Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Τελευταια μερα στην Ταυλανδη,αχ αυτη η "πλανευτρα" η Bangkok... o απολυτος προορισμος για τον λατρη των ομορφων κοριτσιων...

Η πρωτευουσα διεργειρει της αισθησεις αν αφεθεις στην αγκαλια της.Οχι παντα γλυκεια η γευση,υπαρχει & αρκετη θλιψη στο φοντο...

Ο Μπικου αρκεστηκε με το "μετριο" εμφανισιακα Τιλακ του,αλλα γνωρισε ενα μικρο μερος αυτης της πολης.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κινησω γη και ουρανο για να ειμαι πισω το συντομοτερο...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εδώ Chiamg Mai.
Δηλαδή νέα πόλη.Πραγματικά απίστευτα όμορφη πόλη και δεν είδα τίποτα ακόμα.
Ο ταξιτζής μου στην Μπανγκόκ που είχα κανονίσει κούρσα Νανά-Σουβαρναμπούμ με έστησε φυσικά.Λαμόγιο κανονικό.
Του τηλεφώνησα και μου είπε είναι Πατάγια σε κούρσα με σεξοτουρίστες.
Αναγκαστικά μάζεψα τα μπογαλάκια μου και πήρα λίμο.Κάθησα πίσω σαν Κερέμ Ιντζέογλου και απέλαυσα το κυκλοφοριακό
της πρωτεύουσας.Στη μέση της διαδρομής η Νιτ με έψαχνε.Εκείνη κατέβηκε από Ουντόν στις δέκα.Σε δεκαπέντε λεπτά
την συναντάω στην αίθουσα αναχωρήσεων εσωτερικού.Την πεθύμησα.Αγκαλιές και τα σχετικά.Η πτήση μας ήταν στις
δώδεκα, είχαμε χρόνο και για καφέ.Στο Νανά δεν πρόλαβα να τον ευχαριστηθώ.Πρωινό πάντως πήρα το οποίο μάλιστα
ήταν αρκετά καλό ποιοτικά.Η Νίτ είναι κορίτσι που την γνώρισα πρόπερσι.Ψηλή λεπτή και πανέμορφη.Τσαντίλα όμως.
Για αυτό και ταιριάξαμε.Πιστεύω να τα πάμε καλά εδώ γιατί βρίσκεται σε ουδέτερο έδαφος.Και εγώ μακρυά από
τους γνωστούς πειρασμούς.Για μία εβδομάδα ελπίζω να αντέξω.Τουλάχιστον θα γλυτώσω τα ΛΤ και τα ΣΤ.Το κορίτσι
θα είναι δίπλα μου για βέρι λονγκ τάϊμ.Χωρίς μπαρφάιν και τσατσαλίκια.Τώρα κοιμάται σαν αγγελούδι στο τεράστιο
μαλακό κρεβάτι του delux room στο Εmpress Hotel.Οι συνεχόμενες πτήσεις την κουράσανε.Και εγώ την έπεσα φυσικά.
Σε λίγο θα πάμε για εξερεύνηση της παλιάς πόλης.
Μπικ καλά περάσαμε παρέα στη Πατόνγκ αλλά και στη Μπανγκόκ, αλλά αυτός ο ρυθμός που πήρα δεν μπορούσε να συνεχιστεί.
Θα χρειαστώ οπωσδήποτε μία εβδομάδα φυσιολατρεία.
Η Πύλη που άνοιξες σε τούτη τη χώρα θα ανοιγοκλείσει πολές φορές.
Αντε καλό ταξίδι και καλή επιστροφή!
:rockon: :dancing: :rockon: :dancing:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Chiang Mai αργάμισυ:
Μετά από δέκα ταξίδια στο Σιάμ επιτέλους ήρθε και η απεξάρτηση από Πατάγια και Πατόνγκ.Ποιός το περίμενε
ότι θα βρίσκομαι στο Βορρά τώρα.Εξω πρέπει να έχει εικοσάρικο.Μπουφανιές must .Στο τουκ τουκ που μας
έφερε πίσω χτυπούσαν μασέλες.Το κορίτσι μπήκε κάτω από τη μπλούζα μου.Από αύριο ντύσιμο αλά Γραίκα.
Σήμερα ήταν ημέρα ταξιδίου και προσαρμογής.Έπρεπε να συνηθίσω να είμαι με ένα κορίτσι για μέρες και μάλιστα
ιδιότροπο.Ας όψεται η καψούρα.Το βράδυ που μου ντύθηκε και στολίστηκε πέσαν κορμιά.Να γιατί τραβιέμαι
στα Ισάν και τα Ταϊλανδομιανμάρικα σύνορα.Χαλάλι της.Τότε που την επισκέφτηκα στο Ουντόν ήμουν
ανέτοιμος για μονογαμία και προικοσύμφωνα.Τώρα τα πράματα είναι πιο ήρεμα και το προσωπάκι της γλυκύτατο.
Αφού ξεκουραστήκαμε στο ξενοδοχείο μας κατεβήκαμε στο μπαρ,είχαμε και δωρεάν welcome drink.Η πελατεία
κάποιας ηλικίας, είχαν αράξει στο μπαρ και άκουγαν ζωντανή ορχήστρα που έπαιζε τραγούδια Έλβις
(Λάκη ακούς...τραβάει τις αρραβωνιάρες μου φαίνεται).Love me tender και τέτοια κομμάτια.Χτύπησα και
τζιν τόνικ και καπάκι μου έφεραν δεύτερo (happy hour).H διάθεση ανεβασμένη, η δεσποινίς υπέροχη και η
ατμόσφαιρα η καταλληλότερη!
Για όσους αναρωτιούνται αν αυτά που σας γράφω ταιριάζουν στο θέμα του θρέντ απαντώ όχι αλλά είναι
το αποτέλεσμα μιας γνωριμίας που ξεκίνησε από ταξίδι σεξοτουρισμού.Εύχομαι σε πολλούς να μπορέσουν
να κάνουν και πρός τα πάνω ταξίδια εκτός από τα κλασικά του Νότου.Φυσικά με το κατάλληλο πρόσωπο.
Ετσι κι έτσι σεξ σκηνή δεν υπάρχει εδώ ανάλογη με την γνωστή της WS και της BR.Ασε την πρωτεύουσα.
Αυτή δεν παίζεται.Μετά τα ποτάκια το πρόγραμμα έχει βραδινή αγορά.Μας πάει τρίκυκλο που περιμένει απ'
εξω.Σαράντα μπατ η διαδρομή και τουκ τουκ με πολύ φάση.Δροσερό βραδάκι κόσμος ελάχιστος και το κυριότερο
δεν βλέπεις ΠΑΚ,ΙΝΔ,ΤΟΥΡΚ,και όλα τα συνάφια τους.Γιαπωνέζοι και Ευρωπαίοι κυρίως.Τεράστια αγορά και
ολοκάθαρη Η μικρή τρελλάθηκε να ψωνίζει.Φουστάνια, βραχιόλια, παπούτσια, κολιέδες και ένα σωρό μπιζού.
Καταξοδεύτηκα πάλι..πλάκα κάνω χαλάλι της.Εδώ οι άλλες μου ρουφούσαν τα τριχίλαρα για μισή ώρα...μάγισσες!
Στη μέση της κεντρικής αγοράς πολλά λαϊκά εστιατόρια με τέλειες γεύσεις.Δοκίμασα τομ γιαμ, ε καλά...είναι
σαν να τρως πατσά στη Θεσσαλονίκη.Η Νιτ απο τα πεσκέσια με τρέλανε στα φιλιά μέχρι και I love you
μου είπε.Γυναίκες πλανεύτρες μάγισσες.
Το πρόγραμμα είχε μετά έρευνα μπαρ και Gogos.Πήρα τουκ τουκ και μας ανέβασε στον πάνω μαχαλά.
Μπατάκια της γειτονιάς με κορίτσια ελάχιστα.Λόγω κούρασης του Τιλάκ δεν περπατήσαμε και πολύ.Ενα μπαράκι
με κιθάρες που παίζαν ροκάκια του ογδόντα με τράβηξε περισότερο.Χτύπησα δύο μπυρόνια και την καταβρήκα.
Άλλη η αίσθηση της διασκέδασης όταν έχεις απαλλαχτεί από τα λονγκ τάιμ και τα συναφή.
Ξανά τρίκυκλο και επιστροφή στη βάση.Γέμισα τη μπανιέρα και φώναξα το πρόσωπο.Το είχα ξανακάνει μαζί της.
Κεράκια και απαλή μουσική.Αυτά είναι τα καλά.Η συνέχεια με ατέλειωτη αγάπη στο βασιλικό κρεβάτι.
Καμιά δεν θα μπορούσε να την ξεπεράσει σε γλύκα.Αφού ξέχασα προσωρινά και τους αγγέλους της Μπανγκόκ.
Ενας τέτοιος είναι και ο δικός μου.Λίγο δύστροπος αλλά μπορεί και να στρώσει.Για την ώρα πήρε τα δώρα
της αλλά και την δόση της.Ενεση με Ελληνική ερωτίνη.Εξάρτηση!
Κοιμάται τώρα του καλού καιρού και του Ουντόν τα όρη.Αυριο το πρόγραμμα έχει έρευνα αγοράς και οργάνωση
ημερησίων φυσιολατρικών εκδρομών.
Από τον κρύο Βορρά Pag&Nit same same before

x_ta_see

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μια πρόσφατη προσωπικη εμπειρία που ελαβε χωρα στην Λουκέρνη της Ελβετίας.
Εχω βρεθεί σε ένα TREFFPUNKT BAR στο κέντρο ,αυτο το μπαράκι ηταν γεμάτο απο γυναίκες νεες εως πολυ νεες που σε πλησιαζαν μιλουσαν μαζυ σου και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΛΠ,σου προτείναν sex στο σπιτι τους η σε ενα ξενοδοχειο εκει κοντά.Γιά να μην τα πολυλογω με πλησιάσαν 2 πολυ ωραια κορίτσια και αρχίσαμε την στζητηση ,απο την προφορά μας στα αγγλικα αντιληφθηκαμε την κοινη καταγωγη μας και μετά την πρωτη εκπληξη και αμηχανια τα κορίτσια μου εξηγήσανε την κατάσταση.
Απολυμένες απο την δουλειά τους στην ελλαδα μεσω μιας γνωστης τους Ισπανίδας έμαθαν πως με ενα μηνα …δουλειάς στην Λουκέρνη είχαν αποδοχες ΄που στην ελλαδα θα χρειαζοταν 3 χρόνια κανονικης εργασίας,μου είπαν οτι πλεον είναι πολλα τα κορίτσια απο την Ελλαδα που εργάζονται σε αυτόν τον τομέα.Κέρασα τα ποτά και έφυγα με θολωμένο το μυαλο ,εκει τα ποτά ειναι καθαρα αλλα πράγματα με θόλωσαν ….

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εχω βρεθεί σε ένα TREFFPUNKT BAR στο κέντρο ,αυτο το μπαράκι ηταν γεμάτο απο γυναίκες νεες εως πολυ νεες που σε πλησιαζαν μιλουσαν μαζυ σου και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΛΠ,σου προτείναν sex στο σπιτι τους η σε ενα ξενοδοχειο εκει κοντά.Γιά να μην τα πολυλογω με πλησιάσαν 2 πολυ ωραια κορίτσια και αρχίσαμε την στζητηση ,απο την προφορά μας στα αγγλικα αντιληφθηκαμε την κοινη καταγωγη μας και μετά την πρωτη εκπληξη και αμηχανια τα κορίτσια μου εξηγήσανε την κατάσταση.
Απολυμένες απο την δουλειά τους στην ελλαδα μεσω μιας γνωστης τους Ισπανίδας έμαθαν πως με ενα μηνα …δουλειάς στην Λουκέρνη είχαν αποδοχες ΄που στην ελλαδα θα χρειαζοταν 3 χρόνια κανονικης εργασίας,μου είπαν οτι πλεον είναι πολλα τα κορίτσια απο την Ελλαδα που εργάζονται σε αυτόν τον τομέα.Κέρασα τα ποτά και έφυγα με θολωμένο το μυαλο ,εκει τα ποτά ειναι καθαρα αλλα πράγματα με θόλωσαν ….
χανς κριστιαν αντερσεν.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε μου καλά όλα αυτά αλλά μήπως είσαι σε λάθος thread :think:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
αυτο το μπαράκι ηταν γεμάτο απο γυναίκες νεες εως πολυ νεες που σε πλησιαζαν μιλουσαν μαζυ σου και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΛΠ,σου προτείναν sex στο σπιτι τους η σε ενα ξενοδοχειο εκει κοντά
Αυτός είναι ο νέος παράδεισος και σεξοτυοριστικός προορισμός Λουκέρνη, Switcherland sex με διαφορετικές νέες ωραίες βορειοευρωπαίες γκόμενες χωρίς δεσμεύσεις, κεράσματα και προμήθειες, ποια Ταιλάνδη και μαλακίες αν σε πληρώνουνε κιόλας θα είναι το απόλυτο
Ακυρώνω Ταιλάνδη και έφυγα για Λουκέρνη  :2funny:

x_ta_see

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου καλά όλα αυτά αλλά μήπως είσαι σε λάθος thread :think:
Όχι απλά όπως κάποιοι φίλοι έχουν ήδη πει δεν θα χρειάζεται να πηγαίνουμε Ταϊλάνδη για σεχ τριπ …και μου αρέσει το ασιατικό μουνί γαμώτο..

x_ta_see

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Όχι απλά όπως κάποιοι φίλοι έχουν ήδη πει δεν θα χρειάζεται να πηγαίνουμε Ταϊλάνδη για σεχ τριπ …και μου αρέσει το ασιατικό μουνί γαμώτο..
Εννοώ με την οικονομική κρίση δεν θα μπορούμε να πηγαίνουμε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Κυριοι,δε μιλαμε για ενα "απλο" ενυδρειο,αλλα ενα απο τα κορυφαια παγκοσμιως...
Ειναι εμπειρια ζωης να το επισκεφτεις...
Περι ορεξεως βεβαια κολοκυθοπιτα...
Για αλλους μπορει να ειναι σημαντικο,για αλλους οχι...
Για εμενα προσωπικα ηταν,γι αυτο και οταν βρηκα χρονο το επισκεφτηκα...
ΒΕΒΑΙΑ,οπως θα εχετε παρατηρησει,η επισκεψη σε ΟΛΑ σχεδον τα τουριστικα αξιοθεατα της Ταυλανδης,ειναι "υπερτιμημενα"...Εδω μου ελεγε ενας φιλος που πηγε στο μοναστηρι με τις τιγρεις πως του ζητουσαν 2000 μπατ για να τον βγαλουν ΜΙΑ φωτογραφια αγκαλια με τη τιγρη...
Ο φιλος βεβαια αρνηθηκε και προτιμησε να δωσει αυτα τα λεφτα για "αλλου ειδους" αγκαλια..."Βραδυνη"... :grin:
ΑΝΕΤΑ θα εδεινα 2000 για να βγω φωτο με πραγματικη μεγαλη τιγρη εστω και ψιλοναρκωμενη,ποτε θα ξαναεχω την ευκαιρια....απο 2χιλιαρα σε βραδυνες αδεσποτες γατες αλλο τιποτα..και 2χιλιαρο μονο αν αξιζει

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΑΝΕΤΑ θα εδεινα 2000 για να βγω φωτο με πραγματικη μεγαλη τιγρη εστω και ψιλοναρκωμενη,ποτε θα ξαναεχω την ευκαιρια....απο 2χιλιαρα σε βραδυνες αδεσποτες γατες αλλο τιποτα..και 2χιλιαρο μονο αν αξιζει
φιλε δεν εχει πανω απο 200 μπατ να βγεις φωτο με τιγρη.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
712
Πόντοι
4.255
ειναι λιγο μακρια απο την walking street αλλα πολυ κοντα στη soi buakao και στο pattaya bay resort.
αν εισαι αργα το βραδυ στη walking street και θελεις να φορτωσεις καποιο μωρο θα πρεπει να παρεις μηχανακι-ταξι οποτε θα σου φυγουν 100-120μπατ.

εγω σου προτεινω secrets!  :rockon: :rockon: :rockon:

Η Baht-bus(το "αγροτικο") με 10 Μπατ..........εγω παλι θα προτιενα Carlton που ειναι και σχετικα "πιο ησυχο" απ'οτι το Secrets......

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
712
Πόντοι
4.255
A ρε Pagtao!!!!Τι περιγραφες ειναι αυτες!!!!!Μας "ταξιδευεις" με τις περιγραφες τους....Ακριβα ομως πε φιλε Μπανγκοκ...οταν μου φυγει η "ΠατταγιοΜΑΝΙΑ"(ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ) καποι στγμη θα επισκφτω και τον "Βορρα"

Το μπατ σταθερα στο 39 και κατι!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Φιλος που ξερει απο οικονομικα μου προεβλεψε οτι το Μπατ θα πεσει και αλλο!!!!!!
Αν γινει αυτο,μας  :knockinb: !!!!

Αχχχχχχχχχχχ!!!!Κουλα!!!!
Αχ!!!!!!Πατταγια!!!!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η Baht-bus(το "αγροτικο") με 10 Μπατ..........εγω παλι θα προτιενα Carlton που ειναι και σχετικα "πιο ησυχο" απ'οτι το Secrets......

πρεπει να σταματησεις στη second road, soi14 και απο εκει με τα ποδια.

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
A ρε Pagtao!!!!Τι περιγραφες ειναι αυτες!!!!!Μας "ταξιδευεις" με τις περιγραφες τους....Ακριβα ομως πε φιλε Μπανγκοκ...οταν μου φυγει η "ΠατταγιοΜΑΝΙΑ"(ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ) καποι στγμη θα επισκφτω και τον "Βορρα"

Το μπατ σταθερα στο 39 και κατι!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Φιλος που ξερει απο οικονομικα μου προεβλεψε οτι το Μπατ θα πεσει και αλλο!!!!!!
Αν γινει αυτο,μας  :knockinb: !!!!

Αχχχχχχχχχχχ!!!!Κουλα!!!!
Αχ!!!!!!Πατταγια!!!!!!

Και εγω το κοβω να φτανει γυρω στο 36 με 37 λακη σταθερο τωρα για να ανεβει δεν νομιζω μακαρι βεβαια ειδωμεν απο το νεο ετος!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom