Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
718
Πόντοι
4.255
οταν χτυπουσε το κινητο της θειας απο τον φωτη (και χτυπουσε πολυ) ποιος νομιζει οτι τα εγραφε τα μυνηματα?
Να ζητησεις ποσοστα και μισθο μεταφραστη και γραμματεα!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ζει & εργαζεται στην Βκκ,Πατονγκ ηταν για διακοπες μετ'αποδοχων...Κατι που κανουν αρκετες Ταυλανδεζες...
Αυριο πρωτα ο Βουδας θα διαπιστωσω αν μου λεει αληθεια σε ολα, γιατι μεχρι τωρα οτι εχει πει,ηταν "σπαθι"
Αυριο παω στη δουλεια της...(οικογενειακη επειχειρηση)
Μπικου αν ειναι και εσενα σπαθι το τιλακ θα κανουμε διπλο γαμο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Μπικου αν ειναι και εσενα σπαθι το τιλακ θα κανουμε διπλο γαμο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οχι ρε συ,μακρυα...
Στο επομενο ταξιδι αντε να την δω για 2-3 μερες το πολυ.Εχει οικογενειακο "εξοχικο" στο Κο Σαμετ & θα παω για κανενα μπανακι... Μεχρι εκει,μακρυα & αγαπημενοι :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Bangkok Τετάρτη ξημερώματα:
Ανταπόκριση από Νana Hotel.Πραγματικό μνημείο γαμιστρώνας.Η απόλυτη φωλιά.Στο μυαλό μου είναι οι φατσούλες
που είδα σήμερα και στο κορμί μου το άρωμα της Φον.Δεν ήθελα να κάνω μπάνιο μπας και μείνει πάνω μου για πάντα
η νεανική της φρεσκάδα.Εξ΄ άλλου Φον σημαίνει βροχή.Δροσοσταλίδες με θυλυκότητα και νιάτα.
Αφού ήρθα όπως είπα στο νέο μου ξενοδοχείο από τη χαρά μου μπήκα μετά σε ένα ταξί.Με ρωτάει pai nai? Του λέω
φυσικά πήγαινέ με όπου θέλεις ταξιτζή....Πάτησε γκάζι και με πήγε βόλτα για δύο ώρες.Καθισμένος στο πίσω
κάθισμα σαν Ονούρ Αξάλ άρχισα τα τηλέφωνα.Ενα στη δουλειά ένα στο σπίτι και τρία σε παλιές αγάπες.Δυστυχώς δεν
μπορώ να απαλλαχτώ από δαύτες.Η πιο σημαντική έχει πλαντάξει και περιμένει διακοπές στη Chiang Mai.Της το
είχα υποσχεθεί και δεν μπορώ να κάνω πίσω.Σιγά μη με χαλάσει κιόλας.Διακοπές φυσιολατρικές με μωρό που
ξεχωρίζει. Ήδη έχω κανονίσει τα εισιτήρια μας για την Πέμπτη.Μέχρι τότε όμως έχω ακόμα μία νύχτα στη πρωτεύουσα.
Η σημερινή βραδιά ήταν περίεργη και συνάμα αξέχαστη.Μετά την απογευματινή σιέστα σταματώ στο πρώτο εστιατόριο
που βρίσκω και χτυπάω Ταϊλανδέζικα πιάτα.Αφου ανακτώ δυνάμεις ξεκινάω τον αγώνα αμέσως και μάλιστα φουλ
επίθεση με εμένα μοναδικό πάιχτη.Ο Μπικ θα κάνει ξεμούδιασμα και ατομική προπόνηση στο δωμάτιο του.
Αφού αποφεύγω τα σκληρά μαρκαρίσματα των λεηντυμπόυς των κραχτών και των hallowelcome girls μπαίνω στο
Rainbow 4 μετά από τις νεότερες οδηγίες του Πιπίνο.Τέτοιο σκηνικό είχα να δώ από το "200 girls Agogo" στην
Πατάγια πριν χρόνια...Εδώ όμως τα περισότερα κορίτσια είναι εκπληκτικά.Μέσα βλέπω δύο πίστες-πασαρέλα.
Αριστερή πίστα γυμνόστηθα και τσίτσιδα μωρά και δεξιά μπικινάτα.Κάθομαι σε στρατηγικό σημείο και ζητάω ποτό.
Αργοπίνω γιατί είναι νωρίς και να μην με πρήξουνε για δεύτερη παραγγελία.Τριγύρω Ιάπωνες καμικάζι.
Την κάτσαμε σκέφτηκα.Το ξέρω ότι δύσκολα θα κατεβάσω τιμή.Αυτοί δίνουν και 4 και 5 καφεδιά.Τους αγνοώ και
επικεντρώνομαι στη μάχη.Τώρα-τώρα-τώρα! :uzi:
Είμαι και μόνος, ίσως παίξω και καλύτερα.Το κορίτσι ξεχωρίζει από μακρυά.Νούμερο 6.Η ματιά της συναντάει το βλέμμα
μου και σκάει χαμόγελο.Φατσούλα σαν γιαπωνεζάκι, χόρευε αισθησιακά και όχι βαρεμένους παταγιανούς ρυθμούς.
Τη φωνάζω μέσω μαμασάνγκ για να είμαι και σίγουρος.Από κοντά φανερώνονται και τα σιδεράκια στα δοντάκια της....
τι σας θυμίζει; Πιπονολατρεία!Λευκή και γλυκειά σαν κρέμα.Μετά το ποτάκι που τη κέρασα της δείχνω και τις διαθέσεις
μου.Ολη νύχτα της ζητάω, μας τελείωσε και με άριστα αγγλικά μου λέει:I wοrk only short time. -Why baby?
-So I get more money...που σημαίνει ότι για πλάκα παίζει τρία σορτ δηλαδή 3Χ2=6000.Γιατί να έρθει μαζί μου όλη
νύχτα 3000 που της πρότεινα?Επειδή τη γουστάριζα και ήταν μωρό για εγκεφαλικό της προτείνω να έρθω στις δύο που
σχολάει και αφού έχει κάνει τα σορτ της και να την πάρω για όλη νύχτα.4ΟΟΟ ακατέβατα και μέχρι τις επτά το πρωί! :headbang:
Εντάξει έπεσα και στην μις Νανά.Οπισθοχωρώ έχοντας χάσει την πρώτη μάχη αλλά όχι και τον πόλεμο.Χτυπάω στη διπλανή
πίστα μωρό με στήθος πλακέ και μαλλί μπούκλες.Μπάρμπυ.Φατσούλα Ασιαβορειοευρωπαϊκή.Αυτή ερχόταν λονγκ τάϊμ
από τώρα αλλά ακατέβατα τα ντόρτια!Στις πίστες είχε φυσικά εκατό μωρά που έκοβα φλέβες for one night with them....
Επειδή είχα σαλτάρει βγαίνω για αέρα και μετά μπαίνω στο Rainbow 2 που είνα στο ισόγειο.Εδώ τουλάχιστον αν ζαλιστώ
δε θα πέσω από τους ορόφους του πύργου της Βαβέλ.Το Rainbow 2 είναι ισάξιο πιπινοποιοτικά με το 4 και λίγο πιο μικρό.
Τα κορίτσια πρέπει να τα προσλαμβάνει κάποιος με πολύ γούστο.Μπήκα και σε κάποια άλλα μικρά γκόγκος αλλά τίποτα το
ιδιαίτερο. Και εδώ Σαολίνια αλλά λιγότεροι.Κάθομαι αριστερή πτέρυγα και σταμπάρω δύο.Αφού το έπαιξα στην τύχη φώναξα την Φον. Μόνο σορτ τάιμ η νεαρή.Καλώς της λέω.Δυο χήνες με λέει. Ότι πεις εσύ απαντώ. Να γιατί παίζω παραμέρα.
Για να έχω την δυνατότητα να φορτώνω κορίτσια που μόνο στα όνειρα μου θα έβλεπα.
Οσο σκέπτομαι κάποιες που έπερνα παλιά στην Πατάγια με ένα δύο ή και τρία χιλιάρικα...και νόμιζα ότι ήμουν θεός..:headbang:
Το μωρό της βροχής με λέει 2000 σορτ στα πάνω δωμάτια ή 2500 στο ξενοδοχείο μου.Της λέω το χοτέλ μου one minute.
Νανά...νάντο! απέναντι! Ε τότε εντάξει δυο χήνες...χε χε!.
Στο δωμάτιο μου λέει μία ώρα μόνο...ου ου και πολύ σου είναι θα σε κατασπαράξω σε μισή ώρα.Τη φιλάω στα χείλη και τραβιέται.No kiss μου λέει.Σκέπτομαι να τη διώξω αλλά αυτό με ανάβει πιο πολύ.No problem baby και την οδηγάω στο μπανιο.Δεν με θέλει μαζί της όμως.Δε βαριέσαι θα την τακτοποιήσω μετά.Αυτό με τα φιλιά το έχω ξανασυναντήσει, μερικά κοριτσάκια δε γουστάρουν και άλλα απλά το δηλώνουν προκαταβολικά μπας και πιάσει...χε χε
Μου έρχεται τσιτσίδι...επιτέλους!....φαγούρα θα είχε με την πετσέτα.Αφού έρχομαι και εγώ σινιαρισμένος την πλησιάζω απειλητικά.Στη αρχή είναι σαν φοβισμένο.Το κορμάκι του απερίγραπτο.Θηλές σταφύλι ροζακί.Δέρμα λευκό βελούδο.
Φωνίτσα αγγελική.Οταν μπήκα μέσα της ένοιωσα επιτέλους αυτό το εξαίσιο ανατομικά τριανταφυλλάκι.
Στενό και καυτό. Οι κινήσεις της αρμονικές και οι στριγγλιές της αγγελικές ψαλμωδίες.Πλησίασα τα χειλάκια της με αγωνία, ήθελα  να τα φιλήσω με πάθος αλλά θυμήθηκα που δεν ήθελε.OK kiss me μου λέει.Στην αρχή τα ασπάστηκα μετά τα λάτρεψα και τη ώρα της απογείωσης μου ρούφηξε τη γλώσσα.Ηλεκτροσόκ για δύο!Μέχρι και I love you μου είπε δύο φορές...καιρό είχα να το ακούσω. Η καρδιά μου για να μη σπάσει βρήκε αποκούμπι στο νεανικό της στήθος.
Κλειστά μάτια και σκέπτομαι αν ονειρεύμαι.
Αφού οι παλμοί μου επανήλθαν με ρωτάει αν είμαι happy και με λέει να πάμε μπάνιο μαζί.Μπα τι παιζει τώρα αναρωτιέμαι...
Γυναίκες...το αιώνιο ερώτημα.Με πλένει σαν να είμαι το μωρό της.Μου γελάει και έχει χαρίτσες  :happy:
Πρέπει να το ευχαριστηθηκε και εκείνη σκέφτηκα.Χαρτζιλικώθηκε φυσικά, της έδωσα και κατοστάρικο τιπ για τις φωτό που με άφησε να την βγάλω. Δεν ποστάρω είπαμε όποιος έχει έρθει Νανά καταλαβαίνει.Οποιος δεν έχει έρθει να το βάλει στο πρόγραμμα.
Κάτι Πατάγιες και κάτι Πατόνγκ στο πυρ το εξώτερο.
Με ρωτάει τι θα κάνω τώρα και αφού η ώρα είναι μία και μισή λέω να κατέβω για την τελευταία μου μπύρα.Μου ζητάει να την συνοδέψω πίσω στο Rainbow.Γιατί όχι το πολύ πολύ να την κεράσω ποτό και να την ευχαριστήσω για τις ιδιαίτερες στιγμές που μου χάρισε.Επίσης σώνει και καλά την επόμενη μέρα να μου φέρει και τη φίλη της! :tits: :rockon: :tits:
Στο μπαρ η μικρή είναι όλο χάδια και γλύκες.Ηδη έχει τελειώσει η ώρα της και έχει πληρωθεί.Θεέ του έρωτα που το πας.
Μαλαγανιές I know...σάμπατις και ποια δεν κάνει.Σε παραμύθι δεν ζούμε; Ασε λοιπόν το σενάριο να κυλίσει...
Η Φον μου ειπε άλλες δύο φορές I love you...αφού της είπα και γώ Pom rak kun...και δεν σταμάτησε να με χαϊδεύει.
Επίσης άρπαξε το κινητό μου και έκανε κλήση στο δικό της για να με βάλει στην λίστα των επαφών της (χιλιοστός πρώτος...)
Αύριο λοιπόν με περιμένει για λονγκ τάιμ με την φίλη της.Εχω πρόβλημα  :helpplea:
Στις δυόμισι την βάζω σε ταξί για το δωμάτιο της και εγώ περνάω απέναντι για Νανά Χοτέλ.
Απ' έξω στημένες φρηλάνσερς για τους αναποφάσιστους.Αλλά και μέσα στο χοτέλ στο μπαρ κάθονται πέντε έξι της δουλειάς και χασκογελάνε όποτε με βλέπουν.Για απόψε τέλος.
Στο μυαλό μου είναι το ταξίδι στη Ciang Mai αλλά ακόμη είμαι βρεμένος από την πρόσφατη βροχούλα.

Πρέπει να ηρεμήσω λίγο.Η Μπανγκόκ θα καταπιεί αρκετές μέρες μάλλον από το πρόγραμμα της Πατάγιας.
Αυριο λέω να το παίξω John Wayne στη Soi Cowboy.Το πολύ πολύ να μιλήσουν τα εξάσφαιρα.
Ενα είναι σίγουρο.Στη Μπανγκόκ θα επανέλθω σύντομα  :dancing:
Τώρα είδα και κατάλαβα γιατι την λένε Πόλη των Αγγέλων.
                  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ωραίος ο Pag, οι ρόλοι αντιστράφηκαν τον Pagtao τον βλέπω να κολλάει με bkk όπως ο pipino κόλλησε με Πατάγια
Pag τι θα πουν τα κορίτσια στο ψαροχώρι  :cheesy:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εντέξει ρε θα κατέβω ψαροχώρι για Πρωτοχρονιά με τον Πρόεδρο και τον Γ.Γραμματέα.
Θα είναι η τρίτη μας πρωτοχρονιά μαζί παρέα :dancing:
Τα κορίτσια στο χωριό να κοιτάξουν να ρίξουν τις τιμές ειδεμή θα πάρουν  :referee:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Για να μη δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις,εγω Πατταγιανος ΔΕΝ εγινα...
Σε καμμια περιπτωση δε μπορει να συγκριθει η Πατταγια με τη Μπανγκοκ...
Τα μωρα που εχει ας πουμε στο rainbow,ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...Ειναι σαν να κανεις ενα τουρ στα a go go της Πατταγια,να μαζευεις το top-50 και να τα βαζεις να δουλεψουν σε ενα a go go ολα μαζι...Αν και στο Rainbow 4 ειδικα,εχω δει μωρα που ομοια τους ΔΕΝ εχει η Πατταγια...
Οπως βλεπετε λοιπον και απο περιγραφες αλλων,η πολυημερη παραμονη στη πρωτευουσα "βλαπτει σοβαρα τη τσεπη"...
Οι τιμες λογω "γιαπωνεζων" εχουν ξεφυγει...
Και επειδη εγω ειμαι "επιρρεπης" στην ομορφια και δε μπορω να αντισταθω στα πιπινακια της Μπανγκοκ,θα ηθελα μια περιουσια...Στη πρωτευουσα το χρημα εξατμιζεται εν ριπη οφθαλμου...
"Βολευομαι " λοιπον και με τη Πατταγια,αλλα η καρδια μου θα ειναι παντα στη πρωτευουσα των αγγελων...
Ατιμη κριση και φτωχια καταραμενη... :headbang:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
pagtao πηγαιντε και μια βολτα στο καινουργιο insomnia να μας πειτε τι λεει και εκει.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Για να μη δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις,εγω Πατταγιανος ΔΕΝ εγινα...
Σε καμμια περιπτωση δε μπορει να συγκριθει η Πατταγια με τη Μπανγκοκ...
Τα μωρα που εχει ας πουμε στο rainbow,ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...Ειναι σαν να κανεις ενα τουρ στα a go go της Πατταγια,να μαζευεις το top-50 και να τα βαζεις να δουλεψουν σε ενα a go go ολα μαζι...Αν και στο Rainbow 4 ειδικα,εχω δει μωρα που ομοια τους ΔΕΝ εχει η Πατταγια...
Οπως βλεπετε λοιπον και απο περιγραφες αλλων,η πολυημερη παραμονη στη πρωτευουσα "βλαπτει σοβαρα τη τσεπη"...
Οι τιμες λογω "γιαπωνεζων" εχουν ξεφυγει...
Και επειδη εγω ειμαι "επιρρεπης" στην ομορφια και δε μπορω να αντισταθω στα πιπινακια της Μπανγκοκ,θα ηθελα μια περιουσια...Στη πρωτευουσα το χρημα εξατμιζεται εν ριπη οφθαλμου...
"Βολευομαι " λοιπον και με τη Πατταγια,αλλα η καρδια μου θα ειναι παντα στη πρωτευουσα των αγγελων...
Ατιμη κριση και φτωχια καταραμενη... :headbang:
Ντάξει ρε pipino το έχουμε καταλάβει ότι είσαι λάτρης της λευκής σάρκας και της πρωτεύουσας και ότι συμβιβάζεσαι με Πατάγια πλάκα κάνουμε, όπως το πες οικονομική κρίση, το λιγότερο ένα τάλαρο στην bkk οπωσδήποτε το χαλάς αν φορτώνεις long από οπουδήποτε σχεδόν μαζί με ότι χαλάς όλη τη μέρα εκτός και αν έχεις ένα τιλάκ και το ταιζοποτίζεις
Εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα με χρώματα τατουάζ και τα ρέστα αν μου αρέσει το γκομενάκι το χτυπάω  :s&m_1:
Ασιάτησες, Ευρωπαίες, Λατίνες κτλ μόνο ένα θέμα έχω αυτές που έχουν σιδεράκια της φοβάμαι λιγουλάκι μην μου τραυματίσουν το στρατιώτη  :2funny: :2funny: :2funny:

p@p@ras

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Τελειώνοντας τα πρώτα διαδικαστικά (πρόγραμμα/εισιτήρια) ήρθε η ώρα για ξενοδοχείο, djzan αν δεν κάνω λάθος εσυ ειχες προτείνει (παλαιότερα) αυτο το ξενοδοχειο www.secretspattaya.com/]http://www.secretspattaya.com/[/url] έστειλα ενα μηνυμα γα διαθεσιμότητα και μου απάντησαν το εξης, νομίζω είναι καλή τιμή για εκείνη την περίοδο, ξέρουμε σε ποια περιοχή είναι (το κρατάν μυστικό στο site, γιατι άραγε :huh: ) και αν είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο; Μην ξεχνάμε πως είμαστε και πρωτάρηδες και τα πολλά πήγαινε έλα δεν μου ταιριάζουν!

Currently we have a Deluxe room available at a rate of 895 baht per night.

Check in 20 March 2011
Check out 02 April 2011

ΥΓ Ρε παιδιά λέτε να βγάλουν και οι άλλες εταιρίες προσφορές όπως αυτην της qatar μετα τις γιορτές; Και αν ναι για ποιες περιόδους πιστεύετε θα ειναι;

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
μόνο ένα θέμα έχω αυτές που έχουν σιδεράκια
Τι ειπες τωρα??? :grin:
ΤΡΟΜΕΡΟ φετιχ...
Σοβαρα τωρα...Αν εχουν σιδερακια ειμαι διατεθειμενος να δωσω και 2 χιλιαρικα παραπανω,χαλαρα!! :boobies:
Με τρελλαααααααααα!!! :2funny:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Αυριο λέω να το παίξω John Wayne στη Soi Cowboy.Το πολύ πολύ να μιλήσουν τα εξάσφαιρα.
μιας και το ριξες στα ουεστερνς να πας λοιπον στο shark να σε κατασπαραξουν οι καρχαριες...παντα ειχε καλα μωρα αυτο το μαγαζι...περνα και μια βολτα απο το διωροφο Μπακαρα αλλα προσοχη στους καμικαζι  :grin:
και μιας και η αφετηρια σου ειναι η Νανα προλαβαινεις για μια μπυρα στον ναο των Σαολιν το Thermae, μια περιφημη υπογα πριν το σοι 13.

Θλιβερο το οτι ειδα γυναικες με βρεφη στην αγκαλια 3 ωρα τη νυχτα.Εξοργιστηκα,αλλα...
πολλες φορες δεν ειναι δικα τους τα παιδια  :headbang:

Η Βangkok ειναι ενα "λειβαδι" απο πανεμορφες γυναικες,παντου,σε agogo,μπαρ,εμπορικα...Εαν το ηξερα νωριτερα θα ειχα κανει διαφορετικη διαχειρηση χρηματων κ δυναμεων.
το πλατινουμ που πηγες ειναι ενα απο τα πολλα λιβαδια  :grin:
μαζευει απιστευτα μωρα μεσα, ειναι το στεκι τους για ψωνια 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ντάξει ρε pipino το έχουμε καταλάβει ότι είσαι λάτρης της λευκής σάρκας και της πρωτεύουσας και ότι συμβιβάζεσαι με Πατάγια πλάκα κάνουμε, όπως το πες οικονομική κρίση, το λιγότερο ένα τάλαρο στην bkk οπωσδήποτε το χαλάς αν φορτώνεις long από οπουδήποτε σχεδόν μαζί με ότι χαλάς όλη τη μέρα εκτός και αν έχεις ένα τιλάκ και το ταιζοποτίζεις
Εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα με χρώματα τατουάζ και τα ρέστα αν μου αρέσει το γκομενάκι το χτυπάω  :s&m_1:
Ασιάτησες, Ευρωπαίες, Λατίνες κτλ μόνο ένα θέμα έχω αυτές που έχουν σιδεράκια της φοβάμαι λιγουλάκι μην μου τραυματίσουν το στρατιώτη  :2funny: :2funny: :2funny:
σωστος ο τυπος,αν δεν ειχα το τιλακ θα ειχα κανει νταραβερι με ενα ρωσσιδακι που καμια σχεση δεν εχει με αυτες που ερχονται εδω.αν και εχω ασχημη εμπειρια με αυτες στο κρεβατι,για εμενα ρωσσιδες και ουκρανες ειναι οι πιο ψυχρες γυναικες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εχει τυχει να παει κανεις εδω,να μου πει εντυπωσεις;προσφατα το ανακαλυψα και λεω να παω την επομενη φορα,μιας και ειμαι λατρης της θαλασσιας ζωης.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
εχει τυχει να παει κανεις εδω,να μου πει εντυπωσεις;προσφατα το ανακαλυψα και λεω να παω την επομενη φορα,μιας και ειμαι λατρης της θαλασσιας ζωης.
Ειναι πολυ ωραιο...Εχει σε ενα σημαιο και ενα τουνελ με τζαμαρια και βλεπεις φατσα καρτα τους καρχαριες.
Εχει και πολλα ειδη απο πολυχρωμα ψαρια,μεχρι πιρανχας και κατι περιεργα που δεν ειχα ξαναδει...
Και για τους πιο τολμηρους,υπαρχει και η δυνατοτητα να μπεις μεσα στο ενυδρειο με στολη βατραχανθρωπου και να κολυμπησεις με τους καρχαριες...
Ειναι καλοφτιαγμενο ακουαριουμ και αξιζει να το επισκεφτεις,αλλα ειναι και ακριβουτσικο...Αν θυμαμαι καλα ειχε 1900 μπατ η εισοδος...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ειναι πολυ ωραιο...Εχει σε ενα σημαιο και ενα τουνελ με τζαμαρια και βλεπεις φατσα καρτα τους καρχαριες.
Εχει και πολλα ειδη απο πολυχρωμα ψαρια,μεχρι πιρανχας και κατι περιεργα που δεν ειχα ξαναδει...
Και για τους πιο τολμηρους,υπαρχει και η δυνατοτητα να μπεις μεσα στο ενυδρειο με στολη βατραχανθρωπου και να κολυμπησεις με τους καρχαριες...
Ειναι καλοφτιαγμενο ακουαριουμ και αξιζει να το επισκεφτεις,αλλα ειναι και ακριβουτσικο...Αν θυμαμαι καλα ειχε 1900 μπατ η εισοδος...
αυτο θελω ρε γαμωτο,στο πουκετ δεν ειχες την δυνατοτητα να κολυμπησεις με αυτα τα υπεροχα πλασματα.εχει και δελφινια,ξερεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom