Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

ericswim11

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2010
Μηνύματα
16
Like
0
Πόντοι
0

Eric
σα να βλέπω βίτσιο με κορίτσια της υποδοχής ή μου φαίνεται  :think:


χα χα χα χα χα χα μέσα είσαι pag  :thumbsup:  το πρώτο πιπίνι που έβλεπα το έπαιρνα για να είμαι σίγουρος, δεν ήξερα τι θα συναντήσω παραμέσα χα χα χα χα χα χα



Πες μας όμως και για τη Chiang Mai σου άρεσε , τί έκανες εκεί, θα ξαναπήγαινες;

Pag στην Chiang Mai έμεινα 5 εβδομαδες, πρώτη φορά Ταϋλάνδη, κατ' ευθείαν στην CM!!  Όπως καταλαβαίνεις όλα μου φάνηκαν ωραία.  Το άλλο μέρος που πήγα ήταν η Pattaya για 5 ημέρες.  Άρα σε ότι γράφω πρέπει να πάρετε υπ' όψιν το περιορισμένο μέτρο σύγκρισης.  Γύρισα αρκετά στο βορρά Chiang Mai και γύρω, ενδεικτικά Chiang Rai, Hmong Villages, Mae Hong, Golden Triangle και άλλα, επίσης λίγο Μιανμάρ και λίγο Λάος για ώρες. Όπου υπήρχε ναός (πραγματικός χα χα χα χα) ή άλλο πολιτιστικό ενδιαφέρον πήγαινα!  Αυτά για την ημέρα!!  Το βράδυ όμως, το βράδυ όμως τελείωνε η κουλτούρα και άρχιζε η βαβούρα!!!  Έμενα μέσα στο Night Bazaar στην Chian Mai, σε ένα condo  που λέγεται Kalare night bazaar.  Η συμφωνία ήταν 3000 Baht την εβδομάδα ή 9000 Baht το μήνα για ένα άνετο δωμάτιο με τεράστιο κρεβάτι, υπέρτριπλο, a/c, tv, άνετο και καθαρό μπάνιο en suite.  Αρνητικά: δεν είχε μπαλκόνι.  Μου άρεσε πολύ ότι ήταν στο ακριβώς στο κέντρο, πιο κέντρο δεν γίνεται.  Ένας φίλος νοίκιασε σε ένα άλλο condo, σε απόσταση περίπου 5 λεπτών με τα πόδια με 5000 Baht.  Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα του (αν κάποιος φίλος ενδιαφέρεται, θα ψάξω στο διαδίκτυο να το βρω).  Εμένα δεν μου άρεσε, αν και ήταν φθηνότερο και τα δωμάτια μεγαλύτερα, για δύο λόγους: βρώμικο μπάνιο που μύριζε και λερωμένα στρώματα!!!  Αυτό ήταν το πρώτο που είδαμε, έφυγα και βρήκα το άλλο που έγραψα παραπάνω.  Το νοίκιασα με την εβδομάδα γιατί δεν ήξερα πόσο θα μείνω και ποιός θα είναι ο επόμενος.  Σημείωση, στα ταξίδια μου βγάζω μόνο το μετ' επιστροφής εισητήριο, όλα τα άλλα ξενοδοχεία, επόμενο σταθμό, νέα εσιτήρια κλπ επί τόπου!
Συνεχίζεται
 

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Μηνύματα
535
Like
2
Πόντοι
6
χα χα χα χα χα χα μέσα είσαι pag  :thumbsup:  το πρώτο πιπίνι που έβλεπα το έπαιρνα για να είμαι σίγουρος, δεν ήξερα τι θα συναντήσω παραμέσα χα χα χα χα χα χα



Pag στην Chiang Mai έμεινα 5 εβδομαδες, πρώτη φορά Ταϋλάνδη, κατ' ευθείαν στην CM!!  Όπως καταλαβαίνεις όλα μου φάνηκαν ωραία.  Το άλλο μέρος που πήγα ήταν η Pattaya για 5 ημέρες.  Άρα σε ότι γράφω πρέπει να πάρετε υπ' όψιν το περιορισμένο μέτρο σύγκρισης.  Γύρισα αρκετά στο βορρά Chiang Mai και γύρω, ενδεικτικά Chiang Rai, Hmong Villages, Mae Hong, Golden Triangle και άλλα, επίσης λίγο Μιανμάρ και λίγο Λάος για ώρες. Όπου υπήρχε ναός (πραγματικός χα χα χα χα) ή άλλο πολιτιστικό ενδιαφέρον πήγαινα!  Αυτά για την ημέρα!!  Το βράδυ όμως, το βράδυ όμως τελείωνε η κουλτούρα και άρχιζε η βαβούρα!!!  Έμενα μέσα στο Night Bazaar στην Chian Mai, σε ένα condo  που λέγεται Kalare night bazaar.  Η συμφωνία ήταν 3000 Baht την εβδομάδα ή 9000 Baht το μήνα για ένα άνετο δωμάτιο με τεράστιο κρεβάτι, υπέρτριπλο,

  Σημείωση, στα ταξίδια μου βγάζω μόνο το μετ' επιστροφής εισητήριο, όλα τα άλλα ξενοδοχεία, επόμενο σταθμό, νέα εσιτήρια κλπ επί τόπου!
Συνεχίζεται
Ωραιος  ο Ερρικος  :thumbsup:

Ριξε οτι μπορεις απο πληροφοριες για Chiang Mai Κλπ  Τα γραπτα μενουν  :rockon:
 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Less accommodation tips-more vavoura reports :woldman:

Chiang Mai.... :smitten:θα ξαναπήγαινα άνετα.Ημουν εκεί τον Δεκέμβρη honey moon
με το κορίτσι που ξεσήκωσε το night bazaar :idiot:

Και που δε θα πήγαινα δηλαδή.Μάλλον που να πρωτοπάω στο επόμενο ταξίδι; :think:
Udon,Phuket,Phi Phi,Pattaya,Koh Ciang,Koh Mak,Samui,Koh Pangha,Bangkok...
που να τα προλάβεις όλα, δε γίνεται  :headbang:

Ο Βούδας να με φωτήσει...

 

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Μηνύματα
823
Like
0
Πόντοι
6
Βασικα Pagtao εσυ ξεσικωσες την αγορα με τα ευρωπουλα σου και οχι η γκομενα....για να μην ξεχνιομαστε κιολας :2funny: :2funny:
 

ericswim11

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2010
Μηνύματα
16
Like
0
Πόντοι
0
Συνέχεια
Τη πόλη της Chian Mai διασχίζει ένα ποτάμι.  Πολύ κοντά από το ξενοδοχείο, περίπου 20 λεπτά πεζός, στις όχθες του ποταμού μπορείς να βρεις ωραία εστιατόρια με ζωντανή ροκ ποπ τζαζ μουσική.  Η θέα πολύ καλή, καλό φαγητό, πλούσιες μερίδες, τιμές καλές για την ποιότητα και το σέρβις, πλούσιο μενού με μεγάλη ποικιλία, αγαπημένο μου ψητός σολωμός με ωραία σαλτσούλα, γιαπωνέζικο ρύζι και οτιδήποτε παραδοσιακό ται, ο λογαριασμός γι' αυτά μαζί με τις μπύρες και ότι έπαιρνε το εκάστοτε πιπίνι (για τον Pag λέω ότι ένα από αυτά δούλευε στη ρεσεψιόν και αυτό χα χα χα χα σοβαρά) συνήθως ψάρι και κάτι άλλο συνοδευτικό, γύρω στα 500 - 600 Baht.   Αυτά είναι λιγότερο παραδοσιακά εστιατόρια, που όμως η πλειονότητα των πελατών είναι ταϋλανδοί.  Στα εστιατόρια που πηγαίνανε ταϋλανδοί με μικρότερο εισόδημα και με μόνο ταϋλανδένζικα μενού, δηλάδη όχι ευρωπαϊκά φαγητά, για ψάριa, ρύζι, λαχανικά και άλλα παραδοσιακά φαγητά για δύο και μπύρες η τιμή έφτανε στα 250 - 300 Baht.
Η νυχτερινή ζωή είναι πολύ καλή.  Clubs, disco και bars.  Θα περιοριστώ σε ένα club και μια disco γιατί τα άλλα τα ξέρετε δηλ go go bars κλπ στα οποία ισχύουν ότι και στη Pattaya.  Δεν πήρα κορίτσι από τα go go και δεν ξέρω για bar fine κλπ ή για short, long κλπ.  Συνήθως καμάκωνα πιπίνια σε club, disco και σε ένα υπαίθριο bar.  Οπότε είχα πολλά free ride.
Ένα από τα club που κανείς μπορεί να παίξει γεμάτο πιπίνια λέγεται Hot shot με ζωντανή ποπ μουσική, το συγκρότημα είχε δυο - τρία ωραία πιπίνια, ένα από αυτά προσπάθησα ανεπιτυχώς να το πάρω ένα βράδυ αλλά δεν έκατσε η φάση.  Εκεί συχνάζουν πολλοί ταϋλανδοί αλλά και φαλλάνγκ, τιμές 80 - 100 Baht  η μπύρα!
Μία από τις disco που πήγαινα για λίγη ώρα όμως γιατί ήταν πολύ"καταθλιπτική", βρώμικα πατώματα, αλλά σκέτο ψωνιστήρι για μέτρια έως καλά πιπίνια και με πολλούς φαλλάνγκ ήταν η Spicy, σπαϊσί την προφέρανε οι ντόπιοι, τιμές 80 Baht η singha.  Οι ντόπιοι λένε ότι οι κοπέλες που συχνάζουν εκεί είναι της δουλειάς.  Από εκεί πήρα μόνο μια φορά πουροπιπίνι, δηλαδή γύρω στα 30 που το έπαιζε πιπίνι, free ride και αυτό αν και είμαι σίγουρος ότι ήταν της δουλειάς γιατί προηγούμενες και επόμενες βραδιές την έβλεπα να κυνηγάει τα φαλλανγκ με μανία.
Δίπλα, σε απόσταση 50 μέτρων υπήρχε ένα υπαίθριο after μπαρ του Jackie, το οποίο ήταν ένα VW van που ο jackie το είχε μετατρέψει σε μπαράκι.  Άπλωνε τους πάγκους - τραπέζια, καρέκλες, τέντες κλπ και μαζευόντουσαν ότι μπορείτε να φανταστείτε, από πιπίνια, άσκετες γκόμενες, lady boys, φαλλανγκς, παρέες, κοπέλες της δουλειάς κλπ, τα πάντα. Ώρες λειτουργίας μόλις νύκτωνε μέχρι στις 9 - 10 το πρωί της επόμενης ημέρας.  Από εκεί πήρα μια σερβιτόρα, μέτριο πιπίνι, αλλά αγαπησιάρικο ή τουλάχιστον το έπαιζε ότι στεναχωρήθηκε που με είδε το επόμενο βράδυ με άλλη.  Όλα αυτά και άλλα πολλά ήταν free ride.  Γι' αυτό δεν γνωρίζω τίποτα για κόστος bar fine κλπ όπως είπα παραπάνω.
Συνεχίζεται
 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Ερικ προχώρα συνάδελφε, δώσε φρέσκο ρύζι στο λαό γιατί σε λίγο θα ρίξω κονσέρβα δεκαετίας!

Αν και ο φίλος Λάκης δείχνει σημεία βελτίωσης όσο αναφορά την γνωστή του ασθένεια, εν τούτοις συνεχίζει
τον δύσκολο αγώνα του στο νοσοκομείο.Η προσπάθεια να ανακάμψει είναι χρονοβόρα και επίπονη.
Σε ένδειξη συμπαράστασης του αφιερώνω τη περιγραφή του δεύτερου μου ταξιδιού.Ελπίζω να γίνει γρήγορα δυνατός
και να ανοίξει το laptop.Ειμαι σίγουρος ότι θα του αρέσει η ιστορία και θα τον βοηθήσει.
Εξ'άλλου μας το δήλωσε:Μη σταματήσετε να ταξιδεύετε.Μόνο τη δέουσα προσοχή να έχουμε.

Για τον αγαπητό φίλο Λάκη αλλά και σε όλους τους ταξιδευτές η παρακάτω ιστορία:
 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Επιστροφή στη γη του Σιάμ
Πέρασαν δεκαπέντε χρόνια από τότε.Δεκαπέντε πέτρινα και ανούσια χρόνια. Πόσα όνειρα και πόσες σκέψεις έκανα...
Πόσες φορές κάθε που έβλεπα Ασιάτισσα χτυπούσε η καρδιά μου. Τι ήταν να δω φοίνικες ,εξωτικές παραλίες και να μη νιώσω σκίρτημα στα σωθικά μου.
Αφού απαλλάχτηκα από τους δεσμούς και τις μακροχρόνιες σχέσεις ήρθε επιτέλους η πολυπόθητη ημέρα της επιστροφής.
Νόστιμον ήμαρ!
Βρέθηκα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.Συγγενείς της παροικίας με κάλεσαν μετά από τις τόσες φορές που εκείνοι ήρθαν.
Δε λέω, πέρασα καταπληκτικά, μέχρι και προξενιά με περίμεναν. Τοίχος εγώ.Άμυνα μπετόν. Κατά τα άλλα με γύρισαν σε
πολλάκαι απίστευτα μέρη. Μακράν ο κορυφαίος τόπος για φυσιολατρία και όχι μόνο.Καταπληκτικές και ολοκάθαρες πόλεις
γεμάτες πάρκα, δρόμοι τέλειοι για οδήγηση με ασφάλεια και απίθανη φύση για εκδρομές, ψάρεμα, ορειβασία και κατασκήνωση.
Αφού πέρασα τα Χριστούγεννα στις παραλίες και τη πρωτοχρονιά στη πόλη ήρθε η ημέρα που θα ταξίδευα πίσω.Για που όμως;
Για  Πουκέτ! Το διαδίκτυο ήταν εδώ και ήμουν κατατοπισμένος. Αυτή τη φορά ήξερα τι με περιμένει στη Μπακλαρόουντ της
Πατόνγκ.
Το τεράστιο Τζάμπο της Singapore Airlines άφησε πίσω τη συννεφιασμένη Μελβούρνη και πήρε στροφή για το βορρά.
Η Αυστραλία είναι τόσο μεγάλη ήπειρος που για πέντε ώρες πετούσαμε από πάνω της. Εκείνες τις ώρες δε θα τις ξεχάσω
γιατί είχε αέρα, βροχή και το αεροσκάφος κουνιόταν πάρα πολύ. Έξω έβλεπα από το παράθυρο να σκίζουν το σκοτάδι τεράστιες αστραπές. Φοβόμουν αλλά είχα κρυφή χαρά μέσα μου. Αύριο θα πατούσα πάλι τα ιερά χώματα του Σιάμ.
Με πήρε ο ύπνος κάποια στιγμή. Γλυκός παρά τα ταρακουνήματα που τελικά με νανούρισαν.
Το αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης  πολύ γραφικό. Τεράστιο αλλά με χρώματα και γούστο.Διακόσμηση και πολυτέλεια.Μέχρι και χώρο για ξεκούραση έχει, σκοτεινό με πολυθρόνες. Έτρεξα στα εστιατόρια που βρίσκονται στον πάνω όροφο και την έπεσα στις κινέζικες λιχουδιές. Λόρδα με είχε κόψει μάλλον από τη χαρά μου. Μετά έτρεξα στο καπνιστήριο που είναι αρκετά μεγάλο και το μισό βεράντα. Η θέα καταπληκτική. Έξω μούγκριζαν τα αεροσκάφη έτοιμα να πάρουν θέσεις απογείωσης.Η υγρασία πάρα πολύ και η ζέστη ανυπόφορη. Ουφ!
Αφού κάπνισα μισό πακέτο τσιγάρα για να  ξεχαρμανιάσω αλλά και για να πάρω δόση πτήσης έτρεξα στη πύλη της αναχώρησης για το αεροδρόμιο του Πουκέτ.
Η πτήση ήταν με Silkair. Το πλήρωμα νεαρά  χαμογελαστά κορίτσια . Στο Αθήνα-Σιγκαπούρη  μία αεροσυνοδός ήταν τόσο όμορφη που ακόμη θυμάμαι το πρόσωπό της.
Η τελειότητα ζωγραφισμένη σε κορίτσι των αιθέρων.
Η πτήση ήταν σύντομη και εξαιρετική. Θυμάμαι τα νησάκια να τρέχουν κάτω από το παράθυρό μου. Προσγειωθήκαμε   το μεσημέρι. Είχα ήδη κανονίσει ξενοδοχείο και airport transfer για να είμαι άνετος.O οδηγός μου με περίμενε κρατώντας
πινακίδα με το όνομα μου στην έξοδο. "Mr.Pagtao" Με έβαλε στο παράνομο του ταξί και φύγαμε για Πατόνγκ.
Άναψα τσιγάρο αφού άνοιξα το παράθυρο  του ψυγείου με τις τέσσερις ρόδες. Ο οδηγός πήρε και άναψε το αυστραλέζικο τσιγάρο που του προσέφερα.Benson & Hedges.
Το παίζω άνετος και καλά αλλά έχω τρακ γιατί δε ξέρω τι θα βρω.Είμαι και μόνος στο Πουκέτ! Αφού τακτοποιήθηκα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου το οποίο δεν είναι κοντά στη Μπαγκλά, είκοσι λεπτά περπάτημα την έπεσα ξερός για ύπνο.
Με ξύπνησε εξωτική μελωδία που έρχονταν από έξω.Βάζω παντελονάκι και βγαίνω για καφέ.Η μουσική ήταν από το διπλανό μπαρ.Μετά τον καφέ έκανα και την πρώτη μου εξόρμηση.Περπάτησα όλη τη παραλιακή της Πατόνγκ και μετά όλη τη second road.(Rat-u-Thit).Η προ-τσουνάμι Πατόνγκ καμιά σχέση με την σημερινή.
Η ώρα είχε πάει πέντε το απόγευμα και μετά τον δεύτερο καφέ και αφού προσανατολίστηκα στη πόλη χτύπησα μία Singha στο Irish Pub που υπάρχει και τώρα.Είχα εντοπίσει και τα μπαρ με τα κορίτσια αλλά και τα εστιατόρια με τα θαλασσινά.Είχα πεθυμήσει πολύ Thai λιχουδιές. Επέστρεψα στο δωμάτιο για να ετοιμαστώ για την βραδινή έξοδο.
Αν και είχα τρακ μπήκα στο στόμα του λύκου ή μάλλον στο στόμα του θαλάσσιου δράκου. Τα Soi στη Μπαγκλά ρόουντ ήσαν και τότε τα ίδια.Έμπαινα και έβγαινα αμέσως.Με ρημάξανε, ξεχείλωσαν το μπλουζάκι μου και γέμισα τσιμπιές.Από ποιες;Μα φυσικά από τις σειρήνες των στενών της Πατόνγκ. Από τότε ήμουν δύσκολος. Ήταν μέχρι να συναντήσω τα μάτια της.Ένστικτο μα και ανταμοιβή μου.
Φορούσε ροζ μπλούζα και ξεχώριζε.Στέκονταν χωρίς στυλ στο πρώτο μπαρ της Soi Sea Dragon , ερωτικό σταυροδρόμι –από τότε . Πλησίασα λίγο αλλά και πιο πέρα να περνούσα πάλι θα με παγίδευε. Ήταν αποφασισμένη. Ηρθε για αυτό το σκοπό.Ηρθα για τον ίδιο σκοπό. Ήταν γραφτό να ενώσουμε τις τύχες μας.Η μοίρα μου την έστειλε την  κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο την ώρα που περνούσα. Θεέ μου τι ομορφιά. Και γιατί μου γελάει τόσο γλυκά, μήπως με γνωρίζει, μπα δε νομίζω, φτιαγμένη θα είναι.Κάθομαι δίπλα της και εκείνη κολλάει το σώμα της πάνω μου.Βρε πως σε λένε...τάδε εκείνη, εμένα; customer! Φέρτε μου τώρα  μία Singha γιατί ΄΄φτιάχτηκα΄΄. Καλά κορίτσι μου πάρε και συ μία.Εκείνη γουλιά  έπινε και μετά με φιλούσε στα χείλη επιμένοντας να πιω από το στόμα της. Της έκανα το χατίρι δυο τρεις φορές και εκείνη μετά γελούσε από τη χαρά της. Θρίαμβος!Κόλλησε και μία φίλη της, αλλά και ένα κορίτσι από το μπαρ. Λοιπόν, η δικιά μου κατέβηκε για μία εβδομάδα από τα πάνω χωριά και ότι αρπάξει. Τα παιδιά περίμεναν και οι  γονιοί επίσης. Αυτά τα έμαθα στο τέλος.Ακόμη και στο δεύτερο ταξίδι και παρά τη πληροφόρηση από το διαδίκτυο δεν ήξερα  πολλά για τα κορίτσια της νύχτας. Το ίδιο βράδυ ήρθε μαζί μου στο δωμάτιο.Στο λογαριασμό θυμάμαι η μπόσενα μου έβαλε και το πρώτο μου μπαρφάιν. Η κοπέλα ήταν χαρούμενη και εγώ τρελαμένος γιατί μου άρεσε και μου ταίριαζε. Πήρα τουκ-τουκ γιατί ήμουν κουρασμένος αλλά και ψιλοφτιαγμένος.
Θυμάμαι ο οδηγός με κοπάνισε στα μεταφορικά αλλά  ευτυχώς μετά άκουσα το γνωστό και όμορφο σλόγκαν από την κοπέλα όταν τη ρώτησα  πόσα θέλει σαν αμοιβή: "Up to you" …Ακόμη περνάει η μπογιά μου σκέφτηκα.
Συνεχιζεται
 

Συνημμένα

  • Grampians.JPG
    Grampians.JPG
    231,8 KB · Εμφανίσεις: 26

ericswim11

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2010
Μηνύματα
16
Like
0
Πόντοι
0
χα χα χα Pag ανέλαβε εσύ σε παρακαλώ γιατί με έχει κόψει λόρδα, πάω να ρίξω κάτι μέσα μου και επιστρέφω για τη συνέχεια που έχει τα επί πληρωμή κατ' οίκον ή μάλλον κατ' ξενοδοχείο μέσω συνδέσμου.
Διάβασα για την περιπέτεια του Λάκη και στεναχωρήθηκα παρ' ότι δεν τον ξέρω.  Περαστικά και υπομονή.
Προσοχή, σε όλους μπορεί να συμβεί, σε οποιαδήποτε χώρα, με οποιαδήποτε γυναίκα, πόσο μάλλον σε χώρες ή καταστάσεις με αυξημένη πιθανότητα, όχι στο φόβο, ενημέρωση και προφύλαξη!
 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Δεύτερο μέρος
Στο δωμάτιο αντίκρισα και την πρώτη λευκή πετσέτα με εσωτερική γέμιση λαχταριστό κορίτσι Ταϊλάνδης. Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Η κοπέλα ήταν πάρα πολύ θερμή. Καλά, τα φιλιά είχαν ξεκινήσει από το μπαρ. Εγώ ήμουν τρακαρισμένος αλλά εκείνη με το χαμόγελο και τη δεξιοτεχνία της με έκανε να την θέλω παραπάνω.
Αν και εκείνη με περίμενε χωρίς προφύλαξη και μάλιστα με πίεσε να ενδώσω, παρόλα αυτά δεν υπέκυψα στο γλυκό πειρασμό και ντύθηκα όπως αρμόζει σε κάθε εραστή των διεθνών συναντήσεων. Η παρτεναίρ μου, που υπομονετικά περίμενε μια ολόκληρη ζωή, έβγαλε κραυγή ευχαρίστησης που σίγουρα την κάλυψε η δικιά μου πρωτόγονη.
Επιτέλους είχα επιστρέψει στην Ιθάκη μου.
Κοιμήθηκε μαζί μου μέχρι την άλλη μέρα το μεσημέρι. Αγκαλίτσες που τις χρωστούσα χρόνια! Τότε δεν είχε εφευρεθεί το σορτ τάιμ και τα I-phones!
Αφού έφτιαξα καφέ είπα στο πρωινό χαμόγελο ότι θα την δω το βράδυ και πήγα παραλία. Εκείνη έτρεξε στη φίλης της και στο δωμάτιο που την φιλοξενούσε.
Στη παραλία Πατόνγκ η θάλασσα ήταν καθαρή και ζεστή. Έκανα μπάνιο με τη ψυχή μου και ευχαριστήθηκα.Στη Μελβούρνη αν και καλοκαίρι τα νερά ήταν παγωμένα.
Το βραδάκι τσίμπησα στις ταβέρνες του πάνω δρόμου. Πιο μετά με περίμενε το κορίτσι. Πριν την συναντήσω έκανα μπουρδελότσαρκα και γκογκογύρα. Τίποτα καλό. Τελικά η δικιά μου ήταν η πιο ωραία του χωριού. Άσε που όταν την ξαναείδα ήταν πιο όμορφη κι από χτες. Απόψε έπαιξα φαλανγκοπαίχνιδα.Μέχρι και καρφιά στο σφυρί. Η φίλη της σταθερά κοντά μας. Κοντό κουκλί και μόνο ψάχνει! Ακόμη ήμουνα νέος και ωραίος αλλά μονογαμικός.
Την γλυκοκοιτούσα την κέρασα αλλά στο τέλος μαζί μου ήρθε πάλι η Ναταλί. Δε ξεχνώ και τις μαλαγανιές που έκανα για να γλυτώσω τα μπαρφάιν. Έφευγα δήθεν και μετά από δέκα λεπτά ερχόταν και με εύρισκε παρακάτω. Πρόβλημα μισθού δεν είχε γιατί ήταν εκεί με απόσπαση επτά ημερών. Ότι πάρει από τα lady drinks δηλαδή και τους πελάτες.
Την επόμενη κάλεσα αυτήν και τη φίλη της στη παραλία. Τις έταξα φρούτα, φαγητό και ποτό. Φυσικά και ήρθανε.
Η δικιά μου το βράδυ μου χάρισε αξέχαστη νύχτα. Με έβαλε στο μπάνιο και εκεί δοκίμασα το πρώτο μου spa.
Με σαπούνισε σα να είμαι το μωρό της και με έκανε να νιώσω αγάς. Χεράκια που ιεροτελεστικά με έπλεναν και στοργικά με χάιδευαν. Μετά στο κρεβάτι πήρα γεύση και από Ταϊλανδικό μασάζ με αισθησιακό φινάλε.
Μα πως γίνεται σε τρεις νύχτες να πέρασα όσα τόσα χρόνια δεν είχα ζήσει.
Τα κορίτσια κάθισαν μαζί μου παρά τη ζέστη. Κάνανε μπάνιο με τα ρούχα φυσικά και στο τέλος ανέβηκαν σε μοτορμπάικ τάξι βρεγμένες αλλά πολύ σέξι και πήγαν σπίτι τους.
Το ίδιο βράδυ θα είχαμε οικογενειακό δείπνο.
Στο μυαλό μου ήταν η εικόνα των δύο κοριτσιών με τα βρεγμένα ρούχα κολλημένα στο κορμί τους. Τρελάθηκα. Έκανα πονηρές σκέψεις αλλά δεν το τόλμησα. Η φίλη της ήταν μπουκιά και συχώριο.
Το βράδυ βρεθήκαμε στη Ταβέρνα Ν.1 στο γνωστό Soi. Ηρθε μαζί και τρίτη φιλενάδα! Παραγγείλανε ένα σωρό πιάτα  και η σερβιτόρα ευγενικά μου είπε τι θα πλήρωνα, της έδωσα το οκ αν και μετά εκείνες ζήτησαν να αφαιρέσουν μερικά πιάτα. Την ήθελα την μεγάλη παρέα γιατί ήμουν μόνος αλλά είχα βαρεθεί κιόλας τη Νατ με τα φτωχά Αγγλικά αλλά την πλούσια σε αισθήματα καρδιά. Ακόμα δεν μου είχε ζητήσει αποζημίωση αλλά της είχα υποσχεθεί να της δώσω όταν θα έφευγε. Ήμουνα ήδη τέσσερα βράδια μαζί της. Την επομένη πήρε ρεπό γιατί είχα κλείσει εκδρομή στα Phi-Phi Islands.

Το ξύλινο καραβάκι έσχιζε υπομονετικά τα πράσινα κύματα της Andaman Sea. Ένοιωθα παράξενα που ήμουν μόνος. Δίπλα μου δύο πανέμορφες Σουηδέζες είχαν απλώσει τα πόδια τους και λιάζονταν. Τις κοιτούσα με λαιμαργία. Ακόμα δεν είχα αποβάλει τη συνήθεια δεκαετιών. Ξανθιές καλλονές του βορρά! Πιο πέρα ένα μικρό Ρωσιδάκι τα έβγαλε όλα και έκανε ηλιοθεραπεία, με το μαγιό δηλαδή, αλίμονο, ποιος θα άντεχε εμφράγματα στη μέση του πελάγους. Με αυτά και αυτά πλησιάζαμε στο πρώτο νησί.
Εκεί ήταν  που έπαθα το πρώτο σοκ. Πιπι Λέ.Τέλειο!Ο Θεός πρέπει να ήταν στα κέφια του όταν το έφτιαχνε .Δεν βγήκαμε έξω γιατί δεν ήταν στο πρόγραμμα αλλά σκέφτηκα ότι σίγουρα θα ξαναρχόμουν. Μετά το γύρο του νησιού αράξαμε στο  άλλο νησί το Πιπι Ντον και βγήκαμε έξω για δύο ώρες. Τι να προλάβεις να κάνεις και τι να πρωτοδείς. Αφού έβγαλα μερικές φωτό ξάπλωσα στη παραλία μέχρι να έρθει η ώρα του καραβιού. Είχα συνηθίσει πια τη μοναξιά και έκανα όνειρα για την επόμενη εκδρομή. Πάλι εδώ αλλά με παρέα και διανυχτέρευση.
Πίσω στη Πατόνγκ έφτασα αργά το απόγευμα και πολύ κουρασμένος. Την έπεσα ξένοιαστος γιατί δεν είχα ραντεβουδάκια και υποχρεώσεις. Αργά το βράδυ βγήκα πάλι στο σεργιάνι. Είχα ακόμη δέκα νύχτες. Η μπάγκλα ρόουντ πάλι στις δόξες της αλλά όχι όπως είναι τώρα. Τα λεηνυμπόϋς χόρευαν και τότες. Εγώ άραξα απέναντι στις Εγγλέζικες παμπ. Δε με τραβούσαν απόψε τα μπαράκια και τα γκόγκος. Σε εκείνα μάλιστα ούτε απέξω δεν περνούσα. Στο μπαρ έψαχνα για καμιά Ευρωπαία αλλά δεν βρήκα τίποτα καλό. Το πήρα απόφαση. Ρεπό δεν είχα; Άντε για ύπνο! Πήρα τους δρόμους της επιστροφής. Ήθελα να περπατήσω απόψε. Κάπου στη μέση και ενώ η ώρα ήταν προχωρημένη μπροστά μου περπατούσαν δυο υπάρξεις. Σιγά-σιγά βρέθηκα δίπλα τους και αφού χαμογέλασαν, χωρίς να το καταλάβω το χέρι μου άρπαξε το χέρι της μιας. Εκείνη ούτε που το τράβηξε, αντιθέτως το έσφιξε και δεν το άφηνε με τίποτα. Ήσαν κορίτσια των μπαρ που σχόλασαν και πήγαιναν στο δωμάτιο τους.
Σε λίγο βρέθηκα και εγώ σε εκείνο το δωμάτιο-παράγκα αλλά καθαρό και με τηλεόραση παρακαλώ. Η μία μιλούσε κάπως τα αγγλικά η άλλη τίποτα. Τώρα τι κάνω εδώ μεγάλε, αναρωτιέμαι. "Άντε καληνύχτες" λέω και σηκώνομαι να φύγω, εκείνη όμως δεν έλεγε να ξεκολλήσει το χέρι της από πάνω μου και την πήρα μέχρι το ξενοδοχείο. Κοντή, πολλά νόστιμη και με μεγάλο στήθος. Μαμά και με  χειλάκια πειρασμό. Δεν μπορούσα να πω όχι σε τέτοιο πλάσμα, ετών είκοσι. Της λέω πεντακόσια όλη νύχτα με ζητάει χίλια, της λέω πεντακόσια μόνο δίνω είμαι κουρασμένος έλα μόνο για ύπνο άμα θέλεις. Φυσικά ήρθε. Τότε ήμουν πιο νέος και το έπαιζα. Όποια θέλει, όποια δε θέλει άντε γεια!
Συνεχίζεται

 

Συνημμένα

  • Natali.jpg
    Natali.jpg
    131,7 KB · Εμφανίσεις: 57
  • PhiPhiDon.jpg
    PhiPhiDon.jpg
    122,9 KB · Εμφανίσεις: 13

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Μηνύματα
76
Like
0
Πόντοι
0
Ειμαι Pattaya εδω  και  4 ημερες!!ολα καλα  το μπουρδελο καλα κρατει αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι η ΓΚΟΜΕΝΟΦΥΛΑΚΗ!!!!που δυστυχως εφτασε και εδω και σε λιγο χρονο θα γινει μαστιγα.
Λιγα σχολια για τον Pagtao μια και γραφει δημοσια:

1.Τα απομνημονευματα σου καντα βιβλιο αν και δεν ειναι κατι το τρομερο-ημερολογιο καταστρωματος θα ελεγα-.Ενας φιλος πηγε ταξιδι με γρουπ 5 μερες σε ενα νησι Καραιβικη.εγραψε βιβλιο με γιαφορες μαλακιες απ το ταξιδι και αλλες δικες του φαντασιωσεις το εκδοσε -σε καλο εκδοτικο οικο παντως- και πουληςε 100000 αντιτυπα!!!

2.την περιοδο γιορτων που ησουν Ταυλανδη και εγραφες ανταποκρισεις για παρτουζες tips  κλπ πρεπει να ταχωνες χοντρα ρε φιλε!!7χιλιαρο και βαλε τη φορα!!!πρεπει να εισαι πολυ της αρμεχτικης σχολης.

3.οπως ειπα και προηγουμενως η ΓΚΟΜΕΝΟΦΥΛΑΚΗ εξελισεται σε συγρονη μαστιγα και στην Ταυλανδη πλεον!!!Πρεπει και συ μαλλον να'χειςβαλει ενα λιθαρακι
 

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Μηνύματα
189
Like
0
Πόντοι
1
Αν και ο φίλος Λάκης δείχνει σημεία βελτίωσης όσο αναφορά την γνωστή του ασθένεια, εν τούτοις συνεχίζει
τον δύσκολο αγώνα του στο νοσοκομείο.Η προσπάθεια να ανακάμψει είναι χρονοβόρα και επίπονη.
Σε ένδειξη συμπαράστασης του αφιερώνω τη περιγραφή του δεύτερου μου ταξιδιού.Ελπίζω να γίνει γρήγορα δυνατός
και να ανοίξει το laptop.Ειμαι σίγουρος ότι θα του αρέσει η ιστορία και θα τον βοηθήσει.
Εξ'άλλου μας το δήλωσε:Μη σταματήσετε να ταξιδεύετε.Μόνο τη δέουσα προσοχή να έχουμε.

Για τον αγαπητό φίλο Λάκη αλλά και σε όλους τους ταξιδευτές η παρακάτω ιστορία:

τετοια να ακουμε. αντε μαν κρατα γερα!
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Ειμαι Pattaya εδω  και  4 ημερες!!ολα καλα  το μπουρδελο καλα κρατει αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι η ΓΚΟΜΕΝΟΦΥΛΑΚΗ!!!!που δυστυχως εφτασε και εδω και σε λιγο χρονο θα γινει μαστιγα.
Λιγα σχολια για τον Pagtao μια και γραφει δημοσια:

1.Τα απομνημονευματα σου καντα βιβλιο αν και δεν ειναι κατι το τρομερο-ημερολογιο καταστρωματος θα ελεγα-.Ενας φιλος πηγε ταξιδι με γρουπ 5 μερες σε ενα νησι Καραιβικη.εγραψε βιβλιο με γιαφορες μαλακιες απ το ταξιδι και αλλες δικες του φαντασιωσεις το εκδοσε -σε καλο εκδοτικο οικο παντως- και πουληςε 100000 αντιτυπα!!!

2.την περιοδο γιορτων που ησουν Ταυλανδη και εγραφες ανταποκρισεις για παρτουζες tips  κλπ πρεπει να ταχωνες χοντρα ρε φιλε!!7χιλιαρο και βαλε τη φορα!!!πρεπει να εισαι πολυ της αρμεχτικης σχολης.

3.οπως ειπα και προηγουμενως η ΓΚΟΜΕΝΟΦΥΛΑΚΗ εξελισεται σε συγρονη μαστιγα και στην Ταυλανδη πλεον!!!Πρεπει και συ μαλλον να'χειςβαλει ενα λιθαρακι
:jerking: :jerking: :jerking:
Εισαι (απο οτι λες) στη Πατταγια και αντι να μας πεις για κανενα γκομενακι,καθεσαι και κρινεις αλλα μελη του φορουμ? :jerking:
Συμμαζεψου  :s&m_2: και κοιτα να ριξεις κανα πηδημα μηπως ξελαμπικαρεις,γιατι αν συνεχισεις ετσι να προσβαλεις αλλα μελη,το επομενο μου μηνυμα δε θα σου αρεσει καθολου... :s&m_1:
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
32.464
Κριτικές
36
Like
38.103
Πόντοι
18.565
Ρε φιλε ο Πιπινος εχει δικιο. Καθεσαι και τη λες σε ενα μελος του φορουμ που  οταν ειναι κατω στην Ταυλανδη δεν εχει αφησει ουτε μια μερα χωρις να μας ενημερωνει.Και τι ενημερωση. Ασε που ο Pag κραταει ζωντανο το φορουμ μετα απο 2000 σελιδες.Και ερχεσαι τωρα και την του λες του ανθρωπου. Αντε λοιπον, πες μας εσυ τι εκανες παλιοτερα και τι κανεις τωρα να δουμε ποιος ειναι πιο μαγκας.
 

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Μηνύματα
535
Like
2
Πόντοι
6
Λιγα σχολια για τον Pagtao μια και γραφει δημοσια:

2.την περιοδο γιορτων που ησουν Ταυλανδη και εγραφες ανταποκρισεις για παρτουζες tips  κλπ πρεπει να ταχωνες χοντρα ρε φιλε!!7χιλιαρο και βαλε τη φορα!!!πρεπει να εισαι πολυ της αρμεχτικης σχολης.

3.οπως ειπα και προηγουμενως η ΓΚΟΜΕΝΟΦΥΛΑΚΗ εξελισεται σε συγρονη μαστιγα και στην Ταυλανδη πλεον!!!Πρεπει και συ μαλλον να'χειςβαλει ενα λιθαρακι
Για να απαλαξω τον Pagtao απο το βαρος μιας απαντησης,θελω να σου πω οτι, σ'αυτη τη ζωη παιρνουμε αυτο που μας αξιζει τελικα.

Εσυ με τον τροπο που γραφεις,δειχνεις ξεκαθαρα & τον τροπο που συμπεριφερεσαι,αρα μην απορεις αν τα κοριτσια εκει σου ζητανε 7 & 8 χιλ.μπατ για να σε ανεχτουν.

Ολοι οσοι συμμετεχουν σ'αυτο το τοπικ,αποδεδειγμενα σεβονται τον τοπο, που κατα καιρους, τους φιλοξενει.Σεβονται τα κοριτσια και επισημαινουν τις τυχων ασχημες συμπεριφορες απο μερους τους,αλλα μεχρι εκει.

Θελω να σου δωσω & μια φιλικη συμβουλη.
Αν σου φαινονται ακριβες οι υπηρεσιες των κοριτσιων η δεν σου αρεσει η συμπεριφορα τους,υπαρχουν και αλλα μερη που θα βρεις αυτο που θες.
Στην Φυλης φερ'ειπειν εχει κατι Αλβανιδες μουρλια,θα γλυτωσεις & τα περριτα εξοδα.
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
32.464
Κριτικές
36
Like
38.103
Πόντοι
18.565
Ασε που ο τυπος ειναι και πιο κωλογερος απο εμενα και στην ηλικια του θα επρεπε να εκφραζεται καλλιτερα.
 

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Μηνύματα
139
Like
0
Πόντοι
1
Ειμαι Pattaya εδω  και  4 ημερες!!ολα καλα  το μπουρδελο καλα κρατει αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι η ΓΚΟΜΕΝΟΦΥΛΑΚΗ!!!!που δυστυχως εφτασε και εδω και σε λιγο χρονο θα γινει μαστιγα.
Λιγα σχολια για τον Pagtao μια και γραφει δημοσια:

1.Τα απομνημονευματα σου καντα βιβλιο αν και δεν ειναι κατι το τρομερο-ημερολογιο καταστρωματος θα ελεγα-.Ενας φιλος πηγε ταξιδι με γρουπ 5 μερες σε ενα νησι Καραιβικη.εγραψε βιβλιο με γιαφορες μαλακιες απ το ταξιδι και αλλες δικες του φαντασιωσεις το εκδοσε -σε καλο εκδοτικο οικο παντως- και πουληςε 100000 αντιτυπα!!!

2.την περιοδο γιορτων που ησουν Ταυλανδη και εγραφες ανταποκρισεις για παρτουζες tips  κλπ πρεπει να ταχωνες χοντρα ρε φιλε!!7χιλιαρο και βαλε τη φορα!!!πρεπει να εισαι πολυ της αρμεχτικης σχολης.

3.οπως ειπα και προηγουμενως η ΓΚΟΜΕΝΟΦΥΛΑΚΗ εξελισεται σε συγρονη μαστιγα και στην Ταυλανδη πλεον!!!Πρεπει και συ μαλλον να'χειςβαλει ενα λιθαρακι
απαραδεκτος!!!!νομιζω πως οφειλεις ενα μεγαλο συγνωμη...ξερεις που...
 

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Μηνύματα
344
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
ευχαριστούμε πολύ ρε παγκ, για άλλη μια φορά η περιγραφή σου ήταν καταπληκτική.

η πρώτη φωτογραφία που είσαι στο χείλος του γκρεμού, που είναι;
 

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Μηνύματα
100
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εχω γραψει ποτε στο συγκεκριμενο θρεντ γτ δεν εχω εμπειριες απο ταυλανδη,αλλα διαβαζω συχνα τισ αφηγησεις αυτων που εχουν παει ,κι ολα τα παιδια δινουν χρησιμες συμβουλες σπαταλωντας το χρονο τους για να <ξεστραβωσουν> καποιους που πληκτρολογουν απο το σπιτι,ειρωνευοντας,λοιδορωντας,και γενικα εχουν αποψη, για κατι που δε ξερουν ,ισως και κατα που πεφτει η νοτιοανατολικη ασια.Ενας απο αυτους μαλλον ειναι κι ο συμπαθης κατα τα αλλα spyba,gt sth tajh tvn συμπαθων συγκαταλεγετε καποιος που χρηζει ειδικης αντιμετωπισης,οταν κατα τα λεγομενα του ειναι στη ταυλανδη η οποθδηποτε διακοπες και το μονο που κανει ειναι να καταφερετε υποτιμιτικα και με υφακι ξερολα κατα παντος απο τη πρωτη μερα που ποσταρε κατι..σορυ για τη παρεμβαση αλλα επειδη το σαιτ ομοναζετε μπουρδελα ,νομιζει ο καθενας οτι συμετεχουν ατομα χαμηλου επιπεδου και μπορει να προσβαλει τον καθενα.
καλο σας βραδυ
 

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Μηνύματα
177
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
ψυχραιμια παιδια..
σε αυτο το σαιτ υπαρχουν οπως και σε καθε κοινωνια και δη στην Ελλαδα..

α)ενα ποσοστο ανθρωπων που εχουν φιλοτιμο και δινουν πληροφοριες και γραφουν και καμια κριτικη (γενικα απο ταξιδια,στουντιο..οτιδηποτε..στριπτιτζαδικα) για να βοηθησουν τους αλλους να μην φανε φολα και να μαθουν να κινουνται γιατι οταν αυτοι σκεφτηκαν να χτυπησουν την πορτα.. εμεις ειχαμε  :knockinb: , ειχαμε βγει εξω και ειχαμε κλειδωσει και την πορτα.. ;) ;) ;)

β)αυτοι που το παιζουν μαγκες(θεωρητικα) αρμεγουν μονο πληροφοριες και βαριουνται να γραψουν και να ενημερωσουν γιατι θεωρουν οτι εμεις ειμαστε κατωτερου επιπεδου που γραφουμε..λες και αυτοι πηγαινουν αλλου να  :knockinb:..αλλα ειναι γελασμενοι γιατι νομιζουν οτι με το να βρισκεις κατι ετοιμο δεν εισαι αυτοματως και εξυπνος :birdman:..αν δεν εισαι περπατημενος θα την πατησεις(καλη ωρα ο φιλος που του ζητανε 7000μπατ)..το μ..νι και το πριονι οποιος δεν το ξερει ιδρωνει

γ)αυτοι που δεν εχουν βγει απο το σπιτι της μανας τους ακομα και μπαινοντας εδω μεσα και σε καθε κοινωνικο δικτυο του ιντερνετ παριστανουν τους μαγκες,τους γαμιαδες,ειρωνευονται,χλευαζουν και βριζουν ΧΩΡΙς φυσικα να μην εχουν προσφερει τπτα ουσιωδες που να σχετιζεται με πληροφοριες..παρα μονο 350 ποστ με σχολια και αερολογιες.."παιδακια" σας γελασανε το μεγεθος της ψωλης σας δεν μετριεται με ποστ.. :jerking: :jerking:

ενα απλο σχολιο γενικο..απλα βρεθηκα εδω να το εκφρασω.
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Κοιτα ρε συ που εκανε και η μυγα κολο και θελει να χεσει τον κοσμο ολο. :tickedoff:
Γραφε ρε Pag και μη κολας, ετσι σε θελω οχι να εξαφανιζεσαι μολις ερχεσαι Ελλαδα. >:(
Λακη αγορι μου κουραγιο, ειμαστε μαζι σου αν και δεν σε ξερουμε.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom