ericswim11
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Eric σα να βλέπω βίτσιο με κορίτσια της υποδοχής ή μου φαίνεται
χα χα χα χα χα χα μέσα είσαι pag το πρώτο πιπίνι που έβλεπα το έπαιρνα για να είμαι σίγουρος, δεν ήξερα τι θα συναντήσω παραμέσα χα χα χα χα χα χα
Πες μας όμως και για τη Chiang Mai σου άρεσε , τί έκανες εκεί, θα ξαναπήγαινες;
Pag στην Chiang Mai έμεινα 5 εβδομαδες, πρώτη φορά Ταϋλάνδη, κατ' ευθείαν στην CM!! Όπως καταλαβαίνεις όλα μου φάνηκαν ωραία. Το άλλο μέρος που πήγα ήταν η Pattaya για 5 ημέρες. Άρα σε ότι γράφω πρέπει να πάρετε υπ' όψιν το περιορισμένο μέτρο σύγκρισης. Γύρισα αρκετά στο βορρά Chiang Mai και γύρω, ενδεικτικά Chiang Rai, Hmong Villages, Mae Hong, Golden Triangle και άλλα, επίσης λίγο Μιανμάρ και λίγο Λάος για ώρες. Όπου υπήρχε ναός (πραγματικός χα χα χα χα) ή άλλο πολιτιστικό ενδιαφέρον πήγαινα! Αυτά για την ημέρα!! Το βράδυ όμως, το βράδυ όμως τελείωνε η κουλτούρα και άρχιζε η βαβούρα!!! Έμενα μέσα στο Night Bazaar στην Chian Mai, σε ένα condo που λέγεται Kalare night bazaar. Η συμφωνία ήταν 3000 Baht την εβδομάδα ή 9000 Baht το μήνα για ένα άνετο δωμάτιο με τεράστιο κρεβάτι, υπέρτριπλο, a/c, tv, άνετο και καθαρό μπάνιο en suite. Αρνητικά: δεν είχε μπαλκόνι. Μου άρεσε πολύ ότι ήταν στο ακριβώς στο κέντρο, πιο κέντρο δεν γίνεται. Ένας φίλος νοίκιασε σε ένα άλλο condo, σε απόσταση περίπου 5 λεπτών με τα πόδια με 5000 Baht. Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα του (αν κάποιος φίλος ενδιαφέρεται, θα ψάξω στο διαδίκτυο να το βρω). Εμένα δεν μου άρεσε, αν και ήταν φθηνότερο και τα δωμάτια μεγαλύτερα, για δύο λόγους: βρώμικο μπάνιο που μύριζε και λερωμένα στρώματα!!! Αυτό ήταν το πρώτο που είδαμε, έφυγα και βρήκα το άλλο που έγραψα παραπάνω. Το νοίκιασα με την εβδομάδα γιατί δεν ήξερα πόσο θα μείνω και ποιός θα είναι ο επόμενος. Σημείωση, στα ταξίδια μου βγάζω μόνο το μετ' επιστροφής εισητήριο, όλα τα άλλα ξενοδοχεία, επόμενο σταθμό, νέα εσιτήρια κλπ επί τόπου!
Συνεχίζεται