποιος ξερει τι τιμες παιζουν?για να εχουμε καθε μερα αστακους και τετιους μεζεδες? συμπεραινω οτι καλυτερος τοπος ειναι η μπανγκογκ για ενα πρωταρη.θελω λοιπον καλο φαγητο,ποτο και καλο sex.θελω μασαζ με gel με δυο και τρεις ταυτοχρονα.οσο γινεται πολυτελεια χλιδη και στις καλυτερες τιμες. θελω να χορτασουν ολες οι αισθησεις που διαθετω!!δωστε οτι μπορειτε φρεσκιες πληροφοριες και συμβουλες για το πως μετακινουμαστε εκει,που παμε,τι ζηταμε,πως το ζηταμε,τι να ποφευγουμε.δωστε ενα budget για ια εβδομαδα στον παραδεισο των αισθησεων,καθε μερα μασαζ και πολλα γαμησια,που θα βρω κοπελες για συνοδεια τριημερου full inclusive, θελω να γινω πασας!! :2funny: οτανειμαι σιγουρος για ολα, εφυγα!!
Αρχικα κοιτα εδω  
 

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Μηνύματα
344
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
ρε συ spyba, είναι 9:30 ώρα Ταϊλάνδης και κάθεσε και διαβάζεις το φόρουμ;
 

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Μηνύματα
326
Like
16
Πόντοι
1
μαλακοεληνας ηρθε Phuketκαπακι ταξιδι με 15000 ευρω για να εντυπωσιαση


συγνωμη δηλαδη αλλα τι σε κοφτει εσενα το τι εκανε ο αλλος? εις βαρος σου το κανε η σε χρωσταει?

πιαστικα απο το συγκεκριμενο για τον απλο λογο οτι εδω ελλαδα πολυ το ξεφτιλησαμε το θεμα κ ΚΡΙΝΟΥΜΕ Κ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ για πλακα ολους και ολα!!

οπως μου λεγε και μενα με  υφακι ενας στην ταυλανδη "παλιος"¨οταν του ειπα οτι πληρωσα απο σαμουι για πατταγια 4500β με υφακι εισαι νεος δεν ξερεις!!

αλλος παει με πουλμαν αλλος με αεροπλανο!!  δεν καταλαβα χρωσταει κανεις σε κανεναν? κ βγαζουν ζορι τι κανει ο αλλος με τα λεφτα του?

τοσο κομπλεξ κ κακια δεν μπορω να την καταλαβω!


το παραγαμησαμε το θεμα με της κακιες κ της ζηλιες
 

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Μηνύματα
76
Like
0
Πόντοι
0
μαλακοεληνας ηρθε Phuketκαπακι ταξιδι με 15000 ευρω για να εντυπωσιαση


συγνωμη δηλαδη αλλα τι σε κοφτει εσενα το τι εκανε ο αλλος? εις βαρος σου το κανε η σε χρωσταει?

πιαστικα απο το συγκεκριμενο για τον απλο λογο οτι εδω ελλαδα πολυ το ξεφτιλησαμε το θεμα κ ΚΡΙΝΟΥΜΕ Κ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ για πλακα ολους και ολα!!

οπως μου λεγε και μενα με  υφακι ενας στην ταυλανδη "παλιος"¨οταν του ειπα οτι πληρωσα απο σαμουι για πατταγια 4500β με υφακι εισαι νεος δεν ξερεις!!

αλλος παει με πουλμαν αλλος με αεροπλανο!!  δεν καταλαβα χρωσταει κανεις σε κανεναν? κ βγαζουν ζορι τι κανει ο αλλος με τα λεφτα του?

τοσο κομπλεξ κ κακια δεν μπορω να την καταλαβω!


το παραγαμησαμε το θεμα με της κακιες κ της ζηλιες
Αυτο δεν ειναι κακια διαπιστωση ειναι και προσπαθουμε να βελτιωσουμε καποια πραγματα μηπως και καποιοι ξεφυγουν απο αυτη τη μαλακια της ανοητης επιδειξιομανιας!!!!
Αν τοπιασες εχει καλως ,αλλιως αστο φιλε!!!!
 

ericswim11

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2010
Μηνύματα
16
Like
0
Πόντοι
0
Pag δεν είναι πρόσφατες οι εμπειρίες μου στην Chiang Mai, το site το ανακάλυψα αφ' ότου γύρισα, τάι ήμουν Φεβρουάριο - Μάρτιο 2010, δεν είμαι κάτω τώρα, Ελλάδα είμαι.  Ο αραβόδρομος που λες ποιός είναι;  Σε τι άλλο θέλετε να αναφερθώ, όμως όπως είπα μόνο μία φορά έχω πάει κάτω και δεν έχω τις εμπειρίες που έχουν από ταϋλάνδη άλλοι ταξιδευτές, παρ' όλα αυτά μπορώ να δώσω πληροφορίες για τον βορρά σε όποιον θέλει να πάει.  Εγώ θα ξαναπάω οπωσδήποτε.  Τα σχέδια μου ήταν να πάω φέτος και πάλι Φεβ-Μαρ, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη εποχή να πάει κάποιος ταϋλάνδη, ανάλογα βέβαια τι αναζητά ο καθένας.  Άλλαξα τα σχέδια μου τα χριστούγεννα που γύριζα στας ευρώπας για κανά μήνα.  Με προσκαλέσανε να πάω Αργεντινή, Μπουένος Άϊρες, και μετά Ουρουγουάη, Μοντεβιδέο τον αύγουστο.  Κόλλησα στο που να πάω γιατί αργεντινή θα δω το παγκόσμιο πρωτάθλημα tango, φοβερή εμπειρία!!! Από την άλλη όμως τα πιπίνια δεν παίζονται και γουστάρω τη φάση μασαζάκια, τσάρκες και πιπίνια και τώρα είμαι μετέωρος με το  :jerking: χα χα χα χα χα χα χα χα.
Pag δεν είμαι κανένας ξενέρας που δεν θα πάει σε μπαράκια κλπ αλλά θέλω και λίγο κουλτούρα και λίγο βαβούρα  :) , για μπαροκατάσταση όμως γουστάρω παρεούλα και χαβαλέ, καταλαβαίνεις, μόνος δεν με τραβάει η φάση, επίσης στο βορρά που δεν είναι τόσο τουριστικός προορισμός όπως ο νότος δεν μιλάνε αγγλικά.  Όταν πήγαινα στα μπαράκια ξενέρωνα γρήγορα γιατί από την μια δεν είχα παρέα για πλακίτσα και από την άλλη καταντούσε βασανιστική η κουβέντα με το πιπίνι. παίζουν και εκνευριστική μουσική, και γίνεται άστα  :headbang:.  Οπότε γύριζα σε μπαρ με ζωντανή μουσική (όχι gogo), σε εστιατόρια, καφέ ντίσκο κλπ και έκανα παιχνίδι εκεί.  Όχι ότι εκεί τα πιπίνια μιλούσαν καλύτερα αγγλικά αλλά τουλάχιστον είχε μουσικούλα χορό κλπ  Αν είχα καλή παρέα που γούσταρε gogo και παρόμοιες φάσεις, θα ακολουθούσα.

5.τα 3000 4χιλιαρα ισχυουν ,τοεπιβεβαιωσε και οφιλος στο chiank mai--ρε φιλε 3000+παρελκομενα ειναι 80 Ευρω παρα πολλα-εγω δεν ταδινω,

spyba, η κοπέλα που μου τα ζήτησε, όπως διάβασες δεν ήταν της δουλειάς, αρπαχτή προσπάθησε να κάνει το πιπίνι, εργαζόταν σε κατάστημα ρούχων εκεί την γνώρισα.  Το διευκρινίζω για να μην θεωρήσουν οι ταξιδιώτες που θέλουν πληροφορίες ότι είναι νορμάλ τιμή.  Με όσες κοπέλες της δουλειάς γνωρίστηκα, καμμία δεν μου ζήτησε τόσα πολλά.  Και πάλι να τονίσω ότι δεν πήρα κοπέλα απο μπαρ κλπ, και δεν γνωρίζω τιμές.
 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.974
Like
339
Πόντοι
36
Ειμαι Pattaya εδω  και  4 ημερες!!ολα καλα  το μπουρδελο καλα κρατει αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι η ΓΚΟΜΕΝΟΦΥΛΑΚΗ!!!!που δυστυχως εφτασε και εδω και σε λιγο χρονο θα γινει μαστιγα.
Λιγα σχολια για τον Pagtao μια και γραφει δημοσια:

1.Τα απομνημονευματα σου καντα βιβλιο αν και δεν ειναι κατι το τρομερο-ημερολογιο καταστρωματος θα ελεγα-.Ενας φιλος πηγε ταξιδι με γρουπ 5 μερες σε ενα νησι Καραιβικη.εγραψε βιβλιο με γιαφορες μαλακιες απ το ταξιδι και αλλες δικες του φαντασιωσεις το εκδοσε -σε καλο εκδοτικο οικο παντως- και πουληςε 100000 αντιτυπα!!!

2.την περιοδο γιορτων που ησουν Ταυλανδη και εγραφες ανταποκρισεις για παρτουζες tips  κλπ πρεπει να ταχωνες χοντρα ρε φιλε!!7χιλιαρο και βαλε τη φορα!!!πρεπει να εισαι πολυ της αρμεχτικης σχολης.

3.οπως ειπα και προηγουμενως η ΓΚΟΜΕΝΟΦΥΛΑΚΗ εξελισεται σε συγρονη μαστιγα και στην Ταυλανδη πλεον!!!Πρεπει και συ μαλλον να'χειςβαλει ενα λιθαρακι
απο τη στιγμη φιλε που δεν προσβαλεις κανενα μπορεις να γραφεις τη γνωμη σου οποια και να ειναι και να ει σαι σιγουρος οτι πολλοι θα συμφωνησουν και πολλοι οχι...το λεω γιατι αρχισαν να σου την πεφτουν,,δεν πειραζει
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom