Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Θα τα καταφέρω με $1500 το μήνα?

για ξεκινημα καλα ειναι τα $1500 αλλα εχε υποψη σου οτι τα $1500 σημερα μπορει να μην εχουν την ιδια αξια με τα $1500 σε μια πχ πενταετια ιδιαιτερα σε ενα οικονομικο περιβαλλον στο οποιο η Δυση βρισκεται σε παρακμη και η Ασια ολοενα και ανεβαινει
πχ το 2002 επαιρνες 44Β ανα $ τωρα μονο 29Β  :headbang:
το ειχα παει παλαιοτερα και θα το ξαναπω, καλο ειναι καποιος να βρει τροπο να βγαζει λεφτα εστω και λιγα ΚΑΙ στο τοπικο νομισμα

τα $1500 σημερα λοιπον ειναι περιπου 44000Β που με προσεχτικη χρηση ειναι ικανοποιητικα
ολα σχετικα ειναι αλλοι βγαινουν με 25000Β το μηνα και σε αλλους δε φτανουν τα 100000Β
αλλα μου φαινεται λιγο αστειο να εχεις αποφασισει και το μερος (Παταγια) χωρις να εχεις καν ερθει
εξαλλου αν εχεις ηδη αποφασισει να σπιτωσεις τιλακ ποιος ο λογος να μεινεις Παταγια?   :idiot:

παντως εισαι μεταναστης θα τα καταφερεις και αφου ζεις και χρονια εξω λογικα δεν πρεπει να εχεις και προβλημα προσαρμογης   ;)
απο ΝΥ εισαι?

Δηλαδη περιπου 4 χιλιαρικα ολα μαζι για 23 πραγματικες μερες.
:rockon:
τοσα ακριβως ειχα ξοδεψει και εγω στο πρωτο μου ταξιδι και μαλιστα σε εποχες που ακομα εβρισκες μπανγκαλοου χωρις ηλεκτρικο με 100-150Β
βεβαια εγω τα περισσοτερα τα εφαγα σε φυσιολατρειες τωρα οποιος με πιστεψε με πιστεψε   :2funny:
αλλα ειχα βρει πολυ καλο τιλακ τοτε  ;)

και εννοειτε οταν μενεις μονιμα εκει δεν γαμας καθε μερα.
δε γαμας καθε μερα οχι μονο γιατι δεν σου φτανουν τα λεφτα αλλα γιατι δε θα σου μενει και ενεργεια απο την καθημερινη  δουλεια   ;)

η δε ζωη που κανουν ειναι να ξυπνουν το πρωι κατα τις 11-12 να πηγαινουν για καφε μετα για φτηνο φαγητα ή να μαγειρευουν στο σπιτι τους, μετα παλι αραλικι με καφε και αντε μερικα βραδυα να βγαινουν για καμια μπυρα και οφθαλμολουτρο. Γαμισι αραια και που, μονιμο τιλακ ουτε για αστεια, εκτος ενος που ειχε σπιτωσει ενα ΄΄αγορακι'' (αυτος ειχε και μεγαλυτερα εισοδηματα), μια ζωη δηλαδη που εμενα δεν μου εκανε καμια εντυπωση.
Τετοια ζωη την κανω και εδω και μαλλον καλυτερα.
αυτη ειναι η ζωη στην Παταγια για παρα πολλους φαρανγκ και παλι καλα που με προλαβες και το ειπες...ειναι ζωη αυτη?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Λοιπον... πολυ προχειρα θα σου κανω μια αναλυσουλα και μετα θα σου αφαιρεσω & το ποσα θα επρεπε να χαλασω αν δεν εκανα λαθακια & δεν ειχα ατυχιες.

Αεροπορικα 550Ε + 50Ε (το "προστιμο" γιατι αλλαξα πτηση για 2 μερες μετα)
Εσωτερικη πτηση Thai 150Ε (μια απο τις μαλακιες που λεγαμε.)
Ξενοδοχειο Πατονγκ 380Ε για 17 μερες
"Mωρακια" περιπου 500Ε
Tα "τσιγαρα τα ποτα κ τα ξενυχτια" 500Ε (Εδω το απολαυσα διασκεδαζοντας με τα κοριτσια,αλλα δεν το ξανακανω σε τετοιο βαθμο)
Τιλακ + Εγω 500Ε (φαγητο,καφεδες,7-11,κατι ψιλοδωρακια για την κυρια,το εισητηριο της για Βκκ...)Ειναι οπως λεει καποια ψυχη,"μαζι τα φαγαμε"
"Φυσιολατρεια" 300Ε
Ψωνια Πουκετ 300Ε (η μεγαλυτερη μαλακια του ταξιδιου,αλλα δεν ειχα ουτε μαγιο που λεει ο λογος...)
Γιατροι-φαρμακα 250Ε (γαμω την ατυχια μου...)
Ξεν/χειο Βκκ 165Ε για 6 μερες
Ψωνια Βκκ 300Ε (γεμισα 20 κιλα βαλιτσα, με ωραια πραγματακια & δωρα,για ψωνια ΜΟΝΟ Βκκ,ΤΕΛΟΣ)

Τα "εξοδα" Τιλακ,ποτα & φυσιολατρειας αφορουν το συνολο των ημερων σε πατονγκ & Βκκ...

Δηλαδη περιπου 4 χιλιαρικα ολα μαζι για 23 πραγματικες μερες.

Αν εφευγα αυριο παλι για τον παραδεισο, με την ελαχιστη πειρα που εχω αποκτησει,πιστευω οτι για τις ιδιες μερες 2500-2800 ειναι υπεραρκετα,για να περασεις αψογα...
Με αρκετη ψυχραιμια & αυτοσυγκρατηση την βγαζεις & με λιγοτερα
:o :o :o :o ρε εσυ ξοδεψες μια περιουσια!!!

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ας καταθεσω και εγω μια αποψη που αποκομισα με την συζητηση μου στην Πατταγια με μερικους Ελληνες που ζουν μονιμα εκει. Αυτοι λοιπον ζουν με 1300- 1500 Ευρω το μην απο την συνταξη τους, η δε ζωη που κανουν ειναι να ξυπνουν το πρωι κατα τις 11-12 να πηγαινουν για καφε μετα για φτηνο φαγητα ή να μαγειρευουν στο σπιτι τους, μετα παλι αραλικι με καφε και αντε μερικα βραδυα να βγαινουν για καμια μπυρα και οφθαλμολουτρο. Γαμισι αραια και που, μονιμο τιλακ ουτε για αστεια, εκτος ενος που ειχε σπιτωσει ενα ΄΄αγορακι'' (αυτος ειχε και μεγαλυτερα εισοδηματα), μια ζωη δηλαδη που εμενα δεν μου εκανε καμια εντυπωση.
Βεβαια ο καθεις εχει την γνωμη του αλλα οταν ειναι για αποφαση μονιμης κατοικιας εκει κατω καλο ειναι να πληροφορουμεθα οχι μονο απο τους Ταιλανδοπληκτους που για αυτους και μονο το να ειναι στην Ται αρκει.
Τετοια ζωη την κανω και εδω και μαλλον καλυτερα.
Τα πάντα είναι θέμα timing, αν είναι κάποιος μεγαλύτερος σε ηλικία εκεί είναι παράδεισος είτε βρει τιλάκ μόνιμο είτε μαμάει 2-3 διαφορετικά γκομενάκια την βδομάδα μιλάμε για long time εδώ τα long time θα τα πλερώσεις και θα στάξεις πολλά 1000άρι ευρώ για ένα long εκτός και αν χέστηκες για τα long και τη βρίσκει κάποιος με sort πράγμα που το κάνει και εδώ στα κλασσικά μπουρδελάκια γιατί να κάνεις τέτοιο ταξίδι αν είναι να ρίξεις έναν στο 5λεπτο, στη μάσα όπως και να το κάνουμε είναι ποιο φτηνά εκεί δεν μιλάω για τις αμερικάνηκες αλυσίδες αλλά μπορείς να φας ποιοτικά και φτηνά η διαμονή και τα ρέστα είναι ποιο φτηνά, όπως το έχουμε πει και παλιότερα κάνεις πολύ ποιο πολλά πράγματα εκεί με 1500 από ότι εδώ, μόνο όταν έρθει η πτώχευση η Ελλάδα θα γίνει παράδεισος για κάποιον με 1500$

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αγαπητοί φίλοι,

Παρακολουθώ και εχω διαβάσει ολο το θρεντ..ταυλάνδη...τώρα ενας με σύνταξη $$$$ μπορεί να ζήσει μόνιμα εκει κάτω με πόσα το μήνα?  βρήκα διαμέρισμα στούντιο με περιπου $200-300 το μήνα Πατταγια... οποτε καλα ειναι απο ιντερνέτ εχουν διαφορα.. το κόστος ζωής με ενδιαφερει περισσοτερο τροφικα ρουχα ¨σπιτωμα τιλάκ" αναλογου προσόντων ποσο θα παει το κουρεμα και μπορώ να καθισω για ενα χρονο εκει?  αδεια παραμονής χρειάζετε?  τι αλλο απαιτειτε εκει κατω...Ουσιαστικά το σκεφτομε συνταξιούχος πορνομετανάστης εκει....Θα τα καταφέρω με $1500 το μήνα? περίπου...η συνταξη ερχετε εκ ΗΠΑ οποτε ειναι σιγουρη δεν τιν ψαλιδίζουν...φτάνουν??? απορίες...προτού χαθώ στον παράδεισο του Σιάμ που αναφέρετε..
Υποχρεώσεις δεν υπάρχουν... ελεύθερος ειμαι αξίζει να δοκιμάσω?  ηλικια μου 57 Θα αντέξω την πιεση? αν και για μασσάζ γουστάρω περισσοτέρο να εχω σερβις εκει...συν κανένα φαρμακάκι ενισχυτικό οποτε θα τιν βγάζω... απο τιλάκ πως βρίσκουμε διαλέχουε ελένχουμε οτι μας κάνει?  υπάρχει κάνονας διαλογής απο την εμπειρία σας ρωτάω ειδικά τους μόνιμους/ημιμόνιμους εκεί περα στου Σιάμ τις ζούγκλες...βασικα θα μετακομίσω απο ΗΠΑ τώρα Ταϊλάνδη..σκέφτομαι εντός 3μήνου απο τώρα...η και πιο σύντομα εαν λυθούν οι απορίες μου..
Ελπιζω στη βοήθεια πληροφόρησης εκ μέρους των μελών..ευχαριστώ..
εισοδημα και ηλικια μια χαρα...εγω θα το εκανα (και θα το κανω)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αρχιμακακα βαζε καμια τελεια για να καταλαβαινουμε τι λες.
για μια στιγμη νομισα οτι εγραφες 1000ευρω long time στη Ταυλανδη.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γι'αυτο δεν σηκωνεις το τηλεφωνο ρε Pag!!!!!Μου εισαι στις φυσιολατρειες?????
Σύντροφε Λάκη τρεις εβδομάδες τώρα δεν έχω αφήσει ημέρα χωρίς χορτάτη ανταπόκριση.Μαθαίνετε τα πάντα για μένα.Πλήρης ενημέρωση.Βαρέθηκα τα τηλέφωνα δέκα μήνες στη δουλειά :headbang: :headbang:
Ειναι και οι ώρες μας διαφορετικές όπως ξέρεις.Επίσης ειναι φανερό ότι όταν είσαι με τιλάκ τα τηλέφωνα σιωπούν γιατί οι άλλες σειρήνες που περιμένουν δε σταματάνε τις κλήσεις.
Γιατί να χαλάσω το όνειρο.Εκατό η αλεπού εκατόν ένα τα αλεπουδάκια  :rockon:
Αντε πάμε δυνατά και οι βοηθοί Αη Βασίλη ετοιμάζονται για το μεγάλο πάρτυ των Χριστουγέννων :dancing: :dancing:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
αρχιμακακα βαζε καμια τελεια για να καταλαβαινουμε τι λες.
για μια στιγμη νομισα οτι εγραφες 1000ευρω long time στη Ταυλανδη.
:2funny: :2funny: :2funny: Ε όχι 1000 ευρώ long time που γαμάμε στο Λας Βέγκας τη σωσία της Τσέσικα Αλμπα

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: Ε όχι 1000 ευρώ long time που γαμάμε στο Λας Βέγκας τη σωσία της Τσέσικα Αλμπα
φοβερη ατακα... :rockon: :rockon:και επιτελους σταματα να μιλας για χρεοκοπια.μην κλεινεις τα ονειρα σε οσους δεν εοχυν παει ακομα ταιλανδη.οκ αναδιαρθρωση χρεους ισως γινει απλως θα χρειαστει να κανουμε περισσοτερη οικονομια για να πηγαινουμε ταιλανδη απο οτι τωρα.αντε να δουμε αν θα ξανανεβει το ευρω γιατι το μπατ δεν πεφτει ακομα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τυπε αν ισχυει δωσε λεπτομερειες η τζεσικα ειναι η αδυναμια μου.εφυγα αυριο αν παιζει κατι τετοιο.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε αν ισχυει δωσε λεπτομερειες η τζεσικα ειναι η αδυναμια μου.εφυγα αυριο αν παιζει κατι τετοιο.
εμενα να δεις...στην αρχη νομιζα οτι η σψαρλετ γιοχανσον ηταν ανωτερη της ψωρις να την εχω δει σε ταινια.μολις την ειδα στους φανταστικ 4 επαθα απεριγραπτη πλακα.αλλα πρεπει να την δεις στο ματσετε να φιλαει τον κακασχημο τρελο-ντανυ τρεχο.οκ μην ξεφευγουμε.μου αρεσει παντως τρελα ο ασιατικος κινηματογραφος και ενας σκηνοθετης ταιλανδος ειναι πραγματικα καταπληκτικος.οπως και μια απο τις αγαπημενες μου ηθοποιους ειναι ταιλανδη.αυτα.συνεχιστε :grin:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και να μη το ξεχάσω.
Φίλος από Πατόνγκ μετά από τηλεφωνική συνομιλία μου ανέφερε κλοπή χρημάτων φίλου του.Μερικές χιλιάδες ευρώ σε μετρητά.Λείπαν από το δωμάτιο.
Τώρα λεπτομέριες δεν ανέφερε αλλά το παληκάρι αναγκάστηκε να φύγει μετά από πέντε μέρες παραμονής αντι για ένα μήνα.
Μάλλον τραβέλι του την έκανε.Ποτέ μετρητά μαζί μας ανοίγουμε λογαριασμό στην kasiκorn Bank και με το βιβλιαράκι ή την κάρτα ανάληψης δεν μπορεί
καμμιά π$^%#τάνα να βάλει χέρι.Τσαντίστηκα τώρα γιατί αυτή  χώρα έχει μεγάλα λαμόγια και δε βλέπεις πουθενά τιμές με αποτέλεσμα να βαράνε ότι θέλουν όπου βρούνε.
Ας όψεται το στενό και εύκολο μουνάκι που έχει κάνει όλους εμάς αλλά και κάθε φαλάνγκ ή Τουρκοινδοπακιστάνο να ταξιδεύουμε μίλια και καλά για ωραίες διακοπές.
ΜΥΘΟΣ!Αντε και τα πήρα στο κρανίο :tickedoff:
Ευτυχώς το μωρό μου φέρεται καλά όσο φυσικά τη δωροδοκώ με πεσκέσια,εκδρομές,σπα και αναλώσιμα.
Σήμερα είχαμε επίσκεψη στο Chiang Mai Zoo.Απίθανο μέρος πολύ πράσινο και αρκετά ζωάκια.Διασκεδάσαμε σα μαθητές που τους πάνε εκδρομή, βγάλαμε και αρκετές φωτογραφίες.Τα Πάντα την είχαν πέσει για ύπνο όμως.Επίσης και οι τίγρεις.Η υπόλοιπη παρέα
ήταν στη πιάτσα.Το εισιτήριο 230 για μένα και 110 για την νεαρή.Στο ενυδρείο δεν πήγαμε.Αλλη φορά.
Το μπατ παίζει γύρω στα 39 αλλά η καλύτερη τιμή είναι στα Super Rich όντως, βρήκα ένα στη γειτονιά μου, αν δώσεις χαρτονόμισμα των 100,200,500 πέρνεις 39.45 σήμερα.Το πρόβλημα πάντως δεν είναι πόσο θα αλλάξεις αλλά πόσα θα ξοδέψεις.Και οι πειρασμοί είναι πολλοί.
Αντε καληνύχτες και αύριο έχω μεγάλη φυσιολατρική δωδεκάωρη εκδρομή. :dancing:

PS:Ισως είμαι και σε λάθος φόρουμ :headbang:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
φοβερη ατακα... :rockon: :rockon:και επιτελους σταματα να μιλας για χρεοκοπια.μην κλεινεις τα ονειρα σε οσους δεν εοχυν παει ακομα ταιλανδη.οκ αναδιαρθρωση χρεους ισως γινει απλως θα χρειαστει να κανουμε περισσοτερη οικονομια για να πηγαινουμε ταιλανδη απο οτι τωρα.αντε να δουμε αν θα ξανανεβει το ευρω γιατι το μπατ δεν πεφτει ακομα...
:offtopic: Δυστηχώς φίλε και μακάρι να βγω ψεύτης χωρίς να είμαι οικονομολόγος η ειδικός εκεί πάει το πράγμα και όποιος δεν το βλέπει είναι σαν να αγνωεί τα γεγονότα, όπως τα αγνωούσε τόσα χρόνια, δηλαδή τι μια ζωή με δανεικά θα τη βγάζουμε που θα καταλήξει  :offtopic:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
το θεμα ειναι να μην βγουμε απο το ευρω και μαλλον δεν θα βγουμε.θα φτωχυνουμε αλλωστε και ποτε δεν ειμασταν φτωχοι...καως μας εβαλαν αλλα τωρα δεν πρεπει αν βγουμε για πολλους λογους.μην νομιζεις και στην ταιλανδη απο το μπατ δεν κερδιζουν οσο παραμενει σκληρο ασιατικο νομισμα.αλλωστε εχουν στον τουρισμο τα τελευταια 20 χρονια περισσοτερο απο οτι εμεις απο οτι μου λενε συνοδοιποροι απο εκει.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Και αφού το γαμήσαμε που το γαμήσαμε κάτι τέτοια παίζουν στο Λας Βέγκας έκει πάει η κάθε bimbo που έχει κάνει τις πλαστικές της για να μιάζει σαν μία Τζολή ας πούμε και την χρυσοπληρώνεις για να πεις ότι πήδηξες μία που της μιάζει
Για άλλες τσέπες είναι αυτά τα κόλπα  :'( και για να μην σπαμάρουμε άλλο όπως με εμφατικό τρόπο μας έδειξε ο φίλος μας ο Pagtao αυτό είναι μια συζήτηση για άλλο thread πχ Λας Βέγκας τζόγος και σεξ τριπ  :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
αλλωστε εχουν στον τουρισμο τα τελευταια 20 χρονια περισσοτερο απο οτι εμεις απο οτι μου λενε συνοδοιποροι απο εκει.
Υπόψην έχουμε περισσότερο τουρισμό από Ταιλάνδη
Αλλα είναι τα κυρίως εσοδά τους

teras exinta ennea

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί,μελλοντικοί Ταϊσυναγωνιστές,

Λοιπόν ο κύβος επεσε, Θα τιν κανω και ο Βούδας βοηθός...την εψαξα απο Ιντερνέτ, βιζα σύνταξης οκ φτηνο κόστος, διαμέρισμα οκ, $233 το μήνα οκ, κοινόχρηστα περιπου $100 οκ, απο τα γραφόμενα σας καθημερινή ζωή ανάλογα με τιν διάθεση σου, δεν καπνίζω, πίνω μέτρια, δεν ντύνομαι αρμάνι κλπ. χόμπυ μονο γαστρονομικά εχω και ¨τιλάκ¨ ημιμόνιμο κατι θα πετύχω, δεν εχω ανάγκη απο τουριστικά ψωνια κλπ. αναλωσιμα καταλωτικα.  αλλωστε το μονο που  θα επενδύσω κανένα μετχ. αυτοκίνητο για εσωτερικές διαδρομές εκτος εισοδημα σύνταξης οποτε νομίζω οτι θα μπορέσω να ζήσω κάπου και δεν ειναι άναγκη να μεινω Παταγια υποχρεωτικά.  Οσο για Ασια εχω να έρθω απο το 1973 Σαιγκον ημουνα για 4 μήνες, οσο για το κλιμα δεν με πειράζει Φλόριδα τώρα μένω, υγεία εκτος μικρό πρόβλημα πίεσης τιποτε αλλο σοβαρό...το μόνο που ΗΠΑ αυτα ολα δωρεαν για μένα τα νοσηλεια η φάρμακα...αλλα οχι μεγάλο κόστος, οποτε σε αναζήτηση αξιοπρεπούς "τιλάκ" για παρέα ειδικά τους πρώτους μήνες προσαρμογής απαραίτητο, αλλωστε ειχα την χειρότερη των εμπειριών με Ουκρανία, δεν ειμαι για τέτοια ξανά...ασε που για να περνά η ώρα θα μπορώ να βρω και κατι να ασχολούμε εκεί...απο θέμα ημιαπασχόλησης..εχτρα κατι να βγαίνει αμα κατεβεί η ισοτιμία $/βατ..παρακάτω δεν το βλέπω αλλωστε γίνονται προσπάθειες ανόδου $$$$ τώρα τελευταία διαβάζω...οποτε εντός των επόμενων 90 ημερών αναχωρώ, να τακτοποιήσω τα χαρτιά, ξενοικοιάσω εδώ,κλπ. και εφύγα...

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητοί,μελλοντικοί Ταϊσυναγωνιστές,

Λοιπόν ο κύβος επεσε, Θα τιν κανω και ο Βούδας βοηθός...την εψαξα απο Ιντερνέτ, βιζα σύνταξης οκ φτηνο κόστος, διαμέρισμα οκ, $233 το μήνα οκ, κοινόχρηστα περιπου $100 οκ, απο τα γραφόμενα σας καθημερινή ζωή ανάλογα με τιν διάθεση σου, δεν καπνίζω, πίνω μέτρια, δεν ντύνομαι αρμάνι κλπ. χόμπυ μονο γαστρονομικά εχω και ¨τιλάκ¨ ημιμόνιμο κατι θα πετύχω, δεν εχω ανάγκη απο τουριστικά ψωνια κλπ. αναλωσιμα καταλωτικα.  αλλωστε το μονο που  θα επενδύσω κανένα μετχ. αυτοκίνητο για εσωτερικές διαδρομές εκτος εισοδημα σύνταξης οποτε νομίζω οτι θα μπορέσω να ζήσω κάπου και δεν ειναι άναγκη να μεινω Παταγια υποχρεωτικά.  Οσο για Ασια εχω να έρθω απο το 1973 Σαιγκον ημουνα για 4 μήνες, οσο για το κλιμα δεν με πειράζει Φλόριδα τώρα μένω, υγεία εκτος μικρό πρόβλημα πίεσης τιποτε αλλο σοβαρό...το μόνο που ΗΠΑ αυτα ολα δωρεαν για μένα τα νοσηλεια η φάρμακα...αλλα οχι μεγάλο κόστος, οποτε σε αναζήτηση αξιοπρεπούς "τιλάκ" για παρέα ειδικά τους πρώτους μήνες προσαρμογής απαραίτητο, αλλωστε ειχα την χειρότερη των εμπειριών με Ουκρανία, δεν ειμαι για τέτοια ξανά...ασε που για να περνά η ώρα θα μπορώ να βρω και κατι να ασχολούμε εκεί...απο θέμα ημιαπασχόλησης..εχτρα κατι να βγαίνει αμα κατεβεί η ισοτιμία $/βατ..παρακάτω δεν το βλέπω αλλωστε γίνονται προσπάθειες ανόδου $$$$ τώρα τελευταία διαβάζω...οποτε εντός των επόμενων 90 ημερών αναχωρώ, να τακτοποιήσω τα χαρτιά, ξενοικοιάσω εδώ,κλπ. και εφύγα...
Καλή τύχη λοιπόν αφού το αποφάσησες και αν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που γράφεις δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα εκτός από την αρχή που πάντα είναι δύσκολη η προσαρμογή
και εμείς εδώ είμαστε όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει με πληροφορίες ο καθένας στην ειδικότητά του  :grin:

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αν δεν εχεις ξαναπαει ταυλανδη καλο θα ηταν πρωτα να επισκευτεις 2-3 περιοχες της και να δεις που σαρεσει καλυτερα θα συμφωνησω και με τα παιδια πως τα χρηματα ειναι αρκετα αν βεβαια κανεις μια καλη διαχειρηση τους και οχι περιτες σπαταλες :)

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον αν και pattayanos τα τελευταια 3 χρονια εχω γνωρισει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μωρο που μενει bangkok και μετακομιζει ko lanta krambi  αρχες γεναρη οποτε και κατεβαινω. Δεν μπορω φυσικα να αντισταθω στους πειρασμους της pattaya αλλα ουτε μπορω να αντισταθω στην ομορφια και την θυληκοτητα της, οποτε το προγραμμα αλλαζει, 4 γεναρη bangkok  μενω 4 μερες με την γυναικαρα, παω pattaya  βρισκω τον συναγωνιστη κερκυραιο  axl33 για οσους τον ξερετε και αναχωρηση 19 γεναρη που θα εχει τακτοποιηθει και το μωρο ko lanta Krambi και ο θεος βοηθος, συνολο παραμονης 45 μερες. Το ζητουμενο ειναι οτι χρειαζομε info για ΚΟ LANTA KRAMBI απο συναγωνιστη Επειγωντος!!!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αν και δεν συμβιβάζονται Πατταγια και Κράμπι για ότι θες στείλε πμ

Stories

Νέο!

Stories