Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Μηνύματα
535
Like
2
Πόντοι
6

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
32.464
Κριτικές
36
Like
38.103
Πόντοι
18.565
Θα προτεινα μαλιστα να αποσυρθει αυτη η φωτογραφια,τοσος κοσμος διαβαζει αυτο το θρεντ, μπορει να εχει οικογενεια και να γινει ρεζιλι.(Για την οικογενεια του εννοω,γιατι αυτος απο οτι καταλαβαινω δεν χαμπαριαζει απο ρεζιλικια).
 

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Μηνύματα
8.362
Like
4
Πόντοι
66
Και κάτι που αφορά την ασφάλεια και έχει πολυσυζητηθεί (safeboxes κλπ).Μπορείτε να ανοίξετε τραπεζικό λογαριασμό στην KASIKORNBANK.Η τράπεζα έχει για σήμα της το πράσινο και ένα μεγάλο «Κ».Είναι η μόνη τράπεζα που ανοίγει λογαριασμό σε αλλοδαπούς (στις άλλες πρέπει να βάλετε συνδικαιούχο ένα Ταϋλανδό). Με μόνο κόστος 300 μπατ (έξι ευρώ) σας δίνουν κάρτα για το μηχανάκι (κατάθεση και ανάληψη δλδ από τα μηχανήματα της τράπεζας , τα οποάι υπάρχουν σε όλα τα σημεία της πόλης). Μάλιστα τα λεφτά σας τοκίζονται κι όλας  Εγώ ποτέ δεν είχα επάνω μου πάνω από 2000 μπατ. Να είναι καλά ο kwstasBMW , η ιδέα ήταν δική του.

το παραπανω ισχυει ακομα?και αν ανοιξει καποιος λογαριασμο εκει και αφησει μερικες η καμποσες χιλαιδες μπατ θα τον περιμενουν μεχρι την επομενη φορα που θα βρισκεται ταιλανδη ακομα και αν παει μετα απο αρκετους μηνες?
 

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Μηνύματα
76
Like
0
Πόντοι
0
Ρε συ sbyba τωρα περιμενεις να ψωνισεις ρε συ φιλε, στο τελος της λαικης για να πεσουν οι τιμες η για να παρεις οτι απεμεινε? Ρε συ φιλε πανε τα καλα κομματια αγορι μου φορτωθηκαν ηδη!!!Εγω ειμαι κομπλε με φοβερο 23χρονο ψηλο με ποδαρες και εσυ περιμενεις να ψωνισεις?????? Και θα βγαλεις και τις 10 εντολες τις Ταυλανδης????? Ημαρτον ρε συ φιλε, Ημαρτον!!!!
Ναι φιλε και σε πληρορω και πολυ καλα!!!4.30 με 6.00 ειναι η καλυτερη ωρα...για οποιον ξερει βεβαια! χθες τα καλα τα ειχε το marine..ωραια μωρακια και απο τιμες up to you!!!ενοειται βεβαια οχι κατω απο 1000κο
οι δεκα εντολες γραφονται καθε μερα αλλα εσεις δεν τις βλεπετε...εγω απλα θα τις αναφερω..
 

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Μηνύματα
76
Like
0
Πόντοι
0
Θα προτεινα μαλιστα να αποσυρθει αυτη η φωτογραφια,τοσος κοσμος διαβαζει αυτο το θρεντ, μπορει να εχει οικογενεια και να γινει ρεζιλι.(Για την οικογενεια του εννοω,γιατι αυτος απο οτι καταλαβαινω δεν χαμπαριαζει απο ρεζιλικια).
Εγω θα προτεινα το αλλο αυτο τα αρχιδακι anon....πως λεγετε,ξερει οτι τα τραβελια απο κατω εχουν κατι παπαρια μουρλια και πρεπει να τα δοκιμασει οσονουπω!!!
αλλα επι της ουσιας κανεις δεν απανταει σε αυτα που αναφερω --καταγγελω μονο αερολογιες και βρισιες....
 

outlander

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2011
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
Papito και μονο που σε συνταξιοδοτει το κρατος και συ γυρνας Ταυλανδη ειναι απαραδεκτο!!!πρεπει να σου κοπει η συνταξη παραυτα!!!κατι τετοιοι σαν και σενα χρεοκωπησατε την Ελλαδα .....ο Παπακωνσταντινου τα ξερει τα κατορθωματασου?Ασε που δεν ντρεπεσαι λιγο και πας Ταυλανδη και πηδας τα εγγονακια σου πορνογερε!!!!

ρε ορνιο σου ειπα εγω οτιπερνω εληνικη συνταξη?πιοσ σου ειπε οτι εμεις δε δικαιουμαστε να παμε ταιλανδη.μακαρι και εσυ να καταφερεις να συνταξιοδοτιθης
αλλα μαλλον σε βλεπο σε κανενα τρελαδικο μονιμο.αν δε μας τρελανεις ολους πιο πριν.
τα εγγονακια μου μαλακοπουσταριο ακομα δε γενηθηκαν.αληθια εσαι εχηρισμενο λεντη μποη η οχι?πορνομαλακα!!!!
 

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Μηνύματα
76
Like
0
Πόντοι
0
Αντε μάστορα ξεκίνα επιτέλους, τι θα πάρεις τέτοια ώρα τα ladyboys μείνανε και οι λουλουδούδες!

Μη ξεχάσεις να περάσεις από τη web camera που έχει έξω από το παγωτατζίδικο με τη μασκότ, όχι το τούρκικο.
και να μας κάνεις τζά!

Αν δουλεύει ακόμη....
Αμέ! αλλά τώρα ψάχνω εμβόλιο κατά της spybalitidas μιλάμε για ύπουλη και καταστροφική ασθένεια.
Μόλις εμφανίζεται έχεις ένα κόμπο στο στομάχι.Μετά τάσεις για εμμετό και στη συνέχεια σου πρήζονται τα αρχίδια.
Οσο περνάνε οι μέρες τα συμτώματα αλλάζουν, σου πέφτουν τα μαλλιά,χάνεις τα μυαλά σου και στο τέλος θέλεις να κόψεις τις φλέβες σου!Μιλάμε για γαμάτη ασθένεια.
Ελπίζω το ΙΚΑ να δικαιολογεί τέτοια σπάνια εμβόλια.

Τον Λάκη δε θα τον ξαναβάλεις στο βρωμόστομα σου.Για μένα λέγε ότι μαλακία θέλεις, αντέχω.



Ειχα μια απορία με τον Μπικ αν θα φτάσουμε την 2000 σελίδα το Μάρτη...μπααααα, σε δυό μέρες διχιλιαρίζουμε!
SPάσαμε νούμερα ακροαματικότητας :dancing:
Εγω στο προτεινα αλλα δεν μπορεις να καταλαβεις το πνευμα μου..τι να κανουμε!!!συνεχιζε να γραφεις το πλοιο της αγαπης και βλεπουμε...
ΡΕ ΣΕΙΣ  ο βασιλιας ειναι γυμνος ..φουσκας φαλατας ,αεριτζης.οτι του εχω πει δεν απαντησε πουθενα σοβαρα.Ολο υπονοουμενα βρισιες και εξυπναδες τις πλακας....
 

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Μηνύματα
248
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ spyba ειναι δυνατον να περιμενω να βρω γυναικα της προκοπης τετοια ωρα αγορι μου, η μεθυσμενη θα ειναι η οτι απεμεινε η γιαμπαρισμενη, σε παρακαλω σοβαρεψου λιγο τι ειναι αυτα που γραφεις, οσο για τις 10 εντολες που γραφονται καθε μερα και εμεις δεν τις καταλαβαινουμε, αντε πες τες επιτελους να μην μας τρωει η περιεργεια, αλλα σε παρακαλω πολυ να ξερεις τι γραφεις εδω μεσα γιατι πολλα απο αυτα που λες δεν ισχυουν και πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι τοση αλλαζονεια.Δηλαδη εσυ τα ξερεις ολα και εμεις τιποτα, ανθρωποι που εχουν ταξιδεψει και εχουν μεινει για μεγαλο χρονικο διαστημα σε διαφορες χωρες και πολυ πιο δυσκολες απο την ταυλανδη δεν πηραν χαμπαρι τιποτα και δεν ξερουν και εσυ θα μας/τους διδαξεις. Λοιπον σε πληροφορω οτι κατοπιν συνενοησεως με διαφορα μελη του φορουμ συγκετρωσαμε χρηματα για να σου κανουμε δωρο ενα ταξιδι, προορισμος Kingston Jamaica ολα πληρωμενα για 10 ημερες με την προυποθεση να μεινεις εκει και να βγαινεις καθε βραδυ για γυναικες και φυσικα να στελνεις ανταποκρισεις!Εκει θα περασεις καλα φιλε μου εγγηειμενα πραγματα!
 

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Μηνύματα
535
Like
2
Πόντοι
6
Εγω στο προτεινα αλλα δεν μπορεις να καταλαβεις το πνευμα μου..τι να κανουμε!!!συνεχιζε να γραφεις το πλοιο της αγαπης και βλεπουμε...
ΡΕ ΣΕΙΣ  ο βασιλιας ειναι γυμνος ..φουσκας φαλατας ,αεριτζης.οτι του εχω πει δεν απαντησε πουθενα σοβαρα.Ολο υπονοουμενα βρισιες και εξυπναδες τις πλακας....
Κοιταξε να δεις,ειναι η τελευταια φορα που θα ασχοληθω μαζι σου και προτεινω & στους υπολοιπους φιλους να το κανουν.

Οσο και να προσπαθεις δεν προκειται να κατεβασεις το θρεντ, στο επιπεδο του παρακμιακου μπουρδελου του οποιου προφανως και εισαι λατρης.
Η Ταιλανδη για μας ειναι κατι περισσοτερο απο ενας τοπος οπου θα εκτονωσουμε τα κομπλεξ της αγαμιας, που εσενα, εχουν βαρεσει στο κεφαλι
Παρτο χαμπαρι, οι ανθρωποι που συμμετεχουν εδω δεν ειναι ανεραστα ποταπα υπανθρωπιδια,που πανε στην Ταιλανδη για να βγαλουν την οποια ανωμαλια τους.
Αν εμπαινες στον κοπο να διαβασεις, πριν αποφασισεις να ποσταρεις τις προσβολες & τις υβρεις κατα των ανθρωπων εδω,τοτε ισως να βουταγες τα δακτυλα σου στο μυαλο σου πρωτα,πριν ακουμπησεις το πληκτρολογιο,για να ξεκατινιαστης και να το παιξεις μαγκας.

Δωσε μια ευκαιρια στον εαυτο σου ζητα και καμια συγγνωμη απο τους ανθρωπους που προσβαλες και πιαστο απ'την αρχη.
Θεσε τα ζητηματα που νομιζεις οτι ειναι προς διαλογο & προβληματισμο και σταματα να παιζεις τον ξερολα & τον ανωτερο.
Καταλαβε το,ΕΣΥ θα προσαρμοσεις την συμπεριφορα σου στο φορουμ,εδω υπαρχουν ισχυρες προσωπικοτητες για να τις παρασυρεις στον "βοθρο"σου
.
Το οτι λεγεται "μπουρδελα",αυτο δεν σημαινει οτι ολοι εδω ειμαστε οι"πουτανες" και θα σε ανεχτουμε.
Σεβασου επιτελους τους ανθρωπους που γραφουν την γνωμη τους, τις εμπειριες τους και βοηθουν και οποιους νεους θελουν να κανουν το ταξιδι με τον σωστο τροπο,αποφευγοντας τις "κακοτοπιες"
Σεβασου και τον τοπο που σε φιλοξενει εκει και πανω απ'ολα τους ανθρωπους.

Ολες οι "κοινοτητες" εχουν τον "γραφικο" τρελλο τους,εισαι εσυ αυτος ?
Αν ναι,συνεχισε για να αρχισουμε να σπαμε πλακα μαζι σου....
 

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Μηνύματα
248
Like
0
Πόντοι
1
Τελευταιες ωρες πλεον, σε λιγο θα ειμαι στο αεροδρομιο, τι να πω, τι να πρωτοθυμηθω, τις απιστευτες γυναικες, τους φιλους, τις συγκετρωσεις, το φαγητο και τις μπυρες? Ας τα κρατησω στη μνημη μου καλυτερα και του χρονου να ειμαστε καλα! Θα ηθελα ομως να πω για το πολυ καλο σουβλατζιδικο που εχουν φτιαξει δυο συμπατριωτες μας και μονο ο lakisscorpio αναφερθηκε σε αυτο! Ο Μανος και ο Τζιμης (μιλαμε για πολυ καλα παιδια) εκαναν το πρωτο τους επαγγελματικο ανοιγμα στην Ταυλανδη, το μαγαζι παει πολυ καλα και ηδη χρειαζονται περισσοτερο χωρο για να εξυπηρετησουν την ολοενα αυξανομενη πελατεια τους, το φαγητο ειναι πολυ καλο μπορω να πω και αν αυτο το μαγαζι ηταν στην Ελλαδα σιγουρα θα ηταν απο τα καλυτερα!βρισκεται στο σοι Buakhao ανεβαινοντας το σοι dianna μετα απο 150 μετρα στο αριστερο μας χερι, τα παιδια ειναι αξια, εχουν πολυ καλο φαγητο σε πολυ καλες τιμες και αξιζουν την υποστηριξη ολων μας, και για να εχουμε ενα μερος να συναντιομαστε και γιατι επιτελους ας μαθουμε να στηριζουμε ο ενας τον αλλον.
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Τελευταία δεν ποστάρω τόσο συχνά όσο συνήθιζα στην αρχή όχι γιατί δεν έχω τι να πω αλλά γιατί θεωρώ ότι πρέπει κάποτε να αφήνουμε χώρο και για τους πιο καινούργιους συναγωνιστές ή «συντρόφους» , όπως λέει και ο Φον.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν διαβάζω συνεχώς το φόρουμ.
Θα ήθελα να μου επιτρέψετε να γράψω μερικά πράγματα , με αφορμή τα όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες και την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει.
Δεν είμαι μικρός, 53 χρονών, άρα δεν μου δικαιολογείται κανενός είδους ξέσπασμα. Απλά θα ήθελα να κάνω κάποιες αναφορές στον εαυτό μου και σε μερικούς «συντρόφους» από εδώ.
Ταξιδεύω στην Ασία από το 1985, ΣΥΝΕΧΩΣ, κάθε χρόνο και όχι μόνο Ταϋλάνδη, αλλά έχω γυρίσει ΟΛΗ την Ασία όχι μόνο για τουρισμό αλλά και για επαγγελματικούς λόγους. Λόγο οικονομικής άνεσης  πάντα ταξιδεύω με συγκεκριμένες αεροπορικές εταιρείες και πάντα 1η ή Business και δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω σε ξενοδοχείο κάτω των 4 αστέρων στη χειρότερη περίπτωση. Έχω σκάσει αρκετά λεφτά για γυναίκες που ίσως για κάποιους να είναι όχι απλά υπερβολικά πολλά αλλά να αντιπροσωπεύουν όλο το ταξίδι τους. Και έχω κάνει και εγώ το μερίδιο των μαλακίων που μου αναλογεί , ίσως και σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Έχω πάει μόνο 1 φόρα στη Πατατιά και δεν υπάρχει περίπτωση να ξανάπαω γιατί τη θεωρώ Ξεπεσμό για κάποιον,
ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ
Δεν έβρισα ή έκραξα κάποιον που του αρέσει να πηγαίνει συνεχώς και μόνο εκεί.
Δεν κορόιδεψα κάποιον που κάνει το σκατό  του παξιμάδι να μαζέψει λεφτά να πραγματοποιήσει το όνειρο του, είτε πετώντας με εταιρείες του κόλου  είτε μένοντας σε δωμάτια των 5 ευρώ ή τρώγοντας από το δρόμο.
Δεν διαφώνησα με κάποιον που χαλάει λεφτά, λίγα ή πολλά σε πουτανες, ή που κοροϊδεύει τον εαυτό του ότι και καλά έχει γκόμενα εκεί ενώ στη πραγματικότητα την πληρώνει άρα είναι με πουτανα, τον όρο πουτανα δεν το γράφω προσβλητικά αλλά αναφέρομαι σε χρηματική συναλλαγή.
Δεν  εμπόδισα και ούτε πρόκειται ποτέ να εμποδίσω κάποιον να γράψει τις εμπειρίες του ή τις απόψεις του αφού του αρέσει και δεν προσβάλει κανένα, άσχετα αν μερικές διηγήσεις τις θεωρώ υπερβολικά γλαφυρές κάτι σαν βίπερ ΝΟΡΑ ή Κοσμοπολιταν.
Απλά ότι  δεν με ενδιαφέρει ή δεν μου αρέσει το προσπερνώ.
Σέβομαι τον καθένα με την άποψη του συμφωνώ ή όχι.
Για αυτούς τους λόγους και για να μη κουράζω περισσότερο το θέμα αγαπητέ spyba επέτρεψε μου να σου δώσω 1 συμβουλή.
Όποιου είδους ανωμαλία έχεις , σωματική ή ψυχολογική, ότι σωματικό ή ψυχολογικό πρόβλημα και να έχεις χαλάρωσε, απήλαυσε το ταξιδάκι σου και τη παρέα που βρήκες εδώ μέσα ή στο τέλος τέλος αν δεν σου αρέσει γράψε μας όλους και μη ξαναγράψεις.
Και 1 συμβουλή προς όλους εάν το άτομο συνεχίσει έτσι ΓΡΑΦΤΕ ΤΟΝ  οι μαλακες περισσεύουν, από καλούς έχουμε έλλειψη.
Ναστε όλοι καλά και να κάνετε πάντα τα όνειρα σας πραγματικότητα γιατί στο τέλος μόνο αυτά θα σας μείνουν.
 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα σύντροφοι :dancing:  Λοιπόν,

Μετά από μερικά προσωπικά μυνήματα, [size=11pt](P.M.)[/size]
την επίσκεψη μου σε εξομολογητή-εξορκιστή  :priest:

την βαθειά σκέψη και στοχασμό... :hmm:

αλλά και το μη διαθέσιμο χρόνο λόγω του ότι ετοιμάζω βαλίτσες
για ταξίδι και ίσως γάμο στο Ουντόν  :cool2:  :priest:  :crazy:

παραιτούμαι από ετούτη τη χαζή και άσκοπη διαδικτυακή διαμάχη  :argue:  :hammer:

και ζητώ συγνώμη από τα μέλη του φόρουμ αν παραφέρθηκα :dunno:

Αντε για πάμε δυνατά :rockon:


[size=11pt]Λάκη κράτα γερά αδέλφι[/size]
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16


αλλά και το μη διαθέσιμο χρόνο λόγω του ότι ετοιμάζω βαλίτσες
για ταξίδι και ίσως γάμο στο Ουντόν  :cool2:  :priest:  :crazy:


Για πες μας τωρα το ζουμι και ασε τα αλλα
 

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Μηνύματα
76
Like
0
Πόντοι
0
Pε πατριοτεσ γιατί τα βαλατε με τον αδελφο μου;Eleos!.Φταινε οι ορμονεϛ που περνει και η αναδουλια.
δυσκολοι καιροι για λεντιμπουσ!εγο του είπα να μη κατεβει παταγια να δουλέψει αλλα εκεiνη επεμενε.
κουφιοκεφαλι οποσ είναι το εριξε με τα μουτρα στο λαπτοπ και τι καταλαβε βγαζει τα μάτια του τορα.
ειναι και αγαμητη δεκα μερες!

Αδελφε-η οτι και να σου λενε τα κολοπεδα του forum εσυ κλινε τα αυτακια σοθ
Λοιπον εσυ ΠΟΥΣΤΑΚΙ εντοπιστικες απο τα γατονια στην Ελλαδα μολις επιστρεψω λοιπον την ψωλη του landy boy θα την δοκιμασεις για τα καλα....θα σου γινει το κωλοτρυπιδι 7 επι 2....Αλλα θα σου αρεσει .βεβαια και τωρα σου αρεσει γιατι ολο με τραβελια ασχολεισαι..Ετοιμασου στις 23 σουρχομαι
 

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Μηνύματα
76
Like
0
Πόντοι
0
Κοιταξε να δεις,ειναι η τελευταια φορα που θα ασχοληθω μαζι σου και προτεινω & στους υπολοιπους φιλους να το κανουν.

Οσο και να προσπαθεις δεν προκειται να κατεβασεις το θρεντ, στο επιπεδο του παρακμιακου μπουρδελου του οποιου προφανως και εισαι λατρης.
Η Ταιλανδη για μας ειναι κατι περισσοτερο απο ενας τοπος οπου θα εκτονωσουμε τα κομπλεξ της αγαμιας, που εσενα, εχουν βαρεσει στο κεφαλι
Παρτο χαμπαρι, οι ανθρωποι που συμμετεχουν εδω δεν ειναι ανεραστα ποταπα υπανθρωπιδια,που πανε στην Ταιλανδη για να βγαλουν την οποια ανωμαλια τους.
Αν εμπαινες στον κοπο να διαβασεις, πριν αποφασισεις να ποσταρεις τις προσβολες & τις υβρεις κατα των ανθρωπων εδω,τοτε ισως να βουταγες τα δακτυλα σου στο μυαλο σου πρωτα,πριν ακουμπησεις το πληκτρολογιο,για να ξεκατινιαστης και να το παιξεις μαγκας.

Δωσε μια ευκαιρια στον εαυτο σου ζητα και καμια συγγνωμη απο τους ανθρωπους που προσβαλες και πιαστο απ'την αρχη.
Θεσε τα ζητηματα που νομιζεις οτι ειναι προς διαλογο & προβληματισμο και σταματα να παιζεις τον ξερολα & τον ανωτερο.
Καταλαβε το,ΕΣΥ θα προσαρμοσεις την συμπεριφορα σου στο φορουμ,εδω υπαρχουν ισχυρες προσωπικοτητες για να τις παρασυρεις στον "βοθρο"σου
.
Το οτι λεγεται "μπουρδελα",αυτο δεν σημαινει οτι ολοι εδω ειμαστε οι"πουτανες" και θα σε ανεχτουμε.
Σεβασου επιτελους τους ανθρωπους που γραφουν την γνωμη τους, τις εμπειριες τους και βοηθουν και οποιους νεους θελουν να κανουν το ταξιδι με τον σωστο τροπο,αποφευγοντας τις "κακοτοπιες"
Σεβασου και τον τοπο που σε φιλοξενει εκει και πανω απ'ολα τους ανθρωπους.

Ολες οι "κοινοτητες" εχουν τον "γραφικο" τρελλο τους,εισαι εσυ αυτος ?
Αν ναι,συνεχισε για να αρχισουμε να σπαμε πλακα μαζι σου....
Εσυ για ποιν απαντας για τον εαυτοσου?
Τετοι βοηθεια να δινεταε στου νεους και θα πανε μπροστα!!!!!
 

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Μηνύματα
76
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σύντροφοι :dancing:   Λοιπόν,

Μετά από μερικά προσωπικά μυνήματα, [size=11pt](P.M.)[/size]
την επίσκεψη μου σε εξομολογητή-εξορκιστή  :priest:

την βαθειά σκέψη και στοχασμό... :hmm:

αλλά και το μη διαθέσιμο χρόνο λόγω του ότι ετοιμάζω βαλίτσες
για ταξίδι και ίσως γάμο στο Ουντόν  :cool2:   :priest:  :crazy:

παραιτούμαι από ετούτη τη χαζή και άσκοπη διαδικτυακή διαμάχη  :argue:  :hammer:

και ζητώ συγνώμη από τα μέλη του φόρουμ αν παραφέρθηκα :dunno:

Αντε για πάμε δυνατά :rockon:


[size=11pt]Λάκη κράτα γερά αδέλφι[/size]
Φουσκας σε ολοτου το μεγαλειο...πουθενα δεν απαντησε!!!λογια λογια λογια ...αρλεκιν  love boat...και παλι τα ιδια!!!!!
 

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Μηνύματα
76
Like
0
Πόντοι
0
Τελευταία δεν ποστάρω τόσο συχνά όσο συνήθιζα στην αρχή όχι γιατί δεν έχω τι να πω αλλά γιατί θεωρώ ότι πρέπει κάποτε να αφήνουμε χώρο και για τους πιο καινούργιους συναγωνιστές ή «συντρόφους» , όπως λέει και ο Φον.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν διαβάζω συνεχώς το φόρουμ.
Θα ήθελα να μου επιτρέψετε να γράψω μερικά πράγματα , με αφορμή τα όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες και την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει.
Δεν είμαι μικρός, 53 χρονών, άρα δεν μου δικαιολογείται κανενός είδους ξέσπασμα. Απλά θα ήθελα να κάνω κάποιες αναφορές στον εαυτό μου και σε μερικούς «συντρόφους» από εδώ.
Ταξιδεύω στην Ασία από το 1985, ΣΥΝΕΧΩΣ, κάθε χρόνο και όχι μόνο Ταϋλάνδη, αλλά έχω γυρίσει ΟΛΗ την Ασία όχι μόνο για τουρισμό αλλά και για επαγγελματικούς λόγους. Λόγο οικονομικής άνεσης  πάντα ταξιδεύω με συγκεκριμένες αεροπορικές εταιρείες και πάντα 1η ή Business και δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω σε ξενοδοχείο κάτω των 4 αστέρων στη χειρότερη περίπτωση. Έχω σκάσει αρκετά λεφτά για γυναίκες που ίσως για κάποιους να είναι όχι απλά υπερβολικά πολλά αλλά να αντιπροσωπεύουν όλο το ταξίδι τους. Και έχω κάνει και εγώ το μερίδιο των μαλακίων που μου αναλογεί , ίσως και σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Έχω πάει μόνο 1 φόρα στη Πατατιά και δεν υπάρχει περίπτωση να ξανάπαω γιατί τη θεωρώ Ξεπεσμό για κάποιον,
ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ
Δεν έβρισα ή έκραξα κάποιον που του αρέσει να πηγαίνει συνεχώς και μόνο εκεί.
Δεν κορόιδεψα κάποιον που κάνει το σκατό  του παξιμάδι να μαζέψει λεφτά να πραγματοποιήσει το όνειρο του, είτε πετώντας με εταιρείες του κόλου  είτε μένοντας σε δωμάτια των 5 ευρώ ή τρώγοντας από το δρόμο.
Δεν διαφώνησα με κάποιον που χαλάει λεφτά, λίγα ή πολλά σε πουτανες, ή που κοροϊδεύει τον εαυτό του ότι και καλά έχει γκόμενα εκεί ενώ στη πραγματικότητα την πληρώνει άρα είναι με πουτανα, τον όρο πουτανα δεν το γράφω προσβλητικά αλλά αναφέρομαι σε χρηματική συναλλαγή.
Δεν  εμπόδισα και ούτε πρόκειται ποτέ να εμποδίσω κάποιον να γράψει τις εμπειρίες του ή τις απόψεις του αφού του αρέσει και δεν προσβάλει κανένα, άσχετα αν μερικές διηγήσεις τις θεωρώ υπερβολικά γλαφυρές κάτι σαν βίπερ ΝΟΡΑ ή Κοσμοπολιταν.
Απλά ότι  δεν με ενδιαφέρει ή δεν μου αρέσει το προσπερνώ.
Σέβομαι τον καθένα με την άποψη του συμφωνώ ή όχι.
Για αυτούς τους λόγους και για να μη κουράζω περισσότερο το θέμα αγαπητέ spyba επέτρεψε μου να σου δώσω 1 συμβουλή.
Όποιου είδους ανωμαλία έχεις , σωματική ή ψυχολογική, ότι σωματικό ή ψυχολογικό πρόβλημα και να έχεις χαλάρωσε, απήλαυσε το ταξιδάκι σου και τη παρέα που βρήκες εδώ μέσα ή στο τέλος τέλος αν δεν σου αρέσει γράψε μας όλους και μη ξαναγράψεις.
Και 1 συμβουλή προς όλους εάν το άτομο συνεχίσει έτσι ΓΡΑΦΤΕ ΤΟΝ  οι μαλακες περισσεύουν, από καλούς έχουμε έλλειψη.
Ναστε όλοι καλά και να κάνετε πάντα τα όνειρα σας πραγματικότητα γιατί στο τέλος μόνο αυτά θα σας μείνουν.
Εσυ σε ποιους ανηκεις?
 

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Μηνύματα
76
Like
0
Πόντοι
0
Ρε συ spyba ειναι δυνατον να περιμενω να βρω γυναικα της προκοπης τετοια ωρα αγορι μου, η μεθυσμενη θα ειναι η οτι απεμεινε η γιαμπαρισμενη, σε παρακαλω σοβαρεψου λιγο τι ειναι αυτα που γραφεις, οσο για τις 10 εντολες που γραφονται καθε μερα και εμεις δεν τις καταλαβαινουμε, αντε πες τες επιτελους να μην μας τρωει η περιεργεια, αλλα σε παρακαλω πολυ να ξερεις τι γραφεις εδω μεσα γιατι πολλα απο αυτα που λες δεν ισχυουν και πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι τοση αλλαζονεια.Δηλαδη εσυ τα ξερεις ολα και εμεις τιποτα, ανθρωποι που εχουν ταξιδεψει και εχουν μεινει για μεγαλο χρονικο διαστημα σε διαφορες χωρες και πολυ πιο δυσκολες απο την ταυλανδη δεν πηραν χαμπαρι τιποτα και δεν ξερουν και εσυ θα μας/τους διδαξεις. Λοιπον σε πληροφορω οτι κατοπιν συνενοησεως με διαφορα μελη του φορουμ συγκετρωσαμε χρηματα για να σου κανουμε δωρο ενα ταξιδι, προορισμος Kingston Jamaica ολα πληρωμενα για 10 ημερες με την προυποθεση να μεινεις εκει και να βγαινεις καθε βραδυ για γυναικες και φυσικα να στελνεις ανταποκρισεις!Εκει θα περασεις καλα φιλε μου εγγηειμενα πραγματα!
Εχω παει πολυ πιο πριν απο σενα φιλε!!!!
εσυ αφου περασες καλα  με τις οχι γιαμπαρισμενες- iceμενες- εχεις μεινει πισω....τι σε κοφτει? ασε να παιρνω εγω τα μπαζα....ηθελα ναξερα αυτα τα πιστευετε!!!!
 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.974
Like
339
Πόντοι
36
ελα ρε συ spyba χαλαρωσε επιτελους ενταξη κιεγω δεν πολυγουσταρω διηγιματα και πολλες απο τις συμβουλες που δινουν καποιοι συναδελφοι δεν τις βρισκω σωστες αλλα τι να κανουμε
στο φιναλε ο καθε ενας εδωσε τις κατευθυνσεις που πιστευει και οτι θελει ο καθενας ας το κανει ..ενηλικες ειμαστε
σιγουρα πολοι θα ειναι αυτοι που θα χαλανε την πιατσα με τις τιμες αλλα και παλι...τα εχουμε ξαναπει και αυτοι που επιμενουν στα δικα τους θα επιμενουν..δεν τους αλλαζει κανεις
και αυτοι που κανουν διηγησεις ε ας κανουν τα προσπερναμε δεν μας χρεωνουν

τελος διαφωνω καθετα με την κοντρα και τις βρισιες με αλλο μελος το οποιο διαβασα και καταλαβα οτι ειρωνευτικες...παπυ κτλ. μαλακιες
αραξε και κανε τα κουμαντα σου που σε πολλα συμφωνω και μη σε νοιαζει για τους αλλους και περνα καλα αυτο κανω και εγω..οτι εγραψα παλιοτερα απο τιμες και τακτικες εγραψα και οποιος ηθελε με ακουσε..εγω συνεχιζω ετσι και βγαινω παντα ο.κ
ποσταρω σε λιγο και καποιες φωτο ποιο προσωπικες ετσι για παραδειγματα και οχι γενικες οπως οι τελευταιες που δεν αρεσαν σε καποιον και αρχισε κατι ψιλοειρωνειες ενω εγω δεν το εκανα ποτε στον ιδιο η σε καποιον αλλο
λοιπον κουλ.... :sunglasses:
 

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Μηνύματα
326
Like
16
Πόντοι
1
ακριβως! ολα τα δακτυλα δεν ειναι ιδια!

δεν υπαρχει σωστο κ λαθος στο πως θα κινηθει καποιος και τι επιλογες θα κανει!!

ο καθενας εχει τα γουστα του και τις αποψεις του! για καποιους σωστες για καποιους λαθος!

σεβασμος στις επιλογες του καθενος! αλλος βρεχει μονο τα ποδια, αλλος μεχρι το γονατο κ αλλος κολυμπαει μεχρι απεναντι!

επειδη εγω θα βρεξω μονο τα ποδια, θα βρισω η θα πω οτι εκανε λαθος αυτος που κολυμπισε απεναντι?

ευκολα κρινουμε κ κατακρινουμε, δεν μπορουμε ολοι να σκεφτομαστε το ιδιο!!

πως επιβαλει καποιος τον τροπο  του σαν να ειναι ο σωστος ?

αυτα δεν ειναι συμβουλες αυτα ειναι κακιες και ζηλιες!



 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom