Φυσιολατρικό επεισόδιο:
Κατά τα άλλα ενώ για σήμερα πρεβλεπόταν ηλιοφάνεια είχαμε φουλ συννεφιά.ΕΜΥ same same!
Πάντως η εκδρομή δεν αναβλήθηκε.Στις οκτώμισυ ήρθε το μίνι βαν και μας πήρε.Η στάση στο επόμενο ξενοδοχείο
ήταν αυτή που έβαλε μέσα 6 άραβες πούλους.Δεν σταμάτησαν να φωνάζουν σε όλη τη διαδρομή και χαλάστηκα.
Με έσωσε από φασαρία το μοναδικό θηλυκό της παρέας που ήταν όλο γλύκες και νάζια.
Στο τέλος πάντως μου ζήτησαν συγνώμη.Sorry my friend we arabs speak loudy!Have good holidays with your buty mam!
Ξεκινήσαμε με Σόου ελεφάντων όχι όπως εκείνα στη Σαμούη και στο Πουκέτ, ανώτερο και με πολύ πλάκα.
Το ράφτινγκ (ας πούμε) το απέλαυσα γιατί ήμουν στη σχεδία μόνος με το κορίτσι.Οι Σαουδική αραβία έπλεε
μόνη της.Και εκεί ξεσήκωσαν τη ζούγκλα, στο σημείο δε που αγριεύαν τα νερά, χεστήκαν πάνω τους.
Η οδηγός μας πρόσεξε ιδιαίτερα (τα καλά αν έχεις ντόπια συνοδό).
Το τοπίο καταπράσινο με δένδρα πανύψηλα.Δεν έβρεξε ευτυχώς είχαμε και δροσιά μάλιστα.Το γεύμα
ήταν το κλασικό τούτων των εκδρομών αλλά νόστιμο και καθαρό.Η αρχηγίνα με έβαλε με το κορίτσι χώρια από
τους άλλους σε τραπεζάκι κοντά σε καταρράκτη.Φυσιολατρεύω τέτοιες στιγμές.
Μετά είχαμε βόλτα πάνω στους ελέφαντες και μεγάλη μάλιστα, καμμιά ώρα.Διαδρομή μέσα στο ποτάμι και στο
δάσος.Ο ελεφαντάκος μου ήταν φοβερός.Τον κέρασα μπανάνες και ζαχαροκάλαμα, χαρούλες ο μικρός!
Μετά από μία επίσκεψη σε βοτανικό κήπο με εξωτικά λουλούδια αλλά και πολύχρωμες πεταλούδες πήραμε
τον δρόμο της επιστροφής.
Ε...για να κλείσει και ωραία η ημέρα όταν φτάσαμε στο δωμάτιο τηλεφώνησα σε δύο κορίτσα μασέρ του
ξενοδοχείου να έρθουν να μας χαλαρώσουν.Οιλ και άρωμα μασάζ...τι το ήθελα.Τρελάθηκα.Η μικρή το απέλαυσε
πάρα πολύ.Στο τέλος είπα στις κοπέλλες να μου την αφήσουν λαδωμένη...Θα συνέχιζα εγώ τις είπα και φύγανε.
Τώρα θα σε περιλάβω λέω της δικιάς μου γιατί πήγε να μου κοιμηθεί, την αρπάζω αλλά μου γλύστραγε μέχρι που
ανέβασα χειρόφρενο και έκλεισε για καλά μεσα στην αγκαλιά μου.Εκεί έμεινε και μετά το ελαιοτριβείο που
αποκοιμηθήκαμε σα δίδυμα μωρά.
Χτες το βράδυ πήγαμε στη Παλιά πόλη.Εκεί είναι και τα μπαράκια.Αρκετά ήσυχη νυχτερινή ζωή.Εντόπισα πάντως
και στέκι με υπάρξεις.Ισως βρω κανένα κενό να το μελετήσω παραπάνω.Τα μπαράκια με ζωντανή μουσική είναι και
αυτά που τραβάνε πιο πολύ.Δέχονται μάλιστα και παραγγελίες με 20 μπατ.Εγώ παρήγγειλα Bom Marley και η Νιτ
Carabao.Πιο πριν τιμήσαμε και πάλι Tαϊλανδική κουζίνα του Βορρά.Γεύσεις που σε απογειώνουν.
Σαββατόβραδο στη Τσιανγκμαϊνή
Η μικρή μου σύντροφος ντύνεται με αυτά που της αγόρασα χτες.Ψιλομακιγιάρεται κιόλας και έχω σαλτάρει.Βόμβα!
Σκέπτομαι να μη τη πάρω παραέξω.Είναι το ωραιότερο κορίτσι που έχω κυκλοφορίσει στη ζωή μου.Ηδη στο ασανσέρ
έχουμε καρδιακά από Ιάπωνες.Τι το ήθελα.Σούπερ μίνι με ζακετάκι και ζώνη αλλά όλα τα λεφτά είναι τα μποτάκια.
Στη πόρτα οι θυρωροί κουτουλάνε μεταξύ τους.Στο ταξί τι ήταν να μπεί μέσα τυχεροί όσοι κρυφοκοίταξαν.Το έχει
πάρει είδηση όμως και αρχίζουν τα νευράκια.Ενα μποϊ είμαστε τώρα.Τσολιάς Ουντονίτης.Να τη χαίρεται ο φέντης της!
Ενα ήσυχο ανθρωπάκι 45άρης με μεγάλα ωραία μάτια.Σαν της κόρης του.Ατίθαση.Δεν πρόκειται να εξημερωθεί.Στο
δρόμο την κοιτάνε φυσικά.Εμένα που είναι ήδη δικιά μου χτυπάει η καρδιά μου ταμπούρλο.Φαντάσου! Μπουκάρει σε
μαγαζί με ρούχα και μετά από λίγο την βλέπω αλλαγμένη με πιο σεμνά ρούχα να μου δίνει και το λογαριασμό.
Τετρακόσια ογδόντα πλήρωσα τη ψυχική μου ηρεμία.Μου υποσχέθηκε να τα ξαναβάλει στο δωμάτιο όμως και ίσως να πέσει
και καμιά φωτό αν και το βλέπω χλωμό.Δεν τις θέλει γιατί θεωρεί τον εαυτό της μέτρια.Στα ποτάμια όμως βγάλαμε
αρκετές καθώς και βίντεο.Αφού ησύχασε από τα προκλητικά ρούχα αν και τα καινούρια ήταν για μένα πιο σέξυ
(περί φετίχ κολοκυθόπιτα) συνεχίσαμε με τα πόδια από το νυχτερινό παζάρι προς τα μπαράκια.Αυτή τη φορά εντόπισα
περισότερα beer bar with ladys and one Agogo also!Τα προσπεράσαμε και καθήσαμε σε μπαράκι για ζευγαράκια που
έπαιζε Λάτιν.Δύο μπυράκια Αυγουστιάτικα (Singha) ήταν απαραίτητα μετά τα καβούρια στο κάρυ και τις σαλάτες
με πάπαγια και θαλασσινά.Απόψε δοκίμασα και περισότερα καυτερά να δω με τι απόδοση θα παίξω το βράδυ.Γιατί μας βγάζουν νοκ άουτ αυτές νομίζετε;Τα καυτερά καύσιμα φταίνε.Διακόσια οκτάνια!
Κάποια στιγμή της είπα να πάμε πίσω σε κανένα γκόγκο και μου είπε αν θέλω να πάω μόνος.Τσαντίστηκε μάλιστα και έπεσε καυγάς.Αυτά είναι τα άσχημα με τις σχέσεις. Για αυτό ξαναλέω δεν κάνουμε μόνιμες, δεν δίνουμε κινητά, κορίτσια μόνο
για μία νύχτα.Τέλος.Αστε εμένα.Εχω ακόμη σαράντα μέρες να περάσω.Εξάλου μου αρέσει το ερωτικό μπλέξιμο.
Και μετά τον καυγά όπως πάντα γίνεται απίθανο σεξ και δένεσαι πιο πολύ έτσι δεν είναι;
Και έτσι έγινε.Ερωτικό ντελίριο αισθήσεων!
Την κοίμησα τώρα και ησύχασε, να στείλω και την ανταπόκριση.Αύριο θα αλλάξω ξενοδοχείο (κλασικά) και θα μεταφερθώ πιο κοντα στη νυχτερινή ζωή.
Αποψε η τρίτη νύχτα στην Chiang Mai μακρυά από τα Beer Bars και τα Go-Gos της Πατόνγκ αλλά κυρίως της Μπανγκόκ.
Για να δούμε πόσο θα αντέξω ακόμα.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και τα ξαναλέμε