Συνέχεια
Την πρώτη ημέρα που έφθασα Chiang Mai, ψάχνοντας για δωμάτιο έπεσα επάνω σε έναν ταϋλανδό, τον τσατρί, ο οποίος έγινε ο άνθρωπος μου στη Chiang Mai. Ο τύπος ήταν "οδηγός - ξεναγός", μου έδειξε και ένα portofolio με φωτο από τις εκδρομές που διοργάνωνε. Αφού με πήγε με το αυτοκίνητό του να δω ορισμένα δωμάτια και γνωριστήκαμε λίγο μπήκα κατ΄ευθεία στο ψητό, αν ξέρει κορίτσια για μασάζ στο δωμάτιο. Επειδή δεν ήξερα τι καπνό φουμάρει, του είπα ότι θέλω να μου κάνουν μόνο μασάζ και όχι σεξ. Ο τύπος, τελικά, αποδείχθηκε πολύ εντάξει και πολύ εξηγημένος. Κανονίσαμε τη τιμή στα 200 Baht την ώρα, για δύο ώρες μασάζ στο δωμάτιο, του είπα ότι τα λεφτά θα τα έδινα στη κοπέλα μετά το μασάζ, γιατί δεν τον ήξερα και δεν τον εμπιστευόμουνα ακόμα. Ένα ωραίο πιπίνι ήρθε στο δωμάτιο την ώρα που είχαμε κανονίσει. Λίγο πριν τελείωσει το δύωρο, και αφού εγώ δεν είχα δείξει ότι είχα πρόθεση για παραπάνω, άρχισε να μου κάνει μασάζ ψηλά στους προσαγωγούς, ακουμπώντας δήθεν κατά λάθος τον Περικλή - Ιάσωνα!!! Εγώ δεν αντιδρούσα, οπότε με ρώτησε μόνη της αν ήθελα τίποτα παραπάνω. Τη ρώτησα λίγο αδιάφορα πόσο θα κόστιζε, μου είπε 1000 Baht επιπλέον. Της είπα αποκλείεται, αν θέλει 1000 για όλα, δηλαδή 400 για τις δύο ώρες και 600 για τα παραπάνω. Συμφώνησε και μου είπε να μην πω τίποτα στον τσατρί για τα παραπάνω. Ελπίζω ο τύπος να μη διαβάζει το φόρουμ χα χα χα χα χα. Αυτό το κόλπο συνεχίστηκε για όλο το διάστημα που έμεινα Chiang Mai. Ο τύπος μου έστελνε πιπίνια για μασάζ, τα οποία σημειωτέον γνώριζαν μασάζ και δούλευαν απ' ότι κατάλαβα σε συγκεκριμένα μαγαζιά αφού οι περισσότερες ερχόντουσαν φορώντας uniform του μαγαζιού που εργαζόντουσαν και όλες μου είπαν να μην τίποτα για τα παραπάνω σε κανένα για να μην το μάθουν στη δουλειά τους. Ή από φόβο μην τις διώξουνε ή για να τις περάσω για παρθένες!!!! Σε καμία δεν πρότεινα για παραπάνω, περίμενα και μου το πρότειναν εκείνες. Με την κάθε μία συμφωνούσα ξεχωριστά την τιμή για τα παραπάνω, η διακύμανση ήταν από 400 - 700 Baht ανάλογα που θα την πετύχαινα. Κάποιο μεσημέρι πήρα τον τσατρί για να κλείσω μασαζάκι για το απόγευμα, και επειδή ήταν να βγω το βράδυ με κάτι πιπίνια που είχα γνωρίσει και επειδή με ξέρω ότι αν έρθει κανένα πιπινάκι για μασάζ δεν θα κρατηθώ και δεν ήθελα να χαλάσω την όρεξη μου για το βράδυ, του είπα να μην μου στείλει πιπίνι. Ήρθε μια κοπέλα γύρω στα 50 φεύγα. Ξέρω ότι του είπα όχι πιπίνι αλλά και τούτο που μου έστειλε!!! Τέλος πάντων το έγραψα για πω ότι ακόμα και αυτή με ρώτησε αν ήθελα τίποτα παραπάνω!!!
Όποιος ταξιδιώτης πάει Chiang Mai και θέλει οδηγό ας μου στείλει μήνυμα να του δώσω το τηλέφωνο του τύπου. Εγώ πήγα μαζί του σε πολλά μέρη, μου ερχόταν φθηνότερα και πήγαινα με αυτοκίνητο, όχι τίποτα σπουδαίο, ένα toyota δεκαετίας ήταν αλλά έκανε τη δουλειά του. Ο τύπος αυτός μου έλεγε ότι είχε πολλές άκρες, σχεδόν για τα πάντα. Η πλάκα ήταν ότι με ρώταγε σχεδόν κάθε μέρα αν ήθελα κοπέλα για σεξ και εγώ του έλεγα μόνο μασαζ!!! Ποιός ξέρει τι θα σκεφτόταν για μένα χα χα χα χα χα χα. Άνδρας, μόνος, στη ταϋλάνδη και δεν θέλει κοπέλα, ή αδελφή είναι ή είναι αδελφή ή ένα από τα δύο!!!!! χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.
Σε ένα τοπικό εστιατόριο είχα γνωρίσει ένα πολύ ωραίο πιπίνι το οποίο εργαζόταν σε μαγαζί μασάζ. Μισή κινέζα μισή ταϋλανδή και μετά από δύο βραδιές φαγητού ποτού και χορού ψήθηκε να έρθει στο δωμάτιο. Την επόμενη ημέρα το μεσημέρι έφυγε γιατί ήθελε να πάει σπίτι της για να ετοιμαστεί για τη δουλειά. Κανονίσαμε να βρεθούμε το βράδυ. Λίγο πριν τις έξι το απόγευμα κτυπάει η πόρτα του δωματίου και ήταν αυτή. Γούσταρα που ήρθε το μωρό να με δει πριν τη δουλειά, δούλευε εκεί κοντά. Αφού την αγκάλιασα πήγα να τη φιλήσω με τρυφερότητα γιατί όπως είπα μου άρεσε αυτό που έκανε! Εγώ της χάιδευα τα μαλλιά, και την κοιτούσα στα μάτια, ωραία στιγμή! Δώσε μου δύο χιλιάδες μου λέει!!!!!!!!! Πω πω πω ξενέρωσα άσχημα!!!! Βρε ουστ!!! Δεν ξαναβγήκα μαζί της και ας την γούσταρα σαν παλαβός. Δεν είμαι ρομαντικός, ούτε ήταν θέμα χρημάτων, απλά θέλω να μου εξηγούνται ωραία!!! Κάποια άλλη φορά την έπεσα σε ένα θεϊκό πιπίνι που εργαζόταν σε ένα μαγαζί με ρούχα σε ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο. Ζήτησα τηλέφωνο και πήγαμε για καφέ και της είπα χύμα ότι θα ήθελα να έρθει στο δωμάτιό μου. Στα ίσια και αυτή μου λέει θέλω τρία χιλιάρικα, γούσταρα και της είπα εντάξει.