Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

p@p@ras

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
το secrets ειναι ακριβως στη δραση. βρισκετε στο πρωτο στενο της walking street, soi14. δεν χρειαζετε ουτε ταξι, ουτε μηχανακι.
να ξερεις οτι ειναι ενα πολυ απλο "ξενοδοχειο" δεν εχει ασανσερ και πισινα.
τα δωματιο ειναι αρκετα μεγαλο, καθαρο και εχει safebox. απο κατω ακριβως ειναι και το μπαρακι που εχει και γκομενες. ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες εκει αλλα ειναι ενα καλο μερος για να χαλαρωσεις και να πιεις το καφεδακι σου η το ποτακι σου. εχει και φαγητο. free wifi και στο δωματιο και στο μπαρακι. πρεπει να ζητησεις ομως την καρτα με τους κωδικους.
δεν εχει guest fee οσες γκομενες και να πας και αφηνουν και ladyboys αν εισαι και αυτου του ειδους.  :grin:

για καποιον που θελει να παει high season, να ειναι μες τη δραση και να πληρωνει λιγα πιστευω ειναι το ιδανικο μερος να μεινεις.

μπορεις να δεις δικες μου φωτογραφιες εδω...

Eιμαι ανάμεσα σto secrets και το www.carltonpattayahotel.com/p_arcadia.php]http://www.carltonpattayahotel.com/p_arcadia.php[/url] που επίσης εχει μια καλή προσφορα και δινει το superior στα 750 baht, απο θεμα περιοχης μεταξυ των 2 σε ποιο θα μένατε εσεις και ποια θα πρατεινατε σε ενα "πρωταρη" στη pataya;

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Eιμαι ανάμεσα σto secrets και το www.carltonpattayahotel.com/p_arcadia.php]http://www.carltonpattayahotel.com/p_arcadia.php[/url] που επίσης εχει μια καλή προσφορα και δινει το superior στα 750 baht, απο θεμα περιοχης μεταξυ των 2 σε ποιο θα μένατε εσεις και ποια θα πρατεινατε σε ενα "πρωταρη" στη pataya;

ειναι λιγο μακρια απο την walking street αλλα πολυ κοντα στη soi buakao και στο pattaya bay resort.
αν εισαι αργα το βραδυ στη walking street και θελεις να φορτωσεις καποιο μωρο θα πρεπει να παρεις μηχανακι-ταξι οποτε θα σου φυγουν 100-120μπατ.

εγω σου προτεινω secrets!  :rockon: :rockon: :rockon:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
:cheesy:

Συνημμένα

• dsc0043a.jpg
    dsc0043a.jpg
    121,9 KB · Εμφανίσεις: 22
  • dsc0044wo.jpg
    dsc0044wo.jpg
    129,9 KB · Εμφανίσεις: 25

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
:grin:

Συνημμένα

• dsc0045j.jpg
    dsc0045j.jpg
    129,5 KB · Εμφανίσεις: 21
  • dsc0048hm.jpg
    dsc0048hm.jpg
    152,5 KB · Εμφανίσεις: 20

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
:rockon:

Συνημμένα

• dsc0054vm.jpg
    dsc0054vm.jpg
    151,9 KB · Εμφανίσεις: 21
  • dsc0070cm.jpg
    dsc0070cm.jpg
    145,6 KB · Εμφανίσεις: 20

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
θα εχεις και μωρακια να σου χορευουν κατω στο bar!!!  :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• DSC_3847.jpg
    DSC_3847.jpg
    203,5 KB · Εμφανίσεις: 18

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
μπορεις να εχεις και την rihanna στο δωματιο σου!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• DSC_0054.jpg
    DSC_0054.jpg
    225,6 KB · Εμφανίσεις: 23

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αντε να ποσταρω και μια που την ξερει ο αρχιμακακας και θα την πατουσε περσι!  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• DSC_3816.jpg
    DSC_3816.jpg
    203,7 KB · Εμφανίσεις: 22

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
οποιος παει παταγια οπωσδηποτε μια βολτα απο soi6!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• DSC_0049.jpg
    DSC_0049.jpg
    193,7 KB · Εμφανίσεις: 29
  • DSC_0050.jpg
    DSC_0050.jpg
    190,4 KB · Εμφανίσεις: 24

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ζαν αν έρθεις εδώ θα χρειαστείς πολά Gigabyte μνήμες  :rockon: :rockon:
Αντε πάμε δυνατά για ρεπορτάζ γιατί θα φύγω για αεροδρόμιο  :dancing:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Last day in Bangkok:
Κανονικά η υπηρεσία είχε ρεπό αλλά τελευταία βραδιά ποτέ σολαρία.Απόψε είχε Άγρια Δύση!
Το μεσημεράκι περπάτησα λίγο στη περιοχή, πήγα μέχρι τους Καμουμπόηδες να δώ τι με περιμένει
το βράδυ.Να πάρω λίγο και τον αέρα της γειτονιάς.Στο δρόμο εκτός από τους μικροπωλητές συνάντησα
και πέντε μάνες με τα μωρά τους,αν ήταν δικά τους, να ζητιανεύουν με απελπισία.Πίκρα.Ποιαν να
πρωτοβοηθήσεις.Από το μυαλό μου πέρασε και η σκέψη των τριών χιλιάδων που θα δώσω το βράδυ για
μια ώρα σεξ, που θα τάιζαν το μωράκι για πολλες μέρες και είχα τύψεις.
Ξεπλένω τις μαύρες αυτές σκέψεις με μία βουτιά στην πισίνα του Νανά.Αράζω στην ξαπλώστρα ενώ απέναντι
μου περνάνε τα τρένα.
Μετά τη σιέστα πανέτοιμος τηλεφωνάω στον ταξιτζή μου και με πετάξει στη περιβόητη Soi Cowboy.
Μία μικρογραφία της WS της Πατάγιας.Οι φαλάνγκ όμως λίγοι,και όχι εκείνος ο χαμός που γίνεται στο
ψαροχώρι.Δεξιά και αριστερά Go-gos και μπαράκια.
Στο δεξί μου χέρι έχω κρυμένο σκονάκι μου μου έδωσε ο Φάντομ.Το ξετιλύγω και βλέπω Shark & Baccara.
Ακριβώς δεξιά μου το Shark και το Βaccara.Γνωστά Go-gos.Μπαίνω χωρίς δεύτερη σκέψη στο Shark.Το πολύ
πολύ σκέπτομαι να με δαγκώσει ο καρχαρίας.
Αυτό που αντίκρισα δύσκολα θα το περιγράψω αν και περιγραφητής...Εκλεισα τα μάτια μου και τα ξανάνειξα.
Μπα δεν ονειρεύομαι ούτε και είμαι σε videogame.Εκατοντάδες πανέμορφα μαμούνια.Το εργοστάσιο που
φτειάχνει κουκλίτσες εδώ είναι τελικά. Μια και μια.Για μισή ώρα χάζευα.Το ποτό μου είχε ζεστάνει.
Και χόρευαν όχι μαλακίες.Αισθησιακότατα. Το απόλυτο Gogo!Τωρα ποια να διαλέξεις και να μην αδικήσεις την
άλλη.Δύσκολο.Προσπάθησα να δω ποια δεν μου αρέσει.Και αυτό δύσκολο.Αλλάζω θέση να μη βλέπω τα ωραία
μωρά και σκανδαλίζομαι.Μπα και στην άλλη μεριά μία από τα ίδια.Θεές! Νεράιδες της νύχτας.
Απίστευτα προσωπάκια και τέλεια κορμάκια.
Βγαίνω έξω με ανεβασμένη αρτηριακή και αφού πέρνω μιά ανάσα μπακάρω που αλλού;Μπάκαρα! Το διόροφο
κουκλόσπιτο.Η δισδιάστατη διασκέδαση!Εδώ έχουμε καμμιά εκατοστή μωρά πάνω κάτω.Αντε να διαλέξεις και
εδώ.Δύσκολο.Κατεβάζω ένα βρέφος με ωραίο χαμόγελο και το κερνάω ποτάκι.Την έκοβα για δύο χιλιάρικα LT,
ειχα διαίσθηση ότι θα την καταφέρω.Επιστράτευσα μαλαγανιές, γλυκόλογα και Ταϊλανδικά κοπλιμέντα (πάκβαν!)
Το μικρό ακατέβατα τέσσερα χηνόπουλα.Κοιτάζω γύρο μου..Τόκυο λέω ήρθαμε και όχι Μπανγκόκ...
Τον πούλο!Τσιμπάω απο καροτσάκι καλαμαράκι στα κάρβουνα και λουκανικοκεφτεδοσουβλάκια, φανταστικά!
Αφού χτυπάω και μπύρα ντραφτ ανοίγω το μανίκι μου και βγάζω Ασσο!Rainbow 4!Αλλά τι; Με ζάλησε η άγρια
Δύση και είπα να πάω στη δροσιά της Νανά.Εκεί μόλις σταμάτησε η βροχή και βγήκε το Ουράνιο Τόξο.
Μέσα ο ίδιος χαμός όπως πάντα!Κοριτσάκια για όλα τα γούστα και όλες κουκλίτσες.Θα περιμένω να περάσει
λίγο η ώρα.Το 6 είναι πραγματικό ηφαίστειο αλλά την προσπερνάω.Θέλω κάτι πιο σιροπιαστό.Παίζει το 21,
το 2 και το 92.Το δύο μου ταιριάζει πιο πολύ.Την κοιτάζω αλλά αυτή χάζευε μέχρι που ήρθε ένας φαλάνγκ και
της έκανε παζάρια.Δεν με πτόησε γιατί ήταν χάλιας.Σιγά μην πάει το μωρό
μαζί με τον δράκουλα.Αφου τον σούταρε ορμάω και της κάνω νόημα.Με χαμόγελο χαιρετάει Ταϊλανδικά και
κατεβαίνει κάτω.Κούκλα με ανθρώπινο δέρμα και κοριτσίστικη συμπεριφορά.Νέα τεχνολογία εξωγαλαξιακή!
Μπαρφάιν σε δευτερόλεπτα.Τη στέλνω να ντυθεί αμέσως χωρις ποτά και κεράσματα.Ονομα Μοε ετών είκοσι.
Χαίρονται άμα τις λέω ότι μένω απένταντι.Ερχεται ντυμένη και πανέμορφη.Ευτυχώς είναι παθιάρα,της αρέσουν
τα φιλιά και τα χάδια.Στο δωμάτιο με άφησε και την φωτογράφισα ελεύθερα χωρίς κόλπα και προμήθειες.
Η συμπεριφορά της ώριμη και αισθησιακή.Σωματάκι λαμπάδα.Χειλάκια κερασένια και ελεύθερα για λάτρεμα μέχρι
τέλος.Λουλουδάκι στενό και ανάγλυφο.Τρελίτσες με στοματάκι προσπάθησε δε λέω.Μπήκα μέσα της όσο πιο αργά
μπορούσα.Να μη τελειώσει αυτη η ώρα παρακαλούσα.Αυτό το κορίτσι με έκανε να της πω τα πιο γλυκά λόγια
που μπορούσα να πω σε κάποια που μου χαρίζει τέτοια θεική εμπειρία.Τελειώσαμε μέσα σε γέλια και βαριές
ανάσες.Η καρδιά μου και πάλι έκανε πάρτυ.Ξεγελάστηκε και χτύπησε πάλι με ερωτικούς ρυθμούς.
Έμεινε στην αγγαλιά μου όσο μπορούσε για να με κάνει ευτυχισμένο.
Αχ αυτoί οι Άγγελοι της Μπανγκόκ... βάλθηκαν να με τρελάνουν!
       :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Εχω και ταξίδι φυσιολατρεία αύριο.
Με την τελευταία νύχτα στη πόλη των αγγέλων τα ξαναλέμε σύντομα από το Βορρά.
      :rockon:  :dancing:  :rockon:  :dancing:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε παιδια κοντευω μηνα που γυρισα και ακομη κοιμαμαι και ξυπναω με ωρες ταυλανδης  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
με επηρεαζει και η ερ που θελει 15 ωρες την μερα κουβεντα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom