Καλησπέρα στην κοινότητα
Παλιο αλλά μιας και έριξα μια ματιά φίλε Μπίκου είπα να ποστάρω τώρα έχεις δίκιο και μου τα χώνεις, αλλά η ξενέρα που έφαγα την πρώτη βραδιά με τις γκόμενες με έκανε να σκεφτώ διαφορετικά το τάι σεξ τριπ και να το αφήσω για τα επόμενα 15-20 χρόνια αν είμαι καλά, ανύπαντρος, υπάρχει η Ελλάδα, η Ταιλάνδη και είναι τα πράγματα ως έχουν τώρα από άποψης γκόμενες και φτήνιας
λίγο δύσκολο όλα αυτά να συμβούν κάποιο θα σπάσει δεν μπορεί, προς το παρών αφιερόνομαι αποκλειστικά στις Ελλεηνίδες
στα 32 μου και βλέπουμε, χάρηκα ιδιαιτέρος για τα αλλάνια που γνώρισα κάτω
pagtao,
cristobal,
lakis,
spyros1980,
aristarxos,
axl33,
djzan,
suadam,
fysarmonikas, για τον
doctorm δεν λέω τον παπάρα τον ήξερα και από πρίν
, sorry αν ξέχασα κάποιον, καθώς και με τους μάγκες από το forum που ανταλλάσαμε απόψεις, εμπειρίες κτλ ακόμα και αν είχαμε αντίθετες απόψεις όλα στο πρόγραμμα είναι , εύχομαι σε όλους καλά ταξίδια να χετε και πάνω από όλα υγεία και χρήμα για να απολαμβάνετε το ταξίδι αυτό και όπου αλλού γουστάρετε, όσο για μένα όπως έχω πει αν δεν μου τη βαρέσει για να ξανακάνω το ταξίδι ποιο σύντομα δεν το βλέπω πιθανό, αλλά είχα πει και παλιοτερα, ποτέ μην λες ποτέ τώρα ειδικά που έβαλα στο τελευταίο μου ταξίδι στο τρυπάκι φίλους μου που ήρθαν για πρώτη φορά και είδη σχεδιάζουν το επόμενο ταξίδι στην Τάι για καλοκαίρι μου θυμίζουν εμένα μετά το πρώτο ταξίδι, αγωνιστηκούς χαιρετισμούς από ένα πρώην ταιλανδόπληκτο
ΥΓ εεεεε μην μου πείτε δεν σας έφυγε ένα δάκρυ