rovespieros1
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
nai, με φορους 244 Ευρω................
Υποθετω οτι θα ειναι μονο για την ημερα των Χριστουγεννων.nai, με φορους 244 Ευρω................
Καλησπέρα παρακολουθώ το φορουμ αλλά δεν έχω γράψει ποτέ κάτι! Σκέφτομαι να ταξιδέψω προς pattaya μερά να αγωνιστώ και εγώ!!! Δεν έχω κάποιον φίλο για παρέα. Λέτε ΄το θα περάσω καλά και μόνος μου ή δε λέει?? Κάθε άποψη σεβαστή και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Μια χαρά θα περάσεις και μόνος τα τελευταία 2 ταξίδια ταξίδεψα μόνος πέρα από το ότι δεν είχα παρέα στο ταξίδι, πάντα εκεί έβρισκα παρέα και περάσαμε μια χαρά αλλά και μόνος σου να σαι θα έχεις την παρέα των κορασίδων ;)Καλησπέρα παρακολουθώ το φορουμ αλλά δεν έχω γράψει ποτέ κάτι! Σκέφτομαι να ταξιδέψω προς pattaya μερά να αγωνιστώ και εγώ!!! Δεν έχω κάποιον φίλο για παρέα. Λέτε ΄το θα περάσω καλά και μόνος μου ή δε λέει?? Κάθε άποψη σεβαστή και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
να πας μονος ειναι ολα ευκολα μονο λιγη μελετη στο θρεντ...Καλησπέρα παρακολουθώ το φορουμ αλλά δεν έχω γράψει ποτέ κάτι! Σκέφτομαι να ταξιδέψω προς pattaya μερά να αγωνιστώ και εγώ!!! Δεν έχω κάποιον φίλο για παρέα. Λέτε ΄το θα περάσω καλά και μόνος μου ή δε λέει?? Κάθε άποψη σεβαστή και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Εγω που το εχω και "φρεσκο" το ταξιδι,λεω να μη μασησεις πουθενα.Καλησπέρα παρακολουθώ το φορουμ αλλά δεν έχω γράψει ποτέ κάτι! Σκέφτομαι να ταξιδέψω προς pattaya μερά να αγωνιστώ και εγώ!!! Δεν έχω κάποιον φίλο για παρέα. Λέτε ΄το θα περάσω καλά και μόνος μου ή δε λέει?? Κάθε άποψη σεβαστή και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Ξερεις φιλε μου...ετσι οπως εισαι ξαπλωμενος στο κρεβατι σου και σκεφτεσε αν θα τα καταφερεις να κανεις αυτο το ταξιδι ποτε πραγματικοτητα,εγω προσωπικα θα σε συμβουλευα να παρεις βαθυα ανασα....να βαλεις τον αριθμο της πιστωτικης και να κλεισεις ενα ωραο εισητηριακι.....τοτε θα εχεις κανει το μεγαλο βημα!!!Καλησπέρα παρακολουθώ το φορουμ αλλά δεν έχω γράψει ποτέ κάτι! Σκέφτομαι να ταξιδέψω προς pattaya μερά να αγωνιστώ και εγώ!!! Δεν έχω κάποιον φίλο για παρέα. Λέτε ΄το θα περάσω καλά και μόνος μου ή δε λέει?? Κάθε άποψη σεβαστή και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Αλλη μια παραμετρος του κακου που μπορει να προκαλεσει η φυσιολατρειαηθελα και εγω να παω ταιλανδη ειχα κανονησει να πουλησω το 1/2 τις περιουσιας μου και πλακωνει αυτη η κριση ρε παιδι μου και αναβαλονται ολα ηρθε και αυτη η μπιρμπιλη και εκει που αποφασισε να κανει τη λευκαδα [νατουρα]πρεπει να εισαι πανω απο 330 μετρα για να κτεισης και μας τωρα περιμενω το επομενο φεγγαρι και ονειροπολο
Αγαπητοί φίλοι,
Παρακολουθώ και εχω διαβάσει ολο το θρεντ..ταυλάνδη...τώρα ενας με σύνταξη $$$$ μπορεί να ζήσει μόνιμα εκει κάτω με πόσα το μήνα? βρήκα διαμέρισμα στούντιο με περιπου $200-300 το μήνα Πατταγια... οποτε καλα ειναι απο ιντερνέτ εχουν διαφορα.. το κόστος ζωής με ενδιαφερει περισσοτερο τροφικα ρουχα ¨σπιτωμα τιλάκ" αναλογου προσόντων ποσο θα παει το κουρεμα και μπορώ να καθισω για ενα χρονο εκει? αδεια παραμονής χρειάζετε? τι αλλο απαιτειτε εκει κατω...Ουσιαστικά το σκεφτομε συνταξιούχος πορνομετανάστης εκει....Θα τα καταφέρω με $1500 το μήνα? περίπου...η συνταξη ερχετε εκ ΗΠΑ οποτε ειναι σιγουρη δεν τιν ψαλιδίζουν...φτάνουν??? απορίες...προτού χαθώ στον παράδεισο του Σιάμ που αναφέρετε..
Υποχρεώσεις δεν υπάρχουν... ελεύθερος ειμαι αξίζει να δοκιμάσω? ηλικια μου 57 Θα αντέξω την πιεση? αν και για μασσάζ γουστάρω περισσοτέρο να εχω σερβις εκει...συν κανένα φαρμακάκι ενισχυτικό οποτε θα τιν βγάζω... απο τιλάκ πως βρίσκουμε διαλέχουε ελένχουμε οτι μας κάνει? υπάρχει κάνονας διαλογής απο την εμπειρία σας ρωτάω ειδικά τους μόνιμους/ημιμόνιμους εκεί περα στου Σιάμ τις ζούγκλες...βασικα θα μετακομίσω απο ΗΠΑ τώρα Ταϊλάνδη..σκέφτομαι εντός 3μήνου απο τώρα...η και πιο σύντομα εαν λυθούν οι απορίες μου..
Ελπιζω στη βοήθεια πληροφόρησης εκ μέρους των μελών..ευχαριστώ..
Πληθος γυναικων,πληθος επιλογων.Αναλογα με το πως η καθε μια κατετασε το εαυτο της,αντιστοιχα χρηματα ζητουσε
καλυτερα να πηγαινεις για μακροχρονιες διακοπες παρα για μονιμα.για τιλακ θελει προσοχη στην επιλογη σου,οχι πολυ μικρη,γιατι αν την παντρευτεις βλεπω μετα απο λιγο να σε ψαχνουμε σε κανα χαντακι.αν ξερεις αγγλικα,ψαξε λιγο στο γκουγκλ για περιπτωσεις μεγαλους σε ηλικια φαρανγκ που πηραν πιτσιρικες τι επαθαν.γνωμη μου ειναι να ξεκινησεις να πηγαινεις εκει 2-3 μηνες διακοπουλες,να αποκτησεις καποια εμπειρια στις γυναικες εκει,οπως τα παιδια του θρεντ,και μετα να το σκεφτεις για μονιμα.δεν ειναι παραδεισενια εκει,ειδικα στα παταγια.Αγαπητοί φίλοι,
Παρακολουθώ και εχω διαβάσει ολο το θρεντ..ταυλάνδη...τώρα ενας με σύνταξη $$$$ μπορεί να ζήσει μόνιμα εκει κάτω με πόσα το μήνα? βρήκα διαμέρισμα στούντιο με περιπου $200-300 το μήνα Πατταγια... οποτε καλα ειναι απο ιντερνέτ εχουν διαφορα.. το κόστος ζωής με ενδιαφερει περισσοτερο τροφικα ρουχα ¨σπιτωμα τιλάκ" αναλογου προσόντων ποσο θα παει το κουρεμα και μπορώ να καθισω για ενα χρονο εκει? αδεια παραμονής χρειάζετε? τι αλλο απαιτειτε εκει κατω...Ουσιαστικά το σκεφτομε συνταξιούχος πορνομετανάστης εκει....Θα τα καταφέρω με $1500 το μήνα? περίπου...η συνταξη ερχετε εκ ΗΠΑ οποτε ειναι σιγουρη δεν τιν ψαλιδίζουν...φτάνουν??? απορίες...προτού χαθώ στον παράδεισο του Σιάμ που αναφέρετε..
Υποχρεώσεις δεν υπάρχουν... ελεύθερος ειμαι αξίζει να δοκιμάσω? ηλικια μου 57 Θα αντέξω την πιεση? αν και για μασσάζ γουστάρω περισσοτέρο να εχω σερβις εκει...συν κανένα φαρμακάκι ενισχυτικό οποτε θα τιν βγάζω... απο τιλάκ πως βρίσκουμε διαλέχουε ελένχουμε οτι μας κάνει? υπάρχει κάνονας διαλογής απο την εμπειρία σας ρωτάω ειδικά τους μόνιμους/ημιμόνιμους εκεί περα στου Σιάμ τις ζούγκλες...βασικα θα μετακομίσω απο ΗΠΑ τώρα Ταϊλάνδη..σκέφτομαι εντός 3μήνου απο τώρα...η και πιο σύντομα εαν λυθούν οι απορίες μου..
Ελπιζω στη βοήθεια πληροφόρησης εκ μέρους των μελών..ευχαριστώ..