04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Θα τα καταφέρω με $1500 το μήνα?
για ξεκινημα καλα ειναι τα $1500 αλλα εχε υποψη σου οτι τα $1500 σημερα μπορει να μην εχουν την ιδια αξια με τα $1500 σε μια πχ πενταετια ιδιαιτερα σε ενα οικονομικο περιβαλλον στο οποιο η Δυση βρισκεται σε παρακμη και η Ασια ολοενα και ανεβαινει
πχ το 2002 επαιρνες 44Β ανα $ τωρα μονο 29Β
το ειχα παει παλαιοτερα και θα το ξαναπω, καλο ειναι καποιος να βρει τροπο να βγαζει λεφτα εστω και λιγα ΚΑΙ στο τοπικο νομισμα
τα $1500 σημερα λοιπον ειναι περιπου 44000Β που με προσεχτικη χρηση ειναι ικανοποιητικα
ολα σχετικα ειναι αλλοι βγαινουν με 25000Β το μηνα και σε αλλους δε φτανουν τα 100000Β
αλλα μου φαινεται λιγο αστειο να εχεις αποφασισει και το μερος (Παταγια) χωρις να εχεις καν ερθει
εξαλλου αν εχεις ηδη αποφασισει να σπιτωσεις τιλακ ποιος ο λογος να μεινεις Παταγια?
παντως εισαι μεταναστης θα τα καταφερεις και αφου ζεις και χρονια εξω λογικα δεν πρεπει να εχεις και προβλημα προσαρμογης ;)
απο ΝΥ εισαι?
Δηλαδη περιπου 4 χιλιαρικα ολα μαζι για 23 πραγματικες μερες.
τοσα ακριβως ειχα ξοδεψει και εγω στο πρωτο μου ταξιδι και μαλιστα σε εποχες που ακομα εβρισκες μπανγκαλοου χωρις ηλεκτρικο με 100-150Β
βεβαια εγω τα περισσοτερα τα εφαγα σε φυσιολατρειες τωρα οποιος με πιστεψε με πιστεψε
αλλα ειχα βρει πολυ καλο τιλακ τοτε ;)
δε γαμας καθε μερα οχι μονο γιατι δεν σου φτανουν τα λεφτα αλλα γιατι δε θα σου μενει και ενεργεια απο την καθημερινη δουλεια ;)και εννοειτε οταν μενεις μονιμα εκει δεν γαμας καθε μερα.
αυτη ειναι η ζωη στην Παταγια για παρα πολλους φαρανγκ και παλι καλα που με προλαβες και το ειπες...ειναι ζωη αυτη?η δε ζωη που κανουν ειναι να ξυπνουν το πρωι κατα τις 11-12 να πηγαινουν για καφε μετα για φτηνο φαγητα ή να μαγειρευουν στο σπιτι τους, μετα παλι αραλικι με καφε και αντε μερικα βραδυα να βγαινουν για καμια μπυρα και οφθαλμολουτρο. Γαμισι αραια και που, μονιμο τιλακ ουτε για αστεια, εκτος ενος που ειχε σπιτωσει ενα ΄΄αγορακι'' (αυτος ειχε και μεγαλυτερα εισοδηματα), μια ζωη δηλαδη που εμενα δεν μου εκανε καμια εντυπωση.
Τετοια ζωη την κανω και εδω και μαλλον καλυτερα.