Bangkok by night
Απόψε είπαμε για ορθάδικα,κάτι που δε με τρελαίνει αλλά δεν είχα σκοπό να φορτώσω.Ημουν πολύ κουρασμένος,παίρνω
και χάπια για το συνάχι που μάλλον με ναρκώνουν.Ξεκινήσαμε με το Beer Garden.Ειναι Soi 7 και γεμάτο τρανές.
Γυναίκες μεγάλες,πουρά δηλαδή που περιμένουν τους συνταξιούχους.Για πλάκα ρώτησα μία τριαντάρα και ήθελε
χίλια πεντακόσια για μία ώρα.Εδώ είναι πρωτεύουσα με λέει και πρέπει να τα στάξετε φαράνια λεφτάδες που έχετε
την τιμή να έρχεστε και Ταϊλανδη.Τα σχόλια δικά μου φυσικά αλλά κάπως έτσι θα σκέπτονται με το άχυρο μυαλό τους.
Μετά περπατήσαμε μέχρι το Soi 11.Κατεβήκαμε στη περιβόητη Climax.Γκαράζ-πάρκινγκ που το κάνανε ντίσκο.
Μία μίνι Lucifer με ζωντανή μουσική.Είσοδος διακόσια μπατ που περιλαβάνει ένα ποτό και μία τεκίλα δώρο.
Από τις έντεκα ήδη έχει κόσμο.Μας είπανε ότι πάει μέχρι τις δύο.Τιποτα σπουδαίο από κορίτσια μέσα πλήν μερικών
εξαιρέσεων.Εδώ μέσα είδαμε και ladyboys, μου έκανε εντύπωση.Δύο χήνες ζήταγε ένας ακατέβατες για σορτ.Μετά είπαμε
για Ινσόμνια αλλά επειδή ήταν νωρίς πήγαμε πρώτα Patpong.Η ίδια παρακμή.Στη μέση το γυφτοπάζαρο και στα πλάγια
τα κωλόμπαρα.Εντόπισα και ένα δυό beer bars με απίστευτα πραγματικά πιπίνια.Εξω από τα Gogos γίνεται τρομερή
άγρα και απίστευτη πίεση.Μιλάμε χτυπάνε μύγες μέσα.Καλά να πάθουνε με τέτοιες τιμές.600+3000 st!!!
Είναι όμως και μερικά που σε τραβάνε και σε σπρώχνουν να μπεις και να καθήσεις με το ζόρι.Σε ένα απ' έξω δεν
άντεξα όταν μία κακάσχημη και γριά (καλά αυτή βρίκανε να μπάζει πελάτες; ) με έπιανε με τα βρωμόχερα της και ενώ
της είπα pls not touch me αυτή συνέχιζε μέχρι που άρχισα να φωνάζω και εκείνη νευρίασε και ξεκίνησε τα γνωστά φακ
γιου φαλανγκ κλπ.Αυτή είναι η χώρα του χαμόγελου.Μπείτε μέσα με το ζόρι φαλάνγκ αλλιώς πάτε να γαμηθείτε.
Πήρα δρόμο να μη γίνει φάση φοβήθηκε και ο κολλητός και μου είπε να τους γράφω στα πιγκ πονγκ μου.Τελικά
μπήκαμε σε mix Agogo.Μέσα είχε φοβερά εγχειριμένα κατόις,κουκλιά αλλά και κανονικά κορίτσια.Η μαμασάνγκ μας
είπε ότι είναι όλα ladys ναι καλά τέως τσουτσουνοφόροι δηλαδή.Ανετα θα έπερνα δυο αλλά όχι απόψε.Αφού πήγε δύο
η ώρα πήραμε ταξί για Ινσόμνια.Στο δρόμο μεγάλο μπλόκο αστυνομικών.
Σταματάνε το ταξί και μας βγάζουν έξω.
Αρχισαν να μας ψάχνουν εξωνυχιστικά και ξαφνιάστηκα.Τα πάντα όλα έξω.Πορτοφόλια κινητά.Μέχρι και στις τζέπες
μας έβαλαν τα χέρια τους και έβγαζαν έξω τσίχλες χαρτάκια κλπ.Τα πορτοφόλια μας τα έκαναν φύλλο και φτερό.
Φυσικά έψαχναν για ναρκωτικά για να μας πάνε μέσα και να πληρώσουμε τα άντερα μας.Πήραν τον πούλο βέβαια.
Τα πήρα πολύ στο κρανίο όμως αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι.Έννοιωσα σαν ο τελευταίος Αλβανός.Δεν φτάνει που τους
τα στάζουμε κανονικά κάθε χρόνο βρήσκουν και άλλους τρόπους για να μας τα πέρνουν.Να κυνηγήσουν τους δικούς
τους λαθρέμπορους και βαποράκια αν είναι μάγκες. Τι είπα τώρα ε; Στο τέλος και αφού μας ζήτησαν συγνώμη μας
ρώτησαν από που είμαστε και καλά και που πάμε και καλή διασκέδαση.Mai pen rai, του λέω του στρατηγού και τσιμπάει.
Με αρχίζει στα Ταϊλανδέζικα αυτός, τι το ήθελα, στο τέλος βγήκαμε και συμπέθεροι, ο αξάς από Ουντόν!
Η Ινσόμνια ζητάει τριακόσια εισιτήριο είσαι δεν είσαι απλό μέλος!Μέσα πολύ τσιγαρίλα και λίγες γκόμενες.Αποτυχία.
Τα κογιότ όμως απίστευα.Νέα τρυφερά βλαστάρια, πανάκριβα όμως.Μέσα μας την πέσανε μόνο ladyboys!Κουκλάρες βέβαια
Τον πούλο και αυτές.Η τιμή τους χιλιάρικο σορτ τάιμ.Εγχειρισμένα.Κατεβάζω τη χορεύτρια ένα κουκλί που φέρνει και
τις φίλες της για μόστρα και ενοικίαση.Οι τιμές απλησίαστες. Α πάρτε δρόμο κοριτσάκια σήμερα δεν έχω όρεξη
Οι υπόλοιπες φρηλάνσερς λίγες και μερικές καλές.Όλες ξεκινάνε από τις δυό χήνες στο σορτ.Λόνγκ τάιμ μας τελείωσε.
Εδώ δεν είναι Πατάγια μου είπανε.Μη βάζετε στο στόμα σας την Παττάγια γιατί θα πάω πίσω τις λέω.
Καψουροψαρόκολλα!
Η βραδιά έκλεισε με σούπα για ξενύχτηδες.Ωρα έξι και αγάμητος.Μάλλον ήταν υπερβολή για μένα το δίμηνο.Δεν πρόκειται
να επαναληφθεί όμως.Θα γίνει ταξίδι των τεσσάρων-πέντε εβδομάδων ως εξής: Μία με τιλάκ στο βορρά.Μία στο Πουκέτ,
δύο εβδομάδες Παττάγια και κλείσιμο με Μπανγκόκ.Και ποτέ μα ποτέ ξανά Pick Season
Το ίντερνετ φυσικά ανύπαρκτο στο Dawin.
Θα ποστάρω όταν μετακομίσω στο Νανά.
Απόψε θα πάω να πω ένα γεια στα κορίτσια του Rainbow.Εχει κανείς καμμιά παραγγελιά;