Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Η Qatar παει & ερχεται μισο αδεια,δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ριχνει λιγο τις τιμες.
Στο Αθηνα-Ντοχα ημασταν 3 & ο κουκος... Ντοχα-Βκκ μονο γεματο.
Στην επιστροφη απο Βκκ-Ντοχα ο καθενας μας ειχε μια "τριαδα" θεσεων μονος του,ενω απο Ντοχα-Αθηνα χαλαρα το μισο Α-300 γεματο...
Βεβαια οι πτησεις & εξυπηρετηση,αψογα...
Το μπατ το αλλαζα σε διαφορες τιμες.Απο 38.60!!! εως 39.90(τις πρωτες μερες, απο 24/11)
Καλώς ήρθες με το καλό αν δεν χρεωκοπήσουμε να ξαναπάς  :cheesy:

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπερα απο Αθηνα  :headbang: :headbang:
Δεν ξερω τελικα αν ειμαι τυχερος που προλαβα το πρωι (ωρα Βκκ) το αεροπλανο...

Χτες το Τιλακ βαλαντωσε στο κλαμα,ειδα κ επαθα να την ηρεμησω,κατα τις 4 το πρωι.Ειπα αφου πεταω στις 8.30 να κανω ενα ντουζακι-χαλαρωμα & να την κανω σιγα σιγα για Σουβαρναπουμ.Ελα ομως που παραχαλαρωσα στην αγκαλια της Αι,με πηρε υπνος γλυκος κ πεταγομαι σα μαλακας,κοιταω το ρολοι... 7 και κατι ψιλα... Σαν  τον τρελο βουταω τα πραγματα, κατεβαινω στον δρομο, βρισκω πιτσιρικα ταξιτζη και του "κουναω" το τελευταιο μου χιλιομπατο: <<Δικο σου αν με πας αεροδρομιο σε μιση ωρα>>.<<Δεν γινεται>> μου λεει,αλλα το ματι του "γυαλισε" στη θεα του χιλαρικου...
Γατονι ο μικρος εμπαινε εβγαινε απο σοι σε σοι,βγηκε στον ταχειας κυκλοφοριας,"σφηνες",τρελη οδηγηση στην γαμημενη κινηση της Βαngkok...
φτανουμε Σουβαρναπουμ 8 παρα !! Οτι τα "μαζευανε" στο τσεκ ιν της Qatar,δινω πραγματα κ τρεχω στον ελενχο... Της πουτανας... Η "μιση" Ρωσια περιμενε εκει.Ατελειωτη ουρα & η ωρα 8 και...
Ακουω το ονομα μου απο τα μεγαφωνα (το τσακισανε λιγακι,αλλα ηταν το δικο μου).Ωρα 8.30,5 λεπτα πριν την προγραματισμενη αναχωριση...
Τρεχω προς μια Ταυλανδη με "γαλλονια",της εξηγω,με αρπαζει γρηγορα γρηγορα & με περναει απο εκει που περνουν οι επισημοι & οι διπλωματες !!
Με "κατοσταρι" φτανω στην πυλη 8.45.Η "μουνιτσα" που περιμενε εκει εχει "γουρλωσει" τα ματια τοσο πολυ που εμοιαζε με Ελεεινιδα...  :2funny:
Προλαβα,τωρα αυτο ειναι καλο η κακο, δεν ξερω...

Στο Ελ. Βενιζελος καθισα εξω κανα μισαωρο,καφες & τσιγαρα.Σαν να ηθελα να παρω την πρωτη πτηση που θα εβρισκα μπροστα μου για να γυρισω πισω...
Καλός ήρθες φίλε,( δυστυχώς  στην μίζερη Ελλάδα μας). Σε ευχαριστούμε για της αφηγήσεις σου διότι μας έκανες μαζί σου να ταξιδέψουμε και εμείς. Να είμαστε όλοι καλά να ταξιδεύουμε. :rockon: :rockon: :rockon:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
φαντομα εχεις καμια συνταγη για αοσμη σομ ταμ?
help ρε φιλε, ψαξε.
κωστα που ειναι τα παλια σου μεγαλεια με τις  :pipa1: και τα σομταμ με τις βρωμερες σαλτσες που το διασκεδαζες    :rockon:
το σομταμ δεν ειναι αναγκη παντα να ειναι αηδιαστικο υπαρχει μια παραλλαγη του που ειναι σουπερ
ασε που δεν ειμαστε πια τουριστες που τρωγαμε ακομα και τη βρωμερη παραλλαγη και μας φαινοτανε εξωτικη και νοστιμη   :headbang: τοσο πλανευτρα ειναι αυτη η χωρα   :grin:
παραγγελνεις σομ ταμ ται που ειναι εξ'ορισμου χωρις βρωμερη σαλτσα και χωρις τα καβουρια που επισης ψιλοβρωμανε καμια φορα
και για ακομα καλυτερα λες σομ ταμ ται μαι σαι κουνγκ (χωρις τις αποξηρωμενες γαριδες) και κοβεις καθε γευση ψαριλας
ετσι απολαμβανεις μια φρεσκια λαχταριστη σαλατιτσα που καλο ειναι να γλυκιζει λιγο γιατι η παπαγια ισως πεφτει καπως ξυνη

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Φιλοι μου, το ταξιδι στη χωρα με τα χαμογελαστα κοριτσια,ειναι κατι που ενας ανδρας που σεβεται το εαυτο του,πρεπει να κανει τουλαχιστον μια φορα στη ζωη του.
Δεν ειναι μονο η ερωτικη-σεξουαλικη περιπετεια, που τοσο επιτυχημενα εχουν περιγραψει αρκετοι "συναγωνιστες" σ'αυτο το "νημα".Ειναι κατι παραπανω για τις αισθησεις,που μονο οποιος βρεθει στην ταυλανδη θα μπορεσει να αντιληφθει...

Ολα τα πραγματα σ'αυτη τη ζωη εχουν κυριως 2 οψεις,ετσι και η Ταυλανδη με τους ανθρωπους της δεν ξεφευγουν απο αυτον τον γενικο κανονα.
Υπαρχουν πολλα ομορφα να ζησεις & να "αποτυπωσεις" στην ψυχη σου,υπαρχει & η αρνητικη οψη...
Θα προσπαθησω στα μελλοντικα ποστ μου να παραθεσω αυτες τις διαφορετικες πλευρες,παντα με τον "αστερισκο" οτι οι εντυπωσεις μου αναφερωνται στην δικη μου αποκλειστικα "οπτικη" των πραγματων...

Κατ'αρχην ενα πολυ μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους οσους,που, μεσα απο τις 2000 σελιδες του θρεντ,εδωσαν κατευθυνσεις,συμβουλες,ενημερωση... αλλα κυριως, "υλικο" για τον "φαντασιακο" μου κοσμο πριν το ταξιδι, που αποδειχθηκε ιδιαιτερως χρησιμο κατα τη διαρκεια αυτου.
Δεν θα αναφερθω σε ονοματα γιατι σιγουρα θα ξεχασω καποιους & θα αδικησω...
:rockon: :headbang2: στους παλιους & "πολυταξιδευμενους" που με την ιδιαιτερη, ατομικη τους "σοφια" :woldman: εδωσαν το "στιγμα" της Ταυλανδης.

Εκανα & ενα φιλο της δικης μου "ρατσας" σ'αυτο το ταξιδι.
Δεν ειναι αλλος, απο τον μεγιστο  Pagtao,εναν ωραιο τυπο που ξερει να σεβεται αλλα & να "χειριζεται" σωστα (παντα με την καλη εννοια),τους ανθρωπους & τη χωρα εκει.

Φιλαρακι Pag  :rockon: συνεχισε δυνατα... Περιμενω, οπως ολοι,τις "ανταποκρισεις" σου απο το μετωπο,με τη διαφορα οτι εγω εχω την "εικονα" των πεπραγμενων σου εκει  :thumbsup: και εχω πληρη αντιληψη των πραγματων :dancing:
Το ξερω οτι εμεινα "επανεξεταστεος" & θα...  :headbang: μεχρι τις "επαναληπτικες εξετασεις", αλλα φταιει κι αυτος ο πουστης ο Ντομινικ Στρος Καν μαζι με την "αγαμητη" τη Μερκελ... :2funny:

Fantoma μου ειπες να ζησω την πρωτη μου φορα,γιατι η δευτερη δεν θα εχει την ιδια γευση.Αυτο εκανα & ελπιζω να μην βγεις σωστος...
Καπου βαθεια μεσα μου ομως, ξερω πως εχεις δικιο...
"Δεν υπαρχει τριανταφυλλο χωρις αγκαθια.Πολλα αγκαθια ομως ειναι χωρις τριανταφυλλο..."

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1

Best Values
Select your Flight by clicking on a Button

International
  Departure Arrival Class Fare Info.
(exclude Taxes and Surcharges)
City Date Time City Date Time One way Round trip
Bangkok Suvarnabhumi 21 Dec 10 07:45 Perth 21 Dec 10 15:40 Economy THB 5,990 -
Bangkok Suvarnabhumi 21 Dec 10 08:00 HongKong 21 Dec 10 11:45 Economy THB 1,990 -
Bangkok Suvarnabhumi 21 Dec 10 19:20 Kuala Lumpur 21 Dec 10 22:25 Economy THB 1,390 -
Bangkok Suvarnabhumi 22 Dec 10 07:45 Perth 22 Dec 10 15:40 Economy THB 5,990 -
Bangkok Suvarnabhumi 24 Dec 10 07:55 Sydney 24 Dec 10 20:00 Economy THB 5,990 -
Bangkok Suvarnabhumi 25 Dec 10 00:15 Melbourne 25 Dec 10 13:25 Economy THB 5,990 -
Bangkok Suvarnabhumi 25 Dec 10 07:55 Sydney 25 Dec 10 20:00 Economy THB 5,990 -
Athens 25 Dec 10 16:00 Bangkok Suvarnabhumi 26 Dec 10 06:30 Economy EUR 95 -
Athens 25 Dec 10 16:00 Bangkok Suvarnabhumi 26 Dec 10 06:30 Economy EUR 158 -

Please confirm your trip type selection : 
One way (OW)
  Round trip (RT)
Number of Passenger(s) : 

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Ε κάποια στιγμή πάμε και μια βόλτα στο εμπορικό της πόλης.Τι το ήθελα.Πιο καλά να είχε ήλιο :headbang:
Βρε κι αυτό θέλω και τούτο μου αρέσει, σάμπατις είχε κάτι που δεν της άρεσε;

Αντε χαιρετούρες :rockon: :rockon:

Ετσι και αλλιως θα τα πληρωσεις.

μην τα κλαις τα λεφτα...........

Καλυτερα εσυ παρα εμεις.......
Να μας δαγκωσει εννοω το μωρο.......

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μπικου θυμασαι που ειχες αγχος πριν ξεκινησεις το ταξιδι σου. πραγματικα η ταυλανδη ειναι μια τρελη εμπειρια που πρεπει να ζησει ο καθε αντρας πριν παντρευτει (βασικα σιγα μην παντρευτει μετα απο αυτα που θα δει..). και εγω ταξιδεψα πρωτη φορα τον αυγουστο και σιγουρα εχω βρει τον προορισμο της ζωης μου για τα επομενα τουλαχιστον 5 χρονια. αυτο που με ειπανε ολα τα παιδια που εχουνε παει παρα πανω απο μια φορα ειναι οτι καθε φορα που πας περνας καλυτερα απο την προηγουμενη!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μην τα κλαις τα λεφτα...........
Σιγά να μη κλαίω για τα μπατ,συγγραφικά τερτίπια είναι αν δεν με έχεις καταλάβει.

Ρε Μπικ πως την πάτησες έτσι.
Τώρα στην αγκαλιά της Αη ήσουνα ή ονειρευόσουνα άλλες αγκαλιές πρωτευουσιάνικες και μαγεύτηκες  :tits: :kissass: :tits2:
Οταν έχουμε αεροδρόμιο το πρωί βάζουμε δύο ξυπνητήρια και λέμε στην ρεσεψιόν να μας βάλει αφύπνηση  :tickedoff:
Ευτυχώς τη γλύτωσες ειδεμή θα είχαμε γάμους (ο άλλος θα είναι ο δικός μου) :rockon: :rockon:

Σε λίγο φυσιολατρική σαπουνόπερα.Οι λάτρεις του σκληρού Page Down

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φυσιολατρικό επεισόδιο:
Κατά τα άλλα ενώ για σήμερα πρεβλεπόταν ηλιοφάνεια είχαμε φουλ συννεφιά.ΕΜΥ same same!
Πάντως η εκδρομή δεν αναβλήθηκε.Στις οκτώμισυ ήρθε το μίνι βαν και μας πήρε.Η στάση στο επόμενο ξενοδοχείο
ήταν αυτή που έβαλε μέσα 6 άραβες πούλους.Δεν σταμάτησαν να φωνάζουν σε όλη τη διαδρομή και χαλάστηκα.
Με έσωσε από φασαρία το μοναδικό θηλυκό της παρέας που ήταν όλο γλύκες και νάζια.
Στο τέλος πάντως μου ζήτησαν συγνώμη.Sorry my friend we arabs speak loudy!Have good holidays with your buty mam!
Ξεκινήσαμε με Σόου ελεφάντων όχι όπως εκείνα στη Σαμούη και στο Πουκέτ, ανώτερο και με πολύ πλάκα.
Το ράφτινγκ (ας πούμε) το απέλαυσα γιατί ήμουν στη σχεδία μόνος με το κορίτσι.Οι Σαουδική αραβία έπλεε
μόνη της.Και εκεί ξεσήκωσαν τη ζούγκλα, στο σημείο δε που αγριεύαν τα νερά, χεστήκαν πάνω τους.
Η οδηγός μας πρόσεξε ιδιαίτερα (τα καλά αν έχεις ντόπια συνοδό).
Το τοπίο καταπράσινο με δένδρα πανύψηλα.Δεν έβρεξε ευτυχώς είχαμε και δροσιά μάλιστα.Το γεύμα
ήταν το κλασικό τούτων των εκδρομών αλλά νόστιμο και καθαρό.Η αρχηγίνα με έβαλε με το κορίτσι χώρια από
τους άλλους σε τραπεζάκι κοντά σε καταρράκτη.Φυσιολατρεύω τέτοιες στιγμές.
Μετά είχαμε βόλτα πάνω στους ελέφαντες και μεγάλη μάλιστα, καμμιά ώρα.Διαδρομή μέσα στο ποτάμι και στο
δάσος.Ο ελεφαντάκος μου ήταν φοβερός.Τον κέρασα μπανάνες και ζαχαροκάλαμα, χαρούλες ο μικρός!
Μετά από μία επίσκεψη σε βοτανικό κήπο με εξωτικά λουλούδια αλλά και πολύχρωμες πεταλούδες πήραμε
τον δρόμο της επιστροφής.
Ε...για να κλείσει και ωραία η ημέρα όταν φτάσαμε στο δωμάτιο τηλεφώνησα σε δύο κορίτσα μασέρ του
ξενοδοχείου να έρθουν να μας χαλαρώσουν.Οιλ και άρωμα μασάζ...τι το ήθελα.Τρελάθηκα.Η μικρή το απέλαυσε
πάρα πολύ.Στο τέλος είπα στις κοπέλλες να μου την αφήσουν λαδωμένη...Θα συνέχιζα εγώ τις είπα και φύγανε.
Τώρα θα σε περιλάβω λέω της δικιάς μου γιατί πήγε να μου κοιμηθεί, την αρπάζω αλλά μου γλύστραγε μέχρι που
ανέβασα χειρόφρενο και έκλεισε για καλά μεσα στην αγκαλιά μου.Εκεί έμεινε και μετά το ελαιοτριβείο που
αποκοιμηθήκαμε σα δίδυμα μωρά.
Χτες το βράδυ πήγαμε στη Παλιά πόλη.Εκεί είναι και τα μπαράκια.Αρκετά ήσυχη νυχτερινή ζωή.Εντόπισα πάντως
και στέκι με υπάρξεις.Ισως βρω κανένα κενό να το μελετήσω παραπάνω.Τα μπαράκια με ζωντανή μουσική είναι και
αυτά που τραβάνε πιο πολύ.Δέχονται μάλιστα και παραγγελίες με 20 μπατ.Εγώ παρήγγειλα Bom Marley και η Νιτ
Carabao.Πιο πριν τιμήσαμε και πάλι Tαϊλανδική κουζίνα του Βορρά.Γεύσεις που σε απογειώνουν.

Σαββατόβραδο στη Τσιανγκμαϊνή
Η μικρή μου σύντροφος ντύνεται με αυτά που της αγόρασα χτες.Ψιλομακιγιάρεται κιόλας και έχω σαλτάρει.Βόμβα!
Σκέπτομαι να μη τη πάρω παραέξω.Είναι το  ωραιότερο κορίτσι που έχω κυκλοφορίσει στη ζωή μου.Ηδη στο ασανσέρ
έχουμε καρδιακά από Ιάπωνες.Τι το ήθελα.Σούπερ μίνι με ζακετάκι και ζώνη αλλά όλα τα λεφτά είναι τα μποτάκια.
Στη πόρτα οι θυρωροί κουτουλάνε μεταξύ τους.Στο ταξί τι ήταν να μπεί μέσα τυχεροί όσοι κρυφοκοίταξαν.Το έχει
πάρει είδηση όμως και αρχίζουν τα νευράκια.Ενα μποϊ είμαστε τώρα.Τσολιάς Ουντονίτης.Να τη χαίρεται ο φέντης της!
Ενα ήσυχο ανθρωπάκι 45άρης με μεγάλα ωραία μάτια.Σαν της κόρης του.Ατίθαση.Δεν πρόκειται να εξημερωθεί.Στο
δρόμο την κοιτάνε φυσικά.Εμένα που είναι ήδη δικιά μου χτυπάει η καρδιά μου ταμπούρλο.Φαντάσου! Μπουκάρει σε
μαγαζί με ρούχα και μετά από λίγο την βλέπω αλλαγμένη με πιο σεμνά ρούχα να μου δίνει και το λογαριασμό.
Τετρακόσια ογδόντα πλήρωσα τη ψυχική μου ηρεμία.Μου υποσχέθηκε να τα ξαναβάλει στο δωμάτιο όμως και ίσως να πέσει
και καμιά φωτό αν και το βλέπω χλωμό.Δεν τις θέλει γιατί θεωρεί τον εαυτό της μέτρια.Στα ποτάμια όμως βγάλαμε
αρκετές καθώς και βίντεο.Αφού ησύχασε από τα προκλητικά ρούχα αν και τα καινούρια ήταν για μένα πιο σέξυ
(περί φετίχ κολοκυθόπιτα) συνεχίσαμε με τα πόδια από το νυχτερινό παζάρι προς τα μπαράκια.Αυτή τη φορά εντόπισα
περισότερα beer bar with ladys and one Agogo also!Τα προσπεράσαμε και καθήσαμε σε μπαράκι για ζευγαράκια που
έπαιζε Λάτιν.Δύο μπυράκια Αυγουστιάτικα (Singha) ήταν απαραίτητα μετά τα καβούρια στο κάρυ και τις σαλάτες
με πάπαγια και θαλασσινά.Απόψε δοκίμασα και περισότερα καυτερά να δω με τι απόδοση θα παίξω το βράδυ.Γιατί μας βγάζουν νοκ άουτ αυτές νομίζετε;Τα καυτερά καύσιμα φταίνε.Διακόσια οκτάνια!
Κάποια στιγμή της είπα να πάμε πίσω σε κανένα γκόγκο και μου είπε αν θέλω να πάω μόνος.Τσαντίστηκε μάλιστα και έπεσε καυγάς.Αυτά είναι τα άσχημα με τις σχέσεις. Για αυτό ξαναλέω δεν κάνουμε μόνιμες, δεν δίνουμε κινητά, κορίτσια μόνο
για μία νύχτα.Τέλος.Αστε εμένα.Εχω ακόμη σαράντα μέρες να περάσω.Εξάλου μου αρέσει το ερωτικό μπλέξιμο.
Και μετά τον καυγά όπως πάντα γίνεται απίθανο σεξ και δένεσαι πιο πολύ έτσι δεν είναι;
Και έτσι έγινε.Ερωτικό ντελίριο αισθήσεων!
Την κοίμησα τώρα και ησύχασε, να στείλω και την ανταπόκριση.Αύριο θα αλλάξω ξενοδοχείο (κλασικά) και θα μεταφερθώ πιο κοντα στη νυχτερινή ζωή.

Αποψε η τρίτη νύχτα στην Chiang Mai μακρυά από τα Beer Bars και τα Go-Gos της Πατόνγκ αλλά κυρίως της Μπανγκόκ.
Για να δούμε πόσο θα αντέξω ακόμα.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και τα ξαναλέμε :rockon:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αφιερωμενο ενα τραγουδι σε ολους!!!
βεβαια για καμποτζη μιλαει αλλα δεν εχει σημασια.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αποψε η τρίτη νύχτα στην Chiang Mai μακρυά από τα Beer Bars και τα Go-Gos της Πατόνγκ αλλά κυρίως της Μπανγκόκ.
Για να δούμε πόσο θα αντέξω ακόμα.
Αν δεν αντέχεις πάντως πάρε την παραλιακή  (ποτάμι) προς την Νότια έξοδο της πόλης  :grin:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
φιλε μπικου θυμασαι που ειχες αγχος πριν ξεκινησεις το ταξιδι σου. πραγματικα η ταυλανδη ειναι μια τρελη εμπειρια που πρεπει να ζησει ο καθε αντρας πριν παντρευτει (βασικα σιγα μην παντρευτει μετα απο αυτα που θα δει..). και εγω ταξιδεψα πρωτη φορα τον αυγουστο και σιγουρα εχω βρει τον προορισμο της ζωης μου για τα επομενα τουλαχιστον 5 χρονια. αυτο που με ειπανε ολα τα παιδια που εχουνε παει παρα πανω απο μια φορα ειναι οτι καθε φορα που πας περνας καλυτερα απο την προηγουμενη!
Οι φοβιες ειναι αυτες που μας στερουν κομματια πολυτιμης ζωης.Δυστυχως για μενα, εχασα μια πολυτιμη 10ετια (τουλαχιστον)απο τον "μαγικο" αυτο τοπο.Ευτυχως, τωρα που πεταξα απο πανω μου το ανχος,εχω ακομη μερικα ποιοτικα χρονια για να συνεχισω την "εξερευνηση"...

Αρκει μονο να μην καταστραφει ο δυσμοιρος αυτος τοπος που ζουμε,γιατι οπως & να εχει το πραγμα, το χρημα ειναι κατι παραπανω απο απαραιτητο μεσο για να απολαυσεις τους "καρπους" της Ταυλανδης

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Σιγά να μη κλαίω για τα μπατ,συγγραφικά τερτίπια είναι αν δεν με έχεις καταλάβει.

Ρε Μπικ πως την πάτησες έτσι.
Τώρα στην αγκαλιά της Αη ήσουνα ή ονειρευόσουνα άλλες αγκαλιές πρωτευουσιάνικες και μαγεύτηκες  :tits: :kissass: :tits2:
Οταν έχουμε αεροδρόμιο το πρωί βάζουμε δύο ξυπνητήρια και λέμε στην ρεσεψιόν να μας βάλει αφύπνηση  :tickedoff:
Ευτυχώς τη γλύτωσες ειδεμή θα είχαμε γάμους (ο άλλος θα είναι ο δικός μου) :rockon: :rockon:

Σε λίγο φυσιολατρική σαπουνόπερα.Οι λάτρεις του σκληρού Page Down
Pag,μες το μυαλο μου εισαι...
Παρηγορουσα την Αη ? η σκεφτομουνα το Νο 6 του Rainbow 2 ?  :headbang: :headbang: Kαι με πηρε ο υπνος :think:

Η μηπως σκεφτομουν τις  :jerking: & τις ατυχιες που μου κοστισαν πολυτιμα "καυσιμα" και "λιποθυμησα" ?  :2funny: :2funny:

Ρε φιλε αν αυτα τα αστερακια  :rockon: που πηρες μπροστα στα ματια μου,τα χαρακτηρισες απλα καλες,τοτε το μωρο που εχεις τωρα τι ειναι ?
Ασε καλυτερα μη μου πεις,γιατι...  :headbang:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Οχι να μην φτασει οχι να μην φτασει στο 30 γιατι θα παω και εγω μετα το φλεβαρη ^^

Ο καιρος pattaya πως ειναι? σιγουρα παντως οχι για υπνο :cheesy:

παιδια να ρωτησω κατι αλλο ξερετε η thai ποτε βγαζει προσφορες? (υπαρχουν καποιοι συγκεκριμενοι μηνες?) το ιδιο θα ηθελα να ρωτησω και για την quatar. : )

ευχαριστω για οποια απαντηση ;)

Φιλε Ντινο.εχει τωρα "προσφορα" η ΤΗΑΙ....ΓΙΑ ΔΕΣ

"Fares From Athens / Economy Class.........EUR.....Taxes.........Total
Bangkok....................410.00....253.46.....663.46

Offer is valid for tickets issued until 05th January 2011 for departures out of Athens  from 02st November 10 until 31st March 11 for limited number of seats. Blackout Dates  20-27 December 10.

Terms and Conditions
-Return date might be changed within the ticket validity at a surcharge of 100.00 EUR.
-Maximum validity of ticket is three months.
-After issuance ticket is non refundable.
-All airport taxes & surcharges are  included.

-Service Fee, EUR 50.00 is not included on the above fares
-Class of Service: Economy Class."

Εχει και για αλλες πολεις....

663+50=713 Ευρω για Μπανγκοκ,δεν νομιζω οτι ειναι και καλη προσφορα παντως!!!!

Με τον καινουργιο χρονο πιστευω να "βγει" πιο καλη!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Εννοεις οτι το μπατ θα ανεβει και θα πεσει το ευρω;

Οχι...το αντιθετο.....Θα πεσει το μπατ εναντι του ευρω.εννοω οτι περσι τετοιο καιρο 1 ευρω=47 η 48 μπατ και με το καινουργιο χρονο θα ειναι 1 ευρω=36 μπατ....αρα "πεφτει" το μπατ στην ισοτιμια με το ευρω(Πραγμα που δεν ειναι καθολου ΚΑΛΟ!!!!)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Η Qatar παει & ερχεται μισο αδεια,δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ριχνει λιγο τις τιμες.
Στο Αθηνα-Ντοχα ημασταν 3 & ο κουκος... Ντοχα-Βκκ μονο γεματο.
Στην επιστροφη απο Βκκ-Ντοχα ο καθενας μας ειχε μια "τριαδα" θεσεων μονος του,ενω απο Ντοχα-Αθηνα χαλαρα το μισο Α-300 γεματο...
Βεβαια οι πτησεις & εξυπηρετηση,αψογα...
Το μπατ το αλλαζα σε διαφορες τιμες.Απο 38.60!!! εως 39.90(τις πρωτες μερες, απο 24/11)

Καλως ηλθες,φιλε.............
και τωρα,ΚΟΥΡΑΓΙΟ
Ζησε με τις αναμνησεις μεχρι να ερθει η ωρα να ξαναπας!!!
Ανοιξες την πορτα και εσυ που δυσκολα κλεινει
Welcome to tha club

Axxxxxxxxxxxxx!!!!!!!!!!!!Pattaya!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'(

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Στο Ελ. Βενιζελος καθισα εξω κανα μισαωρο,καφες & τσιγαρα.Σαν να ηθελα να παρω την πρωτη πτηση που θα εβρισκα μπροστα μου για να γυρισω πισω...

Aυτο ακριβως επαθα και εγω μπικου εννοω το περιστατικο με το που εφτασα στο ελευθεριος βενιζελος και ανεβηκα λιγο στα mac να τσιμπησω κατι και να δω τα αεροπλανα να αναχωρουνε ιδιως οταν ειδα συγκεκριμενα το αεροπλανο της thai ενιωσα και εγω αυτη την ταση φυγης!!! αχχχχ

Φιλε Ντινο.εχει τωρα "προσφορα" η ΤΗΑΙ....ΓΙΑ ΔΕΣ

Σε ευχαριστω για την απαντηση λακη αλλα συγνωμη που δεν το διευκρινησα στο αρχικο μου ποστ. Ας πουμε για παραδειγμα οτι θελω να παω τον Οκτωβριο του 2011 ποιον μηνα θα πρεπει να κοιταξω για προσφορες?!!

αν φτασει το baht 36 απο το νεο ετος την γαμησαμε μακαρι να ανεβει λιγο στο 40 41!!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Οχι...το αντιθετο.....Θα πεσει το μπατ εναντι του ευρω.εννοω οτι περσι τετοιο καιρο 1 ευρω=47 η 48 μπατ και με το καινουργιο χρονο θα ειναι 1 ευρω=36 μπατ....αρα "πεφτει" το μπατ στην ισοτιμια με το ευρω(Πραγμα που δεν ειναι καθολου ΚΑΛΟ!!!!)
Οκ. συγγνωμη ειναι θεμα εκφρασης εννοουσα οτι ανεβαινει το μπατ δηλ γινεται πιο ισχυρο απεναντι στο ευρω.Το ιδιο πραγμα λεμε. Καλο θα ητανε να μην πεσει παντως το ευρω κατω απο σαραντα μπατ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Best Values
Select your Flight by clicking on a Button

International
  Departure Arrival Class Fare Info.
(exclude Taxes and Surcharges)
City Date Time City Date Time One way Round trip
Bangkok Suvarnabhumi 21 Dec 10 07:45 Perth 21 Dec 10 15:40 Economy THB 5,990 -
Bangkok Suvarnabhumi 21 Dec 10 08:00 HongKong 21 Dec 10 11:45 Economy THB 1,990 -
Bangkok Suvarnabhumi 21 Dec 10 19:20 Kuala Lumpur 21 Dec 10 22:25 Economy THB 1,390 -
Bangkok Suvarnabhumi 22 Dec 10 07:45 Perth 22 Dec 10 15:40 Economy THB 5,990 -
Bangkok Suvarnabhumi 24 Dec 10 07:55 Sydney 24 Dec 10 20:00 Economy THB 5,990 -
Bangkok Suvarnabhumi 25 Dec 10 00:15 Melbourne 25 Dec 10 13:25 Economy THB 5,990 -
Bangkok Suvarnabhumi 25 Dec 10 07:55 Sydney 25 Dec 10 20:00 Economy THB 5,990 -
Athens 25 Dec 10 16:00 Bangkok Suvarnabhumi 26 Dec 10 06:30 Economy EUR 95 -
Athens 25 Dec 10 16:00 Bangkok Suvarnabhumi 26 Dec 10 06:30 Economy EUR 158 -

Please confirm your trip type selection :  
One way (OW)
  Round trip (RT)
Number of Passenger(s) :  
:think:Aυτο ειναι one way;Εννοω το 95;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom