Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
αυτο θελω ρε γαμωτο,στο πουκετ δεν ειχες την δυνατοτητα να κολυμπησεις με αυτα τα υπεροχα πλασματα.εχει και δελφινια,ξερεις;
Βεβαια...
Εχει και διαφορα ειδη γενικα της θαλασιας ζωης...
Μου εκαναν εντυπωση οι φωκιες,οι θαλασιοι ελεφαντες και οι θαλασιοι αρουραιοι...

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ειναι καλοφτιαγμενο ακουαριουμ και αξιζει να το επισκεφτεις,αλλα ειναι και ακριβουτσικο...Αν θυμαμαι καλα ειχε 1900 μπατ η εισοδος...
Αν θυμάμαι καλά το Μάρτιο 900 μπατ το κανονικό εισιτήριο και με discount καρτούλα που είχα από το president solitaire 20% έκπτωση

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ειναι καλοφτιαγμενο ακουαριουμ και αξιζει να το επισκεφτεις,αλλα ειναι και ακριβουτσικο...Αν θυμαμαι καλα ειχε 1900 μπατ η εισοδος...
Ακριβουτσικο?
Φαρμακειο θα ελεγα...... :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ακριβουτσικο?
Φαρμακειο θα ελεγα...... :2funny:
ενταξει ρε τυπε αν σκεφτεις οτι δινεις 2000-3000 για μια γκομενα,δεν ειναι και ακριβα.το γαμησι το εχεις καθε μερα,αλλα ποσες φορες εχεις την δυνατοτητα να επισκεφτεις κατι τετοιο;

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ενταξει ρε τυπε αν σκεφτεις οτι δινεις 2000-3000 για μια γκομενα,δεν ειναι και ακριβα.το γαμησι το εχεις καθε μερα,αλλα ποσες φορες εχεις την δυνατοτητα να επισκεφτεις κατι τετοιο;
Μαλον φιλε μου εχεις μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα....αλλο το  :knockinb: και αλλο το να δωσεις 50 ευρω στην Ταιλανδη για να δεις 2 δελφινια και 3 καρχαριες αποχαβλωμενους
Αν για σενα 50 ευρω....γιατι πλεον μιλαμε για 50 ευρωπουλα , ειναι μια φυσιολογικη τιμη για ενα ενυδριο και μαλιστα στην Ταιλανδη τοτε παω πασο, για μενα ομως ειναι πααααρα πολα!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαλον φιλε μου εχεις μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα....αλλο το  :knockinb: και αλλο το να δωσεις 50 ευρω στην Ταιλανδη για να δεις 2 δελφινια και 3 καρχαριες αποχαβλωμενους
Αν για σενα 50 ευρω....γιατι πλεον μιλαμε για 50 ευρωπουλα , ειναι μια φυσιολογικη τιμη για ενα ενυδριο και μαλιστα στην Ταιλανδη τοτε παω πασο, για μενα ομως ειναι πααααρα πολα!!!
ειναι οντως οπως τα λες;γιατι σε φορουμ ξενα μιλανε για πολυ ομορφη εμπειρια.και αν ειναι με τα 50 ευρω να κανεις την βολτα στο βυθο με τα ψαρια,και κολυμπι με τους καρχαριες και τα δελφινια,μια χαρα ειναι.ντουμπαι που ειχα παει με μια γκομενα πριν κατι χρονια,ειχε πληρωσει πανω απο 100 ευρω για να μπει λιγο στο νερο και να βγαλει λιγες φωτο...

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Zan είμαι ένας και μόνος καουμπόυ.Clubing θα κάνω την άλλη φορά που θα αναίβει ο Πουκετιανός συμπαίχτης.
Οπότε όπως είπα θα ξετιλύξω το λάσο μου στη καουμποίστικη συνοικία και όποια δέσει ο κόμπος.
Για να δω και τα  εδώ Μπακαρομωράκια τι ρόλο παίζουν  :tits: :tits2: :think:
Φαντομ thanks for οδηγίες φεύγω καρφί σε λίγο  :sperm:
Αντε χαιρετούρες  :happy:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ειναι οντως οπως τα λες;γιατι σε φορουμ ξενα μιλανε για πολυ ομορφη εμπειρια.και αν ειναι με τα 50 ευρω να κανεις την βολτα στο βυθο με τα ψαρια,και κολυμπι με τους καρχαριες και τα δελφινια,μια χαρα ειναι.ντουμπαι που ειχα παει με μια γκομενα πριν κατι χρονια,ειχε πληρωσει πανω απο 100 ευρω για να μπει λιγο στο νερο και να βγαλει λιγες φωτο...
Οπα...οπα , αν η τιμη ειναι για καταδυση και βολτα με καρχαριες και τετοια σκινηκα τοτε παω πασο ....και συνυπογραφω για την φαση.Αλλα αν ειναι μονο η εισοδος  τοτε τα φραγκα ειναι πολλα :hmm:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κυριοι,δε μιλαμε για ενα "απλο" ενυδρειο,αλλα ενα απο τα κορυφαια παγκοσμιως...
Ειναι εμπειρια ζωης να το επισκεφτεις...
Περι ορεξεως βεβαια κολοκυθοπιτα...
Για αλλους μπορει να ειναι σημαντικο,για αλλους οχι...
Για εμενα προσωπικα ηταν,γι αυτο και οταν βρηκα χρονο το επισκεφτηκα...
ΒΕΒΑΙΑ,οπως θα εχετε παρατηρησει,η επισκεψη σε ΟΛΑ σχεδον τα τουριστικα αξιοθεατα της Ταυλανδης,ειναι "υπερτιμημενα"...Εδω μου ελεγε ενας φιλος που πηγε στο μοναστηρι με τις τιγρεις πως του ζητουσαν 2000 μπατ για να τον βγαλουν ΜΙΑ φωτογραφια αγκαλια με τη τιγρη...
Ο φιλος βεβαια αρνηθηκε και προτιμησε να δωσει αυτα τα λεφτα για "αλλου ειδους" αγκαλια..."Βραδυνη"... :grin:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Κυριοι,δε μιλαμε για ενα "απλο" ενυδρειο,αλλα ενα απο τα κορυφαια παγκοσμιως...
Ειναι εμπειρια ζωης να το επισκεφτεις...
Περι ορεξεως βεβαια κολοκυθοπιτα...
Για αλλους μπορει να ειναι σημαντικο,για αλλους οχι...
Για εμενα προσωπικα ηταν,γι αυτο και οταν βρηκα χρονο το επισκεφτηκα...
ΒΕΒΑΙΑ,οπως θα εχετε παρατηρησει,η επισκεψη σε ΟΛΑ σχεδον τα τουριστικα αξιοθεατα της Ταυλανδης,ειναι "υπερτιμημενα"...Εδω μου ελεγε ενας φιλος που πηγε στο μοναστηρι με τις τιγρεις πως του ζητουσαν 2000 μπατ για να τον βγαλουν ΜΙΑ φωτογραφια αγκαλια με τη τιγρη...
Ο φιλος βεβαια αρνηθηκε και προτιμησε να δωσει αυτα τα λεφτα για "αλλου ειδους" αγκαλια..."Βραδυνη"... :grin:
2000 για μια φωτογραφια ή για να την παρει σπιτι του? :new_shocked:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Για να μην λέτε ότι δεν είμαι φυσιολάτρης  :2funny:
Τσάμπα φωτογραφία με ναρκωμένη τίγρη στην Πατάγια

Συνημμένα

• DSC00178.JPG
    DSC00178.JPG
    106,5 KB · Εμφανίσεις: 42

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ακομα και τιγρεις εχουμε στην Παταγια.....τι αλλο θελεται για πιστητε οτι ο παραδησος ειναι εκει?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ποσα σου πηραν ρε;εμενα 100 για να βγω φωτο με τιγρη και αλλα 100 με ελεφαντα στο πουκετ.

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια κανα χοτελ στο sukumvit κοντα στο Ekkamai καλο οχι πολυ ακριβο γνωριζει κανεις?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.886
Πόντοι
19.795
Πιπινο,θυμαμι που εγραψες γι'αυτο το "μασαζ του προστατη".......ειχες γραψει πολυ καλα σχολια!!!!!αλλα ρε φιλε να ρωτησω???σε βαζουν "δαχτυλακι"???????δεν την παθαμε τοσα χρονια να την παθουμε στα γεραματα??και το κακο ειναι αν μας αρεσει,τι κανουμε????? :-* :-* :-* :-*
Τι δακτυλακι μπορει να εχει το πιπινι βρε Λακη μου. Ουτε σαν υποθετο δεν θα ειναι :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τελειώνοντας τα πρώτα διαδικαστικά (πρόγραμμα/εισιτήρια) ήρθε η ώρα για ξενοδοχείο, djzan αν δεν κάνω λάθος εσυ ειχες προτείνει (παλαιότερα) αυτο το ξενοδοχειο www.secretspattaya.com/]http://www.secretspattaya.com/[/url] έστειλα ενα μηνυμα γα διαθεσιμότητα και μου απάντησαν το εξης, νομίζω είναι καλή τιμή για εκείνη την περίοδο, ξέρουμε σε ποια περιοχή είναι (το κρατάν μυστικό στο site, γιατι άραγε :huh: ) και αν είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο; Μην ξεχνάμε πως είμαστε και πρωτάρηδες και τα πολλά πήγαινε έλα δεν μου ταιριάζουν!

ΥΓ Ρε παιδιά λέτε να βγάλουν και οι άλλες εταιρίες προσφορές όπως αυτην της qatar μετα τις γιορτές; Και αν ναι για ποιες περιόδους πιστεύετε θα ειναι;

το secrets ειναι ακριβως στη δραση. βρισκετε στο πρωτο στενο της walking street, soi14. δεν χρειαζετε ουτε ταξι, ουτε μηχανακι.
να ξερεις οτι ειναι ενα πολυ απλο "ξενοδοχειο" δεν εχει ασανσερ και πισινα.
τα δωματιο ειναι αρκετα μεγαλο, καθαρο και εχει safebox. απο κατω ακριβως ειναι και το μπαρακι που εχει και γκομενες. ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες εκει αλλα ειναι ενα καλο μερος για να χαλαρωσεις και να πιεις το καφεδακι σου η το ποτακι σου. εχει και φαγητο. free wifi και στο δωματιο και στο μπαρακι. πρεπει να ζητησεις ομως την καρτα με τους κωδικους.
δεν εχει guest fee οσες γκομενες και να πας και αφηνουν και ladyboys αν εισαι και αυτου του ειδους.  :grin:

για καποιον που θελει να παει high season, να ειναι μες τη δραση και να πληρωνει λιγα πιστευω ειναι το ιδανικο μερος να μεινεις.

μπορεις να δεις δικες μου φωτογραφιες εδω...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

και'γω εχω βγει φωτογραφιες στο πρωτο μου ταξιδι με τιγρη, τιγρακι που το ταιζα γαλα και ελεφαντα στο crocodile farm.
νομιζω 200μπατ η μια φωτογραφια αλλα μεγαλες σε μεγεθος και σε χαρτινη κορνιζα. και αν ηθελες την αγοραζες. ειχα και ενα μωρο μαζι μου που με τραβουσε με την δικη μου μηχανη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom